Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  11 minutes reading time (2150 words)

  Faleminderit Ty

  Pas gati një viti aktivitet publik, edhe pa asnjë reklamë, pa organizuar asnjë lloj eventi, pa reklamë në media, pa prezantime zyrtare, në gazeta, në radio dhe TV, pa shumë reklama në rrjetet sociale, me përjashtim të disa faqe dhe grupe prezantimi, në një rrjet të vetëm social, në rreth 30 gjuhë, me ndryshime të ndryshme në uebsajt dhe me shumë teste teknike, ne jemi krenarë dhe krenarë, të prezantojmë raportin e parë vjetor, të DirectDemocracyS dhe të të gjitha projekteve të lidhura me të. 

  Së pari duam të falënderojmë të gjithë mbështetësit tanë, të cilët janë praktikisht të gjithë vizitorët tanë, dhe mysafirët tanë të mirëpritur, së bashku me të gjithë përdoruesit tanë të verifikuar të regjistruar.

  Duam të falënderojmë 282 krijuesit tanë, të cilët në mbi 14 vjet punë të palodhur, si dhe ndërtuan një projekt të bukur së bashku, kanë studiuar çdo detaj, për të bërë gjithçka të funksionojë në mënyrën më të mirë.

  Faqja jonë zyrtare është aktive prej disa muajsh dhe duam të falënderojmë mbi 300 administratorët tanë, të cilët në ditët në vijim falë emërimeve të shumta do të bëhen edhe më të shumtë, për të na lejuar të hedhim hapin e radhës, në biznesin tonë. , dhe të përgatisim gjithçka, për të mirëpritur të gjithë njerëzit e mirë, që do të na bashkohen, pas hapjes zyrtare të aktiviteteve tona, në nivel kontinental, kombëtar e më pas lokal.

  Për të na përgatitur për të mirëpritur kaq shumë njerëz, rreth 110,000 përdoruesve tanë të verifikuar të regjistruar, nëse nuk e kanë bërë ende këtë, u kërkohet të bashkohen në grupet e specialistëve, duke hyrë të paktën në një, bazuar në kualifikimet e tyre, ose specializimin e tyre të punës dhe të veçanta. grupet e sigurisë, dhe të aplikojnë për t'u bërë përfaqësuesit tanë zyrtarë, dhe administratorë të aktiviteteve të ndryshme. Kërkesat, përzgjedhjet dhe emërimet e mëpasshme do të bëhen në faqen tonë zyrtare, sipas rregulloreve tona dhe rregullave zbatuese. Për përdoruesit tanë të verifikuar të regjistruar, dhe për ata që do të verifikohen, faleminderit të veçantë, për besimin tuaj dhe për entuziazmin me të cilin na jeni bashkuar dhe mbi të gjitha për respektimin tuaj të të gjitha rregullave tona të sensit të shëndoshë.

  Në gati një vit regjistrimi, vetëm 2 përdorues të regjistruar nuk u identifikuan si persona realë, por profile false, për të shitur drogë për të rritur aktivitetet seksuale. Dhe më pak se 20 u pezulluan për mosaktivitet, ose sepse nuk u bënë përdorues të regjistruar të verifikuar pas regjistrimit. Vetëm një përdorues i regjistruar, ka kërkuar anulimin e profilit të tij personal, duke u bërë automatikisht persona non grata në projektet dhe aktivitetet tona, dhe për momentin asnjë nga përdoruesit tanë të verifikuar të regjistruar nuk është pezulluar apo përjashtuar. Padyshim që kemi dhënë shumë mesazhe paralajmëruese, për të parandaluar disa aksidente të vogla, të cilat mund të ngadalësojnë disa nga aktivitetet tona. Ne gjithmonë preferojmë të paralajmërojmë, përpara se të pezullojmë ose përjashtojmë dikë. Me kalimin e kohës do të jemi gjithmonë të kujdesshëm dhe pak më të ashpër, jo për keqdashje, por për të parandaluar çdo problem, apo sabotim, apo më keq, një përpjekje për të na ndaluar.

  Siç e kemi thënë shpesh, nuk janë vetëm përdoruesit tanë ata që na zgjedhin, por edhe ne zgjedhim përdoruesit tanë, me arsye të dukshme, të cilat do t'i shpjegojmë në detaje në një artikull të ardhshëm.

  Ne nuk na intereson numri, por cilësia e atyre që na bashkohen, nuk na intereson të kemi shumë përdorues joaktivë, por në fazën fillestare preferojmë disa përdorues, të cilët janë të zënë, çdo ditë për rreth 15-20 minuta. , për të bashkëpunuar me të gjithë ne, dhe me njëri-tjetrin, bazuar në projekte konkrete.

  Edhe nëse nuk na interesojnë shifrat, ne kemi arritur një rekord prej disa muajsh, që na ka lejuar të kalojmë në fazën e nominimit dhe të votojmë 75% të rregullores sonë zyrtare dhe jemi duke finalizuar statutin, në të cilat të gjitha partitë tona politike kombëtare. Ne kemi përdorues të regjistruar, fjalë për fjalë nga çdo vend i botës, edhe nëse nga 3 përdoruesit e regjistruar, në shtetin e Vatikanit nuk jemi të sigurt, ata mund të jenë në Romë, dhe të jetojnë pranë Vatikanit, ose thjesht turistë, por ne do zbuloni kur të gjithë bëhen përdorues të regjistruar të verifikuar. .

  Me grupet e sigurisë bëjmë të gjitha kontrollet, për të mos pasur në faqen zyrtare, asnjë “ndërhyrës”, apo ndonjë person të papajtueshëm me rregullat, me vlerat dhe me idealet tona.

  Tashmë kemi emëruar dhe jemi aktivë përfaqësuesit tanë zyrtarë, në çdo vend të botës, të cilët nga ana e tyre do të kenë për detyrë të organizojnë partitë tona politike kombëtare dhe të bëjnë emërime të tjera të rëndësishme. Në disa raste, për arsye sigurie, ne do të punojmë në vende të tjera, sepse jo të gjitha vendet e presin me kënaqësi organizimin tonë politik. Jo të gjitha vendet duan që popullsia të ketë fuqinë për të vendosur dhe të jetë në gjendje të propozojë ndonjë ligj.

  Nuk na intereson se çfarë kanë bërë, çfarë bëjnë, apo çfarë do të bëjnë forcat e tjera politike.

  Metoda jonë e punës është e thjeshtë, të gjithë përdoruesit tanë të regjistruar të verifikuar, të cilët shpresojmë se do të jenë edhe votuesit tanë të ardhshëm, do të zotërojnë të gjitha bizneset tona dhe do të vendosin lirshëm, por të informuar, për çdo vendim të marrë nga partitë tona politike. , dhe do të udhëheqin në një mënyrë totale dhe e vazhdueshme çdo zgjedhje dhe çdo votë e përfaqësuesve tanë politikë, të cilët për herë të parë në botë do të jenë në shërbim të atyre që u japin fuqinë për t'i përfaqësuar. Përfaqësuesit tanë politikë dhe partitë tona politike do të jenë shërbëtorë të popullit dhe jo e kundërta.

  Me përjashtim të një artikulli të vetëm, ose më së shumti 2 ose 3, artikuj kritikë, mundësisht konstruktivë, për situatën politike të çdo vendi, ne preferojmë të propozojmë, duke thënë se çfarë do të bëjmë dhe si do ta bëjmë, sesa të kritikosh, ose më keq, të japësh, të fajësosh të tjerët. Meqenëse sapo kishim lindur, faji i vetëm që kishim, si votues, ishte që votuam dhe morëm pushtetin, partive dhe njerëzve që nuk e meritonin besimin tonë.

  Për të interesuarit, ne po krijojmë faqen tonë të pavarur informative, falënderojmë përveç të gjithë përdoruesve tanë të verifikuar të regjistruar, të cilët na informojnë për atë që po ndodh në territoret e tyre, gjithashtu edhe shumë gazetarë profesionistë, të cilët në mënyrë anonime na ndihmojnë të krijojmë të lirë, të plotë, kompetent. dhe informacion të pavarur.

  Ne po krijojmë gjithashtu në faqet tona të ndryshme të internetit, mundësi të ndryshme biznesi, banka, para të veta, financa, biznes, multimedia, sport, radio dhe TV dhe shumë aktivitete të tjera interesante.

  Ne po krijojmë pjesë publike, në të gjitha faqet tona të internetit, të dukshme për të gjithë në gjuhë të ndryshme, tani për tani janë të mundshme përkthimet e çdo pjese në anglisht, të secilit prej faqeve tona të internetit, në mbi 100 gjuhë, duke ndryshuar gjuhën nga një formë e përshtatshme, me menyja rënëse, nga anglishtja, në një nga gjuhët e pranishme. Natyrisht, gjithçka e shkruar në anglisht do të publikohet me kalimin e kohës, në çdo gjuhë të botës, për të lejuar një bashkëpunim më të mirë midis përdoruesve tanë të verifikuar të regjistruar. Për 52 gjuhë zyrtare ne kemi tashmë faqe prezantimesh publike, dhe kategori blogjesh dhe diskutimesh, për mbi 30 gjuhë kemi (të rezervuara për përdoruesit tanë të regjistruar) grupe gjuhësore me zyrën e informacionit, me pyetje nga përdoruesit tanë dhe përgjigje. nga administratorët tanë.

  Ne kemi krijuar tashmë, në secilën prej faqeve tona të internetit, grupe pune dhe faqe prezantimi, publike, private dhe sekrete, për çdo vend të botës dhe po fillojmë krijimin e grupeve lokale, për një prani më të mirë dhe të plotë në territorin..

  Tashmë kemi krijuar dhe jemi aktivë dhe funksionalë të gjitha grupet speciale, sigurinë, ligjshmërinë, specialistët, biznesin dhe po bëjmë shumë aktivitete të tjera të rëndësishme.

  Tashmë kemi filluar shumë projekte, të gjitha novatore, të cilat do t'ju tregojmë në faqet tona të internetit, në momentin e duhur.

  Gjithçka ndodh shpejt, por shumë të vëmendshëm ndaj çdo detaji, ndaj jemi krenarë për punën tonë.

  Jemi pothuajse gati, për fazën tjetër, hapjen zyrtare. Ne do të fillojmë me prezantimin, me të gjitha mjetet e mundshme, të aktiviteteve tona dhe me një deklaratë shtypi mbarëbotërore, në nivel ndërkombëtar, kombëtar dhe lokal. Ne do t'ju komunikojmë si gjithmonë, si përmbajtjen e tekstit të njoftimit për shtyp, ashtu edhe njerëzit dhe mediat të cilave ua kemi dërguar. Ne gjithashtu do t'ju tregojmë se kush e ka publikuar materialin tonë dhe kush jo , kështu që do të kuptoni se kush po informon dhe kush jo. Ne do t'ju tregojmë gjithashtu se si do të bashkëpunojmë, me kë do të publikojë mesazhet tona dhe mbi të gjitha se si nuk do të bashkëpunojmë kurrë dhe për asnjë arsye, me ata që do të na injorojnë.

  Kush do të publikojë do të jetë partneri ynë mediatik, duke marrë sipas kohës së publikimit, në vrojtim, informacionin tonë, kush nuk do ta bëjë këtë do të marrë një paralajmërim zyrtar, nga avokatët tanë, në emër të secilit prej përdoruesve tanë të verifikuar të regjistruar, duke kërkuar , të cilët nuk publikojnë kurrë, pa autorizimin tonë zyrtar, asnjë nga informacionet tona, qofshin ato që kanë të bëjnë me njërin prej tyre apo ndonjë aktivitet tonë.

  Me pak fjalë goje, dhe me disa përdorues që do të na ndihmojnë, së shpejti do të jemi të njohur në të gjithë botën.

  Me siguri do të na bashkohen shumë njerëz inteligjentë, sepse megjithëse jemi të hapur për të pritur të gjithë popullsinë botërore, është thelbësore që ne të zgjedhim me kujdes përdoruesit e parë të regjistruar dhe të bëjmë takimet përkatëse.

  Falë më shumë se 100,000 miqve tanë, të cilët përdorin aplikacionin tonë për sistemet Android, i cili funksionon mirë dhe së shpejti do të publikohet, së bashku me ato për sistemet e tjera operative, në App Store-et e tyre përkatëse.

  Në këtë falënderim duhet t'u bëjmë një të veçantë donatorëve tanë të shumtë, të cilët në këtë periudhë të vështirë kanë gjetur disa shuma të vogla e të tjera të mëdha për t'ia dhuruar organizatës sonë politike ndërkombëtare. Duke ju kujtuar që të përdorni vetëm dhe ekskluzivisht formularin e dhurimit në faqen tonë zyrtare, në menunë zyrtare, shërbimet komunale, donacionet, sepse është i vetmi që na merr paratë dhe të mos përdorni metoda të tjera, për të mos i hedhur. largoni paratë tuaja, ose faqe të mashtrohen nga një person i pashpirt. Ju sigurojmë se çdo shumë e marrë do të përdoret në mënyrën më të mirë, për të përmirësuar të gjitha aktivitetet tona.

  E mbyllim duke falenderuar të gjithë ata që bashkëpunojnë me ne. Tani për tani ju e keni bërë falas, në kohën tuaj të lirë, por së shpejti do të vazhdojmë të rekrutojmë, me kontrata pune ose bashkëpunimi, për punëtorë, studentë apo pensionistë, të shumë përdoruesve tanë të regjistruar të verifikuar, të cilët kemi parë që ata i bëjnë. një punë e mirë dhe e bëjnë veten të dobishëm. Kërkesat do të jenë të disponueshme në faqen zyrtare dhe do të vlerësohen me kujdes, duke zgjedhur më të mirat.

  Në artikullin tjetër, ne do të publikojmë disa lidhje të rëndësishme, për t'ju lejuar të zbuloni galaktikën tonë politike dhe universin tonë të projekteve novatore.

  Faleminderit të gjithëve që do të lexoni mesazhin tonë, jemi të sigurt që tashmë keni filluar të jeni kurioz se si do të vazhdojë aventura jonë e madhe. Ne kemi parashikuar gjithçka, shumë gjëra, të bukura dhe të tjera, për fat të pakta, më pak të bukura. Nuk është e lehtë të ndryshojmë dhe përmirësojmë botën, por është detyrimi ynë të përpiqemi, për hir tonë dhe për brezat e ardhshëm, të cilëve nuk duam t'u lëmë një botë të skllavëruar nga politika, e cila nga ana tjetër është skllav i ekonomisë. Ne do t'u lëmë atyre një botë ku popullsia vendos, politika ekzekuton dhe ekonomia rregullohet. Një botë e drejtë, e ndershme, kompetente dhe e bazuar në meritat e çdo personi. Një botë në të cilën të gjithë do të kenë të njëjtat shanse, por që do të shpërblejë ata që punojnë më shumë, duke mos lënë askënd pas.

  Ndani me sa më shumë njerëz, bashkohuni me ne sa më shpejt.

  Përshëndetje dhe urime më të mira nga i gjithë stafi ynë.

  DirectDemocracyS, projektet dhe politikat tuaja, në çdo kuptim!

  PS Ju lutemi ndiqni me kujdes të gjitha informacionet tona, për regjistrimin dhe krijimin e profilit tuaj personal, si dhe ndiqni rregullat për verifikimin e identitetit, në mënyrë që të mos rrezikoni të bëni gabime. Gjithçka është e thjeshtë, e shpejtë, e sigurt, falas dhe me angazhimin e vetëm nga ana juaj për të mos qenë thjesht spektatorë, por protagonistë të politikës sonë dhe tuajën inovative.

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Շնորհակալություն Ty
  Dankie Ty
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Friday, 08 December 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START