Accessibility Tools

Translate

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
20 minutes reading time (3984 words)

Invazia rusă a Ucrainei

Înainte de a începe articolul nostru, după mai bine de 100 de zile de la invadarea Ucrainei, din partea Rusiei, trebuie să dăm câteva răspunsuri, numeroșilor vizitatori, care continuă să ne întrebe, care este poziția oficială a DirectDemocracyS, cu privire la acest teribil moment istoric.

DirectDemocracyS și toate proiectele conexe și toți utilizatorii noștri înregistrați verificați sunt și vor fi pentru totdeauna împotriva oricărui tip de violență. Deci, în fața unei invazii fără nicio logică în afară de motive economice, a Rusiei, împotriva Ucrainei, ca împotriva oricărei acțiuni violente, chiar și a unei persoane, împotriva alteia, suntem de partea celor pe care ea se apără și nu putem. fie, din orice motiv, de partea atacatorului. Sunt o mulțime de lucruri de analizat și o vom face pe scurt împreună, deoarece grupurile noastre speciale, care se ocupă de acest subiect, prezintă primele rezultate ale muncii lor.

După cum s-a spus deja, în diversele comunicărilor noastre, pentru noi fiecare persoană este importantă, fie că este alături de noi, fie împotriva noastră, fiecare populație este iubită și respectată de noi exact în același mod. Fiecare cultură și fiecare religie, fiecare limbă și fiecare tradiție sunt și vor fi pentru totdeauna protejate și împărtășite de noi, atâta timp cât nu încercați să opriți niciuna dintre activitățile noastre și atâta timp cât nu este împotriva idealurilor noastre, valorile noastre și regulile noastre de bun simț.

Oameni, îi împărțim doar în buni sau răi, inteligenți sau proști, competenți sau incompetenți, cinstiți sau necinstiți, de bună-credință sau de rea-credință.

Nu ne place să generalizăm și nici că unele populații se simt superioare altora, nu din cauza pericolului și a prostiei celor care generalizează, ci pentru că niciun popor nu este superior, nicio religie nu este mai bună, nicio cultură nu este mai mare, nicio limbă nu este mai bună. Cu toții facem parte din marea familie mondială, fără popoare mai iubite de divinități și fără cineva care poate fi considerat mai bun decât alții. Poate mai norocos, să te naști într-o anumită zonă geografică, dar și acesta este un factor relativ. Nicio religie, cultură, tradiție sau persoană nu încearcă să ne oprească, sau să ne încetinească, pentru că suntem uniți și, mai presus de toate, pentru că deja am prevăzut și calculat totul, iar timpul ne va da dreptate. Noi nu dăm și nu vom deranja niciodată pe nimeni, dar nimeni nu are dreptul să se amestece în activitățile noastre. Doar utilizatorii noștri înregistrați verificați, care sunt proprietarii fiecărui site web și a tuturor activităților noastre, vor putea influența pozitiv munca noastră comună.

Așa că o repetăm, îi iubim pe ruși și pe ucraineni, așa cum iubim toate celelalte popoare ale pământului. Nu am avut, nu avem și nu vom avea niciodată vreo preferință, nu discriminăm pe nimeni și, mai presus de toate, acționăm mereu în același mod, cu consecvență: oricine comite acțiuni violente va fi condamnat de noi, și cu siguranță exclus și imediat izolat. Dar atenție, nu o facem cu întreaga populație, ci doar cu cei care ordonă, execută sau aprobă și susțin inițiative violente.

După această premisă, să trecem la o analiză pe scurt a situației și să explicăm puțin mai bine pozițiile noastre oficiale.

Cei care caută o motivație geopolitică pentru invazia rusă împotriva Ucrainei nu o vor găsi niciodată, pentru că nu există, oricât de mult încearcă unii, cu rezultate care să ne facă să înțelegem prostia lor, să motiveze alegerea lui Putin cu diverse argumente, și a lui dictatorială și dictatorială. regimul oligarhic, să atace Ucraina. Ei încearcă din toate punctele de vedere, cu fraze aiurea precum: dacă Ucraina ar fi aderat la NATO, aceasta reprezenta un pericol pentru securitatea Rusiei. Dar o țară cu aproximativ 6.000 de focoase nucleare și forțe armate precum cele rusești se teme cu adevărat pentru propria sa siguranță? Cine spune fraze asemanatoare jigneste inteligenta proprie si a celorlalti. Încearcă să fii oameni serioși și până la urmă să studiezi. Ucraina, ca orice țară din lume, trebuie să se bucure de suveranitate deplină și totală, de respect pentru frontiere, de libertatea de a decide independent, în ce alianțe militare sau în ce piețe economice să intre sau să iasă. Nicio țară, mare sau mică, bogată sau săracă, puternică sau slabă, nu are dreptul să decidă soarta unei populații sau a unei țări.

Or, unii „analiști incapabili” critică faptul că ciocnirile din Donbass, după mai bine de 8 ani, au trebuit să fie oprite, pentru a apăra populațiile minoritare, și în unele cazuri în anumite zone majoritare, de „bullying-ul guvernului ucrainean” . Confruntările din zonele pro-ruse au fost reciproce și nu doar de la o parte la alta. Rezolvarea conflictelor se face cu diplomație și cu politică, atunci când trebuie făcute. Dacă nu există negocieri și întâlniri bilaterale, înseamnă că stăpânii lumii au decis deja și că destinul este pecetluit pentru toată lumea. Când are loc primul atac, în loc de compromis, înseamnă că afacerile vor merge bine, pentru multe dintre acele ființe non-umane, care conduc economia mondială. Ciocnirile etnice, adesea create artificial, sunt folosite pentru a crea condițiile pentru acțiunea militară.

Pe de altă parte, cei care caută motive istorice sau culturale, dacă investighează amănunțit, vor găsi doar 2 țări, și 2 popoare frați, care s-au transformat în Cain și Abel, pentru a îmbogăți producătorii de arme și companii de reconstrucție (pentru că sunt 2). ori cu conflicte), deci numai pentru lăcomia și cruzimea câtorva oameni, mulți oameni suferă. Prin urmare, dacă vrem să fim precisi, să adăugăm cauzelor, supunerea totală a politicii mondiale, puterii economice. Dar cu siguranță nu a început acum, această politică servește puterilor puternice, istoria este plină de astfel de exemple.

Putin și colaboratorii săi, poate de bunăvoie, pentru că până la urmă le este convenabil să modernizeze și să reînnoiască arsenalele militare, au căzut în capcana Occidentului (care sunt maeștri în organizarea conflictelor pentru a favoriza câțiva criminali), sau sunt complici și ei, rușii, ai acestui conflict organizat. Afirmația noastră este de netăgăduit, pentru că este suficient să ne uităm la ce tipuri de armament învechit a avut loc prima parte a conflictului.

Când Rusia a început să adune trupe la granița cu Ucraina, un președinte al Statelor Unite demn de acest rol ar zbura la Moscova pentru a preveni dezastrul. Dar nu, pentru că președinții ambelor superputeri, în aproape toată istoria lor, sunt, au fost și până când vom câștiga alegerile în ambele țări, vor fi pentru totdeauna sclavii stăpânilor lor, care au alte interese. Nimănui nu convenea să oprească și să prevină războiul, pentru că dacă nu ar fi făcut-o în Ucraina, ar fi găsit alte țări pe care să le condamne. Nu scriem nimic despre Europa, sau mai degrabă despre Uniunea Europeană, pentru că sunt atât de împărțiți în toate, încât și-ar putea schimba cu ușurință numele în Divided Europe, ar avea mai mult sens. Așa că cei 2 președinți ai celor 2 superputeri militare nu s-au întâlnit personal, dar nici măcar un apel video, poate în direct în întreaga lume, pentru a face cunoscute toate motivele reale și interesele enorme din spatele acestui și altor războaie. Populația mondială merită să știe cât de mult acești 2 incapabili sunt sclavii puterii economice și cum nu merită să reprezinte populațiile care au avut încredere în ei. 2 populații, rusă și americană, formate în proporție de 99% din oameni buni, dar tocmai 1% (cei răi și puternici) este cel care mișcă sforile acestor 2 păpuși, care acționează doar ca o figura de profie pentru cei care decid soarta planeta. Populația mondială merită să cunoască adevărul, pentru că noi, populația, ar trebui să decidă, și nu „reprezentanții” noștri, cei care acționează și complotăm la spatele nostru. Noi suntem cei care suntem speriați când este amenințat un război nuclear, care ar șterge o mare parte a umanității și suntem cei care trebuie să le cerem explicațiile, scuzele și, mai ales, demisia.

China, care ar avea posibilitatea economică de a opri totul, cu siguranță dacă nu o va face, va avea motivele ei. Suntem siguri că acest haos, aceste prețuri care îi fac pe toți mai săraci (cu excepția celor bogați), aceste creșteri ale materiilor prime, carburanților, combustibililor și, în consecință, a energiei și a produselor de tot felul, în special a bunurilor de primă necesitate, îl fac. convenabil pentru chinezi. Cu mii de companii care dau faliment și pot fi cumpărate la prețuri ridicole, prietenii noștri chinezi, sau mai bine zis mafia chineză, vor câștiga mulți bani, fără niciun efort.

Vă dați seama că, dacă nu ne-ar fi speriat cu toții posibilul război atomic, pentru creșteri similare am fi deja cu toții în stradă în diferite țări, protestând și cerând doar ajutor de la criminalii care ne guvernează în toate țările. a lumii. Da, dragi prieteni, nu le putem defini altfel, deoarece evident și inevitabil ne reduc puterea de cumpărare. Dar nu vă faceți griji, de îndată ce sosesc următoarele alegeri, în diferite țări, și după ce au luat 100, ne vor da un 20, iar noi, ca întotdeauna, vom cădea în capcană, dându-le puterea de a reprezenta noi în instituții și să decidă pentru noi.

Dar asta, doar tu, noi la DirectDemocracyS, și toate proiectele noastre conexe o vom face, avem alte metode. Îi cunoști bine și știi că suntem singurii din lume, cu adevărat liberi, și singurii care practică cuvântul democrație. Suntem singurii care avem dreptul să ne considerăm democratici, trebuie să spună ceilalți, să fim doar parțial democratici. Altfel, dacă îți spun că trăiești într-o democrație, te mint și te îndrăgostești. La DirectDemocracyS, nu mai cădem de asta, decât să votăm pentru vreun partid politic, sau reprezentant politic, al politicii actuale sau trecute, preferăm să stăm acasă, și să nu fim complicii celor care îți fură puterea de decizie. Ne dorim oameni noi, cinstiți și competenți, care să facă exact ceea ce promit, și doar ceea ce noi, și tu, le spunem să facă.

După invazie, însă, neamul uman a dat cel mai rău, atât pentru moarte, violență, frică, dar și cu amenințări mai mult sau mai puțin voalate de a folosi arme nucleare, cât și de a ne pune pe toți să prăjim, în cazul unor intervenții „neplanificate”. Această amenințare din partea lui Putin și a slujitorilor săi, sperăm că nu va fi uitată de niciunul dintre noi. La momentul potrivit, și cu siguranță va veni momentul potrivit, care vine pentru toți tiranii, ei vor trebui să se pocăiască că au semănat miliarde de oameni morți, răniți și înspăimântători.

Adică, chiar trebuie să trăim cu frică, pentru 1% dintre ticăloșii de pe pământ? Așteptăm cu nerăbdare momentul în care noi, și cei care ni se alătură, ne vom schimba și vom îmbunătăți lumea, vom face lumină cu toții împreună, asupra a tot ce este de știut. Vom putea găsi, încerca și pedepsi pe toți vinovații și complicii lor.

Complotul de declanșare a războaielor este întotdeauna același, provocări din diverse părți, apoi diverse activități ale serviciilor secrete, consilieri politici incapabili, și apoi începe. Tot iadul se declanșează și, pentru o schimbare, cei care pierd sunt întotdeauna oamenii buni.

O țară este aleasă la întâmplare, se creează tensiuni între diverse etnii, ură, unii răniți, unii morți, unii politicieni, care în căutarea faimei profită de ea, ca un șacal sau un vultur, vreun cetățean însetat de răzbunare, un naționalist învins, și câmpul de luptă este gata.

Falsele negocieri dintre Rusia și Ucraina, de la începutul invaziei, în care nimeni nu a crezut, diversele telefoane, politica mondială puteau foarte bine să schimbe locurile de muncă, și să înceapă să lucreze, în lumea divertismentului. Cu tot respectul, pentru toți marii actori, dar nu există actori mai buni decât acești politicieni, politica veche și actuală.

Unii ne vor întreba: cum rămâne cu Europa? Europa pretinde a fi unită. Chiar dacă nu este, totuși lansează sancțiuni care nu contează pentru nimic, făcând rău, în primul rând lui, și cetățenilor săi. Sancțiunile servesc doar la aducerea lui Putin și a servitorilor săi în propria sa țară.

Toate vorbesc despre darea de arme și aplicarea de sancțiuni. Dar chiar și într-un mod tragic, împotriva culturii și sportului rusesc, care nu au nicio vină, dacă sunt conduși de un dictator tiran, iar țara lor este în mâinile unor oligarhi de profie, care controlează și gestionează după bunul plac, fără nici un merit. , aproape toate bogățiile Rusiei. Dar cu siguranță am fi preferat un răspuns din partea Occidentului, să stăm la o masă și să găsim o soluție diplomatică. Dar să recunoaștem, există cineva care crede că lupta armată deranjează pe vreun lider al unei țări? Războiul este potrivit pentru toată lumea, mai puțin pentru populația civilă, și pentru bieții soldați, trimiși să se sinucidă, pentru mândria câtorva criminali și pentru a îmbogăți oamenii care nu merită.

Mulți vor spune că poporul ucrainean trebuie ajutat să se apere. Și este foarte corect, nu vom fi niciodată de partea lui Goliat, ci de partea lui David (și de aceea praștia trebuie dată lui David). Nu putem încuraja bătăușul, dar logic, trebuie să-l încurajăm pe bătăuș. Ne obligă la bun simț și la rațiune. Cum am încuraja pe cineva atacat din Statele Unite sau din orice altă țară.

Deci, dragi prieteni, a ajuta Ucraina să se apere, este o obligație morală, a fiecărei țări și a fiecărui cetățean al pământului, să trimită arme și oameni, să lupte pentru libertatea și independența țării pe care o suferă. .invazia. Da, suntem întotdeauna de partea celor care sunt atacați, nu există niciun motiv acceptabil pentru a provoca victime și răni. Provocările nu există, sau mai bine zis sunt create cu mare grijă, pentru a justifica războaie. Pentru a legitima ceva pe care niciun om de bun simț nu îl poate accepta. Violența, oricine o comite trebuie condamnat.

Când vedem și citim despre oameni care îi aplaudă pe băieții răi, suntem încântați. Există oameni care justifică atacul rusesc în moduri originale, dar toate fără sens. Sunt oameni care spun fraze de genul: prin trimiterea de arme, războiul va dura mai mult și vor fi mai multe victime. Și în schimb să lăsăm Ucraina singură să sufere invazia și să-și piardă libertatea, suveranitatea, independența, fără niciun ajutor, este un gest de bun simț? Pentru a vorbi despre anumite lucruri, pentru a scrie prostii, ar trebui să fii în pielea poporului ucrainean. Și în pielea tuturor popoarelor în război. Asaltați, uciși, răniți, violați, cu refugiați și oameni care trăiesc zile, săptămâni, luni și poate ani de teroare. Ar trebui să fugi de fiecare dată când se declanșează alarma de raid aerian, în stațiile de metrou, în adăposturi, supraaglomerate, fără curent, apă, toalete dărăpănate și frica constantă de a cădea sub dărâmături. Ar trebui să experimentezi pe pielea ta, lipsa apei de băut, a alimentelor, frigul. Ar trebui să ai și tu coșmaruri și să plătești ani de zile, psihologi pentru tine și pentru familia ta.

Și apoi, să inversăm puțin rolurile: dacă țara voastră, oricare ar fi ea, ar fi invadată, l-ați primi pe invadator cu brațele deschise, le-ați oferi străbunicilor, bunicilor, mamelor, soțiilor și fiicelor voastre să fie violate. de armata invadatoare. , ai da toate bogățiile țării tale străinilor, ai sta pe loc să-ți vezi țara distrusă și bombardată, să-ți vezi rudele și prietenii murind. Ți-ai aștepta sfârșitul, cu o floare în mână? Sau ai cere fiecărei țări vecine să te ajute să lupți pentru libertatea ta și a generațiilor viitoare? Vedeți, acum înțelegeți, sperăm definitiv, pentru că trimiterea de arme, pentru a se apăra, și eliberarea Ucrainei, este o datorie a fiecărei țări civilizate din lume.

Așa cum va fi obligatoriu, pentru orice atac, și pentru orice formă de violență, oricine îl comite. Iar noi, cei de la DirectDemocracyS, îl vom garanta și vom ajuta întotdeauna pe oricine se află în dificultate.

Să sperăm doar că bunicii tăi, sau străbunicii, sau stră-străbunicii tăi, care au luptat pentru libertate, și împotriva exterminării raselor întregi și a războaielor de agresiune, nu se rușinează prea mult de ce urmași proști au acum. , în multe țări.în care oameni fără un minim de demnitate umană spun: până la urmă și Putin are motivele lui. Lupta pentru libertate, pentru independență, pentru suveranitate, chiar și cu prețul vieții, este o datorie fundamentală a tuturor. După cum am spus deja: dacă la începutul lui septembrie 1939, toate țările lumii, într-un mod unit, ar fi ajutat și sprijinit, chiar și militar, Polonia, atacată de Germania, al Doilea Război Mondial ar fi fost evitat. Dar, nefăcând-o imediat, toți împreună, ne-am mutat în Belgia, Franța și știm cu toții cât a durat și cum s-a terminat. Cu câți morți și răniți.

S-a încheiat cu intervenția Statelor Unite, care atacând vestul Europei, au evitat prăbușirea Uniunii Sovietice (care a fost invadată și aproape bătută de Germania), care a putut să se reorganizeze, apoi să contraatace, și să ajungă prima. și Berlin.

Știm și istoria, dar cunoaștem și modul în care țările blocului sovietic au plătit datoria de război către Uniunea Sovietică, în timp ce americanii cu Planul Marshall au ajutat la reconstrucție, țările occidentale cu peste 13 miliarde de dolari pe atunci ( în prezent ar fi mult mai mulți), bani dați pentru a ajuta țările să se recupereze. Sovieticii s-au limitat să exploateze ani de zile fiecare bogăție, a țărilor „eliberate” (și apoi din nou înrobite), făcând activități disprețuitoare, crime, deportări, luând nu numai bogăția, ci și demnitatea și libertatea unor populații întregi, dar și a propriei populaţii. Să nu uităm cum au invadat și au ucis pe oricine nu era „comunist”, cum au intervenit cu tancuri împotriva oamenilor neînarmați, care au protestat pentru foame, pentru frig și pentru lipsă de libertate. Dragi prieteni, libertatea este ca aerul, dacă nu este acolo, nu poți trăi. Și pentru câteva lucruri pentru care merită să mori, libertatea este poate pe primul loc.

Pe cât de disprețuitor este nazismul mort și plecat, cu Hitler, și fascismul, mort și plecat, cu Mussolini. Comunismul, la rândul său, este mort și îngropat, odată cu căderea dictaturilor: sovietică și țările din Est. China și alte țări dictatoriale sau cu un singur partid sunt ușor diferite, adesea dominate de mafie și oligarhi, sau chiar de mulți lideri corupți. Sunt dictaturi, care mai întâi și apoi vor trebui să acorde libertate popoarelor lor într-un fel sau altul.

Cu toate acestea, a vedea poziții împotriva Statelor Unite și a NATO, ca cetățeni fără bun simț, și cu o lipsă cronică de neuroni funcționali, este nasol, precum și tandrețe.

O democrație parțială (pentru că democrația adevărată este practicată doar de noi), prezentă în Statele Unite, și în țările occidentale, va fi întotdeauna mai bună decât o dictatură ca în Rusia și alte țări similare, pentru a fi sub o alianță precum NATO, deși cu defectele și limitările sale, este mai bine să fii sub influența rusă. Puțină libertate este întotdeauna mai bună decât lipsa de libertate. Dar există totuși cei care preferă răul total chiar și binele parțial. Dintr-o ură viscerală și nemotivată față de societatea capitalistă, deși sălbatică, și față de SUA, să prefer ce? O oligarhie, cu o grămadă de figuri, care fără vreun merit controlează, direcționează și exploatează toată bogăția unor țări întregi, cu populația în stare proastă, trăind în condiții jalnice. Mi-ar plăcea să-i văd, făcând toată această „opoziție”, împotriva regimurilor pe care le iubesc atât de mult de aici, trăind în acele țări. Mi-ar plăcea să văd dacă ar fi atât de curajoși și ar scrie și ar demonstra împotriva lui Putin, care trăiește în Rusia. Nu ar face-o, pentru că, chiar dacă nu sunt foarte inteligenți, le pasă să nu ajungă în închisoare sau, mai rău, să fie uciși.

Vedeți, dragi prieteni, iată diferența dintre cine iubești, justificați și respectați, Putin și oamenii lui, și pe cine urăști, NATO, Statele Unite și Occidentul, pentru că poate trăiți vieți triste și aveți a da vina pe cineva.pentru eșecurile tale.

În Occident, dacă vrei să scrii urât despre Biden, și despre politicienii țărilor NATO, pentru a-ți dezvălui frustrările, sau dacă vrei să-ți exprimi disidența într-un mod pașnic, poți să o faci fără nicio problemă. Dacă ai face-o în Rusia sau în alte dictaturi, te-ar zdrobi cu tancuri, te-ar ucide în moduri foarte inventive sau te-ar aresta. Poate că acum înțelegeți diferența și, de asemenea, pozițiile noastre. Mai sunt comuniști vechi, cu Rolex, care cred că toți suntem egali în drepturi, dar nu și în îndatoriri. Și că pentru o societate dreaptă, acestor comuniști nostalgici, toată averea trebuie luată celor bogați (chiar și celor care sunt bogați și puternici pe merite proprii), pentru a împărți totul exact între toți. Ar fi sfârșitul competiției, competitivității și meritocrației.

Încheiem această primă și, sperăm, ultima parte, despre povestea tragică a invaziei ruse a Ucrainei, spunând că vom fi mereu, de partea celor care se apără și împotriva oricărui om care atacă libertatea, suveranitatea, independența și integritate.teritorială a unei alte ţări. Noi, spre deosebire de învinși, pentru care votați, nu ne schimbăm niciodată pozițiile, pe bază de logică și bun simț. Regulile noastre, valorile și idealurile noastre au fost, sunt și vor fi pentru totdeauna decise, aprobate, respectate de toți cei care ni se alătură. Cât despre așa-zisele: referendumuri populare, de a se rupe de o țară, de a fi independenți sau de a intra în altă țară, am fost mereu în favoarea autonomiilor locale, dar fără a crea conflicte, și fără a schimba granițele, pentru a preveni, și evitați orice violență. Și suntem, de asemenea, pentru respectul total față de legile în vigoare în prezent, care spun clar că granițele nu se schimbă cu voința populară. Avem diverse exemple, precum Scoția, Catalonia și multe alte țări, care, chiar dacă au decis să se despartă, au trebuit să rămână exact acolo unde se aflau. La fel, trebuia să se întâmple în Crimeea, referendumul, nu trebuia să însemne invazia rusă, sau chiar secesiunea, ci pur și simplu un respect mai mare, și o mai mare protecție a populațiilor de origine rusă, de către autoritățile centrale ucrainene. Tratatele internaționale, ca și legile naționale, le vom respecta mereu, iar dacă popoarele lumii vor să le schimbe, o vom face împreună, pentru că toți vom fi mereu de partea poporului. Legile, făcute și pentru a permite fostelor colonii să devină țări suverane și independente, nu prevăd modificarea granițelor și dezintegrarea țărilor. Dar cu siguranță suntem în favoarea oricărei autonomii locale, în conformitate cu legile internaționale, naționale și locale. Așa cum suntem pentru respectul, libertatea și protecția fiecărei minorități, lingvistice, culturale, religioase și sexuale.

Nu vom fi niciodată, și fără niciun motiv, în favoarea politicilor criminale a 2, sau mai bine zis a 3 superputeri Statele Unite, Rusia și poate China, care trebuie să decidă, asupra destinelor lumii și asupra soartei unor țări întregi, dar numai pentru populaţiile lor. Credem că politica și fiecare decizie trebuie să aparțină oamenilor care sunt informați despre consecințele a ceea ce aleg. Și suntem siguri că dacă ar fi întrebat populația rusă: sunteți în favoarea atacului militar al Ucrainei? Fiind liberi, cinstit informați și independenți, 99% dintre ruși, care sunt oameni buni, ar fi spus nu, oricărei acțiuni militare.

Cu speranța, din adâncul inimii noastre, că toată lumea a înțeles sensul articolului nostru și cu garanția, că nu intenționăm să ne petrecem timpul, explicând de mai multe ori pozițiile noastre, sperăm că pacea, securitatea, liniștea, libertatea și adevărata democrație, pe care le vom aduce pe lume, pot schimba și mentalitatea celor care vorbesc sau scriu fără raționament. Sperăm că cu noi pacea este garantată, în fiecare țară a lumii. Ne dorim și trebuie să așteptăm cu toții o lume a păcii, a fraternității între toate popoarele pământului. Și acest proiect politic ambițios al nostru este singurul din lume care ne poate îmbunătăți și schimba lumea pentru totdeauna. Cu toții merităm o viață mai bună.

Alăturați-vă nouă și împărtășiți articolul nostru cu cât mai mulți oameni. Trebuie să ne unim cu toții, imediat, pentru a ne asigura un viitor mai bun.

Cu stima, respect si iubire infinita.

DirectDemocracyS, politica ta, în toate sensurile!

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Orosz invázió Ukrajnában
Nga xâm lược Ukraine RIU
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Monday, 27 March 2023

Captcha Image

Discover our Latest News

Let's talk a little about money, with a brief introduction. Very often, the old politics has accustomed us to political...

Read More...

Albert Paine said: "What we do for ourselves dies with us, what we do for others and for the world remains and is immort...

Read More...

Select your preferred language, and click on the audio file you want to listen to. Happy listening! If you want to crea...

Read More...

To all women. Best wishes, and all the love and respect, not just March 8th. DirectDemocracyS

Read More...

https://www.directdemocracys.org/ Global Forum, on Modern Direct Democracy, Mexico City 2023. Official message from Di...

Read More...

Since February 24, 2022, the world is no longer the same. A year of pain, for the whole world. What was supposed to be,...

Read More...

There are 2 types of possibilities to join us: free, in which anyone can join us, based on detailed rules, or, on the ba...

Read More...
No More Articles

Our mailing subscription form

Welcome Module


Chat Module

Polls Categories

Blog - Categories Module

All menu