Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  24 minutes reading time (4749 words)

  Politika, gazdaság, pénzügy, együtt

  A régi politika gyakran a gazdasági erők által irányítottnak bizonyult, és nem teljes autonómiában cselekszik. Először a politikai pártok, politikai képviselőik pedig megválasztásuk után nem mindig döntenek az egész lakosság javára, hanem gyakran csak egy nagyon gazdag részt segítenek, a kevésbé jómódúak rovására, vagy csak előnyben részesítve. bizonyos kategóriákat, a többi kategória tiszteletben tartása nélkül. Világszerte sok botrány volt és van most is, korrupciós ügyekkel, illegális üzletekkel, szexuális tevékenységekkel, zsarolással, valamint sok politikussal, gyanúsítottal és gyakran elítélttel.

  A DirectDemocracyS számos cikkben elmagyarázta mindenkinek, hogyan hozzuk meg a politikai döntéseket, és sok újítással hogyan ülteti át a világon először az autentikus demokráciát a gyakorlatba.

  A hatalom a szuverén nép kezében, akik mindig birtokolják: a választások előtt, alatt és a világon először, még a választások után is. Mert a demokrácia lényege megköveteli, hogy a nép döntsön, a politikusok pedig hajtsanak végre, a teljes lakosság akarata alapján. Az dühít fel bennünket, hogy elvették a jogot, hogy kifejezzék magunkat, hogy mindenki azt csinálhassa, amit akar. Ha jól végeznének, joggal kapnák dicséretünket mind a hagyományos pártok, mind a "jó" képviselőik, és nem kell panaszkodni. De az illetlen látvány, és azok a körülmények, amelyek között minket, családjainkat és bolygónkat csökkentették, feltétlenül szükségessé teszik a világpolitika megváltoztatását és javítását, következésképpen az életünk megváltoztatását és javítását.

  Mindig először a világon a DirectDemocracyS-szel és minden kapcsolódó projektünkkel a polgárok folyamatos tájékoztatást kapnak hozzáértő, független, őszinte szakértői csoportoktól, akik a legjobb választást javasolják választóinknak, nem csak a teljes és részletes információk, hanem az előrejelzés is az egyes választások következményeiről.

  Kedves barátaim, tájékozott szavazók, ez azt jelenti, hogy tudatos erővel rendelkezünk, és hogy mindig a legjobb utat választjátok, együtt. Nem egy hozzá nem értő hatalom, amely csak a hatalmasokat segíti. Mindannyian részt veszünk a politikában, mindenkinek segítünk, de mindig a nehéz helyzetben lévőkkel kezdjük. Ez nem csak ígéret, hanem eskü, amely minden cikkünkben, és minden szabályzatunkban, vagy alapszabályunkban szerepel.

  Ha egészen a közelmúltig, nem túl helyesen, az embereket gazdag osztályokra, középosztályokra és szegény osztályokra osztották, mind különböző kategóriákkal, mostanában a társadalmi osztályok csak 2. A szupergazdagok és hatalmasok, akik mindent irányítanak és irányítanak mindenki élete, és a szuperszegények, akik küzdenek az életért, és akiknek nincs esélyük, és nincs lehetőségük arra, hogy megváltoztassák és javítsák az életüket és a családjuk életét.

  A "lázadások" elkerülése érdekében lassan, fokozatosan, de kérlelhetetlen módon megtették, és teszik is.

  Pontosítok, egyikünk sem irigykedik azokra, akik etikailag helyes módon, anélkül, hogy kizsákmányolták volna a munkásaikat, nem pusztították volna el bolygónkat, gazdagodtak. Nem lépünk be, és ha van, elkergetjük őket, az úgynevezett "soros gyűlölők" "billentyűs oroszlánokat", akiknek soha semmi nem megy, vagy azokat, akik betegesen irigylik a gazdagokat és híreseket. Nem vagyunk és soha nem is leszünk a politika Robin Hoodjai, akik elvesznek a gazdagoktól, hogy a szegényeknek adják. A tiltakozásra és a rombolásra született, buta embereket gúnyolódó politikai erők közül sok van, akik valóban azt hiszik, hogy a jelenlegi politikai és gazdasági rendszerrel szembeni szembenézéssel a legkevesebb esélye van arra, hogy a „társadalmi igazságosság” helyreállítása.

  Az egyetlen módja annak, hogy igazságos, és mindenki számára jobb világot teremtsünk, ha építünk anélkül, hogy valaha is frontális ütközésbe kerülne.

  A hatalmasoknak, különösen azoknak, akik több generáció óta ott vannak, bőven volt idejük megszervezni magukat, szervezeteket irányítani, tiltakozó megmozdulásokat.

  Pályázati szervezet vagyunk, verhetetlen politikai projekttel, gyakorlatilag tökéletes munkamódszerrel. És aki csatlakozott hozzánk, vagy a jövőben fog, az tudja, miről beszélünk.

  Ebben a cikkben nem akarjuk megmagyarázni és megismételni a DirectDemocracyS-ben és az összes kapcsolódó projektben rejlő hatalmas lehetőségeket, hanem meg akarjuk akadályozni a tájékozatlan és felületes emberek kritikáját. Mert megjósoltuk, hogy lesz, és néhány alapfogalom magyarázatával szeretnénk megelőlegezni a rosszallóinkat.

  Mi, akik mindig arról beszélünk, hogy a politikának autonómnak kell lennie, és nem kell elszenvedni a gazdaság, a pénzügyek, a bankok és más „erős hatalmak” beavatkozását, a politika innovatív galaxisa mellett létrehozunk egy projektet a nagy univerzumban. közgazdaságtan, pénzügy, információ, kommunikáció, rádió, TV, multimédia, sport, akár bankalapítás is, és egy vadonatúj valuta, * Time *, sőt kriptovaluta, TimeCrypWS SWCT létrehozása is, tehát minden tevékenység jelentős haszonnal, és fejlesztések, minden tevékenységi területen.

  Sokan vitatkoznak majd: ezek pontosan olyanok, mint a többi? Ők is hagyják magukat gazdasági projektekkel irányítani? Megértünk, logikus, hogy megkérdezzük magunktól, de nem vagyunk olyanok, mint a többiek, mindenben innovatívak vagyunk.

  Akárcsak a DirectDemocracyS-ben, ahol minden mindenkié, még a kapcsolódó projektekben is minden azoké, akik részt vesznek és csatlakoznak hozzánk.

  Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogy mik a motivációink, akkor miért tesszük, hogyan tesszük, és aki megérti, valóban innovatívak vagyunk mindenben, amit alkottunk. És mindenekelőtt meg fogja érteni, hogy nem csak a politika hamis, és nem működik jól a mi világunkban, hanem sok olyan ágazat van, ahol valódi innovációra, változásra, mindenekelőtt fejlesztésre van szükség. Tehát még a gazdaságban, a pénzügyekben és minden szektorban is szükség van valami újra, és mindenekelőtt jobbra.

  Mielőtt folytatnánk, csak két kérdésünk van.

  Az első: ha figyelembe vesszük, hogy igazságos világban élünk, ahol mindenkinek egyenlő esélye van egy jobb és tisztességesebb életre?

  A második: ha figyelembe vesszük, hogy egy politikai projekt, még ha olyan is szép és teljes, mint a miénk, gazdasági erő nélkül, amely támogatná, soha nem lesz képes bemutatni magát és ellenállni a felmerülő hatalmas kihívásoknak, nemcsak az összes többi politikai erő részéről, hanem az összes "erős hatalom" részéről is, amely velünk együtt minden létezési lehetőségét elveszíti, és ha tudunk "küzdeni" a gazdasággal és a világ pénzügyeivel, amelyek velünk együtt. , módosítani és javítani kell a szabályaikat?

  Ha a válaszod: nem, nem egy igazságos világban élünk, és nem, soha nem leszel képes túlélni és megnyerni az összes csatát az „erős hatalmak” ellen, ha nem rendelkezel önmagaddal, gazdasági és anyagi erő, megmutatod, mint mindig, hogy megérted az igazságot! Biztosak voltunk benne, jól sikerült, és aki nem érti az összes okot, abbahagyhatja az olvasást.

  Meg kell azonban ismételnünk: mi nem harcolunk senki ellen, hanem saját politikánkat, pénzügyeinket, saját valutánkat, saját információinkat, multimédiánkat, televíziós rádiónkat, információinkat, rendezvényeinket, sporttevékenységünket és saját magunk alakítjuk. mindenféle saját tevékenység.

  És tudod, hogyan csináljuk? Természetesen nem a már létező elpusztításával, hanem valami új létrehozásával.

  Anélkül, hogy bárkit is zavarnánk, megteremtjük az összes potenciált, amire szükségünk lesz.

  És tudod, hogyan fogjuk csinálni? Haszontalanná tenni évszázadokat, évezredeket, amelyekben mesterségesen megosztottság, gyűlölet, mindenféle diszkrimináció jött létre.

  Mindent nyugodtan, minden részletre odafigyelve csinálunk és meg is fogunk tenni, közös projekteket hozva létre a föld minden jó emberével, bizalomra, kölcsönös tiszteletre, és nagyon merev, mindenki által tiszteletben tartott, meritokrácián alapuló szabályokra. eszmékkel és értékekkel, amelyek mind a logikán, a tisztességen és a józan észen alapulnak.

  Az előző mondatban elmagyaráztuk Önnek minden projektünk lényegét, és azt, hogy miért vagyunk biztosak abban, hogy soha nem eshetünk kudarcot, vagy akár rosszul is járhatunk. Több tízezer szakértőnk van, minden szektorban, akik először ingyen, majd együttműködésük ellenértéke mellett segítenek abban, hogy ne hibázzunk.

  A történelem során mindig mesterségesen megosztottak bennünket, és természetesen újra egyesülni fogunk.

  A politikában mi leszünk a legjobbak, és ez mindenki számára világos, de nem kényszerítünk senkit, hogy csatlakozzon hozzánk, és nem is kérjük, hogy a régi politika változzon, fejlődjön, váljon demokratikusabbá, szabadabbá (mert soha hatalmas összeférhetetlenség miatt megtehetné). Akinek minimális intelligenciája van, az csatlakozik hozzánk, és a kevésbé intelligensek is megértik, hogy mindenki számára mi vagyunk az egyetlen remény, hogy egy más, igazságosabb és jobb világban élhessünk. De a hülyék is, és sajnos nagyon sokan vannak, akik hagyják magukat manipulálni, és akik az intellektuális mélységet látva hagyják magukat megtréfálni az aktuálpolitikával, és azok a személyiségek, akiket jelöltként fogunk bemutatni. nem szavazhat a választásokon, ami nekünk. Ne vádoljon minket túl optimistasággal, nem vagyunk azok, és ne vádoljon elbizakodottsággal, az idő, mint mindig, bebizonyítja, hogy igazunk van. Mi csak realisták vagyunk. Bizonyára megértette a bennünk rejlő hatalmas lehetőségeket, és sokan sajnálják, hogy nincsenek ötleteink. Még ha meg is tettek volna, a mi módszerünk nélkül soha nem tudnának ilyen projektet állni. De a biztos, és ahhoz, hogy megértse, miről beszélünk, kérjük, olvassa el újra, akár néhányszor is a weboldalunkon található összes információt:

  https://www.directdemocracys.org/

  és ha még mindig azt hiszed, hogy túlzásba viszünk, rájössz, hogy mi csak realisták vagyunk, és mindig is azok maradunk.

  Ugyanezt az innovatív projektet ültetjük át a gyakorlatba, minden gazdasági, pénzügyi, információs, kommunikációs, rádiós, televíziós, multimédiás, sportprojektben, akár bankalapításban is, és a vadonatúj valutával, a *Time*-vel, a TimeCrypWS SWCT-vel. kriptovaluta és minden egyéb eszköz, minden üzleti szektorban.

  Elárulunk egy titkot, amelyet sok ellenőrzött regisztrált felhasználónk már régóta ismer, a hivatalos szabályzati weboldalunkon senki, aki nem ellenőrzött regisztrált felhasználónk, nem vehet részt a kezdeti szakaszban, ill. gazdasági és pénzügyi projektjeink alapvető szakaszában.

  Valójában létrehozunk, mert már minden szektorban dolgozunk, a már meglévőkkel párhuzamos gazdaságot és pénzügyet, ami csak a velünk lévőknek van fenntartva. És mielőtt azzal vádolna, hogy túlságosan zárkózottak vagyunk, és nem engedünk meg senkit, aki nem úgy gondolkodik, mint mi politikailag, olvasson tovább, és megérti minden motivációnkat.

  Soha nem lehetnénk versenyképesek a jelenlegi pénzügyekben és gazdaságban, mert a fennálló piac a versenytől való nagy félelem miatt megpróbálná szabotálni, és minden tevékenységünket meghiúsítani bármilyen eszközzel, legyen az legális vagy illegális. Ők is megpróbálják ugyanezt, de a mi mechanizmusainkkal, algoritmusainkkal már mindent előre láttunk, és a legkisebb esélyük sem lesz akadályozni, lelassítani.

  Soha nem fognak tudni megállítani minket, mert teljes törvényességgel járunk el, minden nemzetközi, nemzeti és helyi törvényt abszolút tiszteletben tartva. Kizárólag törvényes, etikailag korrekt, környezetbarát tevékenységet folytatunk, a velünk együttműködő személyek gondoskodásával és védelmével. Barátaim, soha és ok nélkül nem lesznek olyan emberek, akik nekünk fognak dolgozni, hanem csak olyanok, akik velünk, tehát velünk dolgoznak. Kicsit kommunista projektnek tűnik, és nem is várnád el az olyan teljesen antikommunista emberektől, mint mi. Ehelyett az, és mindig is az lesz, mert helyes, hogy bárki, aki részt vesz egy vállalkozás sikerében, méltányos ellentételezést kap a munkájáért. Mert a közös munka ténye jó képet ad az egységről, az együttműködésről és a kölcsönös tiszteletről, amit minden projektünkben gyakorlatba is ültetünk.

  Egy mindenkiért, mindenki egyért, nem a 3 testőrre emlékeztető szlogen, nálunk alapszabály, hogy minden tökéletesen működjön.

  Tehát hozzuk létre saját gazdaságunkat, amely kompetencián, őszinteségen és meritokrácián alapul.

  Mielőtt folytatnánk, tegyünk egy feltevést.

  A szinte ismeretlen tevékenység évében számos üzenetet kaptunk, különféle jellegűek. Néhány fenyegetés és néhány megállítási kísérlet, amelyek megerősítik, hogy bosszantóak vagyunk, és ezért jó úton járunk, de sok javaslat is van, hogy eladjuk az összes projektünket embereknek vagy cégeknek, és sok vagyont szerezzünk. , és a hatalom, miközben átvenni a jelenlegi hatalmat, tevékenységünkben. De mivel teljesen összeférhetetlenek vagyunk a régi politikával, még a minket "megvásárolni" akaró gazdasági hatalmak sem tudnák projektjeinket menedzselni. Nincsenek hozzászokva a demokráciához, a szabadsághoz és mindenekelőtt a meritokrácián és esélyegyenlőségen alapuló társadalmi igazságossághoz.

  Mindenkinek ugyanazt válaszoltuk: nem zavarunk senkit, nem félünk senkitől, és járjuk a magunk útját. Ha korábban 282-en voltunk különböző országokból, különböző állásokkal, eltérő politikai nézetekkel és különböző társadalmi szektorokból, akkor most, 2022. július közepén 109 400 ellenőrzött regisztrált felhasználónk van, és sok olyan, aki csatlakozni kíván hozzánk, és folyamatosan növeljük.

  Ezzel kapcsolatban szeretnénk megköszönni megbecsülésüket, bizalmukat és tiszteletüket, amelyet mindannyian viszonozunk. Ha megállítani a 282-t, nagyon nehéz volt, szinte lehetetlen, most a hegyről leszálló hógolyónk szerencsére hatalmas lavinává válik, ami elnyomja a földön lévő összes gonoszt.

  Elnézést kérünk összehasonlításunkért azokkal, akik a részben ember okozta éghajlatváltozás következtében tragikus lavinában haltak meg, rokonukat, barátokat veszítettek el. A hógolyó, ami lavinává válik, nem lehet megállítani, ami elborítja a világ összes rohadtját, hogy megtisztítsa a bűnözéstől, a korrupciótól, a zsarolástól, az erőszaktól, a csalásoktól és a gonosz emberektől (szerencsére kevés, de erős), akik játszanak vele. az emberek sorsát. Akik kihasználják és becsapják az embereket, és elpusztítják a bolygót.

  Azoknak, akik meg akarták vásárolni a projektünket, azt mondtuk, hogy csak akkor tesszük meg, ha az ellenőrzött regisztrált felhasználóink 100%-a beleegyezik az eladásba, nagy sajnálattal. Nyilvánvalóan a 282 első felhasználót, a több mint 300 adminisztrátorunkat és az összes ellenőrzött regisztrált felhasználónkat nem érdekli az eladás, mert az kudarcot jelentene, megváltoztatni, javítani a világot. Most a nagytőkések kritizálnak minket, meg a közgazdasági szakértők, akik elmagyarázzák nekünk, hogy nem eladni gazdaságtalan, ha jó a kínálat. Ebben is innovatívak vagyunk, nincs pénz, amivel meg lehetne vásárolni minket. Csakúgy, mint ahogy ismételjük, egy fenyegetés, amely megijeszthet bennünket. Mindig mindenkire tudunk válaszolni, sok intelligenciával, határozottsággal, egységességgel és gyorsasággal.

  Visszatérve gazdaságunkra és pénzügyeinkre, innovatív és sikeres, bemutatunk néhány részletet.

  A részvétel, mint már említettük, ellenőrzött regisztrált felhasználóink számára van fenntartva, és önkéntes alapon történik. Az alaptőkénkbe fix összeg kerül befizetésre, amely a hozzánk csatlakozó igazolt regisztrált felhasználóink számától függően növekszik. Figyelem, ez nem egy Ponzi-séma, és nem is egy többszintű piac, amit tisztességtelennek, és szinte mindig erkölcsileg alkalmatlannak és elképzeléseinkkel összeegyeztethetetlennek tartunk. Mindannyian részt veszünk, azonos lehetőségekkel és azonos összegekkel, vagy minimális eltéréssel, és az előbbit nem jutalmazzuk, az utóbbiak veszteséget okoznak.

  Számos algoritmus és nagyon részletes szabály létezik, amelyek alapja azonban néhány fontos fogalom. Részletes magyarázatot csak az érdeklődőknek adunk egy következő cikkünkben, de mindannyian azt mondjuk, hogy minimális összegeket fektetnek be, mind az alaptőkébe, mind a különböző projektekbe, amelyeket közösen hajtunk végre.

  Vigyázat. Mielőtt folytatnánk, emlékeztetünk mindenkit, hogy a befektetés, a pénz, az áruk, a szolgáltatások, a munka kölcsönadása, a pénzügyi tevékenységekben és a gazdasági projektekben, a részvények vétele és eladása, a kriptovalutákba történő befektetés kockázatos és elveszhet. eszközöket és értékes időt. Ezért felkérjük figyelmesen olvassa el minden projektünket, és konzultáljon szakemberrel, mielőtt bármilyen döntést hozna. Soha ne fektessen be tőkét, árukat, szolgáltatásokat és közüzemi szolgáltatásokat, amelyek elengedhetetlenek az Ön és családja túléléséhez. Még ha minden intézkedést meg is teszünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk és megakadályozzuk, hogy az emberek időt, tőkét vagy különféle javakat pazaroljanak, mindig, a legkisebb lehetőség is fennáll a befektetett befektetések elvesztésére, még ha csak részben is. Ráadásul nem minden tevékenységünk indul egyszerre, így akár elég hosszú távra is lekötheti pénzét anélkül, hogy sok kivonási lehetősége lenne. Mivel projektjeinket és tevékenységeinket minden regisztrált felhasználónk irányítja és ellenőrzi, Önnek még egy garancia van arra, hogy senki sem szalad el a pénzzel, és senki sem szervez csalásokat. Minden mindenkié, és mindig is az lesz, nyilvánvalóan a befektetések és az egyes üzletekben birtokolt részvények alapján. A választást az egyes ágazatokban meglévő ismeretek alapján kell meghozni. A nagy sikerek egyik ideális formája, hogy körültekintően válasszuk ki, hogy melyik és mennyi befektetést és mikor valósítsuk meg.

  Hogyan működnek a kezdeti tevékenységek?

  Mindenekelőtt minden politikai oldalunkon található ellenőrzött regisztrált felhasználónak joga van egy egyedi kód alapján egyetlen személyes akcióval és egyetlen részvétellel részt venni a különböző projektekben, amelyekbe belép. biztonság, általános üzletünkhöz. A mindenki által felvett alaptőkével különféle befektetések valósulnak meg, más-más szabályokkal, de azzal a bizonyossággal, hogy minden embert megvédenek, és minden befektetést, amely többek között egyenlő lesz. Minden alaptőkeként felvett fillér után szigorú ellenőrzést fognak végezni, hogy mire költik el, illetve hogyan fektetik be.

  Garanciaalapokat mindig létrehoznak mindenféle probléma, különösen a likviditáshiány megelőzésére, elkerülésére. Az egyes tevékenységek első bevételét arra fordítják, hogy az induló befektetett tőkét és a különböző projektek tőkéjét, de a nyereség egy részét is visszaadják a kívánóknak, hogy profitot termeljenek. Aki viszont folytatni kívánja a beruházást, az nagyon egyszerű, de merev szabályokkal megteheti majd, hogy megakadályozza a részvények felhalmozódását, és ne tegyék ki magukat gazdaságosan, túl nagy összegekkel.

  Az igazi haszon azonban nem az egyéni cselekedetekkel, hanem az idővel és az egyes résztvevők munkájával lesz. Mert első pillantásra, egészen mostanáig, egyszerű, és nagyon korrekt, már-már „kommunista” projektnek tűnhet. De mivel a kommunizmus nem teremt fejlődést, nem ad megfelelő motivációt a résztvevőknek, és gazdasági stagnálást idéz elő, mindenki számára, aki a társadalmi és projekttőkén kívül részt vesz, idejét, munkáját szánja, előre láttuk, egy vagy több projekt rendelkezésére áll további bevételszerzés lehetősége az egyes projektek által termelt bevételek alapján, az érdemek, a hozzáértés és a becsületesség alapján. Kicsit bonyolultnak tűnhet, de nagyon egyszerű, ha rendelkezik minden részlettel és minden szabályunkkal. Ezért még ezekben a tevékenységekben is helyes, hogy a legjobbak és a keményen dolgozók többet keresnek, mint azok, akik keveset vagy semmit. A termelékenységet jutalmazzuk, és minden hozzájárulást minden tevékenységünk sikeréhez.

  Továbbá, aki a mi "párhuzamos piacunkon" van, annak számottevő előnnyel és számos könnyítéssel, valamint kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal fog rendelkezni, amelyekkel kapcsolatban nem tűrjük meg a spekulációt.

  Megakadályozzuk az újabb esetleges kritikákat, elmagyarázva, hogy minden tevékenységünkre világos szabályok vonatkoznak, amelyeket mindenki maradéktalanul tiszteletben tart. Tehát azoknak, akik úgy gondolják, hogy mi fektetünk be, mindent ugyanúgy, és mindenki tesz egy részvényt, majd oszt, annak elmondjuk, hogy ez így van, csak az egyes tevékenységek változó százalékára. Egy másik százalék a befektetéseken alapul, a tulajdonolt részvények alapján, változó módon, felhasználóról felhasználóra, mint a jelenlegi piacon, sokkal több védelemmel. Egy másik százalék viszont a tényleges munkán és az egyéni vagy csoportos hozzájáruláson alapul. Minden egy módszer szerint történik, amit egy másik cikkben elmagyarázunk, csak azoknak, akik csatlakoznak hozzánk.

  Egyes tevékenységekben a projektjeinken kívüli emberek a jövőben sok előnnyel és számos lehetőség nélkül, de tiszta haszonszerzésből, kölcsönösen előnyös módon, világos, szigorú és nagyon körültekintő szabályok szerint léphetnek be. , a problémák megelőzésére.

  És most az a magyarázat, amit mindenki vár, mi köze a politikának a gazdasághoz?

  Ugyanezt a kérdést először az aktuálpolitikának kell feltennie, amelyet szinte teljes egészében a gazdasági hatalmak irányítanak, vagy amely szinte mindig – gyakran térítés ellenében – szívességet tesz bizonyos társadalmi osztályoknak, általában keveseknek kedvez, sokak kárára. De vannak olyan politikai erők is, amelyek kihasználják a nagy tudatlanságot, a tömegek általi manipuláció könnyűségét és a választók nagy részének dezinformációját. És végül egy egyre nagyobb és veszélyesebb rész kihasználja a sok frusztrált ember gyűlöletét, irigységét, rosszindulatát, akik személyes problémák miatt sem hisznek már semmiben, és az első után mennek, ami ad nekik. remény, bosszút állni a sors ellen, vagy azok ellen, akik gazdagok, hatalmasok vagy híresek. Társadalmi gyűlöletet keltenek azzal, hogy téves elképzeléseket ültetnek bele, hogy világossá tegyék, hogy minden hamis, minden információt manipulálnak, és képtelenné teszik az embereket a jó és a rossz közötti választásra, valamint arra, hogy megkülönböztessék, mi a helyes. Mi a baj. Ezt úgy teszik, hogy megígérik mindenkinek, anélkül, hogy bármiféle, vagy szinte semmilyen ígéretet nem tartottak volna be, igazságot és jobb életet. Vannak politikai pártok és képviselők, akik kedvezményeket és adócsökkentést ígérnek, vagy pénzt adnak, hogy ne csináljanak semmit, esetleg illegálisan dolgoznak. Azonban hatalmas adósságokat okozva, amelyeket minden gyermekünk, unokánk és a jövő nemzedékei fizetnek. Adósságban lévő rabszolgákká tesznek és tesznek is bennünket, hogy fizessenek olyan bűnökért, amelyek nem a miénk, hanem az őseinké. És mindezt mindenki pénzén teszik. Sőt, ha a kormányzati akciók után, amiben elvittek 100-at, közvetlenül a választások előtt visszaadnak 20-at, akkor továbbra is rájuk szavazol, mert a választásokon csak a végső részt látod, amiben odaadnak. a 20, és nem a 80, amit elvettek tőled, az egész időszak alatt. Különbözőek vagyunk, innovatívak, nem kihasználjuk az imbeciliseket, hanem igyekszünk tudatosítani bennük a valóságot, még ha kissé durva módon, szigorú hangnemekkel, de azzal a bizonyossággal, hogy képesek vagyunk az arcukba nézni, előtte, közben. , és mindenekelőtt minden politikai tevékenységünk. Akik megszegett ígéreteket, szép szavakat, illúziókat keresnek, továbbra is a régi politikára szavaznak. Azok viszont szavaznak ránk is, akik a konkrétságra és a közép- és hosszú távú eredményekre törekszenek, amelyek idővel tartósak és valóban meghatározóak.

  Ugyanezt az érvelést alkalmazzuk minden gazdasági és pénzügyi tevékenységünkben és minden projektünkben.

  Azok, akik arra gondolnak, hogy gyorsan, anélkül, hogy bármit is kellene keresniük, pénzt keresni, meggazdagodni, nyugodtan befektethetnek a hagyományos módszerekbe. És továbbra is veszíthet, és elbukhat a régi pénzügyekkel és a régi gazdasággal.

  Aki úgy gondolja, hogy a profit megosztása nélkül is el tud indítani projekteket azokkal, akik időt, pénzt és munkát fektetnek a projektjükbe, az egyedül, vagy hagyományos finanszírozási eszközök segítségével tegye ezt.

  Aki azt hiszi, hogy akár egy centet is lophat a többi felhasználónktól, vagy az adókból, hogy növelje a keresetét, az tudja, hogy a hagyományos gazdaság módszereivel folytathatja a csalást, az adókijátszást, ha éjszaka nem alszik. az ellenőrzéstől és a problémáktól való félelem miatt. Mi, és mindenki, aki befektet velünk, nyugodtan alszunk, tudván, hogy betartjuk a törvényeket és a lelkiismeretünket. E tekintetben minden adót fizetünk annak az országnak vagy földrajzi területnek a törvényei szerint, ahol keresni fogunk, és ahol dolgozunk.

  Ezen a ponton sokan felteszik maguknak a kérdést, hogy ha mindent úgy csinálsz, ahogy kell, hogyan fogsz pénzt keresni, és hogyan fogsz pénzt keresni, ki fog veled dolgozni?

  A válasz nagyon sokáig tartana, nekünk pedig időbe telik írni, neked meg olvasni. De a következő néhány cikkben további technikai részletekre térünk ki, és pontosan meg fogod érteni, hogyan működik, de minden részlethez, és ahhoz, hogy lásd, hogyan működik minden, csatlakoznod kell hozzánk. Egyelőre csak tudd, már dolgozunk, mert a tevékenységünk már elkezdődött, és az első beruházások jobban mennek, mint gondoltuk.

  Szeretnénk elárulni egy kis titkot: becsületes módon és jogos tevékenységgel is sok pénzt lehet keresni.

  Azoknak, akik azzal vádolnak minket, hogy mi is gondolunk az üzletre, tehát a keresetre, azzal válaszolunk, hogy külön könyveljük. Politikai szervezetünk bevételeit: reklámtevékenységgel, önkéntes adományozással, választási költségtérítéssel, bevételi százalékokkal, politikai képviselőink (az általunk kínált számos szolgáltatásért) mindig ellenőrzött regisztrált felhasználóink, szakértői csoportokon keresztül kezelik. , és a biztonság, csak a politikai projektben.

  Gazdasági, pénzügyi és minden olyan tevékenységünket, amely nem politikai jellegű, mindig regisztrált felhasználóink irányítják, szakértői csoportokon keresztül, biztonsággal, de a politikai számláktól teljesen elkülönítve. Olyan projekteken és szabályok szerint fogunk dolgozni, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki érdemei és képességei alapján keressen.

  Azoknak, akik azt mondják, hogy igen, külön számlák, de ugyanazok az emberek, két kérdéssel válaszolunk: valóban biztos abban, hogy a politikai pártok és a régi politika politikai képviselői nem csinálnak semmit. a politikától függetlenül is? Ha ők megtehetik, mi miért ne tudnánk? És akkor az a tény, hogy ellenőrzött regisztrált felhasználóink szabadidejükben, vagy azok számára, akik ezt akarják, és nem vállalnak politikai képviseletet, teljes munkaidőben, befektetéseket hajtanak végre, és összefognak az együttműködés érdekében, nem és soha nem lesz tiltva. bármilyen törvény szerint.

  Hiszen gazdasági tevékenységünket csak egy hatalmas, megbízható baráti társaság alkotja, akik összefognak, hogy egy kereskedelmi társaságot hozzanak létre, amelyben egyenlő részben, vagy érdekeiknek és saját érdekeiknek megfelelően együtt dolgoznak, fektetnek be. és képesség. Így a hatalmas családunkban senki sem kényszerül semmire.

  A következő néhány cikkben elmagyarázzuk, hogyan fektet be, mennyit költ, és mennyit, és hogyan keres együtt. De hogy minden részletet tudjunk, és a teljes mechanizmust jól megértsük, megismételjük, hogy csatlakoznia kell hozzánk, mert befektetés lévén néhány százezer barátunk körében inkább csak azokat tájékoztatjuk, akiknek lehetőségük van csatlakozni. minket. Bizonyos dolgokat jobban megértünk belülről, mint kívülről.

  Azok számára pedig, akik azzal vádolnak, hogy túlságosan zárkózunk, és nem adunk meg minden részletet, csak egy magyarázat van: elvégre ha felfedjük minden titkunkat és befektetésünket, aki meg akar minket akadályozni, az tudni fogja, hogyan próbáljon meg tenni. és ennek megfelelően fog cselekedni. Még ha nagyon készen is vagyunk, mindenkinek ugyanazokkal a módszerekkel válaszolni.

  És akkor, ha minden részletet megadunk, mindenki ellophatná az ötleteinket, még akkor is, ha csúnyán kudarcot vallana, mert nincs meg a mi módszereink, sem a kontrollcsoportjaink, amelyek a regisztrált ellenőrzött felhasználóinkból állnak, akik tökéletes munkát végeznek. munka.

  Egyes dolgok szigorúan titkosak, és az is marad. A megfelelő pillanatig csak kevesen ismerik meg az összes részletet, hogy megtudják, kiben bízhatunk, vagy kiben nem.

  Emiatt egyesek számára nagyon bonyolult a politikai szervezetünkhöz való csatlakozás. Végül is kell egy kis idő, egy kis odafigyelés, és mindenekelőtt arra, hogy hajlandóak legyünk tiszteletben tartani minden eszményünket és minden értékünket. De nehéz csatlakozni hozzánk, főleg azoknak, akik nem szeretnek bizonyos szabályokat betartani, mindezt a józan ész alapján. A legjobb módon, fontos és garantált eredménnyel végezni gazdasági tevékenységünket, amelybe mindenki tesz egy kis pénzt, többet keresni, tagként belépni, még bonyolultabb és nehezebb, megakadályozni, elkerülni szabotázs vagy megpróbál megállítani minket. Mindkét esetben, ha belépsz, minden nap bizonyítanod kell, hogy megérdemled az ottmaradást. Sikereink alapja a szigorúság a szabályokat nem tisztelőkkel szemben.

  Mint mindig, az egység és a szabályok abszolút tisztelete lehetővé teszi, és lehetővé teszi számunkra, hogy sikeresek legyünk, még az üzleti életben és a pénzügyekben is.

  Projektjeink elnevezései egyelőre: NewOpo kereskedelmi társaság, pénzügyi társaság, gazdasági tevékenység.

  MyWebMyBank, leánybankunk, amelyet a NewOpo kezel.

  * Idő * pénznemünk, amelyet a MyWebMyBank és a NewOpo irányít és kezel.

  TimeCrypWS, SWCT kód, kriptovalutánk, amelyet a * Time *, a MyWebMyBank és a NewOpo irányít és kezel.

  MyInfo, hír-, információs és kulturális ügynökségünk. Ez működteti az összes iskolánkat és minden tanfolyamunkat. Foglalkozik továbbá valamennyi szakértőnk kutatási tevékenységével és nemzetközi együttműködésével.

  A MyWebMyRadio rádióval, zenével, koncertekkel, rendezvényekkel és kommunikációval foglalkozik.

  A MyWebMyTV TV-vel, filmekkel, televíziós műsorokkal, audio- és videoalkotásokkal, koncertekkel, rendezvényekkel és kommunikációval foglalkozik.

  SportsAcademy, sporttal, sportlétesítmény-gazdálkodással, sportakadémiák létrehozásával, meglévő és új sportegyesületek menedzselésével, sportolók, edzők, személyzet képviseletével, sportegyesületekkel foglalkozik.

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy üdvözlő weboldalunknak van komponense, minden állásajánlatunkkal, minden tevékenységi körben, így ezzel a mondattal válaszolunk azoknak is, akik meg vannak győződve arról, hogy hiába van 2 politikai oldal. Mindegyiknek megvan a maga célja és kompetenciája.

  A DirectDemocracyS a hivatalos weboldalon csak politikát folytat, és azt a legjobb módon teszi.

  Figyelem, nem minden webhely, amelyet bemutatunk Önnek, teljesen aktív, és mindenekelőtt működőképes, némelyik korlátozott hozzáférésű, csak a rendszergazdák, a rendszergazdák csoportjainak tagjai, a biztonság, a törvényesség, az ellenőrzés, a szakemberek és a hivatalos képviselők számára. Regisztrált felhasználók. Mások viszont korlátozott hozzáférésűek, hogy minden éves díjat befizetett igazolt regisztrált felhasználónk hozzáférhessen. Hamarosan azonban mindegyikhez kis nyilvános, mindenki számára látható részeket fogunk, amelyekben bemutatunk néhány rövid információt, és néhány eredményünket, a döntésük alapján, tulajdonosainkat, akik mindannyian, ellenőriztük a regisztrált felhasználókat. , akik úgy döntöttek, hogy üzletet kötnek és együtt fektetnek be.

  Egyes webhelyeink, amelyek még nem aktívak, vagy készülnek, átirányíthatják Önt politikai webhelyünkre, amely a kiindulópont, az első galaxisunk, hogy hozzáférhessen hatalmas univerzumunkhoz.

  Más oldalainkon viszont cikkek, űrlapok és főmenüpontok lesznek, amelyek csak bejelentkezés után, az Ön által használt felhasználónévvel és jelszóval láthatók hivatalos politikai weboldalunkon.

  És végül egy utolsó elítélés, amelyet sokan közületek kapunk ellenünk. Sokan azt mondják: az üzlet leple alatt rengetegen regisztrálnak majd a politikával foglalkozó weboldalára.

  Ezekre is reagálunk. Egyszerűen, de közvetlenül, ismét egy kérdéssel tőlünk. De tényleg, egy olyan politikai projektnél, mint amilyen a miénk, úgy gondolja, hogy az üzlet „csaliját” kell használnunk az emberek vonzására? Soha nem fogsz megváltozni. Mindig kritizálj, semmit sem tudva rólunk, és arról, amit csinálunk. Nincs szükségünk reklámra, csak szájról szájra van szükségünk ellenőrzött regisztrált felhasználóinktól, hogy rövid időn belül több milliárd ellenőrzött regisztrált felhasználót érjünk el.

  Köszönjük a figyelmüket, a kíváncsiságukat és az érdeklődést, amellyel követnek minket.

  Üdvözlettel, és a legjobbakat kívánom.

  Hatalmas családunk!

  Figyelmeztetés: szinte minden hivatalos webhelyünk többnyelvű, vagy a fő nyelveken érhető el.

  Csak ki kell választania a nyelvi modulban a kívánt nyelvet az angol helyett, és minden angol nyelvű részt lefordítunk több mint 100 hivatalos nyelvre.

  Bárki, aki hozzá szeretne járulni a fordításhoz, miután ellenőrzött regisztrált felhasználóvá vált, megteheti.

  Az általunk már lefordított részek más nyelvekre természetesen nem lesznek lefordítva minden más nyelvre, hanem csak az összes cikkünkből, alkalmazásunkból, komponensünkből és modulunkból, amelyek angol nyelvűek.

  Elnézést kérünk a különböző fordításokban előforduló apró hibákért.

  Üdvözöljük a honlapon.

  https://www.mypolitics.ml/site/

  MyPolitics, az Ön üdvözlő weboldala, állásajánlatai, valóban minden értelemben!

  Innovatív politikai weboldal.

  https://www.directdemocracys.org/

  DirectDemocracyS, az Ön politikája, minden értelemben!

  Üzleti weboldal.

  https://www.newopo.tk/official/

  NewOpo, az Ön vállalkozása, valóban minden értelemben!

  Banki és pénzügyi befektetési weboldal.

  https://www.mywebmybank.tk/

  A MyWebMyBank, az Ön bankja, minden értelemben!

  Weboldal, tájékoztatás, kultúra, terjesztés, kommunikáció és oktatás.

  https://www.myinfo.tk/

  MyInfo, az Ön információja, minden értelemben!

  Hagyományos pénznemünk, * Idő *, projektjeinkhez kapcsolódik.

  https://timeismoney.tk/

  * Az idő *, az Ön pénzneme, valóban minden értelemben!

  Innovatív kriptovalutánk, a TimeCrypWS SWCT projektjeinkhez kapcsolódik. Csak hivatalos weboldal, hogy tudja használni. Figyelmeztetés: engedély nélkül ne regisztráljon a hivatalos * Time * weboldalon.

  https://timeismoney.tk/wallet/

  A TimeCrypWS, az Ön kriptovalutája, valóban minden értelemben!

  Befektetések rádióban, multimédiában, zenében, produkcióban, koncertekben, művészekben, rendezvényekben és egyéb tevékenységekben.

  http://www.mywebmyradio.tk/

  MyWebMyRadio, az Ön rádiója, valóban minden értelemben!

  Befektetések televízióba, multimédiába, videóba, filmbe, produkcióba, eseményekbe, művészekbe és egyéb tevékenységekbe.

  http://www.mywebmytv.tk/

  MyWebMyTV, az Ön TV-je, valóban minden értelemben!

  Sportberuházások, sportmenedzsment és -képviselet, rendezvények, tornák, sportlétesítmények menedzselése, létrehozása.

  http://www.sportsacademy.tk/

  SportsAcademy, az Ön sportja, valóban minden értelemben!

  És sok más projekt, minden tevékenységi területen. Az összes teljes listához minden szabályunk szerint ellenőrzött regisztrált felhasználónak kell lennie.

  Az egyetlen link a regisztrációval kapcsolatos információkért az alábbi linken található.

  https://www.directdemocracys.org/info/registration-info

  Az egyetlen link a regisztrációhoz és a személyes profil létrehozásához, valamint a hozzánk való csatlakozáshoz az alábbi link.

  https://www.mypolitics.ml/site/register

  Az egyetlen link, amely a teljes körű tájékoztatást szolgálja, és az ellenőrzött regisztrált felhasználóvá válhat, az alábbi link.

  https://www.directdemocracys.org/rules/users/rules-for-verifying-our-registered-users

  Csak a munkája és az üdvözlő weboldalon tanúsított viselkedése alapján felhatalmazást követően férhet hozzá hivatalos politikai oldalunkhoz, ahol eldöntheti, hogy részt vesz-e valamennyi gazdasági és pénzügyi projektünkben, vagy csak bizonyos projektekben. tőlük.

  Egyetlen személyes profil létrehozása lehetővé teszi, hogy minden projektünket ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval érje el. Önt nem kényszerítik új személyes profil létrehozására, kivéve néhány esetet.

  Minden információért egyetlen módja van a kapcsolatfelvételnek, a kapcsolatfelvételi űrlapokon keresztül, az Ön igényei szerint.

  Csak az alábbi linken kaphat hivatalos információkat tőlünk.

  https://www.directdemocracys.org/contacts

  Ki kell választania a pontos kategóriát, majd az igényeinek megfelelően válassza ki a kapcsolatfelvételi űrlapot.

  Csak a releváns kérdésekre válaszolunk, és soha, semmilyen okból nem adunk meg látogatóinknak weboldalaink nyilvános részein a bemutatottakon kívül további részleteket.

  Soha és ok nélkül válaszolunk olyan kérdésekre, amelyekre publikált cikkeinkben már megadtuk a választ.

  Regisztrált felhasználóink és ellenőrzött regisztrált felhasználóink természetesen igény szerint, közvetlenebb eszközökkel és gyorsabban kapnak választ.

  Csak a hivatalos weboldalaink, ezek tartalmazzák a mi információinkat, és minden munkavégzés és rendszerezés történik, csak a hivatalos oldalainkon, majd a való életben.

  Köszönet mindenkinek, minden megbecsülésünket és tiszteletünket garantáljuk.

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Politika, ekonomika, finance, dohromady
  Politika, toekarena, vola, miaraka
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Monday, 26 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts