Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  10 minutes reading time (1973 words)

  Kako se registrirate HTR

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  Svi novi korisnici dužni su poštovati sva naša pravila, te sve upute koje su objavljene na našim stranicama. Prije registracije pažljivo pročitajte, čak i nekoliko puta, sve naše informacije. Morate biti samopouzdani, kompatibilni i sposobni za sudjelovanje u našim aktivnostima.

  Olakšali smo registraciju i izradu osobnog profila.

  Morate slijediti sve upute u članku koji vas informira kako se registrirati i pridružiti nam se.

  Sve što trebate, da biste se mogli registrirati, je imati osobnu e-mail adresu, odabrati korisničko ime i lozinku. Preporučamo da svoje pristupne podatke ispravno zapišete na list papira i nakon završetka registracije pohranite na sigurno mjesto. Za obavljanje nekih aktivnosti, nakon registracije, bilo bi korisno imati i pametni telefon.

  Da biste nam se pridružili, registrirali se i kreirali osobni profil, morate u obrascu za prijavu kliknuti na "Kreiraj profil" i na sljedećem ekranu malo niže, lijevo kliknuti na bijeli natpis, na plavoj pozadini "Registracija" Danas”, ili izravno u glavnom izborniku na “Registracija”. Da biste vidjeli glavni izbornik s uređaja kao što su pametni telefoni, kliknite na tri vodoravne crte pored našeg logotipa.

  Pažnja: svi dijelovi ispred kojih stoji zvjezdica, u fazi registracije, su obavezni, a ukoliko ih ne ispunite, pojavit će se skočni prozor u kojem će crvenom bojom biti označeni dijelovi koji nedostaju ili su pogrešni. Ako koristite naš automatski prevoditelj, budite vrlo pažljivi da sva imena i natpisi budu dobro prevedeni. U obrascima za registraciju i u bilo kojem sadržaju koji pišete ili da nas kontaktirate, možete koristiti bilo koji jezik od više od 100 dostupnih.

  Prije svega, kvadratić pored zvjezdice mora biti označen ispod dijela gdje je deklarisano:

  "Izjavljujem da prihvaćam, odobravam, pridržavam se i zauvijek provodim sve propise i upute predstavljene u točki izbornika Zakon."

  Prihvaćam da moje registracijske podatke i osobne podatke, u skladu sa zakonima o privatnosti, koristi i obrađuje administrativno i sigurnosno osoblje stranice i naše političke organizacije. Ako sam maloljetan, izjavljujem da sam obavijestio roditelje o svojoj namjeri da se pridružim DirectDemocracyS.

  Prvi zaslon sadrži osnovne informacije.

  Napišite svoje ime, srednje ime (ako vam nije problem napišite "nemam") i prezime, mogu biti vaši stvarni podaci, ili izmišljena imena (ako želite biti i ostati anonimni).

  Odaberite korisničko ime, to može biti vaš nadimak ili izmišljeno ime, ili ako želite ostati anonimni, možete koristiti ISO kod svoje zemlje uobičajenog boravišta (gdje imate pravo glasa), od 2 ili 3 znamenke. , na primjer US ili USA za Sjedinjene Američke Države, IT ili ITA za Italiju i tako dalje, nakon čega slijedi najmanje 6 i najviše 12 nasumičnih slova i brojeva (nemojte koristiti simbole). ISO kodove zemalja svijeta možete pronaći na ovoj poveznici: https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_3166-1 uvijek morate koristiti točan kod od 2 ili 3 znamenke. Uvijek provjerite je li korisničko ime dostupno ili je već korišteno na našoj web stranici (u tom slučaju nešto promijenite).

  Lozinka od najmanje 12 brojeva, slova i simbola. Mora biti teško pogoditi i mora sadržavati oba slova (po mogućnosti mala i velika), brojeve (po mogućnosti ne uzastopne ili naprotiv), pa čak i neke simbole. Komplicirana i nepredvidiva lozinka štiti vaš račun, a vaš će profil biti siguran. Preporučujemo da često mijenjate lozinku.

  Ponovno potvrdite lozinku kako biste bili sigurni da je identična prvoj. Savjetujemo vam da ne koristite istu lozinku za različite web stranice i uređaje. Moraju biti identični!

  Vašu osobnu e-mail adresu koja je važeća i kojoj imate pristup.

  Ponovno potvrdite svoju osobnu adresu e-pošte kako biste bili sigurni da je ispravna. Moraju biti identični !

  Možete odabrati svoju vremensku zonu ili ostaviti našu, trenutno vam savjetujemo da napustite našu i onu Greenwicha.

  U drugom dijelu, samo djelomično obavezno, u prvom dijelu napišite spol M ili Ž, ako ste tečni napišite što osjećate da jeste, kada napravite svoj profil, možete ga promijeniti, ako je potrebno, nakon zatražio i dobio autorizaciju od svog administratora i kontakt osobe.

  Zapišite svoj datum rođenja, dan, mjesec, godinu. Mora biti točno.

  Ako želite, napišite svoju adresu kao zemlju, državu, regiju, pokrajinu, okrug i punu adresu, koju možete sami napisati, u obrazac ispod ili upotrijebite praktični lokator. Ako niste kod kuće, tracker vas neće točno locirati, pa u tom slučaju pišite rukom. U fazi registracije niste obavezni napisati punu adresu, ali podsjećamo vas da ste obavezni napisati naziv zemlje uobičajenog boravišta, u kojoj živite najmanje 6 mjeseci godišnje.

  Tko ne napiše barem državu, nikada neće biti aktiviran od strane naših administratora.

  Opet napišite svoju zemlju prebivališta, gdje provodite više od 6 mjeseci godišnje.

  Morate potvrditi ili odbiti da imate pravo glasa u svojoj zemlji prebivališta. Morate izabrati između da i ne.

  Morate potvrditi ili zanijekati da imate pravo biti kandidat na izborima u svojoj zemlji prebivališta. Morate izabrati između da i ne.

  Ako želite, zapišite broj svog mobilnog telefona, ispred pozivnog broja vaše zemlje, nakon kojeg slijedi pozivni broj i vaš operater.

  Ako imate osobnu web stranicu, možete je napisati ako želite.

  Možete postaviti korisničku fotografiju veličine 180 px x 180 px, kao i naslovnicu veličine 940 px x 350 px. Također možete ne uploadati fotografiju, i učiniti to kasnije. Važno je da to nisu nepristojne fotografije, ili da prikazuju druge osobe (bez pismenog dopuštenja), da ne reklamiraju bilo kakvu vrstu. To može biti vaša fotografija, čak i portret, sve mora biti bez reklamnih simbola bilo koje vrste, ali može biti i pejzaž, ili fotografija koja vam se sviđa, uvijek s prethodnim karakteristikama.

  Možete napisati, ako želite, svoje kontakte na društvenim mrežama, ili razne poruke, ali budite oprezni, ako se odlučite na to, oni će biti vidljivi svima, čak i našim posjetiteljima, tako da to niste dužni učiniti na vrijeme registracije. Dostupni su WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Telegram, ako imate druge možete ih napisati kasnije.

  Zapišite, ako je imate, svoju drugu državu prebivališta, u kojoj provodite manje od 6 mjeseci godišnje.

  Morate potvrditi ili odbiti da imate pravo glasa u svojoj drugoj zemlji prebivališta. Morate izabrati između da i ne.

  Morate potvrditi ili odbiti da imate pravo biti kandidat na izborima u svojoj drugoj zemlji prebivališta. Morate izabrati između da i ne.

  Ako živite, ili imate pravo glasa, i, ili ste čak kandidat, u drugim zemljama, možete to priopćiti putem obrasca, svom administratoru, preko svojih predstavnika u DirectDemocracyS, što ćete znati nakon ulaska, za prvi put na našoj web stranici.

  Već u fazi registracije možete napisati zaglavlje svog osobnog profila. Bilo bi od pomoći kada biste ukratko napisali razlog zašto ste nam se pridružili.

  Pažnja: svi dijelovi ispred kojih stoji zvjezdica, u fazi registracije, su obavezni, a ukoliko ih ne ispunite, pojavit će se skočni prozor u kojem će crvenom bojom biti označeni dijelovi koji nedostaju ili su pogrešni.

  Kao predzadnji zadatak koji imate, da biste se registrirali i pridružili nam se morate dokazati da ste čovjek, a ne robot. Da biste to učinili, kliknite na kvadrat pored "Ja nisam robot" kako biste dokazali da ste čovjek, a ne robot!

  Nakon što ste sve ispunili, korektno i iskreno, te još jednom provjerili sve, na kraju kliknite na "Pretplati se" dolje desno.

  Ako ste učinili sve, točno kako je potrebno, naš sustav će vam odmah reći da ste bili dobri i da je sve učinjeno dobro. Dobro napravljeno!

  Morate ispuniti sve obavezne ekrane i ispuniti sva potrebna polja, prema prethodnim pravilima. Ukoliko neke osobne podatke ne želite dijeliti s drugim korisnicima, odnosno posjetiteljima naše web stranice, možete jednostavno napisati "Ne odgovaram". Uvijek provjerite svoj e-mail sandučić, u mapi SPAM, jer kako naš sustav šalje puno poruka našim novim korisnicima, neki e-mail provajderi naše poruke smatraju neželjenim porukama. Naravno, naše su poruke sigurne i nisu smeće. Uvijek provjerite ima li adresa e-pošte s koje vam šaljemo e-poštu završetak @ disrectdemocracys.org, ili ako ste također naši korisnici na našim financijskim, ekonomskim ili informacijskim, komunikacijskim, radijskim, TV, sportskim web stranicama i drugim, uvijek imajte njihovi završeci, na primjer @ newopo.tk, @ mywebmybank.tk, i tako dalje.

  U kratkom vremenu, od nekoliko minuta do jednog dana, od nas ćete dobiti e-mail poruku s potvrdom da ste se registrirali, te da će naši administratori aktivirati Vaš osobni profil, a samim time, u kratkom vremenu, moći ćete pristupiti našoj web stranici s korisničkim imenom i lozinkom koje ste odabrali prilikom registracije.

  Upozorenje: iz sigurnosnih razloga, uz bilo koju našu poruku ne šaljemo Vašu lozinku, već samo Vaše korisničko ime (koje odaberete), koje od tog trenutka naš sustav automatski povezuje s Vašom osobnom e-mail adresom. Za DirectDemocracyS i za sve naše povezane projekte, vaše korisničko ime vrijedi samo povezano s vašom adresom e-pošte. Ovo je korisno kako biste mogli oporaviti svoj profil, ako slučajno zaboravite lozinku. Procedura, potpuno automatizirana, jednostavna je i trenutna, ali one koji se ne sjećaju, ili izgube lozinku, mi smatramo površnima, te nam pokažite ono malo obzira što imate prema nama. I mi ćemo se ponašati u skladu s tim. Izgledamo li loše? Baš smo u pravu, jako ste nam važni i pravo je da je osjećaj obostran.

  Kao što znate, vrlo smo selektivni i vrlo pažljivo biramo naše korisnike.

  Drugi korak, koji ćete morati učiniti, kako biste bili prihvaćeni, je otići na našu web stranicu, u glavnom izborniku, Uslužni programi, Dokumenti i datoteke, obrazac za aktivaciju. Preuzmite obrazac, na svom jeziku, u formatu: .doc ili .docx, ispunite ga, ovaj put sa svim traženim detaljima, sa svojim stvarnim i potpunim podacima. Uz fotografiju osobnog dokumenta (poželjno konvertiranu .pdf datoteku) prenesite popunjeni obrazac (poželjno konvertiranu .pdf datoteku) i ako imate elektronički potpis, elektronički potpišite .pdf datoteku sa svojim osobnim dokumentom i obrascem sa svojim osobnim podacima.

  Svojim elektroničkim potpisom obrasca i identifikacijskim dokumentom, kada ste aktivirani od strane naših administratora, nećete postati registrirani korisnik, već provjereni registrirani korisnik, te ćete imati plavu kvačicu na osobnom profilu, u dijelu Društveno, naše web stranice. Također ćete izbjeći da postanete provjereni korisnik, kroz naše posebne procedure, unutar 15 dana od vaše registracije. Uštedjet ćete puno vremena, a moći ćete raditi u vrlo važnim ulogama i aktivnostima.

  Pošaljite dva dokumenta, s porukom e-pošte, koja mora biti kao odgovor, na našu prvu poruku i ni na koji drugi način.

  Čim primimo vašu poruku i provjerimo vaše podatke, primit ćete poruku od nas, u kojoj priopćavamo vaš osobni identifikacijski broj, kako u DirectDemocracyS-u, tako iu svim našim drugim opcijskim projektima.

  Od trenutka registracije imat ćete svoj osobni broj, povezan s vašim korisničkim imenom, i naravno svoju e-mail adresu. Nakon slanja obrasca sa stvarnim podacima, te fotografije Vašeg osobnog dokumenta, digitalno potpisanog i nepotpisanog, ukoliko ne bude drugih problema, Vaš osobni profil će biti aktiviran od strane jednog od naših administratora.

  Kada je vaš profil aktiviran, primit ćete poruku potvrde od našeg sustava. U slučaju da našem osoblju, Grupe za posebnu sigurnost, budu potrebni drugi detalji, moći će vam poslati dodatne zahtjeve za pojašnjenje. U tom slučaju uvijek provjerite ima li e-pošta kojom se kontaktirate u naše ime početno pismo: security (napisano na engleskom) i kraj @ directdemocracys.org, uvijek provjerite.

  Uvijek imajte na umu da nitko od naših administratora ili službenih predstavnika nikada neće od vas tražiti da napišete svoju lozinku, niti će od vas tražiti novac ili bankovne podatke. Nitko osim vas samih neće znati vašu lozinku i pristupne kodove koje morate pažljivo čuvati. U slučaju gubitka, možete ponovno dobiti pristup poništavanjem nove lozinke, kroz automatski postupak, izravno iz različitih obrazaca za prijavu na našoj političkoj web stranici. Ako imate bilo kakvih nedoumica o osobama koje vas kontaktiraju ili govore u naše ime, morate poslati poruku, sa što više detalja, našoj posebnoj sigurnosnoj grupi, izravno putem obrasca za kontakt koji možete pronaći u glavnom izborniku , u Kontakti, Posebne grupe, Sigurnosne grupe, Sigurnost.

  Nakon aktivacije od strane naše grupe posebnih administratora, moći ćete pristupiti našoj web stranici unosom korisničkog imena i lozinke u obrazac za prijavu.

  Da biste znali što trebate, a možete, kada uđete, dobit ćete daljnje informacije i sve upute.

  Pridružite nam se i podijelite.

  Hvala na pažnji. Lijepi Pozdrav.

  DirectDemocracyS, vaša inovativna politika, uistinu u svakom smislu!

  Uskoro ćemo objaviti neka vaša pitanja o registraciji i aktivaciji naših korisnika na koja ćemo odgovoriti jasno i iskreno.

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Hogyan regisztrálsz HTR
  Како се региструјете HTR
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Thursday, 07 December 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START