Accessibility Tools

Translate

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
11 minutes reading time (2201 words)

Hvordan registrerer du deg

https://www.directdemocracys.org/social/registration

Alle nye brukere er forpliktet til å respektere alle våre regler, og alle instruksjoner som er publisert på våre nettsider. Før du registrerer deg, les nøye, selv flere ganger, all informasjonen vår. Du må være trygg, kompatibel og i form for å delta i aktivitetene våre.

Vi har gjort det enklere, registreringen og opprettelsen av din personlige profil.

Du må følge alle instruksjonene, i artikkelen som forteller deg hvordan du registrerer deg, og bli med oss.

Alt du trenger, for å kunne registrere deg, er å ha en personlig e-postadresse, velge brukernavn og passord. Vi anbefaler at du skriver tilgangsdataene dine riktig på et ark, og når du er ferdig med registreringen, oppbevarer du dem på et trygt sted. For å utføre noen aktiviteter, etter registrering, vil det være nyttig å også ha en smarttelefon.

For å bli med oss, registrere deg, og opprette en personlig profil, må du klikke i påloggingsskjemaet på "Opprett en profil" og i neste skjermbilde litt lenger nede, til venstre klikk på den hvite skriften, på blå bakgrunn "Registrer deg" I dag ”, eller direkte i hovedmenyen på“ Registrer deg ”. For å se hovedmenyen fra enheter som smarttelefoner, klikk på de tre horisontale linjene ved siden av logoen vår.

OBS: alle delene med en stjerne foran, under registreringsfasen, er obligatoriske, og hvis du ikke fyller dem ut, vil et popup-vindu vises som vil indikere med rødt de manglende eller feil delene. Hvis du bruker vår automatiske oversetter, vær veldig forsiktig med at alle navn og skrifter blir oversatt godt. I registreringsskjemaene og i alt innhold du skriver, eller for å kontakte oss, kan du bruke hvilket som helst språk, av de mer enn 100 tilgjengelige.

Først av alt må den lille firkanten ved siden av stjernen sjekkes under delen der den er deklarert:

"Jeg erklærer at jeg aksepterer, godkjenner, overholder og implementerer for alltid alle forskrifter og instruksjoner, presentert i menypunktet Lov."

Jeg aksepterer at mine registreringsdata og personopplysninger, i samsvar med personvernlovgivningen, brukes og behandles av administrasjons- og sikkerhetspersonalet på nettstedet og i vår politiske organisasjon. Hvis jeg er mindreårig, erklærer jeg at jeg har varslet foreldrene mine om at jeg har til hensikt å bli med i DirectDemocracyS.

Den første skjermen inneholder grunnleggende informasjon.

Skriv ditt navn, mellomnavn (hvis du ikke har noe problem, skriv "Jeg har det ikke"), og etternavnet ditt, de kan være dine virkelige data, eller oppfunnet navn (hvis du vil være og forbli anonym).

Velg et brukernavn, det kan være kallenavnet ditt, eller et oppfunnet navn, eller hvis du ønsker å være anonym, kan du bruke ISO-koden for ditt vanlige oppholdsland (hvor du har stemmerett), med 2 eller 3 sifre , for eksempel USA eller USA for USA, IT eller ITA for Italia, og så videre, etterfulgt av minst 6 og høyst 12 tilfeldige bokstaver og tall (ikke bruk symboler). ISO-kodene til verdens land, du finner dem på denne lenken: https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_3166-1 du må alltid bruke den nøyaktige koden, på 2 eller 3 sifre. Sjekk alltid om brukernavnet er tilgjengelig, eller allerede har blitt brukt på nettsiden vår (i dette tilfellet endre noe).

Et passord på minst 12 tall, bokstaver og symboler. Det må være vanskelig å gjette, og må inneholde både bokstaver (helst små og store), tall (muligens ikke påfølgende eller tvert imot), og til og med noen symboler. Et komplisert og uforutsigbart passord beskytter kontoen din, og profilen din vil være trygg. Vi anbefaler at du endrer passord ofte.

Bekreft passordet på nytt for å sikre at det er identisk med det første. Vi anbefaler at du ikke bruker samme passord for ulike nettsteder og enheter. De må være identiske!

Din personlige e-postadresse, som er gyldig og som du har tilgang til.

Bekreft din personlige e-postadresse på nytt for å sikre at de er riktige. De må være identiske !

Du kan velge din tidssone, eller forlate vår, et øyeblikk anbefaler vi deg å forlate vår og Greenwich.

I den andre delen, bare delvis obligatorisk, i den første delen skriver du kjønnet M eller F, hvis du er flytende, skriv hva du føler at du er, når du oppretter profilen din kan du endre den om nødvendig etter å ha bedt om og innhentet autorisasjon fra din administrator og kontaktperson.

Skriv ned fødselsdato, dag, måned, år. Det må være nøyaktig.

Hvis du ønsker, skriv adressen din som land, stat, region, provins, distrikt og fullstendig adresse, som du kan skrive selv, i skjemaet nedenfor, eller bruk den praktiske søkeren. Hvis du ikke er hjemme, vil ikke trackeren finne deg riktig, så skriv for hånd i dette tilfellet. Du er ikke forpliktet til å skrive hele adressen under registreringsfasen, men vi minner deg om at du er forpliktet til å skrive navnet på landet du har fast bosted i, der du bor minst 6 måneder i året.

Hvem som ikke skriver minst landet, vil aldri bli aktivert av våre administratorer.

Skriv igjen, ditt bostedsland, hvor du tilbringer mer enn 6 måneder i året.

Du må bekrefte eller avkrefte at du har stemmerett i ditt bostedsland. Du må velge mellom ja og nei.

Du må bekrefte eller avkrefte at du har rett til å være kandidat ved valget i ditt bostedsland. Du må velge mellom ja og nei.

Hvis du ønsker det, skriv ned mobiltelefonnummeret ditt, etterfulgt av retningsnummeret til landet ditt, etterfulgt av retningsnummeret og operatøren din.

Hvis du har en personlig nettside, kan du skrive den hvis du vil.

Du kan laste opp et brukerbilde på 180 px x 180 px, samt et omslag i størrelsen 940 px x 350 px. Du kan heller ikke laste opp bildet, og gjøre det senere. Det viktige er at de ikke er uanstendige bilder, eller som portretterer andre mennesker (uten skriftlig autorisasjon), som ikke reklamerer av noe slag. Det kan være et bilde av deg, til og med portrettere deg, alt må være uten reklamesymboler av noe slag, men det kan også være et landskap, eller et bilde du liker, alltid med de tidligere egenskapene.

Du kan skrive, hvis du vil, kontaktene dine på sosiale nettverk, eller ulike meldinger, men vær forsiktig, hvis du bestemmer deg for å gjøre det, vil de være synlige for alle, også våre besøkende, så du er ikke forpliktet til å gjøre det på tidspunkt for registrering. WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Telegram, er de tilgjengelige, hvis du har andre kan du skrive dem senere.

Skriv ned, hvis du har en, ditt andre bostedsland, hvor du tilbringer mindre enn 6 måneder i året.

Du må bekrefte eller avkrefte at du har stemmerett i ditt andre bostedsland. Du må velge mellom ja og nei.

Du må bekrefte eller avkrefte at du har rett til å være kandidat ved valget i ditt andre bostedsland. Du må velge mellom ja og nei.

Hvis du bor, eller har stemmerett, og, eller til og med er en kandidat, i andre land, kan du kommunisere det gjennom et skjema, til administratoren din, gjennom representantene dine i DirectDemocracyS, som du vil vite etter å ha gått inn, for første gang på nettsiden vår.

Du kan skrive, allerede i registreringsfasen, overskriften på din personlige profil. Det ville vært nyttig om du skrev, i et nøtteskall, grunnen til at du blir med oss.

OBS: alle delene med en stjerne foran, under registreringsfasen, er obligatoriske, og hvis du ikke fyller dem ut, vil et popup-vindu vises som vil indikere med rødt de manglende eller feil delene.

Som den nest siste oppgaven du har, for å registrere deg og bli med oss, må du bevise at du er menneske og ikke robot. For å gjøre dette, klikk på ruten ved siden av "Jeg er ikke en robot" for å bevise at du er et menneske og ikke en robot!

Etter å ha fullført alt, korrekt og oppriktig, og dobbeltsjekket alt, klikker du til slutt på "Abonner" nederst til høyre.

Hvis du har gjort alt, nøyaktig som nødvendig, vil systemet vårt fortelle deg umiddelbart at du har vært flink, og at alt har blitt gjort bra. Bra gjort!

Du må fylle ut alle de obligatoriske skjermbildene, og fylle ut alle de obligatoriske feltene, i henhold til de tidligere reglene. Hvis noen personlige data, du ikke ønsker å dele med andre brukere, eller besøkende på nettstedet vårt, kan du ganske enkelt skrive "Jeg svarer ikke". Sjekk alltid e-postinnboksen din, i SPAM-mappen, fordi ettersom systemet vårt sender mange meldinger til våre nye brukere, anser noen e-postleverandører meldingene våre som uønskede meldinger. Selvfølgelig er meldingene våre trygge, og de er ikke useriøse. Sjekk alltid at e-postadressen som vi sender deg e-posten fra har slutten @disrectdemocracys.org, eller hvis du også er brukere våre på våre finansielle, økonomiske eller informasjons-, kommunikasjons-, radio-, TV-, sportsnettsteder og andre, har alltid deres respektive endelser, for eksempel @ newopo.tk, @ mywebmybank.tk, og så videre.

I løpet av kort tid, varierende fra noen minutter til en dag, vil du motta en e-postmelding fra oss, med bekreftelse på at du har registrert deg, og at våre administratorer vil aktivere din personlige profil, og følgelig vil du i løpet av kort tid vil kunne få tilgang til nettstedet vårt, med brukernavnet og passordet ditt valgt av deg, under registreringen.

Advarsel: av sikkerhetsgrunner sender vi ikke passordet ditt, med noen av våre meldinger, men bare brukernavnet ditt (valgt av deg), som fra det øyeblikket er koblet av systemet vårt, på en automatisert måte, til din personlige e-postadresse. For DirectDemocracyS, og for alle våre relaterte prosjekter, er brukernavnet ditt kun gyldig knyttet til e-postadressen din. Dette er nyttig for å kunne gjenopprette profilen din hvis du ved en tilfeldighet glemmer passordet ditt. Prosedyren, helautomatisert, er enkel og umiddelbar, men de som ikke husker, eller mister passordet, anses som overfladiske av oss, og viser oss den lille hensynet du har til oss. Og vi vil handle deretter. Ser vi dårlig ut? Vi har helt rett, du er veldig viktig for oss, og det er riktig at følelsen er gjensidig.

Som du vet er vi veldig selektive, og vi velger våre brukere veldig nøye.

Det andre trinnet, som du må gjøre for å bli akseptert, er å gå til nettstedet vårt, i hovedmenyen, verktøy, dokumenter og filer, aktiveringsskjema. Last ned skjemaet, på ditt språk, i formatet: .doc eller .docx, fyll det ut, denne gangen med alle detaljer som er forespurt, med dine virkelige og fullstendige data. Sammen med bildet av identitetsdokumentet ditt (helst .pdf-filen konvertert), last opp det utfylte skjemaet (helst .pdf-filen konvertert) og hvis du har en elektronisk signatur, signerer du .pdf-filen elektronisk med ditt identitetsdokument og skjemaet med dine personlige data.

Med din elektroniske signatur på skjemaet og identitetsdokumentet, når du aktiveres av våre administratorer, vil du ikke bli en registrert bruker, men en bekreftet registrert bruker, og du vil ha en blå hake på din personlige profil, i Sosial-området, av nettstedet vårt. Du vil også unngå å måtte bli en verifisert bruker, gjennom våre spesifikke prosedyrer, innen 15 dager etter registreringen din. Du vil spare mye tid, og du vil kunne jobbe i svært viktige roller og aktiviteter.

Send de to dokumentene, med en e-postmelding, som må være et svar, til vår første melding, og på ingen annen måte.

Så snart vi har mottatt meldingen din, og sjekket dataene dine, vil du motta en melding fra oss, der vi kommuniserer ditt personlige identifikasjonsnummer, både i DirectDemocracyS, og i alle våre andre valgfrie prosjekter.

Fra registreringsøyeblikket vil du ha ditt personlige nummer, knyttet til brukernavnet ditt, og selvfølgelig din e-postadresse. Etter å ha sendt skjemaet med de virkelige dataene, og bildet av ditt identitetsdokument, både digitalt signert og usignert, hvis det ikke er andre problemer, vil din personlige profil bli aktivert av en av våre administratorer.

Når profilen din er aktivert, vil du motta en bekreftelsesmelding fra systemet vårt. I tilfelle at våre ansatte, i Special Security Group, trenger andre detaljer, vil de kunne sende deg ytterligere forespørsler om avklaring. I dette tilfellet, sjekk alltid at e-posten som kontakter deg i vårt navn har den første skriften: security (skrevet på engelsk) og slutter @ directdemocracys.org, sjekk alltid.

Husk alltid at ingen av våre administratorer, eller offisielle representanter, noen gang vil be deg om å skrive passordet ditt, og vil aldri be deg om penger eller bankdetaljer. Ingen, bortsett fra deg selv, vil kjenne passordet ditt og tilgangskodene dine, som du må ta vare på. Ved tap kan du få tilbake tilgang ved å tilbakestille et nytt passord, gjennom den automatiske prosessen, direkte fra de ulike påloggingsskjemaene på vår politiske nettside. Hvis du er i tvil om personer som kontakter deg, eller snakker på vegne av oss, må du sende en melding, med så detaljert informasjon som mulig, til vår Spesialsikkerhetsgruppe, direkte via kontaktskjemaet, som du finner i hovedmenyen , i Kontakter, Grupper Spesialtilbud, Sikkerhetsgrupper, Sikkerhet.

Etter aktivering av vår spesielle administratorgruppe, vil du kunne få tilgang til nettstedet vårt ved å skrive inn brukernavn og passord i påloggingsskjemaet.

For å vite hva du må gjøre, og du kan gjøre, når du har kommet inn, vil du motta ytterligere informasjon og alle instruksjonene.

Bli med oss, og del.

Takk for oppmerksomheten. Med vennlig hilsen.

DirectDemocracyS, din innovative politikk, virkelig på alle måter!

Vi vil snart publisere noen av spørsmålene dine om registrering og aktivering av brukerne våre, som vi vil svare med klarhet og oppriktighet.

https://www.directdemocracys.org/social/registration

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Peace with surrender
Πώς εγγραφείτε HTR
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Wednesday, 22 March 2023

Captcha Image

Discover our Latest News

Albert Paine said: "What we do for ourselves dies with us, what we do for others and for the world remains and is immort...

Read More...

Select your preferred language, and click on the audio file you want to listen to. Happy listening! If you want to crea...

Read More...

To all women. Best wishes, and all the love and respect, not just March 8th. DirectDemocracyS

Read More...

https://www.directdemocracys.org/ Global Forum, on Modern Direct Democracy, Mexico City 2023. Official message from Di...

Read More...

Since February 24, 2022, the world is no longer the same. A year of pain, for the whole world. What was supposed to be,...

Read More...

There are 2 types of possibilities to join us: free, in which anyone can join us, based on detailed rules, or, on the ba...

Read More...

DirectDemocracyS, in the first periods of its existence, can be compared to an elevator. If too many people get on it, ...

Read More...
No More Articles

Our mailing subscription form

Welcome Module


Chat Module

Polls Categories

Blog - Categories Module

All menu