Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  10 minutes reading time (1935 words)

  Vă mulțumim

  După aproape un an de activitate publică, chiar și fără niciun fel de publicitate, fără organizarea de vreun tip de eveniment, fără publicitate în mass-media, fără prezentări oficiale, în ziare, la radio și TV, fără prea multă publicitate pe rețelele de socializare, cu excepția unele pagini, și grupuri de prezentare, pe o singură rețea de socializare, în aproximativ 30 de limbi, cu diverse modificări de site și cu multe teste tehnice, suntem mândri și mândri să prezentăm primul raport anual, al DirectDemocracyS, și al tuturor proiectelor conexe .

  În primul rând, dorim să mulțumim tuturor susținătorilor noștri, care sunt practic toți vizitatorii noștri, și oaspeților noștri bineveniți, împreună cu toți utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  Vrem să mulțumim celor 282 de creatori ai noștri, care în peste 14 ani de muncă asiduă, precum și au construit împreună un proiect frumos, au studiat fiecare detaliu, pentru ca totul să funcționeze în cel mai bun mod.

  Site-ul nostru oficial este activ de câteva luni, și vrem să mulțumim celor peste 300 de administratori ai noștri, care în următoarele zile, grație multor numiri, vor deveni și mai numeroși, pentru a ne permite să facem următorul pas, în afacerea noastră. , și pregătiți totul, pentru a primi tuturor oamenilor buni, care ni se vor alătura, după deschiderea oficială a activităților noastre, la nivel continental, național, apoi local.

  Pentru a ne pregăti să primim atât de multe persoane, cei aproximativ 110.000 de utilizatori înregistrați verificați ai noștri, dacă nu au făcut-o încă, sunt rugați să se alăture grupurilor de specialiști, intrând în cel puțin unul, în funcție de calificarea lor, sau de specializarea postului lor, și special grupuri de securitate și de a aplica pentru a deveni reprezentanții noștri oficiali și administratorii diferitelor activități. Solicitările, selecțiile și programările ulterioare se vor face pe site-ul nostru oficial, conform reglementărilor noastre și regulilor de implementare. Pentru utilizatorii noștri înregistrați verificați și pentru cei care vor deveni verificați, mulțumiri speciale, pentru încrederea dumneavoastră și pentru entuziasmul cu care v-ați alăturat nouă, și mai ales pentru respectul dumneavoastră, pentru toate regulile noastre de bun simț.

  În aproape un an de înregistrare, doar 2 utilizatori înregistrați nu au fost identificați ca persoane reale, ci profiluri false, pentru a vinde droguri pentru a spori activitățile sexuale. Și mai puțin de 20 au fost suspendați pentru inactivitate sau pentru că nu au devenit utilizatori înregistrați verificați după înregistrare. Doar un utilizator înregistrat, a solicitat anularea profilului său personal, devenind automat persona non grata în proiectele și activitățile noastre, iar deocamdată niciunul dintre utilizatorii noștri verificați înregistrați nu a fost suspendat sau exclus. Am dat, evident, o mulțime de mesaje de avertizare, pentru a preveni unele mici accidente, care ar putea încetini unele dintre activitățile noastre. Preferăm întotdeauna să avertizăm, înainte de a suspenda sau de a exclude pe cineva. Odată cu trecerea timpului, vom fi mereu atenți, și puțin mai severi, nu din răutate, ci pentru a preveni orice problemă, sau sabotaj, sau mai rău, o încercare de a ne opri.

  După cum am spus de multe ori, nu doar utilizatorii noștri ne aleg, ci și noi ne selectăm utilizatorii, din motive evidente, pe care le vom explica în detaliu într-un articol viitor.

  Nu ne interesează numărul, ci calitatea celor care ni se alătură, nu ne interesează să avem mulți utilizatori inactivi, dar în faza inițială preferăm câțiva utilizatori, care se ocupa, în fiecare zi timp de aproximativ 15-20 de minute. , să colaborăm cu noi toți, și între noi, pe baza unor proiecte concrete.

  Deși nu ne interesează cifrele, am atins de câteva luni un record, care ne-a permis să trecem la faza de nominalizare și să votăm 75% din regulamentul nostru oficial, iar finalizăm statutul, pe care toți. partidele noastre politice naționale. Avem utilizatori înregistrați, literalmente din fiecare țară din lume, chiar dacă din cei 3 utilizatori înregistrați, în statul Vatican nu suntem siguri, ar putea fi în Roma, și locuiesc lângă Vatican, sau doar turiști, dar vom face aflați când toți devin utilizatori înregistrați verificați.

  Cu grupurile de securitate facem toate verificările, să nu avem pe site-ul oficial vreun „intrus”, sau vreo persoană incompatibilă cu regulile noastre, cu valorile și cu idealurile noastre.

  Ne-am numit deja, și suntem activi, reprezentanții noștri oficiali, în fiecare țară a lumii, care vor avea, la rândul lor, sarcina de a organiza partidele noastre politice naționale și de a face alte numiri importante. În unele cazuri, din motive de securitate, vom lucra în alte țări, pentru că nu toate țările primesc cu plăcere organizația noastră politică. Nu toate țările doresc ca populația să aibă puterea de a decide și să poată propune orice lege.

  Nu ne interesează ce au făcut ei, ce fac sau ce vor face alte forțe politice.

  Metoda noastră de lucru este simplă, toți utilizatorii noștri înregistrați verificați, care sperăm că vor fi și viitorii noștri alegători, vor deține toate afacerile noastre și vor decide liber, dar informați, cu privire la fiecare decizie luată de partidele noastre politice. mod total și continuu fiecare alegere și fiecare vot al reprezentanților noștri politici, care pentru prima dată în lume vor fi în slujba celor care le dau puterea de a-i reprezenta. Reprezentanții noștri politici și partidele noastre politice vor fi slujitorii poporului, și nu invers.

  Cu excepția unui singur articol, sau a cel mult 2 sau 3, articole de critică, eventual constructive, a situației politice a fiecărei țări, preferăm să propunem, spunând ce vom face, și cum o vom face, decât a critica, sau mai rău, a da, vina pe alții. De când tocmai ne-am născut, singura vină pe care am avut-o, ca alegători, a fost că am votat și am făcut să luăm puterea, față de partide și față de oameni, care nu meritau încrederea noastră.

  Pentru cei interesați, creăm site-ul nostru independent de informare, mulțumim pe lângă utilizatorii noștri înregistrați verificați, care ne informează despre ceea ce se întâmplă pe teritoriile lor, și multor jurnaliști profesioniști, care ne ajută în mod anonim să creăm liber, complet, competent. și informații independente.

  De asemenea, creăm pe diversele noastre site-uri, diverse oportunități de afaceri, bancare, bani proprii, finanțe, afaceri, multimedia, sport, radio și TV și multe alte activități interesante.

  Creăm părți publice, pe toate site-urile noastre web, vizibile pentru toată lumea în diferite limbi, deocamdată sunt posibile traduceri ale fiecărei părți în engleză, ale fiecărui site web, în peste 100 de limbi, schimbând limba dintr-o formă convenabilă, cu meniu derulant, din engleză, la una dintre limbile prezente. Evident, tot ce este scris în limba engleză va fi publicat în timp, în fiecare limbă a lumii, pentru a permite o mai bună colaborare între utilizatorii noștri înregistrați verificați. Pentru 52 de limbi oficiale avem deja pagini publice de prezentare, și categorii de bloguri și discuții, pentru peste 30 de limbi avem (rezervate pentru utilizatorii noștri înregistrați) grupuri de limbi cu biroul de informații, cu întrebări de la utilizatorii noștri și răspunsuri. de la administratorii noștri.

  Am creat deja, în fiecare dintre site-urile noastre, grupuri de lucru și pagini de prezentare, publice, private și secrete, pentru fiecare țară din lume, și începem crearea de grupuri locale, pentru o prezență mai bună și completă pe teritoriul..

  Am creat deja, și suntem activi, și funcționează, toate grupurile speciale, securitate, legalitate, specialiști, afaceri, și facem multe alte activități importante.

  Am început deja multe proiecte, toate inovatoare, despre care vă vom povesti pe site-urile noastre, la momentul potrivit.

  Totul se întâmplă rapid, dar foarte atenți la fiecare detaliu, așa că suntem mândri de munca noastră.

  Suntem aproape pregătiți, pentru următoarea fază, deschiderea oficială. Vom începe cu prezentarea, prin toate mijloacele posibile, a activităților noastre și cu un comunicat de presă la nivel mondial, la nivel internațional, național și local. Vă vom comunica ca întotdeauna, atât conținutul textului comunicatului de presă, cât și persoanelor și mass-media cărora le-am trimis. De asemenea, vă vom spune cine a publicat materialul nostru și cine nu , astfel încât să vă dați seama cine informează și cine nu. De asemenea, vă vom spune cum vom colabora, cu cine ne va publica mesajele și, mai ales, cum nu vom colabora niciodată, și din orice motiv, cu cei care ne vor ignora.

  Cine va publica va fi partenerul nostru media, primind conform momentului publicarii, in previzualizare, informatiile noastre, care nu vor face acest lucru, vor primi un avertisment oficial, de la avocatii nostri, pe numele fiecaruia dintre utilizatorii nostri verificati inregistrati, cerand , care nu publică niciodată, fără autorizația noastră oficială, niciuna dintre informațiile noastre, fie că se referă la una dintre ele sau la oricare dintre activitățile noastre.

  Cu puțin cuvânt în gură, și cu câțiva utilizatori care ne vor ajuta, în curând vom fi cunoscuți în toată lumea.

  Cu siguranță ni se vor alătura mulți oameni inteligenți, pentru că deși suntem deschiși să primim întreaga populație mondială, este esențial pentru noi să alegem cu atenție primii utilizatori înregistrați, și să facem programările relative.

  Mulțumim celor peste 100.000 de prieteni ai noștri, care folosesc Aplicația noastră pentru sistemele Android, care funcționează bine și va fi publicată în curând, împreună cu cele pentru alte sisteme de operare, în App Store-urile respective.

  În acest articol de mulțumire, trebuie să facem unul special, numeroșilor noștri donatori, care în această perioadă dificilă au găsit niște sume mici, și alte mari, de donat organizației noastre politice internaționale. Vă reamintim să utilizați doar și exclusiv formularul de donație de pe site-ul nostru oficial, în meniul oficial, utilități, donații, pentru că este singurul care ne aduce banii, și să nu folosiți alte metode, pentru a nu-i arunca. îndepărtați-vă banii sau pagina să fie înșelată de o persoană fără inimă. Vă asigurăm că fiecare sumă primită va fi folosită în cel mai bun mod, pentru a ne îmbunătăți toate activitățile.

  Încheiem prin a mulțumi tuturor celor care colaborează cu noi. Deocamdată ați făcut-o gratuit, în timpul liber, dar în curând vom proceda la recrutarea, cu contracte de muncă sau de colaborare, pentru muncitori, studenți sau pensionari, a multora dintre utilizatorii noștri înregistrați verificați, despre care am văzut că aceștia fac o treabă bună și se fac folositori. Solicitările vor fi disponibile pe site-ul oficial și vor fi evaluate cu atenție, alegându-le pe cele mai bune.

  În următorul articol, vom publica câteva link-uri importante, pentru a vă permite să descoperiți galaxia noastră politică și universul nostru de proiecte inovatoare.

  Vă mulțumim tuturor, care veți citi mesajul nostru, suntem siguri că deja începeți să fiți curioși despre cum va continua marea noastră aventură. Am prevăzut totul, multe lucruri, frumoase, iar altele, din fericire puține, mai puțin frumoase. Nu este ușor să schimbăm și să îmbunătățim lumea, dar este obligația noastră să încercăm, de dragul nostru și pentru generațiile viitoare, cărora nu vrem să le lăsăm o lume înrobită de politică, care la rândul ei este sclava economie. Le vom lăsa o lume în care populația decide, politica execută și economia se adaptează. O lume care este justă, onesta, competentă și bazată pe meritele fiecărei persoane. O lume în care toată lumea va avea aceleași șanse, dar care îi va răsplăti pe cei care muncesc mai mult, fără a lăsa pe nimeni în urmă.

  Distribuie cu cât mai mulți oameni, alătură-te nouă, cât mai curând posibil.

  Cele mai bune felicitări și cele mai bune urări din partea întregului personal.

  DirectDemocracyS, proiectele și politica voastră, în toate sensurile!

  PS Vă rugăm să urmați cu atenție toate informațiile noastre, pentru înregistrare, și crearea profilului dvs. personal, și să respectați regulile de verificare a identității, pentru a nu risca să faceți greșeli. Totul este simplu, rapid, sigur, gratuit și cu unicul angajament din partea dumneavoastră de a nu fi doar spectatori, ci protagoniști ai politicii noastre și ai dumneavoastră inovatoare.

   

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Vielen Dank
  Tack Ty
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Thursday, 07 December 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START