Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  6 minutes reading time (1281 words)

  Muutetaan ja parannetaan maailmaa yhdessä CIWT

  https://www.directdemocracys.org/

  Haluatko muuttaa ja parantaa maailmaa?

  Jos vastauksesi on kyllä ja haluat tehdä sen konkreettisesti, suosittelen, että luet tämän viestin huolellisesti, ennakkoluulottomasti, olematta pinnallisia ja avoimin mielin.

  Ainoa tapa muuttaa maailmaa on politiikan kautta, koko väestön eduksi laadituilla laeilla.

  Ainoa tapa parantaa maailmaa on yhdessä DirectDemocracyS:n kanssa, poliittisen innovaatiomme kanssa, vaihtoehtona sille, joka oli olemassa ennen meitä.

  Voit jatkaa poliittisten puolueiden vaihtamista tai usein vaihtaa poliittisia viitehahmojasi, voit myös muuttaa poliittista ideologiaasi, mutta et koskaan muutu, etkä koskaan näe vanhan politiikan parantuvan. Ainoa keino on reilu politiikka, jossa sana tasa-arvo liittyy aina sanaan meritokratia, jossa rehellisyys aina yhdistyy, pätevyyteen, jossa on: vapaus ja autenttinen demokratia. Me kaikki, jopa länsimaissa, elämme väärässä demokratiassa, edustavassa demokratiassa, jossa sinä äänelläsi saat poliittiset puolueet ja niiden poliittiset edustajat päättämään kaikista laeista, jotka ovat kaikki säännöt, jotka itse, sinä täytyy seurata. Äänestät puolueita ja he päättävät puolestasi. Annat heille vallan päättää, ja monien vuosien ajan sinulla ei ole enää merkitystä.

  Me toisaalta muutamme ja käännämme rooleja tehden myös edustuksellista demokratiaa todelliseksi demokratiaksi ottamalla käyttöön innovatiivisen, vaihtoehtoisen menetelmän, jonka avulla äänestäjät voivat hyvin yksityiskohtaisten sääntöjen kautta valvoa, päättää, ohjata ja vaikuttaa. jokaiseen poliittisten edustajiensa toimintaan ja jokaiseen päätökseen ennen vaaleja, niiden aikana ja ensimmäistä kertaa maailmassa, myös niiden jälkeen.

  Poliittinen järjestömme asettaa ihmiset päättämismahdollisuuksiin, ja poliittiset edustajamme toteuttavat ja toteuttavat kaikki äänestäjiemme toiveet. Se, joka edustaa meitä instituutioissa, on ainoan herran, joka on kansan, palvelija. Yksi ominaisuuksistamme on edistää koko väestön kiinnostusta, alkaen aina suurimmissa vaikeuksissa olevista ihmisistä ja yrityksistä. Auttaa sitten kaikkia, ottamatta koskaan mitään pois, niiltä, jotka ovat rikkaita ja voimakkaita, eettisellä, laillisella tavalla, varastamatta, huijaamatta, valehtelematta, hyödyntämättä työntekijöitään ja tuhoamatta tai saastuttamatta planeettamme. Luokkataistelut, viha, taistelut, erimielisyydet, jätämme ne vanhaan politiikkaan, pidämme aina mieluummin yhtenäisyyttä ja tukemista monimuotoisuudessa.

  Jäsenemme täydellinen valvonta pakottaaksemme politiikan toimimaan täsmälleen koko väestön edun mukaisesti suoran demokratiamme kautta. Loppujen lopuksi tällä valitsijoiden valvonnalla valituilla emme tee muuta kuin annamme merkityksen ja autenttisen merkityksen sanalle demokratia, joka edellyttää, että valta on väestön käsissä ja mielissä.

  Monet he kysyvät, mitä jos väestö ei valitse hyvin? Olet oikeassa, kaikki kansalaiset eivät ole kaikenlaisten aiheiden asiantuntijoita. Mutta meillä on yksinkertainen, turvallinen ja idioottivarma ratkaisu. Monien vuosien ajan olemme ottaneet yhteyttä, otamme yhteyttä nyt ja tulemme jälleen tulevaisuudessa ottamaan yhteyttä moniin loistaviin ja tinkimättömiin mieliin vanhojen poliittisten, taloudellisten ja rahoitusjärjestelmien kanssa. Nämä loistavat mielet, yhdessä muiden jäsentemme kanssa, olemme sijoittaneet heidät asiantuntijoiden ryhmiin vapaiksi, riippumattomiksi, todetuiksi, vilpittömäksi, rehellisiksi, päteviksi ja luotettaviksi. Siksi väestöllä eri maantieteellisissä ryhmissä, mutta myös yksittäisillä poliittisilla edustajillamme on asiantuntijoita, jotka tiedottavat heille aina täydellisesti eri kysymyksistä ja esittävät aina kaikki mahdolliset vaihtoehdot ja ennakoidut seuraukset. jokaiselle eri mahdollisuuksista. On selvää, että kaikki jäsenemme eri maantieteellisissä ryhmissä tekevät aina päätöksen. Lisäksi kysymme teiltä kysymyksen: oletko todella vakuuttunut siitä, että perinteiset poliittiset puolueet ja niiden poliittiset edustajat ovat aidosti valmistautuneita, sivistyneitä ja niillä on ratkaisut kaikkiin ongelmiin? Onko vanha politiikka pätevää, vapaata, talous- ja rahoitusjärjestelmistä riippumatonta? Pitääkö vanha politiikka kaikki lupauksensa? Toteuttaako vanha politiikka todella kaikki ohjelmansa? Palveleko vanha politiikka kaikkien etuja vai vain osaa, usein rikkaita ja voimakkaita?

  Jokainen virallinen jäsenemme sijoittuu valmistautumisensa, koulutuksensa ja tekemänsä työn perusteella asiantuntijaryhmiin, mutta myös erityisryhmiin: kaiken toimintamme hallintoon ja johtamiseen, erityisalaan. turvaryhmät ja valvonta sekä kussakin työryhmässä. Tällä tavalla jokainen jäsenemme ryhmissä, joissa he työskentelevät, voi tarkistaa, raportoida tai korjata mahdolliset pienet epätarkkuudet. Emme voi epäonnistua jokainen, joka hallitsee kaikkea, jolla on niin monia loistavia mieliä ja vähällä työllä (hyödyllinen kaikille).

  Ja ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi, kaikki jäsenemme ovat ainoita omistajia poliittisesta organisaatiostamme, verkkosivustostamme, jokaisesta osa-alueestamme ja kaikista omistajistamme, joilla on yksittäinen, ei-kumulatiivinen, ei-siirrettävä osuus. toimintaa.. Jälleen ensimmäistä kertaa maailmassa äänestäjät, jotka liittyvät meihin, ovat kaiken luomamme omistajia, "osakkaita". Tällä tavoin vältämme politiikassamme rahoituksen ja talouden vaikutteita, kuten valitettavasti joskus perinteisessä politiikassa tapahtuu. Lisäksi koska kaikki kuuluu kaikille, jokainen on kiinnostunut saamaan oman poliittisen organisaationsa toimimaan.

  Olemme kuitenkin päättäneet uudistaa kaikkia sektoreita, ei vain politiikkaa, vaan myös: taloutta, rahoitusta, tiedotusta, koulutusta, lehdistöä ja kaikenlaista toimintaa tehdäksemme vihdoin vapaan, itsenäisen, oikeudenmukaisen, joka tarjoaa samat mahdollisuudet kaikille, palkitsee eniten ansainnut. Jokainen, jolla on voittava, innovatiivinen idea, jota pidetään hyödyllisenä, pystyy toteuttamaan sen yhdessä meidän kaikkien kanssa.

  Emme ole emmekä tule koskaan olemaan politiikkaa, taloutta, rahoitusta tai järjestelmää vastaan. Siitä yksinkertaisesta syystä, että olemme ja tulemme aina olemaan vaihtoehtoisia, yhteensopimattomia ja täysin innovatiivisia kaiken tähän mennessä olleen kanssa.

  Syntymisemme myötä on vihdoin uusi tie kulkea yhdessä, samoilla oikeuksilla ja samoilla velvollisuuksilla, ilman minkäänlaista syrjintää.

  Emme koskaan tee politiikkaa ketään tai jotain vastaan, vaan aina kaikkien puolesta, luomalla jokaiselle parhaan mahdollisuuden ilmaista yksilö- ja ryhmäpotentiaaliaan.

  Sinulla on varmasti poliittinen ideologia, jota rakastat ja jolle sinulla on tukea, melkein kuin urheilufani.

  Entä jos kerromme teille, että jäsenistömme joukossa on maailman parhaita päättäjiä niin monista maista? Nämä asiantuntijat ovat ottaneet jokaisen pienen positiivisen ja hyödyllisen osan jokaisesta ideologiasta ja vanhasta poliittisesta voimasta, joka on ollut olemassa läpi ihmisen historian, eliminoimalla jokaisen negatiivisen osan, jokaisen virheen ja usein jokaisen kauhun. Nämä asiantuntijamme, viralliset jäsenemme, ovat luoneet käytännössä täydellisen poliittisen ideologiamme. Yllätyt, kun alat havaita, mitä olemme luoneet suuressa salassa yli 14 vuoden ajan, ennen kuin annat sen tunnetuksi vain harvoille valituille ihmisille.

  Jokainen projektimme, jokainen toimintamme perustuu logiikkaan, maalaisjärkeen, arvoihin, ihanteisiin, periaatteisiin, menetelmiin ja sääntöihin, joita kaikki voivat jakaa, tukea ja kunnioittaa jokainen, joka liittyy meihin. Jokainen käyttäjämme toteuttaa ratkaisumme kaikkiin maailman ongelmiin, joka on: kaikkien ihmisten keskinäinen kunnioitus.

  Ehkä sinulla on vaikeuksia ymmärtää sen valtavaa potentiaalia, mitä olemme luoneet ja mitä olemme luomassa, ja toivomme voivamme jatkaa luomista ja hallitsemista yhdessä kanssasi. Tätä varten suosittelemme, että luet huolellisesti, jopa useita kertoja, kaikki julkiset tiedot, jotka näkyvät ilmaiseksi ja ilman velvoitteita virallisella verkkosivustollamme.

  Sivustomme on kirjoitettu englanniksi, mutta sinun tarvitsee vain vaihtaa kieli, lomakkeessamme, logomme vieressä, valitsemalla haluamasi kieli, avautuvasta pudotusvalikosta, napsauttamalla englantia ja muutamassa sekunnissa jokainen osa englanniksi, ja jokainen sivumme on saatavilla käännettynä yli 120 kielelle. Meillä on myös blogi, julkisia sivuja ja ryhmiä monilla kielillä, joissa voit lukea sisällön klikkaamalla kielesi luokkaa ja sitten jokaisen artikkelin (viestin) otsikkoa. Olemme julkaisseet paljon tietoa, mutta sivuillamme näkemäsi on vain jäävuoren huippu. Todellinen, valtava työ tapahtuu varatuilla alueilla, kaikilla turvatoimilla ja rauhallisuudella, jotta voisi työskennellä hyvin. Julkaisemme mieluummin vain ne asiat, joista on keskusteltu, joista äänestetty ja joista on päätetty rajoitetuilla alueilla suoraan asianosaiset.

  Ystävät, ollaksemme riippumattomia, vapaita ja välttääksemme sensuuria, peruutuksia, estoja tai ajanhukkaa, suoritamme kaikki toimintamme, vain ja yksinomaan, virallisella verkkosivustollamme rajoittaen itsemme vähäiseen läsnäoloon, vain informatiiviseen, sosiaalisiin verkostoihin. verkkoon ja muihin verkkosivustoihin.

  Päättelemme pienellä osalla, josta monet eivät pidä. Maailma ei muutu, eikä se parane itsestään, ja odotamme jokaiselta käyttäjältämme yhtä tärkeimmistä asioista, mitä meillä kaikilla on. Pieni osa vapaa-ajasta. Tilastotyöntekijämme ovat laskeneet, että hyödyllisten tulosten saavuttamiseksi jokainen tarvitsee noin 20 minuuttia päivässä ja keskimäärin noin 2 tuntia viikossa. Tämä on ainoa asia, jota odotamme kaikilta käyttäjiltämme.

  Työt, joita voit tehdä kanssamme poliittisessa projektissa, ovat erilaisia, kuten äänestäminen eri tehtävistä päätöksistä, ryhmiemme johtaminen, muiden käyttäjien auttaminen ja tietosi tuominen muiden käyttöön.

  Koska jokainen meistä, siis myös sinä, osaa tehdä jotain hyvää, sinulla on taitosi, intohimosi ja "erikoisuutesi".

  Loppujen lopuksi vietämme paljon aikaa valittaen, turhaan ja sanomalla, että asiat menevät pieleen, että 20 minuuttia päivässä saada ne muuttumaan ja parantamaan, konkreettisesti, kaikkien parhaaksi, ei vaikuta liikaa uhrauksia.

  Jos pidät tarjonnastamme, liity meihin ja levitä tätä viestiä mahdollisimman paljon, kun olet saanut tiedon, laita logomme (löydät ne useista sosiaalisista verkostoista), kansikuviin sosiaalisissa verkostoissa, puhu meistä, sukulaisten, ystävien ja kontaktien kanssa.

  Vika maailmassa, jossa elämme, on meissä kaikissa, joten meidän on yhdessä muutettava ja parannettava sitä. Meillä on moraalinen velvollisuus tehdä se meidän ja tulevien sukupolvien puolesta. Emme tyydy kritisoimaan ja osoittamaan ongelmia, vaan ratkaisemaan kaikki ongelmat, joita emme ole voineet välttää. Uudistamme sinut, kysymyksemme. Haluatko muuttaa ja parantaa maailmaa? Liity meihin ja kerro meille muille.

  Kunnioituksella, kunnioituksella ja siinä toivossa, että olemme olleet selkeitä, lähetämme sinulle parhaat toiveemme ja terveisin.

  DirectDemocracyS, sinun innovatiivinen, vaihtoehtoinen politiikkasi, todella, joka suhteessa!

   

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Ας αλλάξουμε και ας βελτιώσουμε τον κόσμο μαζί CIW...
  Sama-sama nating baguhin at pagbutihin ang mundo C...
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Friday, 08 December 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START