Accessibility Tools

Translate

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
10 minutes reading time (1934 words)

Ευχαριστώ Ty

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο δημόσιας δραστηριότητας, ακόμη και χωρίς καμία διαφήμιση, χωρίς διοργάνωση κανενός είδους εκδήλωσης, χωρίς διαφήμιση στα μέσα ενημέρωσης, χωρίς επίσημες παρουσιάσεις, σε εφημερίδες, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, χωρίς υπερβολική διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα, με εξαίρεση ορισμένες σελίδες και ομάδες παρουσιάσεων, σε ένα μόνο κοινωνικό δίκτυο, σε περίπου 30 γλώσσες, με διάφορες αλλαγές ιστότοπου και με πολλές τεχνικές δοκιμές, είμαστε περήφανοι και περήφανοι που παρουσιάζουμε την πρώτη ετήσια έκθεση του DirectDemocracyS και όλων των σχετικών έργων .

Πρώτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποστηρικτές μας, που είναι σχεδόν όλοι οι επισκέπτες μας, και τους καλωσορισμένους επισκέπτες μας, μαζί με όλους τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 282 δημιουργούς μας, που σε πάνω από 14 χρόνια σκληρής δουλειάς, καθώς και έχοντας φτιάξει ένα όμορφο έργο μαζί, μελέτησαν κάθε λεπτομέρεια, για να λειτουργήσουν όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Η επίσημη ιστοσελίδα μας είναι ενεργή εδώ και μερικούς μήνες και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάνω από 300 διαχειριστές μας, οι οποίοι τις επόμενες μέρες, χάρη σε πολλά ραντεβού, θα γίνουν ακόμη περισσότεροι, για να μας επιτρέψουν να κάνουμε το επόμενο βήμα, στην επιχείρησή μας , και ετοιμάστε τα πάντα, για να υποδεχτούμε όλους τους καλούς ανθρώπους, που θα ενωθούν μαζί μας, μετά την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων μας, σε ηπειρωτικό, εθνικό και στη συνέχεια τοπικό επίπεδο.

Για να μας προετοιμάσουν να υποδεχτούμε τόσα πολλά άτομα, οι περίπου 110.000 επαληθευμένοι εγγεγραμμένοι χρήστες μας, εάν δεν το έχουν κάνει ακόμη, καλούνται να συμμετάσχουν στις ομάδες ειδικών, εισάγοντας τουλάχιστον μία, με βάση τα προσόντα τους ή την εξειδίκευση της εργασίας τους και ειδικές ομάδες ασφαλείας και να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε επίσημοι εκπρόσωποί μας και διαχειριστές των διαφόρων δραστηριοτήτων. Τα αιτήματα και οι επακόλουθες επιλογές και ραντεβού θα γίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα μας, σύμφωνα με τους κανονισμούς μας και τους κανόνες εφαρμογής. Για τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας και για όσους θα γίνουν επαληθευμένοι, σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την εμπιστοσύνη σας και για τον ενθουσιασμό με τον οποίο ήρθατε μαζί μας, και κυρίως για τον σεβασμό όλων των κανόνων κοινής λογικής μας.

Σε σχεδόν ένα χρόνο εγγραφής, μόνο 2 εγγεγραμμένοι χρήστες δεν αναγνωρίστηκαν ως αληθινά άτομα αλλά πλαστά προφίλ, για να πουλήσουν ναρκωτικά για να ενισχύσουν τις σεξουαλικές δραστηριότητες. Και λιγότεροι από 20 τέθηκαν σε αναστολή λόγω αδράνειας ή επειδή δεν έγιναν επαληθευμένοι εγγεγραμμένοι χρήστες μετά την εγγραφή. Μόνο ένας εγγεγραμμένος χρήστης έχει ζητήσει την ακύρωση του προσωπικού του προφίλ, καθιστώντας αυτόματα persona non grata στα έργα και τις δραστηριότητές μας και προς το παρόν κανένας από τους εγγεγραμμένους επαληθευμένους χρήστες μας δεν έχει ανασταλεί ή αποβληθεί. Προφανώς δώσαμε πολλά προειδοποιητικά μηνύματα, για να αποτρέψουμε κάποια μικρά ατυχήματα, που θα μπορούσαν να επιβραδύνουν κάποιες από τις δραστηριότητές μας. Προτιμούμε πάντα να προειδοποιούμε, πριν αναστείλουμε ή αποκλείσουμε κάποιον. Με το πέρασμα του χρόνου, θα είμαστε πάντα προσεκτικοί και λίγο πιο αυστηροί, όχι από κακία, αλλά για να αποτρέψουμε οποιοδήποτε πρόβλημα, ή δολιοφθορά ή χειρότερα, μια προσπάθεια να μας σταματήσουν.

Όπως έχουμε πει συχνά, δεν μας επιλέγουν μόνο οι χρήστες μας, αλλά επιλέγουμε και τους χρήστες μας, με ευνόητους λόγους, τους οποίους θα εξηγήσουμε αναλυτικά σε επόμενο άρθρο.

Δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός, αλλά η ποιότητα όσων συμμετέχουν, δεν μας ενδιαφέρει να έχουμε πολλούς ανενεργούς χρήστες, αλλά στην αρχική φάση προτιμάμε λίγους χρήστες, που απασχολούνται, κάθε μέρα για περίπου 15-20 λεπτά. , να συνεργαστούν με όλους μας, και μεταξύ μας, με βάση συγκεκριμένα έργα.

Αν και δεν μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί, έχουμε φτάσει εδώ και μερικούς μήνες σε ένα ρεκόρ, που μας επέτρεψε να προχωρήσουμε στη φάση των υποψηφιοτήτων και να ψηφίσουμε το 75% του επίσημου κανονισμού μας, και οριστικοποιούμε το καταστατικό, στο οποίο όλα τα εθνικά μας πολιτικά κόμματα. Έχουμε εγγεγραμμένους χρήστες, κυριολεκτικά από κάθε χώρα του κόσμου, ακόμα κι αν από τους 3 εγγεγραμμένους χρήστες, στο κράτος του Βατικανού δεν είμαστε σίγουροι, θα μπορούσαν να είναι στη Ρώμη και να ζουν κοντά στο Βατικανό ή απλώς τουρίστες, αλλά θα μάθετε πότε γίνονται όλοι επαληθευμένοι εγγεγραμμένοι χρήστες. .

Με τις ομάδες ασφαλείας, κάνουμε όλους τους ελέγχους, για να μην έχουμε στην επίσημη ιστοσελίδα, κανέναν «εισβολέα», ή οποιοδήποτε άτομο ασυμβίβαστο με τους κανόνες μας, με τις αξίες μας και τα ιδανικά μας.

Έχουμε ήδη διορίσει, και δραστηριοποιούμαστε, τους επίσημους αντιπροσώπους μας, σε κάθε χώρα του κόσμου, οι οποίοι με τη σειρά τους θα έχουν το καθήκον να οργανώνουν τα εθνικά μας πολιτικά κόμματα και να κάνουν άλλους σημαντικούς διορισμούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, για λόγους ασφαλείας, θα εργαστούμε σε άλλες χώρες, γιατί δεν υποδέχονται όλες οι χώρες με ευχαρίστηση την πολιτική μας οργάνωση. Δεν θέλουν όλες οι χώρες να έχει ο πληθυσμός την εξουσία να αποφασίζει και να μπορεί να προτείνει οποιοδήποτε νόμο.

Δεν μας ενδιαφέρει τι έχουν κάνει, τι κάνουν ή τι θα κάνουν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Η μέθοδος εργασίας μας είναι απλή, όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες μας επαληθεύονται, οι οποίοι ελπίζουμε ότι θα είναι επίσης οι μελλοντικοί ψηφοφόροι μας, θα κατέχουν όλες τις επιχειρήσεις μας και θα αποφασίζουν ελεύθερα, αλλά ενημερωμένα, για κάθε απόφαση που λαμβάνεται από τα πολιτικά μας κόμματα. , και θα καθοδηγούν σε μια ολοκληρωτικό και συνεχές τρόπο κάθε επιλογή και κάθε ψήφο των πολιτικών μας εκπροσώπων, που για πρώτη φορά στον κόσμο θα είναι στην υπηρεσία αυτών που τους δίνουν τη δύναμη να τους εκπροσωπούν. Οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι και τα πολιτικά μας κόμματα θα είναι υπηρέτες του λαού και όχι το αντίστροφο.

Με εξαίρεση ένα μόνο άρθρο, ή το πολύ 2 ή 3, άρθρα κριτικής, πιθανώς εποικοδομητικά, για την πολιτική κατάσταση κάθε χώρας, προτιμούμε να προτείνουμε, λέγοντας τι θα κάνουμε και πώς θα το κάνουμε, παρά να κριτικάρεις, ή χειρότερα, να δίνεις, να κατηγορείς τους άλλους. Δεδομένου ότι μόλις γεννηθήκαμε, το μόνο λάθος που είχαμε, ως ψηφοφόροι, ήταν ότι ψηφίσαμε και κάναμε να πάρουμε την εξουσία, σε κόμματα και σε ανθρώπους που δεν άξιζαν την εμπιστοσύνη μας.

Για όσους ενδιαφέρονται, δημιουργούμε την ανεξάρτητη ενημερωτική μας ιστοσελίδα, ευχαριστούμε εκτός από όλους τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας, που μας ενημερώνουν για το τι συμβαίνει στην επικράτειά τους, επίσης πολλούς επαγγελματίες δημοσιογράφους, που ανώνυμα μας βοηθούν να δημιουργήσουμε δωρεάν, πλήρεις, ικανούς και ανεξάρτητη πληροφόρηση.

Δημιουργούμε επίσης στις διάφορες ιστοσελίδες μας, διάφορες επιχειρηματικές ευκαιρίες, τραπεζικές συναλλαγές, δικά μας χρήματα, οικονομικά, επιχειρήσεις, πολυμέσα, αθλητικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Δημιουργούμε δημόσια μέρη, σε όλους τους ιστότοπούς μας, ορατά σε όλους σε διάφορες γλώσσες, προς το παρόν είναι δυνατές οι μεταφράσεις κάθε τμήματος στα αγγλικά, κάθε ιστοτόπου μας, σε περισσότερες από 100 γλώσσες, αλλάζοντας τη γλώσσα από μια βολική μορφή, με αναπτυσσόμενο μενού, από τα αγγλικά, σε μία από τις γλώσσες που υπάρχουν. Προφανώς ό,τι είναι γραμμένο στα αγγλικά θα δημοσιεύεται με την πάροδο του χρόνου, σε κάθε γλώσσα του κόσμου, για να επιτραπεί η καλύτερη συνεργασία μεταξύ των επαληθευμένων εγγεγραμμένων χρηστών μας. Για 52 επίσημες γλώσσες έχουμε ήδη δημόσιες σελίδες παρουσιάσεων και κατηγορίες ιστολογίων και συζητήσεων, για περισσότερες από 30 γλώσσες έχουμε (δεσμευτεί για τους εγγεγραμμένους χρήστες μας) ομάδες γλωσσών στο γραφείο πληροφοριών, με ερωτήσεις από τους χρήστες μας και απαντήσεις από τους διαχειριστές μας.

Έχουμε ήδη δημιουργήσει, σε κάθε μας ιστότοπο, ομάδες εργασίας και σελίδες παρουσίασης, δημόσιες, ιδιωτικές και μυστικές, για κάθε χώρα του κόσμου και ξεκινάμε τη δημιουργία τοπικών ομάδων, για καλύτερη και ολοκληρωμένη παρουσία στο η επικράτεια..

Έχουμε ήδη δημιουργήσει, δραστηριοποιούμαστε και λειτουργούμε, όλες τις ειδικές ομάδες, ασφάλεια, νομιμότητα, ειδικούς, επιχειρήσεις και κάνουμε πολλές άλλες σημαντικές δραστηριότητες.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει πολλά έργα, όλα καινοτόμα, τα οποία θα σας πούμε στις ιστοσελίδες μας, την κατάλληλη στιγμή.

Όλα γίνονται γρήγορα, αλλά με μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, γι' αυτό είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας.

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι, για την επόμενη φάση, τα επίσημα εγκαίνια. Θα ξεκινήσουμε με την παρουσίαση, με κάθε δυνατό μέσο, των δραστηριοτήτων μας και με ένα παγκόσμιο δελτίο τύπου, σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο. Θα σας κοινοποιήσουμε όπως πάντα, τόσο το περιεχόμενο του κειμένου του δελτίου τύπου, όσο και τα άτομα και τα μέσα ενημέρωσης στα οποία τα έχουμε στείλει. Θα σας πούμε επίσης ποιος έχει δημοσιεύσει το υλικό μας και ποιος όχι , έτσι θα καταλάβετε ποιος ενημερώνει και ποιος όχι. Θα σας πούμε επίσης πώς θα συνεργαζόμαστε, με ποιους θα δημοσιεύουν τα μηνύματά μας και κυρίως πώς δεν θα συνεργαστούμε ποτέ, και για κανένα λόγο, με αυτούς που θα μας αγνοήσουν.

Ποιος θα δημοσιεύσει θα είναι ο συνεργάτης μας στα μέσα ενημέρωσης, λαμβάνοντας ανάλογα με την ώρα δημοσίευσης, σε προεπισκόπηση, τις πληροφορίες μας, οι οποίοι δεν θα το κάνουν θα λάβουν επίσημη προειδοποίηση, από τους δικηγόρους μας, στο όνομα καθενός από τους εγγεγραμμένους επαληθευμένους χρήστες μας, ζητώντας , οι οποίοι δεν δημοσιεύουν ποτέ, χωρίς την επίσημη εξουσιοδότησή μας, οποιαδήποτε πληροφορία μας, είτε αφορά μία από αυτές είτε κάποια από τις δραστηριότητές μας.

Με λίγα λόγια, και με κάποιους χρήστες που θα μας βοηθήσουν, σύντομα θα γίνουμε γνωστοί σε όλο τον κόσμο.

Σίγουρα θα συμμετάσχουν πολλοί έξυπνοι άνθρωποι, γιατί παρόλο που είμαστε ανοιχτοί να δεχθούμε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό, είναι απαραίτητο να επιλέξουμε προσεκτικά τους πρώτους εγγεγραμμένους χρήστες και να κάνουμε τα σχετικά ραντεβού.

Χάρη στους περισσότερους από 100.000 φίλους μας, που χρησιμοποιούν την Εφαρμογή μας για συστήματα Android, η οποία λειτουργεί καλά και σύντομα θα δημοσιευτεί, μαζί με άλλα λειτουργικά συστήματα, στα αντίστοιχα App Stores τους.

Σε αυτό το ευχαριστήριο άρθρο, πρέπει να κάνουμε ένα ξεχωριστό, στους πολλούς δωρητές μας, που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο βρήκαν κάποια μικρά και άλλα μεγάλα ποσά να δωρίσουν στον διεθνή πολιτικό μας οργανισμό. Σας υπενθυμίζουμε να χρησιμοποιείτε μόνο και αποκλειστικά τη φόρμα δωρεάς στην επίσημη ιστοσελίδα μας, στο επίσημο μενού, βοηθητικά προγράμματα, δωρεές, γιατί είναι η μόνη που μας παίρνει τα χρήματα και να μην χρησιμοποιείτε άλλες μεθόδους, για να μην τα πετάξετε μακριά τα χρήματά σας ή η σελίδα σας εξαπατηθεί από ένα άκαρδο άτομο. Σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε ποσό που λαμβάνουμε θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο, για τη βελτίωση όλων των δραστηριοτήτων μας.

Ολοκληρώνουμε ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάζονται μαζί μας. Προς το παρόν το έχετε κάνει δωρεάν, στον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά σύντομα θα προχωρήσουμε στην πρόσληψη, με συμβάσεις εργασίας ή συνεργασίας, για εργαζόμενους, φοιτητές ή συνταξιούχους, πολλών από τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας, οι οποίοι είδαμε ότι κάνουν καλή δουλειά και γίνονται χρήσιμοι. Τα αιτήματα θα είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα και θα αξιολογηθούν προσεκτικά, επιλέγοντας τα καλύτερα.

Στο επόμενο άρθρο, θα δημοσιεύσουμε αρκετούς σημαντικούς συνδέσμους, για να σας επιτρέψουμε να ανακαλύψετε τον πολιτικό μας γαλαξία και το σύμπαν των καινοτόμων έργων μας.

Χάρη σε όλους εσάς που θα διαβάσετε το μήνυμά μας, είμαστε σίγουροι ότι έχετε ήδη αρχίσει να περιεργάζεστε πώς θα συνεχιστεί η μεγάλη μας περιπέτεια. Τα έχουμε προβλέψει όλα, πολλά, όμορφα και άλλα, ευτυχώς λίγα, λιγότερο όμορφα. Δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τον κόσμο, αλλά είναι υποχρέωσή μας να προσπαθήσουμε, για χάρη μας και για τις μελλοντικές γενιές, στις οποίες δεν θέλουμε να αφήσουμε έναν κόσμο σκλαβωμένο στην πολιτική, που με τη σειρά του είναι σκλάβος της οικονομία. Θα τους αφήσουμε έναν κόσμο όπου ο πληθυσμός αποφασίζει, η πολιτική εκτελεί και η οικονομία προσαρμόζεται. Ένας κόσμος δίκαιος, έντιμος, ικανός και βασίζεται στα πλεονεκτήματα κάθε ανθρώπου. Ένας κόσμος στον οποίο όλοι θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες, αλλά που θα ανταμείβει όσους εργάζονται σκληρότερα, χωρίς να αφήνει κανέναν πίσω.

Μοιραστείτε με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, ελάτε μαζί μας το συντομότερο.

Τις καλύτερες ευχές και τις καλύτερες ευχές από όλο το προσωπικό μας.

DirectDemocracyS, τα έργα σας και η πολιτική σας, με κάθε έννοια!

Υ.Γ. Παρακαλούμε ακολουθήστε προσεκτικά όλες τις πληροφορίες μας, για την εγγραφή και τη δημιουργία του προσωπικού σας προφίλ και ακολουθήστε τους κανόνες επαλήθευσης ταυτότητας, για να μην κινδυνεύσετε να κάνετε λάθη. Όλα είναι απλά, γρήγορα, ασφαλή, δωρεάν και με τη μοναδική σας δέσμευση να μην είστε απλώς θεατές, αλλά πρωταγωνιστές της δικής μας και της καινοτόμου πολιτικής σας.

 

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Teşekkürler Ty
Takk skal du ha
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Monday, 27 March 2023

Captcha Image

Discover our Latest News

Let's talk a little about money, with a brief introduction. Very often, the old politics has accustomed us to political...

Read More...

Albert Paine said: "What we do for ourselves dies with us, what we do for others and for the world remains and is immort...

Read More...

Select your preferred language, and click on the audio file you want to listen to. Happy listening! If you want to crea...

Read More...

To all women. Best wishes, and all the love and respect, not just March 8th. DirectDemocracyS

Read More...

https://www.directdemocracys.org/ Global Forum, on Modern Direct Democracy, Mexico City 2023. Official message from Di...

Read More...

Since February 24, 2022, the world is no longer the same. A year of pain, for the whole world. What was supposed to be,...

Read More...

There are 2 types of possibilities to join us: free, in which anyone can join us, based on detailed rules, or, on the ba...

Read More...
No More Articles

Our mailing subscription form

Welcome Module


Chat Module

Polls Categories

Blog - Categories Module

All menu