Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  35 minutes reading time (7080 words)

  Naša ideologija

  sloVEN rettangolareconnomesito

  Ta naš članek na kratko pojasnjuje razloge našega rojstva in bistvo našega obstoja. DirectDemocracyS je naša mednarodna politična organizacija, ki temelji na neposredni demokraciji, ki bo očitno, čeprav s pravimi lokalnimi avtonomijami, enaka v vseh naših geografskih, teritorialnih, celinskih, nacionalnih, državnih, regionalnih, provincialnih, okrožnih in lokalnih. Ista pravila, iste vrednote, isti ideali, iste metode, ki temeljijo na zdravi pameti in meritokraciji.

  Svetujemo vam, da vse preberete zelo natančno, tudi večkrat, da boste razumeli, za kaj gre.

  Če želite prebrati cel članek, samo kliknite na naslov, ali po tem kratkem uvodu kliknite na: nadaljuj z branjem. Lahko ga komentirate tudi v angleščini, a če želite komentirati v glavnih jezikih sveta, boste morali iti v glavni meni, ki se za tiste, ki nas obiščete s pametnega telefona, prikaže s klikom na 3 vodoravne črte, ali na dnu strani boste našli celoten glavni meni, s postavkami vodoravnega menija, spustni meni, v elementu menija pripomočkov, pojdite na blog, v kategorijah blogov, izberite v kategorijah, jezikovna kategorija , in vaš jezik ter poiščite članek z naslovom: naša ideologija. Sliši se zapleteno, a je nadvse preprosto. Prosimo, da skrbno sledite in spoštujete vsa naša navodila, da boste našo spletno stran uporabljali na najboljši način.

  Če si želite ogledati vse dele javnega dela našega spletnega mesta (in za naše člane tudi zasebnega dela) v angleščini, samo kliknite na jezikovni modul na vrhu vsake strani našega spletnega mesta, na napis “ -English-«, nato pa morate v spustnem meniju klikniti na želeni jezik. V nekaj sekundah boste videli vse dele v angleščini, v vašem jeziku. Ali pa na dnu naše spletne strani kliknite zastavo vašega jezika ali pa pod zastavicami izberite svoj jezik, tako da v spustnem meniju, ki se odpre, kliknete nanj, tako da najprej kliknete na: izberite jezik . V nekaj sekundah boste imeli vsak del v angleščini preveden v vaš želeni jezik. Pozor, naši avtomatski prevajalci zaenkrat vse dele prevajajo samo v angleščini, v več kot 100 jezikih, in ne iz enega jezika v drugega.

  Demokracija pomeni oblast ljudem.

  S to besedo demokracija, ki ima pomen moč za ljudi, nam niso naredili usluge, ampak so nam, ker je logično, normalno in prav, da je tako. Prebivalstvo mora imeti in vedno ohranjati vso oblast in mora odločati o pravilih, torej o zakonih, ki jih mora potem udejanjati in vedno spoštovati. Stara politika pa si je vzela moč odločanja in jo uporablja, kot hoče, dolga leta, po vsakih volitvah, ne da bi kdorkoli proti temu lahko kaj naredil, ne da bi volivce vprašal, katera odločitev je najboljši. DirectDemocracyS je naša inovativna politika in edina lahko verodostojno izgovori obe besedi, ki sta skupaj z drugimi osnova našega obstoja, svobode in demokracije.

  Zato je osnovni koncept, ki nas je rodil, sestavljen iz nekaterih vprašanj in z njimi povezanih logičnih odgovorov. Če vas vprašamo, kdo v demokraciji ukazuje, kdo odloča? Vaš odgovor bo: tisti, ki ima oblast, ukazuje in odloča. In da bi bolje razumeli, zakaj živimo v nepravičnem svetu, vam postavljamo vprašanje: kdo ima oblast? In tukaj ste dolžni povedati, da v demokraciji: prebivalstvo ima oblast, vendar jo ima in izvaja samo takrat, ko so volitve. Potem pa jih dolga leta politične stranke in njihovi politični predstavniki držijo vso oblast. Nihče ne bo nikoli zanikal tega našega koncepta.

  Pred mnogimi leti smo si postavljali enaka vprašanja in iskali in našli vse rešitve, da storimo pravičnost, s ciljem ustvariti pravo neposredno demokracijo, medtem ko smo začeli naše trdo delo, kot hibridna demokracija. Zaenkrat smo hibridna demokracija, v smislu, da skoraj v vseh državah sveta poleg diktatur, oligarhij, posameznih strank obstajajo oblike delne in nepopolne demokracije, predstavniške. Ker nismo mogli takoj spremeniti izvajanja demokracije, ki je le delna, v različnih državah, znotraj naše politične organizacije, smo takoj udejanjili edino pristno demokracijo, neposredno, v kateri naši volivci, uradni člani, naše uradne spletne strani, lastniki in imajo popoln, absoluten in neomejen nadzor nad vsemi našimi dejavnostmi. Absolutna svoboda in pristna demokracija sta besedi, s katerima se predstavljamo svetu.

  Ljudstvo mora imeti moč odločanja, vendar obstaja samo ena vrsta demokracije, ki resnično daje oblast ljudem, in to je neposredna demokracija. Vedno spraševati prebivalstvo, kaj je najboljša pot, za kakršno koli izbiro, katere zakone napisati, obravnavati in potrditi, je obveznost vsakega, ki se ukvarja s politiko. O sedanjosti in prihodnosti moramo odločati vsi ljudje, ne le politične stranke in njihovi politični predstavniki. Če je bila v starih časih neposredna demokracija uveljavljena le v nekaj mestih, so v stari Grčiji ljudje glasovali o glavnih odločitvah, ki jih je treba sprejeti, tako da so položili kamen v žaro, da bi rekli da, ali v drugo žaro, da reči ne, trenutno se lahko s tehnologijo in obstoječimi varnostnimi ukrepi odločite na mednarodni, celinski, nacionalni, državni, regionalni, provincialni, okrožni in lokalni ravni, ravni mesta, soseske in celo cestnih blokad, vseh skupaj, o vsaki odločitvi, ki jo je treba sprejeti. Le nekaj minut na dan politične zavezanosti vseh nas, da spremenimo in izboljšamo svet ter zagotovimo, da o zakonih odločajo tisti, ki so se jim nato dolžni podrejati. DirectDemocracyS prav tako izvaja prozitivno neposredno demokracijo, ki omogoča vsakomur, ki je del ene od naših skupin, na naši uradni spletni strani, da predlaga, razpravlja in glasuje o svojih pobudah, idejah in projektih. Ne odpravljamo politike, ampak povečujemo število ljudi, ki bodo imeli možnost delati politiko, na aktiven način, kot protagonisti.

  Kdor vam reče, da že živite v pravi demokraciji, vam laže, vedoč, da laže. Tudi v državah, ki se razglašajo za demokratične, živimo sami, v delni demokraciji, v kateri imamo samo na volitvah, za kratek čas, da izberemo in volimo politično stranko ali izberemo političnega predstavnika, moč v naših rokah. Dolga leta se odločamo, komu bomo dali moč, slavo, bogastvo, privilegije, ne da bi mogli ustaviti, spremeniti ali vplivati na izbire in vse odločitve trenutne stare politike. To storijo z najhujšo lažjo: rekli vam bodo, da z glasovanjem izbiramo, kdo mora izbrati namesto nas. Da s svojim glasom na druge prenesemo nalogo sprejemanja zakonov, ki smo jih dolžni izvajati v praksi in posledično spoštovati.

  Povedali vam bodo, da je predstavniška demokracija resnična demokracija, saj z našim glasom politične stranke in njihovi politični predstavniki, ki jih izberejo, kandidati vedno sami, dobijo moč, da v našem imenu odločajo o volivcih. Povedali vam bodo tudi, da zmagovalci volitev predstavljajo večino prebivalstva in da v demokraciji večina odloča, manjšina pa ugaja. Tehnično pa, če na primer politična stranka ali koalicija političnih strank ali celo politični predstavnik dobi 50 % + en glas, zagotovo ne predstavlja večine prebivalstva, ampak le večino tisti, ki so šli volit. Na primer, v mnogih državah tudi zelo veliki odstotki volivcev, pogosto od 10 do 40%, ne gredo volit. Če torej glasuje le odstotek vseh volivcev, zmagovalec ne predstavlja večine volivcev, ampak le večino tistih, ki so se fizično udeležili glasovanja. Tisti, ki ne pridejo na volitve, tisti, ki se vzdržijo, to predvsem zato, ker se ne prepoznajo v nobeni politični stranki in v nobenem kandidatu na volitvah. DirectDemocracyS, v kateri se lahko prepozna vsak, je veljavna alternativa stari politiki.

  Politične stranke in njihovi politični predstavniki starega in zastarelega političnega razreda postanejo legitimni in legalni z glasovanjem, s katerim jim damo reprezentacijo.

  Kdorkoli od vas, ki odobrava takšno vedenje, naj takoj neha brati, odide in naj vas nikoli več ne vidijo v teh koncih. Smo slabi? Mi ne, vi da, ker ste vi, vi ste sokrivci največje prevare in največje kraje v zgodovini človeštva.

  Stara politika, s tistimi, ki ji pripadajo, s predstavniško demokracijo, ne bo nikoli pravična, niti ne legitimna (kot njihovi zakoni tehnično niso), saj se vsak človek s svojim glasom ne odreče moči odločanja, ampak nekateri politiki postanejo njihovi predstavniki v institucijah. DirectDemocracyS z obveznostjo svojih političnih predstavnikov, da vedno zahtevajo, preden se o nečem odločijo, zavezujoče mnenje do tistih, ki so politikom podelili zastopniško moč, samodejno dela predstavniško demokracijo. Vsake toliko, tudi danes, se organizirajo ljudski referendumi, pogosto o nebistvenih vprašanjih in tu in tam z zapletenimi vprašanji, da se ljudem da pravica do izražanja. Toda ali se zavedaš? Ljudem dajejo tisto, kar pomeni sama beseda, demokracija, in mora biti vedno popolna in neprekinjena skozi čas. DirectDemocracyS predvideva in udejanja interno ter upa tudi navzven stalen referendum o vsaki temi, s čimer udejanja pristno demokracijo.

  V mnogih naših člankih izpostavljamo in obsojamo ta temeljni koncept, to krajo demokracije, to neizmerno goljufijo, ki nam vsem daje iluzijo odločanja, privid moči. Namesto tega odločajo samo stare politične stranke in njihovi politični predstavniki. Radi razjasnimo stvari, da jih vsi razumejo, potem pa se bo vsak od vas odločil, ali imamo prav ali se motimo, in svetovna situacija je v redu.

  Enkrat smo v enem od naših člankov prišli direktno do začetnega dela, do pomembnega dela.

  Naš končni namen je omogočiti vsem ljudem, torej celotnemu svetovnemu prebivalstvu, da odločajo, predlagajo, razpravljajo, glasujejo, pišejo, izvajajo in uveljavljajo vsa pravila (zakone), ob pomoči, obveščanju na način pošten, svoboden, neodvisni in tekmujejo s specializiranimi skupinami. Vsa naša pravila, vse naše dejavnosti temeljijo na zdravi pameti, meritokraciji, medsebojnem spoštovanju in zakonitosti. Tako lahko vsi živimo resnično svobodni in v avtentični demokraciji. Tehnologija in varnostni ukrepi, ki zagotavljajo brezhibno delovanje vseh naših dejavnosti, so že aktivni in so prisotni na vseh naših spletnih straneh. Vsako od naših posebnih skupin sestavljajo vsi naši člani, ki zagotavljajo popolno skladnost z vsemi našimi pravili.

  Že to, da politične stranke odločajo o tem, koga bodo kandidirale, in ne sprašujejo, razen v redkih primerih (pri primarnih volitvah), svojih privržencev, je grozljivo dejstvo. O primarnih volitvah in odločitvah, koga nominirati, v resnici nikoli ne odločajo vsi člani stranke, ampak glavne kandidate izberejo vodstva političnih strank, na katere pogosto vplivajo finančne, gospodarske in močne sile. Če ste opazili, vam dajo seznam imen, ne povedo pa vam, kako so izbirali kandidate, na podlagi česa, naj verjamemo enemu ali drugemu? Pri nas, v DirectDemocracyS, je izbor kandidatov praktično javen in je zaupan izbirni skupini kandidatov, ki jo sestavljajo naši uradni člani. Prijavi se lahko oziroma kandidira kdorkoli izmed članov različnih geografskih ali številčnih skupin (ki so naša velika novost). Na primarnih volitvah je prikazana lestvica, ki je prikazana tistim, ki morajo glasovati, na podlagi rezultatov, pridobljenih s strani vsakega kandidata, glede izbora kandidatov, po skupinah za izbor kandidatov, da se tistim, ki volijo, omogoči izbira najboljše kandidate na informiran način.

  Vsakdo, ki se pridruži DirectDemocracyS, ni samo naš član ali podpornik, ampak je lastnik, skupaj z vsakim od naših preverjenih registriranih uporabnikov, naše celotne politične organizacije. Lastništvo zagotavlja popoln in stalen nadzor naših uradnih članov nad vsako dejavnostjo, ki jo izvajamo. Vsak naš uporabnik ima kot lastnik interes, da vse aktivnosti potekajo v skladu z vsemi našimi pravili.

  Razlika med nami (inovativna politika) in njihovo (stara politika) je torej ogromna.

  Toda že samo dejstvo, da razmišljamo o demokraciji, predstavniški demokraciji, je prevara. Reprezentativna demokracija omogoča, da politične stranke in politični predstavniki dolga leta o vsem odločajo, ne da bi vprašali za mnenje, tistim, ki so s svojim glasom prenesli moč odločanja na staro politiko.

  Če želite izvedeti, ali je bralec tega članka primeren, da se nam pridruži, le zelo natančno sledite obrazložitvi, ki sledi, o moči zastopanja, ki jo dajemo z našim glasom.

  Če s svojim glasom dajemo oziroma dajemo tistim, ki nas predstavljajo, moč, da odločajo namesto nas, potem se nam ne pridružite, ker ste nekompatibilni z našo inovativno politiko. To pomeni, da se strinjate, da popustite in torej daste stari politiki vso svojo moč odločanja.

  Če s svojim glasom dajemo tistim, ki nas zastopajo, samo moč, da nas zastopajo, v institucijah, da naše odločitve uresničujemo, pozorno preberite naše članke in se nam pridružite, saj ste kompatibilni z vsemi našimi aktivnostmi. .

  Pravzaprav je bistvenega pomena razumeti, če želimo sami odločati o naši sedanjosti in o naši prihodnosti, biti vsi skupaj resnični protagonisti, obveščeni in posodobljeni, ali pa želimo narediti, kot v preteklosti, in dati drugi naloga, da odločajo namesto nas. Ali, če nam je ljubše, ne prevzamemo nobene odgovornosti in ne želimo izgubljati časa, da bi predlagali, razpravljali in glasovali o zakonih, ki urejajo naša življenja. Marsikdo bo rekel: če plačujemo politične stranke in politične predstavnike, da odločajo in opravljajo svoje delo, zakaj bi izgubljali dragoceni čas, da bi odločali sami, vsi skupaj, namesto njih? Odgovor je preprost in mi vam odgovarjamo z nekaterimi našimi vprašanji za vsakogar, ki bere. Ali zaupate političnim strankam, političnim predstavnikom, stari politiki? Ste prepričani, da stara politika drži vse obljube, dane v volilni kampanji? Ali politične stranke izvajajo kakšen del svojih političnih programov? Če so vaši odgovori na zgornja vprašanja ne, se nam takoj pridružite in spremenimo ter izboljšajmo svetovno politiko na vseh ravneh. Toda za vas imamo druga vprašanja. Ali ste že slišali za politične stranke ali politične predstavnike, ki so bili skorumpirani, ki so lagali, ki so svojo politično moč uporabljali za osebne namene ali za prijatelje ali finančne in gospodarske institucije? Ste že slišali za politične stranke oziroma politične predstavnike, ki so s svojimi odločitvami favorizirali le določen družbeni sloj in niso sprejemali zakonov v interesu vseh državljanov? Menite, da obstaja boj, tako zunanji kot notranji, za politično oblast? Ali menite, da so ti boji za oblast in za ohranitev ugleda škodljivi in preprečujejo političnim strankam oziroma političnim predstavnikom, da bi svoje predstavniške naloge opravljali na za vse koristen način? Še enkrat, če so vaši odgovori tokrat vsi pritrdilni, se nam takoj pridružite in spremenimo in za vedno izboljšajmo svetovno politiko na vseh ravneh.

  DirectDemocracyS je našel zelo preprost in učinkovit način za spreminjanje in izboljšanje svetovne politike in s tem za spreminjanje in izboljšanje življenj vseh ljudi. Z našimi pravili, z našimi vrednotami, z našimi ideali, ki jih udejanjamo v praksi, od vseh, ki se nam pridružijo, bomo prisilili naše politične predstavnike po vsem svetu, na vseh geografskih območjih, na vseh ravneh, da zahtevajo zavezujoče mnenje, tisti, ki so jim dali zastopniško moč, torej njihovi volivci, ki so vsi člani naše politične organizacije. Nikogar ne moremo prisiliti v spremembe in novosti, prav gotovo pa stara politika nima interesa in moči, da bi se odrekla svoji moči v korist prebivalstva. Ljudstvo za staro politiko računa le na dan volitev in kot vsi dobro veste, bi naredilo vse, da bi doseglo soglasje in posledično ohranilo svoje privilegije.

  Za nas je pri vsaki odločitvi na prvem mestu dobro celotne skupnosti. Zdi se samoumevno, a nimajo vse politične stranke v svojih predpisih besedno zvezo: delali bomo vsako dejavnost, z namenom pomagati vsem ljudem, vedno začenši s tistimi v težavah. V naših drugih člankih bomo analizirali zadnji del prejšnjega stavka. Preden pa nas kdo obtoži blaginje in prosinja revežev za glasove, vam povemo, da nikomur nič ne damo, ampak nikoli ne bomo dovolili, da je res samo en človek v stiski, ne da bi prejel našo pomoč. ., ustvariti dostojno življenje. Ni v našem slogu in nikoli ne bo dejstvo, da »kupujemo« glasove in konsenz, obljubljamo stvari, ki niso resnične, ali goljufamo prebivalstvo, da bi nas prepričali na volitve. Določene vlade in določene politične stranke, potem ko so vladale in vzele iz žepov 100 prebivalcev, ki jih je treba ponovno potrditi, pred volitvami obljubljajo pomoč in usluge, da ponovno zmagajo na volitvah. Tik pred glasovanjem ti torej vrnejo 20 od 100, ki so ti jih "ukradli". In vsi manj bistri umi ponovno potrjujejo tiste, ki so jih "okradli". In zgodovina se ponavlja v nedogled. Morda z različnimi protagonisti.

  Za nas so vsi politični ideali, vse stare politike, bankrot, zastareli, neučinkoviti in nekaj zdrave pameti, ki jo ima vsak ideal, v minimalnih odstotkih "ukrademo", jih združimo, da ustvarimo politični ideal popoln in sodoben, ki temelji na zdravi pameti, na meritokraciji, na spoštovanju vseh zakonov (s strani vseh), na medsebojnem spoštovanju vseh ljudi, na znanju ločiti dobro od zla, na izobraževanju, na raziskovanju, na pošteno in zanesljivo obveščanje o kulturi, spoštovanje vseh tradicij, spoštovanje vseh ver, vendar ne da bi se nam pridružili slabi ljudje.

  Za nas in za vsakogar, ki se nam pridruži, komunizem, fašizem, nacizem, socializem, demokrati, republikanci, laburisti ali konservativci, desni ali levi, sredinske stranke, diktature, oligarhije, enostranke, etatizem, divji kapitalizem in vsi tisti, ki ki jih zastopajo in podpirajo, so vsi odgovorni in sokrivci sveta dreka, v katerem živimo. Enako velja za vsa protisistemska gibanja oziroma tista, ki se ukvarjajo s politiko proti nekomu, ki nimajo političnih nasprotnikov, ampak prave sovražnike, vsi so nekompatibilni z našo inovativnostjo. Ne delamo politike, proti nekomu, nismo protisistemski, ampak delamo politiko v korist vseh in ustvarjamo in upravljamo vsi skupaj, interno, vseh naših neštetih projektov, nov sistem, politični, finančni, in ekonomski, ki ni sovražnik, ampak alternativa starim sistemom.

  Mnogi nas imajo za antipolitike, antisisteme, ker vse opozarjamo in kritiziramo ogromne pomanjkljivosti vsake politike, finančnega, gospodarskega in družbenega sistema. Ampak to so površne ocene s strani tistih, ki nas ne poznajo. Poleg tega se ne omejujemo na podajanje kritik, imamo rešitve za različne kritične težave. In potem, resnico poznajo vsi in samo tisti, ki noče videti, se dela, da ogromnih problemov ni.

  Ker smo šele rojeni, nam nihče ne more očitati, da smo rekli, napisali nekaj stvari, nato pa naredili različne stvari, ne držimo vseh svojih obljub. Nikoli se ne bo zgodilo, da govorimo eno, delamo pa drugo. Nihče ne more oporekati našim izjavam in našim metodam, ki smo jih preučili, oblikovali in udejanjali v mnogih letih trdega dela. Vsem našim podpornikom pa odvzemamo moč kritiziranja, naše politične organizacije in naših političnih predstavnikov, ker delamo in bomo vedno delovali v interesu tistih, ki nas podpirajo, izvajajoč in takoj udejanjajo vsako " naročilo« prejeli od naših članov. Torej s tem, ko bodo kritizirali naše predstavnike, bodo praktično kritizirali sami sebe.

  Za razliko od stare politike DirectDemocracyS odloča o programih in daje volilne obljube na vseh ravneh v delovnih skupinah, ki jih sestavljajo vsi naši uradni, mednarodni, celinski, nacionalni in lokalni člani, s pomočjo posebnih skupin administracije, varnosti in garantov ter s temeljnim sodelovanjem skupin strokovnjakov, svobodnih, neodvisnih, kompetentnih, sestavljenih iz naših uporabnikov, ki nam bodo s svojim delom zagotavljali vsak uspeh. S skupnim odločanjem, na podlagi posameznih predlogov, bo vsak lahko razpravljal in nato glasoval o vsaki zdravorazumski in koristni ideji za celotno prebivalstvo.

  Pravo lokalno avtonomijo udejanjamo v vseh geografskih skupinah, odločamo vsi skupaj, pri čemer imamo v osnovi vsa pravila, vse vrednote, vse ideale in enake metode naše mednarodne organizacije. Predlagati, razpravljati, odločati in glasovati bodo naši člani v geografskih skupinah različnih teritorialnih pododdelkov, ki jih v celoti sestavljajo ljudje, ki živijo na vsakem geografskem območju.

  DirectDemocracyS nima namena prisiliti stare politike, starega finančnega, gospodarskega in družbenega sistema, da se spremeni in postane kot mi, saj nas ne zanima konfrontacija z njimi in s trenutnimi ideologijami. A če nas napadejo ali če poskušamo upočasniti ali še huje, se ustaviti, se bomo lahko odzvali pametno, a odločno.

  Smo in vedno bomo proti vsem oblikam nasilja, proti vsem vojnam, proti vsem oblikam terorizma, proti vsem kriminalnim dejavnostim in proti vsem, ki ne izvajajo in ne spoštujejo vseh zakonov. Mir, zakonitost, ideje in inovativni programi v vseh sektorjih nam bodo omogočili, da v kratkem času spremenimo in izboljšamo svet.

  Vse to ogromno in težko delo pa bomo opravili mirno, s skrbnim preračunom in ovrednotenjem vsake podrobnosti ter ob spoštovanju vseh, vseh naših pravil, brez izjeme in brez kompromisov. To bomo storili enega uporabnika naenkrat, pri čemer bomo izbirali z veliko pozornostjo, še posebej naših prvih uporabnikov. Ne moremo spodleteti, saj vedno postavimo prave ljudi v prave vloge, da izrazijo svoj potencial in tako dosežejo najboljše obojestransko koristne rezultate.

  Zelo dobro vemo, da obstaja samo ena stvar, ki je resnično težka, spremeniti in izboljšati miselnost vseh ljudi na zemlji. To ne pomeni, da ljudem jemljejo ideje, niti ne odpravljajo politike. Narediti moramo boljšo politiko glede vsebine in idealov, ki se osredotoča na vse ljudi, z vsemi njihovimi potrebami in vsemi njihovimi težnjami. Ne da bi kdaj nekoga favoriziral, drugim nekaj jemal. Smo proti vsakršnemu socialnemu boju, saj imamo praviloma pomoč, konkretno, takojšnjo in učinkovito najprej tistih v težavah, nato pa vseh ostalih. Torej ni vprašanja, komu bomo najprej pomagali, torej komu je najbolj težko.

  Z odpravo starih ideologij in političnega »navijanja« se bomo lahko vsi osredotočili na temeljne stvari, ki jih moramo doseči vsi skupaj. Ustvarili smo že pravi »politični laboratorij«, ki je vedno imel v sebi ljudi iz vseh političnih ozadij, ki pa so se želeli odpovedati svojim idejam, zastarelim in propadlim, da bi ustvarili politično popolnost, ki je naš ideal.

  Poleg miselnosti, spreminjati in izboljševati bo res težko, da bi vsi razumeli naše projekte, saj so zaradi naše inovativnosti pogosto težko razumljivi.

  Toda sčasoma bodo vsi razumeli, da obstaja samo eno upanje, za spremembo in izboljšanje vseh naših življenj, in to se imenuje DirectDemocracyS, ki bo s politiko imela težko nalogo spreminjanja in izboljšanja. , vsi zakoni, vedno v interesu celotnega prebivalstva, so pravilo, ki vam ga prisegamo in ga ne bomo nikoli prekršili. Vsak zakon, vsako pravilo mora biti v pomoč vsem, kot vedno, začenši s tistimi, ki so v največji težavi. V tem članku smo to že 4x zapisali in ponavljamo in bomo pogosto ponavljali, vendar mora biti vsem jasno, da nismo kot stara politika, vadimo in držimo vsako obljubo. In za to ne bomo iskali soglasja naših volivcev, ampak si bomo zaslužili soglasje vseh ljudi.

  Marsikomu se morda zdi lepa utopija, a DirectDemocracyS je resničen in deluje že kar nekaj časa, brez prevelike reklame. Mnogi nam govorijo, da so ljudje zvit, včasih slabi, in da se bomo morali spopasti s staro politiko, s starimi financami, s starim gospodarstvom, ki bo kljub temu, da je v celoti bankrotirano ali obsojeno na propad, naredilo vse, da upočasni ali nas ustavi. Kar se tiče pametnih ljudi ali slabih ljudi, bomo lahko preprečili kakršno koli dejavnost, ki je v nasprotju z našimi pravili. Pravzaprav imamo zelo zapleten sistem in dolgo časa, da nekomu omogočimo, da se nam pridruži. Vsaka aktivnost vsakega uporabnika je skrbno ovrednotena, neprimerne uporabnike pa blokira ali izloči, zaradi česar postanejo persona non grata. Kar zadeva staro politiko, stare finance, staro gospodarstvo, so v tako slabem stanju in imajo toliko težav, da nočejo izgubljati časa z bojem proti nam. Dejansko jim bomo koristni, da jim damo izhod in njihovim propadlim idejam. Ker nikogar ne zavračamo in vsakomur ustvarjamo razvojne možnosti, seveda z našimi metodami in s pravili. Ne glede na to, ali se bodo lahko vključili v našo inovacijo, bo bistveno za njihovo "preživetje".

  Ne imejte nas za preveč ambiciozne, ali preveč ponosne, ali še huje, za predrzne, ne da bi prej prebrali vse naše informacije, ki se v nekaterih primerih nekoliko ponavljajo, vendar je bistveno ponoviti nekaj osnovnih konceptov, da jih vsi razumejo.

  Pogosto boste našli majhne razlike v določenih nebistvenih konceptih ali v nekaterih pravilih, ki smo jih nekoliko spremenili in jih izboljšali. Nikoli, na konceptih in temeljnih predpisih, običajno na nekaterih površinskih stvareh, med starimi in novimi členi, ne bi smelo biti minimalnih neskladij, za kar se opravičujemo, vendar vam zagotavljamo, da so vsi narejeni z namenom izboljšanja. Članki, dokončna pravila in celo fiziognomija naše spletne strani, ki se morda zdi nekoliko kaotična, so v pripravi in glasovanju v dokončni različici in bo vse objavljeno v najkrajšem možnem času. Zato se brez oklevanja pogovorimo z vami o nekaterih naših pomanjkljivostih, obrobnih, a bistvene stvari so vedno iste.

  Svetujemo vam, da se informirate in poglobite v različne teme, tako da preberete vse javne dele na naši uradni spletni strani, nato pa, če vam je všeč, kar ponujamo, in se boste počutili združljivi z našimi pravili, našimi vrednotami, naših idealov in naših delovnih metod, se nam lahko pridružite, se registrirate in ustvarite osebni profil na naši dobrodošli spletni strani, pri čemer upoštevate vsa naša pravila. Navsezadnje je povsem preprosto, čeprav se lahko časi, da se nam pridružite, razlikujejo.

  Pojasnili smo vam razloge, na kratko naše premisleke in še na kratko načine, kako z našo inovativnostjo spremeniti in izboljšati politiko.

  Kot vedno, na nekatera vaša vprašanja odgovarjamo v naših različnih člankih, v najkrajšem možnem času pa jih bomo zbrali v članku vprašanj in odgovorov, ki ga bomo objavili, z možnostjo enostavnega iskanja odgovorov na vaša legitimna vprašanja. .

  Vprašanje 1. DirectDemocracyS ima v številnih člankih zelo kritično stališče do religij skoraj vseh držav. Ali imate vere, ki so vam bližje, in druge, ki so vam bolj oddaljene?

  Odgovor 1. V nobenem od naših člankov nismo bili kritični, sovražni ali nesramni do božanstva, ker ne glede na to, koliko je znanost napredovala, nam ne more jasno in dokončno dokazati, da Boga ni ali več bogov. Preprosto smo izjavili, da so bile po našem mnenju in po mnenju mnogih učenjakov številne religije, tako kot mnoge kulture, jeziki in tradicije, izumljene, da bi razdelile ljudi. Vedno iz razlogov moči, finančnih in ekonomskih. Spoštujemo verska prepričanja, vsa na enak način, in nikoli si ne bomo dovolili, da razvrščamo tista, ki so nam ljubša, iz preprostega razloga, ker imamo med našimi uporabniki ljudi iz vseh držav sveta, vseh religij, iz vseh kultur. , iz vseh tradicij in ki govorijo vse jezike. Skoraj vse vere imajo namen spreobrniti ljudi, ki verjamejo, da so najboljši, najbližji božanstvom, kar je sčasoma povzročilo konflikte in nasilje vseh vrst (vojne in terorizem). Nikoli pa nismo krivili religij, ampak ljudi, ki so uporabljali in še vedno uporabljajo religije in božanstva kot pretvezo za izvajanje vseh vrst nasilja. In vedno iz razlogov, ki nimajo nič skupnega z bogovi. Zdi se, da je prav, da vse religije pridigajo o ljubezni, vendar so vse zastarele in njihovi voditelji in njihovi verniki bi morali prositi svoja božanstva z novim sporočilom ljubezni, tudi za sporočilo prenove. Prav tako jih spodbujamo, da so strpni in spoštljivi do idej drugih ljudi. Pri nas pa lahko ljudje katere koli vere dostopajo do spreobrnjenja drugih uporabnikov, če nikoli ne poskušajo, in nikoli ne mešajo vere v naše dejavnosti. Tisti, ki delajo z nami, morajo medsebojno spoštovanje postaviti na vrh svojih vrednot. Zaenkrat se nobena religija ni postavila proti nam in upamo, da vse religije razumejo pomen našega dela za vse, da je vsako naše pravilo v dobro vseh ljudi, brez kakršne koli diskriminacije. Strpnost in spoštovanje morata biti obojestranska, med nami in njimi.

  Vprašanje 2. In tradicije nekaterih držav, ali so povezane s političnimi sistemi, ki na primer predvidevajo monarhije, DirectDemocracyS, ali je to združljivo z monarhijo?

  Odgovor 2. Tradicije, kulture, vere, jeziki, pa tudi umetnost, ki zagotavljajo demokracijo, svobodo in medsebojno spoštovanje, so združljive z vsemi našimi dejavnostmi in jih spoštujemo na enak način. Za nas so vse tradicije, kulture, vere, jeziki, umetnost bogastvo za različne populacije in predstavljajo nacionalno identiteto. Če ima država monarhični sistem, ni naša naloga, da ta sistem spreminjamo ali spreminjamo. Popolnoma smo kompatibilni z monarhijami, dokler niso avtoritarne in ne izvajajo dejavnosti proti nam ali našim uporabnikom. Ne verjamemo, da bi na politično silo moralo vplivati to, kdo je simbol ljudstva, kot so cesar, kralj, vojvoda, z njihovimi ženskimi različicami itd. itd. Poleg tega v skoraj vseh državah obstajajo ustavne monarhije s parlamenti in vladami, neodvisnimi od suverenov, ki opravljajo le predstavniške vloge. Zato vladarji skoraj nikoli ne sprejemajo neposrednih političnih odločitev, ampak imajo politično vlogo vlade. Nikoli si ne bomo dovolili, da bi svobodnemu prebivalstvu vsiljevali, kakšne nacionalne ali lokalne simbole imajo.

  Vprašanje 3. Prebral sem veliko vaših člankov, vendar poleg kritik, kajne, tega, kar se dogaja, ne vidim veliko člankov o postavitvi, vaši politični organizaciji, o tem, kakšne ljudi iščete, in zgoraj vsi na programih, ko misliš kaj povedati?

  Odgovor 3. Ne gre samo za kritiko, ampak za žalostno opazovanje realnosti, v kateri živimo. Kjer se je razlika med bogatimi in revnimi izjemno povečala. DirectDemocracyS nima in ne tolerira kakršnega koli družbenega sovraštva ali zavisti do tistih, ki imajo veliko bogastvo, moč ali slavo, če so si jih pridobili z zaslugami, na pošten, lojalen način, brez izkoriščajo svoje zaposlene in ne onesnažujejo planeta. Zdi pa se nam nepravično, da v težkih časih za vse nas tisti, ki smo bogati, postanemo veliko bogatejši, tisti, ki so revni, pa postajajo vedno bolj revni in se borijo za dostojno preživetje. Poleg tega smo skoraj povsod po svetu priča izginjanju srednjega razreda, ki je bil prava »hrbtenica« gospodarskega tkiva. Kar zadeva vrsto ljudi, ki jih iščemo, morajo biti: inteligentni ljudje, z zdravo pametjo, s popolnim spoštovanjem pravil in zakonov, pošteni, iskreni, vredni zaupanja, ki razlikujejo, kaj je prav in kaj narobe, res, od neresnično in da imajo vsaj eno kompetenco (da so specialisti) vsaj v določeni dejavnosti. Naši politični programi so prisotni v vseh naših člankih, pa tudi v informativnih člankih, v rubriki programi v našem glavnem meniju. Osredotočili smo se na različne vidike naših programov, vključno z: zunanjo politiko, gospodarsko politiko, našo mladinsko politiko in številnimi drugimi. Samo poiščite jih in jih najdete, niso podrobne, a dovolj jasne, temeljni koncepti in naše inovacije. Očitno bodo objavljene druge informacije o vseh naših programih, ne le mednarodnih, ampak ob upoštevanju in vstavljanju vsakega od naših mednarodnih programov, naših pravil, naših idealov in naših vrednot, naše mednarodne organizacije, bodo narejeni celinski programi, nacionalni, državni, regionalni, pokrajinski, okrožni in lokalni. Te politične programe bodo vedno predlagali, razpravljali in o njih glasovali tisti, ki živijo na določenem ozemlju in vedno samo z lokalno avtonomijo.

  Vprašanje 4. Prebral sem nekaj člankov, v katerih definirate svoje politične predstavnike, marionete, v rokah lutkarjev, ki so vaši preverjeni registrirani uporabniki, ali se vam ne zdi, da zmanjšujete in onemogočate delo politikov. ? Ali ne tvegate, da boste imeli malo kandidatov?

  Odgovor 4. Primer lutke in lutkarja daje zelo dobro predstavo o razlikah med staro politiko, v kateri so politične stranke in njihovi politični predstavniki lutkarji, ki brez posvetovanja odločajo, s kom njihova predstavniška moč in uboge lutke, ki so volivci, ki morajo izvršiti vsak ukaz, spoštovati njihova pravila, zakone, odločene in zapisane, ne da bi ljudstvo sploh vprašali za mnenje. DirectDemocracyS, prvič na svetu zamenja vloge, interno udejanji pristno demokracijo in popolno svobodo. Stvar, zaradi katere smo sijajni, je natanko to, da delamo pravičnost in popravljamo krivice, ki so jih utrpele populacije celega sveta, od koder prihaja vsaka oblika moči in predloga ali razprave, da jo damo političnim strankam in njihovi politični predstavniki. Volivci dolga leta po volitvah proti temu ne morejo narediti ničesar in nemočno opazujejo odločitve, ki se pogosto sprejemajo le zaradi zasebnih interesov peščice, ne pa v dobro celotnega prebivalstva. Politični predstavniki imajo, ob spoštovanju vseh naših pravil in naše metode, ves čas in načine, da delajo politiko, s predlogi, razpravami in odločitvami, delijo s svojimi volivci, ki bodo imeli, kot je prav, da je v demokraciji zadnja in zadnja beseda. Zato se nam bo pridružil vsakdo, ki ima rad pravo demokracijo in imeli bomo veliko kandidatov, ki jim bo v čast in ponos zastopati svoje volivce v institucijah in jih pred odločitvijo vedno vprašati za zavezujoče mnenje.

  Vprašanje 5. Z vami bi rad obravnaval filozofsko, ekonomsko vprašanje na mednarodni ravni. Čigavo bogastvo je zemlja? Tipi lastništva in ekonomski model DirectDemocracyS. Kako se odzivate?

  Odgovor 5. Da bi vam odgovorili, bi potrebovali veliko člankov, vendar lahko skupaj poskusimo poenostaviti. Bogastvo zemlje pripada celotnemu prebivalstvu našega planeta, ki potem, ko vsakemu prebivalcu zemlje zagotovi dostojen življenjski standard (kar pojasnjujemo v mnogih naših člankih), ogromen preostali del razdeli na dele. , v sorazmerju z zaslugami, poštenostjo, iznajdljivostjo, inteligenco in spretnostmi vsakega prebivalca, ustvarjanje za vse enake priložnosti in enake možnosti za pridobitev bogastva, moči in slave. Bogastvo vsakega geografskega območja mora pripadati ljudem, ki živijo na določenem območju, od najmanjšega do največjega, in ga je treba izkoriščati ter ustvarjati koristi, predvsem za lokalno prebivalstvo. Da bi razumeli, kako to dosežemo, je treba natančno prebrati naše informacije o naših gospodarskih programih. Kar zadeva vrste nepremičnin, so na splošno 3, javne, zasebne in mešane javno zasebne. Naš ekonomski model, da si zamislimo socialno kapitalistično gospodarstvo ali meritokratski socializem. Radi se imenujemo kapitalisti s človeškim obrazom ali etatistični komunisti, meritokrati. Zasebna lastnina, kapitalizem, ustvarja konkurenco, napredek, inovacije, raziskave in rast, če ne postane divji kapitalizem in brez jasnih pravil, ki jih vsi spoštujejo. Etatizem in komunizem na splošno dajeta političnim strankam ali članom strank moč, da postavijo ljudi, pogosto nesposobne (da ne bi izgubili pridobljene moči), pokvarjene, tatove, da upravljajo pomembne gospodarske vire, ustvarjajo škodo, tako gospodarsko. in družbeno. Država mora poseči v gospodarstvo le v trenutkih resnih težav ali v primerih korupcije, davčnih utaj ali očitne upravljavske nesposobnosti, ti posegi pa morajo biti časovno omejeni, a učinkoviti pri izvajanju prava. Zavzemamo se, v nekaterih primerih, za gospodarska in finančna sredstva vitalnega pomena ali strateška, v partnerstvu z državo in zasebniki. Tako kapitalizem kot etatizem lahko vodita v oligarhije, ki nezaslužnim ljudem omogočajo pridobitev bogastva, do katerega nimajo pravice. Vse oligarhije imamo za sovražnike moralno zdravega prebivalstva različnih držav, saj pridobivanje bogastva, ne da bi imeli pravico ali brez zaslug, ni etično pravilno, ampak se imenuje kraja. Temeljna stvar, na kateri temelji naš ekonomski model, je postaviti prave ljudi na pravo mesto. Samo z vstavljanjem zaslužnih ljudi v pomembne vloge je mogoče doseči pomembne rezultate.

  Vprašanje 6. Čestitam za vse vaše projekte, vendar se bojim, da jih ne boste mogli uresničiti zaradi hudobije, potrebe po moči in sebičnosti mnogih ljudi. Da ne govorim o stari politiki, financah in ekonomiji, torej o sedanjem sistemu, ki se ob vaših novotarijah zagotovo čutijo ogrožene. Prav imam?

  Odgovor 6. Hvala za pohvale in za vaše upravičene skrbi. Človeško bitje ima vedno majhno dozo hudobije, sebičnosti in vsi imajo radi moč, a na srečo ima le majhen odstotek ljudi zelo velike odmerke teh negativnih, če ne dobro obravnavanih vidikov psihologije. Torej je večina ljudi dobrih in zanje delamo vse to. Kar se tiče sedanjega sistema (političnega, gospodarskega in finančnega), proti kateremu se ne nameravamo boriti, ampak ga pustiti, ki se sam uniči v kratkem času, dobro vemo, da si nikoli ne bo upal, ker se želi boriti proti "vojno" proti nam, ki bi jo že v startu izgubili. Sprejeli smo vse previdnostne ukrepe, da bi preprečili, se soočili in odpravili vse vrste groženj našim uporabnikom in našim dejavnostim. Kar zadeva slabe ljudi, registracija, ustvarjanje osebnega profila, preverjanje naših uporabnikov in prve dejavnosti, ki zagotovo niso temeljne in za nas življenjskega pomena, ki so jih ljudje dolžni opraviti, da dokažemo, da si zaslužimo, da lahko da se nam pridružite, nas skupaj z našimi posebnimi varnostnimi skupinami ščiti pred kakršnimi koli poskusi infiltracije slabih ljudi. Poleg tega dejstvo, da mora vsakdo, ki se pri nas začne ukvarjati z določeno dejavnostjo, to najprej storiti brezplačno in brez številnih ugodnosti, mnoge neprimerne ljudi odvrača od tega, da bi se nam pridružili. Medtem ko bodo politične, gospodarske in finančne sile, ki sestavljajo sedanji sistem, preveč zaposlene z iskanjem rešitev za lasten propad. Iz naših napovedi se bodo poskušali spremeniti, da bodo bolj podobni nam, da ne bi podlegli. Že zdaj opažamo, da predvsem na družbenih omrežjih začenjajo nastajati projekti, podobni našemu, s strani ljudi, ki upajo, da nas bodo lahko kopirali. Dejstvo, da delajo na socialnih omrežjih, jim bo preprečilo, da bi bili svobodni in neodvisni. Takoj, ko objavijo nekaj, česar nekdo ne sprejema, bodo blokirani ali preklicani, vse njihovo delo bo izgubljeno, njihov projekt pa nima prihodnosti. Verjamejo, da je naša naloga le objavljanje člankov, informacij in kritik. Obiskovalci naše spletne strani vidijo le vrh ledene gore, majhen, nepomemben del našega ogromnega dela. Vsi ne vedo, da od leta 2008 ne pišemo samo člankov, to počnemo od leta 2021, ampak predvsem poskušamo najti vse možne probleme, ki se lahko pojavijo, v političnih, gospodarskih in finančnih projektih, ki smo jih zasnovali. , tako zapleteno. Ko so težave odkrite, poiščemo tudi vse rešitve, da jih preprečimo in premagamo. V prvih mesecih nas je bilo nekaj ljudi in smo ustvarili vse svoje projekte, združili vse naše ideje, v naslednjih letih pa smo našli način, da je vse delovalo popolno. Ob zaključku tega članka razkrivamo tudi nekaj "skrivnosti", ki jih vsi ne poznajo, kot je naša ogromna infrastruktura in kako smo po vsem svetu v prvi fazi izbrali naših prvih približno 100.000 uporabnikov. Tako bodo tisti, ki nas želijo kopirati, če so minimalno inteligentni, razumeli, da nimajo niti malo možnosti, da bi nam bili podobni. Ko rečemo, da so naša moč, naše bogastvo in naša varnost vsi naši uradni člani, je res, vendar vsi ne vedo, da že vrsto let izbiramo najboljše ume in največje strokovnjake. , v vseh sektorjih dejavnosti in smo jih postavili v prave vloge, da izrazijo svoj potencial. Veliko briljantnih umov, univerzitetnih profesorjev, znanstvenikov, raziskovalcev, velikih inovatorjev, politikov, finančnikov, ekonomistov, politikov, novinarjev, komunikacijskih in informacijskih strokovnjakov, pa tudi nekaj strokovnjakov z izjemnimi idejami in projekti. Nekateri člani teh kategorij se bodo počutili užaljeni, ker še niso bili kontaktirani, vendar za nas ni bilo pomembno, da so številka ena ali prvi "na lestvici" posamezne kategorije, ker so pogosto podvrženi trenutnim sistem in moralno ogrožen, četudi zelo dober in zelo kompetenten. Najraje smo imeli enako dobre ljudi, pogosto celo boljše, ki pa zaradi nezdravega boja za moč, bogastvo in slavo, ki je prisoten v vsakem poslu, nismo imeli za številko 1. In niti prvih 10 številk. Izbor, ki smo ga naredili, nam je omogočil, da smo našli čudovite, inteligentne, kompetentne in poštene ljudi, vendar z "zdravo in pristno" željo po spreminjanju in izboljšanju sveta. Prve besede, s katerimi so se oglasili po fotografiji, ki pojasnjuje situacijo, so bile: želite spremeniti in izboljšati svet? Sledi kratka razlaga z razlogi za našo izbiro. Selekcija še vedno traja in bo trajala v nedogled, saj mora vsak, kdor se uvrsti v določeno vlogo, vsak dan potrditi, da si zasluži svoje mesto »moči«, ki v DirectDemocracyS in vseh sorodnih projektih nikoli ni individualna, ampak kolektivna. Naša struktura je gigantska in tako enotna in zanesljiva, da ni bojazni, da bi nas vstop kakšnih saboterjev ali nezanesljivih ljudi vsaj malo upočasnil. Nadalje, ne samo ljudje, ampak tudi naša izvedbena ureditev, naša splošna pravila, nam je omogočila, da imamo metodo, ki ne le deluje, ampak odpravlja boj za oblast. Z lastništvom naših uradnih članov se lahko kdorkoli prijavi za katero koli vlogo, po naših postopkih, ki temeljijo na meritokraciji, poštenosti, zanesljivosti in kolektivnih odločitvah, nikoli ne odloča ena oseba, ampak skupina ali več. skupine ljudi . Naš način povezovanja uporabnikov, ki ga imenujemo "verige povezane skupaj", zahteva, da je vsak odgovoren za svoje izbire in da je vsak odgovoren tudi za vedenje in izbire uporabnikov, ki so povezani z njim. Kandidature se izvajajo tudi kolektivno in tisti, ki glasuje za posamezno kandidaturo, je tudi odgovoren za vse aktivnosti, ki jih izvede imenovani. Toda tukaj je zelo dolgo in zapleteno razlagati, kako vsaka od naših dejavnosti deluje. Z jasno izbiro, da najprej postavimo vse temelje in šele nato dosežemo konsenz, potreben za zmago v politiki, nas je naredil praktično popolne in nezmotljive. Ali smo optimistični in prevzetni? Zagotovo imamo vse razloge. Vendar se raje imamo za realne. Stvari se morajo spremeniti, izboljšati, ker prebivalstvo to zahteva. Mnogi nas bodo spraševali po imenih teh briljantnih umov, kot nas sprašujejo po imenih tistih, ki so si zamislili in uresničili vse to. A kot pogosto rečemo, ne štejejo imena, štejejo pa dejavnosti, ki jih izvajamo, in doseženi rezultati. Zasebnost in možnost, da imamo vedno popolnoma anonimne in neizsledljive uporabnike, je za nas bistvena za mirno in varno delo. Številni naši uporabniki so se nam pridružili prav zaradi te zaščite osebnih podatkov, ki jo zagotavljamo vsi mi, posebne varnostne skupine in vsi naši administratorji in uradni zastopniki, kar nas za nekatere primerja s sedmimi nevarnimi, drugim daje varnost, da so zaščiteni na najboljši način. Mnogi, ki so se nam pridružili, bi, če bi drugi vedeli, da so z nami, v določenih skrajnih primerih tvegali svojo varnost, svoje sorodnike in prijatelje. Drugi bi preprosto tvegali izgubo službe in z njimi slabo ravnali. Zaradi zakona o eksteritorialnosti in zaradi naših pravil ne bomo nikoli in iz kakršnega koli razloga nikomur dali podatkov o naših dejavnostih ali o identiteti naših uporabnikov. Očitno pa bodo imena in kvalifikacije kandidatov na volitvah pravočasno izvedeli tisti, ki bodo morali glasovati. Torej, s temi in drugimi predpostavkami se ne bojimo obnašanja slabih ljudi ali izzivov trenutnega "sistema", razmišljamo o opravljanju svojega dela, spreminjanju in izboljšanju sveta.

  Končno nekaj obvestil.

  1. Veseli smo vaših sporočil, vaših prošenj za pojasnila, če pa smo v naših javnih prostorih že pojasnili ali odgovorili na vaša vprašanja, preko tega, kar smo objavili, ne boste prejeli nobenega odgovora. Tega ne počnemo iz zlobe in razumemo, da iz različnih razlogov ni lahko najti odgovorov na vaša vprašanja na nekoliko kaotični spletni strani, vendar ne moremo izgubljati dragocenega časa s ponavljanjem istih odgovorov. Poleg tega nikoli ne pišemo podrobnosti, kot je ime ali država izvora, osebe, ki nas kontaktira, z vprašanji za pojasnila, brez pooblastila in zahteve osebe, ki nas kontaktira.

  2. Če kot zadnji stavek v kontaktni obrazec napišete: lahko objavite moje ime ali pa objavite mojo državo izvora, ki je ... in napišete ime svoje države, ko javno odgovarjamo na vaša vprašanja. , bomo napisali podrobnosti, ki jih dovolite in pooblastite.

  3. Prosimo, da se ne pojavljate osebno v naših pisarnah, da bi zahtevali aktivacijo vašega osebnega profila po vaši registraciji na naši dobrodošli spletni strani. Samo zapravljate čas in denar za selitev. Nihče nima pravice fizično aktivirati vašega profila, v naših pisarnah se aktivacija izvede na spletu, s strani naših posebnih skupin pooblaščenih administratorjev, po preverjanju s strani naših posebnih varnostnih skupin in po nekaterih formalnostih, ki nam bodo omogočile, da preprečimo dostop do vsakogar, ki ni združljiv z našimi pravili.

  4. Pozorno, tudi večkrat, preberite vse naše informacije, preden se registrirate in ustvarite osebni profil, morate biti prepričani, da lahko spoštujete naša pravila in da ste združljivi z našimi ideali in z našimi vrednotami.

  5. Tudi če so vaši nasveti, vaši projekti in vaše ideje veseli in smo prepričani, da jih je mogoče, če veljajo za veljavne, vključiti v naše projekte in v naše dejavnosti, prosimo, da jih izvajajo samo uradni člani, naše uradne spletne strani, samo v območju skupnosti in samo s sporočili v ustreznih kontaktnih obrazcih, z uradnimi obrazci, prisotnimi v meniju, pripomočkih, obrazcih (vidnih našim uradnim članom) in samo v internih skupinah: nasveti in predlogi , in projekti.

  6. DirectDemocracyS in vsi naši povezani projekti, finančni, gospodarski, multimedijski, informacijski, športni in drugi sektorji dejavnosti, sprejema kot uradne člane, z registracijo, aktivacijo in preverjanjem, preprosto, hitro, varno, prednostno, ljudi, ki želijo pridobiti pomembne vloge in z možnostjo izvajanja obojestransko koristnih nalog v okviru vseh naših projektov. Biti morajo strokovnjaki iz vseh sektorjev in vseh vrst dejavnosti, univerzitetni profesorji, raziskovalci, inovatorji, znanstveniki, priznani po vsem svetu, celini, državi in lokalni, ljudje, ki so študirali in delajo ali so študirali ali delali z odličnimi rezultati, priznani in cenjeni. Poleg vključitve v skupine strokovnjakov bodo lahko kot naši uradni predstavniki zastopali nas in vse naše uporabnike, našo politično organizacijo in vse naše projekte na različnih geografskih območjih. Vse informacije, v glavni točki menija, v kontaktih izberite kategorijo pravila, izberite modul Želim se vam pridružiti, preko kontaktnega obrazca določite svoje kvalifikacije in vaše specializacije.

  Hvala vam.

  DirectDemocracyS, vaša inovativna politika, vaši inovativni projekti, resnično v vseh pogledih!

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Meie ideoloogia
  Naša ideológia
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Thursday, 07 December 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START