Accessibility Tools

Translate

Details
Albanian shqiptare Kjo është faqja jonë e prezantimit, publike, në gjuhën tonë. Çdokush mund të lexojë përmbajtjen e t...
Albanian shqiptare
Kjo është faqja jonë e prezantimit, publike, në gjuhën tonë.
Çdokush mund të lexojë përmbajtjen e tij, por vetëm përdoruesit e autorizuar mund t'i qasen dhe publikojnë postimet.
Mos u bashko, mos publiko asgje, mos komento, mos pelqe, mos vendos smilies, per cdo pyetje perdor formularet e kontaktit, ne menune kryesore, per cdo raport, mund te shperndash permbajtjen e kesaj faqeje ne punen tende grupe.
Për ta bërë të njohur projektin tonë, ju mund të ndani lidhjet tona, dhe postimet tona publike, në rrjetet sociale, faqet e tjera të internetit dhe me çdo mjet të mundshëm.
Faleminderit për bashkëpunimin tuaj.
More
People Who Liked This
No users available
Recent Photos
Link copied to your clipboard
Filter Timeline:
Pinned Items
Recent Activities
 • Albania is now promoted to be an admin of this page
  Post is under moderation
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Albania liked this page
  Post is under moderation
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Albanian updated the page avatar
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Post is under moderation
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Albanian changed the cover photo
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Post is under moderation
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
 • Albanian has been created

  Albanian

  Albanian shqiptare
  Kjo është faqja jonë e prezantimit, publike, në gjuhën tonë.
  Çdokush mund të lexojë përmbajtjen e tij, por vetëm përdoruesit e autorizuar mund t'i qasen dhe publikojnë postimet.
  Mos u bashko, mos publiko asgje, mos komento, mos pelqe, mos vendos smilies, per cdo pyetje...
  Albanian shqiptare
  Kjo është faqja jonë e prezantimit, publike, në gjuhën tonë.
  Çdokush mund të lexojë përmbajtjen e tij, por vetëm përdoruesit e autorizuar mund t'i qasen dhe publikojnë postimet.
  Mos u bashko, mos publiko asgje, mos komento, mos pelqe, mos vendos smilies, per cdo pyetje perdor formularet e kontaktit, ne menune kryesore, per cdo raport, mund te shperndash permbajtjen e kesaj faqeje ne punen tende grupe.
  Për ta bërë të njohur projektin tonë, ju mund të ndani lidhjet tona, dhe postimet tona publike, në rrjetet sociale, faqet e tjera të internetit dhe me çdo mjet të mundshëm.
  Faleminderit për bashkëpunimin tuaj.
  More
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Post is under moderation
  Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
There are no activities here yet
Unable to load tooltip content.

Discover our Latest News

Let's talk a little about money, with a brief introduction. Very often, the old politics has accustomed us to political...

Read More...

Albert Paine said: "What we do for ourselves dies with us, what we do for others and for the world remains and is immort...

Read More...

Select your preferred language, and click on the audio file you want to listen to. Happy listening! If you want to crea...

Read More...

To all women. Best wishes, and all the love and respect, not just March 8th. DirectDemocracyS

Read More...

https://www.directdemocracys.org/ Global Forum, on Modern Direct Democracy, Mexico City 2023. Official message from Di...

Read More...

Since February 24, 2022, the world is no longer the same. A year of pain, for the whole world. What was supposed to be,...

Read More...

There are 2 types of possibilities to join us: free, in which anyone can join us, based on detailed rules, or, on the ba...

Read More...
No More Articles

Our mailing subscription form

Welcome Module


Chat Module

Polls Categories

Blog - Categories Module

All menu