Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  52 minutes reading time (10327 words)

  Pagina principala RO MD

  home ROMANIABun venit pe site-ul oficial DirectDemocracyS.

  Deschide-ți mintea către adevărata inovație, nu doar politică, ci și economică și socială.

  Nu începeți să citiți dacă nu sunteți sigur că puteți aștepta înainte de a începe să criticați.

  Vă rugăm să nu vă fie teamă de lungimea articolelor noastre, pentru că pentru dumneavoastră, și pentru viitorul dumneavoastră, este mai bine să fiți bine informat, decât să nu aveți destule informații, sau chiar mai rău, dezinformați.

  Trebuie să scriem lucrurile în mod clar, astfel încât să aveți partea noastră a poveștii.

  Vom schimba și îmbunătăți lumea într-un mod lent, dar inexorabil.

  O vom face inteligent, tot câte un utilizator.

  Nu vom face o lume, așa cum ne place nouă, dar va fi un loc sigur, curat, cinstit și demn de trăit, pentru noi toți și pentru voi, și nu doar pentru cei care ni se alătură pentru a contribui la schimbare.

  Citind această primă pagină a noastră, care este definitivă, chiar dacă în viitor, la partea finală, vom adăuga câteva părți noi, vă veți da seama că ideile noastre, și conceptele exprimate aici, nu sunt teorii, ci fapte.

  Link-uri vor fi adăugate, de asemenea, la articolele noastre complete publicate în elemente de meniu, informații, reguli și știri.

  Sunt singurele articole din meniu, și singurele articole, care reprezintă proiectele noastre, în mod oficial.

  Toate părțile discuțiilor și blogurilor, pe care le vedeți, sunt opera utilizatorilor noștri înregistrați, dar nu toate reprezintă poziția noastră oficială.

  Celor care ne acuză imediat că nu există nicio dezbatere, că totul s-a hotărât deja, să dăm un singur răspuns ca să putem clarifica imediat totul. Pur și simplu am realizat proiectul nostru politic internațional, cu liniile directoare, regulile, care trebuie respectate de toți cei care ni se alătură și care vor face acest lucru în viitor. Programele politice ale tuturor partidelor noastre politice naționale și locale vor trebui să fie compatibile și integrate în aceste reguli de bază. Ținând întotdeauna cont de toate valorile și idealurile noastre. Totul este și va fi întotdeauna decis, împreună cu toți utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  În proiectele noastre, zonele vizibile sunt de diverse feluri.

  Public, vizibil tuturor, care informează, în mod general, despre activitățile noastre.

  Rezervat, vizibil numai pentru utilizatorii noștri înregistrați. Cine vad piese, si articole, mai detaliate, si participa la unele activitati, doar pentru a vedea cum functioneaza metoda noastra de lucru si cum este structurata.

  Confidențial și secret, vizibil pentru utilizatorii noștri înregistrați verificați. Care este partea fundamentală a tuturor activităților noastre.

  Aceste proiecte ale noastre sunt foarte selective. Puteți decide dacă citiți sau nu, puteți decide dacă ni se alătură sau nu. Puteți decide dacă votați sau nu pentru candidații noștri politici.

  Dar și noi suntem liberi să alegem dacă vă primim sau nu bun venit în casa noastră mare, care este site-ul nostru.

  Odată ce intri, vei avea o perioadă de probă, în care pe baza activităților tale, ne vom da seama, și ne pricepem la asta, dacă ești, sau nu, potrivit pentru proiectul nostru.

  Dacă urmați toate instrucțiunile noastre, și vă asigurăm că veți avea asistență cu adevărat inovatoare, puteți decide să deveniți utilizator înregistrat verificat, făcând cererile și documentația necesară.

  Dacă solicitările dumneavoastră sunt acceptate, și sunteți în stare bună, veți începe să colaborați cu noi, în mod oficial.

  Puteți candida și puteți fi ales în alegerile online. Dacă veți câștiga, puteți fi reprezentanții noștri politici, candidați la alegerile regale.

  Veți obține, de asemenea, dreptul de vot, la alegerile noastre online. Puteți propune teme, idei, proiecte și multe alte activități.

  Ulterior, în cazul în care candidații noștri câștigă alegerile, puteți decide cum ar trebui să voteze, ce inițiative și ce activități ar trebui să desfășoare.

  Da, pentru că inovația noastră este că politicienii noștri vor cere întotdeauna o opinie obligatorie din partea alegătorilor lor, care îi au drept candidați. Totul pe o bază geografică, cu grupuri de lucru, în care se desfășoară toate activitățile.

  În acest moment, am pierdut aproximativ 90% dintre cititorii noștri.

  Mulți vor abandona această frumoasă aventură.

  Stii de ce? Simplu, ne petrecem viața plângându-ne de partidele politice și de reprezentanții politici.

  Pentru că deseori fac ce vor și nu se țin de promisiunile făcute înainte de alegeri.

  Dacă politicienii noștri inovatori fac întotdeauna ceea ce își doresc alegătorii lor (și decid și propun), de cine ne putem plânge dacă lucrurile nu merg bine.

  Atât alegătorii noștri, cât și reprezentanții noștri politici vor fi întotdeauna pe deplin informați cu privire la diverse subiecte de către grupurile de specialitate independente.

  Cu această metodă, vom face întotdeauna cele mai bune alegeri, în interesul întregii comunități.

  Da, poți spune. Acceptăm cu plăcere complimentele dumneavoastră.

  Pentru cine spune, cine îmi garantează că vei face asta? Vei fi egal cu ceilalți.

  Cine numește pe cine? Întotdeauna vor exista grupuri mici sau interese.

  Ai 2 posibilitati. Citiți mai departe și veți înțelege sau veți pleca. Dacă pleci, ia-ți superficialitatea, neîncrederea și pesimismul cu tine.

  Cum să aplici, cum să verifici, cum să votezi online, avem multe articole detaliate și multe reguli.

  Este suficient să spunem că doar cei mai buni vor fi candidați.

  Cum vor fi evaluați și de către cine, explicăm întotdeauna acest lucru în regulamentele noastre.

  Deci tu, chiar acum, vezi doar vârful aisbergului.

  Și pe bună dreptate, vă informăm, de toate informațiile necesare, pentru a putea decide dacă ni se alătură sau nu.

  Oricum ar fi, să știi că te prețuim și că nu ne deranjează dacă te hotărăști să nu ni te alături.

  Acesta nu este un proiect pentru toată lumea, este foarte complicat și, mai presus de toate, necesită un pic de angajament din partea tuturor.

  Trebuie să schimbăm lumea toți împreună, să nu credeți că vom face totul singuri.

  Înainte să fugi de aici, spunând: „Nu am timp de pierdut pentru a schimba lumea, și atunci lumea este bine așa cum este acum.

  Am calculat că, dacă fiecare persoană care se înscrie și ni se alătură dedică 15-20 de minute pe zi proiectului nostru, lumea se va schimba și va fi un loc mai bun, mult mai repede.

  Nu ni se pare mult timp. După ce ți-ai făcut „datoria civică” aici, te poți întoarce la activitățile și hobby-urile tale preferate.

  Ne luăm munca în serios. Va trebui să o faci și tu mereu.

  Nu avem nevoie de utilizatori, care sunt doar spectatori, ci toți trebuie să vină cu propuneri, idei, proiecte, în toate domeniile.

  Un lucru care ne face unici în lume este că în niciunul dintre proiectele noastre nu există articole de îmbrăcăminte.

  Nu există lideri sau grupuri de oameni care să fie la conducere. Cu toate acestea, avem un grup care controlează respectul pentru reguli, valori și idealuri. Un astfel de proiect nu stă fără controale.

  Avem 2 tipuri de utilizatori înregistrați verificați, care au toți aceleași îndatoriri și drepturi.

  Dar din motive pe care le vom explica într-un articol dedicat, am separat politica, de managementul organizației.

  Pe scurt, vă putem spune că multe inițiative politice eșuează din cauza ambițiilor personale, iar setea de putere, adesea corupție, dar și ilegală, uneori drastică, înseamnă eliminarea adversarului.

  Pentru a evita luptele interne, dezbinările, dezbinările, care nu sunt în interes general, ci în interes personal, cerem tuturor niște demonstrații de loialitate, nu față de noi, ci față de proiect.

  Proiectul sunt oamenii, pentru că este proprietatea tuturor celor care îl realizează și va face parte din el.

  Aici se aplică motto-ul: unul pentru toți, toți pentru unul.

  Cine ne atacă pe unul dintre noi ne atacă pe toți, cine ne jignește pe unul dintre noi ne jignește pe toți.

  Utopie? Nu, un jurământ, un contract și un angajament din partea tuturor. Reguli clare, detaliate, respectate întotdeauna de toată lumea.

  Mulți vor fugi și ne vor spune: sunteți o organizație masonică, subversivă, teroristă, sunteți dictatori. Ne-au mai spus, nu suntem legali. Pentru că puterea aparține partidelor, sau politicienilor, care sunt reprezentanții poporului. Noi, în schimb, punem puterea în mâinile oamenilor, care nu doar votează pentru reprezentanții noștri politici, ci îi controlează, pentru ca aceștia să acționeze mereu în interesul întregii populații.

  Suntem cu adevărat dictatori și periculoși. Nu este legal să acordăm toată puterea oamenilor informați într-un mod complet și independent, mai bine dacă toată puterea este în mâinile partidelor și personalităților politice, așa cum este în toate țările acum.

  Cei care cred așa, cu siguranță nu ne vor vota. Păstrează toată politica actuală mondială, națională, statală și locală. Care este perfect, liber, cinstit, candidat (cu candidați întotdeauna aleși dintre cele mai bune elemente posibile) și ales în mod „democratic”, de o parte a poporului (pentru că sunt și abțineriști în toată lumea). Lumea este perfectă așa. E în regulă așa. Perfect, atunci suntem inutili.

  După cum am scris deja mai sus și o vom repeta des mai jos, avem nevoie și de alegători inteligenți.

  Doar parțial, situația proastă actuală este vina așa-ziselor „puteri puternice”. Aproape toată vina este a celor care votează, fără să știe că doar susțin și dau legitimitate oamenilor și organizațiilor, partidelor, mișcărilor, care deseori își prezintă candidați neprezentabili.

  Chiar crezi că acest lucru este corect?

  Unii au făcut-o deja, din fericire oamenii care ne-au acuzat au fost frustrați, superficiali și cu adevărat prost informați despre noi. După ce citesc toate acestea, se vor simți și neinteligenti.

  Știm că ceea ce propunem nu este ușor de înțeles.

  De aceea scriem un articol public atât de lung. Așa că fiecare își face ideea.

  Fiecare persoană va ști întotdeauna cum lucrează pentru noi.

  Pentru că tot ce scriem, păstrăm și punem în practică.

  Nu mințim niciodată, dar din motive de securitate, vom păstra pentru noi câteva informații mici, inclusiv detalii despre identitatea cui se află în spatele tuturor.

  În plus, fiind un proiect foarte complex, de dimensiuni gigantice, am încercat să rezumăm în câteva rânduri, regulamente, și reguli de funcționare foarte lungi.

  Cu calm, vom publica mai multe detalii, din ce in ce mai concrete, si veti vedea ca nu este fals, nu este cacealma, sa pretind ca ati creat cel mai bun proiect politic din lume.

  Și vă dezvăluim un mic secret: avem totul pregătit, și planificat totul, dar unele idei, fără să ne deranjeze munca, le adăugăm acum, iar altele le vom adăuga în viitor, datorită contribuției hotărâtoare a tuturor oamenilor buni. inteligent, onest și informat care ni se va alătura.

  Lumea, și chiar și oamenii inteligenți peste medie, se vor lupta să înțeleagă potențialul enorm al tuturor proiectelor noastre.

  Mai jos în acest articol vom explica și de ce, nu vă vom spune niciodată cine a venit cu toate acestea și nu veți ști niciodată.

  Știm că curiozitatea este grozavă, mulți dintre voi ar dori să le complimentați, dar alții ar putea dori să-i omoare, să-i rupă în bucăți și să le dea foc.

  Deocamdată vă spunem doar că, dacă proiectul este frumos, corect și, mai presus de toate, gratuit, este cu adevărat atât de important să știți cine l-a creat?

  Știm deja că vor fi reacții de tot felul, calomnii, boicoturi, amenințări, violențe, și multe alte activități mai mult sau mai puțin legitime, pentru a încerca să ne oprească.

  Suntem siguri, că în curând mass-media va începe să mintă, să interpreteze, să suspecteze, să se întrebe cine se află în spatele tuturor acestor lucruri, de ce facem toate acestea.

  Teoriile conspirației vor începe să circule prompt și vor începe să ne critice în toate privințele.

  Despre un lucru vor spune, și care este poate cel mai serios dintre toate, vrem să răspundeți mai întâi.

  Vă vor spune că suntem dictatori, periculoși, pentru că punem toată puterea (100% dar mai jos vă vom explica cum și de ce), în mâinile utilizatorilor noștri înregistrați verificați, care în prezent sunt un număr mic de oameni. Că suntem o organizație politică internațională, care va crea un partid politic în fiecare țară din lume. Așa că să punem puterea în mâinile câtorva.

  Răspunsul nostru este: da, au dreptate!

  Și tu, în schimb, când votați pentru partide politice, sau pentru un reprezentant politic, v-ați prezentat la alegeri, în mâna cui puneți puterea? Întotdeauna într-un grup restrâns de oameni, mereu în partide politice, mai mult sau mai puțin mari, care au reprezentanți politici mai mult sau mai puțin buni.

  Așa că noi cei care suntem noi, și începem de la 0, nu avem dreptate, iar cei care o duc mai rău, și de mulți ani da.

  Perfect, păstrați partidele potrivite și politicienii reprezentativi.

  Ce se întâmplă dacă majoritatea alegătorilor din fiecare țară din lume s-ar alătura proiectului nostru? Dacă 51% din populație ni s-ar alătura și ar deține toată puterea? Ei ar spune că suntem majoritatea și zdrobim dreptul minorității de a decide și că suntem periculoși. Totul se decide cu majoritate, pentru că așa a fost întotdeauna, cine câștigă guvernează, cine pierde se opune. Cu o singură diferență, nu ne luptăm pentru putere, ne pasă doar de binele oamenilor.

  În toate proiectele noastre, nimeni nu va fi niciodată dat afară, pentru ideile sale, dacă sunt compatibile cu reglementările noastre, idealurile noastre și valorile noastre, care sunt toate bazate pe bunul simț, libertate și interesul întregii populații. . .

  Pot fi dezbateri interne, discuții, chiar foarte vii. Se numește a face politică.

  Pe de altă parte, nu vor exista niciodată, din orice motiv, lupte pentru putere de orice fel. Nu vor exista corupție, conflicte de interese și, mai presus de toate, nu vor fi trădări ale interesului general al întregii populații.

  Cum vom putea garanta acest lucru?

  Cu reguli clare, o metodă inovatoare, bazată pe dreptate, pe respectul aptitudinilor.

  Dacă sunteți oameni copilăresc, care dacă au o idee, sau o propunere și decidem împreună că nu este cea potrivită, sau utilă, pleacă, nu ni se alătură. Nu pierde timpul citind nici restul acestui articol.

  Ce se întâmplă dacă ni se alătură 99% din întreaga populație a lumii? Actualul „sistem” politic, economic, bancar care controlează lumea s-ar plânge și s-ar lupta împotriva noastră. S-ar organiza pentru a ne elimina pe toți, pentru că vrem să dăm putere celor care au dreptate să o dețină. Asta pentru toți oamenii buni din lume. Poate că unii oameni vor fi înțeles de ce, noi nu vrem să dăm, și nu vom da niciodată, numele și detaliile celor care au inventat tot acest proiect.

  Nu suntem lași, nu ne este frică pentru noi, dar avem familii, care sunt nevinovate, și nu ne dorim riscuri inutile.

  Acest fapt de mai sus, este unul dintre multele moduri, prin care vor încerca să ne defăimeze.

  Dar dacă ne-ar fi frică, nu am fi aici. Dacă nu am fi siguri ce ne propunem, nu am pierde timpul explicându-ți, pentru că fiecare persoană cu o inteligență și o capacitate de înțelegere cel puțin medie sau mare va înțelege ce ne propunem și ni se va alătura imediat.

  Un sfat de la noi, ai grijă de cei care rezumă totul în câteva rânduri, orice proiect, nu doar politic, pentru că îți pot ascunde detalii importante, doar pentru a te atrage.

  De asemenea, ai grijă de cei care îți promit că vei obține avantaje sau roluri principale, ușor și fără prea multă muncă. Aici la noi tot ce primești, numiri, bani, putere reprezentativă, trebuie să le câștigi, cu munca ta. Și odată ce le aveți, pentru a le păstra, va trebui să lucrați mereu, în modul corect.

  De asemenea, ai grijă de organizații, mișcări, partide, născute doar în semn de protest (pentru că durează foarte puțin), fie că sunt împotriva vaccinurilor, fie împotriva restricțiilor, pentru că mai devreme sau mai târziu această pandemie se va termina ca multe altele.

  Nu vă alăturați țintei, ci doar luptați cu „sistemul”. Sistemul nu poate fi luptat direct, poate fi doar schimbat, cu răbdare, ci fermitate, cu o strategie bine studiată și bine gândită.

  Nu vă alăturați celor care spun că cele mai bune rezultate se obțin cu violența, sau cu boicotul, iar cu demonstrațiile publice, cele mai bune rezultate se obțin cu ajutorul inteligenței, în mod organizat.

  Înainte de a citi informațiile noastre, pe care le găsiți în meniul principal, deasupra acestui articol de bun venit, trebuie să explicăm pe scurt câteva concepte esențiale.

  După ce am citit acest articol, credem că mulți vor continua să se informeze, dar mulți oameni vor decide să plece altundeva.

  Să știi că te prețuim și te respectăm, în ambele cazuri. Vom lucra și pentru binele tău.

  Vă asigurăm că ne place să jucăm cu cărțile expuse, așa că, cu riscul de a pierde consensul, vom spune mereu lucrurile așa cum sunt. Nu vom face niciodată promisiuni false, doar în scopuri electorale.

  Scopul nostru este să punem întotdeauna pe primul loc bunăstarea, demnitatea și libertatea tuturor oamenilor buni din lume.

  Vom începe mereu să ajutăm oamenii aflați în dificultate, fără să le luăm nimic celor care au câștigat bani, putere, roluri publice și prestigiu, într-un mod onest, etic, fără a exploata muncitorii, fără a polua planeta, fără a înșela pe nimeni, fără a mitui. , și fără conflicte de interese.

  Este incredibil ceea ce scriem și este și pentru voi cei care citiți, dar este adevărul.

  Vom dezvălui imediat un alt mic secret: suntem interesați să selectăm, chiar și susținătorii noștri și toți utilizatorii noștri înregistrați. Nu avem nevoie de oameni pasivi, care urmăresc neputincioși evenimentele, fără a-și aduce propria contribuție, pentru a schimba și îmbunătăți lumea. Dar trebuie să muncească din greu pentru a decide în cel mai bun mod. Veți avea întotdeauna colaborarea, și sprijinul, a unor grupuri de specialiști, din toate sectoarele, din toate țările lumii.

  Arma noastră, pentru a crea o lume dreaptă și o viață care merită trăită, sunt alegătorii informați.

  Pentru că politica actuală, peste tot în lume, reflectă exact oamenii care votează, cu speranță în inimă, crezând că contează și se pot schimba și îmbunătăți ceva.

  Vă spunem asta cu stima și afecțiune, fără să vrem să jignești pe nimeni, dar dacă chiar crezi că poți îmbunătăți situația, cu toată politica actuală, doar ești înșelat. Nu contezi degeaba și nu ai putere. Ei te prețuiesc și te iubesc, doar în ziua în care îi votezi.

  Nu îi justificăm în niciun fel pe cei care nu votează, pentru că nu se recunosc în niciun partid politic, și în niciun reprezentant politic. Știm că până acum nu a fost de ales, dar de astăzi suntem și noi acolo.

  Indiferent dacă participați la vot, exprimându-vă preferințele sau nu, vă respectăm opinia. Doar că cei care votează pot spune: am încercat. Dacă apoi votați pentru reprezentanții noștri politici, să știți că veți face cea mai bună alegere. Și o veți vedea în timp, și continuând să citiți propunerile noastre.

  Doar cu proiectul nostru inovator, votul tău și fiecare decizie va conta cu adevărat.

  Inteligența ta, calitățile tale multiple vor fi dezvoltate și vor avea toate oportunitățile de a se exprima.

  Așa că vă rog să nu vă jigniți dacă vă spunem lucruri în față, dacă vă criticăm, dacă vă simțiți jignit. Vă spunem aceste lucruri, dar să știți că ne includem și pe noi, în criticile pe care le facem. Pentru că până acum nu am făcut nimic, sau am făcut prea puțin, pentru a schimba și îmbunătăți lumea.

  Dar facem ceva, creăm și dăm lumii acest proiect politic inovator.

  Tuturor celorlalte forțe politice și tuturor personalităților politice, le spunem clar, toți ați eșuat, v-ați dezamăgit pe toți alegătorii voștri, fără ca vreunul dintre voi să spună, am fost buni sau am fost mai buni.

  Vă rugăm să nu renunțați să citiți totul, doar pentru că articolele noastre sunt foarte lungi, sau dacă nu găsiți imediat, lucrurile pe care le căutați, iar unele lucruri nu vă sunt clare, sau nu le înțelegeți.

  Sunt multe probleme în lume pe care trebuie să le rezolvăm împreună, primele două sunt fundamentale pentru a înțelege situația actuală.

  Egoismul și lăcomia i-au chinuit întotdeauna pe oameni și au creat „sistemul”, care controlează lumea de astăzi și a controlat lumea din timpurile preistorice până în prezent.

  În istoria umanității, nu oamenii cinstiți cu drepturile și îndatoririle lor, nici politicienii, nici partidele, nici ideologiile, nici religiile, ci interesele economice au câștigat și au dominat pământul.

  Așa că nu ne criticați dacă am prevăzut, deși separat de activitatea noastră politică, și pe celelalte site-uri ale noastre, activități economice, informative, multimedia și sociale de tot felul. Doar politica, fără activitate economică, nu poate funcționa.

  Suntem sau nu o organizație politică antisistem?

  Nu suntem anti nimic, dar suntem și vom fi mereu în favoarea oamenilor buni ai lumii.

  Nu ne schimbam, iar lumea se imbunatateste doar cu idei frumoase, dar cu proiecte reale, care sa fie realizate cat mai repede.

  Toate celelalte activități, vor permite celor care fac politică, să o facă în pace, în siguranță, fără niciun conflict de interese, fără nicio corupție, fără nicio minciună, sau false promisiuni, doar să aibă „puterea” și consimțământul. Pentru că va ști că la finalul mandatului de reprezentare politică va avea activități economice, în care să lucreze în continuare, și nu va fi obligat să rămână atașat de locurile lor.

  Nu se vor gândi la acumularea bogăției, ci se vor gândi doar la binele oamenilor.

  A noastră nu este concurența cu „sistemul” actual, ci inovația.

  Nu înlocuiește ceea ce există acum cu ceva similar. Dar schimbă sistemul actual, adăugând ceva corect și corect din punct de vedere etic.

  Proiectele noastre sunt în regulă, concepute de mari personalități din diverse sectoare, din diferite țări, pentru a fi, de asemenea, în siguranță și respectând toate legile.

  Au fost puși să lucreze, chiar și imediat.

  Sunt oameni care petrec ani de zile, proiectând și nu reușesc niciodată să realizeze.

  Munca grea, am făcut-o deja pentru tine.

  Ne vom schimba , și vom îmbunătăți „sistemul”, cu tot ce este înăuntru (politică, economie, informație, religie), și doar cei care nu se adaptează la inovație vor fi sortiți să dispară.

  Am spus că cele mai grave defecte ale ființei umane sunt lăcomia și egoismul. Ei o fac mai rău decât fiarele sălbatice, pe care le ucid doar pentru a supraviețui și a se hrăni. Omul face orice, chiar și ucide nevinovați, pentru a obține ceea ce își dorește.

  Dar există și ceva care face posibilă situația. Ceea ce este absolut complice. Mass-media și informația deseori nu spun doar știrile, ci deseori se spală creierul și deseori îi pun pe cei slabi și fără apărare, în luptă între ei, creând și amplificând diferențe, de tot felul, teritoriale, religioase, culturale, lingvistice și între numeroasele invenții, pentru a diviza oamenii, există ideologii politice.

  Vrem mass-media, și informație corectă, independentă de putere, în slujba întregii populații.

  Întrucât mass-media liberă și independentă nu există sau sunt prea puține și slabe, le vom crea, împreună cu cei care ni se vor alătura.

  Organizația noastră politică s-a născut din oameni din toate domeniile politice și va fi mereu primitoare pentru oameni de toate ideologiile, cu o singură condiție: să-i uităm pe toți și să începem să lucrăm împreună, pentru binele comun. Ideologia noastră este bunul simț și logica.

  Idealul nostru politic nu este comunismul, pentru că în politică și în toate proiectele noastre de felurite ne bazăm pe meritocrație, așa că cine este mai bun, mai deștept, mai corect, mai etic, va câștiga pe bună dreptate mai mult, fără a fi nevoit să folosească mijloace nedrepte. , și face compromisuri, pentru a-i scoate în evidență calitățile.

  Ideea nu rezistă, să luăm toate bogățiile pământului și să o împarți pentru toți oamenii pământului, pentru că nu este corect.

  Ar fi frumos, dar este o utopie, care de-a lungul timpului duce la stagnarea inovațiilor și a planificării și determină prăbușirea economiei. De asemenea, distruge mințile oamenilor, care și-au dat seama că nu toți sunt buni și inteligenți în același mod. În țările comuniste, a existat întotdeauna corupție, trădare, oameni care au făcut tot posibilul să fie peste medie în putere și bogăție.

  Drepturile, îndatoririle, libertățile, Justiția, Legile sunt aceleași pentru toți, sănătatea, serviciile esențiale, apa, hrana, demnitatea, educația, demnitatea și o viață pașnică, trebuie garantate tuturor, la un nivel mai mult decât suficient.

  Dar bogăția, banii și o viață de lux, trebuie să fie meritate, pe baza inteligenței cuiva, a abilității, a ideilor, a proiectelor.

  Proiectul nostru este un capitalism etic, bazat pe pricepere, merit, competență și onestitate.

  Dar mereu începând să-i ajute pe cei care vor să se ocupe de societate. Societatea poate fi ajutată în diverse moduri, pentru a nu deveni o povară, ci o resursă.

  Da prieteni, ați citit bine, nu facem cadouri nimănui care pretinde că primește, fără a oferi nimic în schimb, în funcție de abilitățile și posibilitățile sale.

  Ne angajăm să-i ajutăm întotdeauna pe primul loc, pe cei flămânzi și însetați, pe cei care nu au sănătate și medicamente, pe cei care nu au educație și posibilitatea de a se autoîmplini, pe cei mai slabi, pe cei fără apărare, pe cei care suferă, pe cei persecutați, cei bolnavi, cei discriminați și batjocoriți, calomniați, blamați și pedepsiți pe nedrept, cei jigniți și maltratați.

  Mulți vor spune că totul este frumos și corect, dar este o utopie. Pentru că oamenii sunt răi, pentru că toate acestea nu se pot face.

  Un răspuns scurt: citește tot ce ne propunem, poate de câteva ori, încercând să înțelegem, pentru că nu suntem o utopie, ci realitate.

  Proiectul nostru a fost conceput, raționat și calculat, pentru a se ridica. Și vă garantăm că funcționează.

  Va dura ceva timp, dar dacă nu începem cât mai curând, toți împreună, într-un mod unit, și lăsând deoparte prejudecățile, sau primele impresii greșite, cu puțin efort, timpul va crește din ce în ce mai mult.

  Putem face totul împreună, folosind unul dintre cele mai prețioase lucruri pe care le avem, care este timpul nostru. Nu are nevoie de mult, dacă toți îl folosim în cel mai bun mod, și dacă fiecare dintre noi lucrează puțin pentru ceilalți, în sector și în activitățile pe care le cunoaștem cel mai bine. Fiecare dintre noi trebuie să facă activitățile în care este specialist, nu uitați de acest cuvânt.

  Amintiți-vă și aceste cuvinte, pentru că le introducem mereu împreună în propoziții: schimbare și îmbunătățire, onestitate și competență, inteligență și meritocrație, etică și inovație, respect reciproc, legalitate și curaj.

  Prieteni, nu suntem exaltați, dar știm bine ce ne propunem, pentru că l-am conceput și am calculat.

  Împreună, putem schimba și îmbunătăți cu adevărat lumea. Dacă continuați să citiți, vă vom explica și cum. Și veți înțelege de ce suntem siguri că avem cea mai bună propunere politică care a fost creată vreodată.

  Sperăm că mai sunt oameni curioși, să știe cum o vom face, să păstrăm toate lucrurile bune pe care le-am scris până acum.

  Aici începem premisa noastră acum.

  Premisă.

  Ceea ce este scris în articolele noastre, și în acesta în special, nu se dorește a fi un tratat de științe politice, sau chiar un eseu de filozofie, am scris câteva considerații succinte, de natură generală, pe care nimeni nu le poate nega, pentru a reprezenta pe scurt proiectul nostru politic și iată în sfârșit cum și mai ales de ce va funcționa.

  Pentru a afla mai multe despre fiecare aspect, vă recomandăm să citiți, toate articolele noastre, în meniul nostru principal, deasupra acestui articol, în secțiunea de informații (cu informații generale), regulamente (cu toate regulile noastre fundamentale), știri (cu cele mai recente știri).

  Ele sunt secțiunile oficiale ale tuturor proiectelor noastre și împreună reprezintă „ideologia” noastră.

  Sunt articole foarte lungi, dar este esențial să fii clar, mai ales scrupulos și atent la toate detaliile.

  Interesul pentru orice site web, proiect, organizație politică sau activitate de orice fel, este acela de a atrage oameni, de a avea consens și de a deveni mai puternici, și sincer să avem mulți oameni care ni se alătură, continuu, ne face mândri de munca noastră grea.

  Nu suntem o religie. Nu ne interesează să convertim, sau chiar să convingem pe nimeni, să-și schimbe ideile, convingerile, pentru a ni se putea alătura.

  Pentru a ni se alătura, nu este necesar un permis verde sau un document care să ateste starea ta de sănătate, care ne dorim să fii mereu bun. Dar trebuie să demonstrezi că ai inteligență, nu trebuie să o declari, sau să crezi. După o perioadă variabilă de timp, în funcție de activitățile tale la noi, ne vom da seama dacă ești sau nu potrivit, să stai în casa noastră mare.

  Da, pentru că aceasta este casa noastră, în care trăim cu imensa noastră familie. Înainte de a intra trebuie să memorezi și să înțelegi că tot ceea ce publicăm și fiecare cuvânt pe care îl scriem este important.

  Pentru a ni se alătura, nu este nevoie de vaccin, pentru că casa noastră mare este virtuală, nu reală, deci nu poți aduce niciun virus în interiorul ei, dacă îi excludem pe cei informatici, și pe cei ai ignoranței. Pentru amândoi avem cele mai bune protecții. De fapt, niciun informatician care se respectă nu ar încerca niciodată să atace un proiect corect din punct de vedere etic și, mai presus de toate, just și incluziv, ca al nostru.

  Și nicio persoană ignorantă sau rea care se infiltrează în noi nu va avea o viață lungă în familia noastră.

  Mulți oameni din toată lumea trăiesc și lucrează cu noi în această casă.

  Salutăm aproape toți cei din familia noastră. Le-am scris aproape pe toate, pentru că discriminăm, împărțim oamenii, doar în 2 categorii, genuri și rase.

  Oameni buni, și respectuoși cu regulile, valorile și idealurile, toate de bun simț, pe care le avem aici.

  Sau răi, cu ura în inimă, resentiți, rasiști, xenofobi, nepoliticoși, lipsiți de respect, homofobi, care urăsc sau exploatează pe cei săraci.

  De asemenea, nu vrem oameni, care îi invidiază pe cei bogați, celebri și puternici, doar pentru că își trăiesc viața modestă, în dificultate, și în loc să se învinovățească pe ei înșiși, o expulzează altora.

  Nu avem nevoie de cei care dau vina pe ceilalți, pentru că, chiar dacă ne dă o ușurare temporară, ura, supărarea, nu ne rezolvă problemele.

  Oamenii buni pot intra, cei răi, dacă nu se pot schimba, și se îmbunătățesc complet, evită să pierzi timpul să ni te alături.

  Pentru că pentru a vă înregistra și a crea aici un profil personal, este nevoie de timp, răbdare, precizie. Pentru noi, a da afară pe cineva și a face pe cineva persona non grata, este foarte simplu și o facem într-o fracțiune de secundă.

  Dacă ai ajuns până aici, ești o persoană răbdătoare, medie inteligentă sau chiar foarte inteligentă și vei avea un viitor frumos alături de noi.

  Suntem siguri că pentru fiecare propoziție, dar și pentru fiecare cuvânt pe care îl scriem, pierdem anumite categorii de oameni, dar pentru noi este important să lămurim pe toți imediat.

  Pentru noi este un risc pe care îl asumăm cu plăcere. Pentru că nimeni nu ne va spune vreodată: dacă aș fi știut că aici lucrurile se fac așa, nu m-aș fi înscris niciodată.

  Mulțumim tuturor pentru răbdarea necesară pentru a citi totul până acum și vă rugăm să nu vă speriați, dacă informațiile noastre și regulile noastre par lungi și adesea greu de înțeles într-o singură lectură.

  Proiectul nostru politic nu este nicidecum o încercare de a vedea dacă funcționează.

  Primii noștri utilizatori înregistrați lucrează la el de peste 14 ani.

  Pentru a decide și a scrie totul a durat câteva luni.

  Cu toate acestea, ne-a luat mult timp și multă muncă grea să facem totul să funcționeze și să anticipăm orice probleme care pot apărea și să-l facem funcțional, sigur și rapid.

  Mulți vor crede că este grupul obișnuit de oameni care cred în vise.

  La început a fost așa.

  Nu este nimic rău în a visa, mai ales dacă speri să schimbi și să îmbunătățești lumea.

  Oricine crede că este o utopie ar trebui să citească cu atenție, de câteva ori, poate chiar de trei ori, toate informațiile noastre publice, toate regulile noastre, toate știrile noastre, cu toate diferitele articole informative. Dacă ești dotat cu un minim de inteligență, îți vei da seama imediat de potențialul enorm al proiectului nostru politic.

  Prima noastră rugăciune pentru tine: nu te înregistrează și nu-ți crea un profil personal, să ni te alături, dacă nu ești 100% convins că ești potrivit pentru un astfel de proiect.

  Știm că ți se pare ciudat. Noi care ar trebui să fim primii care să vă invităm să intrați în casa noastră mare și să vă primim în imensa noastră familie, vă spunem să nu vă grăbiți.

  Vă prezentăm cea mai bună inovație din istoria omenirii, prima și singura organizație politică internațională, bazată doar pe democrație autentică, democrație hibridă.

  Da, ați înțeles bine, suntem democrație directă pură, cu utilizatorii noștri înregistrați verificați, care decid asupra tuturor, și continuu. Asta pentru că politica, în toate țările lumii, de-a lungul istoriei și astăzi, ți-a furat întotdeauna democrația și te-a înșelat că votul tău contează cu adevărat. În articolele noastre, explicăm în detaliu modul în care aceștia își bat joc de tine.

  Vă explicăm pe scurt cum funcționează politica în lume, conduceți o campanie electorală, votați pentru un partid sau pentru reprezentanții politici ai acestuia, conform diferitelor legi electorale.

  După ce au votat, crezând promisiunile acestor partide și ale reprezentanților lor, ei sunt liberi să facă ce vor, aproape niciodată să solicite părerea oamenilor care i-au votat.

  În unele țări, ei pretind că fac democrație directă, ținând niște referendumuri populare, dar numai pe câteva chestiuni, și nu pentru toate, și apoi își recâștigă ferm puterea. Încă o iluzie pe care ți-o fac, să contezi pentru ceva. Tu decizi, iar ei își urmăresc propriile interese.

  Așa că am spus că din când în când, pentru a arăta că contezi pentru ceva, îți dau un gust de democrație directă, cu niște referendumuri, de multe ori pe probleme care nu sunt decisive pentru viața ta.

  La noi, este întotdeauna un referendum continuu, în care oamenii decid mereu asupra fiecărei alegeri care trebuie făcute, în cunoștință de cauză, de către profesioniști specializați, independenți și liberi.

  Ei te înșeală și îți fură libertatea de a decide. Și nu sunteți mulțumit, la următoarele alegeri, votați pentru un alt partid, sau persoană politică, crezând că puteți schimba ceva cu votul vostru inutil.

  Și iarăși promisiunile nu se țin adesea, declarațiile nu sunt urmate de fapte.

  Și te simți neputincios în fața tuturor acestor lucruri și aștepți următoarele alegeri cu speranța că schimbându-ți partidul, sau politicianul, vei îmbunătăți situația.

  Dacă de la dictaturi, și ale partidelor unice, care conduc o țară, cu legi care restricționează libertatea, se poate aștepta ceva asemănător, vă informăm că în nicio țară din lume libertatea nu există.

  Chiar și în „democrațiile mari și mici”, nu există libertate și dreptate. Cu legi electorale, făcute intenționat, să nu piardă niciodată controlul asupra sistemului politic.

  Răspundem direct la problema libertății. După reguli foarte stricte, mai întâi se vor face candidaturile, apoi alegerile online, lucrând pe grupe geografice.

  Fiecare utilizator are dreptul de a aplica, dar numai după ce a fost verificat de către grupurile noastre speciale de control ( specialiști și administratori în domeniul siguranței legalitate în sănătate), care sunt independenți și neutri, care evaluează toate calitățile și permit celor mai buni, să participe la online. alegeri.

  Deci, după o scurtă campanie electorală, votăm.

  Dacă un candidat obține 50% + un vot în primul tur, el este declarat direct câștigător.

  Dacă nimeni nu ajunge în primul tur, 50% + un vot, după o altă campanie electorală scurtă, are loc scrutinul, printre cei mai buni 2 clasați.

  După vot, candidatul declarat câștigător va putea participa la alegerile regale, în calitate de reprezentant politic al nostru.

  Cu obligația, să aibă în staff-ul său, atât pe vice-campionat, cât și adjunctul său (să dea voce și celor care au pierdut), dar va avea în staff-ul său, un reprezentant oficial al DirectDemocracyS, care nu va avea orice îndatoriri politice, dar îi va ajuta pe reprezentanții noștri politici, să țină toate promisiunile, să respecte toate angajamentele, să ne respecte toate regulile, idealurile și valorile noastre.

  Totul se lucrează în zona comunității, pe site-urile noastre, care este vizibil doar pentru utilizatorii noștri înregistrați, care pot vedea cum funcționează totul, iar după o perioadă în care trebuie să demonstreze că sunt potriviți pentru proiectul nostru, primesc autorizarea, sau ei fac cererea, să devină utilizatori înregistrați verificați, ceea ce le va permite să voteze și să fie votați și le va oferi o mulțime de informații și acces la grupuri private, rezervate acestora.

  Utilizatorii noștri înregistrați pot primi cursuri de democrație, precum și informațiile necesare, în vederea desfășurării activității politice.

  Utilizatorii noștri înregistrați verificați, pe de altă parte, vor fi informați în permanență, de către grupuri de specialiști independenți și neutri, pentru a putea decide mereu, prin vot cunoscând toate detaliile, și toate posibilitățile variate, pentru fiecare decizie a fi făcut. Cu alegători pe deplin informați, nu vom risca niciodată, din orice motiv, să luăm decizii proaste.

  După ce au fost aleși, reprezentanții noștri politici, înainte de orice decizie de luat, vor solicita întotdeauna, în mod continuu, pe toată durata activității lor, un aviz obligatoriu, grupului sau grupurilor prin care au fost aleși, la alegerile online. .

  În felul acesta, chiar și după obținerea puterii, va trebui mereu să facă binele întregii populații, confruntându-se cu alegătorii săi, și cu grupul de specialiști.

  Suntem singura organizație politică, care are aceste metode, care pun oamenii în centru, singurii care dau puterea în mâini și în mintea celor care trebuie să dețină toată puterea, în orice democrație.

  Una dintre prerogativele noastre este că până acum populația a fost și este încă marioneta, iar clasa politică este păpușarul.

  Cu DirectDemocracyS, populația devine păpușarul, iar politica păpușașul, realizând acțiunile ordonate de alegătorii lor.

  Celor care ne acuză că eliminăm confruntarea politică, le spunem să citim din nou, să vedem cine deține puterea, cine decide totul, în deplină libertate.

  Democrația înseamnă putere pentru oameni, și nu putere pentru partidele politice și reprezentanții politici, și nici măcar că politicienii ar trebui să facă ceea ce vor fără să ceară nimănui nimic.

  Dar suntem și democrație reprezentativă, pentru că vom fonda un partid politic în fiecare țară a lumii.

  Prin asigurarea unei autonomii locale perfecte și juste, cu respectarea tuturor legilor.

  Deci, la nivel internațional, avem idealuri și valori, toate care pot fi împărtășite, și reguli clare, detaliate pe care toată lumea trebuie să le respecte, dar toate sunt de bun simț.

  Apoi, cu respectul absolut al diferitelor culturi, obiceiuri, religii, dar fără a permite, niciodată și din niciun motiv, nimănui să se amestece în activitățile noastre și ale tale politice. De fapt, proiectele noastre sunt libere de tot felul de ură.

  Toate activitățile noastre se bazează pe respectul reciproc al tuturor oamenilor.

  Celor care ne acuză că nu doar că facem democrație directă, le spunem ceva nou.

  Pentru a schimba și îmbunătăți sistemul, trebuie să intrăm, prin legile în vigoare în prezent în aproape toate țările lumii.

  Dar, ca premieră mondială, garantăm că scopul nostru final este reducerea numărului de politicieni din fiecare țară cu 99,99%. Și treci, de-a lungul timpului, cu grijă, în democrația directă pură.

  Neputând face acest lucru, din exterior, vom intra în „sistem” pentru a face modificările necesare.

  Cu banii economisiți din cheltuielile cu politica, ne vom descurca cu proiectele noastre aferente, investițiile și inovațiile productive, să găsim și politicienilor de lucru cinstit, după ce și-au făcut temele.

  Va fi posibil să facem mari inovații împreună, și în alte domenii, în afară de politică.

  Un lucru care ne face din nou unici este faptul că nicio persoană care a fost deja implicată în politică nu va putea niciodată să candideze și să fie votată la alegerile noastre.

  Din nou, cine nu a înțeles, recitește propoziția anterioară.

  DirectDemocracyS, va crea o clasă politică nou-nouță, compusă doar din oameni cinstiți, aleși exclusiv, pe baza aptitudinilor lor, și într-un mod meritocratic.

  Nu este suficient să fii sincer și oameni buni, trebuie să fii potrivit pentru a avea onoarea de a reprezenta utilizatorii noștri înregistrați verificați. Meritocrația este obligatorie în toate activitățile noastre.

  Deocamdată totul este frumos, un proiect perfect, imbatabil, inimitabil pe care doar noi îl putem face împreună cu utilizatorii noștri.

  Și iată o altă inovație, care îi va lăsa pe toți cu gura căscată. Poate unii vor fi dezamăgiți, dar ceea ce urmează este esențial pentru a fi infailibil.

  Pentru a permite totul să funcționeze bine, am împărțit „puterea” în 2 părți.

  Comparativ cu economia, acordăm 50% din putere în mâinile utilizatorilor noștri înregistrați verificați, care votează pentru candidații lor politici, și 50% din putere în mâinile reprezentanților noștri oficiali (aleși întotdeauna dintre cei mai buni utilizatori înregistrați verificați). ), care nu va desfășura nicio activitate politică, ci doar controlul că totul se realizează, cu respect absolut, al tuturor regulilor noastre, și al tuturor valorilor și idealurilor noastre.

  Da, ați înțeles bine, avem atât de multă încredere în oameni, încât vrem să avem un controlor, care să nu influențeze niciodată deciziile luate de populație.

  Iată marea acuzație, a unor oameni superficiali.

  DirectDemocracyS nu este absolut democratic, sunt dictatori, care vor să controleze lumea, vor politică globală, ca în filmele SF.

  Acești oameni le răspundem, că avem 2 tipuri de reprezentanți, reprezentanții politici, aleși liber de popor, și reprezentanții oficiali, numiți, întotdeauna pe bază de onestitate și competență, întotdeauna cu meritocrație, care controlează, că întregul nostru proiectul rămâne în picioare.

  Le punem criticilor o întrebare simplă: ce obținem în acest fel? În primul rând, să eliminăm complet una dintre tragediile politicii, conflictul de interese, pentru că politicienii noștri se vor gândi doar la politică. Reprezentanții noștri oficiali se vor ocupa de conducerea partidului politic și de toate activitățile de control. Cei care critică vor spune mereu: reprezentanții tăi oficiali au puterea de control, care este o putere care nu este atribuită de popor.

  Și vă întrebăm: reprezentanții noștri oficiali, dintre cine sunt aleși? Întotdeauna pe baza meritelor, alegem întotdeauna, dintre utilizatorii noștri înregistrați verificați, cine sunt oamenii. Nu sunt mașini, sunt oameni buni, care nu fac politică, ci desfășoară un serviciu de sprijin și control al politicii.

  Deci întotdeauna oamenii sunt cei care verifică reprezentanții poporului.

  Dacă reprezentanții oficiali vor să candideze, trebuie mai întâi să-și dea demisia din rolul pe care îl au, iar apoi o pot face, fără niciun alt avantaj decât experiența.

  Același lucru este valabil și pentru reprezentanții politici, care pot deveni, în viitor, odată cu încetarea rolului lor de reprezentant politic, reprezentanți oficiali.

  Deci, ei se vor transforma din controlați în controlori.

  Cu contracte civile, cu clauze și pedepse foarte severe, politicienii noștri nu vor schimba niciodată și fără niciun motiv partidul de care aparțin. Nu este etic și nu este corect să trădezi încrederea alegătorilor cuiva.

  Nu ținem pe nimeni legat, dar fiecare dintre politicienii noștri va primi toți banii într-un cont bancar, pe numele partidului nostru, care în fiecare lună va trimite exact 25% din salariu în contul bancar al reprezentantului politic.

  După fiecare an, dacă și-a făcut datoria, va primi încă 25% din banii săi.

  La sfârșitul mandatului de reprezentare politică, acesta va primi, dacă votează alegătorii săi în grupurile din care aparțin, care sunt mulțumiți de munca sa, un spor de 25% din salariul său încă neprimit.

  Cu restul de 25% se vor face programe de dezvoltare pentru a menține DirectDemocracyS pe picioare, și pentru a acorda câteva premii reprezentanților noștri oficiali, din nou pe baza meritului, și a muncii de sprijin și control desfășurate.

  Avem atât de puțină încredere în politică în general, încât ne verificăm obsesiv și continuu chiar și reprezentanții noștri politici, aleși pe merit.

  Iată, pentru cei care au citit până aici, suntem siguri că au pierdut puțin firul discuției.

  Dar încă nu am terminat. Proiectele noastre nu sunt finalizate, inovația continuă.

  Toți reprezentanții noștri oficiali sunt legați, ca un lanț foarte lung, format din oameni. Fiecare persoană este o verigă a lanțului, responsabilă de toate comportamentele, ale celor care se află în fața lui, dar și în spatele lui, dar chiar și în dreapta lui, chiar în stânga lui, dar nu numai, și deasupra, dar și dedesubt. .

  Acest lanț imens, toate legate de alte lanțuri, menține întreaga noastră structură în picioare.

  Dacă un inel, al unuia dintre numeroasele noastre lanțuri, toate legate între ele, se rupe, pentru că știm și că oamenii nu sunt toți buni, pur și simplu schimbăm persoana, care reprezintă acel inel, dar întreaga structură rămâne pe loc. susținut, de toți utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  Cu aceste informații, chiar și cei mai puțin inteligenți vor fi înțeles că proiectele noastre sunt practic perfecte. Nu putem da greș, pentru că totul este conectat într-un mod unitar.

  Ai crezut că s-a terminat, dar nu este așa, pentru prima dată în lume, cine se înregistrează pe un site, și se alătură unui proiect, devine proprietar.

  Da, ați înțeles bine, întregul site web, întreaga organizație politică, toate activitățile noastre sunt deținute de toți utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  Evident, și aici puterile sunt împărțite, 50% aparțin tuturor utilizatorilor noștri înregistrați, iar reprezentanților noștri politici, 50% aparțin DirectDemocracyS și tuturor reprezentanților săi oficiali.

  Pentru cei care vor să ne acuze că 50% nu este 100%, trebuie să vă reamintim din nou, că toți reprezentanții noștri oficiali sunt oameni reali, prin urmare au drept de vot și sunt întotdeauna aleși dintre utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  Deci din nou vă întreb, cine deține 100% din DirectDemocracyS? Răspunsul dumneavoastră este logic, al tuturor utilizatorilor noștri înregistrați verificați.

  DirectDemocracyS, nu are lider, nici grupuri mici de lideri, are doar utilizatori înregistrați care au conceput și creat proiectul. Apoi sunt utilizatori care s-au alăturat de-a lungul timpului, ceea ce l-a făcut un proiect mai bun.

  În sfârșit, sunt utilizatori care se adaugă acum, și mulți alții care se vor adăuga în viitor, care cu inteligența lor, și munca lor, vor pune în practică toate propunerile noastre politice, și toate activitățile diverse, ale tuturor proiectelor noastre.

  Deși toate proiectele noastre se bazează pe meritocrație, am decis să răsplătim primii noștri utilizatori înregistrați verificați cu câteva avantaje și facilități.

  Acest lucru se datorează faptului că este ușor să te alăture unui proiect atunci când este cunoscut și cu milioane de utilizatori.

  Pe de altă parte, cei care cred în noi, și în munca noastră, atunci când proiectul nu este încă celebru, ar trebui să aibă posibilitatea, să fie ajutați puțin, și puțin favorizați.

  Este mai bine să te înregistrezi mai întâi, nu atât pentru programări, care sunt provizorii și limitate în timp, cât pentru a cunoaște mai bine, și înaintea altora, cum funcționează totul.

  Pentru simplul fapt, că știm că proiectele imense pierd involuntar contactul direct cu utilizatorii lor atunci când cresc brusc.

  Vă promitem că veți fi cu toții mereu, ajutați și sprijiniți și vom încerca să fim aproape de voi toți.

  După cum am spus, sunt vizitatori și oaspeți, apoi sunt utilizatorii noștri înregistrați și apoi utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  Oricine se întreabă de ce verificăm utilizatorii noștri trebuie să știe că pentru a vota, în orice țară din lume, trebuie mai întâi verificată identitatea fiecărui alegător.

  Același lucru este valabil și pentru utilizatorii noștri. Trebuie să fim siguri că nu există persoane cu profiluri false.

  Pentru a vă înregistra și a vă alătura, există reguli foarte specifice, că totul este simplu, rapid, sigur și absolut gratuit și fără niciun angajament.

  Verificăm periodic activitățile și prezența utilizatorilor noștri înregistrați.

  Dacă cineva ne vizitează rar, sau nu desfășoară nicio activitate, nu este exclus, nici șters, dar profilul său poate fi suspendat din cauza inactivității.

  Daca o perioada indelungata, chiar daca a fost sesizat cu un email, nu vine in vizita la noi, si nu face nicio activitate, vom sterge definitiv utilizatorul inregistrat din toate proiectele noastre.

  Toate activitățile dvs. de pe site vor fi anulate și, în unele cazuri, anulate.

  Veți pierde definitiv toate avantajele și facilitățile rezervate primilor noștri utilizatori.

  Crezi că s-a terminat? Absolut nu, trebuie să vă explicăm pe scurt cum lucrăm în marea noastră zonă comunitară, care este vizibilă doar pentru cei care se înregistrează, creându-și un profil personal.

  Există grupuri de lucru, administrative, speciale, geografice, numerice, tematice, publice, private și secrete.

  Din punct de vedere politic, toate sunt importante și, pentru a ști cum funcționează, puteți citi regulamentele noastre oficiale.

  Toate deciziile, activitățile politice, ale fiecărui grup, vor fi prezentate și publicate, numai după toate discuțiile și toate verificările necesare. Înainte de a posta ceva, membrii fiecărui grup votează dacă să posteze ceva.

  Fiecare grup de lucru lucrează în grupuri secrete, adică invizibile pentru alți utilizatori.

  O parte din lucrare va fi transferată către grupuri private.

  Chiar și după toate voturile, doar deciziile aprobate vor fi publicate în grupul public și vor fi făcute vizibile și pentru utilizatorii noștri înregistrați, care nu fac parte dintr-un anumit grup.

  Această metodă de lucru este necesară, atât pentru siguranța utilizatorilor noștri, dar și pentru a nu face o impresie proastă.

  Totul trebuie decis conform regulilor, iar doar deciziile finale sunt făcute publice.

  Pentru fiecare grup, există și pagini de prezentare, și acestea vor fi, ca și grupurile: secrete, private și publice.

  Toate activitățile sunt propuse, discutate, decise și votate, în grupuri de lucru, întotdeauna și numai pe site-urile noastre. Din diverse motive, în special pentru securitate, independență și libertatea de a lucra, fără cenzură, de către terți.

  Deci nu muncim și nu facem politică, pe rețelele de socializare, sau pe alte site-uri.

  După ce au fost publicate în comunitatea noastră, o parte din informațiile decise în grupuri vor fi publicate în zona vizibilă a site-ului nostru.

  După o anumită perioadă, o parte din informațiile decise în grupuri vor fi publicate pe rețelele de socializare, sau pe alte site-uri web.

  Toată munca se desfășoară într-un mod organizat, păstrând întotdeauna toate activitățile noastre curate și clare.

  Se votează aproape totul, cu metoda flagrantă.

  Mulți se vor plânge și de acest lucru.

  Să nu pierdem timpul explicând prea multe detalii, dar îți punem o întrebare: dacă cuiva nu-i este rușine de ceea ce crede, de ce să-și țină ascunse părerile?

  De asemenea, vor permite grupurilor noastre de securitate să poată verifica dacă persoana care votează are alte interese obscure sau nu este un sabotor.

  De fapt, oricât de ciudat ar părea, nu pedepsim niciodată ideile din orice motiv, ci doar activități incorecte.

  În anumite cazuri excepționale și doar pentru a asigura siguranța utilizatorilor noștri, votul secret va fi aprobat.

  Vom face votul deschis obligatoriu în toate instituțiile în care există reprezentanți politici.

  Pentru că ni se pare corect că cei care obțin un mandat reprezentativ de la oamenii care îi aleg nu numai că lucrează conform regulilor, și păstrează acordurile, dar arată că îndeplinesc întotdeauna indicațiile oamenilor pe care îi reprezintă.

  Dacă cineva gândește altfel? Trebuie să gândească așa cum decid oamenii care l-au ales, altfel își dă demisia.

  Suntem stricti? Da, dar corect.

  De câte ori politicienii sau partidele promit un lucru și fac altul?

  Aici la noi nu se face asta, pentru că înseamnă să minți, să fii oameni de neîncredere și să ne batem joc de bunele intenții ale populației.

  Și acest lucru nu este corect, nu este etic. Toți oamenii trebuie întotdeauna respectați.

  O caracteristică importantă este că toate activitățile noastre se desfășoară în primul rând într-un mod absolut voluntar, în timpul liber, cei mai buni utilizatori înregistrați verificați pot fi angajați cu normă parțială, pe perioadă determinată, sau cu normă întreagă, cu angajare. contract, cu caracter temporar.nedeterminat.

  Fiind un proiect care se bazează pe meritocrație, cei mai buni utilizatori ai noștri pot primi atât premii în bunuri, servicii sau bani, cât și procente din orice câștig.

  Încheiem acest brief, și mai presus de toate sperăm o prezentare clară, precizând calitățile pe care le solicităm celor care ni se alătură.

  Împărțim oamenii doar în 2 tipuri. Bun sau rău.

  Cei care aparțin categoriei a doua evită să piardă timpul înregistrându-se pe site-ul nostru.

  Pentru a vă înscrie, veți pierde mult timp și există reguli precise, specificate în regulamentele noastre, și articole. Pentru comoditatea dumneavoastră, le publicăm și sub această prezentare.

  Ne ia o fracțiune de secundă să te eliminăm, dacă ești o persoană rea sau dacă nu ne respecti toate regulile și instrucțiunile.

  Nu avem nevoie de oameni care vin cu noi, doar pentru a critica, sau a contesta și pentru a dori să schimbe regulile, idealurile și valorile noastre, toate sunt de bun simț și toate pot fi împărtășite.

  Așa că evitați să ne cereți modificări sau compromisuri.

  Nu le facem, dintr-un motiv simplu, lucrăm la ele de mulți ani și sunt practic perfecte. Sunt exact așa cum trebuie, pentru a menține pe picioare o afacere atât de importantă.

  Nu avem nevoie de oameni neinteligenti, care urasc altii, fanatici sau care nu stiu ce este, respectul reciproc al tuturor oamenilor.

  Nu îi tolerăm pe cei care sunt verbal violenți, vulgari sau care nu scriu corect, sau care scriu cu abrevieri sau în jargon.

  Limba oficială a portalului nostru web și a tuturor proiectelor noastre este engleza, dar sub meniul nostru principal, există un traducător automat, care traduce fiecare parte a site-urilor noastre web în toate limbile lumii.

  Doar selectați steagul țării dvs. sau limba în care doriți să vizualizați fiecare parte scrisă în limba engleză a site-ului nostru.

  Pentru părțile scrise în grupuri geografice, în care scrieți în mod evident în limba sau limbile locale, veți fi obligat să copiați și să lipiți diferitele postări care vă interesează și să le traduceți singur în limba dvs.

  În caz de urgență, puteți cere cuiva din grupul respectiv să vă ajute cu traducerea.

  Credem că fiecare limbă este foarte importantă și trebuie apără și respectată.

  Ne-au întrebat dacă, în cazul alegerilor, suntem dispuși să ne alăturăm coalițiilor politice.

  Răspunsul nostru este simplu: absolut nu, nu vom face niciodată coaliții cu nimeni.

  Nu vom face niciodată pacte electorale, sau alianțe politice, pentru a guverna.

  Coalițiile, sau alianțele, impun compromisuri.

  Nu vom face niciuna dintre aceste acțiuni, pentru că avem utilizatorii noștri înregistrați care împreună cu grupul de specialiști, vor crea cele mai bune programe politice, în interesul întregii populații.

  Dacă un partid, o mișcare sau o altă organizație politică, sau membrii acesteia, vor să ni se alăture, cu regulile noastre, cu idealurile noastre, cu valorile noastre, ei ni se pot alătura.

  Întotdeauna cu obligația, pe care nu o vom schimba niciodată, ca niciun politician care a activat în politică, ales să reprezinte cetățenii, nu va putea să ne prezinte niciodată, din orice motiv, nici măcar la alegerile online.

  Atât de mulți se vor enerva și vor spune că există și politicieni cinstiți, că ar trebui să decidem de la caz la caz. Răspunsul nostru este: da, ai perfectă dreptate, nu toți politicienii sunt corupți, nu toți politicienii sunt mincinoși, există și politicieni cinstiți.

  Exact, există și politicieni cinstiți și competenți? Da, desigur.

  Atunci ei ni se pot alătura și deveni reprezentanți oficiali, care controlează activitățile și fac ca toate partidele noastre și întreaga organizație politică să funcționeze.

  Dar ele vor fi mereu verificate și verificate, pentru că nu ne-am dori niciodată, să păzim oile, doar lupul.

  Nu vrem foști politicieni, ca reprezentanți politici, pentru că nu vom mai fi credibili niciodată.

  Să zicem că vrem să reînnoim politica, cu aceleași fețe? Suntem prea atenți la ceea ce spunem și suntem obișnuiți să ne respectăm promisiunile.

  Vă va părea imposibil să citiți aceste propoziții, dar pentru a fi sigur, veniți cu noi, vedeți singuri cum funcționează totul.

  Dar trebuie să cerem tuturor o favoare: aveți răbdare, avem o mulțime de cereri de înscriere.

  Atât de mulți încât, atunci când utilizatorii înregistrați, după cele 3 ecrane, ale formularului de înregistrare, merg pe adresa lor de email, găsesc mesajul cu link-ul de activare, pe care trebuie apăsat, sau copiat și lipit într-un browser, de multe ori în folder. de e-mail SPAM.

  Acest lucru se întâmplă, nu pentru că linkul nostru nu este sigur, folosim cele mai bune sisteme de securitate, ci pentru că sistemele informatice sunt adesea suspecte pe bună dreptate, prin numărul imens de mesaje pe care le trimitem, pentru toți utilizatorii noștri care solicită să ni se alăture.

  Dacă faceți clic pe linkul de activare, de pe adresa dvs. de e-mail, sau îl copiați și lipiți într-un browser și îl trimiteți, este posibil să apară un mesaj de eroare.

  Să știți că totul este în regulă, mesajul de eroare se datorează sistemului nostru de securitate, care vă aprobă autoactivarea și comunică datele dumneavoastră administratorilor noștri, pentru ca dvs. să aprobați activarea, de către administratorii noștri responsabili de activări.

  Dacă aveți îndoieli, puteți încerca linkul din nou, a doua oară, dar sistemul nostru vă va spune că a fost deja folosit și trebuie să aveți răbdare.

  În regulamentele noastre, vi se spune că vom încerca să activăm pe toată lumea, cu excepția cazului în care există vreo îndoială cu privire la identitatea dvs. sau cu privire la motivele dvs.

  Vorbim despre câteva ore. Din păcate pentru dumneavoastră (va trebui să aveți răbdare), sau din fericire pentru noi (avem o mulțime de solicitări), timpii de activare pot dura câteva zile, în unele cazuri chiar și aproximativ o săptămână.

  Rugăciunea noastră este să nu trimitem un e-mail imediat, cerându-ne să lucrăm rapid.

  Ne pare rău că am realizat un sistem de înregistrare, atât de dificil și de lung.

  Dar aceasta nu este o rețea socială, activitățile specifice se desfășoară într-un mod ordonat și bine organizat.

  După activarea de către unul dintre administratorii noștri, veți fi plasat într-un grup de bun venit, cu instrucțiuni detaliate, despre ceea ce trebuie și puteți face, în principalele limbi.

  De asemenea, veți primi asistență de la administratorii noștri autorizați și veți avea la dispoziție grupuri de asistență, în toate limbile majore ale lumii.

  Daca limba ta nu este inclusa in grupurile de informatii, poti face o cerere scrisa cu mesaj privat, unui administrator, iar in scurt timp, grupul tau de suport va fi activ si functional.

  Nu faceți niciodată și nu acceptați niciodată solicitări aleatorii de prietenie din orice motiv, acceptați doar cele de la personalul nostru autorizat.

  Nu solicitați și nu acceptați cereri sau invitații, către grupuri sau pagini, fără a fi autorizat, sistemul nostru vă va insera automat, la momentul potrivit, în grupurile geografice în funcție de domiciliul dumneavoastră.

  Nu încărcați fotografii (excluzând fotografia de profil conform regulilor noastre), videoclipuri, nu creați grupuri, sau pagini, nu creați evenimente sau sondaje, nu sunt autorizate.

  Imediat ce te obișnuiești cu operațiunea, vei avea cu timpul, toate libertățile necesare, pentru a-ți îndeplini fiecare treabă, și fiecare idee.

  Vă garantăm întotdeauna asistență maximă și înțelegere, dacă sunteți respectuos.

  Pentru ca totul să funcționeze perfect, toată lumea trebuie să colaboreze.

  În speranța de a fi fost clar, și de a fi informat într-o manieră completă, vă stăm la dispoziție, cu formularul de contact, în meniul principal, pentru alte detalii, sau pentru lămuriri suplimentare.

  Dacă vă place ceea ce oferim, alăturați-vă nouă și ajutați-ne să prezentăm toate proiectele noastre cât mai multor oameni.

  Vă mulțumim pentru răbdare și interes.

  Cu mare respect și stima, transmitem tuturor urările noastre cele mai bune și cele mai bune salutări.

  Imbratisari tuturor.

  DirectDemocracyS, proiectele tale, în toate sensurile!

  Am primit câteva critici la adresa acestui proiect, prezentat lumii în urmă cu câteva luni, încetul cu încetul, fără grabă.

  Publicăm câteva dintre ele, cu câteva dintre comentariile noastre și, bineînțeles, sunteți liber, citind această scurtă prezentare, să gândiți cum doriți.

  Multe dintre aceste întrebări au fost puse înainte de publicarea acestui mesaj destul de detaliat.

  Critica 1. Cine a conceput toate acestea este un laș, putea să-și pună fața pe asta, să aibă curajul acțiunilor sale.

  Raspuns 1. Cine a conceput toate astea nu este las, nu-si baga fata in ea pentru ca au inceput cu 5 fete, iar in scurt timp au devenit 282 de fete. Aproape toată munca de proiectare a tuturor acestor lucruri a durat câteva luni de dezbateri între ei. Dar au fost nevoie de mulți ani pentru a crea condițiile ideale de muncă. Mai ales pentru a preveni toate problemele care pot apărea. A-ți pune fața pe ea nu înseamnă să ai curaj pentru acțiunile tale. Apoi, din moment ce nu există șef, sau lider și nici măcar un grup care decide, ci doar personal specializat, însărcinat să verifice dacă totul se desfășoară conform regulilor, idealurilor și valorilor bunului simț, care este importanța de a vedea cine a creat toate acestea. Absolut nimic nu se schimba. Deci nu este esential.

  Critici 2. Văd o mulțime de utilizatori înregistrați, cu nume de utilizator ciudate?

  Răspuns 2. În funcție de setările de confidențialitate, fiecare utilizator înregistrat verificat poate decide dacă și cum să fie identificabil și de către alți utilizatori înregistrați.

  După ce le-am verificat identitatea, ei pot folosi diverse coduri pentru a rămâne anonimi.

  Îi obligăm doar să folosească un identificator, la alegere, începând cu codul ISO al țării lor principale de reședință (la alegere de 2 sau 3 cifre).

  Dacă locuiți în anumite țări periculoase, nu libere, este întotdeauna sfătuit să rămâneți anonim.

  Pentru candidaturi și alegeri online se vor crea profile cu nume și prenume real pentru fiecare candidat, astfel membrii grupurilor în care votați vor ști pe cine votează.

  Critica 3. Nu imi este clar, daca am 2 sau mai multe cetatenie, in ce grupe geografice ma pot inscrie?

  Raspuns 3. Un utilizator inregistrat verificat, se poate inregistra in toate grupele geografice, in ale carui zone, are drept de vot la alegeri reale.

  Asadar, un utilizator inregistrat verificat, cu cetatenie multiple, se poate inregistra in toate grupurile nationale si locale in care poate vota.

  Cu toate acestea, vă recomandăm întotdeauna, dar nu este o obligație, să aplicați în țara în care locuiți.

  Dacă nu poate candida în țara de reședință, dar legea electorală a țării sale, în care are cetățenia, îi permite să se prezinte ca candidat, chiar dacă locuiește în străinătate, o poate face cu ușurință.

  În aceste cazuri, regulile noastre nu sunt restrictive, cei cu cetățenie multiple sunt liberi să facă ce consideră de cuviință.

  Tehnic și legal pentru noi, dacă o persoană are 2 sau mai multe cetățenie, ar putea aplica în câte țări dorește. Atâta timp cât legea electorală a diferitelor țări o permite.

  Atentie: in acest articol vor fi inserate in curand si alte intrebari si raspunsuri, si critici constructive, pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine.

  2
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  War and manipulation
  ホームページ JP
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Wednesday, 24 April 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts