Accessibility Tools

Breadcrumbs is yous position

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
29 minutes reading time (5701 words)

Политика, икономика, финанси, заедно PEFT

Старата политика често се е оказвала контролирана от икономически сили и не е действала напълно автономно. Политическите партии на първо място и техните политически представители, след като бъдат избрани, не винаги решават за доброто на цялото население, а често помагат само на много богата част, в ущърб на по-незаможните хора, или като фаворизират само някои категории, без да зачитат другите категории. Имало е и има дори сега по целия свят много скандали със случаи на корупция, незаконен бизнес, сексуални действия, изнудване и с много политици, заподозрени и често осъдени.

DirectDemocracyS, в много статии, обясни на всички как политическите решения се вземат от нас и как, с много иновации, ще приложи автентичната демокрация на практика за първи път в света.

Властта в ръцете на суверенния народ, който винаги я държи: преди, по време и за първи път в света, дори след изборите. Защото самата същност на демокрацията изисква хората да решават, а политиците да изпълняват въз основа на волята на цялото население. Това, което ни ядосва, е, че ни отнеха правото да се изразяваме, да позволим на всички да правят каквото си искат. Ако си вършеха добре работата, както традиционните партии, така и техните "добри" представители с право щяха да получат нашите похвали и нямаше да има защо да се оплакваме. Но неприличният спектакъл и условията, в които ни поставиха, нашите семейства и нашата планета, правят абсолютно необходимо да променим и подобрим световната политика и следователно да променим и подобрим живота си.

Винаги за първи път в света, с DirectDemocracyS и всички наши свързани проекти, гражданите са непрекъснато информирани от компетентни, независими, честни групи от специалисти, които предлагат на нашите избиратели най-добрия избор, давайки им не само пълна и подробна информация, но също и прогнозата за последствията от всеки избор.

Скъпи приятели, информирани гласоподаватели, това означава да имате съзнателна власт и винаги да избирате най-добрите пътища, всички заедно. Не бездарна власт, която помага само на силните. Всички ще участваме в политиката, ще помагаме на всички, но винаги ще започваме от хората в затруднение. Това не е просто обещание, а клетва, която е написана във всеки наш член и във всеки наш правилник или устав.

Ако доскоро, не много правилно, хората бяха разделени на богата класа, средна класа и бедна класа, всички с различни категории, напоследък социалните класи са само 2. Супер богатите и могъщите, които контролират всичко и управляват живота на всички и на супер бедните, които се борят да живеят и които нямат шанс и никаква възможност да променят и подобрят живота си и този на семействата си.

За да избегнат "бунтовете", те го направиха и все още го правят по бавен, постепенен, но неумолим начин.

Нека бъда ясен, никой от нас не завижда на онези, които са забогатели, по етично правилен начин, без да експлоатират своите работници, без да унищожават нашата планета. Ние не влизаме, а ако има ги гоним, т. нар. "серийни хейтъри" "клавиатурни лъвове", на които нищо не им е добре или тези, които болезнено завиждат на богатите и известните. Ние не сме и никога няма да бъдем Робин Худ на политиката, който отнема от богатите, за да даде на бедните. Има много политически сили, родени да протестират и да унищожават, да се подиграват с глупавите хора, които наистина вярват, че с челна конфронтация, със сегашната политическа и икономическа система, можете да имате най-малък шанс да възстановява "социална справедливост".

Единственият начин да имаме справедлив свят и по-добър за всички е да строим, без да стигаме до челен сблъсък.

Силните, особено тези, които са били няколко поколения, са имали достатъчно време да се организират, да управляват организации и протестни движения.

Ние сме организация за предложения, с непобедим политически проект и практически перфектен метод на работа. И всеки, който се е присъединил към нас или ще се присъедини в бъдеще, знае за какво говорим.

В тази статия не искаме да обясняваме и повтаряме огромния потенциал на DirectDemocracyS и на всички свързани проекти, но искаме да предотвратим някои критики от неинформирани и повърхностни хора. Тъй като сме предвидили, че ще има, и искаме да изпреварим нашите недоброжелатели, като обясним някои основни понятия.

Ние, които винаги говорим как политиката трябва да бъде автономна и да не търпи никаква намеса от икономиката, финансите, банките и други „силни сили“, създаваме в нашата велика вселена, в допълнение към галактиката от иновативни политики, проект на икономика, финанси, информация, комуникация, радио, телевизия, мултимедия, спорт, дори основаване на банка, както и създаване на чисто нова валута, * Време *, и дори крипто валута, TimeCrypWS SWCT, следователно всички дейности, със значителни печалби, и разработки, във всички сектори на дейност.

Мнозина ще спорят: тези точно като другите ли са? И те ли позволяват да бъдат контролирани от икономически проекти? Разбираме ви, логично е да се запитаме, но ние не сме като другите, ние сме иновативни във всичко.

Както в DirectDemocracyS, където всичко принадлежи на всички, дори в свързани проекти, всичко принадлежи на тези, които участват и се присъединяват към нас.

В тази статия ще обясним какви са мотивите ни, след това защо ще го направим, как ще го направим и който ще разбере, че сме наистина иновативни във всичко, което сме създали. И преди всичко ще разберете, че не само политиката е фалшива и не работи добре в нашия свят, но има много сектори, в които са необходими истинска иновация, промяна и преди всичко подобрение. Така че дори в икономиката, финансите и във всички сектори е необходимо нещо ново и преди всичко по-добро.

Преди да продължим, имаме само два въпроса към вас.

Първият е: ако смятате, че живеем в справедлив свят, където всеки има равен шанс, да получи по-добър и достоен живот?

Второто е: ако смятате, че един политически проект, дори красив и завършен, като нашия, без икономическа сила, която да го подкрепи, никога няма да може да стане известен и да устои на огромните предизвикателства, които ще има, не само от страна на всички останали политически сили, но и на всички "силни сили", които при нас ще загубят всякаква възможност за съществуване и ако можем да се "борим" с икономиката и световните финанси, които при нас , трябва да променят и подобряват правилата си?

Ако вашите отговори са: не, ние не живеем в справедлив свят и не, вие никога няма да можете да оцелеете и да спечелите всички битки срещу „силните сили“, ако нямате себе си, икономическа и финансово състояние, показваш, както винаги, че разбираш истината! Браво, бяхме сигурни, а тези, които не разбират всички причини, могат да спрат да четат.

Трябва обаче да го повторим: ние не се борим срещу никого, а създаваме собствена политика, собствени финанси, собствена валута, собствена информация, мултимедия, телевизия, радио, нашата информация, нашите събития, нашите спортни дейности и нашите собствени дейности от всякакъв вид.

И знаете ли как го правим? Със сигурност не чрез унищожаване на вече съществуващото, а чрез създаване на нещо ново.

Без да пречим на никого, ще създадем целия потенциал, от който ще се нуждаем.

И знаете ли как ще го направим? Правене на безполезност, векове, хилядолетия, в които по изкуствен начин са създавани разделения, омраза, всякаква дискриминация.

Ние правим и ще правим всичко спокойно, с внимание към всеки детайл, създавайки съвместни проекти, на всички добри хора на земята, основани на доверие и взаимно уважение и на много твърди правила, спазвани от всички, базирани на меритокрация, с идеали и ценности, всички базирани на логика, справедливост и здрав разум.

В предишното изречение ви обяснихме същността на всеки наш проект и защо сме сигурни, че никога не можем да се провалим или дори да сгрешим. Имаме десетки хиляди експерти във всички сектори, които първо безплатно, а след това с компенсация за тяхното сътрудничество, ни помагат да не допускаме грешки.

През цялата история винаги са ни разделяли изкуствено и ние ще се съберем, естествено.

В политиката ние ще бъдем най-добрите и това е ясно на всички, но ние не принуждаваме никого да се присъединява към нас, нито молим старата политика да се промени, подобри и да стане по-демократична и по-свободна (защото никога поради огромни конфликти на интереси). Тези, които имат минимум интелигентност, ще се присъединят към нас, а дори и по-малко интелигентните ще разберат, че ние сме единствената надежда за всички да живеем в един различен, справедлив и по-добър свят. Но и глупавите, а за съжаление има толкова много, които се оставят да бъдат манипулирани и които се оставят да бъдат подигравани от сегашната политика, виждайки интелектуалната дълбочина и личностите, които ще представим като кандидати, ще да не можем да гласуваме на изборите, което за нас. Не ни обвинявайте, че сме прекалено оптимисти, не сме, и не ни обвинявайте, че сме самонадеяни, времето както винаги ще докаже, че сме прави. Ние сме просто реалисти. Със сигурност сте разбрали нашия огромен потенциал и мнозина съжаляват, че нямат нашите идеи. Дори и да имаха, без нашия метод, те никога не биха могли да издържат такъв проект. Но за да сте сигурни и за да разберете за какво говорим, моля, прочетете отново, дори няколко пъти, цялата ни информация на нашия уебсайт:

https://www.directdemocracys.org/

и ако все още вярвате, че преувеличаваме, ще разберете, че сме и винаги ще си останем само реалисти.

Ние ще приложим същия иновативен проект на практика, също и във всички проекти на икономиката, финансите, информацията, комуникацията, радиото, телевизията, мултимедията, спорта, дори основаването на банка, и с чисто новата валута, * Time *, TimeCrypWS SWCT криптовалута и всички други активи във всеки бизнес сектор.

Разкриваме тайна, която много от нашите проверени регистрирани потребители знаят отдавна, никое лице, което не е наш верифициран регистриран потребител, на нашия официален уебсайт на правилата, няма да може да участва в началната фаза и в фундаменталната фаза, към нашите икономически и финансови проекти.

Всъщност ние създаваме, защото вече работим във всеки сектор, икономика и финанси, паралелни на вече съществуващите, което е запазено само за тези, които са с нас. И преди да ни обвините, че сме прекалено затворени и че не допускаме някой, който не мисли като нас политически, да се присъедини към нас, прочетете нататък и ще разберете всичките ни мотиви.

Никога не бихме могли да бъдем конкурентоспособни в сегашните финанси и икономика, защото съществуващият пазар, поради голям страх от конкуренцията, би се опитал да саботира и да провали всичките ни дейности с всякакви възможни средства, законни или незаконни. Те ще опитат същото, но с нашите механизми и с нашите алгоритми ние вече сме предвидили всичко и те няма да имат ни най-малък шанс да ни попречат или да ни забавят.

Те никога няма да могат да ни спрат, защото ние действаме напълно законно, спазвайки абсолютно всички международни, национални и местни закони. Ние ще извършваме само законни, етично коректни, природосъобразни дейности, с грижата и защитата на всеки, който си сътрудничи с нас. Приятели, никога и без причина няма да има хора, които да работят за нас, а само хора, които работят с нас, следователно с нас. Изглежда като малко комунистически проект и не бихте го очаквали от напълно антикомунистически хора като нас. Вместо това е така и винаги ще бъде, защото е правилно всеки, който участва в успеха на всеки бизнес, да получава справедливо възнаграждение за работата си. Защото фактът на съвместната работа дава добра представа за единство, сътрудничество и взаимно уважение, които прилагаме на практика във всеки наш проект.

Един за всички, всички за един, не е слоган, напомнящ за 3-те мускетари, за нас това е основно правило, всичко да работи перфектно.

Така че нека създадем собствена икономика, основана на компетентност, честност и меритокрация.

Преди да продължим, нека направим предпоставка.

За година на почти неизвестна дейност получихме няколко съобщения от различен характер. Някои заплахи и някои опити да ни спрат, които потвърждават, че сме досадни и следователно сме на прав път, но също така и много предложения да продадем на хора или компании всички наши проекти и да спечелим много богатство , и властта, докато поемем настоящата власт, в нашите дейности. Но тъй като ние сме напълно несъвместими със старата политика, дори икономическите сили, които искат да ни „купят“, няма да знаят как да управляват нашите проекти. Те не са свикнали с демокрация, свобода и най-вече социална справедливост, основана на меритокрация и равни възможности.

На всички сме отговорили по един и същи начин: не пречим на никого, не се страхуваме от никого и вървим по своя път. Ако преди бяхме 282 души от различни държави, с различни професии, различни политически възгледи и от различни социални сектори, сега, в средата на юли 2022 г., ние сме 109400 проверени регистрирани потребители и с много, които искат да се присъединят към нас, и увеличаваме непрекъснато.

В тази връзка искаме да Ви благодарим за уважението, доверието и уважението, които всички ни отвръщат. Ако да спрем 282, беше много трудно, почти невъзможно, сега нашата снежна топка, която се спуска от планината, се превръща, за наш късмет, в огромна лавина, която ще затрупа цялото зло на земята.

Извиняваме се за нашето сравнение с онези, които за съжаление са загинали или са загубили роднини или приятели в трагични лавини, поради изменението на климата, отчасти причинено и от човека. Снежната топка, която се превръща в лавина, невъзможна за спиране, която ще затрупа всичко гнило в света, за да го изчисти от престъпност, корупция, изнудване, насилие, измами и зли хора (за щастие малко, но мощни), които си играят с съдбите на хората. Които експлоатират и мамят хората и унищожават планетата.

На тези, които искаха да закупят нашия проект, казахме, че само ако 100% от нашите проверени регистрирани потребители се съгласят да продадат, ние ще го направим, с голямо съжаление. Очевидно първите 282 потребители, нашите над 300 администратори и всички наши проверени регистрирани потребители не се интересуват от продажба, защото това би означавало провал в нашето намерение да променим и подобрим света. Сега ще ни критикуват едрите капиталисти и икономистите, които ще ни обясняват, че е неикономично да не продаваме, ако предлагането е добро. Ние също сме иновативни в това, няма пари, които могат да ни купят. Точно както има, повтаряме, заплаха, която може да ни изплаши. Винаги ще можем да отговорим на всеки, с много интелигентност, решителност, единство и бързина.

Връщайки се към нашата икономика и нашите финанси, иновативни и успешни, ви предоставяме някои подробности.

Участието, както вече казахме, е запазено за нашите проверени регистрирани потребители и е на доброволни начала. Има фиксирана сума за влизане в нашия акционерен капитал, която се увеличава в зависимост от броя на нашите верифицирани регистрирани потребители, които ще се присъединят към нас. Внимание, това не е схема на Понци, нито пазар на много нива, които ние считаме за несправедливи и почти винаги морално неподходящи и несъвместими с нашите идеи. Всички участваме, с еднакви възможности и с еднакви суми или с минимални разлики, и не награждаваме първите, което кара вторите да губят пари.

Има много алгоритми и много подробни правила, които обаче имат някои важни концепции в основата. Ще дадем подробно обяснение, само за заинтересованите, в следваща статия, но всички казваме, че се инвестират минимални суми, както в акционерния капитал, така и в различните проекти, които изпълняваме заедно.

Внимание. Преди да продължим, напомняме на всички, че инвестирането, парите, стоките, услугите и заемането на нечия работа във финансови дейности и икономически проекти, покупката и продажбата на акции, инвестирането в крипто валути, може да бъде рисковано и може да бъде загубено.пари, активи и ценно време. Ето защо, нашата покана е да прочетете внимателно всеки наш проект и да се консултирате със специалисти, преди да вземете каквото и да е решение. Никога не инвестирайте капитал, стоки, услуги и вашите комунални услуги, които са от съществено значение за вашето оцеляване и оцеляването на вашето семейство. Дори и да вземем всички мерки, за да предотвратим и попречим на хората да губят време, капитал или блага от различни видове, винаги има, дори и най-малката възможност да загубим, дори и само частично, направените инвестиции. Освен това, не всички наши дейности ще започнат по едно и също време, така че можете да ангажирате парите си, дори за доста дълги периоди, без много възможности за теглене. Тъй като нашите проекти и нашите дейности се управляват и контролират от всички наши регистрирани регистрирани потребители, вие имате още една гаранция, че никой не бяга с парите и че никой не организира измами. Всичко е и винаги ще бъде на всички, очевидно въз основа на направените инвестиции и дяловете, които човек притежава във всеки бизнес. Изборът трябва да бъде направен въз основа на знанията, които човек има във всеки сектор. Внимателният избор кои и колко инвестиции да направите и кога да ги направите е една от идеалните формули за постигане на голям успех.

Как протичат първоначалните дейности?

На първо място, всяко лице, потвърден регистриран потребител, на нашия политически уебсайт, има право да участва с едно лично действие и с едно участие в различните проекти, в които избере да участва, въз основа на уникален код сигурност, за нашия общ бизнес. С акционерния капитал, събран от всички, ще се правят инвестиции от различни видове, с различни правила, но със сигурността, че всички хора ще бъдат защитени и всяка инвестиция, която освен всичко друго ще бъде равнопоставена. За всяка събрана стотинка, като дялов капитал, ще се прави строг контрол, как ще се изразходва или как ще се инвестира.

Винаги ще се създават гаранционни фондове, за да се предотвратяват и избягват всякакви проблеми, особено липсата на ликвидност. Първите печалби от всяка дейност ще бъдат използвани за връщане на тези, които желаят, на първоначално инвестирания капитал и капитала на различните проекти, но също и част от печалбите, за създаване на печалба. Тези, които желаят да продължат инвестицията, от друга страна, ще могат да го направят с много прости, но строги правила, за да се предотврати натрупването на дялове и да се попречи на хората да се излагат икономически с твърде големи суми.

Истинската печалба обаче няма да е от индивидуалните действия, а от времето и работата на всеки участник. Защото на пръв поглед досега можеше да изглежда прост и много честен, почти „комунистически“ проект. Но тъй като комунизмът не създава развитие, не дава на тези, които участват, правилната мотивация и създава икономическа стагнация, ние предвидихме, че за всеки, който участва в допълнение към социалния и проектния капитал и влага времето и работата си, на разположение на един или повече проекти, възможността за получаване на допълнителни приходи въз основа на приходите, генерирани от всеки, за всеки проект и въз основа на заслуги, компетентност и честност. Може да изглежда малко сложно, но е много просто, ако имате всички подробности и всички наши правила. Затова и в тези дейности най-добрите и тези, които се трудят, е редно да печелят повече от тези, които правят малко или нищо. Производителността се възнаграждава и всяка форма на принос към успеха на всички наши дейности.

Освен това всеки, който е на нашия "паралелен пазар", ще има значителни предимства и много улеснения, както и отстъпки и специални оферти, с които спекулациите няма да бъдат толерирани.

Предотвратяваме поредната възможна критика, като поясняваме, че за всяка дейност, която извършваме, имаме ясни правила, които ще се спазват от всички, по пълен начин. Така че за тези, които си мислят, че ние инвестираме, всички по един и същи начин и че всеки слага един дял и след това разделя, ние ви казваме, че е така, само за променлив процент от всяка дейност. Друг процент се основава на инвестиции, базирани на притежаваните акции, по различен начин, от потребител на потребител, както е на текущия пазар, с много повече защити. Друг процент, от друга страна, се основава на действителна работа и на индивидуален или групов принос. Всичко се прави по метод, който ще обясним в друга статия само на тези, които се присъединят към нас.

В някои дейности хора извън нашите проекти ще могат да влязат в бъдеще без много предимства и без много улеснения, но за чиста печалба и по взаимноизгоден начин, съгласно ясни, твърди и много внимателни правила. , за предотвратяване на проблеми.

И сега обяснението, което всички чакат, какво общо има политиката с икономиката?

Първо трябва да зададете същия въпрос на текущата политика, която е почти изцяло контролирана от икономическите сили или която почти винаги прави услуги, често срещу заплащане, на определени социални класи, като обикновено облагодетелства малцина, в ущърб на мнозина. Но има и политически сили, които се възползват от голямото невежество, лесното манипулиране от масите и дезинформацията на голяма част от електората. И накрая една част, все по-голяма и по-опасна, експлоатира омразата, завистта, злобата на многото разочаровани хора, които също поради лични проблеми вече не вярват в нищо и тръгват след първото, което им дава надежда, да отмъсти на съдбата или на онези, които са богати, могъщи или известни. Социална омраза, те създават чрез насаждане в някои, погрешни идеи, за да стане ясно, че всичко е невярно, че цялата информация е манипулирана и кара хората да станат неспособни да избират между доброто и злото и да разграничат кое е правилно от Какво не е наред. Те го правят, като обещават на всички, без да спазват никакви или почти никакви обещания, да получат справедливост и по-добър живот. Има политически партии и представители, които обещават отстъпки и намаляване на данъците, или които раздават пари, за да не правят нищо, или може би работят на черно. Въпреки това създава огромни дългове, които да бъдат платени от всички наши деца, внуци и бъдещи поколения. Те ни правят и ще ни правят роби, задлъжнели, за да плащаме за грехове, които не са наши, а на нашите предци. И те правят всичко това, с парите на всички. Всъщност, ако след действия на правителството, в които те взеха 100, точно преди изборите, ти върнат 20, ти продължаваш да гласуваш за тях, защото на изборите виждаш само финалната част, в която ти дават 20-те, а не 80-те, които са ти взели, през целия период. Ние сме различни, иновативни, ние не експлоатираме глупаците, а се опитваме да ги накараме да осъзнаят реалността, дори по малко груби начини и със сурови тонове, но със сигурността, че можем да ги погледнем в лицето, преди, по време , и преди всичко след това, цялата ни политическа дейност. Тези, които търсят неизпълнени обещания и красиви думи, илюзии, продължават да гласуват старата политика. От друга страна, за нас гласуват и онези, които търсят конкретика и средносрочни и дългосрочни резултати, които да траят във времето и да са наистина решаващи.

Ние прилагаме същите разсъждения на практика във всички наши икономически и финансови дейности и във всички наши проекти.

Тези, които мислят да правят пари и да забогатеят бързо, без да се налага да правят нищо, като гледат, могат спокойно да продължат да инвестират в традиционните методи. И може да продължи да губи и да се проваля със старите финанси и старата икономика.

Тези, които вярват, че могат да стартират проекти, без да споделят печалбите, с тези, които влагат време, пари и работа в техния проект, трябва да го направят сами или с помощта на традиционни средства за финансиране.

Тези, които вярват, че могат да откраднат дори един цент от другите ни потребители или от данъци, за да увеличат печалбите си, знаят, че могат да продължат да мамят и да укриват данъци с методите на традиционната икономика, като не спят нощем, от страх от проверка и от проблеми. Ние и всеки, който инвестира при нас, ще спим спокойно, знаейки, че спазваме както законите, така и съвестта си. В тази връзка ние ще плащаме всички данъци, съгласно законите на страната или географската област, в която ще печелим и в която ще работим.

В този момент мнозина ще се запитат, ако правите всичко както трябва, как ще правите пари и как ще правите пари, кой ще работи с вас?

Отговорът ще отнеме много време и ще отнеме време на нас да пишем, а на вас време да четете. Но в следващите няколко статии ще навлезем в повече технически подробности и ще разберете как точно работи, но за всички подробности и за да видите как работи всичко, ще трябва да се присъедините към нас. Засега, само да знаете, ние вече работим, защото нашата дейност вече е започнала и първите инвестиции вървят по-добре, отколкото очаквахме.

Искаме да ви кажем една малка тайна: можете да спечелите много пари, дори по честен начин и със законни дейности.

На тези, които ни обвиняват, че и ние мислим да правим бизнес, следователно да печелим, ние отговаряме, че водим отделно счетоводство. Печалбите на нашата политическа организация: с рекламни дейности, доброволни дарения, изборни възнаграждения, проценти върху приходите, на нашите политически представители (за многото услуги, които им предлагаме), винаги ще се управляват от нашите проверени регистрирани потребители, чрез групи от специалисти , и сигурността, само в политическия проект.

Нашата икономическа, финансова и всяка друга дейност, която не е политическа, винаги ще се управлява от нашите регистрирани потребители, проверени чрез групи от специалисти и сигурност, но напълно отделени от политическите акаунти. Ще работим по проекти и с правила, които позволяват на всеки да печели въз основа на заслуги и умения.

На тези, които ни казват, че да, различни сметки, но са едни и същи хора, отговаряме с два въпроса: наистина ли сте сигурни, че политическите партии и политическите представители на старата политика не извършват никаква на икономическа дейност, дори отделно от тази политика? Щом те могат, защо ние да не можем? И след това, фактът, че нашите проверени регистрирани потребители, в свободното си време или за тези, които го искат и нямат ангажименти за политическо представителство, на пълен работен ден, правят инвестиции и се обединяват, за да си сътрудничат, не е и никога няма да бъде забранен. по който и да е закон.

В края на краищата, нашите икономически дейности са само на огромна група доверени приятели, които се събират, за да създадат търговско дружество, в което да работят, и да инвестират заедно, на равни части или според техните интереси и техните собствени възможности, и способност. Така че никой в нашето огромно семейство не е принуден да прави нищо.

В следващите няколко статии ще ви обясним как инвестирате, колко харчите, колко и как печелите заедно. Но за да знаете всички подробности и да разберете добре целия механизъм, повтаряме, че ще трябва да се присъедините към нас, защото като инвестиция, сред няколкостотин хиляди приятели, ние предпочитаме да информираме само тези, които имат възможност да се присъединят нас. Някои неща се разбират по-добре отвътре, отколкото отвън.

А за тези, които ни обвиняват, че сме твърде затворени и не даваме всички подробности, има само едно обяснение: в крайна сметка, ако разкрием всичките си тайни и нашите инвестиции, всеки, който иска да ни спре, ще знае как да се опита да направи и ще действа по съответния начин. Дори и да сме много готови, да отговорим на всички, с едни и същи методи.

И тогава, ако ви дадем всички подробности, всеки би могъл да открадне нашите идеи, дори и да се провалят гръмко, защото нямат нашите методи, нито нашите контролни групи, съставени от нашите регистрирани проверени потребители, които правят перфектно работа.

Някои неща са и ще останат строго секретни. До подходящия момент само няколко души ще знаят всички подробности, за да могат да разберат на кого можем да се доверим или не.

Поради тази причина влизането в нашата политическа организация е много сложно за някои. В края на краищата е необходимо малко време и малко внимание и най-вече да сме готови да уважаваме всичките си идеали и всички наши ценности. Но присъединяването към нас е трудно, особено за тези, които не обичат да следват определени правила, всички основани на здравия разум. За да извършваме по най-добрия начин, с важни и гарантирани резултати, нашите икономически дейности, в които всеки влага малко пари, за да спечели повече, влизането като член е още по-сложно и трудно да се предотврати и да се избегне всякакъв саботаж или опит да ни спрат. И в двата случая, ако влезеш, всеки ден трябва да доказваш, че заслужаваш да останеш там. Строгостта към тези, които не спазват правилата, е в основата на нашите успехи.

Както винаги, единството и абсолютното уважение към правилата ни позволяват и ще ни позволят да бъдем успешни, дори в бизнеса и финансите.

Имената на нашите проекти за сега са: търговско дружество NewOpo, финансово дружество, икономически дейности.

MyWebMyBank, нашата дъщерна банка и се управлява от NewOpo.

* Време * нашата валута, контролирана и управлявана от MyWebMyBank и NewOpo.

TimeCrypWS, SWCT код, нашата крипто валута, контролирана и управлявана от * Time *, MyWebMyBank и NewOpo.

MyInfo, нашата агенция за новини, информация и култура. Той управлява всички наши училища и всички наши курсове. Той също така се занимава с изследователски дейности и международно сътрудничество на всички наши експерти.

MyWebMyRadio се занимава с радио, музика, концерти, събития и комуникация.

MyWebMyTV се занимава с телевизия, филми, телевизионни програми, аудио и видео творения, концерти, събития и комуникация.

SportsAcademy, занимава се със спорт, управление на спортни съоръжения, създаване на спортни академии, управление на съществуващи и нови спортни клубове, представителство на спортисти, треньори, персонал и спортни клубове.

Информираме ви, че нашият уебсайт за добре дошли има компонент с всички наши предложения за работа във всички сектори на дейност, така че отговаряме с това изречение дори на тези, които са убедени, че е безполезно да имате 2 уебсайта на политиката. Всеки има своя цел и своя компетентност.

DirectDemocracyS, на официалния сайт, прави само политика и то по най-добрия начин.

Внимание, не всички уебсайтове, които ви представяме, са напълно активни и преди всичко функционални, някои са с ограничен достъп, само за администратори, членове на групи администратори, сигурност, законност, контрол, специалисти и официални представители, проверени от нас регистрирани потребители. Други, от друга страна, са с ограничен достъп, за да имат достъп всички наши проверени регистрирани потребители, заплатили годишната такса. Но скоро за всяка от тях ще имаме малки публични части, видими за всички, в които ще представим кратка информация и някои от нашите резултати, въз основа на това, което те решат, нашите собственици, които сме всички ние, проверени регистрирани потребители , които са решили да правят бизнес и да инвестират заедно.

Някои от нашите уебсайтове, които все още не са активни или са в процес на създаване, може да ви пренасочат към нашия политически уебсайт, който е отправната точка, нашата първа галактика, за да имате достъп до нашата огромна вселена.

Другите ни уебсайтове, от друга страна, ще имат статии, формуляри и елементи от главното меню, видими само след като сте влезли с потребителското име и паролата, които използвате, на нашия официален политически уебсайт.

И накрая едно последно осъждане, което получаваме от много от вас, срещу нас. Мнозина ще кажат: под прикритието на бизнес, ще имате много хора, регистрирани на вашия уебсайт, който се занимава с политика.

Ние също отговаряме на тези. Просто, но директно, отново с въпрос от нас. Но наистина, с политически проект като нашия, мислите ли, че трябва да използваме „стръвта“ на бизнеса, за да привлечем хора? Ти никога няма да се промениш. Винаги критикувайте, без да знаете нищо за нас и какво правим. Не се нуждаем от реклама, имаме нужда само от устна информация от нашите проверени регистрирани потребители, за да достигнем за кратко време до милиарди проверени регистрирани потребители.

Благодарим ви за вниманието, за любопитството и за интереса, с който ни следите.

Сърдечни поздрави и най-добри пожелания.

Нашето огромно семейство!

Предупреждение: почти всички наши официални уебсайтове са многоезични или достъпни на основните езици.

Просто трябва да изберете в езиковия модул предпочитания от вас език вместо английски и всички части на английски ще бъдат преведени на над 100 официални езика.

Всеки, който желае да допринесе за превода, след като стане верифициран регистриран потребител, ще може да го направи.

Частите, които вече са преведени от нас, на други езици, разбира се, няма да бъдат преведени на всички други езици, а само онези от всички наши статии, приложения, компоненти и модули, които са на английски.

Извиняваме се за всякакви малки грешки в различните преводи.

Уеб сайт за добре дошли.

https://www.mypolitics.ml/site/

MyPolitics, вашият уебсайт за добре дошли, вашите предложения за работа, наистина във всеки смисъл!

Уебсайт с иновативна политика.

https://www.directdemocracys.org/

DirectDemocracyS, вашата политика във всеки смисъл!

Бизнес уебсайт.

https://www.newopo.tk/official/

NewOpo, вашият бизнес, наистина във всеки смисъл!

Уеб сайт за банкови и финансови инвестиции.

https://www.mywebmybank.tk/

MyWebMyBank, вашата банка във всеки смисъл!

Уебсайт за информация, култура, разпространение, комуникация и образование.

https://www.myinfo.tk/

MyInfo, вашата информация във всеки смисъл!

Нашата традиционна валута, * Време *, свързана с нашите проекти.

https://timeismoney.tk/

* Време *, вашата валута, наистина във всеки смисъл!

Нашата иновативна криптовалута, TimeCrypWS SWCT, свързана с нашите проекти. Само официален уебсайт, за да можете да го използвате. Предупреждение: не се регистрирайте, без да сте упълномощени, на официалния сайт * Time *.

https://timeismoney.tk/wallet/

TimeCrypWS, вашата крипто валута, наистина във всеки смисъл!

Инвестиции в радио, мултимедия, музика, продукция, концерти, артисти, събития и други дейности.

http://www.mywebmyradio.tk/

MyWebMyRadio, вашето радио, наистина във всеки смисъл!

Инвестиции в телевизия, мултимедия, видео, филми, продукция, събития, артисти и други дейности.

http://www.mywebmytv.tk/

MyWebMyTV, вашата телевизия, наистина във всеки смисъл!

Инвестиции в спорта, спортен мениджмънт и представителство, събития, турнири, управление и създаване на спортни съоръжения.

http://www.sportsacademy.tk/

SportsAcademy, вашият спорт, наистина във всеки смисъл!

И много други проекти, във всички сектори на дейност. За всички пълни списъци ще трябва да сте потвърден регистриран потребител, съгласно всички наши правила.

Единствената връзка за информация как да се регистрирате е тази по-долу.

https://www.directdemocracys.org/info/registration-info

Единствената връзка, за да се регистрирате и създадете свой личен профил, и да се присъедините към нас, е тази по-долу.

https://www.mypolitics.ml/site/register

Единствената връзка за пълна информация, за да станете потвърден регистриран потребител, е тази по-долу.

https://www.directdemocracys.org/rules/users/rules-for-verifying-our-registered-users

Само след като бъдете упълномощени, въз основа на вашата работа и вашето поведение на уебсайта за добре дошли, ще можете да получите достъп до нашия официален политически уебсайт, където можете да решите дали да участвате във всички наши проекти, икономически и финансови, или само в някои от тях.

Създаването на един личен профил ще ви позволи достъп до всички наши проекти с едно и също потребителско име и парола. Няма да бъдете принудени, освен в много редки случаи, да създадете нов личен профил.

За цялата информация има само един начин да се свържете с нас, чрез контактни форми, според вашите нужди.

Единственият начин да получите официална информация от нас е с връзката по-долу.

https://www.directdemocracys.org/contacts

Ще трябва да изберете точната категория и след това да изберете формата за контакт, според вашите нужди.

Ние отговаряме само на уместни въпроси и никога, по каквато и да е причина, не даваме на нашите посетители никакви допълнителни подробности, освен това, което е представено, в публичните части на нашите уебсайтове.

Ние никога и без причина отговаряме на въпроси, чиито отговори вече са дадени в публикуваните от нас статии.

Нашите регистрирани потребители и нашите проверени регистрирани потребители, разбира се, имат отговори при необходимост и с по-директни средства и по-бързо.

Само нашите официални уебсайтове, те съдържат нашата информация и цялата работа се извършва и организира само на нашите официални уебсайтове, а след това и в реалния живот.

Благодарим на всички, ние ви гарантираме цялото си уважение и нашето уважение.

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Stjórnmál, hagfræði, fjármál, saman PEFT
Politikk, økonomi, finans, sammen
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Tuesday, 26 September 2023

Captcha Image

Donation PayPal in USD

Blog Welcome Module


Discuss Welcome

Donation PayPal in EURO

Mailing subscription form

Blog - Categories Module

Chat Module

Offcanvas menu

Cron Job Starts