Accessibility Tools

Translate

Login Join Us

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
12 minutes reading time (2459 words)

Omarahoitus SF

Puhutaanpa vähän rahasta lyhyen johdannon kera.

Hyvin usein vanha politiikka on tottunut poliittisiin puolueisiin ja korruptoituneisiin poliittisiin edustajiin, jotka vaativat ja vaativat erilaisia palveluksia tarjoamaan vastineeksi sääntöjä ja lakeja, jotka vastaisivat suosiota.

Joissain tapauksissa se oli todellista skandaaleja, emme tuhlaa aikaa kirjoittamalla niistä täällä. Me kaikki tiedämme, että se, mitä löydämme, on vain jäävuoren huippu. Monet onnistuvat jäämään huomaamatta, toiset onnistuvat piilottamaan pieniä tekoja, ja toiset onnistuvat saamaan ihmiset vain osittain syyllisiksi.

Olemme usein nähneet oikeuslaitoksen olevan sekaantunut näihin "pahoihin tapoihin", jotka synnyttävät todellisia taisteluita eri "valtojen" välille monissa maissa.

DirectDemocracyS:lle laillisuus, etiikka ja kaikkien ihmisten keskinäinen kunnioitus ovat perustavanlaatuisia, samoin kuin kansalaiskasvatus. Jokainen, joka varastaa mistä tahansa syystä, ei sovellu hoitamaan julkisia asioita. Varastaapa hän itselleen, perheelleen, alueelleen, maansa, maanosan, poliittisen puolueen tai kansansa puolesta, me rankaisimme hänet ankarasti ja hänestä tulee persona non grata. Varastaminen on väärin kaikissa tilanteissa. Jos henkilöllä on vakavia ongelmia, jos hänen perheensä ei voi selviytyä, hänen on pyydettävä ja hankittava kaikki laitoksessa olevien apua kaikkien ongelmien ratkaisemiseksi. Avun pyytäminen ei tietenkään ole tekosyy olla kiirettämättä, tehdä itsestäsi hyödyllinen yhteiskunnalle. Sinun on aina vastattava kaikesta saamastasi avusta ilman, että siitä tulee taakka yhteisölle. Nämä lauseet saavat meidät menettämään monia potentiaalisia äänestäjiä, mutta jokainen, joka ei ole samaa mieltä kaikesta kirjoituksestamme, ei kuitenkaan liittyisi meihin eikä koskaan äänestäisi poliittisia edustajiamme.

Valitettavasti olemme niin tottuneet vanhaan politiikkaan ja korruptoituneisiin kansalaisiin ja ihmisiin, jotka käyttävät hyväkseen muita, että rehellisyyttä, sääntöjen kunnioittamista ja ihmisten keskinäistä kunnioittamista pidetään heikkoutena, vaikeasti saavutettavana asiana.

Me kaikki tiedämme, että ihmiset ovat helposti turmeltuvia ja että raha, aineelliset hyödykkeet ja valta houkuttelevat heitä suuresti. Olemme usein puhuneet siitä, älykkäät ja huijarit ovat olemassa, ja he tekevät kunnollisista ihmisistä, harvinaisuuden, "uhanalaisen eläimen". Menemättä liian yksityiskohtiin, me kaikki tiedämme erittäin hyvin, kuinka yhteiskunta on "kehittynyt". Ei ole oikein yleistää, mutta ihmisten mentaliteetin ja käyttäytymistavan muuttaminen ja parantaminen on vaikeinta.

Kaikkien kiusausten välttämiseksi olemme antaneet itsellemme yksityiskohtaiset säännöt, joita kaikki kunnioitamme, ja erehtymättömän menetelmän, jota me kaikki toteutamme. Meillä on monia ja ajan mittaan jatkuvia valvontamenetelmiä kaikenlaisten ongelmien ehkäisemiseksi ja ratkaisemiseksi.

Luodaksemme erilaisen ja varmasti paremman yhteiskunnan ja maailman meidän oli estettävä kaikki "kiusaus" sekä käyttäjillemme (jotka ovat kaikki äänestäjiämme) että poliittisille edustajillemme.

DirectDemocracyS voi esimerkillään rehellisyydestä ja eettisyydestä antaa oppitunteja kenelle tahansa, ilman, että hänen tarvitsee koskaan tuntea häpeää väärästä käytöksestä. Jos kysyt meiltä: onko sisälläsi korruptoitunutta? Vastauksemme on, että niitä ei koskaan tule olemaan, ei varmasti siksi, että olisimme täydellisiä olentoja, vaan koska teemme korruption käytännössä mahdottomaksi. Jokainen, joka tuntee sääntömme ja menetelmämme hyvin, tietää erittäin hyvin, että näin on. Niiden, jotka eivät tunne meitä eivätkä työskentele kanssamme, sinun on luotettava sanaamme ja pystyt ajan mittaan varmistamaan jokaisen lausumamme, joka vahvistetaan viipymättä. Tiedämme erittäin hyvin, mistä puhumme, ja ymmärrämme epäluottamuksesi. Lue ja ymmärrät erittäin hyvin, että DirectDemocracyS:ssä on todella vaikeaa, käytännössä mahdotonta olla älykäs.

Ensin annoimme itsellemme erittäin yksityiskohtaiset säännöt omarahoitusta varten.

Autimme toisiamme viidestä ensimmäisestä käyttäjästä 282 ensimmäiseen jäseneen (jotka loivat ja toteuttivat melkein koko projektimme) aina moniin kanssamme tällä hetkellä työskenteleviin ihmisiin asti, ja annoimme itsellemme säännöt, joiden arvostelevat monet ihmiset. kun he huomasivat ne, "outoja" ja ennen kaikkea innovatiivisia. Teemme yhteenvedon joistakin niistä.

Varaa aina varat ja tarvittavat keinot selviytyä odottamattomista tilanteista. Varaa varoja ja varoja muutamaksi vuodeksi etukäteen, jotta rahat eivät lopu, ja ilman varoja.

Vastaanota lahjoituksia, ilmaisia, vapaaehtoisia, yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä ilman, että sinun tarvitsee koskaan antaa mitään vastineeksi.

Vaadi kaikilta jäseniltämme vuosimaksu, joka tarjoaa aina vastineeksi palveluita, etuja ja mukavuuksia, jotka vastaavat korkoineen tämän maksun arvon. Käytännössä kaikki käyttäjämme maksavat henkilöllisyytensä vahvistamisen jälkeen vuosimaksun ja pyytävät liittyä viralliseksi jäseneksi. Pian joudumme sääntöjemme mukaan vaatimaan minimimaksun rekisteröinnistä ja jatkossa myös takuuta. Tältä osin kirjoitamme lisää yksityiskohtia sekä näiden valintojen loogisista motiiveista että vaikutuksista. Rekisteröintimaksun pyytäminen antaa meille mahdollisuuden palkata säännöllisesti joitain ylläpitäjistämme työsopimuksilla, jotta voimme paremmin ja nopeammin hallita uusien käyttäjien rekisteröintien ja aktivointien lisäksi monia muita toimintojamme. Rekisteröitymismaksun ja vähimmäissumman tallettamisen vaatiminen hyvien aikomusten takaamiseksi on suuri merkitys, jonka kerromme lyhyesti. Yksi ainoista tavoista yrittää hidastaa, boikotoida tai vielä pahempaa pysäyttää meitä on saada monet ihmiset rekisteröitymään samaan aikaan, mikä tekee uusien käyttäjien aktivoinnista monimutkaista, hidasta ja vaikeaa. Joten sekä hyvää tarkoittavia käyttäjiä että niitä, jotka haluavat vain hidastaa toimintaamme, on vaikea käsitellä. Saamalla heidät maksamaan rekisteröintimaksun (josta he saavat vastineeksi monia etuja ja mukavuuksia) ja tallettamalla takuun (jolla he voivat tulla virallisiksi jäseniksi tulevaisuudessa monien etujen ja etujen kera) on varma, että vain ihmiset, joilla on hyvät aikeet, liittyvät meihin. Kerätyt varat käytetään ennen kaikkea parhaiden ja aktiivisimpien käyttäjien palkitsemiseen sekä uusien työpaikkojen luomiseen (kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin, määräaikaisiin tai vakituisiin) monille käyttäjillemme. Tällä tavalla teemme enemmän ja paremmin tarkastuksia tehden tai ylläpitäen organisaatiostamme turvallisen, järjestyksessä, puhtaan, luotettavan, yksinkertaisen ja nopean. Ilmeisesti olemme jo ennakoineet ja olemme aktiivisia, jotta kaikki, joilla on taloudellisia ongelmia, mutta joilla on hyvät aikeet ja jotka haluavat työskennellä kanssamme, voivat liittyä meihin maksutta. Olemme aktivoineet yhteyshenkilön nimeltä: Minulla on taloudellisia ongelmia, jossa Taloudellinen tukiryhmämme tarjoaa mahdollisille käyttäjille mahdollisuuden maksaa erissä (2, 4, 6 tai 12 erässä), eri erissä. Joissakin tapauksissa voit suorittaa työtehtävän kanssamme vastineeksi vastaavista osakkeista. Voit myös maksaa maksun niille, joita haluat auttaa, tai maksaa kassarahaston perustamisesta, jotta taloudellisissa vaikeuksissa olevat voivat liittyä meihin ilmaiseksi. On olemassa erityisiä sääntöjä, erittäin yksityiskohtaisia, jotta voidaan saada apua, tietysti hallintalaitteet ovat erittäin yksityiskohtaisia, jotta estetään huijaukset ja ihmiset, jotka uskovat voivansa huijata meitä.

Olemme kirjoittaneet selkeästi virallisessa määräyksessämme, että DirectDemocracyS, kaikki käyttäjämme (oman suoran, meihin liittyvän toiminnan aikana) ja kaikki siihen liittyvät projektit eivät koskaan ota minkäänlaista velkaa, eivätkä koskaan pyydä lainaa tai rahoitusta, yksityishenkilöiltä, pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä poliittista toimintaa varten. Tällä tavalla meillä ei ole velkoja, emme koskaan joudu tekemään kompromisseja tai tekemään poliittisia palveluksia kenellekään.

Valtion rahoitus.

Monissa maissa ja monissa osavaltioissa on rahastoja, joilla on rahaa, erilaisia tavaroita, palveluja tai lahjoituksia osan veroista, jotka kansalaiset maksavat politiikkaan, julkisilla ja yksityisillä rahoilla. Tietyissä maissa tämä rahoitus ja apu perustuu siihen äänestäjien määrään, jonka kukin yksittäinen poliittinen voima tai yksittäinen virallinen edustaja onnistuu saamaan vaaleissa. Näillä taloudellisilla tuilla on vain yksi sääntö, niitä on käytettävä poliittisen organisaatiomme maantieteelliseen hallinnointiin, lukuun ottamatta 25 prosenttia, joka on siirrettävä suoraan kansainväliselle poliittiselle järjestöllemme sääntöjemme käyttöön. menetelmäämme, nimeämme, logojamme ja tunnuksiamme, tietokonejärjestelmiämme ja verkkosivujamme sekä asiantuntijaryhmiemme neuvoja ja henkilöstömme palkkaa.

Rahoitus pitämällä osa poliittisista edustajistamme.

Kaikki tietävät innovaatiomme, ensimmäisenä ja ainoana maailmassa, jossa poliittiset edustajamme toteuttavat jokaisen äänestäjiltä saamansa tilauksen. Tämä nerokas roolien vaihto kaikkeen vanhaan politiikkaan verrattuna tuo kaikille monia etuja, jotka tekevät demokratiasta autenttista, jopa edustuksellista demokratiaa. On selvää, että sisäisesti työskentelemme ainoan oikeudenmukaisen ja vapaan demokratian, suoran, kanssa. Jokaisen poliittisen edustajamme on saatava kaikki poliittisesta toiminnasta ansaitut summat DirectDemocracyS:n nimissä olevalle käyttötilille. Näistä summista poliittinen järjestömme maksaa 25 % kuukausittain poliittiselle edustajallemme, jos ne alueryhmät, joissa hänet on valittu poliittiseksi edustajaksi, ovat tyytyväisiä hänen työhönsä. Jokaisen vuoden lopussa tai vuoden kuluttua vaaleista ja ensimmäisen maksun saamisesta, jos alueelliset ryhmät, joissa hänet on valittu poliittiseksi edustajaksi, ovat tyytyväisiä hänen työhönsä, hän saa 25 % lisäpalkkiota. siihen asti saadusta kokonaissummasta. Jos poliittiseksi edustajaksi valitut alueryhmät ovat tyytyväisiä hänen työhönsä, hän saa poliittisen edustustyönsä päätyttyä 25 prosenttia ansaitsemastaan summasta. 25 % kustakin kunkin poliittisen edustajamme saamasta summasta jää DirectDemocracyS-käyttötilille moniin poliittiselle edustajalle tarjottaviin palveluihin, mukaan lukien: kirjanpito ja verot, turvallisuuspalvelu, sihteeripalvelu, asiantuntijaryhmäkonsultointi, pysyvä yhteys sen osatekijöihin ja monia muita tärkeitä palveluja. Huolimatta alueellisista alajaotteluista suurimmasta pienimpään, DirectDemocracyS on yksi ja jakamaton. Kerätyistä summista aluetasolla 75 % saaduista summista käytetään paikallisella tasolla, konkreettisten hankkeiden pohjalta, omien sääntöjemme ja kunkin alueellisen organisaatiomme tarpeiden perusteella, ja 25 %. tullaan käyttämään kansainvälisesti. Tällä menetelmällä, oikeudenmukaisella ja oikeudenmukaisella tavalla, DirectDemocracyS:n yhtenäisyys säilyy ja lujitetaan, maantieteellinen organisaatio kehittyy myös eri alueilla, ja poliittisten edustajiemme on velvollinen toteuttamaan kaikki sen äänestäjien pyynnöt yhteistoiminnassa. asiantuntijaryhmiä. Kaikki tämä ennen vaaleja, niiden aikana ja ensimmäistä kertaa maailmassa, myös vaalien jälkeen.

Mainonta.

Olemme päättäneet olla ylikuormittamatta verkkosivustoamme mainoksilla. Emme luovu oikeasta ja hyödyllisestä ideasta saada mainossopimuksia kansainvälisellä, mannermaisella, kansallisella, osavaltion ja paikallisella tasolla. Mutta alkuvaiheessa emme halunneet liioitella sitä ja tehdä monien vierailijoiden etsimän tiedon löytämisestä entistä vaikeampaa. Koska valitsemme huolellisesti jokaisen käyttäjämme, valitsemme myös jokaisen mainoksen huolellisesti. Mainostamme vain ja yksinomaan yrityksille ja brändeille, jotka on luotu eettisesti oikein, kaikkia lakeja kunnioittaen, ympäristöä kunnioittaen ja niiden yhteistyökumppaneille. Emme mainosta yrityksille, jotka eivät täytä tiettyjä standardeja. On parempi ansaita vähemmän, mutta ei olla rikoskumppaneita epäilyttävissä toimissa.

Politiikka ja bisnes yhdessä.

Monet virallisista jäsenistämme ovat aloittaneet rahoitusta, liiketoimintaa ja kaikenlaisia projekteja, joista monet ovat jo aktiivisia. Politiikan tekeminen yhdessä, verkkosivuillamme ja bisnestoiminta yhdessä, erilaisten projektien verkkosivuilla, kaikenlaiset, ei ole kiellettyä, olemme todellakin tyytyväisiä. Emme tietenkään ota poliittisissa päätöksissämme huomioon talous- ja rahoitustoimintaa ja niihin liittyviä hankkeita. Emme suosi jäsentemme toimintaa millään tavalla. Jokaista taloudellista toimintaa, kuka tahansa sen luo, suositaan täsmälleen samalla tavalla, koska säännöissämme on selvästi kirjoitettu, että meillä ei ole mieltymyksiä, emmekä tee lakeja auttaaksemme vain itseämme, jäseniämme ja meidän liiketoimintamme. Pidämme jokaisen hankkeemme ja toimintamme erillään, ja jokainen poliittinen valintamme on kaikkien eduksi.

Gadgetit.

Meillä on pian myynnissä, vain ja yksinomaan virallisella verkkosivustollamme, monia virallisia tuotteita, kaiken tyyppisiä, DirectDemocracyS-tuotteita ja kaikkia siihen liittyviä projekteja. Jokainen, joka haluaa tukea meitä, voi tehdä sen myös ostamalla kalentereita, t-paitoja, tarroja, hajuvesiä ja muita kaikenlaisia virallisia tuotteita. Järjestämme myös erilaisia palveluita, kaikenlaisia, mukaan lukien kuljetus, matkailu, tietotekniikka, edulliseen hintaan käyttäjillemme ja sivuillamme vierailijoille.

Yksi salaisuuksistamme, jonka paljastamme sinulle tänään, koskee innovaatiomme aiheuttamia valtavia säästöjä.

Emme koskaan heitä rahaa turhiin asioihin. Tässä tapauksessa lista on hyvin pitkä, tehdään se lyhyeksi.

Toimistot.

Työskentelemme käytännössä aina ja vain verkossa, ainoat toimistomme ovat fyysiset toimistot, web-palvelimemme ja muutama edustusto. DirectDemocracyS:ssä työskentelet kotoa tai mistä tahansa vapaa-ajalla. Itse asiassa alueellinen pääkonttorimme kaikilla tasoilla on huone tai jopa vain osa huonetta virallisten edustajiemme taloissa tai huoneistoissa. Et tarvitse fyysisiä toimistoja, etkä rahaa, heitettynä turhaan.

Säästämme paperia ja toimistoon tarvittavia tuotteita.

Teknisiä keinoja käyttämällä emme tarvitse fyysisiä arkistoja, paperia, kopiokoneita ja muita paperitavaratuotteita.

Vaalijulisteet.

Vaikka jätämme aluejärjestöillemme vapauden valita edistämismenetelmät, neuvomme on välttää mahdollisuuksien mukaan tarpeettomia kustannuksia vaalijulisteista, lentolehtisistä ja muista myynninedistämistuotteista.

Kokoukset ja kuljetukset.

Kokoukset ovat virtuaalisia ja rajoittamattomia, koska niissä ei ole päämajaa. Käytännössä työryhmissämme, nettisivuillamme, ne ovat jatkuvia, ja jokainen puolestaan tekee työnsä, yhdessä kanssamme, parhaalla tavalla. Emme käytä rahaa suuriin kokouksiin, kongresseihin, henkilökohtaisesti, emme välitä. Suora yhteydenotto onnistuu parhaiten verkossa. Tällä tavalla jokainen tekee politiikkaa mukavasti omasta kodistaan, puistosta, klubista, jossa hän on, tai kadulta. Ajattele kuinka paljon rahaa säästämme tällä tavalla ja kuinka paljon vähemmän saasteita siirretään paikasta toiseen. Monet kertovat meille, että vanha politiikka perustui fyysisiin kohtaamisiin, julkisiin mielenosoituksiin, kättelyihin. Kukaan ei kiellä meitä järjestämästä julkisia mielenosoituksia ja tapaamaan, mutta ilman rahaa tuhlaamatta, turhaan. Meille on kerrottu, että kaikilla ei ole tarvittavaa tekniikkaa työskennellä kanssamme. Todella? Nykyään kenellä tahansa on vähimmäisteknologiset resurssit, joita tarvitaan työskentelemään kanssamme. Jopa siinä valheessa, jonka jotkut kertovat meille, etteivät he osaa käyttää teknisiä järjestelmiämme, ei ole mitään järkeä. Verkkosivustoamme käytetään täsmälleen samalla tavalla kuin kaikkia sosiaalisia verkostoja ja muita verkkosivustoja.

Tekniset keinot.

Monet sanovat meille, että teknisten keinojen tuottaminen, kanssamme työskentely saastuttaa, riistää alaikäisiä, ja siitä aiheutuu kustannuksia. Jälleen kerran, se, joka syyttää meitä näistä asioista, tekee huonon vaikutelman. Tekniikat, tietokoneet, älypuhelimet, tabletit ovat jo kaikkien kodeissa ja taskuissa. Jokaisella meistä on vanha PC, älypuhelin tai tabletti, emme tarvitse uusimpia malleja. Tehdäksesi yhteistyötä kanssamme sinun ei tarvitse ostaa uusinta teknologiaa, tarvitset vain hyvää tahtoa ja halukkuutta muuttaa ja parantaa maailmaa. Käytämme palvelimillamme vain uusimpia ja parhaita tekniikoita, jotka ovat erittäin kalliita, mutta ne maksavat itsensä takaisin ajan myötä, kuluttavat vähemmän energiaa ja varmistavat paremman suojan, turvallisuusolosuhteet ja paremman suorituskyvyn. Lisäksi lähes kaikki järjestelmien tarvitsema energia on uusiutuvaa, lukuun ottamatta varageneraattoreita, jotka ovat dieseliä. Haluamme lisätä, että laitteidesi Internetin kaistanleveyden, tilan ja muistin kulutus verkkosivuillemme on todella minimoitua ja jopa vanhat laitteet tai vanhat järjestelmät toimivat hyvin. Siksi se, että työskentelet kanssamme, ei vaikuta millään tavalla Internet-kuluihisi tai tekniikkaan, jonka jo muutenkin omistat. Järjestämme myös erilaisten teknisten keinojen, ei uusimman tai toiseksi viimeisimmän sukupolven kokoelmia lahjoitettavaksi vähemmän varakkaille tai jopa rikkaille maille, joilla ei ole mahdollisuutta työskennellä kanssamme. Meillä on jo Teknologisen avun ryhmämme yhteydenottolomake, jolla autamme niitä, jotka haluavat liittyä joukkoomme, eikä heillä ole siihen teknisiä keinoja. Voit osallistua suoraan tähän teknisen avun ohjelmaan lahjoittamalla vanhoja tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia niitä tarvitseville käyttäjillemme, kunhan ne toimivat. On olemassa erityisiä sääntöjä, erittäin yksityiskohtaisia, jotta voidaan saada apua, tietysti hallintalaitteet ovat erittäin yksityiskohtaisia, jotta estetään huijaukset ja ihmiset, jotka uskovat voivansa huijata meitä.

Säästöjä henkilöstössä.

On erittäin tärkeää palkata paljon ihmisiä, koska se luo työpaikkoja. Mutta meidän kaltaisellemme poliittiselle organisaatiolle on välttämätöntä vähentää alkukustannuksia. Menetelmämme avulla, jossa jokaisen rekisteröityneen ja henkilökohtaisen profiilin luojan on työskenneltävä kanssamme henkilöllisyytensä vahvistamisen jälkeen, voimme säästää paljon rahaa. Ajan myötä parhaat käyttäjät, joilla on konkreettisia tuloksia, palkitaan rahalla, tavaroilla ja palveluilla työnsä palkitsemiseksi. Tulevaisuudessa parhaat käyttäjät voidaan palkata säännöllisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti, osa- tai kokoaikaisesti. Tärkeää on aina tarjota palkinnot ja riittävät palkat tehdyn työn ja saavutettujen tulosten perusteella. Meidän on kuitenkin odotettava kaikilta vähintään 20 minuuttia tehokasta, vapaaehtoista ja ilmaista työtä päivässä tai vähintään 2 tuntia viikossa, jotta voimme tehdä konkreettista työtä parhaalla mahdollisella tavalla. Maailma ei muutu, eikä se parane itsestään. Tällä menetelmällä User Evaluation Group yhdessä tietokonejärjestelmämme kanssa valvoo ja arvioi jokaisen käyttäjämme työtä ja valitsee niistä parhaat tarjoten heille monia etuja ja mahdollisuuksia sekä joissakin tapauksissa myös työtä. Jokaisella toiminnallamme on seurauksia, joiden avulla voimme saada suorien tulosten lisäksi muita hyödyllisiä tuloksia kaikkien käyttäjiemme ja koko poliittisen organisaatiomme hyväksi. Monet ihmiset, jotka tekevät yhteistyötä koordinoidusti, tekevät meistä hyvin konkreettisia, ja olemme ylpeitä kovasta työstämme.

Yksittäinen ja kollektiivinen omaisuus.

Jokainen virallinen jäsenemme, joka on vuosimaksun maksamisen ajantasalla, saa vain yhden yksittäisen, ei-kumulatiivisen ja ei-siirrettävän osuuden, mikä tekee heistä kaikkien jäsentemme kanssa koko poliittisen organisaatiomme omistajan. verkkosivuillamme ja kaikessa toiminnassamme. Neroudesta puheen ollen, omistajuus on välttämätöntä, jotta voidaan taata DirectDemocracyS:n yhtenäisyys ja luoda ensimmäistä kertaa maailmassa yksi valtava johtaja, joka eliminoi kokonaan sisäisen taistelun vallasta yksittäisten käyttäjien tai tiettyjen ryhmien välillä. Se takaa meille myös jokaisen jäsenemme suoran sitoutumisen poliittisen organisaatiomme johtamiseen yksilö- ja ryhmätyöskentelyn avulla. Yksilöllinen toiminta ei tuo vuoden lopussa rahaa kaikille omistajille, mutta se tuo turvaa siitä, että kaikkia pidetään tasa-arvoisina, että on aina toteutettu tasa-arvoa ja ansiovaltaa, jatkuvaa ajan mittaan, mikä mahdollistaa palkitsemisen kovemmin työskenteleville ja paremmin. Yksittäinen kollektiivinen johtaja, joka koostuu kaikista jäsenistämme, antaa meille mahdollisuuden olla ensimmäiset ja ainoat maailmassa ehdottamaan, päättämään, keskustelemaan, äänestämään, hallitsemaan, tarkistamaan, seuraamaan ja hallitsemaan kaikkia toimiamme, kaikki yhdessä. Tällä tavalla virheen tekeminen on käytännössä mahdotonta, eikä kukaan voi yrittää olla älykäs.

Kun olemme aina vapaita, riippumattomia, velattomia ja turva- ja takuurahastomme kanssa, voimme aina tehdä oikean valinnan koko väestön ja äänestäjien, jotka ovat käyttäjiämme, eduksi .

Riippumattomuus näyttää poliittiselle voimalle triviaalilta ja loogiselta, mutta tiedämme hyvin, että vanha politiikka on lähes kokonaan finanssi- ja talousvoimien ohjaamaa ja johdettua, joten se ei ole vapaa tekemään mitä haluaa - lupaa kannattajilleen.

Kuten aina sanomme ja näytämme joka päivä, olemme todella innovatiivisia ja vaihtoehtoisia kaikelle vanhalle politiikalle. Tietyt asiat, joista jotkut eivät ehkä pidä, mutta olemme varmoja siitä, että kun ymmärrämme motiivimme ja näkemme jokaisen yksittäisen valintamme seuraukset ajan myötä, ne osoittavat meidät oikeaksi.

Emme tee politiikkaa lupaaksemme, saavuttaaksemme konsensuksen, vaan lupaamme ja toteutamme kaikki lupauksemme konkreettisesti parantaaksemme kaikkien ja tulevien sukupolvien elämää.

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Αυτοχρηματοδότηση SF
Pansariling financing
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Sunday, 04 June 2023

Captcha Image

Login Form

Our mailing subscription form

Chat Module

Polling

Which feature of DirectDemocracyS do you prefer?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Blog - Categories Module

Specials Polls

Do you think it's right, keep out of all our activities, every religion?

All menu