Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  12 minutes reading time (2498 words)

  Si regjistroheni

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  Të gjithë përdoruesit e rinj janë të detyruar të respektojnë të gjitha rregullat tona, dhe të gjitha udhëzimet që janë publikuar në faqet tona të internetit. Para se të regjistroheni, lexoni me kujdes, madje disa herë, të gjithë informacionin tonë. Ju duhet të jeni të sigurt, të pajtueshëm dhe të aftë për të marrë pjesë në aktivitetet tona.

  Ne e kemi bërë më të lehtë regjistrimin dhe krijimin e profilit tuaj personal.

  Ju duhet të ndiqni të gjitha udhëzimet, në artikullin që ju informon se si të regjistroheni dhe të bashkoheni me ne.

  Gjithçka që ju nevojitet, për të qenë në gjendje të regjistroheni, është të keni një adresë emaili personal, të zgjidhni një emër përdoruesi dhe një fjalëkalim. Ne ju rekomandojmë që të shkruani saktë të dhënat tuaja të aksesit në një fletë letre dhe pasi të keni përfunduar regjistrimin, t'i ruani në një vend të sigurt. Për të kryer disa aktivitete, pas regjistrimit do të ishte e dobishme të kishim edhe një smartphone.

  Për t'u bashkuar me ne, për t'u regjistruar dhe për të krijuar një profil personal, duhet të klikoni në formularin e hyrjes në "Krijo një profil" dhe në ekranin tjetër pak më poshtë, në të majtë kliko mbi shkrimin e bardhë, në një sfond blu "Regjistrohu Sot ", ose direkt në menunë kryesore në "Regjistrohu". Për të parë menunë kryesore nga pajisje të tilla si telefonat inteligjentë, klikoni në tre vijat horizontale pranë logos sonë.

  Kujdes: të gjitha pjesët që paraprihen me një yll, gjatë fazës së regjistrimit, janë të detyrueshme dhe nëse nuk i plotësoni, do të shfaqet një dritare pop-up që do të tregojë me të kuqe pjesët që mungojnë ose të gabuara. Nëse përdorni përkthyesin tonë automatik, jini shumë të kujdesshëm që të gjithë emrat dhe shkrimet të përkthehen mirë. Në formularët e regjistrimit dhe në çdo përmbajtje që shkruani, ose për të na kontaktuar, mund të përdorni çdo gjuhë, nga më shumë se 100 gjuhët e disponueshme.

  Para së gjithash, katrori i vogël pranë yllit duhet të kontrollohet nën pjesën ku është deklaruar:

  “Deklaroj se pranoj, miratoj, respektoj dhe zbatoj përgjithmonë të gjitha rregulloret dhe udhëzimet, të paraqitura në artikullin e menysë Ligji”.

  Unë pranoj që të dhënat e mia të regjistrimit dhe të dhënat personale, në përputhje me legjislacionin e privatësisë, përdoren dhe përpunohen nga stafi administrativ dhe i sigurisë i faqes dhe i organizatës sonë politike. Nëse jam i mitur, deklaroj se kam njoftuar prindërit e mi për qëllimin tim për t'u bashkuar me DirectDemocracyS.

  Ekrani i parë përmban informacion bazë.

  Shkruani emrin tuaj, mbiemrin tuaj (nëse nuk e keni problem shkruani "nuk e kam"), dhe mbiemrin tuaj, mund të jenë të dhënat tuaja të vërteta, ose emrat e shpikur (nëse dëshironi të jeni dhe të mbeteni anonim).

  Zgjidhni një emër përdoruesi, mund të jetë pseudonimi juaj, ose një emër i shpikur, ose nëse dëshironi të mbeteni anonim, mund të përdorni kodin ISO të vendit tuaj të banimit të zakonshëm (ku keni të drejtën e votës), me 2 ose 3 shifra. , për shembull SHBA ose SHBA për Shtetet e Bashkuara të Amerikës, IT ose ITA për Italinë, e kështu me radhë, të ndjekura nga të paktën 6 dhe maksimumi 12 shkronja dhe numra të rastësishëm (mos përdorni simbole). Kodet ISO të vendeve të botës, i gjeni në këtë link: https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_3166-1 duhet të përdorni gjithmonë kodin e saktë, 2 ose 3 shifror. Gjithmonë kontrolloni nëse emri i përdoruesit është i disponueshëm ose është përdorur tashmë në faqen tonë të internetit (në këtë rast ndryshoni diçka).

  Një fjalëkalim me të paktën 12 numra, shkronja dhe simbole. Duhet të jetë e vështirë për t'u marrë me mend dhe duhet të përmbajë të dyja shkronjat (mundësisht të vogla dhe të mëdha), numra (ndoshta jo të njëpasnjëshme ose përkundrazi), madje edhe disa simbole. Një fjalëkalim i ndërlikuar dhe i paparashikueshëm mbron llogarinë tuaj dhe profili juaj do të jetë i sigurt. Ne ju rekomandojmë të ndryshoni fjalëkalimin tuaj shpesh.

  Rikonfirmoni fjalëkalimin për t'u siguruar që është identik me të parin. Ne ju këshillojmë të mos përdorni të njëjtin fjalëkalim për uebsajte dhe pajisje të ndryshme. Duhet të jenë identike!

  Adresa juaj personale e emailit, e cila është e vlefshme dhe në të cilën keni akses.

  Rikonfirmoni adresën tuaj personale të emailit për t'u siguruar që ato janë të sakta. Duhet të jenë identike !

  Ju mund të zgjidhni zonën tuaj kohore, ose të largoheni nga e jona, për momentin ju këshillojmë të largoheni nga e jona dhe ajo e Greenwich.

  Në pjesën e dytë, vetëm pjesërisht e detyrueshme, në pjesën e parë, shkruani seksin M ose F, nëse jeni fluid, shkruani atë që ndjeni se jeni, kur të krijoni profilin tuaj, mund ta ndryshoni nëse është e nevojshme, pasi të keni kërkoi dhe mori autorizim nga administratori dhe personi i kontaktit.

  Shkruani datën e lindjes, ditën, muajin, vitin. Duhet të jetë e saktë.

  Nëse dëshironi, shkruani adresën tuaj si shteti, shteti, rajoni, krahina, rrethi dhe adresa e plotë, të cilat mund t'i shkruani vetë, në formularin e mëposhtëm, ose përdorni gjetësin e dobishëm. Nëse nuk jeni në shtëpi, gjurmuesi nuk do t'ju gjejë saktë, prandaj shkruani me dorë në këtë rast. Ju nuk jeni të detyruar të shkruani adresën e plotë, gjatë fazës së regjistrimit, por ju kujtojmë se jeni të detyruar të shkruani emrin e vendit të banimit të zakonshëm, në të cilin jetoni të paktën 6 muaj në vit.

  Kush nuk shkruan të paktën vendin, nuk do të aktivizohet kurrë nga administratorët tanë.

  Shkruani sërish, shtetin tuaj të banimit, ku kaloni më shumë se 6 muaj në vit.

  Ju duhet të konfirmoni ose mohoni që keni të drejtën e votës në vendin tuaj të banimit. Ju duhet të zgjidhni midis po dhe jo.

  Ju duhet të konfirmoni ose mohoni se keni të drejtë të jeni kandidat në zgjedhjet në vendin tuaj të banimit. Ju duhet të zgjidhni midis po dhe jo.

  Nëse dëshironi, shkruani numrin tuaj të telefonit celular, paraprirë nga kodi i zonës së vendit tuaj, i ndjekur nga kodi i zonës dhe i operatorit tuaj.

  Nëse keni një faqe interneti personale, mund ta shkruani nëse dëshironi.

  Mund të ngarkoni një foto përdoruesi prej 180 px x 180 px, si dhe një kopertinë me përmasa 940 px x 350 px. Ju gjithashtu nuk mund të ngarkoni foton dhe ta bëni më vonë. E rëndësishme është që ato të mos jenë foto të pahijshme, apo që portretizojnë persona të tjerë (pa autorizim me shkrim), që nuk bëjnë asnjë lloj reklame. Mund të jetë një foto e juaja, edhe që ju portretizon, gjithçka duhet të jetë pa simbole reklamuese të çfarëdo lloji, por mund të jetë edhe një peizazh, apo një foto që ju pëlqen, gjithmonë me karakteristikat e mëparshme.

  Mund të shkruani, nëse dëshironi, kontaktet tuaja në rrjetet sociale, apo mesazhe të ndryshme, por kini kujdes, nëse vendosni të bëni një gjë të tillë, ato do të jenë të dukshme për të gjithë, madje edhe për vizitorët tanë, kështu që nuk jeni të detyruar ta bëni këtë në koha e regjistrimit. WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Telegram, janë ato të disponueshme, nëse keni të tjera mund t'i shkruani më vonë.

  Shkruani, nëse keni një të tillë, vendin tuaj të dytë të banimit, ku kaloni më pak se 6 muaj në vit.

  Ju duhet të konfirmoni ose mohoni se keni të drejtën e votës në vendin tuaj të dytë të banimit. Ju duhet të zgjidhni midis po dhe jo.

  Ju duhet të konfirmoni ose mohoni se keni të drejtë të jeni kandidat në zgjedhjet në vendin tuaj të dytë të banimit. Ju duhet të zgjidhni midis po dhe jo.

  Nëse jetoni, ose keni të drejtën e votës dhe, ose madje jeni kandidat, në vende të tjera, mund t'ia komunikoni atë nëpërmjet një formulari, administratorit tuaj, nëpërmjet përfaqësuesve tuaj në DirectDemocracyS, të cilin do ta njihni pasi të hyni, për hera e parë në faqen tonë të internetit.

  Ju mund të shkruani, tashmë në fazën e regjistrimit, kokën e profilit tuaj personal. Do të ishte e dobishme nëse shkruani, me pak fjalë, arsyen pse po bashkoheni me ne.

  Kujdes: të gjitha pjesët që paraprihen me një yll, gjatë fazës së regjistrimit, janë të detyrueshme dhe nëse nuk i plotësoni, do të shfaqet një dritare pop-up që do të tregojë me të kuqe pjesët që mungojnë ose të gabuara.

  Si detyra e parafundit që keni, për t'u regjistruar dhe për t'u bashkuar me ne, do t'ju duhet të provoni se jeni njeri dhe jo robot. Për ta bërë këtë, klikoni në katrorin pranë "Unë nuk jam një robot" për të vërtetuar se ju jeni njeri dhe jo robot!

  Pasi të keni përfunduar gjithçka, në mënyrë korrekte dhe të sinqertë, dhe të kontrolloni dy herë gjithçka, më në fund klikoni "Subscribe" në fund të djathtë.

  Nëse keni bërë gjithçka, saktësisht siç kërkohet, sistemi ynë do t'ju thotë menjëherë se keni qenë mirë dhe gjithçka është bërë mirë. Te lumte!

  Duhet të plotësoni të gjitha ekranet e detyrueshme dhe të plotësoni të gjitha fushat e kërkuara, sipas rregullave të mëparshme. Nëse disa të dhëna personale, nuk dëshironi t'i ndani me përdorues të tjerë, ose vizitorë të faqes sonë të internetit, thjesht mund të shkruani "Nuk përgjigjem". Gjithmonë kontrolloni kutinë tuaj të postës elektronike, në dosjen SPAM, sepse duke qenë se sistemi ynë u dërgon shumë mesazhe përdoruesve tanë të rinj, disa ofrues të postës elektronike i konsiderojnë mesazhet tona si mesazhe të padëshiruara. Sigurisht, mesazhet tona janë të sigurta dhe nuk janë të padëshiruara. Gjithmonë kontrolloni që adresa e emailit nga e cila ju dërgojmë email-in të ketë mbaresën @ disrectdemocracys.org, ose nëse jeni edhe përdoruesit tanë në faqet tona financiare, ekonomike ose informacioni, komunikimi, radio, TV, sportive dhe të tjera, gjithmonë keni mbaresat e tyre përkatëse, për shembull @ newopo.tk, @ mywebmybank.tk, e kështu me radhë.

  Në një kohë të shkurtër, që varion nga disa minuta në një ditë, do të merrni një mesazh nga ne me email, me konfirmimin se jeni regjistruar dhe se administratorët tanë do të aktivizojnë profilin tuaj personal dhe për rrjedhojë, në një kohë të shkurtër, ju do të mund të hyni në faqen tonë të internetit, me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të zgjedhur nga ju, gjatë regjistrimit.

  Kujdes: për arsye sigurie, ne nuk dërgojmë fjalëkalimin tuaj, me asnjë nga mesazhet tona, por vetëm emrin tuaj të përdoruesit (të zgjedhur nga ju), i cili nga ai moment është i lidhur nga sistemi ynë, në mënyrë të automatizuar, me adresën tuaj personale të emailit. Për DirectDemocracyS dhe për të gjitha projektet tona të lidhura, emri juaj i përdoruesit është i vlefshëm vetëm i lidhur me adresën tuaj të emailit. Kjo është e dobishme për të qenë në gjendje të rikuperoni profilin tuaj, nëse rastësisht harroni fjalëkalimin tuaj. Procedura, plotësisht e automatizuar, është e thjeshtë dhe e menjëhershme, por ata që nuk e mbajnë mend, ose humbasin fjalëkalimin, konsiderohen nga ne si sipërfaqësorë dhe na tregojnë pak konsideratë që keni ndaj nesh. Dhe ne do të veprojmë në përputhje me rrethanat. A dukemi keq? Ne kemi të drejtë, ju jeni shumë të rëndësishëm për ne, dhe është e drejtë që ndjenja është e ndërsjellë.

  Siç e dini, ne jemi shumë selektivë dhe i zgjedhim përdoruesit tanë me shumë kujdes.

  Hapi i dytë, që duhet të bëni për t'u pranuar, është të shkoni në faqen tonë të internetit, në formularin e aktivizimit, Menuja kryesore, Shërbimet, Dokumentet dhe Skedarët. Shkarkoni formularin, në gjuhën tuaj, në formatin: .doc ose .docx, plotësoni atë, këtë herë me çdo detaj të kërkuar, me të dhënat tuaja reale dhe të plota. Së bashku me foton e dokumentit tuaj të identitetit (mundësisht skedari .pdf i konvertuar), ngarkoni formularin e plotësuar (mundësisht skedarin .pdf të konvertuar) dhe nëse keni një nënshkrim elektronik, nënshkruani në mënyrë elektronike skedarin .pdf me dokumentin tuaj të identitetit dhe formularin. me të dhënat tuaja personale.

  Me nënshkrimin tuaj elektronik të formularit dhe dokumentit të identitetit, kur aktivizoheni nga administratorët tanë, nuk do të bëheni përdorues i regjistruar, por përdorues i regjistruar i verifikuar dhe do të keni një kontroll blu në profilin tuaj personal, në zonën Sociale. e faqes sonë të internetit. Ju gjithashtu do të shmangni nevojën për t'u bërë një përdorues i verifikuar, përmes procedurave tona specifike, brenda 15 ditëve nga regjistrimi juaj. Do të kurseni shumë kohë dhe do të mund të punoni në role dhe aktivitete shumë të rëndësishme.

  Dërgoni dy dokumentet, me një mesazh email, i cili duhet të jetë në përgjigje, në mesazhin tonë të parë dhe në asnjë mënyrë tjetër.

  Sapo të kemi marrë mesazhin tuaj dhe të kontrollojmë të dhënat tuaja, ju do të merrni një mesazh nga ne, në të cilin ne komunikojmë numrin tuaj personal të identifikimit, si në DirectDemocracyS, ashtu edhe në të gjitha projektet tona të tjera opsionale.

  Që në momentin e regjistrimit do të keni numrin tuaj personal, të lidhur me emrin e përdoruesit dhe sigurisht adresën tuaj të emailit. Pas dërgimit të formularit me të dhënat reale dhe fotos së dokumentit tuaj të identitetit, të nënshkruar dhe të panënshkruar në mënyrë dixhitale, nëse nuk ka probleme të tjera, profili juaj personal do të aktivizohet nga një prej administratorëve tanë.

  Kur të aktivizohet profili juaj, do të merrni një mesazh konfirmimi nga sistemi ynë. Në rast se stafi ynë, i Grupit Special të Sigurisë, ka nevojë për detaje të tjera, ata do të mund t'ju dërgojnë kërkesa të mëtejshme për sqarime. Në këtë rast, kontrolloni gjithmonë që emaili që ju kontakton në emrin tonë të ketë shkrimin fillestar: siguri (i shkruar në anglisht) dhe mbarim @ directdemocracys.org, kontrolloni gjithmonë.

  Gjithmonë mbani mend, asnjë nga administratorët tanë, ose përfaqësuesit zyrtarë, nuk do t'ju kërkojë kurrë të shkruani fjalëkalimin tuaj dhe nuk do t'ju kërkojë kurrë para ose detaje bankare. Askush, përveç vetes, nuk do ta dijë fjalëkalimin tuaj dhe kodet tuaja të hyrjes, të cilat duhet t'i mbani me kujdes. Në rast humbjeje, ju mund të rifitoni aksesin duke rivendosur një fjalëkalim të ri, nëpërmjet procesit automatik, direkt nga format e ndryshme të hyrjes në faqen tonë politike. Nëse keni ndonjë dyshim për njerëzit që ju kontaktojnë, ose flasin në emrin tonë, duhet t'i dërgoni një mesazh, me sa më shumë detaje të jetë e mundur, Grupit tonë Special të Sigurisë, drejtpërdrejt nëpërmjet formularit të kontaktit, të cilin mund ta gjeni në menunë kryesore. , në Kontaktet, Specialet e Grupeve, Grupet e Sigurisë, Siguria.

  Pas aktivizimit nga Grupi ynë Special i Administratorëve, do të keni mundësi të hyni në faqen tonë të internetit duke futur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj në formularin e hyrjes.

  Për të ditur se çfarë duhet të bëni dhe çfarë mund të bëni, sapo të hyni, do të merrni informacione të mëtejshme dhe të gjitha udhëzimet.

  Bashkohuni me ne dhe shpërndajeni.

  Faleminderit per vemendjen tuaj. Përshëndetjet më të mira.

  DirectDemocracyS, politika juaj inovative, me të vërtetë në çdo kuptim!

  Së shpejti do të publikojmë disa nga pyetjet tuaja në lidhje me regjistrimin dhe aktivizimin e përdoruesve tanë, të cilave do t'u përgjigjemi me qartësi dhe sinqeritet.

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Hoe registreer jy
  איך נרשמים HEB
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Wednesday, 22 May 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts