Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  12 minutes reading time (2346 words)

  Πώς εγγραφείτε HTR

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  Όλοι οι νέοι χρήστες είναι υποχρεωμένοι να σέβονται όλους τους κανόνες μας, και όλες τις οδηγίες που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες μας. Πριν εγγραφείτε, διαβάστε προσεκτικά, έστω και πολλές φορές, όλες τις πληροφορίες μας. Πρέπει να είστε σίγουροι, συμβατοί και ικανοί για να συμμετέχετε στις δραστηριότητές μας.

  Διευκολύναμε, την εγγραφή, και τη δημιουργία του προσωπικού σας προφίλ.

  Πρέπει να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες, στο άρθρο που σας ενημερώνει πώς να εγγραφείτε, και να γίνετε μέλος μας.

  Το μόνο που χρειάζεστε, για να μπορέσετε να εγγραφείτε, είναι να έχετε μια προσωπική διεύθυνση email, να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Συνιστούμε να γράψετε σωστά τα δεδομένα πρόσβασής σας σε ένα φύλλο χαρτιού και μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, να τα αποθηκεύσετε σε ασφαλές μέρος. Για να πραγματοποιήσετε κάποιες δραστηριότητες, μετά την εγγραφή, θα ήταν χρήσιμο να έχετε και ένα smartphone.

  Για να γίνετε μέλος μας, να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα προσωπικό προφίλ, πρέπει να κάνετε κλικ στη φόρμα σύνδεσης στο "Δημιουργία προφίλ" και στην επόμενη οθόνη λίγο πιο κάτω, στο αριστερό κλικ στο λευκό γράψιμο, σε μπλε φόντο "Εγγραφή Σήμερα », ή απευθείας στο κύριο μενού στο « Εγγραφή ». Για να δείτε το κύριο μενού από συσκευές όπως smartphone, κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές δίπλα στο λογότυπό μας.

  Προσοχή: όλα τα μέρη που προηγούνται με αστερίσκο, κατά τη φάση εγγραφής, είναι υποχρεωτικά και αν δεν τα συμπληρώσετε, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα υποδεικνύει με κόκκινο χρώμα τα μέρη που λείπουν ή είναι λάθος. Εάν χρησιμοποιείτε τον αυτόματο μεταφραστή μας, να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε όλα τα ονόματα και τα γραπτά να μεταφράζονται καλά. Στις φόρμες εγγραφής και σε οποιοδήποτε περιεχόμενο γράφετε, ή για να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε γλώσσα, από τις περισσότερες από 100 διαθέσιμες.

  Πρώτα απ 'όλα, το μικρό τετράγωνο δίπλα στον αστερίσκο πρέπει να ελεγχθεί κάτω από το τμήμα όπου δηλώνεται:

  "Δηλώνω ότι αποδέχομαι, εγκρίνω, συμμορφώνομαι και εφαρμόζω για πάντα όλους τους κανονισμούς και τις οδηγίες που παρουσιάζονται στο στοιχείο μενού Νόμος."

  Αποδέχομαι ότι τα δεδομένα εγγραφής μου και τα προσωπικά μου δεδομένα, σε συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί απορρήτου, χρησιμοποιούνται και υποβάλλονται σε επεξεργασία από το διοικητικό προσωπικό και το προσωπικό ασφαλείας του ιστότοπου και του πολιτικού μας οργανισμού. Εάν είμαι ανήλικος, δηλώνω ότι έχω ενημερώσει τους γονείς μου για την πρόθεσή μου να γίνω μέλος του DirectDemocracyS.

  Η πρώτη οθόνη περιέχει βασικές πληροφορίες.

  Γράψτε το όνομά σας, το μεσαίο σας όνομα (αν δεν έχετε πρόβλημα γράψτε "Δεν το έχω") και το επώνυμό σας, μπορεί να είναι τα πραγματικά σας δεδομένα ή τα επινοημένα σας ονόματα (αν θέλετε να είστε και να παραμείνετε ανώνυμοι).

  Επιλέξτε ένα όνομα χρήστη, μπορεί να είναι το ψευδώνυμό σας ή ένα επινοημένο όνομα ή αν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ISO της χώρας συνήθους διαμονής σας (όπου έχετε δικαίωμα ψήφου), 2 ή 3 ψηφίων , για παράδειγμα ΗΠΑ ή ΗΠΑ για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, IT ή ITA για την Ιταλία και ούτω καθεξής, ακολουθούμενα από τουλάχιστον 6 και το πολύ 12 τυχαία γράμματα και αριθμούς (μην χρησιμοποιείτε σύμβολα). Τους κωδικούς ISO των χωρών του κόσμου, μπορείτε να τους βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://en.wikipedia.org/wiki/ISO_3166-1 πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε τον ακριβή κωδικό, 2 ή 3 ψηφίων. Ελέγχετε πάντα εάν το όνομα χρήστη είναι διαθέσιμο ή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στον ιστότοπό μας (σε αυτήν την περίπτωση αλλάξτε κάτι).

  Ένας κωδικός πρόσβασης με τουλάχιστον 12 αριθμούς, γράμματα και σύμβολα. Πρέπει να είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς και πρέπει να περιέχει και τα δύο γράμματα (κατά προτίμηση πεζά και κεφαλαία), αριθμούς (ενδεχομένως όχι διαδοχικά ή αντίθετα), ακόμη και μερικά σύμβολα. Ένας περίπλοκος και απρόβλεπτος κωδικός πρόσβασης προστατεύει τον λογαριασμό σας και το προφίλ σας θα είναι ασφαλές. Σας συνιστούμε να αλλάζετε συχνά τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Επιβεβαιώστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για να βεβαιωθείτε ότι είναι πανομοιότυπος με τον πρώτο. Σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για διάφορους ιστότοπους και συσκευές. Πρέπει να είναι πανομοιότυπα!

  Η προσωπική σας διεύθυνση email, η οποία είναι έγκυρη και στην οποία έχετε πρόσβαση.

  Επιβεβαιώστε ξανά την προσωπική σας διεύθυνση email για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστές. Πρέπει να είναι πανομοιότυπα !

  Μπορείτε να επιλέξετε τη ζώνη ώρας σας ή να φύγετε από τη δική μας, προς στιγμή σας συμβουλεύουμε να αφήσετε τη δική μας και αυτή του Γκρίνουιτς.

  Στο δεύτερο μέρος, μόνο εν μέρει υποχρεωτικό, στην πρώτη ενότητα, γράφετε το φύλο M ή F, εάν είστε ρευστό, γράψτε αυτό που νιώθετε ότι είστε, όταν δημιουργήσετε το προφίλ σας, μπορείτε να το αλλάξετε, εάν χρειαστεί, αφού έχετε ζήτησε και έλαβε εξουσιοδότηση από τον διαχειριστή και τον υπεύθυνο επικοινωνίας.

  Σημειώστε την ημερομηνία γέννησής σας, ημέρα, μήνα, έτος. Πρέπει να είναι ακριβές.

  Εάν θέλετε, γράψτε τη διεύθυνσή σας ως χώρα, πολιτεία, περιοχή, επαρχία, περιφέρεια και πλήρη διεύθυνση, την οποία μπορείτε να γράψετε μόνοι σας, στην παρακάτω φόρμα ή χρησιμοποιήστε το εύχρηστο εργαλείο εντοπισμού. Εάν δεν είστε στο σπίτι, ο ιχνηλάτης δεν θα σας εντοπίσει σωστά, οπότε γράψτε με το χέρι σε αυτή την περίπτωση. Δεν είστε υποχρεωμένοι να γράψετε την πλήρη διεύθυνση, κατά τη φάση της εγγραφής, αλλά σας υπενθυμίζουμε ότι είστε υποχρεωμένοι να γράψετε το όνομα της χώρας συνήθους διαμονής, στην οποία ζείτε τουλάχιστον 6 μήνες το χρόνο.

  Όποιος δεν γράφει τουλάχιστον τη χώρα, δεν θα ενεργοποιηθεί ποτέ από τους διαχειριστές μας.

  Γράψε ξανά, τη χώρα διαμονής σου, όπου περνάς περισσότερους από 6 μήνες το χρόνο.

  Πρέπει να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε ότι έχετε δικαίωμα ψήφου στη χώρα διαμονής σας. Πρέπει να διαλέξεις μεταξύ ναι και όχι.

  Πρέπει να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε ότι έχετε το δικαίωμα να είστε υποψήφιος στις εκλογές στη χώρα διαμονής σας. Πρέπει να διαλέξεις μεταξύ ναι και όχι.

  Εάν θέλετε, σημειώστε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, πριν από τον κωδικό περιοχής της χώρας σας, ακολουθούμενο από τον κωδικό περιοχής και τον κωδικό της εταιρείας σας.

  Εάν έχετε μια προσωπική ιστοσελίδα, μπορείτε να τη γράψετε αν θέλετε.

  Μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία χρήστη 180 px x 180 px, καθώς και ένα εξώφυλλο μεγέθους 940 px x 350 px. Μπορείτε επίσης να μην ανεβάσετε τη φωτογραφία και να το κάνετε αργότερα. Το σημαντικό είναι ότι δεν είναι άσεμνες φωτογραφίες, ή που απεικονίζουν άλλα άτομα (χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση), που δεν κάνουν διαφήμιση κανενός είδους. Μπορεί να είναι μια φωτογραφία σου, ακόμα και να σε απεικονίζει, όλα πρέπει να είναι χωρίς διαφημιστικά σύμβολα οποιουδήποτε είδους, αλλά μπορεί να είναι και ένα τοπίο, ή μια φωτογραφία που σου αρέσει, πάντα με τα προηγούμενα χαρακτηριστικά.

  Μπορείτε να γράψετε, αν θέλετε, τις επαφές σας στα κοινωνικά δίκτυα ή διάφορα μηνύματα, αλλά προσέξτε, αν το αποφασίσετε, θα είναι ορατά σε όλους, ακόμα και στους επισκέπτες μας, οπότε δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε στο ώρα εγγραφής. WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Telegram, είναι αυτά που είναι διαθέσιμα, αν έχετε άλλα μπορείτε να τα γράψετε αργότερα.

  Σημειώστε, εάν έχετε, τη δεύτερη χώρα διαμονής σας, όπου περνάτε λιγότερο από 6 μήνες το χρόνο.

  Πρέπει να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε ότι έχετε δικαίωμα ψήφου στη δεύτερη χώρα διαμονής σας. Πρέπει να διαλέξεις μεταξύ ναι και όχι.

  Πρέπει να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε ότι έχετε το δικαίωμα να είστε υποψήφιος στις εκλογές στη δεύτερη χώρα διαμονής σας. Πρέπει να διαλέξεις μεταξύ ναι και όχι.

  Εάν ζείτε ή έχετε δικαίωμα ψήφου και, ή ακόμη και είστε υποψήφιος, σε άλλες χώρες, μπορείτε να το κοινοποιήσετε μέσω μιας φόρμας, στον διαχειριστή σας, μέσω των εκπροσώπων σας στο DirectDemocracyS, την οποία θα γνωρίζετε αφού εισέλθετε, για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα μας.

  Μπορείτε να γράψετε, ήδη στη φάση της εγγραφής, την κεφαλίδα του προσωπικού σας προφίλ. Θα ήταν χρήσιμο αν έγραφες, με λίγα λόγια, τον λόγο για τον οποίο είσαι μαζί μας.

  Προσοχή: όλα τα μέρη που προηγούνται με αστερίσκο, κατά τη φάση εγγραφής, είναι υποχρεωτικά και αν δεν τα συμπληρώσετε, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα υποδεικνύει με κόκκινο χρώμα τα μέρη που λείπουν ή είναι λάθος.

  Ως προτελευταίο καθήκον που έχετε, για να εγγραφείτε και να γίνετε μέλος μας, θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε άνθρωπος και όχι ρομπότ. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο τετράγωνο δίπλα στο "I am not a robot" για να αποδείξετε ότι είστε άνθρωπος και όχι ρομπότ!

  Αφού ολοκληρώσετε τα πάντα, σωστά και ειλικρινά, και ελέγξετε τα πάντα, κάντε κλικ στο "Εγγραφή" κάτω δεξιά.

  Εάν τα έχετε κάνει όλα, ακριβώς όπως απαιτείται, το σύστημά μας θα σας ενημερώσει αμέσως ότι ήσασταν καλά και ότι όλα έγιναν καλά. Μπράβο!

  Πρέπει να συμπληρώσετε όλες τις υποχρεωτικές οθόνες και να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία, σύμφωνα με τους προηγούμενους κανόνες. Εάν κάποια προσωπικά δεδομένα, δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους χρήστες, ή επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, μπορείτε απλά να γράψετε «Δεν απαντώ». Να ελέγχετε πάντα τα εισερχόμενα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, στο φάκελο SPAM, γιατί καθώς το σύστημά μας στέλνει πολλά μηνύματα στους νέους μας χρήστες, ορισμένοι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θεωρούν τα μηνύματά μας ως ανεπιθύμητα μηνύματα. Φυσικά, τα μηνύματά μας είναι ασφαλή και δεν είναι σκουπίδια. Να ελέγχετε πάντα ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την οποία σας στέλνουμε το email έχει κατάληξη @ disrectdemocracys.org ή εάν είστε επίσης χρήστες μας στους ιστότοπους οικονομικών, οικονομικών ή πληροφοριών, επικοινωνίας, ραδιοφώνου, τηλεόρασης, αθλητικών και άλλων τις αντίστοιχες καταλήξεις τους, για παράδειγμα @ newopo.tk, @ mywebmybank.tk, και ούτω καθεξής.

  Σε σύντομο χρονικό διάστημα, που ποικίλλει από λίγα λεπτά έως μία ημέρα, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, με την επιβεβαίωση ότι έχετε εγγραφεί και ότι οι διαχειριστές μας θα ενεργοποιήσουν το προσωπικό σας προφίλ και κατά συνέπεια, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορεί να έχει πρόσβαση στον ιστότοπό μας, με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας που έχετε επιλέξει, κατά την εγγραφή σας.

  Προειδοποίηση: για λόγους ασφαλείας, δεν αποστέλλουμε τον κωδικό πρόσβασής σας, με κανένα από τα μηνύματά μας, αλλά μόνο το όνομα χρήστη σας (που έχετε επιλέξει), το οποίο από εκείνη τη στιγμή συνδέεται από το σύστημά μας, με αυτοματοποιημένο τρόπο, στην προσωπική σας διεύθυνση email. Για το DirectDemocracyS και για όλα τα σχετικά έργα μας, το όνομα χρήστη σας είναι έγκυρο μόνο που συνδέεται με τη διεύθυνση email σας. Αυτό είναι χρήσιμο για να μπορείτε να ανακτήσετε το προφίλ σας, εάν κατά τύχη ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Η διαδικασία, πλήρως αυτοματοποιημένη, είναι απλή και άμεση, αλλά όσοι δεν θυμούνται, ή χάνουν τον κωδικό πρόσβασής τους, θεωρούνται επιφανειακά από εμάς και μας δείχνουν τη λίγη προσοχή που έχετε για εμάς. Και θα πράξουμε ανάλογα. Δείχνουμε άσχημα; Έχουμε δίκιο, είσαι πολύ σημαντικός για εμάς και είναι σωστό το συναίσθημα να είναι αμοιβαίο.

  Όπως γνωρίζετε, είμαστε πολύ επιλεκτικοί και επιλέγουμε τους χρήστες μας πολύ προσεκτικά.

  Το δεύτερο βήμα, που θα πρέπει να κάνετε, για να γίνετε αποδεκτοί, είναι να μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας, στη φόρμα ενεργοποίησης Main Menu, Utilities, Documents and Files. Κατεβάστε τη φόρμα, στη γλώσσα σας, σε μορφή: .doc ή .docx, συμπληρώστε την, αυτή τη φορά με κάθε λεπτομέρεια που ζητάτε, με τα πραγματικά και πλήρη δεδομένα σας. Μαζί με τη φωτογραφία του εγγράφου ταυτότητάς σας (κατά προτίμηση το αρχείο .pdf έχει μετατραπεί), ανεβάστε τη συμπληρωμένη φόρμα (κατά προτίμηση το αρχείο .pdf μετατράπηκε) και εάν έχετε ηλεκτρονική υπογραφή, υπογράψτε ηλεκτρονικά το αρχείο .pdf με το έγγραφο ταυτότητάς σας και τη φόρμα με τα προσωπικά σας δεδομένα.

  Με την ηλεκτρονική υπογραφή του εντύπου και του εγγράφου ταυτότητας, όταν ενεργοποιηθείτε από τους διαχειριστές μας, δεν θα γίνετε εγγεγραμμένος χρήστης, αλλά επαληθευμένος εγγεγραμμένος χρήστης και θα έχετε μπλε έλεγχο στο προσωπικό σας προφίλ, στην περιοχή Κοινωνικά, της ιστοσελίδας μας. Επίσης, θα αποφύγετε να γίνετε επαληθευμένος χρήστης, μέσω των συγκεκριμένων διαδικασιών μας, εντός 15 ημερών από την εγγραφή σας. Θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και θα μπορέσετε να εργαστείτε σε πολύ σημαντικούς ρόλους και δραστηριότητες.

  Στείλτε τα δύο έγγραφα, με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο πρέπει να είναι ως απάντηση, στο πρώτο μας μήνυμα και με κανέναν άλλο τρόπο.

  Μόλις λάβουμε το μήνυμά σας και ελέγξουμε τα δεδομένα σας, θα λάβετε ένα μήνυμα από εμάς, στο οποίο κοινοποιούμε τον προσωπικό σας αριθμό ταυτοποίησης, τόσο στο DirectDemocracyS όσο και σε όλα τα άλλα προαιρετικά έργα μας.

  Από τη στιγμή της εγγραφής, θα έχετε τον προσωπικό σας αριθμό, συσχετισμένο με το όνομα χρήστη σας και φυσικά τη διεύθυνση email σας. Μετά την αποστολή της φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία και τη φωτογραφία του εγγράφου ταυτότητάς σας, ψηφιακά υπογεγραμμένο και ανυπόγραφο, εάν δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, το προσωπικό σας προφίλ θα ενεργοποιηθεί από έναν από τους διαχειριστές μας.

  Όταν το προφίλ σας ενεργοποιηθεί, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης από το σύστημά μας. Σε περίπτωση που το προσωπικό μας, της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας, χρειαστεί άλλες λεπτομέρειες, θα μπορεί να σας στείλει περαιτέρω αιτήματα για διευκρινίσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγχετε πάντα ότι το email που επικοινωνεί μαζί σας στο όνομά μας έχει την αρχική γραφή: ασφάλεια (γραμμένο στα αγγλικά) και κατάληξη @ directdemocracys.org, πάντα ελέγχετε.

  Να θυμάστε πάντα ότι κανένας από τους διαχειριστές ή επίσημους αντιπροσώπους μας δεν θα σας ζητήσει ποτέ να γράψετε τον κωδικό πρόσβασής σας και δεν θα σας ζητήσει ποτέ χρήματα ή τραπεζικά στοιχεία. Κανείς, εκτός από εσάς, δεν θα γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασής σας και τους κωδικούς πρόσβασής σας, τους οποίους πρέπει να κρατάτε με προσοχή. Σε περίπτωση απώλειας, μπορείτε να ανακτήσετε την πρόσβαση επαναφέροντας έναν νέο κωδικό πρόσβασης, μέσω της αυτόματης διαδικασίας, απευθείας από τις διάφορες φόρμες σύνδεσης στον πολιτικό μας ιστότοπο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με άτομα που επικοινωνούν μαζί σας ή μιλούν για λογαριασμό μας, πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα, με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, στην Ειδική Ομάδα Ασφαλείας μας, απευθείας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, την οποία μπορείτε να βρείτε στο κύριο μενού , στις Επαφές, Ειδικές ομάδες, Ομάδες ασφαλείας, Ασφάλεια.

  Μετά την ενεργοποίηση από την Ομάδα Ειδικών Διαχειριστών μας, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στη φόρμα σύνδεσης.

  Για να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι μπορείτε να κάνετε, μόλις εισέλθετε, θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες και όλες τις οδηγίες.

  Ελάτε μαζί μας και μοιραστείτε.

  Ευχαριστώ για την ΠΡΟΣΟΧΗ σου. Τις καλύτερες ευχές.

  DirectDemocracyS, η καινοτόμος πολιτική σας, πραγματικά από κάθε άποψη!

  Σύντομα θα δημοσιεύσουμε μερικές από τις ερωτήσεις σας σχετικά με την εγγραφή και την ενεργοποίηση των χρηστών μας, στις οποίες θα απαντήσουμε με σαφήνεια και ειλικρίνεια.

  https://www.directdemocracys.org/social/registration

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Hvordan registrerer du deg
  Kuinka rekisteröidyt HTR
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Tuesday, 27 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts