Accessibility Tools

Translate

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
11 minutes reading time (2193 words)

Hur registrerar du dig

https://www.directdemocracys.org/social/registration

Alla nya användare är skyldiga att respektera alla våra regler, och alla instruktioner som publiceras på våra webbplatser. Innan du registrerar dig, läs noga, även flera gånger, all vår information. Du måste vara självsäker, kompatibel och vältränad för att delta i våra aktiviteter.

Vi har gjort det enklare, registreringen och skapandet av din personliga profil.

Du måste följa alla instruktioner i artikeln som informerar dig om hur du registrerar dig och gå med oss.

Allt du behöver, för att kunna registrera dig, är att ha en personlig e-postadress, välja ett användarnamn och ett lösenord. Vi rekommenderar att du skriver dina åtkomstuppgifter korrekt på ett papper och när du är klar med registreringen förvarar du dem på ett säkert ställe. För att utföra vissa aktiviteter, efter registrering, skulle det vara användbart att även ha en smartphone.

För att gå med oss, registrera dig och skapa en personlig profil måste du klicka i inloggningsformuläret på "Skapa en profil" och i nästa skärm lite längre ner, till vänster klicka på den vita skriften, på blå bakgrund "Registrera dig Idag ”, eller direkt i huvudmenyn på“ Registrera ”. För att se huvudmenyn från enheter som smartphones, klicka på de tre horisontella linjerna bredvid vår logotyp.

Observera: alla delar som föregås av en asterisk, under registreringsfasen, är obligatoriska, och om du inte fyller i dem kommer ett popup-fönster att visas som visar i rött de saknade eller felaktiga delarna. Om du använder vår automatiska översättare, var mycket noga med att alla namn och skrifter är väl översatta. I registreringsformulären och i allt innehåll du skriver, eller för att kontakta oss, kan du använda vilket språk som helst av de mer än 100 tillgängliga.

Först och främst måste den lilla kvadraten bredvid asterisken kontrolleras under den del där den deklareras:

"Jag förklarar att jag accepterar, godkänner, följer och implementerar för alltid alla föreskrifter och instruktioner som presenteras i menyalternativet Lag."

Jag accepterar att mina registreringsuppgifter och personuppgifter, i enlighet med integritetslagstiftningen, används och behandlas av administrativ och säkerhetspersonal på webbplatsen och i vår politiska organisation. Om jag är minderårig, förklarar jag att jag har meddelat mina föräldrar att jag har för avsikt att gå med i DirectDemocracyS.

Den första skärmen innehåller grundläggande information.

Skriv ditt namn, mellannamn (om du inte har några problem skriv "jag har det inte"), och ditt efternamn, de kan vara dina riktiga uppgifter, eller påhittade namn (om du vill vara och förbli anonym).

Välj ett användarnamn, det kan vara ditt smeknamn eller ett påhittat namn, eller om du vill vara anonym kan du använda ISO-koden för ditt hemland (där du har rösträtt), med 2 eller 3 siffror , till exempel USA eller USA för USA, IT eller ITA för Italien, och så vidare, följt av minst 6 och högst 12 slumpmässiga bokstäver och siffror (använd inte symboler). ISO-koderna för världens länder, du kan hitta dem på denna länk: https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_3166-1 du måste alltid använda den exakta koden, med 2 eller 3 siffror. Kontrollera alltid om användarnamnet är tillgängligt, eller redan har använts på vår webbplats (ändra i det här fallet något).

Ett lösenord med minst 12 siffror, bokstäver och symboler. Det måste vara svårt att gissa, och måste innehålla både bokstäver (helst gemener och versaler), siffror (eventuellt inte efter varandra eller tvärtom) och även några symboler. Ett komplicerat och oförutsägbart lösenord skyddar ditt konto, och din profil kommer att vara säker. Vi rekommenderar att du byter lösenord ofta.

Bekräfta lösenordet igen för att se till att det är identiskt med det första. Vi rekommenderar att du inte använder samma lösenord för olika webbplatser och enheter. De måste vara identiska!

Din personliga e-postadress, som är giltig och som du har tillgång till.

Bekräfta din personliga e-postadress igen för att se till att de är korrekta. De måste vara identiska !

Du kan välja din tidszon, eller lämna vår, för en stund rekommenderar vi dig att lämna vår och Greenwich.

I andra delen, endast delvis obligatoriskt, i första avsnittet skriver du könet M eller F, om du är flytande skriv vad du känner att du är, när du skapar din profil kan du ändra den vid behov efter att ha begärt och erhållit tillstånd från din administratör och kontaktperson.

Skriv ner ditt födelsedatum, dag, månad, år. Det måste vara exakt.

Om du vill, skriv din adress som land, stat, region, provins, distrikt och fullständig adress, som du kan skriva själv, i formuläret nedan, eller använd den praktiska lokaliseringsverktyget. Om du inte är hemma kommer spåraren inte att lokalisera dig korrekt, så skriv för hand i det här fallet. Du är inte skyldig att skriva hela adressen under registreringsfasen, men vi påminner dig om att du är skyldig att skriva namnet på det land där du bor minst 6 månader om året.

Vem inte skriver åtminstone landet, kommer aldrig att aktiveras av våra administratörer.

Skriv igen, ditt hemland, där du tillbringar mer än 6 månader om året.

Du måste bekräfta eller dementera att du har rösträtt i ditt hemland. Du måste välja mellan ja och nej.

Du måste bekräfta eller förneka att du har rätt att vara kandidat i valet i ditt hemland. Du måste välja mellan ja och nej.

Om du vill, skriv ner ditt mobiltelefonnummer, föregås av ditt lands riktnummer, följt av riktnumret och din operatör.

Om du har en personlig hemsida kan du skriva den om du vill.

Du kan ladda upp ett användarfoto på 180 px x 180 px, samt ett omslag i storleken 940 px x 350 px. Du kan inte heller ladda upp fotot och göra det senare. Det viktiga är att de inte är obscena bilder, eller som porträtterar andra människor (utan att ha skriftligt tillstånd), som inte annonserar av något slag. Det kan vara ett foto av dig, till och med porträttera dig, allt måste vara utan reklamsymboler av något slag, men det kan också vara ett landskap, eller ett foto du gillar, alltid med de tidigare egenskaperna.

Du kan skriva, om du vill, dina kontakter på sociala nätverk eller olika meddelanden, men var försiktig, om du bestämmer dig för att göra det kommer de att vara synliga för alla, även våra besökare, så du är inte skyldig att göra det på tidpunkt för registrering. WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Telegram är de som är tillgängliga, om du har andra kan du skriva dem senare.

Skriv ner, om du har ett, ditt andra hemland, där du tillbringar mindre än 6 månader om året.

Du måste bekräfta eller dementera att du har rösträtt i ditt andra hemland. Du måste välja mellan ja och nej.

Du måste bekräfta eller förneka att du har rätt att vara kandidat i valet i ditt andra hemland. Du måste välja mellan ja och nej.

Om du bor, eller har rösträtt, och, eller till och med är en kandidat, i andra länder, kan du kommunicera det genom ett formulär, till din administratör, genom dina representanter i DirectDemocracyS, som du kommer att känna till efter att ha gått in, för första gången på vår hemsida.

Redan i registreringsfasen kan du skriva rubriken på din personliga profil. Det skulle vara bra om du skrev, i ett nötskal, anledningen till att du går med oss.

Observera: alla delar som föregås av en asterisk, under registreringsfasen, är obligatoriska, och om du inte fyller i dem kommer ett popup-fönster att visas som visar i rött de saknade eller felaktiga delarna.

Som den näst sista uppgiften du har, för att registrera dig och gå med oss, måste du bevisa att du är människa och inte robot. För att göra detta, klicka på rutan bredvid "Jag är inte en robot" för att bevisa att du är människa och inte en robot!

Efter att ha slutfört allt, korrekt och uppriktigt, och dubbelkollat allt, klicka slutligen på "Prenumerera" längst ner till höger.

Om du har gjort allt, precis som krävs, kommer vårt system att berätta omedelbart att du har varit bra och att allt har gjorts bra. Bra gjort!

Du måste fylla i alla obligatoriska skärmar och fylla i alla obligatoriska fält, enligt de tidigare reglerna. Om vissa personuppgifter, du inte vill dela med andra användare, eller besökare på vår webbplats, kan du helt enkelt skriva "Jag svarar inte". Kontrollera alltid din e-postinkorg, i SPAM-mappen, eftersom vårt system skickar många meddelanden till våra nya användare, anser vissa e-postleverantörer våra meddelanden som oönskade meddelanden. Naturligtvis är våra meddelanden säkra och de är inte skräp. Kontrollera alltid att e-postadressen från vilken vi skickar e-postmeddelandet till dig har slutet @disrectdemocracys.org, eller om du också är våra användare på våra finansiella, ekonomiska eller informations-, kommunikations-, radio-, TV-, sportwebbplatser och andra, alltid ha deras respektive ändelser, till exempel @ newopo.tk, @ mywebmybank.tk, och så vidare.

På kort tid, varierande från några minuter till en dag, kommer du att få ett e-postmeddelande från oss, med en bekräftelse på att du har registrerat dig, och att våra administratörer kommer att aktivera din personliga profil, och följaktligen på kort tid kommer att kunna komma åt vår webbplats, med det användarnamn och ditt lösenord som du valt, under registreringen.

Varning: av säkerhetsskäl skickar vi inte ditt lösenord, med något av våra meddelanden, utan endast ditt användarnamn (valt av dig), som från det ögonblicket är kopplat av vårt system, på ett automatiskt sätt, till din personliga e-postadress. För DirectDemocracyS, och för alla våra relaterade projekt, är ditt användarnamn endast giltigt kopplat till din e-postadress. Detta är användbart för att kunna återställa din profil, om du av en slump skulle glömma ditt lösenord. Förfarandet, helt automatiserat, är enkelt och omedelbart, men de som inte kommer ihåg, eller tappar bort sitt lösenord, betraktas som ytliga av oss och visar oss den lilla hänsyn du har av oss. Och vi kommer att agera därefter. Ser vi dåliga ut? Vi har precis rätt, ni är väldigt viktiga för oss, och det är rätt att känslan är ömsesidig.

Som ni vet är vi väldigt selektiva och vi väljer våra användare mycket noggrant.

Det andra steget, som du måste göra, för att bli accepterad, är att gå till vår webbplats, i huvudmenyn, Utilities, Documents and Files, aktiveringsformuläret. Ladda ner formuläret, på ditt språk, i formatet: .doc eller .docx, fyll i det, denna gång med alla detaljer som efterfrågas, med dina verkliga och fullständiga uppgifter. Tillsammans med fotot av din identitetshandling (helst .pdf-filen konverterad), ladda upp den ifyllda blanketten (helst .pdf-filen konverterad) och om du har en elektronisk signatur, underteckna .pdf-filen elektroniskt med din identitetshandling och blanketten med dina personuppgifter.

Med din elektroniska signatur av formuläret och identitetshandling, när du aktiveras av våra administratörer, blir du inte en registrerad användare, utan en verifierad registrerad användare, och du kommer att ha en blå bock på din personliga profil, i området Socialt, av vår webbplats. Du slipper också bli en verifierad användare, genom våra specifika procedurer, inom 15 dagar efter din registrering. Du kommer att spara mycket tid, och du kommer att kunna arbeta i mycket viktiga roller och aktiviteter.

Skicka de två dokumenten, med ett e-postmeddelande, som måste vara ett svar, till vårt första meddelande, och inte på något annat sätt.

Så snart vi har tagit emot ditt meddelande, och kontrollerat dina uppgifter, kommer du att få ett meddelande från oss, där vi kommunicerar ditt personnummer, både i DirectDemocracyS, och i alla våra andra tillvalsprojekt.

Från och med registreringsögonblicket kommer du att ha ditt personliga nummer kopplat till ditt användarnamn och naturligtvis din e-postadress. Efter att ha skickat formuläret med de riktiga uppgifterna, och fotot på din identitetshandling, både digitalt signerad och osignerad, om det inte finns några andra problem, kommer din personliga profil att aktiveras av en av våra administratörer.

När din profil är aktiverad får du ett bekräftelsemeddelande från vårt system. I händelse av att vår personal, i Special Security Group, behöver andra uppgifter, kommer de att kunna skicka ytterligare förfrågningar om förtydliganden. I det här fallet, kontrollera alltid att e-postmeddelandet som kontaktar dig i vårt namn har den första texten: säkerhet (skriven på engelska) och slutar @ directdemocracys.org, kontrollera alltid.

Kom alltid ihåg att ingen av våra administratörer, eller officiella representanter, någonsin kommer att be dig skriva ditt lösenord och kommer aldrig att be dig om pengar eller bankuppgifter. Ingen, förutom du själv, kommer att känna till ditt lösenord och dina åtkomstkoder, som du måste hålla med försiktighet. Vid förlust kan du återfå åtkomst genom att återställa ett nytt lösenord, genom den automatiska processen, direkt från de olika inloggningsformulären på vår politiska webbplats. Om du har några tvivel om personer som kontaktar dig, eller talar å våra vägnar, måste du skicka ett meddelande, med så detaljerad information som möjligt, till vår Special Security Group, direkt via kontaktformuläret, som du hittar i huvudmenyn , i Kontakter, Specialerbjudanden för grupper, Säkerhetsgrupper, Säkerhet.

Efter aktivering av vår Special Administrators Group kommer du att kunna komma åt vår webbplats genom att ange ditt användarnamn och lösenord i inloggningsformuläret.

För att veta vad du måste göra, och du kan göra, när du väl har kommit in, kommer du att få ytterligare information och alla instruktioner.

Gå med och dela.

Tack för din uppmärksamhet. Vänliga hälsningar.

DirectDemocracyS, din innovativa politik, verkligen på alla sätt!

Vi kommer snart att publicera några av dina frågor om registrering och aktivering av våra användare, som vi kommer att besvara med tydlighet och uppriktighet.

https://www.directdemocracys.org/social/registration

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

איך נרשמים HEB
Jak se zaregistrujete HTR
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Monday, 27 March 2023

Captcha Image

Discover our Latest News

Let's talk a little about money, with a brief introduction. Very often, the old politics has accustomed us to political...

Read More...

Albert Paine said: "What we do for ourselves dies with us, what we do for others and for the world remains and is immort...

Read More...

Select your preferred language, and click on the audio file you want to listen to. Happy listening! If you want to crea...

Read More...

To all women. Best wishes, and all the love and respect, not just March 8th. DirectDemocracyS

Read More...

https://www.directdemocracys.org/ Global Forum, on Modern Direct Democracy, Mexico City 2023. Official message from Di...

Read More...

Since February 24, 2022, the world is no longer the same. A year of pain, for the whole world. What was supposed to be,...

Read More...

There are 2 types of possibilities to join us: free, in which anyone can join us, based on detailed rules, or, on the ba...

Read More...
No More Articles

Our mailing subscription form

Welcome Module


Chat Module

Polls Categories

Blog - Categories Module

All menu