Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
40 minutes reading time (7953 words)

Ideologia noastră

romania rettangolareconddrd

Acest articol al nostru, explică pe scurt motivele nașterii noastre și esența existenței noastre. DirectDemocracyS, este organizația noastră politică internațională, bazată pe democrația directă, care evident, deși cu autonomiile locale corecte, va fi aceeași, în toate zonele noastre geografice, teritoriale, continentale, naționale, statale, regionale, provinciale, raionale și locale. Aceleași reguli, aceleași valori, aceleași idealuri, aceleași metode, bazate pe bun simț și pe meritocrație.

Vă sfătuim să citiți totul, cu mare atenție, chiar și de mai multe ori, pentru a înțelege despre ce este vorba.

Pentru a citi întregul articol, faceți clic pe titlu sau, după această scurtă introducere, faceți clic pe: continuați lectura. Îl poți comenta și în engleză, dar pentru a-l comenta în principalele limbi ale lumii, va trebui să mergi la meniul principal, care pentru cei care ne vizitează de pe smartphone-uri, se afișează făcând clic pe 3 linii orizontale, sau în partea de jos a paginii veți găsi meniul principal complet, cu elementele de meniu orizontale, drop-down, în elementul de meniu utilitate, accesați blog, în categorii de blog, alegeți în categorii, categoria de limbă , și limba dvs. și căutați articolul intitulat: ideologia noastră. Sună complicat, dar e super simplu. Vă rugăm să urmați cu atenție și să respectați toate instrucțiunile noastre, pentru a utiliza site-ul nostru în cel mai bun mod.

Pentru a vedea toate părțile în limba engleză, din zona publică a site-ului nostru (și pentru membrii noștri și zona privată), trebuie doar să faceți clic pe modulul de limbă, în partea de sus, al fiecărei pagini a site-ului nostru, pe scrierea „ -Engleză-“, iar apoi în meniul drop-down, trebuie să faceți clic pe limba preferată. În câteva secunde, veți vedea toate părțile în engleză, în limba dvs. Sau, în partea de jos a paginii noastre web, faceți clic pe steagul limbii dvs. sau, sub steaguri, selectați limba dvs., făcând clic pe ea, din meniul derulant care se deschide, făcând mai întâi clic pe: selectați limba . În câteva secunde, fiecare parte în limba engleză va fi tradusă în limba preferată. Atenție, traducătorii noștri automati, deocamdată, traduc doar toate părțile în engleză, în peste 100 de limbi, și nu dintr-o limbă în alta.

Democrația înseamnă putere pentru oameni.

Folosind acest cuvânt, democrație, care are sensul, puterea pentru oameni, nu ne-au făcut o favoare, dar au făcut-o, pentru că este logic, normal și corect, așa este. Populația trebuie să dețină și să mențină mereu toată puterea și trebuie să decidă regulile, deci legile, pe care apoi trebuie să le pună în practică și să le respecte mereu. Vechea politică, în schimb, și-a luat puterea de a decide, și o folosește cum vrea, de mulți ani, după fiecare alegere, fără ca nimeni să poată face nimic în privința asta, fără să întrebe niciun alegător, care decizie este Cel mai bun. DirectDemocracyS, este politica noastră inovatoare și este singura care poate pronunța în mod credibil cele două cuvinte, care sunt, împreună cu altele, baza existenței noastre, a libertății și a democrației.

Prin urmare, conceptul de bază, care ne-a dat naștere, este compus din câteva întrebări, și răspunsuri logice aferente. Dacă vă întrebăm, într-o democrație, cine comandă, cine decide? Răspunsul tău va fi: cel care deține puterea, comandă și decide. Și pentru a înțelege mai bine de ce trăim într-o lume nedreaptă, vă punem o întrebare: cine deține puterea? Și aici, ești obligat să spui, că în democrație: populația are puterea, dar că o deține, și o exercită, doar când sunt alegeri. Apoi, de mulți ani, partidele politice și reprezentanții lor politici le dețin, toată puterea. Nimeni nu va nega vreodată acest concept al nostru.

Ne-am pus aceleași întrebări, cu mulți ani în urmă, și am căutat, și am găsit, toate soluțiile, pentru a face dreptate, cu scopul de a crea o adevărată democrație directă, în timp ce începem munca noastră grea, ca o democrație hibridă. . Deocamdată suntem o democrație hibridă, în sensul că, în aproape toate țările lumii, pe lângă dictaturi, oligarhii, partide unice, există forme de democrație parțială, și imperfectă, cea reprezentativă. Neputând schimba imediat implementarea democrației, care este doar parțială, în diferitele țări, în cadrul organizației noastre politice, punem imediat în practică singura democrație autentică, cea directă, în care, alegătorii noștri, membri oficiali, site-ul nostru oficial, deține și au control total, absolut și infinit asupra tuturor activităților noastre. Libertatea absolută și democrația autentică sunt cuvintele cu care ne prezentăm lumii.

Oamenii trebuie să aibă puterea de a decide, dar există un singur tip de democrație, care dă cu adevărat putere oamenilor, și acesta este democrația directă. Întrebând mereu populația care este cea mai bună cale de urmat, pentru orice alegere de făcut, ce legi să scrie, să discute și să aprobe, este o obligație pentru oricine este implicat în politică. Prezentul și viitorul trebuie să fie decis de toți oamenii, și nu doar de partidele politice și reprezentanții lor politici. Dacă în cele mai vechi timpuri, democrația directă era pusă în practică, doar de câteva orașe, în Grecia antică, unde oamenii votau, principalele decizii de luat, punând o piatră într-o urnă pentru a spune da, sau într-o altă urnă pentru a spune da. spune nu, în prezent, cu tehnologia și măsurile de securitate existente, poți decide, la nivel internațional, continental, național, statal, regional, provincial, districtual și local, oraș, cartier și chiar blocaje rutiere, toate împreună, cu privire la fiecare decizie de luat. Doar câteva minute pe zi, de angajament politic, din partea noastră a tuturor, pentru a schimba și îmbunătăți lumea și pentru a ne asigura că legile sunt decise de cei care sunt apoi obligați să le supună. De asemenea, DirectDemocracyS pune în practică democrația directă propositivă, care permite oricărei persoane care face parte dintr-unul dintre grupurile noastre, pe site-ul nostru oficial, să propună, să discute și să li se voteze inițiativele, ideile și proiectele. Nu eliminăm politica, ci creștem numărul oamenilor, care vor avea ocazia să facă politică, în mod activ, fiind protagonist.

Oricine îți spune, că trăiești deja, în democrație autentică, te minte, știind că mint. Noi, chiar și în țările care se declară democratice, trăim singuri, într-o democrație parțială, în care, doar la alegeri, pentru scurtul timp pentru a alege, și a vota, pentru un partid politic, sau pentru a alege un reprezentant politic, avem puterea în mâinile noastre. Noi decidem cui să dăm, putere, faimă, bogăție, privilegii, timp de mulți ani, fără a putea opri, schimba sau influența, alegerile și toate deciziile vechii politici actuale. Ei o fac, folosind cea mai proastă minciună: îți vor spune, că prin vot, noi alegem, cine trebuie să aleagă pentru noi. Că cu votul nostru, delegăm altora sarcina de a face legile, pe care suntem obligați să le punem în practică și, în consecință, să le respectăm.

Ei vă vor spune că democrația reprezentativă este adevărata democrație, pentru că, cu votul nostru, partidelor politice și reprezentanților lor politici, aleși de ei, candidați întotdeauna de ei, li se dă puterea de a decide, în numele nostru, a alegătorilor. De asemenea, vă vor spune că câștigătorii alegerilor reprezintă majoritatea populației și că într-o democrație, majoritatea decide, iar minoritatea se conformează. Din punct de vedere tehnic, însă, dacă, de exemplu, un partid politic, sau o coaliție de partide politice, sau chiar un reprezentant politic, ia 50% + un vot, cu siguranță nu reprezintă majoritatea populației, reprezintă doar majoritatea cei care au mers la vot. De exemplu, în multe țări, chiar și procente foarte mari de alegători, adesea de la 10 la 40%, nu merg la vot. Prin urmare, dacă votează doar un procent din totalul alegătorilor, cine câștigă nu reprezintă majoritatea alegătorilor, ci doar majoritatea celor care s-au prezentat fizic la vot. Cei care nu par să voteze, cei care se abțin, o fac mai ales, pentru că nu se recunosc în niciun partid politic și nici în niciun candidat la alegeri. DirectDemocracyS, în care oricine se poate recunoaște, este o alternativă valabilă la vechea politică.

Partidele politice, și reprezentanții lor politici, ai vechii și învechite clase politice, se fac legitime, și legale, prin votul, cu care le dăm reprezentare.

Oricine dintre voi care aprobă acest comportament, încetează imediat să citească, pleacă și nu mai fi văzut niciodată în aceste părți. Suntem răi? Noi nu, voi da, pentru că voi, voi sunteți complicii, ai celei mai mari fraude, și ai celui mai mare furt, din istoria omului.

Vechea politică, cu cei care îi aparțin, cu democrația reprezentativă, nu va fi niciodată dreaptă, nici măcar legitimă (cum nu sunt legile lor din punct de vedere tehnic), pentru că fiecare persoană, cu votul său, nu renunță la puterea de a decide, dar îi face pe unii politicieni proprii reprezentanți în instituții. DirectDemocracyS, cu obligația reprezentanților săi politici, de a cere întotdeauna, înainte de a decide ceva, o opinie obligatorie, celor care au dat politicienilor puterea de reprezentare, face automat democrația reprezentativă. Din când în când, chiar și astăzi, se organizează referendumuri populare, deseori pe probleme nefundamentale, și din când în când cu întrebări complicate, pentru a da poporului dreptul de a se exprima. Dar iti dai seama? Ele dau oamenilor ceea ce înseamnă cuvântul în sine, democrație, și ar trebui să fie întotdeauna complet și continuu în timp. DirectDemocracyS, prevede și pune în practică pe plan intern, dar și pe plan extern speră, un referendum continuu, pe fiecare subiect, punând în practică democrația autentică.

În multe dintre articolele noastre, evidențiem și denunțăm acest concept fundamental, acest furt al democrației, această fraudă imensă, care ne dă tuturor, iluzia de a decide, mirajul puterii. În schimb, doar vechile partide politice și reprezentanții lor politici decid. Ne place să clarificăm lucrurile, să îi facem pe toți să le înțeleagă, iar apoi fiecare dintre voi va decide dacă avem dreptate, sau dacă greșim, iar situația mondială este în regulă.

Pentru o dată, într-unul dintre articolele noastre, ajungem direct la partea inițială, la partea importantă.

Scopul nostru final este de a permite tuturor oamenilor, deci întregii populații mondiale, să decidă, să propună, să discute, să voteze, să scrie, să pună în practică și să pună în aplicare toate regulile (legile), ajutați, informați într-un mod sincer, liber, independente și concurează cu grupuri de specialitate. Bazându-ne toate regulile, toate activitățile noastre, pe bunul simț, meritocrație, respect reciproc și legalitate. Deci, în acest fel, putem trăi cu toții, cu adevărat liberi și într-o democrație autentică. Tehnologia și măsurile de securitate, pentru a asigura funcționarea perfectă a tuturor activităților noastre, este deja activă și este prezentă pe fiecare dintre site-urile noastre. Fiecare dintre grupurile noastre speciale este alcătuit din toți membrii noștri, care garantează respectarea totală a tuturor regulilor noastre.

Deja faptul că partidele politice decid pe cine să candideze, și nu întreabă, decât în cazuri rare (cu alegerile primare), susținătorilor lor, este un fapt execrabil. Primarul și alegerea cine să nominalizeze nu sunt niciodată decise cu adevărat de toți membrii de partid, dar candidații primari sunt aleși de conducerea partidelor politice, adesea influențate de puterile financiare, economice și de putere. Dacă ai observat, îți dau o listă de nume, dar nu îți anunță cum au fost aleși candidații, în funcție de ce, ar trebui să avem încredere în unul sau altul? Aici, în DirectDemocracyS, selecția candidaților este practic publică, și este încredințată unui grup de selecție de candidați, format din membrii noștri oficiali. Oricine poate aplica, sau poate fi candidat, din membrii diferitelor grupuri geografice sau numerice (care sunt marea noastră inovație). La alegerile primare se arată un clasament, care se consultă celor care trebuie să voteze, pe baza rezultatelor obținute, de fiecare candidat, la selecția candidaților, de către grupele de selecție a candidaților, pentru a permite celor care votează, să aleagă cei mai buni candidați într-o manieră informată.

Oricine se alătură DirectDemocracyS nu este doar membrul sau susținătorul nostru, ci este proprietarul, împreună cu fiecare dintre utilizatorii noștri înregistrați verificați, al întregii noastre organizații politice. Proprietatea garantează controlul total și continuu de către membrii noștri oficiali asupra fiecărei activități pe care o desfășurăm. Fiind proprietar, fiecare dintre utilizatorii noștri are interesul ca toate activitățile să se desfășoare cu respectarea tuturor regulilor noastre.

Deci, diferența dintre noi (politica inovatoare) și a lor (politica veche) este imensă.

Dar însuși faptul de a considera democrația, democrația reprezentativă, este o înșelătorie. Democrația reprezentativă permite partidelor politice, și reprezentanților politici, să decidă asupra tuturor, timp de mulți ani, fără a cere nici o părere, celor care, cu votul lor, au delegat puterea de a decide vechii politici.

Pentru a ști dacă cititorul acestui articol este potrivit să ni se alăture, trebuie doar să urmăriți, cu mare atenție, raționamentul care urmează, asupra puterii de reprezentare, pe care îl dăm cu votul nostru.

Dacă cu votul nostru dăm, sau mai bine zis, dăm, celor care ne reprezintă, puterea de a decide în locul nostru, atunci nu ni se alătură, pentru că ești incompatibil cu politica noastră inovatoare. Înseamnă că ești de acord, să cedezi, și deci să dai, vechii politici, toată puterea ta de a decide.

Dacă cu votul nostru, dăm, celor care ne reprezintă, doar puterea de a ne reprezenta, în instituții, de a ne pune în practică deciziile, citiți cu atenție articolele noastre, și alăturați-vă nouă, pentru că sunteți compatibil, cu toate activitățile noastre .

De fapt, este esențial să înțelegem, dacă vrem să ne hotărâm noi, asupra prezentului nostru și asupra viitorului nostru, fiind toți împreună adevărații protagoniști, informați și actualizați, sau vrem să facem, ca și în trecut, și să dăm alţii sarcina de a decide pentru noi. Sau, dacă preferăm, nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu vrem să pierdem timpul, să propunem, să discutăm și să votam, legile care ne guvernează viața. Mulți vor spune: dacă plătim partidelor politice, și reprezentanților politici, să decidă și să-și facă treaba, de ce să pierdem timp prețios, să ne hotărâm, toți împreună, în locul lor? Răspunsul este simplu, iar noi vă răspundem, cu câteva dintre întrebările noastre, pentru oricine citește. Ai încredere în partidele politice, în reprezentanții politici, în vechea politică? Sunteți sigur că vechea politică respectă toate promisiunile făcute în timpul campaniei electorale? Desfășoară partidele politice vreo parte a programelor lor politice? Dacă răspunsurile dvs. la întrebările de mai sus sunt nu, alăturați-vă nouă imediat și haideți să schimbăm și să îmbunătățim politica mondială la fiecare nivel. Dar avem alte întrebări pentru tine. Ați auzit de partide politice, sau reprezentanți politici, care au fost corupți, care au mințit, care și-au folosit puterea politică în scopuri personale sau despre prieteni sau instituții financiare și economice? Ați auzit de partide politice, sau reprezentanți politici, care au favorizat, prin deciziile lor, doar o anumită clasă socială și care nu au făcut legile, în interesul tuturor cetățenilor? Credeți că există o luptă, atât externă, cât și internă, pentru puterea politică? Credeți că aceste lupte pentru putere și pentru menținerea prestigiului lor sunt dăunătoare și împiedică partidele politice sau reprezentanții politici să își îndeplinească sarcinile reprezentative într-un mod util tuturor? Din nou, dacă răspunsurile tale sunt toate da de data aceasta, alătură-te nouă imediat și hai să schimbăm și să îmbunătățim pentru totdeauna politica mondială, la fiecare nivel.

DirectDemocracyS, a găsit o modalitate foarte simplă și eficientă de a schimba și de a îmbunătăți politica mondială și, prin urmare, de a schimba și de a îmbunătăți viața tuturor oamenilor. Cu regulile noastre, cu valorile noastre, cu idealurile noastre, toate puse în practică, oricui ni se alătură, ne vom obliga pe reprezentanții noștri politici, din întreaga lume, din fiecare zonă geografică, la toate nivelurile, să ceară o opinie obligatorie, să cei care le-au dat puterea de reprezentare, adică alegătorii lor, care sunt toți membri ai organizației noastre politice. Nu putem obliga pe nimeni să se schimbe și să inoveze și cu siguranță vechea politică nu are interesul, și puterea, să renunțe la puterea lor în favoarea populației. Oamenii, pentru vechea politică, contează doar în ziua alegerilor și, după cum știți bine, ar face orice pentru a obține consensul și, în consecință, pentru a-și păstra privilegiile.

Pentru noi, în primul rând, în fiecare decizie, există binele întregii comunități. Pare o concluzie dinainte, dar nu toate partidele politice au in regulamentul lor sintagma: vom face fiecare activitate, cu scopul de a ajuta toti oamenii, incepand intotdeauna cu cei mai in dificultate. Vom analiza, în celelalte articole ale noastre, partea finală a propoziției anterioare. Dar înainte ca cineva să ne acuze de bunăstare, și că le cerem săracilor voturi, vă spunem, că nu dăm nimic nimănui, dar nu vom permite niciodată, că există o singură persoană în dificultate, într-adevăr, fără a primi ajutorul nostru. . , pentru a crea o viață decentă. Nu este în stilul nostru, și nu va fi niciodată, faptul de a „cumpăra” votul, și consensul, a promite lucruri care nu sunt reale sau a înșela populația, pentru a ne face să votăm. Anumite guverne, și anumite partide politice, după ce au guvernat, și au luat din buzunarele populației 100, pentru a fi reconfirmate, înainte de alegeri, promit ajutoare, și favoruri, pentru a câștiga din nou alegerile. Așa că chiar înainte de vot, îți dau înapoi 20, din cele 100 pe care ți-au „furat”. Și toate mințile mai puțin strălucitoare îi reconfirmă pe cei care le-au „jefuit”. Iar istoria se repetă la infinit. Poate cu diferiți protagoniști.

Pentru noi, toate idealurile politice, ale întregii politici vechi, sunt falimentare, învechite, ineficiente, iar puținele lucruri de bun simț, pe care fiecare ideal le are, în procente minime, le „furăm”, unindu-le, pentru a crea ideal politic perfect, și modern, bazat pe bunul simț, pe meritocrație, pe respectul pentru toate legile (de către toată lumea), pe respectul reciproc, al tuturor oamenilor, pe a ști să distingem binele de rău, pe educație, pe cercetare, pe " informații corecte și de încredere despre cultură, respect pentru toate tradițiile, respect pentru toate religiile, dar fără a permite oamenilor răi să ni se alăture.

Pentru noi și pentru oricine ni se alătură, comunism, fascism, nazism, socialism, democrați, republicani, muncitori sau conservatori, de dreapta sau de stânga, partide de centru, dictaturi, oligarhii, partide unice, etatism, capitalism sălbatic și toți cei care să-i reprezinți și să-i susțin, toți sunt responsabili și complici ai lumii de rahat, în care trăim. Același lucru este valabil pentru toate mișcările antisistem, sau pentru cei care se angajează în politică împotriva cuiva, care nu au adversari politici, ci dușmani veritabili, toate sunt incompatibile cu inovația noastră. Nu facem politică, împotriva cuiva, nu suntem antisistem, ci facem politică în favoarea tuturor, și creăm, și gestionăm împreună, pe plan intern, toate nenumăratele noastre proiecte, un sistem nou, politic, financiar, și economic, care nu este un dușman, ci o alternativă la vechile sisteme.

Mulți ne consideră antipolitici, anti-sistem, pentru că semnalăm tuturor și criticăm defectele enorme ale întregii politici și ale sistemului financiar, economic și social. Dar acestea sunt evaluări superficiale, din partea celor care nu ne cunosc. În plus, nu ne limităm la a face critici, avem soluțiile pentru diferitele probleme critice. Și atunci, adevărul este cunoscut de toată lumea, și doar cei care nu vor să vadă pretind că problemele enorme nu există.

Din moment ce tocmai ne-am născut, nimeni nu ne poate acuza că am spus, scris, niște lucruri și apoi am făcut lucruri diferite, fără să ne ținem toate promisiunile. Nu se va întâmpla niciodată să spunem una și să facem alta. Nimeni nu poate contesta afirmațiile noastre și metodele noastre, studiate, proiectate și puse în practică, în mulți ani de muncă grea. Luăm însă, tuturor susținătorilor noștri, puterea de a critica, organizarea noastră politică, și reprezentanților noștri politici, pentru că facem, și vom face mereu interesele celor care ne susțin, executând și punând imediat în practică, fiecare" comanda" primită de la membrii noștri. Deci criticându-i pe reprezentanții noștri, ei practic se vor critica pe ei înșiși.

Spre deosebire de vechea politică, DirectDemocracyS, decide programele și face promisiunile electorale, la toate nivelurile, în grupuri de lucru, formate din toți membrii noștri oficiali, internaționali, continentali, naționali și locali, cu ajutorul unor grupuri speciale de administrație, securitate, și garanți, și cu colaborarea fundamentală, a unor grupuri de specialiști, liberi, independenți, competenți, formați din utilizatorii noștri, care ne vor garanta, prin munca lor, orice succes. Decizând împreună, pe baza unor propuneri individuale, toată lumea va putea să discute, apoi să voteze, fiecare idee de bun simț, și utilă, pentru întreaga populație.

Punem în practică, adevărată autonomie locală, în toate grupele geografice, se decide împreună, având la bază, toate regulile, toate valorile, toate idealurile, și aceleași metode, ale organizației noastre internaționale. Să propună, să discute, să decidă și să voteze, vor fi membrii noștri, în grupele geografice, ai diferitelor subdiviziuni teritoriale, compuse în întregime din persoane care locuiesc în fiecare zonă geografică.

DirectDemocracyS, nu are nicio intenție, de a forța vechea politică, vechiul sistem financiar, economic și social, să se schimbe și să devină ca noi, întrucât nu ne interesează o confruntare, împotriva lor și împotriva ideologiilor actuale. Dar dacă suntem atacați, sau dacă încercăm să încetinim, sau mai rău, să ne oprim, vom putea răspunde inteligent, dar ferm.

Suntem și vom fi întotdeauna împotriva oricăror forme de violență, împotriva oricărui război, împotriva oricăror forme de terorism, împotriva oricărei activități criminale și împotriva oricărei persoane care nu practică și nu respectă toate legile. Pacea, legalitatea, ideile și programele inovatoare, în fiecare sector, ne vor permite, în scurt timp, să schimbăm și să îmbunătățim lumea.

Toată această muncă imensă și dificilă va fi însă făcută cu calm, calculând cu atenție și evaluând fiecare detaliu și respectând toate, toate regulile noastre, fără nicio excepție și fără a face vreodată compromisuri. O vom face câte un utilizator, selectând cu mare atenție, în special primii noștri utilizatori. Nu putem da greș, pentru că punem întotdeauna oamenii potriviți în rolurile potrivite pentru a-și exprima potențialul, obținând cele mai bune rezultate, reciproc avantajoase.

Știm foarte bine că există un singur lucru, care este cu adevărat dificil, de schimbat și îmbunătățit mentalitatea tuturor oamenilor de pe pământ. Acest lucru nu înseamnă să le îndepărtezi ideile de la oameni și nici să elimini politica. Trebuie să facem o politică mai bună, pe conținut și pe idealuri, care să se concentreze pe toți oamenii, cu toate nevoile și toate aspirațiile lor. Fără să favorizezi vreodată pe cineva, să luăm ceva de la alții. Suntem împotriva oricărei lupte sociale, pentru că avem de regulă ajutorul, concret, imediat și eficient, mai întâi, de la cei aflați în dificultate, apoi de la toți ceilalți. Deci nu se pune problema de a alege pe cine să ajute primul, adică cine este cel mai în dificultate.

Prin eliminarea vechilor ideologii și a „aclamațiilor” politice, ne vom putea concentra cu toții asupra lucrurilor fundamentale, care trebuie realizate împreună. Am creat deja un adevărat „laborator politic”, care a avut mereu în el, oameni din toate mediile politice, dar care au vrut să renunțe la ideile lor, învechite și falimentare, pentru a crea perfecțiunea politică, care este idealul nostru.

Pe lângă mentalitate, de a schimba și de a îmbunătăți, va fi cu adevărat greu, să-i facem pe toți să înțeleagă proiectele noastre, pentru că de multe ori sunt greu de înțeles, din cauza inovației noastre.

Dar, cu timpul, toată lumea va înțelege, că există o singură speranță, pentru o schimbare și o îmbunătățire, a tuturor vieților noastre și se numește DirectDemocracyS, care, odată cu politica, va avea grea sarcină de a schimba și de a îmbunătăți. toate legile, întotdeauna în interesul întregii populații, este o regulă pe care ți-o jurăm, care nu va fi încălcată niciodată. Fiecare lege, fiecare regulă, trebuie să fie, să ajute pe toată lumea, ca întotdeauna, începând cu cei mai în dificultate. L-am scris de 4 ori în acest articol și îl repetăm și îl vom repeta des, dar trebuie să fie clar pentru toată lumea, nu suntem ca vechea politică, practicăm și ne ținem de fiecare promisiune. Și pentru a face acest lucru, nu vom căuta acordul alegătorilor noștri, dar vom merita acordul tuturor oamenilor.

Pentru mulți, poate părea o utopie frumoasă, dar DirectDemocracyS, este real și funcționează deja, de ceva timp, fără prea multă publicitate. Mulți ne spun că oamenii sunt vicleni, uneori răi, și că va trebui să ne ciocnim cu vechea politică, cu vechea finanțe, cu vechea economie, care, în ciuda faptului că este falimentară, sau sortită eșecului, va face totul pentru a încetini. ne lasă jos., sau mai rău oprește-ne. În ceea ce privește oamenii deștepți, sau cei răi, vom putea preveni orice fel de activitate, care este contrară regulilor noastre. De fapt, avem un sistem foarte complicat și de mult timp, pentru a permite cuiva să ni se alăture. Fiecare activitate, a fiecărui utilizator, este evaluată cu atenție, iar utilizatorii nepotriviți sunt blocați sau eliminați, făcându-i persona non grata. Cât despre vechea politică, vechea finanțe, vechea economie, sunt într-o stare atât de proastă și au atât de multe probleme, încât nu vor pierde timpul luptându-se cu noi. Într-adevăr, pentru ei le vom fi de folos, pentru a da o ieșire, pentru ei, și pentru ideile lor eșuate. Pentru că nu respingem pe nimeni și creăm oportunități de dezvoltare pentru toată lumea, evident cu metodele noastre, și cu regulile noastre. Dacă sunt sau nu capabili să se integreze în inovația noastră, va fi esențial pentru „supraviețuirea” lor.

Nu ne considera prea ambițioși, sau prea mândri, sau mai rău, prezumți, fără să ne fi citit mai întâi toate informațiile, care în unele cazuri sunt puțin repetitive, dar este esențial să repetăm câteva concepte de bază, pentru a le face înțelese de toată lumea.

Adesea, veți găsi niște diferențe minuscule, în anumite concepte neesențiale, sau în unele reguli, pe care le-am modificat ușor, făcându-le mai bune. Niciodată, pe concepte, și reglementări de bază, de obicei pe unele lucruri superficiale, între articole vechi și noi, nu ar putea exista neconcordanțe minime, de care ne cerem scuze, dar vă asigurăm că toate sunt făcute cu scopul de a îmbunătăți. Articolele, regulile definitive, și chiar fizionomia site-ului nostru, care poate părea cam haotică, sunt în curs de pregătire, și votare, în varianta definitivă, și toate vor fi publicate în cel mai scurt timp. Prin urmare, nu ezităm să vă vorbim despre unele dintre defectele noastre, marginale, dar lucrurile esențiale sunt mereu aceleași.

Vă sfătuim, să vă informați, și să aprofundați, diversele subiecte, citind toate părțile publice, pe site-ul nostru oficial, apoi, dacă vă place ceea ce oferim, și vă veți simți compatibil, cu regulile noastre, cu valorile noastre, idealurile noastre și metodele noastre de lucru, vă puteți alătura nouă, înregistrându-vă și creând un profil personal, pe site-ul nostru de bun venit, urmând fiecare regulă. La urma urmei, este destul de simplu, deși orele pentru a ni se alătura pot varia.

V-am explicat motivele, și pe scurt considerentele noastre, și mai pe scurt metodele noastre, de a schimba și îmbunătăți politica, cu inovația noastră.

Ca de fiecare dată, vă răspundem la unele dintre întrebările dumneavoastră în diversele noastre articole, cât mai curând posibil, le vom aduna într-un articol, de întrebări și răspunsuri, pe care îl vom publica, cu posibilitatea de a găsi cu ușurință răspunsurile, la întrebările dumneavoastră legitime. .

Întrebarea 1. DirectDemocracyS, în multe articole, are o poziție foarte critică, față de religii, a aproape tuturor țărilor. Ai religii pe care le consideri mai apropiate de tine și altele care sunt mai îndepărtate?

Răspuns 1. În niciunul dintre articolele noastre, nu am fost critici, ostili sau nepoliticoși, împotriva unei zeități, pentru că oricât de mult s-a îmbunătățit știința, nu ne poate dovedi clar și definitiv că nu există Dumnezeu, sau mai mulți Zei. Am afirmat pur și simplu că, în opinia noastră, și conform multor savanți, multe religii, precum multe culturi, limbi și tradiții, au fost inventate pentru a diviza oamenii. Întotdeauna din motive de putere, financiare și economice. Respectăm credințele religioase, toate în același mod și nu ne vom permite niciodată să le clasificăm pe cele pe care le preferăm, pentru simplul motiv că printre utilizatorii noștri avem oameni din toate țările lumii, de toate religiile, din toate culturile. , din toate tradițiile și care vorbesc toate limbile. Aproape toate religiile au scopul de a converti oamenii, crezându-se a fi cele mai bune, cele mai apropiate de divinități, iar asta de-a lungul timpului a creat conflicte și violențe de tot felul (războaie și terorism). Dar nu am pus niciodată vina pe religii, ci pe oameni, care au folosit și încă folosesc religiile și divinitățile, ca pretext, pentru a comite tot felul de violențe. Și întotdeauna din motive, care nu au nimic în comun cu zeii. Toate religiile, par corecte, propovăduiesc iubirea, dar toate sunt învechite, iar conducătorii lor, și credincioșii lor, ar trebui să-și ceară divinităților, cu un nou mesaj de dragoste, și un mesaj de înnoire. De asemenea, îi încurajăm să fie toleranți și respectuos față de ideile altora. Cu noi, totuși, oamenii de orice religie pot accesa, atâta timp cât nu încearcă niciodată, să convertească alți utilizatori și să nu amestece niciodată religia în activitățile noastre. Cei care lucrează cu noi trebuie să pună respectul reciproc în fruntea valorilor lor. Deocamdată, nicio religie nu a luat parte împotriva noastră și sperăm ca toate religiile să înțeleagă importanța, pentru toată lumea, a muncii noastre, că fiecare regulă este pentru binele tuturor oamenilor, fără nicio discriminare. Toleranța și respectul trebuie să fie reciproce, între noi și ei.

Întrebarea 2. Și tradițiile anumitor țări, sunt legate de sistemele politice, care de exemplu prevăd monarhii, DirectDemocracyS, este compatibil cu o monarhie?

Răspunsul 2. Tradițiile, culturile, religiile, limbile, dar și arta, care asigură democrația, libertatea și respectul reciproc, sunt toate compatibile cu toate activitățile noastre și toate sunt respectate de noi în același mod. Pentru noi, toate tradițiile, culturile, religiile, limbile, arta sunt considerate o bogăție pentru diferitele populații și reprezintă identitatea națională. Dacă o țară are un sistem monarhic, nu este treaba noastră să schimbăm sau să modificăm acest sistem. Suntem perfect compatibili, cu monarhiile, atâta timp cât acestea nu sunt autoritare, și nu desfășoară activități, împotriva noastră, sau împotriva utilizatorilor noștri. Nu credem că o forță politică ar trebui să fie influențată de cine este simbolul unui popor, cum ar fi un împărat, un rege, un duce, cu variantele lor feminine etc. etc. Mai mult, în aproape toate țările, există monarhii constituționale, cu parlamente, și guverne, independente de suverani, care îndeplinesc doar roluri reprezentative. Prin urmare, suveranii nu iau aproape niciodată decizii politice directe, ci guvernele sunt cele care joacă rolul politic. Nu ne vom permite niciodată să impunem populațiilor libere ce simboluri naționale sau locale au.

Întrebarea 3. Am citit multe dintre articolele tale, dar pe lângă criticile, corect, la ceea ce se întâmplă, nu văd multe articole despre decor, despre organizarea ta politică, despre ce fel de oameni cauți și mai sus toate la programe, când te gândești să ne spui ceva?

Răspuns 3. A noastră nu este doar o critică, ci observarea tristă a realității în care trăim. Unde diferența dintre bogați și săraci a crescut enorm. DirectDemocracyS, nu are și nu tolerează nici un fel de ură socială, sau invidie, față de cei care au multă bogăție, putere sau faimă, dacă le-au obținut cu merit, într-un mod onest, loial, fără exploatându-și angajații și fără a polua planeta. Dar ni se pare nedrept, ca în vremuri grele, pentru noi toți, cei bogați, devin mult mai bogați, în timp ce cei săraci devin din ce în ce mai săraci și luptăm să supraviețuiască într-un mod decent. Mai mult, aproape peste tot în lume, asistăm la dispariția clasei de mijloc, care a fost adevărata „coloana vertebrală” a țesăturii economice. În ceea ce privește tipul de oameni pe care îl căutăm, aceștia trebuie să fie: oameni inteligenți, cu bun simț, cu respect absolut pentru reguli și legi, cinstiți, sinceri, de încredere, care disting ce este bine, ce este greșit, adevărat, din fals, și că au cel puțin o competență (că sunt specialiști), cel puțin, într-o anumită activitate. Programele noastre politice sunt prezente în toate articolele noastre, dar și, în articole informative, în secțiunea de programe, din meniul nostru principal. Ne-am concentrat asupra diferitelor aspecte ale programelor noastre, inclusiv: politica externă, politica economică, politicile noastre de tineret și multe altele. Doar căutați-le, și sunt găsite, nu sunt detaliate, dar sunt suficient de clare, conceptele fundamentale și inovațiile noastre. Evident, vor fi publicate și alte informații, pe toate programele noastre, nu doar internaționale, dar ținând cont și inserând fiecare dintre programele noastre internaționale, regulile noastre, idealurile noastre, și valorile noastre, organizația noastră internațională, programe continentale, se vor face, național, statal, regional, provincial, districtual și local. Aceste programe politice vor fi întotdeauna propuse, discutate și votate de cei care locuiesc pe un anumit teritoriu și întotdeauna cu doar autonomie locală.

Întrebarea 4. Am citit câteva articole, în care vă definiți reprezentanții politici, păpuși, în mâna păpușarilor, care sunt utilizatorii dumneavoastră înregistrați verificați, nu credeți că diminuați, și faceți inutilă, munca politicienilor ? Nu riști să ai puțini candidați?

Răspunsul 4. Exemplul păpușarului și al păpușarului oferă o idee foarte bună asupra diferențelor dintre vechea politică, în care partidele politice, și reprezentanții lor politici, sunt păpușarii, care decid, fără a se consulta, cu cine. puterea lor de reprezentare și bietele păpuși, care sunt alegătorii, care trebuie să îndeplinească orice ordine, respectându-și regulile, legile, hotărâte și scrise, fără să ceară vreodată poporului o părere. DirectDemocracyS, inversează rolurile, pentru prima dată în lume, punând în practică, pe plan intern, democrația autentică și libertatea totală. Lucrul care ne face strălucitori este exact acesta, facem dreptate, și remediam greșelile suferite, de către populațiile lumii întregi, de la care orice formă de putere, și de propunere, sau de discuție, să o dăm partidelor politice, și reprezentanţii lor politici. De mulți ani, după alegeri, alegătorii nu pot face nimic în privința asta, și urmăresc neputincioși, la decizii, care de multe ori sunt luate doar pentru interesele private, ale câtorva, și nu pentru binele întregii populații. Reprezentanții politici, respectând toate regulile și metoda noastră, au tot timpul, și modurile, să facă politică, cu propuneri, discuții și decizii, să împărtășească, cu alegătorii lor, care vor avea, așa cum este corect, este în democrație, ultimul și ultimul cuvânt. Prin urmare, oricine iubește democrația adevărată ni se va alătura, iar noi vom avea mulți candidați, care vor fi onorați, și mândri, să-și reprezinte alegătorii în instituții, cerând mereu un aviz obligatoriu, înainte de a lua orice decizie.

Întrebarea 5. Aș dori să abordez cu dumneavoastră o problemă filozofică, economică la nivel internațional. A cui bogăție este pământul? Tipuri de proprietate și model economic al DirectDemocracyS. Cum raspunzi?

Răspuns 5. Pentru a vă răspunde, am avea nevoie de multe articole, dar putem încerca să simplificăm împreună. Bogăția pământului aparține întregii populații de pe planeta noastră, care după ce a asigurat fiecărui locuitor al pământului un nivel de trai decent (pe care îl explicăm în multe dintre articolele noastre), împarte enorma parte rămasă, în părți. , în proporție, de meritocrație, onestitate, inventivitate, inteligență și aptitudini, ale fiecărui locuitor, creând pentru toți aceleași oportunități și aceleași posibilități, de a obține bogăție, putere și faimă. Bogăția fiecărei zone geografice trebuie să aparțină oamenilor care locuiesc într-o anumită zonă, de la cea mai mică la cea mai mare, și trebuie exploatată, creând beneficii, în primul rând pentru populația locală. Pentru a înțelege cum se realizează acest lucru, este necesar să citiți cu atenție informațiile noastre despre programele noastre economice. În ceea ce privește tipurile de proprietăți, acestea sunt în general 3, publice, private și mixte public private. Modelul nostru economic, pentru a avea în vedere o economie capitalistă socială, sau un socialism meritocratic. Ne place să ne numim capitaliști cu chip uman, sau comuniști statiști, meritocrați. Proprietatea privată, capitalismul, creează competiție, progres, inovație, cercetare și creștere, dacă nu devine capitalism sălbatic, și fără reguli clare, respectate de toți. Statismul și comunismul, în general, conferă partidelor politice, sau membrilor de partid, puterea de a pune oameni, adesea incompetenți (pentru a nu-și pierde puterea dobândită), corupți, hoți, să gestioneze resurse economice importante, creând prejudicii, atât economice. și sociale. Statul trebuie să intervină în economie, doar în momentele de dificultate gravă, sau în cazuri de corupție, evaziune fiscală, sau inabilitate managerială evidentă, iar aceste intervenții trebuie limitate în timp, dar eficiente în aplicarea legii. Suntem în favoarea, în unele cazuri, a activelor economice și financiare de importanță vitală, sau strategice, în parteneriate cu statul și persoane private. Atât capitalismul, cât și etatismul pot duce la oligarhii care permit oamenilor nemeritori să obțină bogății la care nu au dreptul. Considerăm toate oligarhiile, dușmanii populației sănătoase din punct de vedere moral din diferitele țări, pentru că obținerea bogăției, fără a avea dreptul, sau fără merite, nu este corectă din punct de vedere etic, ci se numește furt. Un lucru fundamental, pe care se bazează modelul nostru economic, este să punem oamenii potriviți la locul potrivit. Numai inserând oameni merituoși în roluri importante se pot obține rezultate importante.

Întrebarea 6. Felicitări pentru toate proiectele tale, dar teama mea este că nu le vei putea pune în practică, din cauza răutății, a nevoii de putere și a egoismului multor oameni. Ca să nu mai vorbim de vechea politică, finanțe și economie, de aici și sistemul actual, care cu siguranță se simt amenințați de inovațiile tale. Am dreptate?

Răspuns 6. Vă mulțumim pentru complimente și pentru preocupările dumneavoastră legitime. Ființa umană are întotdeauna o doză mică de răutate, egoism și tuturor îi place puterea, dar, din fericire, doar un mic procent de oameni au doze foarte mari din aceste aspecte negative, dacă nu bine abordate, ale psihologiei. Deci majoritatea oamenilor sunt buni și pentru ei facem toate acestea. Cât despre sistemul actual (politic, economic și financiar), pe care nu ne propunem să-l luptăm, ci să-l părăsim, care se autodistruge, singur în scurt timp, știm foarte bine că nu va îndrăzni niciodată, dorind să lupte cu un „război” împotriva noastră, care ar fi pierdut de ei din start. Am luat toate măsurile de precauție pentru a preveni, face față și elimina toate tipurile de amenințări la adresa utilizatorilor noștri și a activităților noastre. Cât despre oamenii răi, înregistrarea, crearea unui profil personal, verificarea utilizatorilor noștri și primele activități, cu siguranță nu fundamentale, și vitale pentru noi, pe care oamenii sunt obligați să le facă, să demonstrăm că merităm să putem. să ni se alăture, împreună cu grupurile noastre speciale de securitate, ne protejează de orice tentativă de infiltrare a oamenilor răi. Mai mult, faptul că oricine începe să facă anumite activități aici trebuie să o facă mai întâi gratuit și fără multe avantaje, descurajează mulți oameni nepotriviți să ni se alăture. În timp ce puterile politice, economice și financiare care alcătuiesc sistemul actual vor fi prea ocupate să caute soluții pentru propriul colaps. Din predicțiile noastre, vor încerca să se schimbe, să semene mai mult cu noi, ca să nu cedeze. Vedem deja că, mai ales pe rețelele de socializare, proiecte similare cu ale noastre încep să fie create de oameni care speră să ne poată copia. Faptul de a lucra pe rețelele de socializare îi va împiedica să fie liberi și independenți. De îndată ce publică ceva ce nu este acceptat de cineva, vor fi blocați, sau anulați, iar toată munca lor se va pierde, iar proiectul lor nu are viitor. Ei cred că munca noastră este să publicăm articole, informații și critici. Vizitatorii site-ului nostru web văd doar vârful aisbergului, o parte mică, nesemnificativă a imensei noastre lucrări. Nu toată lumea știe, că din 2008, nu doar scriem articole, asta facem din 2021, dar mai ales încercăm să găsim toate problemele posibile care pot apărea, în proiectele politice, economice și financiare, pe care le-am conceput. , atât de complex. Odată găsite problemele, găsim și toate soluțiile, pentru a le preveni și pentru a le depăși. În primele luni, am fost câțiva oameni, și am creat toate proiectele noastre, punând toate ideile laolaltă, iar în anii următori, am găsit o cale, să facem ca totul să funcționeze perfect. În încheierea acestui articol, dezvăluim și câteva „secrete”, pe care nu le cunoaște toată lumea, precum infrastructura noastră imensă și cum ne-am ales, la nivel mondial, în prima fază, primii noștri aproximativ 100.000 de utilizatori. În acest fel, cei care vor să ne copieze, dacă sunt minim inteligenți, vor înțelege că nu au nici măcar șanse mici să fie ca noi. Când spunem că puterea noastră, bogăția și siguranța noastră sunt toți membrii noștri oficiali, este adevărat, dar nu toată lumea știe, că de mulți ani, am selectat cele mai bune minți și cei mai mari specialiști, din toate sectoarele de activitate. activitate și i-am pus, în rolurile potrivite, pentru a-și exprima potențialul. Multe minți strălucite, profesori universitari, oameni de știință, cercetători, mari inovatori, politicieni, experți în finanțe, economie, politică, jurnaliști, experți în comunicare și informare, dar și unii specialiști cu idei și proiecte extraordinare. Unii membri ai acestor categorii, se vor simți jigniți, pentru că nu au fost încă contactați, dar pentru noi, nu a fost important să avem numărul unu, sau primul „în clasamentul” fiecărei categorii, deoarece sunt deseori supuși actualului sistem, și compromis moral, chiar dacă foarte bun și foarte competent. Am preferat oameni la fel de buni, adesea chiar mai buni, care, însă, din cauza luptei nesănătoase pentru putere, bogăție și faimă, care există în fiecare afacere, nu au fost considerați numărul 1. Și nici măcar primele 10 numere. Selecția pe care am făcut-o ne-a făcut să găsim oameni minunați, inteligenți, competenți și onești, dar cu o dorință „sănătoasă și autentică” de a schimba și îmbunătăți lumea. Primele cuvinte, cu care au fost contactați, după o fotografie, care explică situația, au fost: vrei să schimbi, și să îmbunătățești lumea? Urmează o scurtă explicație, cu motivele alegerii noastre. Selecția continuă, și va continua pentru totdeauna, pentru că cine este inserat într-un anumit rol trebuie să confirme în fiecare zi că își merită locul de „putere”, care în DirectDemocracyS, și toate proiectele conexe, nu este niciodată individual, ci colectiv. Structura noastră este gigantică, și atât de unită și de încredere, încât nu este teamă că intrarea unor sabotori, sau a unor oameni nesiguri, ne-ar putea încetini cât de cât. Mai mult, nu numai oamenii, ci regulamentul nostru de implementare, a regulilor noastre generale, ne-a permis să avem o metodă, care nu numai că funcționează, dar elimină lupta pentru putere. Cu proprietatea membrilor noștri oficiali, oricine poate aplica, pentru orice rol, urmând procedurile noastre, care se bazează pe meritocrație, onestitate, seriozitate și alegeri colective, nu decide niciodată o singură persoană, ci un grup sau mai multe grupuri de oameni. . Modul nostru de a conecta utilizatorii, pe care îl numim „lanțuri legate între ele”, presupune ca fiecare persoană să fie responsabilă pentru alegerile sale și ca fiecare persoană să fie, de asemenea, responsabilă pentru comportamentul și alegerile utilizatorilor conectați la acesta. Nominalizările se desfășoară și în mod colectiv, iar cine votează pentru fiecare nominalizare este și responsabil, pentru orice activitate desfășurată, de cel desemnat. Dar este foarte lung și complicat să explicăm aici cum funcționează fiecare dintre activitățile noastre. Alegând în mod clar să punem mai întâi toate bazele, și abia apoi să obținem consensul, necesar pentru a câștiga în politică, ne-a făcut practic perfecți, și infailibili. Suntem optimiști și prezumți? Cu siguranță, avem toate motivele. Dar preferăm să ne considerăm realiști. Lucrurile trebuie să se schimbe și să se îmbunătățească, pentru că populația o cere. Mulți ne vor cere numele, ale acestor minți strălucitoare, așa cum ne-au cerut numele, ale celor care au conceput, și le-au făcut realitate, toate acestea. Dar, așa cum spunem adesea, numele nu contează, dar contează activitățile pe care le desfășurăm și rezultatele obținute. Pentru noi, confidențialitatea și posibilitatea de a avea întotdeauna utilizatori complet anonimi și nedepistați, sunt esențiale pentru a lucra în pace și în siguranță. Mulți dintre utilizatorii noștri ni s-au alăturat, tocmai pentru această protecție a datelor cu caracter personal, garantată de noi toți, de grupuri speciale de securitate, și de toți administratorii noștri, și reprezentanții oficiali, ceea ce, dacă pentru unii, ne face să comparăm cu șapte periculoase, la alții, le oferă securitatea că sunt protejați, în cel mai bun mod. Mulți oameni, care ni s-au alăturat, dacă alții ar ști, că sunt alături de noi, în anumite cazuri extreme, ar risca siguranța lor, și rudele și prietenii lor. Alții ar risca pur și simplu să-și piardă locurile de muncă și să fie tratați prost. Pentru legea extrateritorialității și pentru regulile noastre, nu vom oferi niciodată și din niciun motiv nimănui date despre activitățile noastre sau despre identitatea utilizatorilor noștri. Evident, în ceea ce privește candidații la alegeri, numele, și calificările, vor fi cunoscute, în timp util, de cei care vor trebui să voteze. Așadar, cu acestea, și cu alte presupuneri, nu ne temem de comportamentul oamenilor răi, sau de provocările actualului „sistem”, ne gândim să ne facem treaba, să schimbăm și să îmbunătățim lumea.

In sfarsit niste anunturi.

1. Suntem încântați de mesajele dumneavoastră, de solicitările dumneavoastră de explicații, dar dacă în zonele noastre publice, v-am explicat deja, sau v-am răspuns întrebărilor, prin ceea ce am publicat, nu veți primi niciun răspuns. Nu o facem din răutate, și înțelegem faptul că, din diverse motive, nu este ușor să găsești răspunsurile la întrebările tale într-un site oarecum haotic, dar nu putem pierde timp prețios, repetând aceleași răspunsuri. Mai mult, nu scriem niciodată detaliile, cum ar fi numele sau țara de origine, a cui ne contactează, cu întrebări pentru clarificare, fără autorizația și solicitarea persoanei care ne contactează.

2. Dacă ca ultimă propoziție, în formularul de contact scrieți: puteți publica numele meu, sau puteți publica țara mea de origine, care este ... și scrieți numele țării dvs., atunci când vă răspundem public la întrebări , vom scrie detaliile, permise de dvs. și autorizate.

3. Vă rugăm să nu vă prezentați personal, în birourile noastre, pentru a solicita activarea profilului dumneavoastră personal, după înregistrarea dumneavoastră, pe site-ul nostru de bun venit. Pierzi doar timp și bani ca să te muți. Nimeni nu are dreptul să vă activeze fizic profilul, în birourile noastre, activarea se face online, de către grupurile noastre speciale de administratori autorizați, după verificare de către grupurile noastre speciale de securitate, și după unele formalități, care ne vor permite să împiedicăm accesul la oricine este incompatibil cu regulile noastre.

4. Citiți cu atenție, chiar și de mai multe ori, toate informațiile noastre, înainte de a vă înregistra, și de a crea un profil personal, trebuie să fiți sigur, că puteți respecta regulile noastre, și că sunteți compatibil, cu idealurile noastre, și cu valorile noastre.

5. Chiar dacă sfaturile tale, proiectele și ideile tale, suntem mulțumiți, și suntem siguri că pot fi, dacă sunt considerate valide, integrate în proiectele noastre, iar în activitățile noastre, te rugăm să le faci, doar de către membri oficiali, a site-ului nostru oficial, numai în zona comunității, și numai cu mesaje în formulare de contact adecvate, cu formulare oficiale, prezente în elementul de meniu, utilități, formulare (vizibile membrilor noștri oficiali), și numai în grupuri interne: sfaturi și sugestii , și proiecte.

6. DirectDemocracyS, precum și toate proiectele noastre conexe, financiar, economic, multimedia, informațional, sportiv și alte sectoare de activitate, acceptă ca membri oficiali, cu înregistrare, activare și verificare, simplu, rapid, sigur, prioritar, persoanele care doresc pentru a obtine roluri importante, si cu posibilitatea de a indeplini sarcini reciproc avantajoase in cadrul tuturor proiectelor noastre. Ei trebuie să fie specialiști, din fiecare sector și din orice fel de activitate, profesori universitari, cercetători, inovatori, savanți recunoscuți la nivel mondial, continentali, naționali și locali, oameni care au studiat, și muncesc, sau au studiat, sau au lucrat, cu excelente rezultate, recunoscute și apreciate. Pe lângă includerea, în grupurile de specialiști, aceștia ne vor putea reprezenta pe noi și pe toți utilizatorii noștri, organizația noastră politică și toate proiectele noastre, în diferitele zone geografice, în calitate de reprezentanți oficiali ai noștri. Toate informațiile, în elementul meniului principal, în contacte, alegeți categoria reguli, alegeți modulul pe care vreau să vă alătur, prin formularul de contact, specificați calificările și specializările dvs.

Mulțumesc.

DirectDemocracyS, politica ta inovatoare, proiectele tale inovatoare, cu adevărat în toate sensurile!

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Onze ideologie
Nasza ideologia
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Tuesday, 06 December 2022

Captcha Image

Main Menu

Latest News

Discover our Latest News

Official Rules. Registration and creation of personal profile. Anonmity. DirectDemocracyS, and all related projects, ...

Read More...

Based on the rules, of DirectDemocracyS, the Regulation Group was formed. Amendment proposals. Your own modifications ...

Read More...

Regulation group. The Official Rules of DirectDemocracyS, and all related projects, have been created, by various group...

Read More...

Registration, and creation of personal profiles. We receive many messages, and we need to clarify some very important c...

Read More...

One of our rules requires and obliges anyone who joins us to work, together with all of us, for about 20 minutes a day, ...

Read More...

Anyone who registers and creates a personal profile on our website, and then joins us, generally does so out of simple...

Read More...

The human being, is a social animal. The basis of the company is made up of many families. For almost all of us, the fam...

Read More...

The State, or the public sector, have always been seen as enemies, or as strict controllers, of compliance with the Law....

Read More...
No More Articles