Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  30 minutes reading time (6026 words)

  Jotain tietoa SI

  Jokainen, joka rekisteröityy ja luo henkilökohtaisen profiilin verkkosivuillemme ja sitten liittyy meihin, tekee sen yleensä yksinkertaisesti uteliaisuudesta nähdäkseen, onko poliittinen organisaatiomme yhtä kaunis sisältä kuin ulkoa. Sen sijaan ne, jotka päättävät olla liittymättä meihin, tekevät tämän päätöksen ymmärrettävän, mutta perusteettoman luottamuksen puutteen vuoksi.

  Valitettavasti Internetissä on monia ihmisiä, sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka piilottavat huijauksia, viruksia, kiristystä, rikollisuutta ja monia laittomia toimia.

  Usein traagisilla seurauksilla, kuten verkkokiusaamisella, prostituutiolla, pedofilialla ja muilla epämiellyttävillä ja epäsosiaalisilla tilanteilla. On myös monia ihmisiä, jotka menettävät rahaa ja omaisuutta. Se tapahtuu ihmisten tai kaupallisten yritysten vuoksi, jotka käyttävät Internetiä saadakseen helppoa rahaa huijaamalla hyviä ihmisiä.

  Luottamus, jota pyydämme kaikilta, jotka liittyvät meihin, on aina vastavuoroinen.

  Jos nuoret tai asiantuntijat osaavat tunnistaa ja todentaa verkkosivuston luotettavuuden ja turvallisuuden, monet vanhemmat tai kokemattomat ihmiset, joilla ei ole perustetta tunnistaa laillista toimintaa laittomasta, kamppailevat luottamuksensa suhteen.

  Luottaminen muiden käyttäjien arviointeihin tai kuultuihin tietoihin ei aina ole tae. Usein monet arviot ovat vääriä, peukaloituja ja taipuvaisia, sekä negatiivisessa että positiivisessa mielessä.

  Emme pelkää minkäänlaista tarkastusta, olemme varmoja siitä, että olemme kunnossa sekä lakien että omantuntomme kanssa. Se ei myöskään pelota meitä, ei arvosteluja, varsinkin jos ne ovat negatiivisia. Positiiviset arvostelut ilahduttavat meitä, koska ne osoittavat arvostusta kovasta työstämme. Voimme vakuuttaa teille, että tämän kaiken luominen ei ole ollut helppoa.

  Vapaa ja itsenäinen työskentelytapamme ei auta meitä tulemaan rakastetuiksi ja arvostetuiksi verkon jättiläisiltä, jotka tietäen kaikkien poliittisten projektiemme valtavan potentiaalin, eikä vain sitä, pyrkivät mahdollisuuksien mukaan hidastamaan, koska tässä vaiheessa pysähtyminen on mahdotonta. Vuorelta vierähtäneestä lumipallosta on tullut pysäyttämätön lumivyöry.

  Verkon jättiläiset ja hakukoneet eivät auta meitä myös siksi, että poliittisissa hankkeissamme aiomme ottaa heiltä pois kaikki edut ja kaikki etuoikeudet pakottamalla heidät maksamaan samat verot kuin työntekijän. eläkeläinen tai pieni tai keskikokoinen yritys. Ja me pakotamme heidät maksamaan veroja, ne kaikki, täsmälleen samoin prosenttiosuuksina (väestöstä ja paikallisista yrityksistä), jokaisessa maassa, jossa näille verkkojättiläisille tuloja tuottavat yritykset tai käyttäjät asuvat. Toistamme selvyyden vuoksi: heidän on maksettava veroja täsmälleen samoissa maissa, joissa ne tuottavat voittoa. Ei enää veroparatiiseja tai veronalennuksia, koska se ei ole eettistä vaikeuksissa olevia kohtaan.

  Meitä ei myöskään auta se, että odotamme poistavamme kaikki sodat kaikista maista, luomalla tulevaisuuden rauhan, veljeyden, yhtenäisyyden monimuotoisuudessa ja molemminpuolisen kunnioituksen kaikille maan kansoille. Asevalmistajat ja -kauppiaat eivät halua nähdä itsensä tuhoutuneena ja voittonsa eliminoituvan ihmiskunnan eduksi.

  Teemme itsemme vihatuiksi, jopa kaiken rikollisuuden takia, koska aiomme poistaa kaikki mafiat ja kaiken laittoman toiminnan tiedustelemalla, tarjoamalla laillisia mahdollisuuksia kaikille rikastua. Laillisuus on pelottavampaa kuin laittomuus. Mutta emme rajoitu vain suuriin mafioihin tai suuriin laittomiin yrityksiin, vaan lopetamme myös kaiken pikkurikollisuuden ja epäsosiaalisen käytöksen, jopa niiden taholta, jotka uskovat käyttäytyvän lakien mukaisesti ja rikkovan niitä, jopa pienillä asioilla. . Ilman minkäänlaista väkivaltaa, ilman diktatuuria, mutta älykkyydellä ja todellisilla ja konkreettisilla hankkeilla. Saamme jokaisen väärän mentaliteetin muuttumaan ja parantamaan, yksinkertaisesti tarjoamalla vaihtoehtoja, parantaaksemme itseämme, kaikista näkökulmista. Todellinen vallankumous yhteiskunnallisesta, eettisestä ja moraalisesta näkökulmasta.

  Jopa taistelumme kaikenlaista diktatuuria, yksipuoluetta, oligarkiaa, puoluepolitiikkaa vastaan sekä vanhan ja nykyisen politiikan vallan ja todellisen demokratian varastamista vastaan luo automaattisesti monia antipatioita. Lähes kaikki poliittiset puolueet ja lähes kaikki niiden poliittiset edustajat vanhasta ja nykypolitiikasta ottavat kaiken päätöksentekovallan (jonka teoriassa ja myös demokratian nimissä pitäisi kuulua väestölle), ja he pitävät kiinni itse, ansaitsematta sitä. Väestön käsistä ja mielestä monien vuosien ajan, vaalien jälkeen (ja ilman väestön mahdollisuutta ilmaista mielipidettä tai vastustaa vääriä päätöksiä), kaikki valta päätyy sellaisten poliittisten edustajien käsiin ja usein kieroutuneisiin mieliin, joita ei todellakaan ole valittu, vaan jotka valitaan usein vain poliittisten puolueiden toimesta, toisinaan taloudellisten ja taloudellisten etujen perusteella. He perustelevat tämän todellisen demokratian varastamisen käyttämällä sitä uskomatonta tekosyytä, että väestö äänestää (vaalien tuloksena) antaa poliittisille puolueille ja niiden poliittisille edustajille päätöksentekovallan. Vaikka edustuksellisessa demokratiassa (ja jälleen, nimi selittää sen selvästi) äänestyksellä annettaisiin edustusvalta, eikä todellakaan päätösvaltaa, äänestäjiensä tilalle. Ne ovat kaksi täysin erilaista käsitettä, edustus ja oikeuden luovutus. Vanhat poliittiset puolueet ja niiden poliittiset edustajat, jotka ovat usein rahoitus- ja talousjärjestelmän palvelijoita, eivät aina pidä lupauksiaan, eivät aina, he ajavat koko väestön etuja, usein pettäen äänestäjien luottamuksen. Joten he eivät ansaitse kaikkea sitä valtaa, jonka he ottivat petoksella.

  Siksi he eivät rakasta meitä, päinvastoin, he vihaavat meitä ja pelkäävät meitä, kaikkia niitä, jotka ovat osa vanhaa politiikkaa, vanhaa (epäoikeudenmukaista ja muutamien hallitsemaa) taloutta. , jossa usein ihmiset ilman ansioita, he ovat hyvin rikkaita, ja ansioituneet ihmiset ovat joissakin tapauksissa erittäin köyhiä. Usein on ihmisiä ja kaupallisia yrityksiä, jotka käyttävät hyväkseen työntekijöitä ja saastuttavat planeettamme. Mutta on myös rikkaita, kiitos spekulaatioiden tai huijausten, joilla he ovat ansainneet valtavia summia, ja rikkauksia epäeettisellä tavalla.

  He eivät pidä meistä, eivät edes kansalaisjärjestöt ja erilaiset kansainväliset järjestöt (YK, Euroopan unioni ja muut asiaan liittyvät instituutiot), joita haluaisimme uudistaa ja tehdä läpinäkyviksi toteuttamalla käytännössä kaikkien ihmisten keskinäisen kunnioituksen. Haluamme myös selvittää ja julkistaa, mitä kaikelle rahalle tapahtuu, että myös ne, joilla ei ole tarpeeksi itselleen ja perheelleen, lahjoittavat vapaaehtoisesti toivoen ratkaista vaikeuksissa olevien ongelmia. Rakenteellisia uudistuksia, todellista ja läpinäkyvyyttä.

  Hän ei rakasta meitä, ei edes tietoa, jonka haluamme aina nähdä vapaana ja itsenäisenä, suosimatta ketään. Ne antavat usein samoja uutisia eri vivahtein ja monien muiden oletettujen uutisten kanssa, jotka saavat jokaisen meistä löytämään, kuulemaan, näkemään, lukemaan juuri sen, mitä he toivovat löytävänsä, kuulevansa, näkevänsä ja lukevansa. Uutiset on esitettävä täsmälleen sellaisena kuin se tapahtui, jättäen jokaiselle käyttäjälle vapauden saada idea, ilman kommentteja ja viittauksia, ja ennen kaikkea ilman aivopesua, jota olemme usein todistamassa. Saman totuuden niin monilla vivahteilla ne luovat usein vihaa ja sosiaalisia jännitteitä sekä ruokkivat loukkauksia ja töykeyttä.

  Myöskään eri salaiset palvelut eivät rakasta meitä, koska monet heistä eivät halua, että heti kun poliittiset edustajamme tulevat kaikkien maailman maiden eri instituutioihin, he julkistavat kaikki tiedot ja totuudet, joita kansalaiset ovat monelle kadonneet. vuosia, ehkä vuosituhansia. Mutta meidän velvollisuutemme on kertoa ihmisille totuus, vaikka se olisi epämiellyttävää. Kansalaisina meillä on oikeus tietää kaikki, valvoa ja todentaa jokaista instituutiota. Koska ne ovat instituutiomme, meidän kaikkien omaisuutta.

  Sitä, mitä teemme, ei kutsuta anarkiaksi, sitä kutsutaan demokratiaksi ja vapaudeksi, sanoja, joita ihmisen historian suurimman petoksen rikoskumppanit eivät saa lausua, väärää demokratiaa, edustavaa demokratiaa, joka saa aikaan vallan varastamisen. ihmisiä, antaa se politiikalle, poliittisille puolueille ja heidän poliittisille edustajilleen. Tästä syystä olemme päättäneet toteuttaa ainoan aidon ja todellisen demokratian, suoran. Innovatiivinen menetelmä, sisäisen ja ulkoisen työn, joka tekee poliittiset edustajat, palvelijat, väestö, joka vain DirectDemocracyS, palaa rakastajatar ja päähenkilö.

  Emme suhtaudu myötämielisesti lähes mihinkään uskontoon, sillä samalla kun kunnioitamme niitä kaikkia täsmälleen samalla tavalla ja annamme käyttäjillemme uskoa ja rukoilla kenen tahansa puolesta, me kaikki uskonnot suljemme heidät ikuisesti pois kaikista poliittisista, taloudellisista ja taloudellinen. Heidän tulee palvella vain jumaluuksiaan, eivätkä he todellakaan saa sanella tai vaikuttaa lakeihin ja päätöksiin, meidän ja käyttäjiemme päätöksiin.

  Kokeile yksinkertaista ja hyödyllistä henkistä harjoitusta. Ajattele kuinka monia ihmisiä, instituutioita, kaupallisia yrityksiä, rahoitusyhtiöitä, rikollisia sekä uskonnollisia ja sosiaalisia instituutioita, DirectDemocracyS ja kaikki siihen liittyvät projektimme ärsyttävät tai joille ne aiheuttavat valtavia ongelmia yksinkertaisella poliittisella toiminnalla, sääntöjemme kanssa. ja menetelmämme.

  No, emme ihmettele, tapahtuuko se. Mutta kysykäämme itseltämme, kaikki, milloin se tapahtuu.

  Pian se vain riippuu siitä, kuinka nopeasti kasvamme aikuisiksi ja miten teemme sen.

  Kaikkien näiden ihmisten ja instituutioiden kanssa, jotka eivät voi sietää meitä ja jotka epäilemättä yrittävät estää meidät millä tahansa keinolla, laillisilla ja jopa joissakin tapauksissa laittomilla keinoilla, on edelleen niitä, jotka ovat hämmästyneitä siitä, että ensimmäiset 282 jäsenemme , jotka ovat työskennelleet yksin yli 14 vuotta ja luoneet kaikki projektimme, eivät näytä kasvojaan eivätkä julkista oikeita nimiään ja sukunimeään, vaan vain salattuja koodeja. Ei niinkään suojellakseen itseään (jos he olisivat pelokkaita ihmisiä, he eivät olisi ajatelleet tätä kaikkea), vaan suojellakseen omia perheitään, jotka eivät ole syyllisiä.

  Nyt meitä on hyvin paljon ja yhtenäisiä, joten pysähtyminen on käytännössä mahdotonta, ehkä he voivat hidastaa meitä hieman, ja kiitämme heitä siitä. Heille aika yrittää peruuttaa tiettyjä asioita, tiettyjä todisteita, tiettyjä asiakirjoja, on meille erittäin hyödyllinen aika organisoida itsemme paremmin ja saada kaikki potentiaali, luoda erilainen ja varmasti parempi. tapa. Tiettyjen asioiden poistaminen ei ole helppoa, ja ennemmin tai myöhemmin totuus paljastuu.

  Kaikille, jotka epäilevät liittyäkö meihin vai ei, esitäkäämme yksinkertainen kysymys: voimmeko yhdessä tehdä huonommin kuin he tekivät, vanha politiikka, vanha rahoitus ja vanha talous? Voimme antaa sinulle oikean vastauksen. Emme voi koskaan tehdä pahempia asioita kuin he, jos kunnioitamme kaikkia sääntöjämme, jotka perustuvat logiikkaan ja terveeseen järkeen.

  Jos alussa monet käyttäjät eivät rekisteröityneet, koska he eivät ymmärtäneet koko potentiaaliamme, ja me ymmärrämme heitä, niin nyt monet eivät rekisteröidy ennen kaikkea siksi, että he epäoikeudenmukaisesti uskovat, että projektimme on hyvin monimutkainen, ja me eivät ymmärrä niitä. Jos selitämme sen yksinkertaisella tavalla, jonka kaikki ymmärtävät, heillä ei pitäisi olla epäilyksiä.

  Esittelimme vähän valtavasta projektistamme. Olemme paljastaneet ennen kaikkea ongelmat ja vain osan monista ratkaisuista, jotka olemme löytäneet vuosien työn aikana, kaikki yhdessä. Etsimme monia ratkaisuja, jo nyt, kaikki yhdessä. Ja monia muita ratkaisuja, löydämme ne aina yhdessä, kenen tahansa kanssa, joka liittyy meihin, myös tulevaisuudessa.

  Artikkelit, jotka näkyvät vain niille, joita asia koskee, verkkosivustomme eri varattavissa osissa, jotka sisältävät kaikki innovatiiviset menetelmämme, ovat paljon pidempiä ja sisältävät paljon tarkempaa tietoa. Jopa eri työryhmiemme säännöissä, yleisten sääntöjen lisäksi kaikille samat, on omat säännöt ja menetelmät, aina erilaiset, tarpeiden ja jäsenten äänestämien kollektiivisten päätösten perusteella, suoraan eri ryhmissä.

  Tietääkseen kaiken ja pystyäkseen kopioimaan projektimme, ja monet yrittävät, yhden ihmisen pitäisi viettää koko elämänsä lukemalla, hankkimalla tietoa, ymmärtämistä ja yrittäen luoda kaiken työmme uudelleen. Jopa tuhannet ihmiset eri ryhmissämme tuskin löytäisivät kaikkea tarpeellista tietoa kopioidakseen meitä, koska tietyt säännöt ja lopulliset menetelmät on varattu vain harvoille luotettaville ihmisille.

  Myös alkuinvestointi kaiken tämän luomiseen on erittäin suuri. Turvallisen, tilavan, tehokkaan, nopean ja toimivan nettisivun luomiseen tarvittiin ihmisten lisäksi myös ideoita, sääntöjä, rahaa ja keinoja. Olemme onnistuneet saamaan kaikki tarvittavat resurssit monien käyttäjiemme, mutta myös monien anonyymien vierailijoiden, ilmaisten ja vapaaehtoisten lahjoitusten ansiosta. Mutta puhumme yksityiskohtaisessa artikkelissa siitä, kuinka paljon tämä kaikki meille maksaa.

  Hankkeen lisäksi ehkä suurin rikkautemme ovat käyttäjämme, erityisesti ensimmäiset rohkeat, jotka ovat liittyneet joukkoomme. Ihmiset, jotka työskentelevät yhdessä, koordinoidusti, yhtenäisellä tavalla, täydellisessä vapaudessa ja autonomiassa. Tuntuuko se sinusta mahdottomalta yhtenäisenä, täysin itsenäisenä ja täydellisen vapauden kanssa? Astu sisään, tarkista, niin vakuutat itsesi, siihen asti sinun täytyy luottaa sanaamme ja niihin, jotka ovat jo kanssamme. Voit myös luottaa niihin, onneksi harvoihin, jotka meidän on jätettävä projekteistamme pois. He eivät tietenkään puhu meistä hyvää, mutta meillä on kaikki todisteet ja kaikki syyt, jotka ovat pakottaneet meidät jättämään heidät pois ja joissakin tapauksissa julistamaan ne persona non grataksi. Emme heitä mitään pois, jotta voimme vastata täydellisesti ja nopeasti kaikkiin syytöksiin. Mutta kirjoitamme artikkelin, myös turvatoimista, yhden erilaisista sanktioista ja toisen, jossa on tapaustutkimus poissuljetuista käyttäjistämme ja erilaisista esiin tulleista ongelmista. Toisten virheistä oppiminen, jotta samoja virheitä ei toistaisi, tekee jopa negatiivisista asioista hyödyllistä. He olivat lähes aina käyttäjiä, jotka virheen tehtyään onnistuimme lähettämään pois, vaikka joillain heistä olisi hyvä potentiaali.

  Olemme myös päättäneet aina, jopa säännöllisin valituksin, vastata toimivaltaisille viranomaisille kaikkiin yrityksiin halventaa meitä, työtämme, projektejamme, toimintaamme ja jokaista käyttäjäämme. Lisäksi vastaamme täysimääräisesti kaikkiin vääriin uutisiin, joita jaetaan millä tahansa tavalla ja vaaditaan moraalisia ja joissakin tapauksissa aineellisia vahingonkorvauksia. Käytämme samaa tapaa vaatia vahingonkorvauksia kaikille, jotka yrittävät kopioida projektejamme. Olemme alusta alkaen perustaneet osuuskuntatyyppisen kaupallisen yhtiön, jossa jokainen jäsenemme omistaa rekisteröintihetkestä lähtien ja niin kauan kuin he ovat kanssamme yksittäisen osuuden tästä poliittisesta ja taloudellisesta yrityksestä. meidän. Tällä tavalla jokainen, joka kopioi edes osittain projektejamme ja ideoitamme, jotka ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, joutuvat vastuuseen vilpillisestä kilpailusta sekä tekijänoikeusloukkauksista. Aina samaa menetelmää käytetään niitä vastaan, jotka yrittävät hyödyntää hankkeitamme saadakseen ei-sääntelyllisiä etuja ja luvattomiin tarkoituksiin. Jäsentemme etujen suojaaminen on meille erittäin tärkeää, jotta voimme taata vain niille, joilla on siihen oikeus, edut, jotka väistämättä johtuvat tällaisesta projektien universumista. Tulemme myös käsittelemään tätä tietyssä mielessä kiistanalaista näkökohtaa tulevaisuudessa yksityiskohtaisesti.

  Vaikka se näyttää ensi silmäyksellä erittäin monimutkaiselta, hitaalta, vaikealta toteuttaa, kaikki on kuitenkin hyvin yksinkertaista, intuitiivista, nopeaa, turvallista ja kaikkien vähällä vaivalla parhaan tuloksen saavuttamiseksi. kaikista.

  Siksi neuvomme kaikille on tiedustella vain verkkosivustoltamme. Voit tehdä sen yhdessä luotettavien ihmisten kanssa, jotka voivat neuvoa sinua ja auttaa tarvittaessa. Varsinkin alaikäiset, ja heitä on monia, jotka ovat tulossa joukkoomme, pyydän: ilmoittakaa aina yhdessä vanhempienne tai laillisten huoltajienne kanssa ja hankkikaa heiltä lupa liittyä meihin, joka sitten tarkistetaan huolellisesti, poikkeuksetta.

  Vanhusten tulisi keskustella aikuisten tai nuorten kanssa, mikäli he ovat asiantuntijoita, saadakseen apua "monimutkaisempiin" vaiheisiin, kiinnittäen erityistä huomiota omaan turvallisuuteensa ja välttäen tietojensa jakamista heitä auttavien kanssa.

  Pienellä toiminnalla ja harjoituksella ajan mittaan huomaat, että kanssamme on erittäin helppoa työskennellä, koska olemme yrittäneet tehdä kaikesta yksinkertaista, intuitiivista ja välitöntä.

  Siksi neuvomme on rekisteröityä, jos pidät projektistamme ja tunnet olevasi yhteensopiva kaikkien sääntöjemme kanssa. Jos toisaalta sinulla on edes yksittäinen epäilys, lue kaikki tietomme uudelleen, ja jos epäilys jatkuu, ota yhteyttä suoraan, niin vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, joihin artikkeleistamme ei löydy vastausta. Vastaamme ja selvitämme mahdolliset epäilykset, vaikka olet lukenut kaiken julkaisemamme.

  Älä ole vihainen meille, jos emme vastaa sinulle tai jos vastaamme sinulle vain linkin kautta artikkeliin, joka selittää yksityiskohtaisesti vastauksen jokaiseen kysymykseesi. Olemme antaneet itsellemme tämän säännön: selitämme eri artikkeleissa mahdollisimman monia asioita, jotta meidän ei tarvitse saada liikaa kysymyksiä. Julkaisemme mieluummin kaikki valtuutetut tiedot, jotka ovat kaikkien nähtävillä ajanhukkaa välttääksemme. Suuri osa tiedoista näkyy vain vahvistetuille käyttäjillemme ja tapausten mukaan virallisille jäsenille, mutta ne koskevat sisäisiä sääntöjä ja erityisiä työmenetelmiä tämän tyyppisille käyttäjille. Nämä luottamukselliset tiedot eivät voi millään tavalla vaikuttaa päätökseesi liittyä meihin tai olla liittymättä.

  Jos emme vastaa välittömästi, edes oikeutettuihin kysymyksiin, se johtuu siitä, että vastaamme vierailijoille pitempään kuin rekisteröityneille käyttäjillemme. Ne ovat pieniä etuja, joita tarjoamme käyttäjillemme, ja ne näyttävät meistä loogisilta ja normaaleilta.

  Loppujen lopuksi päättääksesi, pidätkö siitä, mitä haluamme tehdä, kaikki yhdessä, sinun tarvitsee vain lukea ensimmäinen artikkeli, joka on etusivulla, virallisella verkkosivustollamme. Valinta ei ole vaikea.

  Jos pidät siitä, lue lisää, jos et ole kiinnostunut tai et ole 100% varma, voit odottaa ja liittyä myöhemmin, ja vain kun olet varma, että haluat tehdä sen.

  Epävarmat ihmiset tai ne, jotka eivät ole käytettävissä aktiivisesti kanssamme työskentelemään, eivät auta meitä varsinkaan alkuvaiheessa, jolloin kaikilla on kiire.

  Monet kysyvät meiltä, millaisia töitä ja mitä aktiviteetteja voi tehdä rekisteröitymisen jälkeen. Tarvittaisiin erittäin pitkä, omistautunut ja yksityiskohtainen artikkeli paljastamaan kaikki olemassa olevat loputtomat mahdollisuudet. Rajoitamme päätöitä, joita jokainen meille liittynyt on velvollinen tekemään, kirjoitamme lyhyen luettelon, jossa on joitain selityksiä. Kenellekään läsnäolovelvollisuus ei saa olla taakka tai liian vaikea pyyntö. Maailman muuttamiseen ja parantamiseen kuluu noin 20 minuuttia päivässä tai vähintään 2 tuntia viikossa. Teemme niin paljon turhaa toimintaa ja tuhlaamme niin paljon tärkeää aikaa, että pyydämme on täysin hyväksyttävää kaikille. Ilmeisesti jokainen hoitaa toimintaansa ja aikaansa kanssamme niin kuin parhaaksi näkee. Voit viettää entistä enemmän aikaa verkkosivuillamme tai toiminnassamme, vaikka ulkona, ja tehdä enemmän töitä yhdessä kanssamme. Mainitsemme vain muutaman, jotka ovat pakollisia kaikille, jotka liittyvät meihin. Ensimmäinen asia, joka jokaisen on tehtävä, on auttaa ja tukea muita käyttäjiä tukemalla sekä tiettyjen sääntöjen selityksenä että yhteistyöllä, joka perustuu innovatiiviseen menetelmäämme, nimeltään "linked chains", jossa jokainen on yhteydessä toiseen. hyvin yksityiskohtaisten sääntöjen perusteella. Jokaisen varmennetun rekisteröidyn käyttäjän tulee kuulua vähintään yhteen tai useampaan asiantuntijaryhmään (alkuvaiheessa suosittelemme, että olet mukana enintään kolmessa ryhmässä samanaikaisesti) koulutuksesi perusteella tai työtoimintaa. Asiantuntijaryhmissä pitää olla erikoistunut, harrastajia tai yksinkertaisia uteliaita ei hyväksytä, vaan järjestämme kursseja, jotta kaikki intohimoiset pääsevät opiskelemaan tiettyjä teemoja tai aiheita ja kurssin ja tentin jälkeen Hyvien tulosten tapauksessa annamme hänelle mahdollisuuden hankkia online-tutkintotodistus erikoistumisesta ja sen jälkeen päästä häntä eniten kiehtoviin asiantuntijaryhmiin, aiheisiin tai teemoihin. Meillä on kaikki mahdollisuudet kaikille, koska tuntuu oikealta viljellä intohimoja ja ehkä kehittää uusia kiinnostuksen kohteita.

  Jokaisen virallisen jäsenemme tulee kuulua vähintään yhteen poliittisen organisaatiomme erityisryhmään, joka voi olla hallinto-, turvallisuus-, laillisuus- ja muun tyyppisiä erityisiä johtoryhmiä.

  Jokaisen varmennetun rekisteröidyn käyttäjän on kuuluttava vähintään yhteen poliittisen työn ryhmään mieltymyksiensä ja kykyjensä perusteella.

  Jokainen virallinen jäsenemme lisätään automaattisesti maantieteellisiin ryhmiin asuinpaikan perusteella yhdessä tai useammassa maassa tapausten mukaan tai kaikkiin maantieteellisiin ryhmiin (eri alueellisten alajakojen perusteella) maassa, jossa syntymästä tai maantieteellisissä ryhmissä kaikista maista, joissa henkilöllä on äänioikeus ja tapauksen mukaan asettua ehdokkaaksi. Kaikki jäsenemme sijoitetaan kansainvälisiin, maanosan, kansallisiin, osavaltion, alueellisiin, provinssiin, piirikuntiin ja paikallisiin maantieteellisiin työryhmiin. Tietyissä tapauksissa ne lisätään automaattisesti myös maantieteellisiin, naapuruus- tai kortteliryhmiin. Jokaisen varmennetun rekisteröityneen käyttäjän on automaattisesti kuuluttava numeroryhmiimme, jotka perustuvat henkilötunnukseen, jonka järjestelmämme on satunnaisesti jakanut jokaiselle uudelle käyttäjälle rekisteröinnin yhteydessä. Jokaisessa ryhmässä jokainen käyttäjämme löytää monia suoritettavia toimintoja, joista osa on pakollisia (kuten valitseminen ja äänestykseen osallistuminen), toiset vapaaehtoisia, kuten vaaleissa asettuminen tai työskentely oman kiinnostuksen kohteiden ja mieltymysten perusteella. kunkin ryhmän työalueet.

  Jokainen toiminta poliittisella verkkosivustollamme tapahtuu aina ensin, vapaaehtoisesti, maksutta, mutta ajan mittaan, myöhemmin voimme päättää palkata vakinaisesti tai jopa kokoaikaisella työsopimuksella osan parhaat viralliset jäsenemme. Eläkeläisille ja opiskelijoille meillä on monia työmahdollisuuksia (palkintojen perusteella, käteisenä, tavaroissa tai palveluissa) ilman, että menetät eläkkeesi tai stipendejäsi, myös eri maiden lakien perusteella. ja yksilölliset mieltymykset.

  Käyttäjiemme seuranta- ja arviointiryhmät valvovat ja arvioivat huolellisesti jokaista yksittäistä toimintaa ja jokaista suoritettua toimintaa. Aktiivisimpien käyttäjien kanssa tehdään ranking, jossa arvioidaan yksittäisiä tuloksia ja ryhmiä, joihin kaikki kuuluvat, jotta voimme edistää ja aina palkita yksilöllisiä ja kollektiivisia ansioita. Analysoimme myös erittäin huolellisesti jokaisen käyttäjämme käyttäytymistä.

  Eikö politiikka riitä sinulle? Haluatko myös ansaita tai tehdä sijoituksia, meillä on monia projekteja kaikilla talous- ja rahoitussektorilla. Monet projektit, kaikki innovatiivisia, rajoitetulla osallistumisella ja vapaaehtoiselta pohjalta, ja kaikki liittyvät DirectDemocracyS:ään. Jokainen jäsenemme voi ehdottaa yksittäisiä hankkeita, ja toteutamme ne yhdessä, luonnollisesti analysoituamme ja arvioituamme yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

  Velvollisuus olla läsnä, työskennellä kanssamme ja osallistua äänestyksiin liittyy luonnollisesti vain poliittiseen toimintaan.

  Jos liityt joukkoomme, älä häpeä sitä.

  Monet, varsinkin alussa, kun pyysimme heitä tekemään projektistamme muiden luotettavien ihmisten, sukulaisten, ystävien ja kontaktien tiedoksi, eivät sitä tehneet. Osittain pelosta kertoa muille samankaltaisesta hankkeesta, toivoen voivamme säilyttää entiselle varatut edut ja tilat, jotka yhdistävät meitä.

  Toiset eivät kerro kenellekään, koska hankkimalla tärkeitä rooleja he toivovat voivansa edistää kontaktejaan, luoda itsenäisiä ryhmiä, hallita ja kontrolloida itsenäisesti. Tällä käytöksellä he osoittavat, etteivät he ole ymmärtäneet mitään poliittisesta projektistamme.

  Olemme kaikki yhtenäisiä, ja se, joka yrittää muodostaa itsenäisiä ryhmiä, ei ole yhteensopiva yhtenäisyyden kanssa, mikä on meille olennaista erinomaisten tulosten saavuttamiseksi. Harmi, monilla heistä oli potentiaalia, ja nyt he ovat menettäneet mahdollisuuden tehdä hyvää työtä kanssamme.

  Toiset taas ovat melkein häpeissään tai pelkäävät, että heille nauretaan, koska he ovat löytäneet ja tehneet profiilin verkkosivustoltamme. Esitämme sinulle suoran kysymyksen: mitä sinä häpeät? Mitä pelkoa sinulla on? Kuka tahansa, joka tuomitsee sinut liittymisestäsi negatiivisesti, ei todellakaan tunne meitä. Mutta jos hän tiedustelee, jos hän syventyy siihen, hän kiittää teitä siitä, että olette saaneet hänet tietoiseksi poliittisesta hankkeesta, jolla on samanlaisia mahdollisuuksia.

  Kaikki ne harvat arvostelut, joita olemme äskettäin saaneet ja joita olemme saaneet lyhyessä ajassa aloittamisestamme tehdäksemme poliittisen organisaatiomme tunnetuksi vain harvoille, valikoivalla tavalla, rajoittuvat logon kritisoimiseen. tai nimi tai verkkosivusto, ei kovin näyttävä. Pinnallista ja ei-olennaista kritiikkiä. Ihmisiltä, jotka arvioivat kirjan kannen perusteella. Konkreettisissa asioissa, kuten poliittisessa ohjelmassamme tai työmenetelmässämme, he eivät löydä vikaa. Jos he sattumalta löytävät pieniä asioita, jotka ovat epäselviä tai merkityksettömiä yksityiskohtia, heti kun selvennämme niitä ja selitämme syymme, heillä ei ole enää epäilystäkään luomamme valtavasta arvosta.

  He arvostelevat meitä myös suorasta puhe- ja kirjoitustavastamme ja yleensäkin kommunikaatiotavastamme tai "innovatiivisesta" tavastamme luonnehtia ja arvostella tiettyjä käyttäytymismalleja ja ihmisiä, joiden työt emme jaa . Pidätkö mieluummin siitä, että sinulle valehdellaan ja kiusataan kauniilla sanoilla, vai haluatko sen sijaan tietää totuuden hieman karkeilla mutta vilpittömillä tavoilla? Jos valitset toisen vaihtoehdon, lue eteenpäin. Muussa tapauksessa pysähdy tähän, älä lue meistä enempää, äläkä liity meihin, voimme loukata herkkyyttäsi.

  He ovat arvostelleet meitä siitä, että olemme kirjoittaneet joihinkin artikkeleihimme kirosanoja, jotka heidän mukaansa eivät tee meille kunniaa. Jos luet huolellisesti uudelleen, mitä kirjoitamme, arvostelemme, erityisesti itseämme, emmekä ole koskaan loukannut tai arvostellut ketään hyvästä käytöksestä, vaan vain siitä, että hän on tehnyt vakavia virheitä.

  Asioiden, jopa epämiellyttävien, sanominen selkeästi ja ihmisten kasvoilla on monien mielestä loukkauksena tai töykeydenä. Olemme pahoillamme, mutta mieluummin pysymme rehellisinä ja teemme kaiken selväksi, jotta emme herätä ihmisissä epäilyksiä hyvässä uskossamme.

  Jokainen lause, jokainen sana on huolellisesti arvioitu ja valittu suurella huolella, jotta se ei koskaan ole triviaalia.

  Et voi koskaan sanoa säännön edessä tai fait accompli:n edessä: En tiennyt sitä tai en odottanut sitä.

  Jos silloin tällöin teemme pienen kirjoitusvirheen, jostain käännösvirheestä tai jostain automaattisesta oikaisusta johtuen, pyydämme anteeksi ja korjaamme mielellämme virheen, jos joku huomauttaa, tekee sen kohteliaasti, ja sisältö eikä korjaus vääristä sen merkitystä.

  He kertoivat meille, että olemme röyhkeitä, uskomme olevansa täydellisiä, että uskomme, että meillä on kaikki ratkaisut valmiina, mutta jos nämä ihmiset lukisivat ja tietäisivät kaiken, mitä teemme, konkreettisesti, he ymmärtäisivät, että meillä on kaikki syyt. Olemme ylpeitä työstämme ja pidämme sitä hyvin tehtynä, ja onneksi tai meidän ansiosta myös kaikki uudet käyttäjämme vahvistavat sen.

  Olemme pystyneet luomaan uuden ideologian, ottamalla jokaisen pienen positiivisen osan ja poistamalla kaikki negatiiviset osat, kaikista menneisyyden ideologioista ja kaikesta vanhasta politiikasta. Kaiken yhdistäminen ei ollut helppoa, mutta satojen ihmisten ansiosta, jotka työskentelivät sen parissa ja työskentelevät edelleen sen parissa, olemme poliittisesti täydellisiä.

  Se, mitä näet, ja joka on julkisesti nähtävissä kaikille vierailijoillemme, on vain jäävuoren huippu, poliittisesta hankkeesta, joka on täynnä mielenkiintoisia ja hyvin erityisiä toimintoja. Et voi nähdä, paitsi sisältäpäin, sitä valtavaa työtä, jota olemme tehneet ja teemme. Ja jatkossa tehtävä työ lisääntyy, mutta jos kasvamme tällä vauhdilla, se on helpompi tehdä, koska jaamme sen useisiin pieniin osiin käyttäjäryhmien mukaan.

  Meillä työskentelee erilaisissa ryhmissä, erilaisissa ryhmissä ja jokainen käyttäjä tekee vähimmäispakollisten lisäksi vain niitä toimintoja, joista hän haluaa ja missä hän on eniten hyödyllinen. Kaikki tapahtuu järjestyksessä, organisoidusti ja täsmällisesti.

  Tietenkin julkaisemme vain asioita, jotka ovat varmoja, lopullisia, ehdottamia, päättämiä, keskusteltuja, äänestämiä ja hyväksymiä, sekä niiden tekijöiden että erityisten kontrolliryhmiemme toimesta. Jokainen artikkelimme, jokainen sääntömme, jokainen ehdotuksemme on eri ihmisryhmien kollektiivisen työn tulos.

  Emme pidä siitä, että julkaisemme asioita ja sitten joudumme pyytämään anteeksi, koska olemme julkaisseet asioita, jotka eivät ole selkeitä, epätarkkoja tai mikä vielä pahempaa, vääriä, mutta jos teemme niin, pyydämme anteeksi etukäteen ja takaamme, että on ensimmäinen, joka pyytää julkisesti anteeksi ja korjaa mahdolliset virheet tai epätarkkuudet. Toistamme sen, milloin ja jos se tapahtuu. Toistaiseksi kukaan ei ole koskaan valittanut, eikä epätarkkuuksia ole ollut.

  Monet julkaisemamme asiat ärsyttävät monia ihmisiä ja monia instituutioita, mutta julkaisemme ne vain, jos olemme varmoja niiden aitoudesta. Joka tapauksessa kaikki mahdolliset tarkastukset tehdään.

  Kukaan ei ole koskaan voinut syyttää meitä valehtelusta siitä yksinkertaisesta syystä, että tarkistamme huolellisesti useita kertoja, puolueettomasti, monipuolisesti ja jatkuvasti kaikki lähteemme.

  Pyrimme julkaisemaan vain tosiasioita, joista olemme varmoja, emme tee järjettömiä olettamuksia, vältämme julkaisemasta vain asioitamme hyödyllisiä osia. Ei ole meidän tyylimme käyttää laillisia keinoja, mutta ei eettisesti oikein. Emme pidä siitä, että saamme ansaitsematonta suosiota vain hyödyntämällä muiden vastoinkäymisiä ja virheitä.

  Julkaisemme aina jokaisen kritiikin, joka meitä kohtaan esitetään, emme uhriksi, vaan siksi, että se näyttää meistä oikealta, ja annamme aina kaikki selitykset, jotta motivaatiomme ymmärrettäisiin. Selittämällä asioita, myös vähemmän miellyttäviä tai vähemmän sopivia, vältämme väärinkäsityksiä ja hyödynnämme kritiikkiä jopa ilmoittaaksemme oikein tietyt yksityiskohdat, joita ei ole selvitetty aiemmissa artikkeleissamme.

  Joskus toistamme, mutta tällä tavalla, toistamalla joitakin tärkeitä käsitteitä useita kertoja, jokainen, joka liittyy meihin, tietää kuinka käyttäytyä ja toimia yhdessä meidän kaikkien kanssa.

  Emme pidä siitä, koska on epäeettistä pestä ihmisten aivot tai pakottaa ajatuksia.

  Säädämme säännöt ja menetelmät, joita kaikki kunnioittavat ja tulevat aina kunnioittamaan.

  Ketään ei koskaan suljeta pois omien ideoidensa vuoksi, jos ne esitetään tavoilla, aikoina ja paikoissa, joilla ne on tarkoitus esittää.

  Kirjoitamme sitä usein, koska olemme siitä varmoja, vahvuutemme on yhtenäisyydessä, monimuotoisuudessa.

  Siksi ideat tai ehdotukset ovat tervetulleita parantamaan jokaista projektiamme vääristämättä koskaan sen tarkoitusta, hyödyllisyyttä, tyyliä, menetelmää, aiempia sääntöjä ja merkitystä.

  Mutta me emme pidä niistä, jotka tulevat selittämään meille, että "taivas on sininen", tai niistä, jotka tulevat pakottamaan meille omat menetelmänsä tai sääntönsä muuttaen sääntöjämme, ehdotuksiamme, jotka ovat jo päättäneet, keskusteltu ja äänestäneet. , kaikkien etujen mukaisesti.

  Ja ennen kaikkea säälimme ihmisiä, jotka tulevat luoksemme lauseilla, kuten: joko tee kuten sanon, tai minä lähden. Sen lisäksi, että hän loukkaa itseään ja omaa älykkyyttään, hän osoittautuu lapselliseksi ja epäluotettavaksi. Jos emme voi luottaa jokaiseen käyttäjiimme, varmistamme kaikki, että näin käyttäytyvillä ei koskaan ole tärkeää roolia väistämättömässä hierarkiassamme eivätkä he voi koskaan tehdä tärkeitä toimintoja. Ei tietenkään pahuudesta tai kostosta, mutta pidämme siitä, että voimme luottaa kaikkiin joukkoomme tuleviin ihmisiin , luottamuksen tunne on tärkeä ja aina vastavuoroinen.

  Kun kirjoitamme pakkomielteisesti "me", se ei johdu monikosta maiestatis, vaan koska me, olemme monia ihmisiä, vaikka kirjoitamme tätä artikkelia, ja jokainen projektimme on omaisuuttamme, joten meillä on useita ihmisiä, jotka yhdistävät kaikessa mitä teemme.

  Yleensä emme pidä vanhaan politiikkaan kuuluneita poliitikkoja luotettavina, emmekä anna muiden poliittisten voimien kanssa tiettyihin rooleihin osallistuneiden, osana vanhaa "järjestelmää", hakea uudelleen yhdessä. meille, samoihin rooleihin. He voivat kuitenkin hakea tai ehdottaa itseään tai tulla ehdotetuiksi muihin poliittisen johtamisen rooleihin, mutta mahdollisesti eivät poliittiseen edustajaan.

  Ennen kaikkea emme pidä emmekä luota kovinkaan paljon ihmisistä, jotka usein vaihtavat puolta, samalla kun tunnustamme, että mielen muuttaminen voi joissain tapauksissa olla synonyymi älykkyydelle, mutta se on usein myös päättämättömyyden synonyymi. epäluotettavuus, opportunismi ja henkilökohtaiset edut, jotka, vaikka ovatkin oikeutettuja, saavat meidät suhtautumaan varauksellisesti niihin, jotka usein vaihtavat puoluetta tai niitä, jotka pettävät tai hylkäävät poliittisia voimia lainsäädäntökauden aikana. Emme pidä siitä kovinkaan paljon, edes ne, jotka lähtevät puolueesta perustaakseen sellaisen oman kuvansa ja kaltaisekseen, varsinkin jos se tehdään heti äänestyksen jälkeen. Tämä käytös osoittaa kunnioituksen ja kunnioituksen puutetta äänestäjiään kohtaan. Meille kaikki äänestäjämme ovat pyhiä, koska heistä tulee melkein kaikki virallisia jäseniämme, joten he kaikki ovat osa valtavaa perhettämme. Yleensä vihaamme ihmisiä, jotka "sylkevät lautaselleen". On selvää, että poikkeuksia on, ja motivoituja muutoksia, ja siksi yleistäminen on väärin. Jokainen tosiasia, jokainen päätös ja jokainen henkilö on analysoitava yleisessä ja erityisessä kontekstissa, ennen kuin tehdään hätäisiä tai vääriä johtopäätöksiä.

  Päätämme tämän pitkän artikkelin, jolla olemme varmasti menettäneet monia potentiaalisia käyttäjiä, muutamaan lauseeseen, mikä saa meidät menettämään sen pienen, mutta tärkeän prosenttiosuuden kiinnostuneista, jotka ehkä olisivat nyt rekisteröityneet.

  Kun joku liittyy meihin, hän nauttii kaikesta luottamuksestamme, arvostuksestamme ja kunnioituksestamme. Jokainen uusi käyttäjä aloittaa samoilla mahdollisuuksilla, saavuttaa tärkeitä tavoitteita, kuin ne, jotka ovat olleet kanssamme pitkään, vaikka heillä ei aluksi olisi samoja rooleja. Eri vaiheiden voittaminen vie paljon aikaa, joten kärsivällisyyttä ja kovaa työtä, joka osoittaa aina, että osaat käyttäytyä tavalla, joka on yhteensopiva kaikkien sääntöjemme kanssa.

  Jos ihminen tekee pieniä virheitä, osaamme olla ymmärtäväisiä, mutta jos niitä toistetaan usein, osaamme tehdä päätöksiä, rangaista niitä, jotka eivät kunnioita kaikkia sääntöjämme.

  Jos henkilö tekee vakavan virheen, käytännössä hänellä ei ole juuri mitään mahdollisuutta lunastaa itseään, paitsi että hän joutuu suurella työllä ja esimerkillisellä käytöksellä hyvin pitkään todistamaan olevansa luotettava. Olemme pahoillamme, että olemme jäykkiä ja tarkistamme jatkuvasti jokaista käyttäjäämme, mutta monet projektit, jopa kauniit, epäonnistuvat sääntöjen puutteen ja rohkeuden puutteen vuoksi rankaisemalla niitä, jotka rikkovat niitä.

  Haluamme estää kaikki ongelmat, ja tiedämme, että periksiantamattomuus estää monia mahdollisia käyttäjiä rekisteröitymästä ja liittymästä joukkoomme. Mutta kaikkien parhaaksi meidän on oltava erittäin varovaisia ja estettävä kaikkea mahdollisesti vaarallista toimintaa.

  Edut ja tilat, jotka on varattu ensimmäisille käyttäjille, jotka luottavat meihin ja liittyvät meihin, alkavat heti, kun ymmärrämme jokaisen henkilön kyvyt, rehellisyyden, luotettavuuden ja vilpittömyyden. Tällä hetkellä arviointiryhmämme, käyttäjämme, ryhmämme, jotka ovat kaikki ilmaisia, riippumattomia ja koostuvat luotettavimmista jäsenistämme, päättävät "ylentää" ja laittaa jokaisen henkilön oikeaan paikkaan. Mutta luottamus ja rooli on vahvistettava joka päivä oman työn kautta, omilla tuloksilla ja ryhmän tuloksilla sekä yksilöllisen ja ryhmien käyttäytymisellä . Jos uudella käyttäjällä on paremmat taidot, hänet voidaan ylentää, jopa tärkeämpiin rooleihin, tai samaan rooliin projektissamme pidempään läsnä olleiden käyttäjien kanssa. Itse asiassa ei ole harvinaista löytää vielä useampia ihmisiä samaan rooliin tai työryhmien johtajiksi tai koordinaattoreiksi. Terveen, rehellisen, reilun ja hyödyllisen kilpailun luominen eri käyttäjien ja ryhmiemme välille on hyödyllistä toimintaa, jonka avulla saamme aina kilpailun kautta tärkeitä tuloksia. Puhumme kilpailusta hyvän puolesta, emme valtataistelusta, joka aiheuttaa vain vahinkoa. Tärkeintä on yhteinen tulos, ei yksilöiden maine.

  He myös kertoivat meille, että puhumme epäammattimaisesti emmekä koskaan liian teknisesti. Tiedämme, että meidän syyttäminen monista asioista ja jopa tuomitseminen on pian "urheilulaji", jota monet harjoittavat. Mutta itsestämme typerys yrittäminen vähätellä työtämme ei todellakaan ole älykästä käytöstä. Se, että emme käytä lainauksia liian usein (olemme jo puhuneet siitä) ja se, että kirjoitamme yksinkertaisella ja kaikille ymmärrettävällä tavalla, pidämme sitä kohteliaisuutena. Liian usein politiikka, mutta myös rahoitus tai talous puhuvat meille vaikeasti ymmärrettävällä tavalla. Kahdella lauseella he selittävät vain muutamalle "sisäpiiriläiselle", täsmälleen sen, mitä me selitämme kenelle tahansa (jopa huonosti koulutetuille), 10 yksinkertaistetulla ja hieman "laimennettulla" lauseella. Olemme ylpeitä kaikesta, mitä kirjoitamme, ja myös tavasta, jolla kirjoitamme. Kuinka monta kertaa vanha politiikka nauraa meille, koska uskomme tiettyjen heidän lausuntojensa olevan oikeita, emmekä ymmärrä niitä täysin. Olemme innovatiivisia, jopa tässä, emmekä saamaan vähemmän koulutettujen ääniä ja tukea. Teemme sen, koska katsomme velvollisuutemme aina tehdä itsemme ymmärrettäväksi kaikille, jotka lukevat, kuuntelevat tai katsovat meitä. Emme tee oikeita asioita päästäksemme yhteisymmärrykseen ja voittaaksemme vaaleja. Teemme vain ja yksinomaan niitä asioita, joihin todella uskomme.

  Saamme viestejä, joissa jopa meihin liittyneet ihmiset pyytävät meitä tiivistämään käsitteet, ja osittain teemme niin. He pyytävät meitä polvillaan lyhentämään artikkeleita, ja me yritämme tehdä niin. Olet ehkä huomannut, että verkkosivustollamme on artikkeleita, jotka ovat hyvin lyhyitä, vaikkakin yksityiskohtaisia. Lue lauseita, kuten: sinun on tehtävä yhteenveto, sinun on kirjoitettava muutamalla rivillä kaikki olennaiset kohdat. Tai: ihmiset, heillä ei ole aikaa hukattavaksi, he eivät halua syventyä. Mutta myös: luin ensimmäiset 20 riviä ja sitten nukahdin. Tässä, hyvin tehty, olet löytänyt meidät, meillä on vakava vika, meillä ei ole "synteesin lahjaa". Ja koska riski jatkuu liian pitkään, myös tällä kertaa selitämme motiivimme.

  Kun kaikki yhdessä päätimme mennä politiikkaan yhtenäisellä tavalla, sen lisäksi, että meidän oli löydettävä ratkaisuja kaikkiin maan vakaviin ongelmiin, meidän oli valittava työskentelytyyli ja ajatusten esittäminen.

  Lyhyesti sanottuna löydettyämme ratkaisun kaikkiin maan ongelmiin meidän piti löytää tapa pitää kaikki yhdessä ja saada monien pienten käsitteiden valtava mekanismi toimimaan. Koska hyviä ideoita voi tulla kaikille, mutta silloin niiden saaminen toimimaan ja kestämään on vaikeampaa.

  Meidän piti tutkia kuukausia tai joissain tapauksissa jopa kokonaisia vuosia kaikkia mahdollisia ongelmia ja löytää kaikki hyödylliset ratkaisut niiden ehkäisemiseksi, ei vain ratkaisemiseksi.

  Päädyimme kymmeniä tuhansia sivuja mahdollisia ongelmia ja satoja tuhansia sivuja ratkaisuja "ennakoimattomien tapahtumien" ehkäisemiseksi ja ratkaisemiseksi.

  Emme ole julkistaneet työtämme yli 14 vuoteen, myös näistä syistä.

  Ongelmat, odottamattomat tapahtumat, ennaltaehkäisy ja ratkaisut. DirectDemocracyS:ssä monet sanat toimivat vain, jos ne lisätään samaan lauseeseen. Ajattele vain perimmäistä tavoitettamme: muuttaa ja parantaa maailmaa. Verbillä muuttua, ilman verbiä parantaa, ei olisi yhtä hyödyllistä koko maailman väestölle.

  Sitä tosiasiaa, että usein annetaan tarpeettomia yksityiskohtia, tai joissakin tapauksissa niitä ei ymmärretä kaikki, ei ole olemassa. Sanomme täsmälleen sen, mitä olemme suunnitelleet sanovan, aikoina ja ennakoiduilla tavoilla, sillä on vaara, että kyllästyt tai nukahdamme jonkun. Nukkuminen ja uudelleen naimisiin meneminen eivät koskaan vahingoita ketään, paitsi muutamassa tapauksessa , joissa se on patologia. Joten jos pitkillä artikkeleillamme on myös nukkuttava vaikutus, olemme iloisia siitä, jos se on hyväksi terveydelle. Palaamme usein kaikkiin näihin käsitteisiin, vaikka kirjoitamme tulevaisuudessa erittäin pitkän artikkelin siitä, kuinka loimme tämän kaiken. Meistä tuntuu oikealta puhua alkuperästämme. Kuinka oikein meistä tuntuukaan selittää kaikki motiivimme.

  Toinen asia, joka vaivaa käytännössä kaikkia, on usein kirjoittamamme lause, vanha politiikka, joka heijastaa tarkasti äänestäjiä.

  Kukaan ei voi kiistää meitä, kun julistamme, että me kaikki (sillä tavalla me, jotka kirjoittelemme, ja sinä, jotka luet), vanhojen vaalien äänestäjät, olemme pääsyyllisiä kaikkeen pahuuteen maan päällä. Tiedätkö miksi? Koska olemme sallineet kaiken tämän toimimatta tai pikemminkin reagoimatta.

  Olemme kaikki voineet valittaa kaikesta ja kommentoida kaikkea, jopa turhaa, varsinkin sosiaalisissa verkostoissa, jatkaaksemme elämää, sormea tai neuronia nostamatta, toimia, muuttaa ja parantaa, kaikki asiat, jotka eivät toimi.

  Valittaa, kommentoida, vastustaa vanhaa poliittista, rahoitus- ja talousjärjestelmää, olla kateellinen rikkaille ja kuuluisille ihmisille.

  Olemme kaikki muuttaneet sosiaaliset verkostot paikasta, jossa jäljitimme sukulaisia ja ystäviä, joiden kanssa kommunikoimme, wc:ssä, missä oksentimme, kaikki myrkkymme ja mihin purkaa, kaikki tukahdutettu vihamme ja kaikki turhautumisemme.

  Mielenkiintoista on se, että "sosiaalinen vihamme" ei vaikuta vähiten vanhaan poliittiseen, rahoitukselliseen ja taloudelliseen järjestelmään.

  Kaikki toimintasi, kokonaisia tunteja, luodaksesi ryhmiä, sivuja, viestejä ja kommentteja, enemmän tai vähemmän kiinnostavia, enemmän tai vähemmän jaettavia, ovat hyödyttömiä, eivät muutu eivätkä paranna maailmaa.

  Mutta tähän mennessä olemme kaikki "sosiaalisen median addikteja", kuten ovat videopelien nuoret, eivätkä niin nuoret, kuten pian tulevat olemaan, kaikki ne, jotka haluavat elää yksinkertaisella tavalla virtuaalimaailmassa, meta jae, sen sijaan, että työskentelet kovasti ja työskentelet konkreettisesti muuttaaksemme ja parantaaksemme todellista maailmaamme. He antavat sinulle ilmaiseksi tai hyvin pienellä rahalla virtuaalisen maailman, jossa olette kaikki rikkaita, kuuluisia ja voimakkaita. Sinulla on miehiä ja naisia, joiden kanssa harrastaa seksiä, sinulla on huviloita, luksusautoja, golfkenttiä ja monia asioita, joita he eivät koskaan anna sinulle tosielämässä.

  He, normaalit, voimakkaat ihmiset, elävät todellisuudessa ja saavat sinut elämään unelmien maailmassa.

  Meillä ei ole kristallipalloa, mutta katsomme realistisesti ja älykkäästi tulevaisuuteen. Tässä suhteessa nykyisyys on jo se tulevaisuus, josta juuri puhuimme. Se, onko se oikein vai väärin, ei ole meidän päätettävissämme. Mutta kuinka pidämme väärin käyttää huumeita tai juoda alkoholia, löytää rohkeutta ilmoittaa itsestämme ihmisille, jotka kiinnostavat meitä, ja kuinka pidämme väärin harrastaa seksiä huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, koska se ei muista meille hyvin, seuraavana päivänä, jokainen tunne, ja vakavia virheitä voidaan tehdä, me myös koemme sen syvästi väärin, elämme virtuaalimaailmassa, todellisessa elämässämme.

  Älkäämme siis väärässä, emmekä valehtele sanomalla, että me ja te kaikki olemme ainoita, jotka ovat syyllisiä paskasta maailmasta, jossa elämme. Vanhan ja usein mädäntyneen järjestelmän syynä on vain se, että se käyttää hyväkseen kaikkia heikkouksiamme.

  Kaiken tämän ennakoituamme päätimme toimia.

  Ei tietenkään otsatörmäyksessä, koska meillä ei olisi mahdollisuuksia voittaa, päinvastoin, olisimme hävinneet alusta alkaen. Vanhalla poliittisella, rahoitus- ja talousjärjestelmällä oli satoja vuosia, ellei kokonaisia vuosituhansia aikaa tehdä itsestään lyömätön.

  Muutamassa vuodessa olemme löytäneet muita ratkaisuja.

  Siksi kaikki ne "häviäjät", jotka usein uskovat voivansa taistella jaettavien ideoiden puolesta, ovat jo menettäneet sekä aikansa että kaikki taistelunsa.

  Me, jotka olemme todella älykkäitä, olemme löytäneet paremman tavan, joka on ainoa toimiva. Nimenomaan luodaksemme uusia matkustuspolkuja, kaikki yhdessä. Ei suoraa vastakkainasettelua, vaan vaihtoehtoinen, uskottava, hyödyllinen kaikille, säännöillä, arvoilla, ihanteilla, periaatteilla, jotka kaikki perustuvat logiikkaan, terveeseen järkeen ja kaikkien ihmisten keskinäiseen kunnioitukseen.

  Emme taistele ketään vastaan, annamme kaikkien ihmisten valita, onko hyödyllinen (siis meidän) vai väärä innovaatio (heidän) parempi.

  Olemme vaihtoehtoja, emmekä vanhan järjestelmän vihollisia. Ja varmaa on, että kasvamme hitaasti, mutta jatkuvasti. Kaikkien kunnioittamien tiukkojen sääntöjen ja erehtymättömien menetelmien ansiosta emme voi tehdä mitään väärää. Kiitos kovasta ja pitkästä työstä.

  Näistä syistä, vaikka onkin kiireellisesti toimittava, jotta maapallon väestölle ei aiheutuisi lisää kärsimystä, etenemme rauhallisesti, varovasti ja kaikkiin pieniin yksityiskohtiin.

  Kun jatkat kissanpennujen tai uusien hiustenleikkausten kuvien julkaisemista tai jatkat protestointia, vallankumousten tekemistä ja muutosprojekteja ja taistelet "järjestelmää" vastaan verkossa, suoraan heidän kotonaan (sosiaaliset verkostot ovat heidän kotinsa), tuhlaamalla kallisarvoista aikaa hyödyttömiin asioihin, jotka eivät muuta mitään, me, jotka sen sijaan työskentelemme, vain kotonamme (joka on verkkosivustomme), vapaita ja itsenäisiä, työskentelemme kaikki yhdessä muuttaaksemme ja parantaaksemme todellista maailman.

  Me emme muutu, vaan me parannamme vain omaa maailmaamme, mutta myös sinun.

  Emme ole supersankareita, olemme yksinkertaisia ihmisiä, jotka löytävät ratkaisuja ongelmiin, juuri sitä, mitä terveen ja innovatiivisen poliittisen voiman pitäisi tehdä.

  Joten kiitos teille kaikille hyödyllisistä, mutta ilmeisistä neuvoistanne, kritiikkinne, jos se on rakentavaa, saa meidät varmasti kehittymään, mutta emme koskaan enää tuhlaa arvokasta aikaa vastataksemme kaikkiin näihin teille tärkeisiin yksityiskohtiin, mutta heti kun selitämme sinulle motiivimme, niistä tulee merkityksettömiä. Kiitämme teitä vaivannäöstä, mutta emme tee mitään, puhtaasti vahingossa.

  Meidät syntyi vain sattumalta, kuten te kaikki. Mutta heti kun avasimme silmämme, aloimme työskennellä, ei vain omaksi, vaan kaikkien muiden hyväksi.

  Niille, jotka haluavat yksinkertaisen, helposti ymmärrettävän projektin, vastaamme näillä pitkillä, selkeillä ja yksityiskohtaisilla artikkeleilla.

  Maailmaa ei voida muuttaa ja parantaa yksinkertaisesti ja yhteenvetona, vaan jokaisen yksityiskohdan huolella ja levittämisellä. Jos pidät, liity joukkoomme, muuten jatka itkemistä, valittamista, närkästystä, suuttumusta, virtuaalisten projektien luomista ja neuvojen jakamista sosiaalisissa verkostoissa, joissa läsnäolomme on puhtaasti symbolista ja missä emme juuri toimi.

  Meillä ei ole eikä tule olemaan aikaa hukattavaksi.

  Viimeisen tapaamisen jälkeen kaikkien kansallisten edustajiemme, kaikista maailman maista, päätettiin, ettemme koskaan jaa käyttäjiämme muiden poliittisten voimien ja muiden ryhmien kanssa, sosiaalisissa verkostoissa tai muilla web-sivustoilla. Lyhyesti sanottuna ne, jotka tekevät politiikkaa kanssamme, tekevät sen vain kanssamme ja verkkosivustollamme, eivät muiden poliittisten voimien, muiden ryhmien ja muilla verkkosivustoilla tai sosiaalisissa verkostoissa.

  Emme koskaan, mistään syystä, tee ryhmäsopimuksia, vaan vain yksittäisiä sopimuksia mahdollisten käyttäjiemme kanssa. Sen sijaan voimme delegoida osan virallisista edustajistamme pitämään yhteyttä muihin mahdollisiin käyttäjiin, mutta aina, yksittäin ja koskaan muiden poliittisten ryhmien sisällä.

  Syyt ovat ilmeiset, keskustelemme niistä yksityiskohtaisesti tulevaisuudessa.

  Tietenkin voit jäädä, pitää hauskaa tai kommunikoida sosiaalisissa verkostoissa ja muilla verkkosivustoilla, mutta sinun ei tarvitse harjoittaa poliittista toimintaa ilman ennakkolupaa ja vain tiettyihin ajallisesti rajoitettuihin toimintoihin. Se ei vaikuta järjettömältä pyynnöltä kenellekään, joka haluaa työskennellä kanssamme.

  Vaikutamme jäykiltä ja hyvin suljetuilta hankkeessamme, mutta kaikki tämä on tärkeä näkökohta, jotta kaikki toimisi eikä muuttuisi epävakaaksi tai ei kovin vakavaksi, kuten suuri osa vanhasta politiikasta on.

  Monet eivät pidä meitä kovin osallisina ja liian valikoivina, mutta oikeaan aikaan jokainen hyvä ihminen maan päällä voi liittyä meihin.

  Ei kaikki yhdessä, vaan oikeat ihmiset oikeaan aikaan.

  Näin ollen 99 % maailman väestöstä voi liittyä joukkoomme. Koska vain pieni osa pahoista ihmisistä ei koskaan sovi yhteen toimintamme kanssa.

  Puhumme muissa artikkeleissa syistä motivaatioistamme, jotka velvoittavat meidät valitsemaan huolellisesti ensimmäiset käyttäjämme. Moniin valintoihin liittyy monia tekijöitä, mukaan lukien planeettamme suojelu, ja erilaiset motivaatiot, jotka, kuten aina, yllättävät sinut.

  Artikkeleissamme esitetyt valinnat ovat kaikki meidän valintojamme, jotka on arvioitu huolellisesti ja katsottu erittäin hyödyllisiksi, vaikka monet eivät niistä pidäkään. Meille yhteishyödyke on kuitenkin aina tärkeämpää kuin joku mahdollinen yksittäinen kadonnut käyttäjä.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Μερικές πληροφορίες SI
  Ibang impormasyon
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Thursday, 07 December 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START