Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  14 minutes reading time (2739 words)

  Kuka sinua rahoittaa? HFY

  Milloin kerrot meille, kenellä oli idea DirectDemocracyS:n luomisesta? Milloin kerrot meille tarkalleen ja pienintä yksityiskohtaa myöten, kuinka tapahtumat tapahtuivat? Ja jos et tee sitä, kerro ainakin kuka sinut rahoittaa?

  Turvallisuussyistä, oikeudestamme, jonka annamme kaikille, pysyä, jos he haluavat, täysin nimettöminä, yksityisyyssyistä, nimenomaisen pyynnön ja päätöksen vuoksi viiden ensimmäisen sisällöntuottajamme ja myöhempien jäsenten osalta klo 282 asti. , emme koskaan anna heidän nimiään kenellekään.

  Täsmälleen samalla tavalla puolustamme: oikeutta nimettömyyteen, kaikkiin henkilötietoihin, yksityisyyteen, salassapitoon, turvallisuuteen, suojaan, kaikkiin kanssamme suoritettuihin toimiin ja jokaisen käyttäjämme kaikkia oikeuksia, joko erikseen tai kollektiivisesti. (siis ryhmänä). Jokainen, joka yrittää selvittää, keitä he ovat, ensimmäiset 282 käyttäjäämme, nykyiset käyttäjämme ja tietysti myös seuraavat, tulevat pettymään, koska olemme piilottaneet sekä heidän nimensä että tietonsa hyvin. Täällä on yksilöllisiä ja kollektiivisia toimintoja ja töitä, jotka tapahtuvat yhteisten päätösten pohjalta, eikä ketään kiinnosta kuka toinen käyttäjä tai toinen ryhmä on ja mitä he tekevät, vaan autamme toisiamme ja teemme yhteistyötä kaikkien mukaan. meidän sääntömme.

  Niille, jotka eivät tiedä kaikkia sääntöjämme, ja niille, jotka eivät ole lukeneet, eivätkä tiedä kaikkea, mitä teemme, ja ennen kaikkea niille, jotka ovat tottuneet vanhaan politiikkaan eivätkä noudata ja opiskele avoimin mielin, sitä on äärimmäisen vaikeaa melkein mahdotonta ymmärtää.

  Monet ihmiset pitävät meitä salaisena lahkona, jopa vaarallisena, ja tekevät erilaisia teorioita ja luovat salaliittoja tosiasioista, joita todellisuudessa ei ole olemassa. Ja mitä enemmän aikaa kuluu, sitä enemmän ihmiset tuntevat meidät, sitä enemmän me kasvamme ja sitä enemmän ajatuksia, joita jotkut, usein vilpittömästi, muodostavat meistä. Mutta se, että ajatellaan jotain, mikä tahansa yksinkertainen olettamus ei tarkoita, että se vastaa todellisuutta. Mielestämme se on ajanhukkaa, kenties sellaisten ihmisten kohdalla, jotka yrittävät huonontaa meidät tai jotka kutsuvat ihmisiä olemaan liittymättä meihin sanoen: he eivät edes kerro, kuka sen takana on. Suosittelemme aina kaikkia lukemaan jokaisen artikkelimme huolellisesti, jopa pari kertaa, saadaksesi konkreettisen käsityksen, äläkä luota joidenkin mielikuvitukseen. Se, joka liittyy meihin, ei saa koskaan sanoa: jotain mätä täytyy välttämättä olla, eikä se ole liian hyvää ollakseen totta, täytyy olla jotain epäselvää, jotain piilossa.

  Jos meillä olisi johtaja, iso pomo, joka valtapyramidijärjestelmässä johtaa koko poliittista organisaatiotamme, olisi järkevää tietää, kuka on vastuussa. Ja sitten DirectDemocracyS:ssä 282:lla ensimmäisellä on toimintaa, joka on täysin riippumaton ja erillinen verkkosivustostamme sekä turvallisuussyistä että sen vuoksi, että ne ovat täysin irrotettuja "olennosta". Kun ajatellaan yhdistettyjen ketjujen järjestelmää, jossa jokaisessa käyttäjässä on identtisen käyttäjän 5 ensimmäistä yhteystietoa ja 5 "vanhempi"-tyyppistä käyttäjien kontaktia, ja siten kaikkien muiden kanssa, se antaa meille mahdollisuuden olla yhtenäinen, monimuotoisuudessa, jakamattomina ja konkreettisesti auttamaan toisiaan. Tämä innovatiivinen menetelmä estää sisäisen, mutta myös ulkoisen taistelun vallasta. Monissa artikkeleissa, erityisesti alkuperäisissä ja julkisissa artikkeleissa, valitamme vanhasta käytännöstä. Olemme niin röyhkeitä, että pidämme itseämme innovatiivisena ja vaihtoehtoisena politiikkana vanhalle. Ja pysymme aina sellaisina, joten ajattelemme vain ja yksinomaan työtämme, olematta kiinnostuneita siitä, mitä muut tekevät tai miten he tekevät sen. Teemme yhteistyötä kaikkien kanssa uskollisesti ja olemme varmoja, että saamme vastineeksi monia epämiellyttäviä asioita.

  Jos olisi yksi omistaja tai muutama yritys ja ihmiset, jotka omistaisivat ja rahoittaisivat kaiken poliittisen toimintamme, olisi järkevää ennen liittymistä vaatia tietää "kuka sen takana on". Mutta tiedät kuka omistaa, kuka rahoittaa ja kuka hallitsee DirectDemocracyS:ää, verkkosivustoamme ja kaikkia yrityksiämme. Ensimmäistä kertaa maailmassa äänestäjät, poliittisen voiman jäsenet, omistavat, hallitsevat, rahoittavat ja hallitsevat kaikkea.

  Jos olisi vain yksi henkilö tai muutama ihminen, joka loi koko valtavan "projektien ja toimintojen universumimme", olisi mielenkiintoista tietää heidän identiteettinsä, että pahat ihmiset "tappasivat tämän kaiken keksijät ja heidän perheensä ”, ja hyville ja älykkäille ihmisille, palkitsemaan heitä ja onnittelemaan heitä. Mutta meillä on kaikki toisin, myös ne, jotka liittyvät tällä hetkellä, ja myös ne, jotka liittyvät tulevaisuudessa, fyysisellä ja henkisellä työllään, ideoillaan, neuvoillaan, rakentavalla kritiikillämme, se auttaa meitä lisää käsitteitä, sääntöjä poistamatta koskaan mitään niitä edeltäneiden työstä (meillä historia, säännöt ja menetelmät eivät muutu, voit lisätä asioita, parantaa ja laajentaa vanhoja). Tällä tavalla poliittinen projektimme, joka muotoutuu, laajenee, jatkaa innovointia ja paranemista jokaisen meihin liittyneen osallistujan myötä. Ja teemme niin ikuisesti.

  Meidän oli estettävä valtavan potentiaalimme väärinkäyttö. Estä kaikki autoritaariset taipumukset ja kaikki hajoamisyritykset. Koska vain yhdessä voimme muuttaa ja parantaa maailmaa yhdessä. Kaikille selvän käsitteen perusteella: kuka tahansa, jolla on omat intressinsä, kuka tahansa tietyissä rooleissa, voi yrittää käyttää niitä hyväkseen, kuka tahansa voi valehdella, kuka tahansa voi varastaa, kuka tahansa voi yrittää hidastaa meitä, tai mikä pahempaa, kuka tahansa voi yrittää pysäyttää meidät. Ihminen voi aina yrittää olla älykäs, jos hän on tietyissä vallan rooleissa. Kaikki pitävät vallasta, kaikki pitävät rikkaudesta, ja monet ihmiset voisivat tehdä mitä tahansa, ollakseen tai tullakseen mahtaviksi ja rikkaiksi, ja saavutettuaan tavoitteensa he tekisivät mitä tahansa pitääkseen ne. Välttääksemme kaiken maailman pahan, joka sisältyy muutamiin edellisiin lauseisiin, olemme käyttäneet ainutlaatuista ja nerokasta menetelmää. Ratkaisumme on antaa kaikki, kaikille, kaikkia sääntöjämme täysin kunnioittaen. Sekä juridisesti että fyysisesti jokainen virallinen jäsenemme omistaa kaiken, hallitsee kaikkea, hallitsee kaikkea ja ennen kaikkea hänellä on kaikki mahdollisuudet. Tällä tavalla asettamalla kaikki oikeisiin hallinto- ja valvontaolosuhteisiin kukaan ei voi paeta jäseniämme. Kukaan ei voi olla älykäs, myös siksi, että säännöillämme ei ole erilaisia tulkintoja, ne ovat niin tarkkoja ja yksityiskohtaisia, ettei niissä ole porsaanreikiä eikä mahdollisuutta käyttää niitä omiin laittomiin tarkoituksiin. Lisäksi ohjaimet, jotka ovat kaikki käyttäjiämme, eivät koskaan valvo erikseen, yleensä jokaista toimintaamme valvoo muutama sata, joissain tapauksissa tuhansia ja tulevaisuudessa miljoonia ihmisiä. Sama koskee rahoitustoimintaa, rahaa, joka tulee ja lähtee, vain valvonnan perusteella, joka nykyisten teknologioiden ansiosta on yksinkertaista, nopeaa ja turvallista.

  Monet sanovat, että olemme pakkomielle säännöistä ja hallinnasta. Jokainen, joka on lukenut jotakin ihmiskunnan historiasta, tietää, että taloudelliset ja taloudelliset edut ovat aina jakaneet meidät. Me yhdistämme sääntöjä, menetelmiä, ideoita ja käsitteitä, jotka perustuvat aina logiikkaan ja terveeseen järkeen keskittyen kaikkien ihmisten keskinäiseen kunnioitukseen. Joten katsomalla kaikkien esi-isiemme virheitä meidän on estettävä niiden toistuminen. Ja se voidaan tehdä vain, jos kaikki noudattavat kaikkia sääntöjämme ja riittävällä valvonnalla.

  Joten vastaus kaikkiin tämän artikkelin kysymyksiin on yksinkertainen ja selkeä. Ja se on aina sama: kaikki käyttäjämme, kaikki äänestäjämme, kaikki jäsenemme.

  Monet eivät usko "tarinaan" 5:stä, sitten 282:sta, jotka 14 vuoden ajan suuressa salassa työskennellen pari tuntia päivässä loivat sääntömme, mekanismimme ja poliittisen ideologiamme. Monet uskovat, jopa hyvin outoja asioita, että heillä ei ole logiikkaa. Kerroimme teille viesteistä, jotka saimme, joissa he kertoivat meille: olette UFOja, te tulette tulevaisuudesta, olette Antikristus, olette uusi Messias, olette uusi uskonto, olet tekoäly, te olette ovat joukko rikkaita ja voimakkaita ihmisiä. Pian sen jälkeen ne alkavat nimillä, luetteloilla ihmisistä, jotka voisivat olla tekijöidemme joukossa, tai ihmisiä, jotka voisivat piiloutua taaksemme, kaikentyyppisistä monista maista ja hyvin monilta aloilta politiikasta yrittäjyyteen ja rahoitukseen. , mutta myös kuuluisia ihmisiä ja viime aikoina myös "vaikuttajia". Lista on hyvin pitkä, ja tuskin yksikään nimi tai kaikki nimet ovat oikein. Ehkä todennäköisemmin yksikään nimi ei ole viiden parhaan joukossa, eikä yksikään ole edes 282 parhaan joukossa.

  Mutta myös näissä tiloissa jokainen, joka halusi liittyä, voi tehdä niin, luo vain henkilökohtainen profiili ja kunnioita kaikkia sääntöjä.

  Joidenkin mukaan ensimmäisten 282 joukossa on varmasti John Smith. Emme voi kieltää sitä, emmekä voi vahvistaa sitä.

  Vaikka se ärsyttääkin jotakuta, et koskaan saa selvää, ja mikä loppujen lopuksi on tärkeää? Oletko todella kiinnostunut tietämään, kuka tämän kaiken loi, vai onko lopputulos ainoa asia, jolla on merkitystä?

  Älykkäille ihmisille tulos on tärkeä.

  Se pysyy ikuisesti, yksi ominaisuuksistamme, olla paljastamatta nimiä.

  Mutta auttaaksemme sinua ymmärtämään, ei ole olemassa erittäin kuuluisien ihmisten nimiä, ei ole erittäin voimakkaita ihmisiä eikä ole kovin rikkaita ihmisiä, ensimmäisten 282 jäsenen joukossa, jotka liittyivät luomaan DirectDemocracyS:n ja kaikkiin siihen liittyviin projekteihin. Kerromme teille, mutta juorujen ystäville (joka on erittäin hyödyllistä, jotta he voivat kääntää huomion vakavista ongelmista ja saada heidät ajattelemaan muiden elämää, ei omaa) tai niille, jotka eivät nähtyään liian monia tieteiselokuvia. osaavat erottaa todellisuuden fiktiosta tai metaversummista, jotka luovat universumin, väärennetyn, mutta erittäin kauniin meille jokaiselle. Joistakin kysymyksistä teemme joitain artikkeleita kertoaksemme sinulle ajatuksemme joistakin ongelmista.

  Emme ole koskaan valehdelleet sinulle, olemme selittäneet sinulle useaan otteeseen, kuinka tosiasiat kehittyivät, kertoen aina yksityiskohtia, jotka olemme viisaasti hoitaneet, aina sekoittaneet "kortit", valehtelematta, vaan järjestyksessä ja yksityiskohtien kanssa. jonka he voisivat saada ymmärtämään osan totuudesta, mutta myös saada yhden asian uskomaan, saamalla ihmiset, joilla on hyvä mielikuvitus, luomaan salaliittoja ja teorioita.

  Ensimmäiset 5 henkilöä ovat eri maista, ja he alkoivat ajatella yhdessä, puhtaasti sattumalta, juhlissa. Jokaiseen heistä hän lisäsi lyhyessä ajassa joitain ihmisiä, erikoisalojen ja ryhmän tarpeiden perusteella, useista maista. Kaikenlaista poliittista alkuperää, jokaista uskontoa ja kaikilta toimialoilta edustavia ihmisiä. Yliopistoprofessorit, eivät kovin kuuluisia (he olisivat olleet liian sekaantuneet vanhaan järjestelmään, poliittiseen, taloudelliseen, rahoitukselliseen tai kulttuuriseen), mutta myös nuoria opiskelijoita, erittäin kekseliäitä.

  Lähes kaiken työn teki 282 henkilöä yli 14-vuotiaita noin pari tuntia päivässä, lähes päivittäin.

  Käyttäjänumerosta 283 eteenpäin olemme julkistaneet projektimme monille ihmisille, toistamme sen valikoidusti ja asteittain. Tietojemme mukaan kukaan 282:sta ei ole ehdokas poliittiseen toimintaan, itse asiassa he ovat halunneet olla läsnä verkkosivuillamme vain yhdellä henkilökohtaisella profiililla (jota he hallitsevat vähän kerrallaan) ilman kantaa. poliittisen edustuksen

  Jos vain yksi heistä haluaisi luoda henkilökohtaisen profiilin ja työskennellä kanssamme, nimettömästi, mutta myös kirjoittamalla oikeat tietonsa, kukaan ei estäisi heitä. Jokaisen uuden käyttäjän on vain kunnioitettava kaikkia sääntöjämme.

  Kuitenkin, jos vain yksi heistä halusi asettua ehdokkaaksi sääntöjemme mukaan, hän voisi tehdä niin, mutta sääntöjemme mukaan poliittisten ehdokkaiden tulisi tehdä niin, kuten kaikkien virallisten jäsentemme (hyvässä asemassa, vuosimaksu), hakemalla tai muiden ehdokkaiksi ehdottamalla (loogisesti hyväksymällä ehdokkuuden). Heidän tulee välittömästi luopua kaikista projekteistamme, jos heillä on sellainen, mikä tahansa rooli ja johtamistoiminta tai edustus. Ilmeisesti heidän tulee pyytää ja saada profiilinsa esto (henkilökohtainen tai tapauksesta riippuen institutionaalinen), jokainen henkilö voi käyttää vain yhtä profiilia, ei koskaan kahta yhtä aikaa. Hakemuksen jälkeen he saivat poliittisen profiilin (täsmälleen kenen tahansa muun tavoilla, aikoina ja säännöillä), joka sisältää aina oikeat henkilötiedot ja koulutustutkinnot, työtehtävät, palkinnot, palkinnot ja sähköpostiosoitteen räätälöity (oikealla tiedolla). Lopuksi heidän pitäisi osallistua ehdokkaiden valintaan, kuten kaikkien muiden poliittisten edustajiemme. Ilmeisesti jokaisen jäsenemme (jos he haluavat) poliittista profiilia ei koskaan yhdistetä henkilökohtaiseen profiiliin tai institutionaaliseen profiiliin, joita ei puolestaan voida yhdistää. Emme toista kaikkia sääntöjä, jotta tiedät kaikki yksityiskohdat, lue artikkelimme.

  Olemme kirjoittaneet tämän pitkän johdannon kertoaksemme teille jälleen kerran, että meillä jokainen virallinen jäsen on koko poliittisen organisaatiomme, verkkosivustomme ja jokaisen yhdessä tekemämme toiminnan omistaja. Koska ei ole johtajaa tai johtajuutta, kaikki yhdessä, olemme yksi valtava johtaja.

  Sama koskee myös rahoitusta.

  Ensimmäisten keskustelujen jälkeen syntyi taloudellinen ongelma, jokaisessa ryhmässä on aina joku, joka sanoo "erinomaisia ideoita, mutta kaikki maksaa paljon". Koko poliittinen organisaatiomme, verkkosivustomme ja kaikki, mitä teimme, oli rahoitettava jollain tavalla.

  Olemme valinneet vähemmän yksinkertaisen, mutta oikeamman tien. Elä ja työskentele vain omalla rahoituksella.

  Meidän piti olla ja pysyä aina vapaina, itsenäisinä ja taloudellisesti neutraaleina.

  Niinpä 282 päätti kerätä lahjoituksia (ilman palautusoikeutta) ensin keskenään (kaikki laittoivat sen minkä pystyivät) ja sitten ottaa vastaan ilmaisia, vapaaehtoisia lahjoituksia kaikilta verkkosivuillamme vierailijoilta. Tältä osin ainoa tapa lahjoittaa jotain avuksemme on verkkosivuillamme olevan lahjoituslomakkeen kautta. Kaikki on hyvin yksinkertaista, turvallista, salattua, ja rahasi tulevat suoraan meille. Ilman välittäjää, paitsi tietysti se yritys, joka hoitaa käyttötiliämme.

  Olemme myös päättäneet mahdollisuuksien mukaan luopua mainoksista, ja jos jatkossa sallimme pienet mainokset, teemme sen ilman välittäjää, meillä on jo valmiina joitain lomakkeita nettisivuillamme. Toistamme ilman, että se vääristää tai tekee navigoinnista vaikeaa tai ärsyttävää. Se on joitakin moduuleja verkkosivustomme eri osissa kansainvälisellä, mannermaisella, kansallisella, osavaltion, alueellisella, maakunnallisella, piiri- ja paikallistasolla. Selkeiden sääntöjen pohjalta ja huolellisella mainostajien valinnalla, kuten aina eri koordinoiduissa ryhmissä. Kaikki eivät voi mainostaa kanssamme. Emme hyväksy esimerkiksi niitä, jotka ovat perustaneet yrityksensä epäselvillä tavoilla, emme hyväksy työntekijöitään hyväksikäyttäjiä, emmekä niitä, jotka saastuttavat planeettamme liikaa. Emme tietenkään hyväksy yrityksiä tai henkilöitä, jotka on tuomittu vakavista rikoksista, veronkierrosta tai talous- ja rahoitusrikoksista. Olet varmasti ymmärtänyt, että hyvin harvat pystyvät mainostamaan itseään kanssamme.

  Siellä on myös poliittisten edustajiemme tuloista kerätyt summat.

  Jokainen poliittinen edustajamme saa kaikki hänen poliittisesta toiminnastaan johtuvat summat jollekin käyttötilistämme. Kuten olemme jo selittäneet, jokainen poliittinen edustajamme, jos hän kunnioittaa sääntöjämme, saa 25 % koko kuukauden summasta (palkan ja bonuksen välillä) joka kuukausi, kunkin vuoden lopussa, jos hän kunnioittaa sääntöjämme. , vielä 25 % % koko vuoden summasta (palkan ja bonuksen väliltä), ja poliittisen toimintansa päätyttyä, jos hän noudattaa kaikkia sääntöjämme, hän saa viimeiset 25 % koko poliittisen toimintajakson ajalta. (palkan ja bonuksen välillä). 25 % kustakin kunkin poliittisen edustajamme saamasta summasta jää DirectDemocracyS:lle heidän takaamiimme eri palveluihin (konsultointi, asiantuntijat, kirjanpito, turvallisuus ja muut palvelut). Ilmausta "jos hän kunnioittaa jokaista sääntöämme" ei kirjoiteta kotona, koska niiden eri maantieteellisten ryhmien omat äänestäjät, joihin hänet valittiin suljetuissa online-esivaaleissa, äänestävät verkkosivuillamme. , jokainen pankkisiirto. Ja jopa kontrolliryhmiemme on tehtävä sama ennen kuin lähettää rahaa poliittisille edustajillemme. Tiedämme jo, ettei ongelmia tule koskaan olemaan ja että kaikki poliittiset edustajamme kunnioittavat kaikkia sääntöjämme.

  Joten äänestämällä meidän ehdokkaitamme, jotka ovat epäilemättä parhaat ehdokkaat ja saattamalla heidät voittamaan oikeat vaalit, autat välillisesti myös poliittista organisaatiotamme, joka joka tapauksessa, jos olet virallinen jäsenemme, on myös sinun . Omistusoikeus yksittäiseen, ei-siirtokelpoiseen yksittäiseen osakkeeseen on meidän etuoikeutemme.

  Rahan käyttämättä jättäminen tapahtumapaikoille (jokaisen käyttäjämme koti on meille kaunein tapahtumapaikka), kasvokkain tapahtuviin kongresseihin (kaikki tapaamiset, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, pidetään verkossa) tai julistevaalit tai mainonta (meidän on ansaittava ääniä ohjelmien ja vakavuuden perusteella) saa meidät kuluttamaan suhteellisen vähän. Olemme jo tehneet tai teemme yksityiskohtaisia artikkeleita tästä tärkeästä aiheesta.

  Se, että web-palvelimemme (jossa verkkosivustomme ja varmuuskopiointisivustomme sijaitsevat) ovat lähes kaikki käynnissä täysin uusiutuvilla energialähteillä, lukuun ottamatta hätägeneraattoreita, jotka ovat valitettavasti dieselkäyttöisiä (mutta sähkön puute). Olemme käytännössä nollavaikutuksia ympäristöön, lukuun ottamatta teknisiä komponentteja, web-palvelimia ja erilaisia laitteita, jotka valitettavasti ovat rakenteeltaan saastuneita. Mutta käyttämällä parasta ja uusinta teknologiaa, joka on aina ajan tasalla, olemme vähentäneet energiankulutusta huomattavasti (melkein kaikki uusiutuvaa, toistamme, koska välitämme siitä). Olemme jo tehneet tai teemme yksityiskohtaisia artikkeleita tästä tärkeästä aiheesta.

  Ja se konkreettinen tosiasia, että osaamme kuluttaa vähän ja saavuttaa paljon, mahdollistaa sen, että meillä on muutamaksi vuodeksi etukäteen kaikki hyvin toimimiseen tarvittavat summat. Itse asiassa yksi oikeuksistamme on se, että emme koskaan ota minkäänlaisia velkoja millekään rahoituslaitokselle, yritykselle tai luonnolliselle henkilölle. Tämä puhe koskee kaikkea toimintaamme, emme koskaan käytä rahaa, jota meillä ei ole.

  Monilla internet-yrityksillä oli Covid-19-pandemian (vuoden 2019 lopussa) ja Venäjän järjettömän Ukrainan hyökkäyksen vuoksi ensin kehitys, joka joutui palkkaamaan paljon henkilökuntaa, ja sitten talouskriisi, joka joutui irtisanomaan. paljon työntekijöitä. Palkkaamme mieluummin mahdollisimman vähän työntekijöitä, jotta meidän ei koskaan tarvitse pakottaa irtisanomaan. Mutta jos niin käy, olemme niitä harvoja, jotka takaavat konkreettisen avun uuden työn löytämisessä, ehkä siihen liittyvissä projekteissa.

  Mitä tulee siihen taloudelliseen ja taloudelliseen toimintaan, jota monet jäsenemme harjoittavat yhdessä, voimme taata, että jokainen lakiehdotuksemme tehdään kaikkien edun mukaisesti, ei vain meidän tai äänestäjiemme (jotka ovat lähes kaikki käyttäjämme). Monille poliittisen järjestön lupaukset eivät riitä, joten pyydämme kaikkia tarkistamaan. Vaikka jokainen, joka lukee artikkeleitamme, tietää, että olemme ensimmäisiä, jotka vahvistavat meidät ja raportoimme itsestämme, että olemme erilaisia, vaihtoehtoisia ja innovatiivisia kaikessa.

  Osoitamme sinulle aina teoilla, että toteutamme kauniita sanoja käytäntöön kunnioittaen aina jokaista lupausta ja kaikki mitä sanomme, kirjoitamme tai näytämme, on vain totta.

  Olemme perustelleet valinnoillemme riittävät pätevät perusteet ja anna meidän kerrankin kysyä sinulta jotain. Jos puoleltamme todella olisi salaliitto tehdä pahoja asioita, luuletko todella, että meillä olisi nämä säännöt? Uskotko todella, että antaisimme jokaiselle jäsenellemme omistusoikeuden ja hallinnan kaikessa tekemisessämme?

  Kuten jo mainittiin, olet niin tottunut siihen, että sinut huijaa osa vanhaa politiikkaa, vanhaa rahoitusta, vanhaa taloutta, että kun löydät jotain erilaista ja varmasti parempaa, odotat vain löytäväsi samat asiat kuin ennen, samat säännöt kuin ennen, samat menetelmät kuin ennen, ja kaikki pahimmat tavat. He ovat tuottaneet sinulle niin pettymyksen, että sinua ei tunnisteta etkä usko mihinkään. Ja ymmärrämme sinua, myös meillä, alussa meillä oli samat pelot ja pelko pettymyksestä tai pettymyksestä niille, jotka luottavat meihin.

  Vain aika näyttää sinulle, että olemme hyvässä uskossa ja työskentelemme todella muuttaaksemme ja parantaaksemme maailmaa. Ja jos et ole täysin varma, vilpitön neuvomme on: älä liity meihin, odota, puhummeko totta vai valehtelemme, ja jos olet jo niin, poista profiilisi. äläkä liity.ei koskaan enää meille (koska lähtevästä tulee persona non grata, ei palata syömään, lautaselle, johon sylkee). Tyyliltäänkin olemme ainutlaatuisia, innovatiivisia ja vaihtoehtoisia.

  Tiedämme, että muuttaaksemme ja parantaaksemme maailmaa meidän on ensin muutettava ja parannettava kaikkien ihmisten mentaliteettia, ei "aivopesun" kautta, kuten usein osa mediaa ja osa tietoa kärsii, vaan tietoisuudella, totuudella, omistajuudella, kontrollilla ja kovalla työllä, joka meidän kaikkien on tehtävä yhdessä. Maailman väestö ei ole vain jakautunut aiheuttaen jännitteitä ja väkivaltaa, vaan se on huumattu, juopunut, yllytetty vihaan, kateuteen, kompensoidakseen ensisijaista vallan ja vaurauden tarvetta, mikä saa sinut unohtamaan todella tärkeät asiat, kuten keskinäisenä kunnioituksena kaikkia ihmisiä kohtaan, todellinen rakkaus, ystävyys, rauha, veljeys, vuoropuhelu, ymmärrys ja anteeksianto.

  Vain edellisen lauseen todella tärkeät asiat voivat sallia, muuttaa ja parantaa maailmaa yhdessä kaikkien maan hyvien ihmisten kanssa.

  PS on hyvin monia ihmisiä, jotka eivät edes yritä avoimin mielin ymmärtää mitä selitämme, jotkut eivät liity joukkoomme, koska ovat varmoja, etteivät he tule viisastumaan kanssamme, ja rehellisesti sanottuna hyvin harvat niistä, jotka eivät liity meihin, he motivoivat sitä sillä, että he eivät tiedä kuka sen kaiken keksi, kuka on sen takana ja kuka sen kaiken rahoittaa. Jos et ymmärrä, lue tämä koko artikkeli uudelleen pari kertaa.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Ποιος σε χρηματοδοτεί; HFY
  Hvem finansierer dig?
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Friday, 01 March 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts