Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  9 minutes reading time (1868 words)

  Ми и они UT

  Постоје земље у којима диктатор одлучује у име свих људи, а затим предлаже, одобрава и намеће правила, која се зову закони, које сви морају да поштују. То су диктатуре, које се у неким случајевима претварају у олигархије.

  Дакле, постоје земље у којима једна странка одлучује у име свих људи, а затим предлаже, одобрава и намеће правила, која се зову закони, које сви морају да поштују. То су једнопартијске земље, које се у неким случајевима претварају у олигархије.

  Олигархије су земље у којима људи, без икаквих заслуга, експлоатишу становништво и богатство целе земље, постајући веома богати, веома моћни, често делујући као „фигура“ за диктаторе, важне породице или странке.

  Коначно, постоје земље, делимично демократске, а то су све преостале земље света, у којима гласате, и одлучујете ко треба да заступа интересе становништва, дуги низ година. Својим гласом бирач бира странку, или политичког представника, коме верује, коме додељује основни задатак: да напише правила, која ми зовемо закони.

  Сви морају поштовати законе. Закон је једнак за све. Ништа није изнад закона.

  Диктатори обично доносе законе да фаворизују себе и свој круг моћи (олигарси).

  „Једине“ странке обично доносе законе, да фаворизују себе и свој круг моћи (олигарси).

  У делимично демократским земљама, политичке партије и њихови политички представници обично доносе законе да би фаворизовали себе, свој круг моћи, економске моћи, велике финансије или неколико друштвених категорија. Они ретко доносе законе који су корисни за све људе, јер су превише заузети, у унутрашњој и спољној борби за моћ, или да јуре за консензусом, често само одређених друштвених категорија.

  До рођења ДирецтДемоцрациС, нико није практиковао, аутентичну и тоталну демократију.

  Прве реченице овог нашег чланка, можда ће некога наљутити, али надамо се да ће уместо тога многе натерати на размишљање.

  Ми то зовемо "велика превара" представничке политике, која обмањује људе, да су заиста битни, да имају моћ одлучивања и да имају потпуну контролу.

  „Велика илузија“, да се својим гласом, закони, дакле правила којих се сви морамо придржавати, и поштовати, заиста праве у интересу становништва.

  То називамо и „старом политиком“, у којој су бирачи, броје, важни и имају „моћ“ само и искључиво, на дан када гласају. Накнадно, читаве године одлучују само „представници“, које су странке и политичари који на изборима добију највише гласова.

  Да бисте тачно схватили оно што вам говоримо, морате одлучити да ли је гласање, а самим тим и демократија: пренос моћи одлучивања или обавеза представљања.

  Ако када гласамо, своју моћ одлучивања предамо странкама и политичарима, онда је стара политика исправна и све је у реду.

  Ако им, пак, својим гласом дамо само моћ да делују, у наше име, па самим тим и да нас представљају, чинећи свој искључиви и тотални интерес, онда се ствари мало компликују. Јер у овом случају смо у праву, а они нас само варају.

  ДирецтДемоцрациС, је прва и једина међународна политичка организација, која има право да себе дефинише као демократску и користи реч демократија.

  Многи "протагонисти" старе политике ће вам рећи да смо ми "утопија", да вас лажемо, да су гласање и "представничка демократија" најбољи облик владавине. Ми у ДирецтДемоцрациС-у, који јесмо и увек ћемо бити, нова, иновативна и демократска политика, за разлику од њих, не обмањујемо вас, не лажемо вас, не исмејавамо вас, а пре свега не злоупотребљавамо опште „незнање“ просечног бирача.

  ДирецтДемоцрациС дозвољава, и допуштаће заувек, својим бирачима да одлучују, одобравају и контролишу сваку активност, целе наше организације и свих наших политичких представника, како пре, током, а посебно после избора. Дакле, наши бирачи имају моћ да одлучују, чак и између избора и избора. Заувек. То чинимо и тако што онима који нам се придруже дајемо власништво над свим нашим активностима и свим оним што чини нашу политичку организацију. Ми смо наши бирачи, и одлучујемо о свему, сви заједно, увек.

  Демократија значи власт за народ, а свакако не моћ за странке и политичаре.

  Дакле, свако ко нема наш метод је „лопов“ демократије, или елегантније назвати лажни демократа.

  Они који нас оспоравају рећи ће вам да сама чињеница да се људима даје потпуна моћ одлучивања не гарантује нам да се увек доносе најбољи избори. Рећи ће вам да становништво нема све основне и специфичне појмове да се определи на најбољи начин, о свакој теми.

  Међутим, за разлику од њих, ми имамо још једну посебност, групе специјалиста, компетентних, поштених, слободних, независних и неутралних, који имају задатак да дају свеобухватне информације о сваком избору. Они ће нашим бирачима изнети очекиване последице за сваки избор, са својим саветом, према сопственим надлежностима. Са нашим информисаним, компетентним, поштеним, слободним, независним и неутралним гласачима, и са нашим политичким представницима, који ће извршити сваку наредбу коју добију, од народа који имају част да представљају и служе, бићемо непогрешиви, и практично савршено.

  Они који нас критикују рећи ће вам да нема гаранције да су све наше специјалистичке групе компетентне, поштене, слободне, независне и неутралне.

  Међутим, гарантујемо да ће само људи који су студирали, и обављали, или су обављали радну делатност у одређеном сектору, или са значајним наградама, у сваком предмету, моћи да буду део наших група специјалиста, који ће бити под сталним надзором, од стране посебних безбедносних група. И групе стручњака и безбедносне групе које их контролишу биће у потпуности састављене од наших верификованих регистрованих корисника. Дакле, контрола ће бити стална, и лако ју може проверити сваки наш корисник.

  Стварање иновативне политичке снаге засноване на здравом разуму и логици није било лако. ДирецтДемоцрациС своје деловање заснива на међусобном поштовању свих људи, на јединој и аутентичној демократији, директној, на потпуној слободи, а многи нас питају шта су наши идеали.

  Ми смо и увек ћемо бити наклоњени свим људима, увек почињемо да помажемо онима који су у невољи. Увек чинити добро људима, а никада се не бавити политиком против било кога или било чега, наша је карактеристика.

  Меритократија, компетентност, поузданост, интелигенција, вештина, искреност и поштење, једини су систем да задржимо нашу политичку организацију иновативном током времена и да временом изаберемо најбоље умове на земљи, да променимо и побољшамо свачији живот.

  Наш политички идеал, и наши програми на свим нивоима, увек ће водити рачуна о строгим, али праведним правилима, која ће увек поштовати, ко год нам се придружи.

  Наш метод рада , јединствен у свету, гарантоваће нам изузетне резултате током времена.

  Јер, сви заједно ћемо такође морати да се побринемо да више нико себи не дозволи да убудуће украде целокупну светску популацију, моћ одлучивања о свему (а не само на изборима) и моћ да контролише, усмерава и утиче на, на одлучујући начин, изборе својих политичких представника и сопствене политичке, међународне, континенталне, националне и локалне организације. ДирецтДемоцрациС, то је то, не тежи консензусу, јер зна да ће нам се сви интелигентни људи, а потом и они мање интелигентни, придружити, и ту ће остати, јер ће схватити њен огроман потенцијал.

  Наши политички програми се предлажу, расправљају и гласају, у географским и бројчаним групама (још једна иновација), уз могућност да било ко буде протагониста на позитиван начин, и спроводе се у пракси.

  Уместо да губите много времена, на бескорисне ствари, у којима нисте одлучни, донирајте део свог времена, за опште добро човечанства, али и своје земље, свог географског подручја, својих пријатеља, породице. од вас самих, да радите заједно са свима нама, на лојалан и поштен начин, морална је обавеза за све грађане земље.

  Нудимо вам конкретну могућност да паметом и стрпљењем промените и унапредите свет, али вам одузимамо нешто, што је многима постало опсесија. Никада више нећете моћи да се жалите на своје политичке представнике и њихове странке. Јер код ДирецтДемоцрациС-а одлучују бирачи, а не странке или политичари. Наша политичка организација, и наши и ваши, политички представници, имаће само обавезу да спроведу у дело сваку одлуку коју донесу наши једини господари, наши проверени регистровани корисници.

  Временом ћете наћи много људи и партија, који ће делимично, или чак скоро у потпуности, копирати наш метод, наше програме и наше идеје. Не верујте, оригинал ради, јер је механизам, а савршен алгоритам, лажни, не само да поквари, већ ће вам изгубити време, а можда и новац.

  Да закључимо, ова наша презентација, која ће се ускоро проширити по целом свету, на начине и у временима које ћемо вам рећи, такође вам кажемо, да смо једина политичка снага, која елиминише борбу за власт и политички сукоб. , са другим политичким снагама. Не занима нас шта су други урадили, урадили или ће радити, само нас занима, и искључиво, шта радимо, и што ћемо радити.

  Потпуно смо елиминисали борбу за унутрашњу моћ, јединственим методом управљања активностима, повезаним ланцима, који омогућавају да наша организација савршено функционише, и који ће праве људе поставити у праву улогу. Са протагонистима, увек и само, сви наши проверени регистровани корисници.

  Такође смо елиминисали сукоб интереса, одвајајући управљање политичком организацијом, поверено нашим званичним представницима, именованим на основу заслуга међу нашим најбољим корисницима, из делатности представљања наших политичких представника, изабраних на основу заслуга. основа међу нашим најбољим корисницима. На овај начин ДирецтДемоцрациС има само задатак да подржава, помаже, сарађује и проверава да ли се оно што налажу наши бирачи спроводе у пракси. А политички представници имају задатак да служе интересима целокупног становништва, извршавајући сваку наредбу коју добију у било ком тренутку њихови бирачи.

  То често понављамо, али смо јединствени, и сигурно ћемо остати јединствени. Јер сви хоће да имају власт, сви хоће да командују, одлучују, али само ми одлучујемо, увек, непрекидно током времена, ко броји и мора да броји, то су бирачи.

  Да ли вам се то чини чудним, или је очигледно? Не, то се зове демократија и слобода. Те две речи, које многи изговарају , без икаквог права. Те две суштинске речи, које ако нису присутне у нашем животу, чине га бескорисним. Стара политика нема шансе да се поштено такмичи са нама, па ће вас неко време подмићивати услугама и обећањима, што ће се показати краткотрајним и без очигледних резултата. Али чим дође право време, схватићете да сте само били обманути, разочарани, преварени и експлоатисани од стране старог политичког система, често роба економске моћи, која готово никада не чини оно што обећава. И коначно ћете се ујединити, један по један, у једну политичку организацију, која ставља људе у центар и служи интересима свих.

  Увек бирајте најбоље за себе и за људе које волите.

  Уз бескрајно поштовање и поштовање, срдачан поздрав.

  Загрљај свима вама.

  ДирецтДемоцрациС, ваша политика, у сваком смислу!

  ПС Наша веб страница је написана на енглеском, али имамо згодан модул за превођење, који преводи сваки део написан на енглеском, на преко 100 језика, само кликните на „-Енглески-“ и у падајућем менију који се отвори изаберите језик, или заставу своје земље. Тако ће сви делови на енглеском бити видљиви и употребљиви на свим језицима света.

  Такође, у главној ставци услужног менија, блог, са категоријама на преко 53 главна језика. Радимо, и тражимо вашу помоћ, да преведемо сав наш сајт, на све језике света.

  Категорија нашег језика, са неким важним чланцима, већ преведена је:

  Само кликните на сваки наслов да бисте прочитали цео чланак. Уживајте у читању.

  Јавна површина је видљива свима, чак и без регистрованих корисника, али да бисте приступили радним областима и могли да обављате све различите политичке активности, морате се регистровати и поштовати наша правила, која ће детаљно бити представљена у следећи чланци.

  ДирецтДемоцрациС, подсећа све, да не вршимо никакву политичку активност на друштвеним мрежама, већ да радимо само и искључиво, на нашем званичном сајту. На друштвеним мрежама вас обавештавамо, а ми саопштавамо донете одлуке. Волимо да будемо слободни, независни, неутрални, нецензурисани и блокирани ако желимо да кажемо истину. И нико не може порећи да увек говоримо само истину.

  Хвала вам.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Mi i oni UT
  Biz və onlar UT
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Thursday, 07 December 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START