Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  9 minutes reading time (1797 words)

  Hogyan regisztrálsz HTR

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  Minden új felhasználó köteles tiszteletben tartani minden szabályunkat, és a weboldalainkon közzétett összes utasítást. Regisztráció előtt figyelmesen, akár többször is olvassa el minden információnkat. Magabiztosnak, kompatibilisnek és alkalmasnak kell lennie ahhoz, hogy részt vehessen tevékenységeinkben.

  Megkönnyítettük a regisztrációt és a személyes profil létrehozását.

  Kövesse a regisztrációról szóló cikkben található utasításokat, és csatlakozzon hozzánk.

  A regisztrációhoz csak egy személyes e-mail címre van szükséged, válassz egy felhasználónevet és egy jelszót. Javasoljuk, hogy a hozzáférési adatait helyesen írja fel egy papírlapra, és miután befejezte a regisztrációt, tárolja biztonságos helyen. Néhány tevékenység elvégzéséhez regisztráció után hasznos lenne egy okostelefon is.

  Ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk, regisztráljon és személyes profilt hozzon létre, kattintson a bejelentkezési űrlapon a "Profil létrehozása" gombra, majd a következő képernyőn kicsit lejjebb, a bal oldalon kattintson a kék alapon lévő fehér feliratra a "Regisztráció" gombra. Ma ” vagy közvetlenül a „Regisztráció” főmenüjében. Az okostelefonok főmenüjének megtekintéséhez kattintson a logónk melletti három vízszintes vonalra.

  Figyelem: a regisztrációs fázisban minden csillaggal megjelölt rész kötelező, és ha nem tölti ki, megjelenik egy felugró ablak, amely pirossal jelzi a hiányzó vagy hibás részeket. Ha automata fordítónkat használja, nagyon ügyeljen arra, hogy minden név és írás jól legyen lefordítva. A regisztrációs űrlapokon és az Ön által írt tartalomban, illetve a velünk való kapcsolatfelvételhez bármilyen nyelvet használhat a több mint 100 elérhető nyelv közül.

  Először is ellenőrizni kell a csillag melletti kis négyzetet azon rész alatt, ahol ez deklarálva van:

  "Kijelentem, hogy elfogadom, jóváhagyom, betartom és örökre betartom a Törvény menüpontban szereplő összes előírást és utasítást."

  Elfogadom, hogy regisztrációs adataimat és személyes adataimat az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően az oldal adminisztratív és biztonsági munkatársai, valamint politikai szervezetünk felhasználják és feldolgozzák. Ha kiskorú vagyok, kijelentem, hogy értesítettem a szüleimet a DirectDemocracyS-hez való csatlakozási szándékomról.

  Az első képernyő alapvető információkat tartalmaz.

  Írja be a nevét, a középső nevét (ha nem probléma, írja be, hogy "nincs"), és a vezetéknevét, ezek lehetnek valós adatai, vagy kitalált nevek (ha névtelen akar lenni és maradni).

  Válasszon felhasználónevet, ez lehet a beceneve vagy egy kitalált név, vagy ha névtelen szeretne maradni, használhatja a szokásos tartózkodási helye szerinti ország (ahol szavazati joga) ISO kódját, amely 2 vagy 3 számjegyből áll. , például az Amerikai Egyesült Államok esetében US vagy USA, Olaszország esetében IT vagy ITA stb., amelyet legalább 6 és legfeljebb 12 véletlenszerű betű és szám követ (ne használjon szimbólumokat). A világ országainak ISO kódjait ezen a linken találja meg: https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_3166-1 mindig a pontos, 2 vagy 3 számjegyű kódot kell használni. Mindig ellenőrizze, hogy a felhasználónév elérhető-e, vagy már használták-e a weboldalunkon (ebben az esetben módosítson valamit).

  Legalább 12 számból, betűből és szimbólumból álló jelszó. Nehezen kitalálhatónak kell lennie, és tartalmaznia kell mindkét betűt (lehetőleg kis- és nagybetűket), számokat (esetleg nem egymást követő, vagy éppen ellenkezőleg), és még néhány szimbólumot is. Egy bonyolult és kiszámíthatatlan jelszó védi fiókját, és profilja biztonságban lesz. Javasoljuk, hogy gyakran változtassa meg jelszavát.

  Erősítse meg újra a jelszót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az megegyezik az elsővel. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja ugyanazt a jelszót különböző webhelyeken és eszközökön. Egyformának kell lenniük!

  Az Ön személyes e-mail címe, amely érvényes, és amelyhez hozzáféréssel rendelkezik.

  Erősítse meg személyes e-mail címét, hogy megbizonyosodjon a helyességéről. Egyformának kell lenniük !

  Kiválaszthatja az időzónát, vagy elhagyhatja a miénket, azt tanácsoljuk, hogy pillanatnyilag hagyja el a miénket és Greenwichét.

  A második részben, csak részben kötelező, az első részbe írd be a nemet M vagy F, ha gördülékeny vagy, írd le, hogy mit érzel, a profil létrehozásakor szükség esetén módosíthatod, miután engedélyt kért és kapott az adminisztrátorától és kapcsolattartójától.

  Írd le a születési dátumodat, napot, hónapot, évet. Pontosnak kell lennie.

  Ha szeretné, írja be a címét ország, állam, régió, tartomány, körzet és teljes cím formájában, amelyet saját maga is megírhat az alábbi űrlapon, vagy használja a praktikus lokátort. Ha nem tartózkodik otthon, a nyomkövető nem fogja pontosan megtalálni a helyét, ezért ebben az esetben kézzel írjon. A regisztráció során nem köteles a teljes címet megadni, de felhívjuk figyelmét, hogy köteles megírni a szokásos tartózkodási helye szerinti ország nevét, amelyben évente legalább 6 hónapig él.

  Aki nem írja meg legalább az országot, azt a rendszergazdáink soha nem fogják aktiválni.

  Írja újra a lakóhely szerinti országot, ahol évente több mint 6 hónapot tölt.

  Meg kell erősítenie vagy meg kell tagadnia, hogy rendelkezik szavazati joggal a lakóhelye szerinti országban. Választani kell az igen és a nem között.

  Meg kell erősítenie vagy meg kell tagadnia, hogy joga van jelölt lenni a lakóhelye szerinti ország választásokon. Választani kell az igen és a nem között.

  Ha kívánja, írja le mobiltelefonszámát, előtte írja be országa körzetszámát, majd írja be a körzetszámát és a szolgáltatója körzetszámát.

  Ha van személyes weboldalad, írhatod, ha akarod.

  Feltölthet egy 180 px x 180 px méretű felhasználói fotót, valamint egy 940 px x 350 px méretű borítót. A fényképet nem is feltöltheti, és később megteheti. A lényeg az, hogy ne obszcén fotókról legyen szó, vagy másokat ábrázoló (írásos felhatalmazás nélkül) fotókról, amik nem reklámoznak semmit. Lehet fénykép rólad, akár ábrázoló is, mindennek mindenféle reklámszimbólumok nélkül kell lennie, de lehet tájkép, vagy tetszetős fotó is, mindig a korábbi jellemzőkkel.

  Ha akarod, írhatsz elérhetőségeidet a közösségi oldalakon, vagy különféle üzeneteket, de légy óvatos, ha így döntesz, azok mindenki számára láthatóak lesznek, még a látogatóink számára is, így nem köteles megtenni a regisztráció ideje. A WhatsApp, a Facebook Messenger, a Skype, a Telegram elérhető, ha van más, később megírhatja.

  Írja le, ha van, a második lakóhelye szerinti országát, ahol kevesebb mint 6 hónapot tölt évente.

  Meg kell erősítenie vagy meg kell tagadnia, hogy a második lakóhelye szerinti országban rendelkezik szavazati joggal. Választani kell az igen és a nem között.

  Meg kell erősítenie vagy meg kell tagadnia, hogy joga van jelölt lenni a második lakóhelye szerinti ország választásokon. Választani kell az igen és a nem között.

  Ha Ön más országokban él, vagy szavazati joggal rendelkezik, vagy akár jelölt is lehet, ezt egy űrlapon keresztül közölheti adminisztrátorával, a DirectDemocracyS-beli képviselőin keresztül, amelyeket a belépés után tudni fog. először a honlapunkon.

  Már a regisztrációs fázisban megírhatja személyes profiljának fejlécét. Hasznos lenne, ha dióhéjban megírnád, miért csatlakozol hozzánk.

  Figyelem: a regisztrációs fázisban minden csillaggal megjelölt rész kötelező, és ha nem tölti ki, megjelenik egy felugró ablak, amely pirossal jelzi a hiányzó vagy hibás részeket.

  Utolsó előtti feladatként a regisztrációhoz és hozzánk való csatlakozáshoz bizonyítania kell, hogy Ön ember, és nem robot. Ehhez kattintson a "Nem vagyok robot" melletti négyzetre, ezzel bizonyítja, hogy ember vagy és nem robot!

  Miután mindent helyesen és őszintén kitöltöttünk, és mindent kétszer ellenőriztünk, végül kattintsunk a jobb alsó sarokban található „Feliratkozás” gombra.

  Ha mindent megtett, pontosan úgy, ahogy kell, rendszerünk azonnal jelzi, hogy ügyes volt, és mindent jól csinált. Szép munka!

  Ki kell töltenie az összes kötelező képernyőt, és az összes kötelező mezőt a korábbi szabályok szerint. Ha néhány személyes adatot nem szeretne megosztani más felhasználókkal vagy weboldalunk látogatóival, egyszerűen írja be, hogy "nem válaszolok". Mindig ellenőrizze az e-mail postafiókját, a SPAM mappában, mert mivel rendszerünk sok üzenetet küld új felhasználóinknak, egyes e-mail szolgáltatók üzeneteinket nemkívánatos üzeneteknek tekintik. Természetesen az üzeneteink biztonságban vannak, és nem szemét. Mindig ellenőrizze, hogy az e-mail cím, ahonnan az e-mailt küldjük, a @disrectdemocracys.org végződésű-e, vagy ha Ön is felhasználónk pénzügyi, gazdasági vagy információs, kommunikációs, rádió-, tévé-, sport- és egyéb webhelyeinken, mindig a megfelelő végződések, például @ newopo.tk, @ mywebmybank.tk stb.

  Rövid időn belül, néhány perctől egy napig terjedő időn belül kap egy e-mail üzenetet tőlünk, amely megerősíti, hogy regisztrált, és rendszergazdáink aktiválják személyes profilját, és ennek következtében rövid időn belül a regisztráció során az Ön által választott felhasználónévvel és jelszóval érheti el weboldalunkat.

  Figyelmeztetés: Biztonsági okokból semmilyen üzenetünkkel nem küldjük el jelszavát, csak az Ön által választott felhasználónevét, amelyet ettől a pillanattól kezdve rendszerünk automatizáltan összekapcsol az Ön személyes e-mail címével. A DirectDemocracyS és az összes kapcsolódó projektünk esetében az Ön felhasználóneve csak az e-mail címéhez kapcsolva érvényes. Ez hasznos a profil helyreállításához, ha véletlenül elfelejtené jelszavát. A teljesen automatizált eljárás egyszerű és azonnali, de akik nem emlékeznek, vagy elveszítik a jelszavukat, azt felszínesnek tartjuk, és megmutatják, hogy milyen csekély tekintettel van ránk. És ennek megfelelően fogunk cselekedni. Rosszul nézünk ki? Igazunk van, nagyon fontos vagy nekünk, és helyes, hogy az érzés kölcsönös.

  Mint tudják, nagyon válogatósak vagyunk, és nagyon körültekintően választjuk ki a felhasználókat.

  A második lépés, amit meg kell tennie, hogy elfogadhassa, fel kell keresnie honlapunkat a Főmenü, Segédprogramok, Dokumentumok és Fájlok aktiválási űrlapján. Töltse le az űrlapot az Ön nyelvén, .doc vagy .docx formátumban, töltse ki, ezúttal minden kért részlettel, valós és teljes adataival. A személyazonosító okmány fényképével együtt (lehetőleg a .pdf fájl konvertálva) töltse fel a kitöltött űrlapot (lehetőleg a .pdf fájl konvertált) , és ha rendelkezik elektronikus aláírással, elektronikusan írja alá a .pdf fájlt a személyazonosító okmányával és az űrlappal személyes adataival.

  A nyomtatvány és a személyazonosító okmány elektronikus aláírásával, amikor Önt adminisztrátoraink aktiválják, Ön nem regisztrált felhasználó, hanem ellenőrzött regisztrált felhasználó lesz, és a személyes profilján, a Közösségi területen kék pipát kap, weboldalunkról. Azt is elkerülheti, hogy a regisztrációt követő 15 napon belül igazolt felhasználóvá váljon, speciális eljárásaink révén. Rengeteg időt takarít meg, és nagyon fontos szerepekben, tevékenységekben fog tudni dolgozni.

  Küldje el a két dokumentumot egy e-mail üzenettel, aminek válaszként kell szerepelnie, az első üzenetünkre, és semmilyen más módon.

  Amint megkaptuk üzenetét, és ellenőriztük adatait, üzenetet kap tőlünk, amelyben közöljük személyi azonosítószámát, mind a DirectDemocracyS-ben, mind az összes többi opcionális projektünkben.

  A regisztráció pillanatától kezdve meglesz a személyes számod, amely a felhasználónevéhez van társítva, és természetesen az e-mail címed. A valós adatokkal, valamint a személyazonosító okmány fényképével digitálisan aláírt és aláíratlan nyomtatvány elküldése után, ha egyéb probléma nincs, valamelyik ügyintézőnk aktiválja személyes profilját.

  Amikor a profilod aktiválva van, rendszerünktől megerősítő üzenetet kapsz. Abban az esetben, ha a Speciális Biztonsági Csoport munkatársunknak egyéb adatokra van szüksége, további pontosítási kéréseket tudnak küldeni Önnek. Ebben az esetben mindig ellenőrizze, hogy a nevünkben Önnel megkeresett e-mail elején szerepel-e a "security" (angolul írva) és a @ directdemocracys.org végződése, mindig ellenőrizze.

  Mindig ne feledje, hogy egyik adminisztrátorunk vagy hivatalos képviselőnk sem fogja kérni, hogy írja be jelszavát, és soha nem kér pénzt vagy banki adatokat. Önmagán kívül senki sem fogja tudni a jelszavát és a hozzáférési kódjait, amelyeket gondosan meg kell őriznie. Elvesztés esetén új jelszó visszaállításával, automatikus eljárással, közvetlenül a politikai weboldalunkon található különböző bejelentkezési űrlapokról szerezheti vissza a hozzáférést. Ha kétségei vannak azokkal kapcsolatban, akik kapcsolatba lépnek Önnel, vagy a nevünkben beszélnek, a lehető legrészletesebben kell üzenetet küldenie speciális biztonsági csoportunknak közvetlenül a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, amelyet a főmenüben talál. , itt: Kapcsolatok, Csoportok Különlegességek, Biztonsági csoportok, Biztonság.

  A Speciális Adminisztrátorok Csoportunk általi aktiválást követően a bejelentkezési űrlapon felhasználónevének és jelszavának megadásával érheti el weboldalunkat.

  Ahhoz, hogy megtudja, mit kell tennie, és meg tudja tenni, amint belép, további információkat és minden utasítást kap.

  Csatlakozz hozzánk, és oszd meg.

  Köszönöm a figyelmet. Üdvözlettel.

  DirectDemocracyS, az Ön innovatív politikája, valóban minden értelemben!

  Hamarosan közzé tesszük néhány kérdését a regisztrációval és felhasználóink aktiválásával kapcsolatban, amelyekre világosan és őszintén válaszolunk.

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Jak se zaregistrujete HTR
  Kako se registrirate HTR
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Friday, 08 December 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START