Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  8 minutes reading time (1553 words)

  Promijenimo i unaprijedimo svijet zajedno CIWT

  https://www.directdemocracys.org/

  Želite promijeniti, poboljšati svijet?

  Ako je vaš odgovor potvrdan i želite to učiniti konkretno, savjetujem vam da ovu poruku pročitate pažljivo, bez predrasuda, bez površnosti i otvorenog uma.

  Jedini način da se promijeni svijet je kroz politiku, kroz zakone donesene u interesu cjelokupnog stanovništva.

  Jedini način da poboljšamo svijet je zajedno s DirectDemocracyS, našom političkom inovacijom, alternativom onoj koja je postojala prije nas.

  Možete nastaviti mijenjati političke stranke, ili često mijenjati svoje političke figure, možete također promijeniti svoju političku ideologiju, ali nikada se nećete promijeniti i nikada nećete vidjeti da se stari način vođenja politike poboljšava. Jedina metoda, imati pravednu politiku, u kojoj se riječ jednakost uvijek veže uz riječ meritokracija, u kojoj je poštenje uvijek ujedinjeno, uz kompetentnost, u kojoj su: sloboda i autentična demokracija. Svi mi, pa i u zapadnim zemljama, živimo u lažnoj demokraciji, predstavničkoj, u kojoj vi svojim glasom tjerate političke stranke i njihove političke predstavnike da odlučuju o svim zakonima, što su sve pravila, koja sami, vi morat će slijediti. Vi glasate za stranke, a one odlučuju umjesto vas. Daješ im moć odlučivanja i mnogo godina više nisi bitan.

  Mi, s druge strane, mijenjamo i preokrećemo uloge, također čineći predstavničku demokraciju istinskom demokracijom, kroz implementaciju inovativne, alternativne metode koja omogućuje našim biračima, kroz vrlo detaljna pravila, kontrolu, odlučivanje, usmjeravanje i utjecaj, svaku aktivnost i svaku odluku svojih političkih predstavnika, prije, za vrijeme, a prvi put u svijetu, pa i nakon izbora.

  Naša politička organizacija stavlja ljude u poziciju da odlučuju, a naši politički predstavnici će svaki zahtjev naših birača izvršiti i provesti u djelo. Tko god nas predstavlja, u institucijama, bit će sluga jedinog gospodara, a to je narod. Jedna od naših karakteristika je njegovanje interesa cjelokupnog stanovništva, uvijek počevši od ljudi i poduzeća koji su u najtežoj situaciji. Da onda pomognemo svima, ne uzimajući ništa, onima koji su bogati i moćni, na etički, zakonit način, bez krađe, varanja, bez laganja, bez iskorištavanja svojih radnika i bez uništavanja i zagađivanja našeg planeta. Klasne borbe, mržnje, bitke, podjele, prepuštamo staroj politici, uvijek radije ujedinjeni, i solidarni, u različitosti.

  Potpuna kontrola naših članova, kako bismo prisilili politiku da radi upravo u interesu cjelokupnog stanovništva, kroz našu izravnu demokraciju. Uostalom, ovom kontrolom birača nad izabranima ne činimo ništa drugo nego dajemo smisao i autentično značenje riječi demokracija, koja podrazumijeva da je vlast u rukama, i u glavama stanovništva.

  Pitat će se mnogi, što ako stanovništvo ne izabere dobro? U pravu ste, nisu svi građani stručnjaci za sve vrste tema. Ali mi imamo jednostavno, sigurno i nepogrešivo rješenje. Dugi niz godina kontaktirali smo, kontaktiramo sada i kontaktirat ćemo ponovno u budućnosti, mnoge briljantne umove, a ne kompromitirane, sa starim političkim, ekonomskim i financijskim sustavima. Ove briljantne umove, zajedno s ostalim našim članovima, smjestili smo u skupine stručnjaka, slobodnih, neovisnih, provjerenih, iskrenih, poštenih, kompetentnih i pouzdanih. Dakle, stanovništvo, u različitim geografskim skupinama, ali i naši pojedinačni politički predstavnici, imat će stručnjake, koji će ih uvijek na cjelovit način informirati o raznim pitanjima, uvijek iznoseći sve moguće alternative, i predviđene posljedice, za svaku od raznih mogućnosti. Očito će svi naši članovi, u različitim geografskim skupinama, uvijek odlučivati. Nadalje, postavljamo Vam pitanje: Jeste li doista uvjereni da su tradicionalne političke stranke i njihovi politički predstavnici uistinu pripremljeni, kulturni i imaju rješenja za sve probleme? Je li stara politika kompetentna, slobodna, neovisna o ekonomskim i financijskim sustavima? Drži li stara politika sva obećanja? Provodi li stara politika zapravo sve svoje programe? Služi li stara politika interesima svih, ili samo dijela, često bogatih i moćnih?

  Svaki naš službeni član svrstan je, na temelju svoje pripremljenosti, svojeg obrazovanja i na temelju posla koji obavlja, u skupine stručnjaka, ali iu posebne skupine: administracija i upravljanje svim našim aktivnostima, u posebnim sigurnosne skupine, te kontrole, te u svakoj radnoj skupini. Na ovaj način će svaki naš član, u grupama u kojima će raditi, moći provjeriti, prijaviti ili ispraviti sitne netočnosti. Svi, koji kontroliraju sve, s toliko briljantnih umova, i s malo rada (korisnog za sve), svi, ne možemo promašiti.

  I kao da to nije dovoljno, svi naši članovi jedini su vlasnici, s jednim, pojedinačnim, nekomumulativnim, neprenosivim udjelom, naše političke organizacije, naše web stranice, svake naše komponente i svih naših aktivnosti.. Opet, po prvi put u svijetu, glasači koji nam se pridruže bit će vlasnici, „dioničari“ svega što stvorimo. Na taj ćemo način izbjeći utjecaje financija, ali i gospodarstva u našu politiku, kao što se nažalost ponekad događa u tradicionalnoj politici. Nadalje, budući da je sve svačije, svatko će imati interes da njegova politička organizacija funkcionira.

  No, odlučili smo inovirati svaki sektor, ne samo politiku, nego i: gospodarstvo, financije, informiranje, obrazovanje, tisak i svaku vrstu djelatnosti, konačno učiniti slobodnim, neovisnim, pravednim, s istim mogućnostima za sve, nagrađivanje najzaslužnijih. Svatko tko ima pobjedničku, inovativnu ideju, koja će se smatrati korisnom, moći će je i realizirati, zajedno sa svima nama.

  Nismo i nikada nećemo biti protiv politike, protiv gospodarstva, protiv financija ili protiv sustava. Iz jednostavnog razloga, jer smo, i uvijek ćemo biti, alternativni, nekompatibilni i potpuno inovativni, sa svime što je do sada postojalo.

  S našim rođenjem napokon postoji novi put, kojim idemo svi zajedno, s istim pravima, s istim dužnostima, bez ikakve diskriminacije.

  Nikada nećemo voditi politiku protiv nekoga, ili protiv nečega, nego uvijek u korist svih, stvarajući za svakoga najbolju priliku da iskaže svoj individualni i grupni potencijal.

  Sigurno imate političku ideologiju koju volite i za koju imate podršku, skoro kao sportski navijač.

  Što ako vam kažemo da imamo, među našim članstvom, neke od najboljih kreatora politike, globalno, iz toliko mnogo zemalja? Ovi su stručnjaci uzeli svaki mali pozitivni i korisni dio svake ideologije i stare političke sile koja je postojala kroz povijest čovjeka, eliminirajući svaki negativni dio, svaku grešku, a često i svaki užas. Ovi naši stručnjaci, naši službeni članovi, stvorili su našu praktički savršenu političku ideologiju. Iznenadit ćete se kada počnete otkrivati što smo stvarali, u velikoj tajnosti, više od 14 godina, prije nego što smo to otkrili vrlo malom broju odabranih ljudi.

  Svaki naš projekt, svaka naša aktivnost temelji se na logici, zdravom razumu, vrijednostima, idealima, principima, metodama i pravilima, a sve to može dijeliti, podržavati i poštovati svatko tko nam se pridruži. Svaki naš korisnik u praksi provodi naše rješenje za sve nevolje svijeta, a to je: međusobno poštovanje, svih ljudi.

  Možda ćete se boriti da shvatite ogroman potencijal onoga što smo stvorili i što stvaramo, a nadamo se da ćemo nastaviti stvarati i upravljati zajedno s vama. U tu svrhu savjetujemo vam da pažljivo pročitate, čak i više puta, sve javne informacije koje su besplatno, bez ikakve obveze, vidljive na našim službenim stranicama.

  Naša web stranica je napisana na engleskom jeziku, ali samo trebate promijeniti jezik, u našoj formi, pored našeg logotipa, odabirom željenog jezika, u padajućem izborniku koji se otvori, klikom na engleski i za nekoliko sekundi svaki dio na engleskom jeziku, a svaka će naša stranica biti dostupna prevedena na više od 120 jezika. Imamo i blog, javne stranice i grupe na više jezika, gdje klikom na kategoriju svog jezika, a potom i na naslov svakog članka (posta) možete pročitati sadržaj. Puno smo informacija objavili, ali ono što vidite na našim stranicama samo je vrh sante leda. Pravi, golemi posao odvija se u rezerviranim prostorima, uz sve mjere sigurnosti i mira, kako bi se moglo kvalitetno raditi. Radije objavljujemo samo ono o čemu raspravljaju, glasaju i odlučuju u ograničenim područjima oni koji su izravno uključeni.

  Prijatelji, kako bismo bili neovisni, slobodni i izbjegli cenzuru, otkazivanja, blokade i gubljenje vremena, sve naše aktivnosti provodimo, samo i isključivo, na našim službenim stranicama, ograničavajući se na minimalnu prisutnost, samo informativnu, na društvenim mrežama mrežu i druge web stranice.

  Zaključujemo, malim dijelom, koji se mnogima ne sviđa. Svijet se ne mijenja i ne poboljšava sam od sebe, a od svakog našeg korisnika očekujemo jednu od najvažnijih stvari koju svi imamo. Mali dio svog slobodnog vremena. Naši statističari su izračunali da je za korisne rezultate svima potrebno oko 20 minuta dnevno, au prosjeku oko 2 sata tjedno. To je jedino što očekujemo od svih naših korisnika.

  Poslovi koje možete raditi s nama u političkom projektu su raznoliki, poput glasovanja za razne odluke koje treba donijeti, upravljanja našim grupama, pomaganja drugim korisnicima i stavljanja vašeg znanja na raspolaganje drugima.

  Jer svatko od nas, pa tako i vi, znate kako napraviti nešto dobro, imate svoje vještine, svoje strasti i svoje "specijalitete".

  Uostalom, svi trošimo puno vremena na prigovaranje, uzalud, i pričanje kako stvari idu po zlu, kako tih 20 minuta dnevno da ih natjeramo da se promijene i poboljšaju, konkretno, za dobrobit svih, ne čini se kao previše žrtve.

  Ako vam se sviđa ono što nudimo, nakon što se informirate, pridružite nam se, širite ovu poruku što više, stavite naše logotipe (možete ih pronaći na raznim društvenim mrežama), na naslovnim slikama na društvenim mrežama, pričajte o nama, sa svojom rodbinom, prijateljima i kontaktima.

  Za ovakav svijet u kojem živimo krivi smo svi, pa ga svi zajedno moramo promijeniti i poboljšati. Imamo moralnu obvezu to učiniti, za nas i za buduće generacije. Ne zadovoljavamo se kritiziranjem i isticanjem problema, nego rješavanjem svih problema koje nismo uspjeli izbjeći. Obnavljamo vas, naše pitanje. Želite promijeniti, poboljšati svijet? Pridružite nam se i neka nas drugi upoznaju.

  S poštovanjem, poštovanjem i nadom da smo bili jasni, upućujemo Vam naše najljepše želje i srdačne pozdrave.

  DirectDemocracyS, vaša inovativna, alternativna politika, uistinu, u svakom smislu!

   

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Andao hiara-hiova sy hanatsara izao tontolo izao C...
  Хајде да променимо и побољшамо свет заједно CIWT
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Wednesday, 24 April 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts