Accessibility Tools

Breadcrumbs is yous position

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
14 minutes reading time (2780 words)

Officiel meddelelse 2023 Globalt Forum om Moderne Direkte Democracy i Mexico City

https://www.directdemocracys.org/

Globalt forum, om moderne direkte demokrati, Mexico City 2023.

Officiel besked fra DirectDemocracyS.

Til alle deltagerne og til alle arrangørerne af denne vigtige begivenhed en varm hilsen på vegne af alle brugerne af vores politiske organisation, nyskabende og alternativ til al den gamle politik.

Vi ønsker, at du gør et godt stykke arbejde og opnår konkrete resultater for at ændre og forbedre verden. Det du laver er meget nyttigt for mange mennesker. Så fra os, oprigtig påskønnelse, og vores oprigtige tillykke, for alle dine aktiviteter.

Vi ønskede at sende en af vores officielle repræsentanter direkte til Mexico, som er fysisk til stede på dit forum, ligesom mange af os er til stede via videokonference.

Denne besked er også en videobesked, naturligvis oversat, også til spansk og på andre sprog.

Vi vil gerne være korte, for vi er sikre på, at I har en masse arbejde at gøre sammen.

Vi sparer dig for præsentationen af DirectDemocracyS, men vi inviterer dig til at informere dig selv direkte på vores hjemmeside. Der er mange detaljer, i det offentlige område, synlige for alle, helt gratis og uden nogen forpligtelse, på en enkel, hurtig måde. Alle vores artikler, i det offentlige område, er på engelsk, men oversættes automatisk, med et enkelt klik, til over 120 sprog, ved at vælge dit eget sprog, i stedet for engelsk, ved at bruge sprogvalgsformularen, som findes ved siden af vores logo. Vi har også en blog med mange interessante artikler på de 56 vigtigste sprog i verden, og vi vil tilføje flere snart. Hold venligst et åbent sind, og prøv at forstå alle vores oplysninger.

Albert Pike sagde: "Det, vi gør for os selv, dør med os, det, vi gør for andre og for verden, forbliver og er udødelige."

Ved at deltage i din vigtige aktivitet, for første gang i vores korte historie, introducerer vi os selv for mange førende demokratieksperter, med vores egen politiske organisation, som hedder DirectDemocracyS. Vores navn betyder åbenbart direkte demokrati. Vi har mange artikler, som forklarer valget af vores navn. Der er ikke noget bedre sted at få vores internationale debut. Vi har allerede lavet nogle korte deltagelser i nogle nationale arrangementer.

Temaet for dette års forum, "Hvilken beskyttelse og bistand kræver demokrati i sin mest direkte form for at overleve og trives?".

Vi er lidt formastelige, men vi tror, vi har næsten alle løsningerne, for vi har arbejdet på det siden januar 2008, i første omgang 5 personer, og så blev der på kort tid dannet en meget samlet og professionel gruppe på 282 personer (fra mange lande, der kommer fra mange aktivitetssektorer), som i omkring 2 timer om dagen, hver dag, foreslog, diskuterede, testede og stemte, vores regler og vores unikke metode i verden. Et meget hårdt arbejde, men fuld af tilfredsstillelse. I øjeblikket er vi omkring 110.000 officielle medlemmer og omkring 320.000 registrerede brugere fra alle lande i verden, der repræsenterer alle befolkninger. Snart vil vi gøre os kendt for alle mennesker i verden med en virkelig innovativ metode.

Hvis 99 % af vores hovedfunktioner kun tog de første par måneder at designe, i over 14 år, har vi alle arbejdet sammen for at få alt til at fungere perfekt.

Vi er eksemplet på, at smukke ideer, de bedste projekter, skal kunne holde, og den enorme mekanisme, der skabes, er som et ur. Hvert gear skal udføre sit arbejde perfekt, præcist og fuldstændigt for at opnå de bedste resultater.

For kort at forklare, hvem vi er, og hvad vi laver, giver vi dig nogle af vores svar på de præcise spørgsmål fra dette års forum.

DirectDemocracyS, blev født til at ændre og forbedre verden og til at omsætte det eneste autentiske demokrati, det direkte, i praksis. Vores ultimative mål er at give enhver borger mulighed for at bestemme over alt, direkte fra deres pc, tablet eller smartphone. Dette betyder ikke at eliminere politik, men det vil give os mulighed for at ændre og forbedre verden gennem politik. Der ville ikke være mindre politik, men bedre, mere engagerende, mere kollektiv, mere retfærdig og direkte politik.

Men vi gør også det repræsentative demokrati (til stede i hele verden), og også det delvise, men begrænsede direkte demokrati i Schweiz, mere demokratisk gennem en unik metode i verden, hvor vores vælgere har total kontrol over enhver aktivitet, på hver beslutning , af dets politiske repræsentanter, før, under og for første gang i verden, selv efter valget. Om dette aspekt, af kontrollen med ens vælgere, selv efter valget, på ens politiske repræsentanter, kunne vi skrive i timevis og hele dage, men kort sagt, vi ved alle, at al den gamle politik er fuld af skavanker, uretfærdigheder, løgne og især korruption. Dels på grund af kontrollen med finanser og økonomi over alle de traditionelle politiske kræfter, og dels på grund af "magttyveriet", som finder sted i alle lande, med hvilke politiske partier og deres politiske repræsentanter tager væk , efter valget, borgerne har magten til at bestemme. De benægter selve ordet, demokrati, for at omdanne det til et oligarkisk partisystem. Efter valget i mange år beslutter de politiske partier og deres politiske repræsentanter, og vi, befolkningen, omsætter deres beslutninger i praksis og respekterer alle deres love. I vores første videoer talte vi om politiske partier og deres politiske repræsentanter, som er dukkeførerne, og om os borgere og vælgere, som er dukkerne, som udfører enhver ordre, vi modtager. DirectDemocracyS vender for første og eneste gang i verden rollerne om. Vælgerne bliver dukkeførerne, og vores politiske organisation og vores politiske repræsentanter bliver dukkerne, som praktiserer enhver beslutning, der træffes af den, der giver dem repræsentationsmagten. Med en enkel, unik og genial ombytning af roller har vi fået selv det falske og delvise repræsentative demokrati til at blive til autentisk demokrati. Det er klart, at vi internt arbejder i total frihed med autentisk direkte demokrati.

Det første store problem ved direkte demokrati er information. At få folk til at vælge direkte, forudsætter, at hver enkelt borger er ekspert i alt og har fremragende viden om ethvert emne. Ellers bliver der truffet forkerte valg, og det politiske arbejde bliver fuldstændig skadeligt. Sociale netværk, som hovedsageligt består af inkompetente mennesker, der taler og udgiver, selv om emner, som de ikke har den mindste viden om, er et bevis på, at uvidenhed og desinformation genererer mennesker, som de tror, de kender, uden at vide noget.

DirectDemocracyS, har allerede oprettet, og er aktive, på vores hjemmeside, tusindvis af grupper af specialister, eksperter i enhver aktivitetssektor, om hvert emne. Disse grupper er frie, uafhængige, konstant verificerede og sammensat, ikke kun af universitetsprofessorer, men også ekspertfolk, der arbejder i de forskellige sektorer, eller lovende studerende og innovatører, men også pensionerede mennesker, som var professorer, eller som har arbejdet i alle aktivitetssektorer. Disse grupper bestod oprindeligt af nogle få eksperter, og derefter, med starten af vores aktivitet, delvist og selektivt offentligt, fra den 21. juni 2021 (da vi gjorde vores eksistens kendt for andre mennesker, ud over de 282 oprindelige personer), vi besluttede at inkludere, i hver gruppe af specialister, også en ekspert, repræsentant for hvert folk på jorden, og også for hvert land i verden. Du vil have bemærket, at vi har skrevet folk før lande. DirectDemocracyS anser folk for vigtigere end individuelle lande, som ofte består af flere folk. Ekspertgrupper er afgørende for altid at træffe de bedste beslutninger, fordi disse grupper giver fuldstændig information om hvert valg, der skal træffes, og fortæller alle vores brugere om alle de forskellige muligheder og alle de forudsete konsekvenser af hvert valg. Med informerede mennesker, på denne måde, vil vores vælgere, som også er vores medlemmer, altid vælge, på en informeret måde, og få vores politiske repræsentanter (som de direkte kontrollerer, fra vores hjemmeside), til at lave de bedste love i interessen. af hele befolkningen. Ekspertgrupperne består af alle vores brugere, baseret på hver enkelt af os specialiseringer. For dem, der ønsker at lære og være en del af grupper af specialister, der ikke er eksperter, arrangerer vores eksperter onlinekurser med relaterede eksamener, for at give enhver, der opnår de bedste resultater, mulighed for at være en del af disse grupper (baseret på deres specialisering) , som er grundlæggende, ja vitale, for DirectDemocracyS.

For at opnå de bedste resultater har vi besluttet at basere hver af vores regler, hver af vores metoder, hver af vores egenskaber, på logik, sund fornuft og gensidig respekt for alle mennesker. Det virker som en indlysende sætning, som alle parter sætter i praksis, men sådan er det ikke altid, ellers ville vi alle leve i det jordiske paradis, og ikke i det "helvede", som vi ser, og som vi lever i.

For at være en troværdig politisk kraft havde vi brug for en fuldstændig innovativ politisk ideologi, og baseret på den foregående sætning (logik, sund fornuft og gensidig respekt for alle mennesker), besluttede vi at skabe vores egen moderne politiske mentalitet. Vi har taget de meget få positive ting fra al den gamle politik, fra antikken til i dag, og vi har elimineret enhver negativ eller konkursdel. Vores ideologi blev født, som vi formastelig definerer som politisk perfekt. Det er klart, at denne blanding af ideologier får os til at elske, og samtidig hade, af alle, der læser alle vores artikler. Men i sidste ende vil gode, intelligente mennesker, som er 99 % af verdens befolkning, forstå, at vi er de bedste. Det handler ikke om at være overmodig, men realistisk og stolt af vores lange og meget hårde arbejde.

Men vores egenskaber, unikke i verden, er mange, begyndende med ejendommen. Hele vores politiske organisation, vores hjemmeside (som dybest set er det eneste sted, vi arbejder, for at være fri, sikker, sikker, fredelig og uafhængig) og alle vores aktiver ejes af alle vores officielle medlemmer. Hvert af vores officielle medlemmer modtager en enkelt andel, individuel, personlig, ikke-kumulativ, ikke-overførbar, med hvilken de er herre, sammen med alle vores medlemmer, af hele vores politiske organisation, af hele vores hjemmeside og alle vores aktiviteter. Vi har skabt en kommerciel virksomhed, og vi har registreret hver eneste idé, hver regel og alle vores innovative metoder, som hver af vores medlemmer har en enkelt andel af. På denne måde vil vi få mange nyttige resultater. Den første er at være original, og derfor vil vi ved at optage alt forhindre nogen i at stjæle vores ideer. Vi vil forhindre nogen, selv i at bruge vores metode, eller en del af den, fordi kun dem, der slutter sig til os, ejer den. Da vi alle er "medlemmer" af vores politiske organisation, som er forenet i mangfoldighed, vil ingen nogensinde forsøge splittelse eller splittelse af den simple grund, at de ville miste alle rettigheder og ville blive udelukket. Med individuel og kollektiv, men enhedsgods, løser vi også det værste problem i al den gamle politik. Kampen om magten. Selvom ikke alle indrømmer det, ødelægger interne kampe om magten al troværdighed i politik, skaber kun spild af tid og gør stor skade på borgerne. Personlig stolthed, den krampagtige søgen efter magten til at bestemme, griskhed og egoisme skaber mange ubehagelige situationer. Vi omsætter mottoet i praksis: én for alle, alle for én. Vi har ingen leder, og heller ingen lederskab. Vi er mange mennesker, som arbejder individuelt eller i grupper på en koordineret måde, ud fra vores metode, for at omsætte og respektere alle vores regler. Det virker umuligt, men med denne metode kæmper vi aldrig, fordi vi stoler på hinanden, og vi bestemmer alt sammen. Hvert af vores officielle medlemmer har ret, og muligheden for at kontrollere alle vores aktiviteter, vi er de første til at verificere, at alt fungerer korrekt. Vi er de første og omhyggelige kontroller af os selv.

For at undgå magtkampen har vi for første gang i verden fuldstændig opdelt rollerne som forvaltning af den politiske organisation, forbeholdt vores officielle repræsentanter, fra rollerne som politisk repræsentation, forbeholdt vores politiske repræsentanter, valgt gennem en mekanisme , meget detaljerede og stive af primærvalg, lukket online. Den politiske organisation, sammen med alle vores brugere, støtter, hjælper, leder og kontrollerer alt vores politiske repræsentanters arbejde. Vi har mange artikler, der forklarer hele denne unikke og retfærdige metode til at udvælge vores kandidater. Vi fortæller dig bare, at alle kan ansøge, hvis de følger alle vores regler.

Enhver, der kun søger personlige fordele fra politik, vil blive skuffet, vi er alle sammen, en enkelt, enorm leder, der bestemmer og kontrollerer alle vores aktiviteter.

Ved at undgå kampen om magten arbejder vi alle, effektivt og nyttigt for alle.

Vi har mange regler, som virker stive, men den, der slutter sig til os, forstår over tid, hvem vi er, den frieste og mest demokratiske i hele politikens historie. Vi udelukker ikke nogen for deres ideer, tværtimod beder vi alle om et bidrag, i ideer, projekter og med et koordineret arbejde, og besluttede i fællesskab at forstørre, og gøre endnu bedre, alle vores aktiviteter.

Vi laver ikke og vil aldrig lave valgaftaler, koalitioner og samarbejder med andre politiske kræfter. Ikke fordi vi er lukkede, men fordi vi har mennesker af enhver ideologi og ethvert politisk parti inden i os. Således har vi alle de mulige politiske ideer, der er nødvendige, uden behov, for at samarbejde med andre. Kompromispolitikken er konkurs, fordi den tvinger dem, der indgår aftaler, til at opgive en del af deres ideer, og sætter altid muligheden for at realisere deres programmer på spil af frygt for, at en politisk kraft fra koalitionen stemmer imod vores beslutninger. Hvis vi vinder, og vi vil helt sikkert vinde overalt, med vores politiske projekt, vil vi regere på den bedst mulige måde og omsætte alle vores regler og alle vores løfter i praksis. I denne forbindelse er en af vores grundlæggende regler: Hjælp altid først mennesker og virksomheder, der er i vanskeligheder, og hjælp derefter alle andre. Hvis vi taber valget, hvilket er meget vanskeligt, vil vi stemme for enhver lov, som vil blive anset for nyttig, af vores eneste mestre, som er vores officielle medlemmer, som alle er vores vælgere. I stedet vil vi stemme imod enhver lov, som vores vælgere anser for skadelig. Vi vil derfor, en sund, ærlig og loyal opposition.

DirectDemocracyS, blev ikke født mod den gamle politik, vi er ikke imod nogen. Vi skaber en ny vej, der skal rejses sammen med alle, der slutter sig til os.

På dette tidspunkt vil mange spørge, hvis du er så perfekt, hvorfor er du så her?

Vi er her for at præsentere os selv for dig, og gennem dig præsentere os officielt for verden.

Vi er her for at invitere dig til at lære os at kende, og hvis du kan lide vores forslag, inviterer vi dig til at være med.

Endelig er vi her for at tilbyde dig vores erfaring, selvfølgelig giver vi ingen ret til at bruge vores regler, vores metode og vores funktioner, fordi de ejes af alle vores medlemmer. Men vi ønsker, at du skal vide, at der er løsninger, bare omsæt dem i praksis alle sammen. Vi gør det én registreret bruger ad gangen.

Enhver, der kopierer vores ideer, endda delvist, såvel som at være en tyv og begå en ophavsretlig forbrydelse, takket være vores registrering, af hver af vores idéer, i navnet på vores "samarbejdsvillige" kommercielle virksomhed, begår også den alvorlige forbrydelse af unfair konkurrence.

Vi ved godt, at intelligente mennesker altid vil foretrække originalen frem for dem, der kopierer andres ideer.

Kun dem, der er vores medlemmer og aktivt er en del af vores enorme mekanisme, kan ændre og forbedre verden sammen med os.

Temaet for dette års forum, "Hvilken beskyttelse og bistand kræver demokrati i sin mest direkte form for at overleve og trives?".

Det forekommer os, at vi kort har besvaret det interessante emne. Vi har givet, med en lille del af vores ideer, som du finder på vores hjemmeside, eller ved at søge på DirectDemocracyS , på nogle sociale netværk.

Vi har givet dig vores løsninger, resultatet af langt og hårdt arbejde. Og vi inviterer dig til at slutte dig til os, til at arbejde sammen. Vi er sikre på, at når alle jordens mennesker vil være i stand til at vælge mellem den gamle politik og vores helt alternative innovation, vil de alle vælge DirectDemocracyS, fordi vi er de eneste, der giver korrekt informerede mennesker magten til at vælge og bestemme. De eneste, hvor hver person er mesteren og hovedpersonen.

Vi takker for din opmærksomhed, vi fornyer invitationen til at lære os at kende, og vi ønsker dig et godt stykke arbejde.

Med stor agtelse og uendelig respekt sender vi dig vores bedste hilsener.

DirectDemocracyS, din innovative og alternative politik, virkelig i enhver forstand!

© 2023 DirectDemocracyS. Alle rettigheder forbeholdes.

Lad os ændre og forbedre verden sammen.

https://www.directdemocracys.org/law/info/fundamental-questions/let-s-change-and-improve-the-world

Vi er de første og de eneste i verden, der har disse regler og disse metoder.

https://www.directdemocracys.org/law/info/our-style/first-and-unique-in-the-world

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Opisyal na Mensahe 2023 Global Forum sa Modern Dir...
Афіцыйнае паведамленне Сусветнага форуму па сучасн...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Tuesday, 26 September 2023

Captcha Image

Donation PayPal in USD

Blog Welcome Module


Discuss Welcome

Donation PayPal in EURO

Mailing subscription form

Blog - Categories Module

Chat Module

Offcanvas menu

Cron Job Starts