Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  8 minutes reading time (1557 words)

  Kuinka rekisteröidyt HTR

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  Kaikki uudet käyttäjät ovat velvollisia noudattamaan kaikkia sääntöjämme ja kaikkia verkkosivustoillamme julkaistuja ohjeita. Ennen rekisteröitymistä lue huolellisesti, jopa useaan kertaan, kaikki tietomme. Sinun tulee olla itsevarma, yhteensopiva ja hyväkuntoinen osallistuaksesi toimintaamme.

  Olemme helpottaneet rekisteröintiä ja henkilökohtaisen profiilisi luomista.

  Sinun on noudatettava kaikkia rekisteröitymisohjeita sisältävän artikkelin ohjeita ja liittyä meihin.

  Rekisteröitymiseen tarvitset vain henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen, käyttäjätunnuksen ja salasanan. Suosittelemme, että kirjoitat pääsytietosi oikein paperiarkille ja säilytät ne turvallisessa paikassa rekisteröinnin päätyttyä. Joidenkin toimintojen suorittamiseksi rekisteröinnin jälkeen olisi hyödyllistä saada myös älypuhelin.

  Liittyäksesi, rekisteröityäksesi ja luodaksesi henkilökohtaisen profiilin sinun tulee napsauttaa kirjautumislomakkeessa kohtaa "Luo profiili" ja seuraavassa näytössä hieman alempana, klikkaa vasemmalla valkoista tekstiä sinisellä pohjalla "Rekisteröidy". Tänään" tai suoraan "Rekisteröidy" -päävalikossa. Näet päävalikon laitteista, kuten älypuhelimista, napsauttamalla logomme vieressä olevaa kolmea vaakasuoraa viivaa.

  Huomio: kaikki tähdellä merkityt osat rekisteröintivaiheessa ovat pakollisia, ja jos et täytä niitä, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka ilmoittaa punaisella puuttuvat tai väärät osat. Jos käytät automaattista kääntäjäämme, ole erittäin varovainen, että kaikki nimet ja kirjoitukset käännetään hyvin. Rekisteröintilomakkeissa ja kaikessa kirjoittamassasi sisällössä tai ottaaksesi yhteyttä meihin voit käyttää mitä tahansa yli 100 saatavilla olevasta kielestä.

  Ensinnäkin tähden vieressä oleva pieni neliö on tarkistettava sen osan alta, jossa se on ilmoitettu:

  "Vakuutan, että hyväksyn, hyväksyn, noudatan ja toteutan ikuisesti kaikki Laki-valikkokohdassa esitetyt määräykset ja ohjeet."

  Hyväksyn, että sivuston ja poliittisen organisaatiomme hallinto- ja turvallisuushenkilöstö käyttää ja käsittelee rekisteröitymistietojani ja henkilötietojani tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Jos olen alaikäinen, vakuutan, että olen ilmoittanut vanhemmilleni aikomuksestani liittyä DirectDemocracyS:ään.

  Ensimmäinen näyttö sisältää perustiedot.

  Kirjoita nimesi, toinen nimesi (jos sinulla ei ole ongelmia, kirjoita "Minulla ei ole sitä") ja sukunimesi, ne voivat olla oikeita tietojasi tai keksittyjä nimiä (jos haluat olla ja pysyä nimettömänä).

  Valitse käyttäjätunnus, se voi olla lempinimesi tai keksitty nimi, tai jos haluat pysyä nimettömänä, voit käyttää asuinmaasi (missä sinulla on äänioikeus) ISO-koodia, joka on 2 tai 3 numeroa , esimerkiksi USA tai USA Yhdysvalloille, IT tai ITA Italialle ja niin edelleen, joita seuraa vähintään 6 ja enintään 12 satunnaista kirjainta ja numeroa (älä käytä symboleja). Maailman maiden ISO-koodit löydät tästä linkistä: https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_3166-1, sinun tulee aina käyttää tarkkaa, 2- tai 3-numeroista koodia. Tarkista aina, onko käyttäjätunnus saatavilla tai onko sitä jo käytetty verkkosivuillamme (tässä tapauksessa muuta jotain).

  Salasana, jossa on vähintään 12 numeroa, kirjainta ja symbolia. Sen on oltava vaikea arvata, ja sen tulee sisältää sekä kirjaimia (mieluiten pieniä ja isoja kirjaimia), numeroita (ei mahdollisesti peräkkäisiä tai päinvastoin) ja jopa joitain symboleja. Monimutkainen ja arvaamaton salasana suojaa tiliäsi ja profiilisi on turvassa. Suosittelemme, että vaihdat salasanasi usein.

  Vahvista salasana uudelleen varmistaaksesi, että se on identtinen ensimmäisen kanssa. Suosittelemme, että et käytä samaa salasanaa eri verkkosivustoilla ja laitteissa. Niiden on oltava identtisiä!

  Henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi, joka on voimassa ja johon sinulla on pääsy.

  Vahvista henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi varmistaaksesi, että ne ovat oikein. Niiden on oltava identtisiä !

  Voit valita aikavyöhykkeesi tai jättää meidän aikavyöhykkeen, suosittelemme hetkeksi jättämään meidän ja Greenwichin aikavyöhykkeen.

  Toisessa osassa, vain osittain pakollinen, ensimmäiseen kohtaan kirjoitat sukupuolen M tai F, jos olet nestemäinen, kirjoita miltä sinusta tuntuu, kun luot profiilisi, voit tarvittaessa muuttaa sitä, kun olet pyysi ja sai valtuutuksen järjestelmänvalvojaltasi ja yhteyshenkilöltäsi.

  Kirjoita muistiin syntymäaikasi, päiväsi, kuukausisi, vuosi. Sen on oltava tarkka.

  Kirjoita halutessasi osoitteesi maa, osavaltio, alue, maakunta, piiri ja täydellinen osoite, jonka voit kirjoittaa itse, alla olevaan lomakkeeseen tai käytä kätevää paikanninta. Jos et ole kotona, seurantalaite ei löydä sinua oikein, joten kirjoita tässä tapauksessa käsin. Sinun ei tarvitse kirjoittaa täydellistä osoitetta ilmoittautumisvaiheessa, mutta muistutamme, että sinun on kirjoitettava sen asuinmaan nimi, jossa asut vähintään 6 kuukautta vuodessa.

  Kuka ei kirjoita ainakin maata, sitä ei koskaan aktivoida järjestelmänvalvojamme.

  Kirjoita uudelleen asuinmaasi, jossa vietät yli 6 kuukautta vuodessa.

  Sinun on vahvistettava tai kiistettävä, että sinulla on äänioikeus asuinmaassasi. Sinun on valittava kyllä ja ei.

  Sinun on vahvistettava tai kiistettävä, että sinulla on oikeus olla ehdokkaana asuinmaasi vaaleissa. Sinun on valittava kyllä ja ei.

  Kirjoita halutessasi muistiin matkapuhelinnumerosi, jota edeltää maasi suuntanumero, sen jälkeen suuntanumero ja operaattorisi suuntanumero.

  Jos sinulla on henkilökohtainen verkkosivusto, voit kirjoittaa sen, jos haluat.

  Voit ladata käyttäjän valokuvan, jonka koko on 180 px x 180 px, sekä kannen, jonka koko on 940 px x 350 px. Et myöskään voi ladata kuvaa ja tehdä sen myöhemmin. Tärkeää on, että ne eivät ole siveettömiä kuvia tai muita ihmisiä (ilman kirjallista lupaa), jotka eivät mainosta minkäänlaista. Se voi olla valokuva sinusta, jopa kuvaamassa sinua, kaiken täytyy olla ilman minkäänlaisia mainossymboleita, mutta se voi olla myös maisema tai valokuva, josta pidät, aina edellisillä ominaisuuksilla.

  Voit kirjoittaa halutessasi yhteystietosi sosiaalisiin verkostoihin tai erilaisia viestejä, mutta ole varovainen, jos päätät tehdä niin, ne näkyvät kaikille, myös vierailijoillemme, joten sinun ei tarvitse tehdä niin osoitteessa ilmoittautumisaika. WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Telegram ovat saatavilla, jos sinulla on muita, voit kirjoittaa ne myöhemmin.

  Kirjoita muistiin, jos sinulla on sellainen, toinen asuinmaasi, jossa vietät alle 6 kuukautta vuodessa.

  Sinun on vahvistettava tai kiistettävä, että sinulla on äänioikeus toisessa asuinmaassasi. Sinun on valittava kyllä ja ei.

  Sinun on vahvistettava tai kiistettävä, että sinulla on oikeus olla ehdokkaana toisessa asuinmaasi vaaleissa. Sinun on valittava kyllä ja ei.

  Jos asut tai sinulla on äänioikeus ja tai jopa olla ehdokas muissa maissa, voit ilmoittaa siitä lomakkeella järjestelmänvalvojallesi tai edustajiensa kautta DirectDemocracyS-palvelussa, jonka tiedät saapumisen jälkeen. ensimmäistä kertaa verkkosivuillamme.

  Voit kirjoittaa henkilökohtaisen profiilisi otsikon jo rekisteröitymisvaiheessa. Olisi hyödyllistä, jos kirjoittaisit pähkinänkuoressa syyn, miksi liityit joukkoomme.

  Huomio: kaikki tähdellä merkityt osat rekisteröintivaiheessa ovat pakollisia, ja jos et täytä niitä, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka ilmoittaa punaisella puuttuvat tai väärät osat.

  Toiseksi viimeisenä tehtävänäsi, jotta voit rekisteröityä ja liittyä meihin, sinun on todistettava, että olet ihminen, etkä robotti. Napsauta "En ole robotti" -kohdan vieressä olevaa neliötä todistaaksesi, että olet ihminen etkä robotti!

  Kun olet suorittanut kaiken oikein ja vilpittömästi ja tarkistanut kaiken, napsauta lopuksi "Tilaa" oikeassa alakulmassa.

  Jos olet tehnyt kaiken, juuri niin kuin vaaditaan, järjestelmämme kertoo sinulle välittömästi, että olet ollut hyvä ja kaikki on tehty hyvin. Hyvin tehty!

  Sinun on täytettävä kaikki pakolliset ruudut ja täytettävä kaikki vaaditut kentät aiempien sääntöjen mukaisesti. Jos et halua jakaa joitakin henkilötietoja muiden käyttäjien tai verkkosivustomme vierailijoiden kanssa, voit kirjoittaa "En vastaa". Tarkista aina sähköpostisi roskapostikansiosta, koska koska järjestelmämme lähettää paljon viestejä uusille käyttäjillemme, jotkut sähköpostin tarjoajat pitävät viestejämme ei-toivottuina viesteinä. Viestimme ovat tietysti turvallisia, eivätkä ne ole roskapostia. Tarkista aina, että sähköpostiosoitteen, josta lähetämme sinulle sähköpostin, loppu on @disrectdemocracys.org, tai jos olet myös käyttäjiämme talous-, talous- tai tieto-, viestintä-, radio-, TV-, urheilusivustoillamme ja muilla sivuillamme, niiden vastaavat päätteet, esimerkiksi @ newopo.tk, @ mywebmybank.tk ja niin edelleen.

  Lyhyessä ajassa, joka vaihtelee muutamasta minuutista päivään, saat meiltä sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan, että olet rekisteröitynyt ja että järjestelmänvalvojamme aktivoivat henkilökohtaisen profiilisi, ja näin ollen lyhyessä ajassa pääsevät verkkosivustollemme rekisteröinnin yhteydessä valitsemallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

  Varoitus: Turvallisuussyistä emme lähetä salasanaasi minkään viestimme mukana, vaan ainoastaan (sinun valitsemasi) käyttäjätunnuksesi, joka on siitä hetkestä lähtien yhdistetty järjestelmässämme automaattisesti henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseesi. DirectDemocracyS:ssä ja kaikissa siihen liittyvissä projekteissamme käyttäjätunnuksesi on voimassa vain linkitettynä sähköpostiosoitteeseesi. Tämä on hyödyllistä, jotta voit palauttaa profiilisi, jos vahingossa unohdat salasanasi. Täysin automatisoitu prosessi on yksinkertainen ja välitön, mutta ne, jotka eivät muista tai menettävät salasanansa, ovat meidän mielestämme pinnallisia, ja ne osoittavat meille, kuinka vähän huomaat meitä. Ja toimimme sen mukaisesti. Näytämmekö huonoilta? Olemme juuri oikeassa, olette meille erittäin tärkeitä, ja on oikein, että tunne on molemminpuolinen.

  Kuten tiedät, olemme erittäin valikoivia ja valitsemme käyttäjämme erittäin huolellisesti.

  Toinen vaihe, joka sinun on tehtävä, jotta sinut hyväksytään, on siirtyä verkkosivustollemme Päävalikossa, Apuohjelmat, Asiakirjat ja tiedostot, aktivointilomake. Lataa lomake omalla kielelläsi muodossa: .doc tai .docx, täytä se tällä kertaa kaikilla pyydetyillä tiedoilla ja todellisilla ja täydellisillä tiedoillasi. Lataa täytetty lomake (mieluiten .pdf-tiedosto muunnettu) yhdessä valokuvan kanssa henkilötodistuksestasi (mieluiten .pdf-tiedosto muunnettu) ja jos sinulla on sähköinen allekirjoitus, allekirjoita .pdf-tiedosto sähköisesti henkilötodistuksellasi ja lomakkeella henkilötietojesi kanssa.

  Sähköisellä allekirjoituksellasi lomakkeella ja henkilöllisyystodistuksella, kun järjestelmänvalvojamme ovat aktivoineet sinut, sinusta ei tule rekisteröitynyt käyttäjä, vaan vahvistettu rekisteröitynyt käyttäjä, ja sinulla on sininen rasti henkilökohtaiseen profiiliisi, Sosiaalinen-alueelle, sivuiltamme. Sinun ei myöskään tarvitse tulla vahvistetuksi käyttäjäksi erityisten menettelyjemme avulla 15 päivän kuluessa rekisteröinnistä. Säästät paljon aikaa ja pystyt työskentelemään erittäin tärkeissä rooleissa ja toimissa.

  Lähetä nämä kaksi asiakirjaa sähköpostiviestillä, jonka on oltava vastaus, ensimmäiseen viestiimme, ei millään muulla tavalla.

  Heti kun olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkistaneet tietosi, saat meiltä viestin, jossa ilmoitamme henkilötunnuksesi sekä DirectDemocracyS:ssä että kaikissa muissa valinnaisissa projekteissamme.

  Rekisteröitymisestä lähtien sinulla on henkilökohtainen numerosi, joka liittyy käyttäjätunnukseesi, ja tietysti sähköpostiosoitteesi. Lähetettyäsi lomakkeen oikeilla tiedoillasi sekä valokuvan henkilötodistuksestasi, niin digitaalisesti allekirjoitettuna kuin allekirjoittamattomana, jos muita ongelmia ei ole, joku ylläpitäjistämme aktivoi henkilökohtaisen profiilisi.

  Kun profiilisi on aktivoitu, saat vahvistusviestin järjestelmästämme. Mikäli Special Security Groupin henkilökuntamme tarvitsee muita tietoja, he voivat lähettää sinulle lisäselvityspyyntöjä. Tarkista tässä tapauksessa aina, että sähköpostissa, jossa sinuun otetaan yhteyttä meidän nimellämme, on alkukirjoitus: security (kirjoitettu englanniksi) ja loppu @directdemocracys.org, tarkista aina.

  Muista aina, että kukaan ylläpitäjistämme tai virallisista edustajistamme ei koskaan pyydä sinua kirjoittamaan salasanaasi, eikä koskaan pyydä sinulta rahaa tai pankkitietoja. Kukaan, paitsi sinä itse, ei tiedä salasanaasi ja pääsykoodejasi, jotka sinun on säilytettävä huolellisesti. Jos kadotat, voit palauttaa pääsyn palauttamalla uuden salasanan automaattisen prosessin kautta suoraan poliittisen verkkosivustomme eri kirjautumislomakkeista. Jos sinulla on epäilyksiä ihmisistä, jotka ottavat sinuun yhteyttä tai puhuvat puolestamme, sinun on lähetettävä mahdollisimman yksityiskohtainen viesti erityisturvaryhmällemme suoraan yhteydenottolomakkeen kautta, jonka löydät päävalikosta. , In Contacts, Groups Specials, Security Groups, Security.

  Kun Special Administrators Group -ryhmämme on aktivoinut, pääset verkkosivustollemme syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi kirjautumislomakkeeseen.

  Kun haluat tietää, mitä sinun on tehtävä ja voit tehdä, saat lisätietoja ja kaikki ohjeet.

  Liity meihin ja jaa.

  Kiitos huomiostanne. Parhain terveisin.

  DirectDemocracyS, innovatiivinen politiikkasi, todella joka suhteessa!

  Julkaisemme pian joitain käyttäjien rekisteröintiä ja aktivointia koskevia kysymyksiäsi, joihin vastaamme selkeästi ja vilpittömästi.

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Πώς εγγραφείτε HTR
  Paano ka magrehistro HTR
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Tuesday, 27 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts