Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  10 minutes reading time (2013 words)

  Како се региструјете HTR

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  Сви нови корисници дужни су да поштују сва наша правила, као и сва упутства која су објављена на нашим сајтовима. Пре регистрације, пажљиво, чак и неколико пута, прочитајте све наше информације. Морате бити самоуверени, компатибилни и способни да учествујете у нашим активностима.

  Олакшали смо регистрацију и креирање вашег личног профила.

  Морате пратити сва упутства у чланку који вас информише како да се региструјете и придружите нам се.

  Све што вам је потребно, да бисте могли да се региструјете, јесте да имате личну адресу е-поште, одаберете корисничко име и лозинку. Препоручујемо вам да исправно напишете своје приступне податке на листу папира и када завршите са регистрацијом, чувате их на безбедном месту. За обављање неких активности, након регистрације, било би корисно имати и паметни телефон.

  Да бисте нам се придружили, регистровали се и креирали лични профил, морате кликнути у формулару за пријаву на „Креирај профил“ и на следећем екрану мало ниже, лево кликните на бело писмо, на плавој позадини „Региструј се Данас” или директно у главном менију на „Региструј се”. Да бисте видели главни мени уређаја као што су паметни телефони, кликните на три хоризонталне линије поред нашег логотипа.

  Пажња: сви делови којима претходи звездица, у фази регистрације су обавезни, а ако их не попуните, појавиће се искачући прозор који ће црвеном бојом означити делове који недостају или су погрешни. Ако користите наш аутоматски преводилац, будите веома пажљиви да сва имена и списи буду добро преведени. У обрасцима за регистрацију и било ком садржају који пишете, или да нас контактирате, можете користити било који језик, од више од 100 доступних.

  Пре свега, мали квадрат поред звездице мора бити означен испод дела где је декларисан:

  „Изјављујем да прихватам, одобравам, поштујем и заувек спроводим све прописе и упутства, дате у ставци менија Закон.“

  Прихватам да моје податке о регистрацији и личне податке, у складу са законима о приватности, користи и обрађује административно и безбедносно особље сајта и наше политичке организације. Ако сам малолетан, изјављујем да сам обавестио родитеље о својој намери да се придружим ДирецтДемоцрациС.

  Први екран садржи основне информације.

  Напишите своје име, средње име (ако немате проблема напишите "немам га") и презиме, то могу бити ваши прави подаци, или измишљена имена (ако желите да будете и останете анонимни).

  Изаберите корисничко име, то може бити ваш надимак, или измишљено име, или ако желите да останете анонимни, можете користити ИСО код своје земље уобичајеног боравка (у којој имате право гласа), од 2 или 3 цифре , на пример САД или САД за Сједињене Америчке Државе, ИТ или ИТА за Италију и тако даље, након чега следи најмање 6 и највише 12 насумичних слова и бројева (не користите симболе). ИСО кодове земаља света можете пронаћи на овом линку: хттпс://ен.википедиа.орг/вики/ИСО_3166-1 увек морате користити тачан код, од 2 или 3 цифре. Увек проверите да ли је корисничко име доступно, или је већ коришћено на нашој веб страници (у овом случају промените нешто).

  Лозинка од најмање 12 бројева, слова и симбола. Мора да је тешко погодити и мора да садржи оба слова (по могућности мала и велика), бројеве (можда не узастопне или напротив), па чак и неке симболе. Компликована и непредвидива лозинка штити ваш налог, а ваш профил ће бити безбедан. Препоручујемо вам да често мењате лозинку.

  Поново потврдите лозинку да бисте били сигурни да је идентична првој. Саветујемо вам да не користите исту лозинку за различите веб локације и уређаје. Морају бити идентични!

  Ваша лична адреса е-поште која је важећа и којој имате приступ.

  Поново потврдите своју личну адресу е-поште да бисте били сигурни да је тачна. Морају бити идентични !

  Можете изабрати своју временску зону, или напустити нашу, тренутно вам саветујемо да напустите нашу и ону Гринича.

  У другом делу, само делимично обавезно, у првом делу пишете пол М или Ж, ако сте течни, напишите шта осећате да јесте, када креирате свој профил, можете га променити, ако је потребно, након затражио и добио овлашћење од вашег администратора и контакт особе.

  Запишите свој датум рођења, дан, месец, годину. Мора бити тачан.

  Ако желите, напишите своју адресу као земљу, државу, регион, покрајину, округ и пуну адресу, коју можете сами да упишете, у форму испод или користите згодан локатор. Ако нисте код куће, трацкер вас неће исправно лоцирати, па у овом случају пишите руком. У фази регистрације нисте у обавези да упишете комплетну адресу, али подсећамо вас да сте у обавези да упишете назив земље свог уобичајеног боравка у којој живите најмање 6 месеци годишње.

  Ко не напише бар државу, никада неће бити активиран од наших администратора.

  Напишите поново, своју земљу пребивалишта, у којој проводите више од 6 месеци годишње.

  Морате потврдити или одбити да имате право гласа у својој земљи пребивалишта. Морате бирати између да и не.

  Морате потврдити или негирати да имате право да будете кандидат на изборима у вашој земљи пребивалишта. Морате бирати између да и не.

  Ако желите, упишите број свог мобилног телефона, а испред њега наведите позивни број ваше земље, а затим позивни број и вашег оператера.

  Ако имате личну веб страницу, можете је написати ако желите.

  Можете да отпремите корисничку фотографију величине 180 к 180 пиксела, као и насловницу величине 940 к 350 пиксела. Такође не можете да отпремите фотографију и урадите то касније. Важно је да то нису опсцене фотографије, или да приказују друге особе (без писменог овлашћења), које се не оглашавају било које врсте. То може бити ваша фотографија, чак и ваша слика, све мора бити без рекламних симбола било које врсте, али може бити и пејзаж, или фотографија која вам се свиђа, увек са претходним карактеристикама.

  Можете да пишете, ако желите, своје контакте на друштвеним мрежама, или разне поруке, али будите опрезни, ако се одлучите, они ће бити видљиви свима, па и нашим посетиоцима, тако да нисте у обавези да то чините на време регистрације. ВхатсАпп, Фацебоок Мессенгер, Скипе, Телеграм су они доступни, ако имате друге, можете их написати касније.

  Запишите, ако је имате, своју другу земљу пребивалишта, у којој проводите мање од 6 месеци годишње.

  Морате потврдити или одбити да имате право гласа у својој другој земљи пребивалишта. Морате бирати између да и не.

  Морате потврдити или негирати да имате право да будете кандидат на изборима у вашој другој земљи пребивалишта. Морате бирати између да и не.

  Ако живите, или имате право да гласате, или чак будете кандидат, у другим земљама, можете то саопштити путем обрасца, свом администратору, преко својих представника у ДирецтДемоцрациС, које ћете знати након уласка, за први пут на нашој веб страници.

  Можете написати, већ у фази регистрације, заглавље вашег личног профила. Било би од помоћи када бисте укратко написали разлог зашто нам се придружујете.

  Пажња: сви делови којима претходи звездица, у фази регистрације су обавезни, а ако их не попуните, појавиће се искачући прозор који ће црвеном бојом означити делове који недостају или су погрешни.

  Као претпоследњи задатак који имате, да бисте се регистровали и придружили нам, мораћете да докажете да сте човек, а не робот. Да бисте то урадили, кликните на квадрат поред „Ја нисам робот“ да бисте доказали да сте човек, а не робот!

  Након што све завршите, тачно и искрено, и још једном проверите све, на крају кликните на "Претплати се" у доњем десном углу.

  Ако сте урадили све, тачно онако како је потребно, наш систем ће вам одмах рећи да сте били добри и да је све урађено добро. Добро урађено!

  Морате да попуните све обавезне екране и попуните сва обавезна поља, у складу са претходним правилима. Ако неке личне податке не желите да делите са другим корисницима, или посетиоцима наше веб странице, можете једноставно написати „Не одговарам“. Увек проверите пријемно сандуче е-поште, у фасцикли СПАМ, јер како наш систем шаље много порука нашим новим корисницима, неки провајдери е-поште наше поруке сматрају нежељеним порукама. Наравно, наше поруке су безбедне и нису смеће. Увек проверите да ли адреса е-поште са које вам шаљемо е-пошту има завршетак @ дисрецтдемоцрацис.орг, или ако сте и ви наши корисници на нашим финансијским, економским или информационим, комуникационим, радио, ТВ, спортским веб сајтовима и другима, увек имате њихове одговарајуће завршетке, на пример @ невопо.тк, @ мивебмибанк.тк, итд.

  За кратко време, које варира од неколико минута до једног дана, добићете од нас е-поруку са потврдом да сте се регистровали и да ће наши администратори активирати ваш лични профил, а самим тим, за кратко време, моћи ћете да приступите нашој веб страници, са корисничким именом и вашом лозинком коју сте одабрали током регистрације.

  Упозорење: из безбедносних разлога не шаљемо Вашу лозинку, ни са једном од наших порука, већ само Ваше корисничко име (које сте изабрали), које је од тог тренутка повезано нашим системом, на аутоматизован начин, на Вашу личну емаил адресу. За ДирецтДемоцрациС, и за све наше повезане пројекте, ваше корисничко име је важеће само повезано са вашом адресом е-поште. Ово је корисно да бисте могли да опоравите свој профил, ако случајно заборавите лозинку. Процедура, потпуно аутоматизована, је једноставна и тренутна, али оне који се не сећају, или изгубе своју лозинку, сматрамо површнима и показују нам мало обзира што имате према нама. И ми ћемо се понашати у складу са тим. Да ли изгледамо лоше? Баш смо у праву, ви сте нам веома важни, и тачно је да је осећај обостран.

  Као што знате, веома смо селективни и веома пажљиво бирамо наше кориснике.

  Други корак, који ћете морати да урадите, да бисте били прихваћени, јесте да одете на нашу веб страницу, у главном менију, услужни програми, документи и датотеке, образац за активацију. Преузмите формулар, на свом језику, у формату: .доц или .доцк, попуните га, овог пута са свим траженим детаљима, са својим стварним и потпуним подацима. Заједно са фотографијом вашег личног документа (по могућности конвертована .пдф датотека), отпремите попуњен образац (пожељно конвертовану .пдф датотеку) и ако имате електронски потпис, електронски потпишите .пдф датотеку својим личним документом и формуларом са вашим личним подацима.

  Вашим електронским потписом обрасца и личним документом, када вас активирају наши администратори, нећете постати регистровани корисник, већ верификовани регистровани корисник и имаћете плаву квачицу на свом личном профилу, у друштвеној области, наше веб странице. Такође ћете избећи потребу да постанете верификовани корисник, кроз наше посебне процедуре, у року од 15 дана од ваше регистрације. Уштедећете доста времена, а моћи ћете да радите у веома важним улогама и активностима.

  Пошаљите два документа, са е-поруком, која мора бити одговор, на нашу прву поруку, и ни на који други начин.

  Чим примимо вашу поруку и проверимо ваше податке, добићете поруку од нас, у којој вам саопштавамо ваш матични број, како у ДирецтДемоцрациС-у, тако иу свим нашим другим опционим пројектима.

  Од момента регистрације, имаћете свој лични број, повезан са вашим корисничким именом, и наравно своју емаил адресу. Након слања обрасца са стварним подацима, и фотографије вашег личног документа, дигитално потписаног и непотписаног, уколико нема других проблема, ваш лични профил ће активирати један од наших администратора.

  Када ваш профил буде активиран, добићете поруку потврде од нашег система. У случају да нашем особљу, из Групе за специјалну безбедност, буду потребни други детаљи, моћи ће да вам пошаљу даље захтеве за појашњење. У овом случају, увек проверите да ли имејл који вас контактира у наше име има почетно написано: безбедност (написано на енглеском) и завршетак @ дирецтдемоцрацис.орг, увек проверите.

  Увек запамтите, нико од наших администратора, или званичних представника, никада неће тражити од вас да напишете своју лозинку и никада вам неће тражити новац или банковне податке. Нико, осим вас самих, неће знати вашу лозинку и ваше приступне кодове, које морате пажљиво чувати. У случају губитка, можете поново добити приступ ресетовањем нове лозинке, путем аутоматског процеса, директно из различитих образаца за пријаву на нашој политичкој веб страници. Ако сумњате у људе који вас контактирају, или говоре у наше име, морате послати поруку, са што више детаља, нашој Групи за специјалну безбедност, директно преко контакт форме коју можете пронаћи у главном менију , у Контакти, Групе Специјалне, Безбедносне групе, Безбедност.

  Након активације од стране наше групе специјалних администратора, моћи ћете да приступите нашој веб страници уношењем корисничког имена и лозинке у формулар за пријаву.

  Да бисте знали шта морате да урадите, а можете да урадите, када уђете, добићете даље информације и сва упутства.

  Придружите нам се и поделите.

  Хвала на пажњи. Срдачан поздрав.

  ДирецтДемоцрациС, ваша иновативна политика, заиста у сваком смислу!

  Ускоро ћемо објавити нека од ваших питања о регистрацији и активацији наших корисника, на која ћемо јасно и искрено одговорити.

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Kako se registrirate HTR
  Necə qeydiyyatdan keçirsiz HTR
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Friday, 01 March 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts