Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  18 minutes reading time (3509 words)

  Πολιτικές για τη νεολαία YP

  Σε κάποια προηγούμενα άρθρα, μιλήσαμε για την πολιτική μας οργάνωση και πόσο καινοτόμοι είμαστε, στα επόμενα άρθρα θα μπούμε στις λεπτομέρειες του διεθνούς πολιτικού μας προγράμματος, το οποίο πρέπει να σεβαστεί και να ενσωματώσει όλα τα ηπειρωτικά, εθνικά μας, πολιτεία, οργανώσεις, περιφερειακές, επαρχιακές, περιφερειακές και τοπικές.

  Η υπαγόρευση των κατευθυντήριων γραμμών, που πρέπει να ακολουθούνται και να σεβαστούν, μπορεί σε κάποιους να φαίνεται δικτατορική και συγκεντρωτική μέθοδος, αλλά όπως πάντα, όσοι μας καταδικάζουν, θα πρέπει να αλλάξουν γνώμη, γιατί οι βασικοί κανόνες, οι αξίες και τα ιδανικά μας είναι όλα με βάση τη λογική, την κοινή λογική, τον αμοιβαίο σεβασμό από την πλευρά όλων, την εμπιστοσύνη και πάνω από όλα την εγγύηση της πλήρους τοπικής αυτονομίας, στον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμόζουμε όλους τους κανονισμούς μας.

  Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για 2 σοβαρά προβλήματα, παγκοσμίως, τα οποία όμως σχετίζονται. Η αποχή και η αδιαφορία των νέων για την πολιτική.

  Όπως πάντα, φτιάχνοντας τις σωστές υποθέσεις, αναλύοντας τα προβλήματα και βρίσκοντας μαζί τις λύσεις μας.

  Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, πάντα υπήρχαν άνθρωποι, συνήθως ισχυροί, και με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που καθοδηγούσαν και επηρέαζαν τις πολιτικές επιλογές. Αυτούς τους χαρακτήρες, που άλλοι αποκαλούν «ισχυρές δυνάμεις», άλλοι «απόκρυφες δυνάμεις», συνήθως τους λέμε κακούς ανθρώπους.

  Πάντα κρατούσαν την εξουσία, διχάζοντας τους ανθρώπους, δημιουργώντας κοινωνική ένταση, μίσος, φόβο και σχεδόν όλους τους πολέμους. Οι διχασμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να δημιουργήσουν καλό, γιατί δεν έχουν τη δύναμη να το κάνουν. Ενωμένοι, όμως, οι καλοί άνθρωποι της γης, μπορούν πραγματικά να είναι αποφασιστικοί, να δημιουργήσουν έναν υπέροχο, δίκαιο και καθαρό κόσμο.

  Για τους κακούς ανθρώπους, είναι απαραίτητο να διατηρήσουν τον έλεγχο όλων των πολιτικών αποφάσεων.

  Το έχουν κρατήσει με πολύ έξυπνο τρόπο και χρήσιμο για τους δικούς τους σκοπούς, και πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα γι' αυτό, είναι πολύ έξυπνοι, έστω και με μια κακία, και μια αδιαφορία, πραγματικά μη άξια, από την πλευρά του ανθρώπου. όντα.

  Δεν θα κάνουμε μαθήματα ιστορίας εδώ, πολλών παραδειγμάτων, και πολλών γεγονότων, έχουμε μιλήσει, λίγο πολύ αναλυτικά, σε προηγούμενα άρθρα μας, αλλά θα αναλύσουμε μαζί, μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

  Μιλήσαμε για το πώς εξαλείφθηκαν οι πρώτες μορφές άμεσης δημοκρατίας στην Αρχαία Ελλάδα για να δημιουργηθεί μια πιο απλή ελεγχόμενη και διεφθαρμένη αντιπροσωπευτική δημοκρατία.

  Όταν έγιναν οι επιλογές, κάνοντας όλους τους ανθρώπους να αποφασίσουν, βάζοντας μια πέτρα, σε μια λάρνακα για ναι και σε μια άλλη για όχι, για να ελέγξουν τις αποφάσεις που παίρνονταν, οι κακοί άνθρωποι έπρεπε να διαφθείρουν περισσότερο από το μισό του πληθυσμού.

  Με την ψεύτικη, και άδικη, αντιπροσωπευτική δημοκρατία, αρκούσε να δωροδοκήσουν, λίγους πολιτικούς εκπροσώπους, για να έχουν όλη την εξουσία.

  Η προηγούμενη πρόταση εξηγεί ίσως ξεκάθαρα γιατί αυτό που περιέχεται στο πολιτικό μας εγχείρημα είναι πραγματική, αυθεντική, ολοκληρωτική δημοκρατία, ενώ η τρέχουσα παγκόσμια πολιτική, σε όλες τις χώρες του κόσμου, είναι απλώς μια απάτη, μια ψεύτικη και μόνο μερική δημοκρατία.

  Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί, και ποιος θα σας πει, ότι οι εκπρόσωποι ψηφίζουν, ότι αποφασίζουν για λογαριασμό του λαού, ρωτάτε: σε ποιες και σε πόσες περιπτώσεις οι εκπρόσωποί μου με ζητούν γνώμη; Και πάνω από όλα: σε ποιες περιπτώσεις και πόσες περιπτώσεις απευθύνονται σε ολόκληρο τον πληθυσμό, χωρίς να ευνοούνται μόνο λίγες;

  Θα υπάρξουν άνθρωποι που, με όχι πολύ έξυπνο τρόπο, θα προτιμήσουν να εμπιστευτούν σε πολιτικά κόμματα ή σε πολιτικούς εκπροσώπους, περισσότερο ή λιγότερο προετοιμασμένους, περισσότερο ή λιγότερο ικανούς, περισσότερο ή λιγότερο ειλικρινείς, τις αποφάσεις που καθορίζουν κάθε πτυχή της ζωής τους . Εμείς, και όσοι θα ενωθούν μαζί μας, προτιμούμε να αποφασίζουμε, με ενημερωμένο τρόπο, παρά να υποστούμε τις όχι πάντα σωστές αποφάσεις κομμάτων και πολιτικών εκπροσώπων, συχνά διεφθαρμένων και υποταγμένων στους ισχυρούς ή στους κακούς ανθρώπους.

  Αντιπροσωπευτική δημοκρατία λοιπόν, είναι λάθος, είναι άδικο, είναι κακό, και κάνεις πολιτικό κόμμα, και εκλέγεις πολιτικούς αντιπροσώπους; Πολλοί θα μας κατηγορήσουν ότι δεν είμαστε συνεπείς. Αλλά ακόμα κι αν είμαστε τελείως διαφορετικοί, και σίγουρα καλύτεροι, δεν μπορούμε να αλλάξουμε άμεσα και να βελτιώσουμε τον κόσμο, χωρίς να έχουμε λαϊκή υποστήριξη, και επομένως να κερδίσουμε τις εκλογές. Πρέπει να ακολουθούμε και να σεβόμαστε όλους τους νόμους και τις παραδόσεις των διαφόρων χωρών, αλλά θα το κάνουμε σεβόμενοι τους κανόνες μας, οι οποίοι προβλέπουν τον απόλυτο έλεγχο, τόσο πριν, κατά τη διάρκεια και ιδιαίτερα μετά τις εκλογές, από τον πληθυσμό, επομένως τους ψηφοφόρους μας, οι οποίοι θα είναι οι επαληθευμένοι εγγεγραμμένοι χρήστες μας, έναντι των πολιτικών τους εκπροσώπων. Δεν μας ενδιαφέρει πώς οργανώνονται άλλα πολιτικά κόμματα, με ποιους κανόνες ή με ποια μέθοδο ασκούν τις δραστηριότητές τους. Σε εμάς, τα πάντα ανήκουν και θα ανήκουν για πάντα σε όλους τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας.

  Μπορούμε να ορίσουμε τους εαυτούς μας ως μια υβριδική δημοκρατία, με εσωτερικούς κανόνες που βασίζονται στην ελευθερία, την αξιοκρατία, την ικανότητα, την ειλικρίνεια, την αυθεντική άμεση δημοκρατία, αλλά που θα ιδρύσει ένα πολιτικό κόμμα, σε κάθε ήπειρο, έθνος, πολιτεία, περιφέρεια, περιφέρεια, επαρχία, πόλη, προτείνοντας και εκλέγοντας τους πολιτικούς μας εκπροσώπους.

  Ο τελικός μας στόχος είναι να κάνουμε τους ενημερωμένους ψηφοφόρους να αποφασίζουν, από ομάδες ειδικών, για κάθε απόφαση που θα ληφθεί, άμεσα, χωρίς κανένα κόμμα ή χωρίς πολιτικούς εκπροσώπους, οι οποίοι, όπως είδαμε στην παλιά πολιτική, μπορούν εύκολα να αλλοιωθούν, να υποταχθούν. , και επηρεάζονται από αυτούς που ελέγχουν την οικονομία.

  Έτσι, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, θα εξαλείψουμε το 99% της παγκόσμιας πολιτικής, κάνοντας τους ανθρώπους να αποφασίζουν, επαναλαμβάνουμε, πλήρως ενημερωμένοι, με ειλικρίνεια, ανεξάρτητα και ικανά, για τις καλύτερες επιλογές που πρέπει να κάνουν.

  Αυτή η μέθοδος μας δεν θα εξαλείψει την πολιτική, στην πραγματικότητα κάθε εγγεγραμμένος επαληθευμένος χρήστης μας μπορεί και θα μπορεί πάντα να προτείνει έργα, θέματα, πολιτικές δραστηριότητες, συζητήσεις, τα οποία μετά τις απαραίτητες συζητήσεις και τις απαραίτητες διορθώσεις θα υποβληθούν σε μια εσωτερική ψηφοφορία στις διάφορες ομάδες, που θα εκπροσωπούν την επίσημη θέση, της πολιτικής μας οργάνωσης, για κάθε θέμα.

  Επομένως, δεν θα δημιουργήσουμε έναν κόσμο χωρίς πολιτική, θα δημιουργήσουμε μόνο μια καλύτερη, πιο ελεύθερη και πάνω απ' όλα αληθινά δημοκρατική πολιτική. Απλώς θα σβήσουμε όλες τις ξεπερασμένες ιδεολογίες, όλες τις χρεοκοπία, εξαλείφοντας όλα τα αρνητικά μέρη και κρατώντας από καθεμία, τις λίγες καλές ιδέες που έχουν. Αυτές οι παλιές ιδεολογίες, που δημιουργούν τεχνητούς διαχωρισμούς, και που γεννούν τους αγώνες μεταξύ των ανθρώπων, που κάνουν τόσο κακό στον κόσμο, θα αντικατασταθούν από τις ιδεολογίες όλων, βασισμένες στη λογική και την κοινή λογική. Ο αμοιβαίος σεβασμός, η βάση όλων των δραστηριοτήτων μας, θα μας επιτρέψει να κάνουμε τα πάντα, χωρίς να κάνουμε λάθη.

  Ας επιστρέψουμε για λίγο, στο θέμα του άρθρου μας, την έλλειψη συμμετοχής του κόσμου σε πολιτικές δραστηριότητες, άρα και την αποχή, ιδιαίτερα από τους νέους.

  Στην Αρχαία Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι νέοι βρίσκονταν σε πόλεμο, οι ισχυρές δυνάμεις εκείνης της εποχής, αποφάσισαν να ασκήσουν πολιτικές δραστηριότητες από τους ανθρώπους που έμειναν στις διάφορες πόλεις: ήταν μόνο γυναίκες και οι ηλικιωμένοι. Επειδή όλες οι γυναίκες ήταν απασχολημένες με τα παιδιά, με τη γεωργία, τη νοικοκυροσύνη και τις καθημερινές δραστηριότητες, μόνο οι ηλικιωμένες έμειναν να παίζουν πολιτική. Όντας εύθραυστοι άνθρωποι, ήταν καλύτερο να χρησιμοποιηθούν, για κακούς ανθρώπους, για δικούς τους σκοπούς, έλεγχο και εντολή. Εφόσον μάλιστα η μέση διάρκεια της ζωής εκείνες τις εποχές ήταν μικρή, σε σύντομο χρονικό διάστημα οι πιο έντιμοι και γενναίοι μπορούσαν να αντικατασταθούν με παλιούς, όλο και πιο διεφθαρμένους και υποτακτικούς. Αν δεν πέθαιναν σε μεγάλη ηλικία, οι ισχυροί των διαφόρων εποχών φρόντιζαν να τους βγάλουν από τη μέση, αν δεν ήθελαν, να ακολουθήσουν τους κανόνες και τις εντολές που τους επιβλήθηκαν.

  Από τότε, σε όλη την ιστορία, χρησιμοποιήθηκαν πάντα οι ίδιες μέθοδοι.

  Με μια μικρή διαφορά, που εμφανίστηκε με την πάροδο του χρόνου, που προέβλεπε ότι, αν κάποιος νέος, καινοτόμος, είχε κάποια καλή ιδέα, για το καλό όλου του πληθυσμού, θα μπορούσε να εξαλειφθεί, με διάφορες μεθόδους, για να βάλει τη θέση σε άλλους δουλοπρεπείς πολιτικούς. συνήθως μεγαλύτεροι, που θα βοηθούσαν μερικούς ισχυρούς ανθρώπους και όχι όλους τους ανθρώπους. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους σεβόμαστε την ανωνυμία και το απόρρητο όλων των εγγεγραμμένων χρηστών μας.

  Σε αυτό το σημείο, όσοι διαβάσουν αυτό το άρθρο θα είναι ακόμη πιο απρόθυμοι να συμμετάσχουν στην πολιτική ζωή.

  Όχι, όμως, αγαπητοί φίλοι, ειδικά νέοι, προτείνουμε την καινοτομία, την αλλαγή και τη βελτίωση της κατάστασης.

  Στην πραγματικότητα, στο DirectDemocracyS, θα αποτρέψουμε για πάντα τους κακούς ανθρώπους από το να διαχειρίζονται την πολιτική, άρα και τη ζωή μας.

  Και μπορούμε να το κάνουμε, μόνο με τη βοήθεια, τη συνεργασία και την άμεση συμμετοχή όλων των νέων ανθρώπων του κόσμου.

  Η παλιά πολιτική, απέναντι στους νέους, γεμίζει το στόμα με όμορφα λόγια. Λένε πάντα: οι νέοι είναι το μέλλον μας, οι νέοι πρέπει να βοηθηθούν, οι νέοι πρέπει να τονωθούν και συχνά θα σου δίνουν χρήματα, μπόνους και διευκολύνσεις.

  Και μαντέψτε τι κάνουν;

  Αυτό είναι σωστό: το κάνουν για να σε κρατήσουν ήσυχο, και καλά. Δεδομένου ότι είστε οι μόνοι που μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε και να βελτιώσετε τον κόσμο, σας κάνουν δώρα, σας υπόσχονται τα πάντα, ακόμη και σε ορισμένες χώρες, να μείνετε στο σπίτι, παίρνοντας λίγα χρήματα, για να μην σας κάνουν να καταλάβετε κάτι ουσιαστικό .

  Η συμμετοχή στην πολιτική ζωή είναι αστική υποχρέωση. Μην τρέχετε, ξέρουμε πολύ καλά, πόσο σας αρέσει να ακολουθείτε τους κανόνες, ειδικά αν επιβάλλονται. Η παλιά πολιτική, ξέρει να σου δίνει αυταπάτες, ξέρει να σε κοροϊδεύει, το κάνουν εδώ και χιλιετίες. Εμείς, από την άλλη πλευρά, σας δίνουμε καθήκοντα να εκτελέσετε και στόχους που πρέπει να επιτύχετε, όλοι μαζί.

  Δεν σας δίνουμε, και δεν σας υποσχόμαστε τίποτα, γιατί ξέρουμε ότι είστε πολύ έξυπνοι για να σας δωροδοκήσουν.

  Η συμμετοχή στην πολιτική ζωή είναι σημαντική, γιατί η πολιτική είναι αυτή που γράφει τους νόμους, άρα υπαγορεύει τους κανόνες της ζωής μας.

  Όποιος διαβάζει αυτό το άρθρο, θα ρωτήσει, από ποια ηλικία, σε ποια ηλικία, είστε νέος; Και κυρίως γιατί να ευνοούνται τόσο πολύ οι νέοι; Και οι ηλικιωμένοι, έμπειροι, ικανοί και πάνω από όλα τίμιοι τι ρόλο έχουν; Υπάρχουν πολλές πολύ σωστές ερωτήσεις, στις οποίες θα απαντήσουμε εν συντομία.

  Οι άνθρωποι, για εμάς, χωρίζονται μόνο σε 2 κατηγορίες. Καλοί, που μπορούν να ενωθούν μαζί μας, και είναι το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού, ή κακοί, που δεν μπορούν να ενωθούν μαζί μας, που είναι το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού, που έχουν τόση δύναμη και που έχουν κάνει τον κόσμο ένα μέρος τόσο κατεστραμμένο, και διαιρεμένο.

  Πιστεύουμε ότι η ηλικία σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει έναν τρόπο διάκρισης ή επιλογής ανθρώπων.

  Δεν ευνοούμε κανέναν, αλλά προτιμάμε να αναζωογονήσουμε ολόκληρη την παγκόσμια πολιτική τάξη.

  Επειδή η τρέχουσα πολιτική συχνά τοποθετεί πολύ ηλικιωμένους σε ρόλους εξουσίας, οι οποίοι, όσο έμπειροι κι αν είναι, συχνά χειραγωγούνται και, καθώς είναι φτωχοί σε υγεία, τόσο σωματική όσο και κυρίως ψυχική, μπορεί να αποτελούν πραγματικό κίνδυνο για τη χώρα τους, και ακόμα και για την ανθρωπότητα.

  Η ενεργός πολιτική και η παρουσία στα διάφορα θεσμικά όργανα, ως επίσημοι εκπρόσωποί μας, στο όνομα της πολιτικής μας οργάνωσης, πρέπει να διασφαλίζεται και να διασφαλίζεται, πάντα, και μόνο, προς τον καλύτερο και τον πιο έντιμο από όλους μας εγγεγραμμένοι χρήστες..

  Ακόμα κι αν υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις, στις οποίες οι ηλικιωμένοι είναι πιο σύγχρονοι και πιο καινοτόμοι, και σίγουρα θα λάβουμε υπόψη αυτές τις περιπτώσεις, με την ίδια ειλικρίνεια και δεξιότητες, θα επιλέγουμε πάντα τους νεότερους, γιατί θα μας επιτρέψει μεγαλύτερη διορατικότητα. και καλύτερα αποτελέσματα. Με κίνδυνο να χάσουμε, τη στήριξη και την εγγραφή, από την πλευρά των ηλικιωμένων, που θα μας τα βγάλουν, και θα νιώσουν ελαφρώς διακρίσεις, επαναλαμβάνουμε, με ίσες ατομικές ιδιότητες, θα ευνοηθούμε, ως πολιτικοί εκπρόσωποι. , πάντα ο νεότερος. Οι μεγαλύτεροι, πιο έμπειροι, προτιμούμε να δίνουν ένα χέρι και χρήσιμες συμβουλές από τις ομάδες εμπειρογνωμόνων ή ως επίσημους εκπροσώπους, που αποτελούν έναν νέο διαχειριστικό ρόλο των γεωγραφικών μας ομάδων, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από την πολιτική μας οργάνωση. Για τους ρόλους της υποστήριξης, των ειδικών ή της επίσημης εκπροσώπησης, προτιμάμε αντ' αυτού, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, και σε αυτήν την περίπτωση, με τις δέουσες εξαιρέσεις, προτιμούμε να διαχειρίζονται οι πολιτικές γεωγραφικές μας ομάδες, από αυτούς που επιδεικνύουν κοινή λογική, και λογική. Είμαστε βέβαιοι ότι για τους ηλικιωμένους, η προστασία, η βοήθεια και η συμβουλή των νέων πολιτικών εκπροσώπων μας θα θεωρηθεί σημαντική και πάνω από όλα λογική.

  Λοιπόν, εν ολίγοις, θα πάμε στα θεσμικά όργανα, για να εκπροσωπήσουμε τους ανθρώπους, πάντα αυτούς που επιλέγει ο λαός, μετά από τους εγγεγραμμένους χρήστες μας επαληθευμένους, βάσει δεξιοτήτων και ειλικρίνειας, με τις «συμβουλές» μας, να ψηφίζουμε πάντα, για τους νεότερους υποψηφίους μας, με ίσες ατομικές ιδιότητες. Επαναλαμβάνουμε, θα κάνουμε τα πάντα, με τις εξαιρέσεις που οφείλονται. Οι μεγαλύτεροι έχουν ηθική υποχρέωση να βοηθούν και να ευνοούν τους νέους, αντιμετωπίζοντάς τους με την αγάπη και τον σεβασμό που έχει κανείς για τα εγγόνια ή τα δισέγγονά του.

  Οι νέοι δεν συμπαθούν την τρέχουσα πολιτική, καθώς δεν την αγαπούν καν, όσοι δεν εμφανίζονται να ψηφίσουν, επειδή δεν αισθάνονται ότι εκπροσωπούνται από κανένα κόμμα ή πολιτικό εκπρόσωπο της παλιάς πολιτικής, την οποία μπορούμε να ορίσουμε ως παραδοσιακή . Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί σου, είναι δύσκολο να διαλέξεις, όταν βλέπεις τόση διαφθορά, τόση ανικανότητα, τόση κακία. Αλλά με το να μην ψηφίσεις, σίγουρα δεν λύνεις το πρόβλημα, αντιθέτως ευνοείς τους συνηθισμένους ανθρώπους, που σου έχουν κάνει τη ζωή κόλαση.

  Με λίγα λεπτά την ημέρα άμεσης πολιτικής δραστηριότητας στον ιστότοπό μας, που είναι το απέραντο σπίτι μας, μαζί με εμάς, που είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, ενωμένοι, μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε και να βελτιώσετε τον κόσμο.

  Θα μπορείτε να κατευθύνετε, επηρεάζοντας θετικά, όλες τις επιλογές των ανθρώπων που ψηφίζετε, για να εκπροσωπείτε τον εαυτό σας στους διάφορους θεσμούς, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια και ιδιαίτερα μετά τις εκλογές.

  Η καινοτόμος πολιτική μας θα κάνει την πολιτική ατζέντα, μαζί με τους ενημερωμένους ψηφοφόρους της.

  Ο κόσμος στον οποίο τα κόμματα και οι πολιτικοί τους αποφασίζουν τα πάντα θα τελειώσει για πάντα. Αποφασίζουν για το πολιτικό πρόγραμμα, για το λαό που θα προτείνει και για όλες τις επιλογές που πρέπει να γίνουν. Οι ψηφοφόροι μας αποφασίζουν μαζί μας, απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα μας, όλοι μαζί.

  Θα τερματίσουμε τα ψέματα, τις αθετημένες υποσχέσεις, την εξαπάτηση, τη διαφθορά, τη βία και κάθε χλευασμό όλων των ψηφοφόρων.

  Λέμε στους νέους: προσπαθήστε να ονειρευτείτε μαζί μας και να παλέψετε μαζί μας, να κάνετε πράξη και να εφαρμόσετε συγκεκριμένα όλα τα προγράμματά μας, σεβόμενοι κάθε υπόσχεση.

  Λέμε στους ηλικιωμένους: να είστε χρήσιμοι, να βοηθήσετε τους νεότερους, να εκπληρώσουν τον εαυτό τους στη ζωή. Τους έχεις ηθικό χρέος. Γιατί δεν κατάφερες να τους αφήσεις έναν τέλειο κόσμο, αλλά επέτρεψες, με την αδυναμία σου, και με τις κακές σου επιλογές, να φτάσει σε αυτό το σημείο. Σε σημείο που: ο πλανήτης είναι μολυσμένος, όπου τα κράτη έχουν τεράστια χρέη, όπου ένα ειρηνικό μέλλον, συγκρίσιμο με το παρελθόν σας, για τους σημερινούς νέους, σίγουρα δεν θα είναι δυνατό. Για μια απαρχαιωμένη πολιτική, γεμάτη σπατάλη, κάθε πλούτου, που καλώς ή κακώς δημιούργησαν οι παλιές γενιές, αλλά πολύ κακώς εκμεταλλεύτηκαν. Κάνατε χρέη και κακές επιλογές, με τη βεβαιότητα ότι σίγουρα δεν θα πληρώνατε.

  Συμπερασματικά, για να καταλάβουν όλοι, η μεθοδολογία μας, κανένας πολιτικός εκπρόσωπος και κανένας επίσημος εκπρόσωπος, δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος, σε διαδικτυακές εκλογές και κατά συνέπεια σε πραγματικές εκλογές, εάν κατά την επιλογή των υποψηφίων οι διαδικτυακές μας εκλογές , έχει ήδη συμπληρώσει την ηλικία των 60 ετών.

  Οι 2 πολιτικές μας προσωπικότητες, που επιλέγονται, πάντα με βάση την αξία, με βάση την ικανότητα, την εντιμότητα και την πολιτική ικανότητα, θα σέβονται πολύ σαφείς κανόνες.

  Πολιτικοί εκπρόσωποι, οι οποίοι ασκούν πολιτικές δραστηριότητες εκπροσωπώντας τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας, και οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι στις πραγματικές εκλογές, αφού προταθούν ως υποψήφιοι ή αφού έχουν αυτουποψηφίσει και αφού συμμετάσχουν στην επιλογή υποψηφίων και στο Διαδίκτυο εκλογές , σύμφωνα με πολύ λεπτομερείς κανόνες, ψηφίζονται, σε διαδικτυακές εκλογές από μέλη των ομάδων μας και σε πραγματικές εκλογές από όποιον έχει δικαίωμα ψήφου, οι πολιτικοί είναι αυτοί που εκπροσωπούν τους χρήστες μας και τους ψηφοφόρους τους.

  Οι επίσημοι εκπρόσωποι είναι εκείνοι που διαχειρίζονται την πολιτική μας οργάνωση, γεωγραφικά, αριθμητικά, και επιλέγονται με βάση τα προσόντα, τις δεξιότητες, την ειλικρίνεια και τις δεξιότητες, για να διαχειρίζονται επίσης όλα τα διεθνή, ηπειρωτικά, πολιτικά μας κόμματα. εθνικό, κρατικό, περιφερειακό, επαρχιακό , περιφέρεια και τοπική. Μπορούν να προταθούν αφού προταθούν, ή να αυτοπροταθούν ή να επιλεγούν μέσω διαγωνισμού.

  Είμαστε ο μόνος πολιτικός οργανισμός στον κόσμο που αναζωογονεί την πολιτική, και είμαστε περήφανοι που το κάνουμε, γιατί πολύ συχνά, ηλικιωμένοι, συχνά με προβλήματα υγείας, διοικούν ολόκληρες χώρες ή έχουν σημαντικούς ρόλους, με συχνά καταστροφικά αποτελέσματα.

  Σε αυτό το σημείο, οι ηλικιωμένοι, άνω των 60 ετών, θα αναρωτηθούν αν έχουν αποκλειστεί ή είναι χρήσιμοι για το έργο μας. Κανείς δεν θα αποκλειστεί ποτέ, ούτε θα υποστεί διακρίσεις, οι άνω των 60 ετών, θα έχουν καθοριστικό ρόλο στα έργα μας, αλλά στις ομάδες ειδικών και σε πολύ σημαντικές ειδικές ομάδες, για τον έλεγχο ή για την επιλογή των καλύτερων υποψηφίων, αλλά και σε διοικητικούς ρόλους. Θα μπορούν να ασκούν πολιτική δραστηριότητα, αλλά χωρίς τη δυνατότητα να διαχειρίζονται ή να εκπροσωπούν το DirectDemocracyS και τους χρήστες μας σε ιδρύματα. Το να έχεις όριο ηλικίας δεν κάνει διακρίσεις, αλλά αποδίδεις δικαιοσύνη. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τους καιρούς που αλλάζουν, με τον νεωτερισμό και την καινοτομία. Λέγεται συχνά ότι οι νέοι δεν θέλουν να ξέρουν για την πολιτική. Ίσως η παλιά πολιτική, που δεν είχε κανέναν ρόλο γι' αυτούς και που δεν τους έκανε να νιώθουν επαρκώς εκπροσωπούμενοι. Η καινοτόμος πολιτική μας, η οποία θεωρεί τους ηλικιωμένους ως πηγή, εμπειρία και υποστήριξη, που πρέπει να δοθεί στους νεότερους.

  Όπως λέμε συχνά, σε διάφορα άρθρα, με 2 διακριτές πολιτικές προσωπικότητες (πολιτικούς και επίσημους εκπροσώπους), θα εξαλείψουμε για πάντα τόσο την εσωτερική πάλη για «εξουσία» όσο και όλες τις συγκρούσεις συμφερόντων. Γιατί όσοι ασχολούνται με την πολιτική εκπροσώπηση δεν έχουν το πρόβλημα να διαχειριστούν το κόμμα από το οποίο προέρχονται και δεν θα χρειαστεί ποτέ να πολεμήσουν εναντίον ανθρώπων από το κόμμα τους που δεν τους επιτρέπουν να εργαστούν για το καλό της κοινότητας. Με μια μοναδική μέθοδο αποτροπής εσωτερικών αγώνων, ακόμη και οι επίσημοι εκπρόσωποί μας θα διαχειρίζονται τα πολιτικά μας κόμματα με ηρεμία, βοηθώντας και υποστηρίζοντας πάντα τους πολιτικούς μας εκπροσώπους και όλους τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας.

  Εκτός από την άμεση αναφορά, την επαλήθευση και τον άμεσο έλεγχο, από τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας, των πολιτικών μας εκπροσώπων, πριν, κατά και μετά τις εκλογές, η υποστήριξη, ο έλεγχος και η επαλήθευση θα είναι επίσης εγγυημένη από τους επίσημους εκπροσώπους μας. Αυτό συμβαίνει επειδή στην ιστορία της πολιτικής, οι πολιτικοί και τα κόμματα πολύ συχνά είχαν την ευκαιρία να κάνουν μόνο τα δικά τους συμφέροντα, ξεχνώντας οικειοθελώς τους ψηφοφόρους τους, επομένως ο διπλός έλεγχος είναι απαραίτητος.

  Για όσους μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να βρουν ένα πολιτικό κόμμα ή έναν πολιτικό εκπρόσωπο που θα μπορούσε να τους εκπροσωπήσει, είμαστε βέβαιοι ότι θα είμαστε η καλύτερη λύση. Κάθε άτομο θα βρει άλλους αξιόπιστους ανθρώπους και, αν θέλει, μπορεί να κάνει αίτηση προσωπικά, σύμφωνα με πολύ σαφείς, απλούς κανόνες, με βάση την ποιότητα, την αξία, την ικανότητα και την ειλικρίνεια. Οπότε μην ψηφίζετε, σίγουρα δεν είναι αυτή η λύση. Είναι πιο άνετο, και κυρίως δεν αναλαμβάνεις καμία ευθύνη. Είμαστε όμως σίγουροι ότι το να αφήσουμε τους άλλους να αποφασίσουν ποιος πρέπει να μας εκπροσωπήσει, είναι η λύση; Το να δίνουμε το μέλλον μας σε άλλους δεν είναι καλή ιδέα. Κι αν, από την άλλη, κάνουμε πολιτική όλοι μαζί, για το καλό όλων, δεν είναι καλύτερα για όλους;

  «Μία από τις τιμωρίες που δικαιούστε επειδή δεν συμμετέχετε στην πολιτική είναι να κυβερνάτε από κατώτερους». Το είπε ο Πλάτωνας. Επιλέγουμε λοιπόν μαζί τα καλύτερα, ακόμη και εφαρμόζοντας μόνοι μας αν χρειαστεί.

  Απευθυνόμαστε λοιπόν πρώτα, σε αυτούς που δεν είναι ικανοποιημένοι με την τρέχουσα πολιτική, και σε όσους δεν ψήφισαν, γιατί δεν βρήκαν τους κατάλληλους υποψηφίους.

  Ακόμα και όσοι έχουν βρει κόμματα ή εκπροσώπους σχεδόν αποδεκτούς, αλλά θέλουν να είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής, μπορούν να συμμετάσχουν μαζί μας.

  Και τέλος, όποιος ψήφισε άλλους, και έχει προδοθεί, ή έχει προδοθεί, συχνά ψέματα ή εξαπατηθεί από την παλιά πολιτική, μπορεί να εγγραφεί και να συμμετάσχει μαζί μας.

  Το DirectDemocracyS, με τους αγγέλους του, μικρούς και μεγάλους, όλους ενωμένους, σίγουρα δεν μπορεί ποτέ να κάνει χειρότερα από την παλιά, τη χρεοκοπία και μόνο εν μέρει δημοκρατική πολιτική.

  Θα παραμένουμε πάντα νέοι, και καινοτόμοι, γιατί το έχουμε στο DNA μας, καθώς και στους κανόνες μας.

  Μην μισείτε λοιπόν την πολιτική, αλλά αλλάξτε την και βελτιώστε την, μαζί με όλους εμάς.

  Να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές για το καλό όλων!

  Σας περιμένουμε και αν θέλετε μοιραστείτε με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

  Με άπειρο σεβασμό, αγάπη, φιλία και με βεβαιότητα ότι έχετε καταλάβει το νόημα και το σκοπό της πολιτικής μας οργάνωσης.

  DirectDemocracyS, η πολιτική σας, από κάθε άποψη!

  Υ.Γ Η πρώτη συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, των πρώτων επίσημων αντιπροσώπων μας, από όλες τις χώρες του κόσμου, μαζί με τους διαχειριστές, τους επίσημους εκπροσώπους και τις ειδικές και διεθνείς ομάδες μας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, με προτάσεις, συζητήσεις, και αποφάσεις, πολύ σημαντικές. Το πλήρες πρόγραμμα έχει ήδη αποσταλεί, μαζί με τους όρους και τους κανόνες συμμετοχής. Εάν θέλετε να γίνετε οι επίσημοι αντιπρόσωποί μας, στις χώρες σας, απλώς εγγραφείτε και δημιουργήστε ένα προσωπικό προφίλ στον ιστότοπο καλωσορίσματος μας. Θα χρειαστεί να έχετε πρόσβαση στην επίσημη ιστοσελίδα μας και να συμπληρώσετε μια απλή φόρμα αίτησης. Προφανώς, όπως πάντα, θα επιλεγούν οι καλύτεροι, επίσης μέσα από διάφορα τεστ, και με διαγωνισμό, σύμφωνα με τους κανόνες μας.

  Καλή τύχη σε όλους.

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Ungdomspolitikk YP
  Nuorisopolitiikka YP
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Tuesday, 27 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts