Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  8 minutes reading time (1552 words)

  Spremenimo in izboljšajmo svet skupaj CIWT

  https://www.directdemocracys.org/

  Želite spremeniti in izboljšati svet?

  Če je vaš odgovor pritrdilen in želite to narediti konkretno, vam svetujem, da to sporočilo preberete pozorno, brez predsodkov, brez površnosti in odprtega duha.

  Edini način, da spremenimo svet, je politika, zakoni, sprejeti v interesu celotnega prebivalstva.

  Edini način za izboljšanje sveta je skupaj z DirectDemocracyS, našo politično inovacijo, alternativo tisti, ki je obstajala pred nami.

  Lahko še naprej menjate politične stranke ali pogosto spreminjate svoje politične referenčne osebnosti, lahko tudi spremenite svojo politično ideologijo, vendar se ne boste nikoli spremenili in nikoli ne boste videli, da bi se stari način vodenja politike izboljšal. Edina metoda, imeti pravično politiko, v kateri je beseda enakost vedno povezana z besedo meritokracija, v kateri je poštenost vedno združena, s kompetenco, v kateri sta: svoboda in avtentična demokracija. Vsi, tudi v zahodnih državah, živimo v lažni demokraciji, predstavniški, v kateri s svojim glasom politične stranke in njihovi politični predstavniki odločajo o vseh zakonih, ki so vsa pravila, ki jih sami, vi bo moral slediti. Ti voliš stranke, one pa odločajo namesto tebe. Daš jim moč odločanja in mnogo let nisi več pomemben.

  Mi pa spreminjamo in obračamo vloge, prav tako delamo predstavniško demokracijo pravo demokracijo, z implementacijo inovativne, alternativne metode, ki našim volivcem omogoča, da z zelo podrobnimi pravili nadzorujejo, odločajo, usmerjajo in vplivajo, vsaka aktivnost in vsaka odločitev njihovih političnih predstavnikov pred, med in prvič v svetu tudi po volitvah.

  Naša politična organiziranost postavlja ljudi v položaj odločanja, naši politični predstavniki pa bodo vsako zahtevo naših volivcev uresničili in uresničili. Kdor nas bo predstavljal v institucijah, bo služabnik edinega gospodarja, ki je ljudstvo. Ena izmed naših značilnosti je, da spodbujamo interes celotnega prebivalstva, vedno začnemo pri ljudeh in podjetjih, ki so v največjih težavah. Potem pomagati vsem, ne da bi jim kdaj kaj odvzeli, tistim, ki so bogati in močni, na etičen, zakonit način, brez kraj, goljufov, brez laganja, brez izkoriščanja svojih delavcev in brez uničevanja ali onesnaževanja našega planeta. Razredne boje, sovraštvo, bitke, delitve, prepuščamo stari politiki, vedno raje enotni, solidarni, v različnosti.

  Popoln nadzor nad našimi člani, da prisilimo politiko, da dela točno v interesu celotnega prebivalstva, skozi našo neposredno demokracijo. Navsezadnje s tem nadzorom volivcev nad izvoljenimi ne naredimo nič drugega kot dajemo smisel in pristen pomen besedi demokracija, ki zagotavlja, da je moč v rokah in v glavah prebivalstva.

  Marsikdo se bo vprašal, kaj pa, če prebivalstvo ne izbira dobro? Prav imate, niso vsi državljani strokovnjaki za vse teme. Vendar imamo preprosto, varno in zanesljivo rešitev. Dolga leta smo bili v stiku, v stiku smo zdaj in bomo v prihodnosti ponovno v stiku z mnogimi briljantnimi umi, ki niso bili ogroženi, s starimi političnimi, gospodarskimi in finančnimi sistemi. Te briljantne ume smo skupaj z drugimi našimi člani postavili v skupine strokovnjakov, svobodnih, neodvisnih, preverjenih, iskrenih, poštenih, kompetentnih in zanesljivih. Zato bodo prebivalci v različnih geografskih skupinah, pa tudi naši posamezni politični predstavniki imeli strokovnjake, ki jih bodo vedno celovito informirali o različnih vprašanjih, vedno predstavili vse možne alternative in predvidene posledice, za vsako od različnih možnosti. Očitno se bodo vedno odločali vsi naši člani v različnih geografskih skupinah. Ob tem vam postavljamo vprašanje: ali ste res prepričani, da so tradicionalne politične stranke in njihovi politični predstavniki resnično pripravljeni, kulturni in imajo rešitve za vse težave? Je stara politika sposobna, svobodna, neodvisna od gospodarskih in finančnih sistemov? Ali stara politika drži vse obljube? Ali stara politika res uresničuje vse svoje programe? Ali stara politika služi interesom vseh ali le dela, pogosto bogatih in močnih?

  Vsak naš uradni član je glede na svojo pripravljenost, svojo izobrazbo in na podlagi dela, ki ga opravlja, umeščen v skupine strokovnjakov, pa tudi v posebne skupine: administracija in vodenje vseh naših dejavnosti, v posebne varnostne skupine in nadzor ter v vsaki delovni skupini. Tako bo vsak naš član v skupini, v kateri bo delal, lahko preveril, prijavil ali popravil morebitne manjše netočnosti. Vsi, ki vse nadzorujemo, s toliko briljantnimi umi in z malo dela (koristnega za vse), vsi, ne moremo spodleteti.

  In kot da to ne bi bilo dovolj, so vsi naši člani edini lastniki, z enim samim, individualnim, nekomumulativnim, neprenosljivim deležem, naše politične organizacije, naše spletne strani, vsake naše komponente in vseh naših aktivnosti.. Spet prvič na svetu bodo volivci, ki se nam pridružijo, lastniki, »delničarji« vsega, kar ustvarimo. Tako se bomo izognili vplivom financ in gospodarstva v naši politiki, kot se žal včasih zgodi v tradicionalni politiki. Nadalje, ker je vse last vseh, bo imel vsak interes, da njegova politična organizacija deluje.

  Vendar smo se odločili inovirati vsak sektor, ne samo politiko, ampak tudi: gospodarstvo, finance, informiranje, izobraževanje, tisk in vsako vrsto dejavnosti, da bi končno naredili svobodno, neodvisno, pošteno, z enakimi možnostmi za vse, nagrajevanje najzaslužnejših. Kdor ima zmagovalno, inovativno idejo, ki bo ocenjena kot uporabna, jo bo skupaj z nami vsemi lahko uresničil.

  Nismo in nikoli ne bomo proti politiki, proti gospodarstvu, proti financam ali proti sistemu. Iz preprostega razloga, ker smo in vedno bomo alternativni, nekompatibilni in popolnoma inovativni z vsem, kar je obstajalo do sedaj.

  Z našim rojstvom je končno nova pot, po kateri gremo vsi skupaj, z enakimi pravicami in z enakimi dolžnostmi, brez kakršne koli diskriminacije.

  Nikoli ne bomo delali politike proti nekomu ali proti nečemu, ampak vedno v prid vsem in tako za vsakogar ustvarimo najboljšo možnost, da izrazi svoj individualni in skupinski potencial.

  Zagotovo imate politično ideologijo, ki vam je všeč in za katero imate podporo, skoraj kot športni navdušenec.

  Kaj pa, če vam povemo, da imamo med našim članstvom nekaj najboljših oblikovalcev politik na svetovni ravni iz toliko držav? Ti strokovnjaki so iz vsake ideologije in stare politične sile, ki je obstajala v zgodovini človeštva, vzeli vsak najmanjši pozitivni in koristen del, odstranili vsak negativni del, vsako napako in pogosto vsako grozo. Ti naši strokovnjaki, naši uradni člani, so ustvarili našo praktično popolno politično ideologijo. Presenečeni boste, ko boste začeli odkrivati, kaj smo v veliki skrivnosti ustvarjali več kot 14 let, preden smo to razkrili zelo redkim izbranim ljudem.

  Vsak naš projekt, vsaka naša dejavnost temelji na logiki, zdravi pameti, vrednotah, idealih, načelih, metodah in pravilih, ki jih lahko deli, podpira in spoštuje vsak, ki se nam pridruži. Vsak naš uporabnik udejanja našo rešitev za vse tegobe sveta, ki je: medsebojno spoštovanje vseh ljudi.

  Morda se boste trudili razumeti ogromen potencial tega, kar smo ustvarili in kar ustvarjamo, in upamo, da bomo še naprej ustvarjali in upravljali skupaj z vami. Zato vam svetujemo, da pozorno, tudi večkrat, preberete vse javne informacije, ki so brezplačno in brez obveznosti vidne na naši uradni spletni strani.

  Naše spletno mesto je napisano v angleščini, vendar morate samo spremeniti jezik, v našem obrazcu, poleg našega logotipa, izbrati želeni jezik, v spustnem meniju, ki se odpre, klikniti na angleščino in v nekaj sekundah vsak del v angleščini, vsaka naša stran pa bo na voljo prevedena v več kot 120 jezikov. Imamo tudi blog, javne strani in skupine v številnih jezikih, kjer lahko s klikom na kategorijo svojega jezika in nato na naslov posameznega članka (objave) preberete vsebino. Objavili smo veliko informacij, a to, kar vidite na naši spletni strani, je le vrh ledene gore. Pravo, neizmerno delo poteka v rezerviranih prostorih, z vsemi varnostnimi ukrepi in mirom, da se lahko dobro dela. Raje objavljamo le stvari, o katerih razpravljajo, glasujejo in odločajo neposredno vpleteni na območjih z omejenim dostopom.

  Prijatelji, da bi bili neodvisni, svobodni in se izognili cenzuri, odpovedim, blokadam ali izgubi časa, izvajamo vse svoje aktivnosti, samo in izključno, na naši uradni spletni strani, omejimo se na minimalno prisotnost, samo informativno, na družbenih omrežjih. omrežje in druga spletna mesta.

  Zaključimo z majhnim delom, ki mnogim ni všeč. Svet se ne spreminja in ne izboljšuje sam od sebe, od vsakega uporabnika pa pričakujemo eno najpomembnejših stvari, ki jih vsi imamo. Majhen del svojega prostega časa. Naši statistiki so izračunali, da za koristne rezultate vsakdo potrebuje približno 20 minut na dan, v povprečju pa približno 2 uri na teden. To je edino, kar pričakujemo od vseh naših uporabnikov.

  Dela, ki jih lahko opravljate z nami v političnem projektu, so raznolika, na primer glasovanje za različne odločitve, ki jih je treba sprejeti, upravljanje naših skupin, pomoč drugim uporabnikom in dajanje znanja na voljo drugim.

  Ker vsak od nas, torej tudi ti, zna narediti nekaj dobrega, imaš svoje sposobnosti, svoje strasti in svoje »specialitete«.

  Navsezadnje vsi porabimo veliko časa za to, da se zaman pritožujemo in govorimo, da gredo stvari narobe, da se nam 20 minut na dan, da se spremenijo in izboljšajo, konkretno za dobro vseh, ne zdi nič. preveč žrtev.

  Če vam je všeč naša ponudba, se nam po tem, ko ste obveščeni, pridružite in čim bolj razširite to sporočilo, postavite naše logotipe (najdete jih na različnih socialnih omrežjih), v svoje naslovne slike na socialnih omrežjih, govorite o nas, s svojimi sorodniki, prijatelji in stiki.

  Za svet, v kakršnem živimo, smo krivi vsi, zato ga moramo vsi skupaj spremeniti in izboljšati. Imamo moralno obvezo, da to storimo, za nas in za prihodnje generacije. Ne zadovoljimo se s kritiziranjem in opozarjanjem na težave, temveč z reševanjem vseh težav, ki se jim nismo mogli izogniti. Obnavljamo vas, naše vprašanje. Želite spremeniti in izboljšati svet? Pridružite se nam in naj nas drugi spoznajo.

  S spoštovanjem, spoštovanjem in upanjem, da smo bili jasni, vam pošiljamo najboljše želje in lepe pozdrave.

  DirectDemocracyS, vaša inovativna, alternativna politika, resnično v vseh pogledih!

   

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Muudame ja parandame maailma koos CIWT
  Poďme spolu zmeniť a zlepšiť svet CIWT
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Tuesday, 27 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts