Accessibility Tools

terrosole
Category: Fundamental questions12 Dec 2022

Let's change and improve ...

terrosole

Do you want to change, and improve the world?

...

Power and then
Category: Fundamental questions13 Nov 2022

Power and then?

Power and then

We have analyzed various aspects, and many ...

informations
Category: Fundamental questions29 Nov 2022

Some information

informations

Anyone who registers and creates a personal ...

keep calm
Category: Fundamental questions02 Dec 2022

Stay calm be patient

keep calmRegistration, and creation of personal profiles.

...
Who believes all this
Category: Fundamental questions01 Oct 2022

Who believes all this?

Who believes all this

We have to do a short article, in this ...

Business Group
Category: Fundamental questions21 Jan 2023

Who finances you?

Business GroupWhen will you tell us, who had the idea, to ...

Whos in charge here
Category: Fundamental questions01 Oct 2022

Who's in charge here?

Whos in charge here

One of the key things for everyone who visits ...

Why were we born
Category: Fundamental questions01 Oct 2022

Why were we born?

Why were we born

In this article we will explain why we were ...

Work for others
Category: Fundamental questions02 Dec 2022

Work for others

Work for othersOne of our rules requires and obliges anyone who ...

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Albanian shqiptare

Albanian shqiptare

Webportal

Kush ju financon?

Kur do të na thoni, kush e kishte idenë, të krijonim DirectDemocracyS? Kur do të na tregoni saktësisht dhe në detaje se si ndodhën ngjarjet? Dhe, nëse nuk e bëni, të paktën na tregoni se kush ju financon?

Continue reading
Webportal

Përfaqësuesit tanë politikë OOR

Roli i përfaqësuesve politikëështë themelor në organizimin tonë politik.

Kemi marrë shumë pyetje dhe në këtë artikull do t'u përgjigjemi shkurtimisht të gjithave.

E kemi parë tashmë se si janë zgjedhur përfaqësuesit tanë politikë dhe e përmbledhim për qartësi.

Continue reading
Webportal

Le të ndryshojmë dhe përmirësojmë botën së bashku CIWT

https://www.directdemocracys.org/

Dëshironi të ndryshoni dhe të përmirësoni botën?

Nëse përgjigjja juaj është po, dhe dëshironi ta bëni konkretisht, ju këshilloj ta lexoni këtë mesazh me kujdes, pa paragjykime, pa qenë sipërfaqësorë dhe me mendje të hapur.

E vetmja mënyrë për të ndryshuar botën është përmes politikës, përmes ligjeve të bëra në interes të të gjithë popullatës.

E vetmja mënyrë për të përmirësuar botën është së bashku me DirectDemocracyS, inovacioni ynë politik, një alternativë ndaj asaj që ekzistonte para nesh.

Continue reading
Webportal

Disa informacione

Kushdo që regjistrohet dhe krijon një profil personal në faqen tonë të internetit dhe më pas bashkohet me ne, në përgjithësi e bën këtë nga një kuriozitet i thjeshtë, për të parë nëse organizata jonë politike është po aq e bukur nga brenda sa nga jashtë. Në vend të kësaj, ata që vendosin të mos na bashkohen e marrin këtë vendim, për shkak të mungesës së besimit të kuptueshëm, por të pajustifikuar.

Continue reading
Webportal

Paqe me dorëzim PWS

Për cilat arsye, a do të ishim të gatshëm të luftonim, duke rrezikuar të vdisnim?

Continue reading
Webportal

Si regjistroheni

https://www.directdemocracys.org/social/registration

Të gjithë përdoruesit e rinj janë të detyruar të respektojnë të gjitha rregullat tona, dhe të gjitha udhëzimet që janë publikuar në faqet tona të internetit. Para se të regjistroheni, lexoni me kujdes, madje disa herë, të gjithë informacionin tonë. Ju duhet të jeni të sigurt, të pajtueshëm dhe të aftë për të marrë pjesë në aktivitetet tona.

Ne e kemi bërë më të lehtë regjistrimin dhe krijimin e profilit tuaj personal.

Ju duhet të ndiqni të gjitha udhëzimet, në artikullin që ju informon se si të regjistroheni dhe të bashkoheni me ne.

Gjithçka që ju nevojitet, për të qenë në gjendje të regjistroheni, është të keni një adresë emaili personal, të zgjidhni një emër përdoruesi dhe një fjalëkalim. Ne ju rekomandojmë që të shkruani saktë të dhënat tuaja të aksesit në një fletë letre dhe pasi të keni përfunduar regjistrimin, t'i ruani në një vend të sigurt. Për të kryer disa aktivitete, pas regjistrimit do të ishte e dobishme të kishim edhe një smartphone.

Continue reading
Webportal

Ideologjia jonë

albania rettangolareconddrd

Ky artikull i yni, shpjegon shkurtimisht arsyet e lindjes sonë, dhe thelbin e ekzistencës sonë. DirectDemocracyS, është organizata jonë politike ndërkombëtare, e bazuar në demokracinë e drejtpërdrejtë, e cila padyshim, ndonëse me autonomitë e duhura lokale, do të jetë e njëjtë, në të gjithë vendin tonë gjeografik, territorial, kontinental, kombëtar, shtetëror, rajonal, krahinor, rrethor dhe lokal. Të njëjtat rregulla, të njëjtat vlera, të njëjtat ideale, të njëjtat metoda, të bazuara në sens të përbashkët dhe në meritokraci.

Ju këshillojmë ta lexoni të gjithën, me shumë kujdes, madje disa herë, për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë.

Për të lexuar të gjithë artikullin, thjesht klikoni mbi titullin ose, pas kësaj hyrjeje të shkurtër, klikoni mbi: vazhdoni leximin. Mund ta komentoni edhe në anglisht, por për ta komentuar në gjuhët kryesore të botës, duhet të shkoni në menunë kryesore, e cila për ata që na vizitojnë nga telefonat inteligjentë, shfaqet duke klikuar në 3 rreshta horizontale, ose në fund të faqes do të gjeni menunë kryesore të plotë , me artikujt e menusë horizontale, në rënie, në artikullin e menusë së shërbimeve, shkoni te blogu, në kategoritë e blogut, zgjidhni në kategori, kategorinë e gjuhës , dhe gjuhën tuaj dhe kërkoni artikullin me titull: ideologjia jonë. Duket e ndërlikuar, por është shumë e thjeshtë. Ju lutemi ndiqni me kujdes dhe respektoni të gjitha udhëzimet tona, në mënyrë që të përdorni faqen tonë të internetit në mënyrën më të mirë.

Për të parë të gjitha pjesët në anglisht, të zonës publike të faqes sonë të internetit (dhe për anëtarët tanë edhe zonën private), thjesht klikoni në modulin e gjuhës, në krye, të secilës faqe të faqes sonë të internetit, mbi shkrimin " -Anglisht-“, dhe më pas në menynë rënëse, duhet të klikoni në gjuhën e preferuar. Në sekonda, do t'i shihni të gjitha pjesët në anglisht, në gjuhën tuaj. Ose, në fund të faqes sonë të internetit, klikoni mbi flamurin e gjuhës tuaj, ose, nën flamuj, zgjidhni gjuhën tuaj, duke klikuar mbi të, nga menyja rënëse që hapet, duke klikuar fillimisht në: zgjidhni gjuhën . Do të keni në pak sekonda, çdo pjesë në anglisht, të përkthyer në gjuhën tuaj të preferuar. Kujdes, përkthyesit tanë automatikë, tani për tani, i përkthejnë të gjitha pjesët vetëm në anglisht, në mbi 100 gjuhë, dhe jo nga një gjuhë në tjetrën.

Demokracia do të thotë pushtet për njerëzit.

Continue reading
Webportal

Ne dhe ata UT

Ka vende ku një diktator vendos në emër të të gjithë njerëzve dhe më pas propozon, miraton dhe vendos rregullat, të quajtura ligje, që duhet të ndjekin të gjithë. Janë diktaturat, të cilat në disa raste kthehen në oligarki.

Continue reading
Webportal

Politikat rinore YP

Në disa artikuj të mëparshëm, folëm për organizimin tonë politik dhe sa inovativë jemi, në artikujt e ardhshëm do të hyjmë në detaje të programit tonë politik ndërkombëtar, i cili duhet të respektohet dhe të integrohet nga të gjithë kontinentet, kombëtare, shteti, organizatat, rajonale, krahinore, rrethore dhe lokale.

Continue reading
Webportal

Politika, ekonomia, financa, së bashku

Politika e vjetër shpeshherëështë treguar se kontrollohet nga forcat ekonomike dhe nuk vepron në autonomi të plotë. Partitë politike së pari dhe përfaqësuesit e tyre politikë pasi zgjidhen nuk vendosin gjithmonë për të mirën e të gjithë popullsisë, por shpeshherë ndihmojnë vetëm një pjesë shumë të pasur, në dëm të njerëzve më pak të pasur ose duke favorizuar vetëm disa kategori, pa respektuar kategoritë e tjera. Ka pasur, dhe ka edhe tani, në mbarë botën, shumë skandale, me raste korrupsioni, biznesi të paligjshëm, aktivitete seksuale, shantazhe dhe me shumë politikanë, të dyshuar dhe shpesh të dënuar.

DirectDemocracyS, në shumë artikuj, i shpjegoi të gjithëve, se si merren vendimet politike nga ne dhe se si, me shumë risi, do të zbatojë demokracinë autentike për herë të parë në botë.

Continue reading
Webportal

Faleminderit Ty

Pas gati një viti aktivitet publik, edhe pa asnjë reklamë, pa organizuar asnjë lloj eventi, pa reklamë në media, pa prezantime zyrtare, në gazeta, në radio dhe TV, pa shumë reklama në rrjetet sociale, me përjashtim të disa faqe dhe grupe prezantimi, në një rrjet të vetëm social, në rreth 30 gjuhë, me ndryshime të ndryshme në uebsajt dhe me shumë teste teknike, ne jemi krenarë dhe krenarë, të prezantojmë raportin e parë vjetor, të DirectDemocracyS dhe të të gjitha projekteve të lidhura me të. 

Continue reading
Webportal

Politikisht perfekte

Ne kemi parë në artikujt tanë të tjerë, në raste të ndryshme, dhe me mjaft detaje, si gjatë historisë së njerëzimit, ka pasur shumë njerëz, të cilët me synimin për të kontrolluar dhe drejtuar aktivitetet dhe jetën tonë. na ndanë: me gjuhë, kultura, fe dhe kombësi, të gjitha të ndryshme dhe të ndryshme. Le të analizojmë shkurt së bashku, pse e bënë?

Continue reading

Discover our Latest News

THE "WILD LANDS" OF THE DONBAS Donbas has never been talked about as much as now. Yet many had never heard of this indu...

Read More...

All foreign policies are composed of various activities, involving relations, between various countries. For us at Dire...

Read More...

The "style" of our political organization is completely different from that of other political forces. We have often se...

Read More...

When will you tell us, who had the idea, to create DirectDemocracyS? When will you tell us exactly, and in the smallest ...

Read More...

Let's look at some data, on global GDP, for the year 2021. Population 7.888 billion ‎(2021) GDP Per Capita $12,234.80 ...

Read More...

Why do you call, your users, users? It almost seems that they own an electricity bill. Every social network, every webs...

Read More...

Why are you called DirectDemocracyS? Why don't you have a name, translated, in every language? Many do not know how to p...

Read More...

Your rules are in certain cases strange and unusual, for example, I don't understand how your method of communicating wo...

Read More...
No More Articles

Our mailing subscription form

Welcome Module

Chat Module

All menu