Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  22 minutes reading time (4440 words)

  Rauha antautumalla PWS

  Mistä syistä olisimme valmiita taistelemaan ja ottamaan riskin kuolla?

  Varmasti, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, kaikki sairaat ihmiset taistelisimme ja antaisimme henkemme puolustaaksemme ihmisiä, joita rakastamme. Toinen syy voisi olla kotimme ja kiinteistöjemme puolustaminen, jotka ovat maksaneet meille, uurastusta ja kovaa työtä. Viimeinen, mutta kenties vähiten joidenkin pelkurien tuntema, on taistelu vapaudesta, meidän, sukulaisten, ystävien, tuttavien ja kansalaistemme vapaudesta ja oman maansa suvereniteettista. Jokainen armeijassa palvellut tietää, että ihminen vannoo puolustavansa maataan, lippuaan, suvereniteettiaan ja väestönsä vapautta. Jopa taistelu vapaudesta estää eettisten ja kansalaisvelvollisuuksien lisäksi monia rikkomasta lakia, jottei joutuisi vankilaan ja siksi heiltä riistetään vapaus.

  Olemme jo analysoineet joissakin artikkeleissa Venäjän traagista ja väkivaltaista hyökkäystä Ukrainaan.

  Meidän kantamme ja kaikkien tervettä järkeä omaavien kantamme on, että kaikki kenen tahansa väkivaltaiset toimet on aina tuomittava.

  Edellisessä artikkelissa puhuimme siitä, kuka tästä sotilaallisesta konfliktista hyötyy ja kuka häviää, ja sanoimme, että meidän ja asiantuntijoidemme mukaan erilaiset asiantuntijaryhmät perustuvat asiakirjoihin ja meillä oleviin tietoihin, on ja tulee olemaan ihmisiä, jotka tuottavat tai myyvät aseita, jotka rikastuvat ja rikastuvat myös tulevaisuudessa. Pahoille ihmisille ei ole väliä, jos heidän varallisuutensa kasvaa, koska monet kuolevat, loukkaantuvat, raiskaavat, joukkohautoja, pakolaisia, kipua ja aiheuttavat niin paljon pelkoa ihmisissä. Nämä halveksittavat teot ovat seurausta joidenkin erittäin voimakkaiden ja häikäilemättömien ihmisten ahneudesta, itsekkyydestä ja kivisydämyksestä. Sama koskee niitä, joiden on rakennettava uudelleen tuhoutunut maa, siis insinöörit, arkkitehdit, rakennusmateriaalien tuotantoyhtiöt, rakennusyritykset ja niiden omistajat. Koska sotilaallisilla toimilla, sodilla, terrorismilla hyötyvät myös monet ihmiset, jotka eivät välitä, jos vielä rikastuakseen monet viattomat kuolivat, loukkaantuivat, raiskasivat, pelästyivät ja joutuivat pakenemaan, väkivaltaa, laukaisi uuden vihan kierre ja koston etsiminen.

  Selitimme, kuinka sotaa ei estänyt (ja se oli mahdollista) asenteilla, joita monien eri maiden johtajien on jonakin päivänä selittävä meille. Diplomatian käyttö riitti estääkseen kaiken sen pahan, jonka näemme ja olemme tunteneet läpi ihmiskunnan historian. Olisi riittänyt käyttää logiikkaa, maalaisjärkeä ja kaikkien ihmisten keskinäistä kunnioitusta.

  Tavallinen, jo aiemmin käytetty menetelmä on valita maa, luoda jännitteitä, hyökkäyksiä ja terroritekoja tai sissisotaa ja sitten saada kaksi suurvaltaa törmäämään "neutraalilla" kentällä kuluttamaan aseita, yleensä vanhentuneita. vastineeksi sotilaallisen arsenaalinsa. Olemme nähneet sen Syyriassa ja monissa maissa, se on tarina, joka toistaa itseään, eikä yksikään asiantuntija voi koskaan kiistää lausuntojamme. Edellinen artikkelimme sai jotkut uskomaan, että halusimme kirjoituksellamme jollain tavalla yrittää oikeuttaa Venäjän presidentti Putinia ja hänen neuvonantajiaan, jotka eivät ole laskeneet hyvin traagisten tekojensa seurauksia ja huonoja päätöksiään.

  Tehkäämme kaikille selväksi, että kantamme on ollut, on ja tulee aina olemaan puolustajia, emmekä koskaan hyökkääjiä suosiva. Ja sanomme sen epäilemättä, että jokainen, joka hyökkää, tuomitaan rikollisiksi. Älä kysy meiltä, missä olimme, kun Yhdysvallat hyökkäsi muihin maihin, koska meitä ei ollut olemassa tai niitä ei ollut vielä julkistettu. Se olisi kuin syyttäisi nykyisiä Saksan kansalaisia toisen maailmansodan puhkeamisesta, joka johtuu myös Saksan väestön pelosta kapinoida verenhimoista diktaattoria vastaan. Mutta puhumme natsismista omassa artikkelissa.

  Sotilaallisiin väliintuloihin ei ole mitään syytä, eri maiden väestön on valvottava ja suojeltava etujaan ilman väkivaltaa, mutta sopimuksilla ja neuvotteluilla, joissa yksi tärkeimmistä arvoistamme on kaikkien ihmisten keskinäinen kunnioitus. DirectDemocracyS:lle vain paikallisen väestön, ei pakotteiden ja ulkoisten väliintulojen horjuttamiseksi ja vallankaappausten aikaansaamiseksi, on päätettävä , kenen tulee johtaa kutakin maata. Olemme varmoja, että vain poliittinen projektimme voi taata rauhan, oikeudenmukaisuuden, aidon demokratian (eikä valheellisen ja osittaisen) ja koko maailman väestön hyvinvoinnin.

  DirectDemocracyS ja kaikki siihen liittyvät projektit, yhdessä kaikkien käyttäjiemme kanssa, rakastamme täsmälleen samalla tavalla kaikkia maapallon populaatioita, siis sekä Ukrainan että Venäjän väestöä. Emme koskaan yleistä, emme koskaan syytä lapsia isiensä, isoisänsä, isoisovanhempiensa tai esi-isiensä vääristä teoista. Katsomme historian katastrofeja ja yritämme välttää toistamasta kaikkia erilaisia väkivaltaisuuksia, joihin olemme tottuneet. Melkein jokaisessa maailman maassa ja lähes jokaisessa eri väestössä on monia asioita, joita he häpeävät, ja asioita, joita he voivat pyytää anteeksi muilta. Historia on täynnä, eikä näytä sopivalta tehdä luetteloa tässä artikkelissa. Mutta teemme jatkossa.

  Aloitetaan historiallisista tiedoista, koska jotkut ihmiset saavat tietoa vain siitä, missä heille kerrotaan, mistä he pitävät ja jotka haluavat kommentoida historiaa, mutta he ohittavat tai piilottavat ja usein välttelevät niitä osia, jotka tekisivät heistä tietämättömiä , ja vilpillisessä mielessä.

  Budapestin muistio.

  Turvatakuita koskeva muistio, joka liittyy Ukrainan liittymiseen ydinaseiden leviämisen estämistä koskevaan sopimukseen, joka tunnetaan yleisemmin Budapestin muistiona Unkarin pääkaupungin mukaan, jossa se allekirjoitettiin, on sopimus, joka parafoitiin 5. joulukuuta 1994. ja rekisteröity 2. lokakuuta 2014 Venäjän, Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Ukrainan välillä, joiden kanssa viimeksi mainittu ydinsulkusopimusta noudattaen muodosti luopumisen hallussaan olevista ydinaseista Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen. .

  Vastineeksi 1 900 ydinkärjen toimittamisesta Venäjälle, joka lupasi poistaa ne kokonaan käytöstä seuraavan kahden vuoden aikana Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan takaamilla takuilla, Ukraina sai muilta allekirjoittaneilta takeet turvallisuudestaan, itsenäisyydestään ja alueellisesta koskemattomuudestaan.

  Huolimatta siitä, että Kiovan hallitus on tuominnut Moskovan tekemän muistion rikkomisen Venäjän hyökkäyksen Krimille vuonna 2014 jälkeen, tämän rikkomuksen seurausten luonteesta ei ole päästy yksimielisyyteen, koska Yhdysvallat ei nimenomaisesti luvannut rajoittamatonta tukea tai takuita suorasta väliintulosta. uskoiko Yhdistynyt kuningaskunta, että casus foederisille oli olemassa edellytykset.

  Ensimmäinen analyysi.

  Jos Ukrainalla olisi ennen Venäjän hyökkäystä ollut 1900 ydinkärkeä, mikään maa ei olisi koskaan antanut itsensä ylittää rajojaan tai pommittaa sitä. Tästä lähtien tapahtui ei siis ole Ukrainan, vaan sen venäläisten veljien ja jossain määrin jopa länsimaiden syy.

  Mutta jos haluaisimme palata hieman pidemmälle venäläisten ja ukrainalaisten kidutetussa historiassa, voisimme saavuttaa heidän viekkautensa, mutta armoton muille väestöryhmille, venäläisten valintaan karkottaa tuhansia ja joissakin tapauksissa satoja tuhansia. omien kansalaistensa valtavan maansa syrjäisimmiltä alueilta sekoittaakseen heidät ja saattaakseen heidät kosketuksiin ukrainalaisten, moldavalaisten, latvialaisten, liettualaisten, virolaisten ja monien muiden kanssa. Karkotusvaihtoehdot alkaen Venäjän valtakunnasta, joidenkin satojen tuhansien kanssa ja sitten miljoonien ihmisten (kommunistisen neuvostohallinnon) joukossa, jotka kaikki vietiin heidän mailtaan (jossa he asuivat kurjissa olosuhteissa) ja asettuivat kansojen viereen. , että käytännössä he olivat rauhallisia, hegemonisia alueillaan ja että he pitivät venäläisiä, heidän puolustajiaan ja joissain tapauksissa velikansoja. Huomio, puhumme joukkokarkotuksista, emme tiettyjen väestöryhmien osien vapaaehtoisesta, luonnollisesta muuttoliikkeestä alueelta toiselle.

  Karkotusten syyt ovat kaikille selvät, mutta jotkut ihmiset, joista puhumme pian, tarvitsevat lisäselvityksiä. Kaikilla näillä alueilla tarvittiin erillisalueita, joilla oli vahva Venäjän läsnäolo ja jotka karkotettiin väkisin, kiristämällä tai lupaamalla paremmasta elämästä muissa maissa, luodakseen jännitteitä, jotta ajan mittaan olisi erilaisia syitä, sotilaallisesti hyökätä ja valloittaa pienempiä, vähemmän vahvoja, helposti heikentäviä maita vuosien, usein vuosikymmenien, terroritoimien, sissisodan ja sinne karkotettujen väkivallan avulla.

  Koska ympärillä on niin paljon alentuneita mieliä, selitämme sen uudelleen, aikansa voimakkaat tsaari ja aateli (ennen) ja kommunistijohtajat (Venäjän vallankumouksen jälkeen ja viimeisen vaiheen nimeltä lokakuun vallankumous) tarvitsivat syitä. ihmisten karkottamiseen ja lähes koko maansa köyhän väestön siirtämiseen riitti nostaa jopa hyvin vähän heidän elintasoaan, joka oli aiemmin alle selviytymisrajan, mikä loi heille hieman paremman elämän. uusia alueita. Ne, joilla ei ole juuri mitään, olisivat halukkaita jättämään maansa muutaman lupauksen takia, joita usein ei ole luvassa.

  Tsaarit ensin ja sitten rikolliset kommunistijohtajat loivat vain ongelmia väestölle, tai pikemminkin kansoille, jotka he itse yhdistivät, keinotekoisella tavalla ja selkein valloitus- ja dominointitarkoituksiin.

  Aina tavallisille, jotka luulevat tietävänsä kaiken (teeskennellä olevansa tietoisia ja teeskennellen olevansa rehellisiä), selitämme kaiken paremmin. Jopa niille, joilla on joko selkeitä taloudellisia etuja (jotka eri rahoitus- ja talouspoliittiset voimat maksavat), poliittisia motiiveja (jotta sairaan mielen valloittamiseksi he myyisivät äitinsä), turhautuneita (jotka eivät ole saavuttaneet elämässä mitään ennen kaikkea siksi, että omasta kyvyttömyydestään on löydettävä syyllinen), viha länttä kohtaan (parempi vihata niitä, jotka eivät reagoi, jos heitä vihataan, kuin vihata voimakkaita), tarve laittaa typeriä ideoita vaikeuksissa olevien ihmisten päähän (sanoen vain osa tosiasioista, se, joka on hyödyllinen omiin tarkoituksiinsa, jättäen pois epämiellyttävät osat), luoda sosiaalista vihaa (on yksinkertaista saada turhautuneet ihmiset suuttumaan, vain saada heidät antamaan periksi pahimmille valheille ja syyttämään muita), ja usein niitä yhdistää täydellinen tietämättömyys (usein ne, jotka uskovat, että intellektuelli on politisoitunut äärimmäisyyksiin, eivätkä tunnista todellisuutta eivätkä katso historiaan avoimin mielin), me, selitämme sen uudelleen, karkotukset synnyttävät melkein aina kaaosta, mellakoita, mellakoita ja väkivaltaa, terrori-iskuja, miehitystä, haavoittuneita, kuolemaa ja kipua, ei vain niin monien halveksimassa väestössä, vaan myös karkotettujen venäläisten perheissä, jotka siirtyivät nälästä ja kärsimyksestä omilla alueillaan väkivaltaan. , ja kuolemaan uusilla maantieteellisillä alueilla, joilla heidän oli pakko asua. Tavanomaisella vihan ja koston kierteellä, joka ruokkii kaikkia väkivaltaisia tekoja, rikastaa halveksittavat ihmiset ja saa viattomat ihmiset kärsimään.

  Kirjoitamme kaiken tämän, jopa pari kertaa, osoittaaksemme ja tehdäksemme sen selväksi jopa nörteille, jotka kirjoittavat, puhuvat tai tekevät videoita, joissa he ovat pahan puolella, joissain tapauksissa pelosta. itse pahuudesta, muissa tapauksissa yhdistettynä todelliseen ja oikeaan aivopesuun, jota suorittavat ihmiset, jotka teeskentelevät olevansa älykkäitä, mutta luovat toiveita (sosiaalista kostoa) ihmisissä, jotka eivät pysty "syyttelemään itseään", vaikka he kerskuvat siitä . Heikko päättelee vain toisten mielellä, uskoen tekevänsä järkeä omillaan.

  Tsaarien loputtua karkotukset lisääntyivät, kun saapui yksi valheellisimmista, halveksitavimmista ja epäoikeudenmukaisimmista ideologioista, joka on aiheuttanut enemmän kärsimystä, väkivaltaa, kipua, haavoittuneita ja ennen kaikkea kuolemantapauksia ihmiskunnan historiassa. äärimmäisestä statismista. Venäjän kansalaisilla oli ensin tsaarit, jotka käyttivät hyväkseen aatelistoineen kaikkea kansalle kuuluvaa omaisuutta, sitten kommunistit, jotka olivat toivo (monille lukutaidottomia) ja mahdollisuus sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen (ei koskaan toteutunut käytännössä). , puoluejohtajia kunnioitettiin, rikkaita, voimakkaita, ei varmasti yhtä paljon kuin ihmiset), mutta he antoivat Venäjän rikkauksia puolueen jäsenille ja muutamia suosikkeja, jotka tekivät melkein aina enemmän vahinkoa ja epäoikeudenmukaisuutta kuin ne, jotka tekivät monarkia. Ikään kuin se ei olisi riittänyt, kommunismi teki maatalousmaasta valheellisesti teollistuneen maan (usein vanhentuneine koneistoineen), tuhoten maatalouden, jota ensinnäkin kommunismi, muutamat koulutetut aateliset, mutta usein myös monet erikoistuneet perheet, käyttivät hyväkseen. vuosisatojen historian ajan, antaa se kommunismin kanssa sellaisten ihmisten käsiin, joilla ei ole opintoja, ilman minkäänlaista laatua, ellei kuulumista yksittäiseen puolueeseen.

  Epäonnistuneen kommunistisen hallinnon romahtamisen myötä venäläisille on saapunut diktatuuri ja oligarkia, joka on asettanut koko Venäjän varallisuuden muutamien Putinin huolellisesti valitsemien oligarkkien käsiin. Harvat ihmiset (oligarkit), jotka ilman mitään ansioita ja ilman pätevyyttä hallitsevat kaikkea varallisuutta, jonka pitäisi kuulua kokonaisen kansan hyväksi.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Venäjän väestön rikkaudet siirtyivät monilta jaloilta ihmisiltä, kulttuurin ja opiskelun myötä (myös siksi, että vain rikkaat saivat opiskella siihen aikaan), muutamille kommunistijohtajille ilman tutkimuksia, ideologisia ja manipuloitavissa, joilla oli alaisiaan vielä vähemmän koulutettuja ihmisiä (ideologisella aivopesulla, puoluekouluissa, mikä ei ole koulutusta ja kulttuuria, vaan vain propagandaa), ja yksittäisen puolueen johtajien manipuloimia ja kontrolloimia (koska kommunismi ei salli vastustusta). Kommunistisen puolueen johtajat eivät voineet antaa älykkäille tai poliittisesti taitaville tai edes koulutetuille tai ei-ideologisille ihmisille tärkeitä rooleja, jotta he eivät vaarantaisi positiivisten tulosten saavuttamista ja siksi jottei heitä ohitettaisi hierarkioiden puolueessa. . Heti kun se tapahtui, presidentti Gorbatšovin myötä kommunistinen hallinto päättyi ikuisesti Venäjällä ja koko Neuvostoliitossa.

  Kuinka voit olla tuntematta myötätuntoa ja vilpitöntä solidaarisuutta edes Venäjän kansaa kohtaan, joka lähihistorian jokaisessa osassa on aina siirtynyt riistävästä, epäoikeudenmukaisesta hallinnasta toiseen, joka on aina pahempi kuin edellinen. Heidän rikkautensa eivät ole koskaan kuuluneet heille, vaan monille aatelisille, joillekin puoluejohtajille ja lopuksi hyvin harvoille Putinin oligarkeille, jotka on sijoitettu sinne päämiehiksi ilman pätevyyttä, ansioita ja oikeutta hyödyntää omaa nautintoa, rikkauksia. Venäjän kansa.

  Sitten Putin saapui ("siirtymäkauden" presidentin Boris Nikolajevitš Jeltsinin lyhyen historian jälkeen, josta keskustelemme ehkä toisessa artikkelissa).

  Nykyinen Venäjän presidentti edustaa turhautunutta kommunistia (jonka niin rakastettu, jopa monien turhautuneiden lännessä), mutta myös ideologista, ilman kriittistä henkeä ja todella keskinkertaista kulttuuria ja koulutusta, mikä johtuu hänen tietämättömyydestään ja kyvyttömyydestään. , hänen vale nationalisminsa ja väärennetty natsivastaisuus (joka oli ainoa tapa herättää vanhat kommunistit uudelleen) uhkaa tuhota yli puolet maailmasta.

  Neuvostoliiton hajoamisen myötä monista maista tuli itsenäisiä valtioita, mutta ne huomasivat olevansa osien "vanhoista" alueistaan täynnä venäläisiä (aiemmin karkotettuja), jotka saivat apua, ei välinpitämättömiä, kotimaansa alkuperästä ( uusi Venäjän liittotasavalta), ovat aina luoneet väkivaltaa, epäjärjestystä ja vaatineet itsenäisyyttä. Myöhemmin pyytäen, että heidät integroidaan Venäjään vastoin kaikkea kansainvälistä oikeutta.

  Ensin kansanäänestyksillä, joita kukaan ei tunnustanut, usein petoksilla ja kaikenlaisella väkivallalla, sitten Venäjän, Krimin (niemimaa, johon Turkki on myös vaatinut, ei suoraan) sotilaallinen liittäminen, sitten myöhemmillä kansanäänestyksellä ja väkivaltaisuudet Donbassissa eli Donetskin, Luhanskin ja Harkovan alueilla.

  Täällä keskinkertaiset, tietämättömät, turhautuneet, loogiseen päättelyyn kykenemättömät ihmiset aloittavat tarinansa osan, jälleen Krimiltä ja vuodesta 2014 eteenpäin. Ennen kaikkea tavanomaisten voittoa tavoittelevien, kansan herkkäuskoisuuden lietsoman toistuvan aivopesun ja vihan ansiosta kaikki alkoi vastavuoroisista hyökkäyksistä vuodesta 2014 lähtien. ukrainalaiset "olisivat tuhonneet venäläiset". Mikä ei ole totta, kuolleet ovat vastaavia, kaikkien asiakirjojen mukaan yksimielisesti tunnustettu. Tämä osoittaa, että ideologiset ihmiset, jotka uskoivat suurimman osan elämästään poliittiseen ihanteeseen, kuten kommunismiin (jonka surullisen historiansa aikana on arvioitu aiheuttaneen noin 95 miljoonaa kuolemaa), "ulkoaltaan kauniita ja sisältä mätä". , he tuskin tunnistavat olleensa väärässä. Silloin ne, jotka tukevat politiikkaa, kuten urheilun kannattajat, vaikka historia tuomitsisi niin paljon rakastamamme politiikan, tuskin myöntävät, että he ovat olleet lähes koko elämänsä ajan väärällä puolella historiaa. Mutta puhumme kommunismista, natsismista, fasismista näille ihmiskunnan todellisille katastrofeille omistetuissa artikkeleissa.

  Vuodesta 2014 lähtien väkivalta oli vastavuoroista ja aiheutti uhreja, lähes yhtä paljon Venäjän, Ukrainan, tataarien ja muiden vähemmistöjen väestössä. Siten ei ole voittajia, häviäjiä tai parempia tai huonompia populaatioita. Ne kaikki on analysoitu, ja ehkä teemme tulevaisuudessa artikkelin, joka on omistettu tälle väkivallalle. Yhteenvetona voidaan todeta, että venäläiset hyökkäsivät usein ensin ja ukrainalaiset puolustivat suvereniteettiaan ja alueellista koskemattomuuttaan. Valitettavasti, kuten jo mainittiin, paljon vastavuoroista väkivaltaa useiden vuosien ajan, ilman että melkein kukaan muussa maassa olisi pyytänyt selityksiä tai etsinyt rauhanomaisia ratkaisuja.

  Yksi ratkaisu olisi voinut olla oikeudenmukaisen ja todellisen paikallisen autonomian takaaminen kansainvälisen politiikan sääntöjemme mukaisesti, joka takaa jokaisen maan alueellisen koskemattomuuden ja suvereniteetin kaikkia väestöjä ja vähemmistöjen oikeuksia kunnioittaen.

  Mutta otetaan esimerkki, joka antaa käsityksen siitä, mitä tapahtui.

  Omistat talon, jossa on useita huoneita, ja olet ukrainalainen perhe, sinua käsketään yhdistyä isompaan taloon, tehdä siitä valtava (Neuvostoliitto) yhdessä kaikkien naapurisi kanssa, mukaan lukien ne, joita kutsutaan Venäjäksi. , että he ovat suuri perhe ja että heillä on talo, paljon suurempi kuin sinulla. Hyväksyt, luot valtavan talon (Neuvostoliitto), ja ajan myötä naapurisi sanovat haluavansa käyttää joitain huoneitasi, joissa sinä, sinulla on joitain perheenjäseniäsi, jotka asuvat siellä, siellä on huonekalusi ja monia aarteistasi. He kertovat teille, että he yhdistyvät samoissa huoneissa auttaakseen sinua hyödyntämään niitä yhdessä perheenjäsentesi kanssa. Hyväksy, koska olette kaksi yhtenäistä perhettä, joissa monet sukulaisistanne ovat luoneet perheitä naapureidenne kanssa. Jossain vaiheessa päätetään, että he eivät enää ole yhtenäisiä, ja jokaisen perheen on huolehdittava tarpeistaan itsenäisesti. Sinä, ukrainalainen perhe, jolla on puolustusaseita, jotka voivat taata turvallisuutesi, päätät luopua aseiden säilyttämisestä kotona, ja taataan, että naapurisi, Venäjän perhe, suojelee sinua aina. Anna heille, venäläisille, kaikki tehokkaimmat aseesi, taatusti puolustautumisesta, myös naapurisi, Iso-Britannian, Euroopan ja USA:n takuilla. Hetken kuluttua nähdessään, että Venäjä-perhe oli vallannut väkivallalla ja paljon väkivaltaa Tšetšenian perheen talossa monia huoneita ja asettanut yhden heidän sukulaisistaan perheen pääksi. Sitten Venäjän perhe otti jälleen väkisin haltuunsa neljänneksen talosta naapurimaassa Georgiassa ja tekee yhteistyötä Valko-Venäjän perheen kanssa vaatien huoneita jopa ukrainalaisessa talossasi. Tässä vaiheessa alat pelätä ja ymmärrät, että olet tehnyt suuren virheen antamalla tehokkaimmat aseet nimenomaan vaarallisimmille naapureillesi, joilla on mm. huoneistasi. Nämä venäläiset sukulaiset oman venäläisen perheensä yllytyksellä tuhoavat eri huoneita, likaavat seinät, eivätkä maalaa, he eivät ylläpidä puhtautta ja järjestystä, he vaarantavat myös ukrainalaisten sukulaisten turvallisuuden, jotka asuvat samoissa huoneissa niitä. He myös asettavat yhden sukulaisistaan koko perheesi pääksi, ja he suuttuvat, kun perheesi "kaatuu" hänestä, jotta he asettavat perheen pään. Tässä vaiheessa venäläiset, jotka asuvat huoneissanne (ensin Krimin huone), päättävät väkivaltaisella tavalla tulla ensin autonomisemmiksi ja sitten itsenäisiksi ja liittyä suureen Venäjän perheeseen, joka ei epäröi, miehittää. , väkisin, huoneesi, vaikka melkein kaikki naapurit sanovat, että ei ole oikein ja laillista viedä toisten ihmisten taloja tällä tavalla. Tässä vaiheessa päätät yhdistyä Euroopan, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen perheiden kanssa saadaksesi apua, koska Venäjä-perhe ei ole pitänyt lupaustaan (puolustaa sinua ja taata alueellinen koskemattomuus ja suvereniteettisi), eikä epäröinyt ottaa pois, hyökäten sinua vastaan, yksi huoneistasi. Heti kun Venäjä-perhe sai tietää siitä, se hyökkäsi teidän kimppuun käyttäen syynä sitä tosiasiaa, että he eivät halua vapaita, osittain demokraattisia perheitä (NATO, Eurooppa) naapuriensa liittolaisiksi. Sitten hän pommittaa sinua, raiskaa sukulaisiasi, tappaa sinut ja haavoittaa sinua, pakottaen niin monet sukulaisistasi pakenemaan kotoasi yrittäen paeta kuolemaa ja väkivaltaa. Venäjä vie sinulta toiset 2 tai 3 huonetta ennenkuulumattomalla väkivallalla sukulaisiasi kohtaan. Naapurit Eurooppa, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat, jotka olivat takaaneet sinulle yhdessä Venäjän perheen kanssa turvallisuutesi, ovat olleet heikkoja miehityksen edessä ensimmäisestä kammiosi (Krim), tällä kertaa he auttavat sinua. , puolustamaan herkän kotisi suvereniteettia ja koskemattomuutta. Riskinä siis räjäyttää koko kaupunginosa ja koko naapurusto. Joidenkin Venäjä-perheen sukulaisten ydinuhan kanssa.

  Tässä, jos olisit, ukrainalainen perhe, jossa on puoliksi tuhoutunut talo, jossa monet sukulaisistasi ovat kuolleita, raiskattuja, haavoittuneita, peloissaan ja paenneet kotoa, jotta et riskeeraa kuolemaa, mitä mieltä olisit sydämettömyydestä ihmisiä, jotka menevät aukiolle, eivät huutamaan rauhan puolesta, vaan protestoimaan niitä vastaan, jotka auttavat sinua, puolustamaan sinua.

  Rakkaat ystävät, rauhaa ei voida saavuttaa yksinkertaisesti sanomalla sana loputtomasti, ennen kuin se menettää merkityksensä. Jos riittäisi pelkkä sanan tai lauseen lausuminen, jotta se toteutuisi, ja riittäisi sanoa useita kertoja, lauseita ja sanoja, jotta ne muuttuisivat todeksi, olisimme kaikki terveitä, rikkaita, onnellisia, rakastettuja, ja vain. Sen sijaan elämä on paljon monimutkaisempaa ja usein epäreilua, ja sinun on aina taisteltava ja työskenneltävä saadaksesi parhaat asiat molemminpuolisesti kunnioittaen.

  Jos etsimme sanaa ratkaisemaan kaikki ongelmat, muuttamaan ja parantamaan maailmaa, ainoa, joka tulee mieleen, on DirectDemocracyS, koska perustamme kaiken toimintamme logiikkaan, terveeseen järkeen ja kaikkien ihmisten keskinäiseen kunnioitukseen. Luotamme kaikkien asiantuntijoidemme ja todellisten asiantuntijoidemme tutkimuksiin, tosiasioihin, totuuteen, tieteeseen, tutkimukseen, asiantuntemukseen. Emme ole kiinnostuneita vaalipääomasta, emme ole kiinnostuneita vakuuttamaan ketään, emme ole kiinnostuneita äänestäjien osan suostumuksesta, joka on helposti valloitettu ja manipuloitava. Olemme kiinnostuneita kertomaan totuuden, joka ei ole meidän totuus, koska vain tyhmille totuus on toisella tai toisella puolella. Totuus on yksi, mistä tahansa aiheesta, ja historiaa (oikeiden oppituntien vetäminen) on opittava 360°, ei vain meille sopivissa osissa. Siksi, vaikka puhuisimme tavoilla, joita kaikki eivät aina arvosta, kukaan tervejärkinen ihminen ei voi koskaan kieltää yhtäkään artikkeleistamme sen yksinkertaisen tosiasian vuoksi, että emme pelkää kirjoittaa totuutta ja vaarantaa, että saamme jonkun vihaiseksi. odottaa meidän kirjoittavan muita asioita. Se, että puhumme suoraan, sanomme asiat kasvokkain, vilpittömästi ja uskollisina totuutta kohtaan, saa meidät menettämään aluksi monia äänestäjiä ja kannattajia. Mutta emme ole masokisteja, tiedämme erittäin hyvin, että maailman muuttamiseen ja parantamiseen tarvitaan 99 %:n maan ihmisten, hyvien ihmisten suostumus, heidän on taisteltava rehellisesti ja uskollisesti, mutta rohkeasti ja päättäväisesti. paha ja voimakas 1 % maapallon väestöstä. Meidän olisi helpompi pysyä voimakkaiden luona, hankkia meille muutama "muru heidän voimastaan ja rikkaudestaan", mutta olemme kiinnostuneita koko "leipäpalasta", jakamaan se koko väestön kanssa maailmanlaajuisesti, myös meritokratian perusteella. Anteeksi purskahdus, mutta se on osa tapaamme ilmaista itseämme, ja olemme varmoja, että hyvin lyhyen ajan sisällä kaikki liittyvät meihin luottamuksellisesti ja työmme ansiosta. Ajan mittaan menetelmämme, "taktiikkamme" palkitsee ponnistelumme, ei todellakaan antamalla meille vaurautta, jonka joka tapauksessa, jos on, jaamme sen yksilöllisten ja ryhmien ansioiden perusteella kenen tahansa kanssa, joka liittyy meihin.

  Selitys kantamme on toivottavasti riittävän selkeä Venäjän Ukrainan hyökkäyksen julmasta tragediasta, joka vaikuttaa moniin ihmisiin, jotka todella kärsivät eivätkä voi seistä aukiolla mielenosoittamassa rauhan puolesta, jottei vaarantaisi kuolla pommien alla. Ukraina, ja peläten joutua tapetuksi, vangituksi tai hakatuksi Venäjän puolella, jos he kapinoivat Putinia vastaan.

  Meille osittain vapaille ja osittain demokraattisille länsimaalaisille on helppo valittaa sähkön, kaasun ja polttoaineen hinnasta, jotka kaikki yhdessä nostavat kaiken ruoan ja perustarpeiden hintaa. Köyhyttää kaikki, erityisesti vaikeuksissa olevat. Monet sanovat: jos ukrainalaiset olisivat antautuneet muutaman päivän kuluttua, kaikki olisi päättynyt (osittain tämä saattaa olla totta). Mutta ne, jotka sanovat tai kirjoittavat näitä asioita, sen lisäksi, että ovat itsekkäitä, ihmiset, jotka ajattelevat näin, ovat syvästi epäoikeudenmukaisia, ja historia on osoittanut vääräksi. Jos kaikki maailman maat olisivat kapinoineet yhdessä ja olisivat taistelleet välittömästi (auttaen tunkeutunutta maata), yhtenäisellä ja rohkealla tavalla Hitleriä ja hänen Saksaansa vastaan, joka hyökkäsi Puolaan syyskuussa 1939, olisi voinut estää toisen maailmansodan. Mutta muiden maiden poliitikot olivat itsekkäitä ja epäreiluja, he sanoivat: se on vain Puola, se ei ole ongelma. Sitten monet muut maat seurasivat, eikä kukaan pystynyt pysäyttämään väkivallan kierrettä (lukuun ottamatta Yhdysvaltojen väliintuloa, joka myös antoi Neuvostoliitolle mahdollisuuden vastustaa ja taistella vastaan). Jopa nyt, monille tyhmille: se on vain Ukraina, ei meidän ongelmamme. Mutta jos emme olisi auttaneet heitä, Moldova olisi seurannut (Transnistrian kanssa, toinen Venäjän erillisalue), sitten monet muut maat nopeasti peräkkäin. Niille, jotka pelkäävät, kuten me kaikki, atomisotaa, mutta muistutamme kaikkia, että tämän logiikan, pelon mukaan, Venäjällä, Yhdysvalloilla ja eri atomimahdilla olisi mahdollisuus tehdä mitä haluavat maailmassa, minkä tahansa maan kanssa, käyttämällä atomiuhkaa? Pelkurien maailma on huonompi kuin köyhien maailma. Köyhillä voi aina olla kiire ja tehdä töitä rikastuakseen. Pelkuri pysyy aina pahamaineisena, teki mitä tahansa hän elämässään.

  Toiset ovat itsekkäitä, jotka sanovat, että aseiden toimittaminen Ukrainaan puolustaakseen itseään maksaa miljardeja dollareita rahaa, ja jotka väittävät, että he eivät ole halukkaita rahoittamaan sotatoimia verollaan. Vastaamme selvästi, että he eivät ole vain itsekkäitä, vaan myös tyhmiä. Jos tarkastelemme veronkiertoa, puhumme koko maailmassa vähintään 10 biljoonasta dollarista vuodessa, mikä yhdessä globaalin järjestäytyneen rikollisuuden kanssa puhuu ainakin 1000 miljardista toisesta dollarista vuodessa, mutta ehkä paljon enemmänkin. monet muut julkisten varojen peilit, rahat aseisiin, Ukrainan väestön puolustamiseen, ovat minimaalisia kuluja. Mutta näille itsekkäille, ahneille ja pelkurimaisille esitämme vain yhden kysymyksen: jos maasi olisi pahoinpidellyn Ukrainan asemassa, antaisitko heidän tappaa sinut, perheesi, raiskata lapsesi, vaimosi, sisaresi, äitisi? joka satutti monia sukulaisiasi, ystäviäsi ja tuttaviasi, tuhosi maasi ja sai monet ihmiset pakenemaan kodeistaan, jotta he eivät kuolisi, seisoisitko paikalla katsomassa? Haluaisitko elää maassa ilman ruokaa, vettä, sähköä, lämmitystä, ilman sanitaatiota, ilman pakokuljetuksia, ilman lääkkeitä ja ilman sairaanhoitoa, jossa pommeja sataa joka päivä taivaalta? Yritä asettaa itsesi tilanteeseen, jossa rohkeat ukrainalaiset ovat vain yhden päivän ajan, niin ymmärrät. Laske nyt, että he ovat eläneet näissä olosuhteissa monta kuukautta, ja siltikään todellisen rauhan pilkkuja ei ole paljoa. Haluaisitko menettää kotisi, tehtaitasi, työpaikkasi ja kaiken omaisuutesi pommeille? Haluaisitko elää tuntikausia tai päiviä lukittuna täynnä täynnä oleviin bunkkereihin ilman ruokaa, vettä, sanitaatiota ja jatkuvaa pelkoa siitä, ettet koskaan jätä näitä paikkoja kokonaan tai elossa? Haluaisitko muiden miehittävän talosi ja käskevän sinua antamatta sinulle edes oikeutta protestoida, mikä ottaisi pois kaiken vapauden ja kaiken suvereniteetin? Haluatko nähdä kauniin maasi muuttuvan rauniokasoksi? Haluaisitko, että naapurisi ja ne, jotka ovat luvanneet suojella sinua ja taata alueellisen koskemattomuutesi, suvereniteettisi ja vapautesi, pettävät sinut? Haluaisitko muiden maiden kääntyvän pois ja antavan sinut hyökätä, tappaa, loukkaantua, raiskata ja pelätä? Ja miltä sinusta tuntuisi, jos jotkut ihmiset sanoisivat sinulle: anna periksi, he ovat vahvempia, emmekä me auta sinua, meillä on omat valtavat ongelmamme. Valtavilla ongelmillamme on yksinkertaiset ratkaisut, ja ne ovat pieniä ongelmia verrattuna niiden suuriin ongelmiin.

  Jos et näe tai et ymmärrä eroja hyvän ja pahan välillä, oikean ja väärän välillä, ennen kuin jatkat tämän artikkelin lukemista, palaa tämän artikkelin ensimmäisille riveille, lue ne uudelleen ja ole hävettää.

  Monet syyttävät meitä siitä, että vaikka Ukrainassa on käynnissä sotilaallista toimintaa, koska siellä ei ole virallista sodanjulistusta, me kutsumme sitä kiusaajan, diktaattorin, rikollisen ja jopa valehtelijan Putinin julmaksi hyökkäykseksi maata vastaan, joka on suvereeni. Venäjän olisi pitänyt puolustaa selkeiden kansainvälisten sopimusten pohjalta. Vastineeksi ydinarsenaalistaan luopumisesta sopimusten kautta, jotka allekirjoittivat takuuna myös Yhdysvallat ja Iso-Britannia.

  Olkoon oppitunti: älä koskaan luovu ydinarsenaalistasi? Tai et koskaan luota venäläisiin? Vai etkö koskaan luota lännen väliintuloon? Asiantuntijoidemme mukaan aikaisemmat väitteet eivät pidä paikkaansa.

  Sanomme hyvin selvästi: kaikkien maiden kaikki ydinaseet on muutettava energiaksi planeettamme kehittämiseksi. Mutta sitä varten meidän on voitettava vaalit kaikissa maissa, joissa on ydinaseita, ja monissa muissa maissa. Estä niitä, jotka omistavat ne, pystymästä kiristämään maailmaa uhkaamalla niiden käyttöä. Yhdysvallat ei ole pyhimys, koska ne ovat käyttäneet niitä, vain ne historian aikana, ydinhyökkäysten tekemiseen (puolustamattomaan väestöön) ja todelliseen tarpeeseen tuhota 2 japanilaista kaupunkia, meillä on voimakkaita epäilyksiä (ja vastustamme tällaiset teot, todelliset sotarikokset, kuka tahansa ne tekee). He sanovat halunneensa lopettaa sodan ja välttää lisää kuolemantapauksia. Kuitenkin luodaan katastrofi ja musta sivu heidän historialleen ja koko ihmiskunnalle. Heidän selityksensä, emme ole vakuuttuneita, on, anteeksi vertailu, se on kuin krapulasta pääseminen eroon juomalla muuta alkoholia seuraavana päivänä. Mutta puhumme näistä ja muista kaikkien tekemistä julmuuksista seuraavissa artikkeleissamme.

  Toistaiseksi muistutamme, että jokaisen normaalin ihmisen, jolla on ihmisyyttä, tulee tukea Ukrainaa sen alueiden takaisinvalloituksessa ja Venäjää päästäkseen ikuisiksi ajoiksi eroon tyranneista, diktaattoreista, tässä tapauksessa Putinista ja hänen oligarkeistaan ja mahdollisia seuraajia. Rauhaa ei saavuteta kääntymällä pois, vaan tekemällä kaikki uhraukset auttaakseen niitä, jotka puolustavat itseään, olivatpa he keitä tahansa. Antamalla kansainvälisen solidaarisuuden avulla jokaisen, jota vastaan hyökätään, puolustaa maataan hyökkääjältä, kuka tahansa hän onkin.

  Putin on poliittisesti valmis, ja ennemmin tai myöhemmin ylpeä venäläinen kansa saa äänensä taas kuuluviin. Mutta ei luovuttamalla rikkauksiaan lännelle, vaan hyödyntämällä niitä kaikkien kansalaistensa parhaaksi. Tätä varten kehotamme kaikkia tekemään tunnetuksi DirectDemocracyS:n, joka vapautta, demokratiaa ja omaisuutta koskevien sääntöjensä ansiosta kaikkine perustavanlaatuisilla ja oikeudenmukaisilla paikallisilla autonomioilla sallii tietyllä alueella asuvien ja työskentelevien olla hallitsevia. omistaja, yhteisellä tavalla, kaiken varallisuuden.

  Tämä tehdään vain noudattamalla kaikkia kansainvälisiä sääntöjä, jotka kaikille kansanäänestyksen harrastajille: autonomioista ja itsenäisyydestä tehtiin yhteenottojen ja väkivallan estämiseksi. Itse asiassa jokaisen kansanäänestyksen on ensin saatava lupa ja tunnustettava se valtio tai maa, jossa autonomiaa tai itsenäisyyttä hakeva alue sijaitsee. Kansainväliset säännöt suunniteltiin siten, että entiset siirtokunnat voivat hakea itsenäisyyttä rauhanomaisella tavalla. Mutta niitä ei tunnusteta, jos niitä ei toteuteta, sen maan suostumuksella, jossa maantieteellinen alue sijaitsee, mikä edellyttää itsenäisyyttä tai autonomiaa. Lisäksi maasta toiseen siirtyminen tietyllä maantieteellisellä alueella edellyttää molempien maiden (ja kaikkien asianosaisten) sopimusta, eikä pelkkä kansanäänestys ja maan hyväksyntä riitä, johon haluamme liittyä. Yksinkertaistaen, jos perheemme päättää järjestää kansanäänestyksen, irtautua maasta, jossa olemme, tarvitsemme aina maamme luvan ja tunnustamisen itse kansanäänestykselle.

  Ratkaisumme ovat: välitön tulitauko, Venäjän armeijan välitön vetäytyminen koko Ukrainasta (mukaan lukien Krim) ja YK:n sinikypärän välitön väliintulo, joka auttaa, kuten aina, avuttomasti, katastrofeissa, joihin se ei vaikuttanut. estää millään tavalla (kiitos myös viime maailmansodan voittaneiden maiden epäoikeudenmukaisen veto-oikeuden peruminen välittömästi, toinen sota on aikoja sitten ohi, riittävästi etuja voittajille).

  Ukrainan osalta taata kaikilla maantieteellisillä alueilla, venäläisen enemmistön kanssa, oikeudenmukainen autonomia sekä vähemmistöjen oikeuksien ja velvollisuuksien suojelu koko maassa. Venäläisen enemmistön tulisi tehdä samoin vähemmistöjen kanssa alueilla, joilla venäläiset ovat enemmistönä. Kaikki kunnioittaa koko Ukrainan (Krim mukaan lukien) alueellista koskemattomuutta ja suvereniteettia.

  Kaikkien Venäjää koskevien pakotteiden välitön poistaminen ja estettyjen venäläisten omaisuuserien ja pankkitilien palauttaminen sekä sodan vahingonkorvausten pidättäminen.

  Venäjän maksaminen kaikkien maailman maiden avulla (100 %:n verotus aseiden tuotannosta ja myynnistä saaduista voitoista), sotakorvausten maksaminen koko Ukrainan jälleenrakentamiseksi.

  Ja muita erityisiä toimenpiteitä, joita sovelletaan kaikilla konfliktien tai sotien alueella koko planeetalla.

  Tämä ratkaisumme eri kohdissa ei herätä kuolleita henkiin, ei paranna haavoittuneita, ei paranna psyykkisiä vaurioita ja traumoja, mutta se pystyy välttämään konfliktin jatkumisen tai laajenemisen. .

  Kaikki voidaan tehdä muutamassa tunnissa (lukuun ottamatta jälleenrakennusta ja sovintoa, se vie vuosia), tarvitset vain poliittista tahtoa ja koko maailman väestön painostusta.

  Toivoen saavamme kaikki ymmärtämään kerta kaikkiaan kantamme ja kaikki tiedot 360°:ssa, vakuutamme sinulle, että tämä artikkeli, kuten kaikki tietomme tai sääntömme, perustuu logiikkaan ja maalaisjärkeen. , kaikkien ihmisten keskinäisestä kunnioituksesta. Jokaista lausetta, jokaista sanaa ovat ehdottaneet, päättäneet, valinneet, keskustellut ja äänestäneet useat kansainvälisen politiikan, poliittisen strategian asiantuntijaryhmät, sotilasasiantuntijat, taloustieteilijät, rahoituksen, historian, kulttuurin, psykologian asiantuntijat ja monet muut ryhmät, jotka työllään esittelevät sinulle artikkelin, joka ei juurruta ketään, eikä pelkää sanoa totta edes suoraan. Tarkoituksenamme ei tietenkään ole muuttaa kenenkään mieltä, mutta et voi kiistää sitä, että tapahtumat tapahtuivat täsmälleen, kuten sanomme.

  Tietyistä asioista ei ole olemassa muita versioita tai muita tulkintoja siitä yksinkertaisesta tosiasiasta, että jokainen, joka on Putinin puolella, jonka vastustajat vangitaan, ja usein ei epäröi tappaa vastustajansa, joka lukitsee ihmisiä vankilaan. koska he ovat lausuneet sanan sota, mutta heidän oma puolustusministeriönsä on näinä päivinä myöntänyt, että se on sota eikä vain erikoissotilaallinen operaatio. Kutsumme sitä edelleen pelkurimaiseksi hyökkäykseksi, joka koko kansainvälisen yhteisön ja kaikkien ihmisten tulee tuomita logiikan, terveen järjen ja keskinäisen kunnioituksen avulla. Monet pitävät vahvasta komennosta, he rakastavat alistamista ja käskyä, ja sitten he näkevät niissä, jotka taistelevat länsimaisia arvoja vastaan, jotka monista puutteistaan huolimatta sallivat monia vapauksia, ja osittaisen demokratian, joka ovat ja tulevat aina olemaan parempia kuin: ei vapautta ja armoton diktatuuri. Hyvän, vaikkakin osittaisen, tunnistaminen täydellisestä pahasta on yksi niistä ominaisuuksista, joita vaadimme kaikilta, jotka liittyvät meihin.

  Copyright © DirectDemocracyS, projektit.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Ειρήνη με παράδοση PWS
  Kapayapaan na may pagsuko PWS
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Thursday, 23 May 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu