Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  29 minutes reading time (5841 words)

  Мир с предаване PWS

  Поради какви причини бихме били готови да се бием, рискувайки да умрем?

  Със сигурност всички, с малки изключения, болни хора бихме се борили и бихме дали живота си, за да защитим хората, които обичаме. Друга причина може да бъде, за да защитим нашия дом и нашите имоти, които са ни стрували труд и упорит труд. Последната, но може би най-малко познатата от някои страхливци е борбата за свобода, нашата, на нашите близки, приятели, познати и съграждани, и за суверенитета на собствената държава. Всеки, който е служил в армията, знае, че човек се заклева да защитава своята страна, своето знаме, своя суверенитет и свободата на своето население. Дори борбата за собствената свобода, освен етичен и граждански дълг, пречи на мнозина да престъпят закона, за да не попаднат в затвора, а следователно и да бъдат лишени от свободата си.

  Вече анализирахме в някои статии трагичната и насилствена инвазия на Русия в Украйна.

  Нашата позиция и позицията на всеки със здрав разум е, че всяко насилствено действие от когото и да било трябва да бъде осъждано, винаги.

  В предишната статия говорихме за това кой печели и кой губи от този военен конфликт и казахме, че според нас и според нашите експерти различни групи специалисти, базирани на документи и информация, с която разполагаме, има и ще има хора, които произвеждат или продават оръжия, които забогатяват и които ще забогатеят и в бъдеще. За лошите хора няма значение дали богатството им се увеличава, с много смъртни случаи, наранявания, изнасилвания, масови гробове, бежанци, болка и създавайки толкова много страх у хората. Тези презрени действия са следствие от алчността, егоизма и каменното сърце на някои много могъщи и безскрупулни хора. Същото важи и за онези, които ще трябва да възстановят разрушена държава, следователно инженери, архитекти, компании за производство на строителни материали, строителни компании и съответните им собственици. Защото с военните действия, войните, тероризма печелят и много хора, на които не им пука, че за да станат още по-богати, много невинни хора са загинали, ранени, изнасилени, уплашени и е трябвало да бягат, от насилието, предизвиквайки нов спирала на омраза и търсене на отмъщение.

  Обяснихме как войната не е била предотвратена (и беше възможно да се направи това) чрез нагласи, които много лидери на различни държави един ден ще трябва да ни обяснят. Беше достатъчно да използваме дипломация, за да предотвратим цялото зло, което виждаме и сме познавали през цялата човешка история. Би било достатъчно да използваме логика, здрав разум и взаимно уважение на всички хора.

  Обичайният метод, използван вече в миналото, се състои в избиране на държава, създаване на напрежение, атаки и терористични актове или партизанска война, след което двете суперсили да се сблъскат на „неутрално“ поле, за да консумират оръжия, обикновено остарели , да отвърнат на военния си арсенал. Виждали сме го в Сирия и в много страни, това е история, която се повтаря и никой експерт никога няма да може да оспори нашите твърдения. Предишната ни статия накара някои да повярват, че с това, което написахме, искахме по някакъв начин да се опитаме да оправдаем руския президент Путин и неговите съветници, които не са пресметнали добре последствията от трагичните си действия и лошите си решения.

  Нека на всички е ясно, че нашата позиция е била, е и винаги ще бъде в полза на тези, които се защитават, а никога на тези, които нападат. И го казваме без съмнение, всеки, който напада, ще бъде съден от нас като престъпник. Не ни питайте къде бяхме, когато САЩ нападаха други държави, защото ние не съществувахме или все още не бяхме оповестени. Би било все едно да обвиняваме настоящите германски граждани за избухването на Втората световна война, причинена също от страха на германското население от бунт срещу кръвожаден диктатор. Но за нацизма ще говорим в специална статия.

  Няма причини за военни намеси, населението на различните държави е това, което трябва да налага и защитава интересите си без насилие, но със споразумения и преговори, в които една от основните ни ценности е взаимното уважение на всички хора. За DirectDemocracyS само местното население, а не санкциите и външните намеси за дестабилизиране и създаване на преврати, трябва да реши кой да ръководи всяка страна. Сигурни сме, че само нашият политически проект може да осигури Мир, Справедливост, автентична демокрация (а не фалшива и частична) и благосъстоянието на цялото световно население.

  DirectDemocracyS и всички свързани проекти, заедно с всички наши потребители, ние обичаме точно по същия начин, всички популации на земята, следователно, както украинското, така и руското население. Ние никога не обобщаваме, никога не обвиняваме децата за грешните действия на техните бащи, дядовци, прадядовци или предци. Разглеждаме бедствията на историята, опитвайки се да избегнем повтарянето на всички различни епизоди на насилие, с които сме свикнали. Почти всяка страна в света и почти всяко разнообразно население има много неща, от които се срамуват, и неща, за които да се извинят на другите. Историята е пълна и не изглежда подходящо да се прави списък в тази статия. Но ще го направим в бъдеще.

  Да започнем с някои исторически данни, тъй като някои хора се информират, само където им се каже, какво им харесва и които обичат да коментират историята, но пропускат или крият, а често и избягват частите, което би ги направило невежи , и то недобросъвестно.

  Будапещенски меморандум.

  Меморандумът за гаранции за сигурност във връзка с присъединяването на Украйна към Договора за неразпространение на ядрени оръжия, по-известен като Будапещенския меморандум по името на унгарската столица, в която е подписан, е споразумение, парафирано на 5 декември 1994 г. и регистриран на 2 октомври 2014 г. между Русия, Съединените щати, Обединеното кралство и Украйна, с който последната, придържайки се към договора за неразпространение на ядрено оръжие, формализира отказа от ядрени оръжия, които притежава след разпадането на СССР .

  В замяна на доставка на 1900 ядрени бойни глави на Русия, която обеща да ги изведе от експлоатация през следващите две години, с гаранции от Съединените щати и Обединеното кралство, Украйна получи гаранции от другите подписали страни за своята сигурност, независимост и териториална цялост.

  Въпреки денонсирането на правителството в Киев за нарушаването на меморандума от Москва след руското нахлуване в Крим през 2014 г., няма съгласие относно естеството на последиците от това нарушение, тъй като нито Съединените щати изрично обещаха неограничена подкрепа, нито гаранции за пряка намеса, нито смята ли Обединеното кралство, че има условия за casus foederis.

  Първи анализ.

  Ако Украйна, преди руската инвазия, имаше своите 1900 ядрени бойни глави, никоя държава никога не би си позволила да пресече границите й или да я бомбардира. Така че оттук нататък каквото и да се случи, не е по вина на Украйна, а на нейните руски братя и донякъде дори на нашите западни страни.

  Но ако искаме да се върнем малко по-назад, в измъчената история между руснаци и украинци, бихме могли да стигнем до лукавия за тях, но безмилостен за други населения избор на руснаците да депортират хиляди, а в някои случаи и стотици хиляди на техните собствени граждани, от най-отдалечените райони на тяхната огромна страна, за да ги смесват и да ги поставят в контакт с украинците, с молдовците, с латвийците, литовците, естонците и много други. Избор на депортиране, започвайки от Руската империя, с няколко стотици хиляди и след това достигайки до милиони хора (от съветския комунистически режим), всички взети от техните земи (в които са живели в мизерни условия) и заселени до народите , че на практика те са били спокойни, хегемон в своите територии и че са смятали руснаците за свои защитници, а в някои случаи и за братски народи. Внимание, говорим за масови депортации, а не за доброволни, естествени миграции на части от определени популации от една територия на друга.

  Причините за депортациите са ясни на всички, но някои хора, за които ще говорим след малко, се нуждаят от допълнителни обяснения. Във всички тези области бяха необходими анклави със силно руско присъствие, депортирани със сила, изнудване или с обещания за по-добър живот в други страни, за да се създадат зони на напрежение, за да има след време различни причини, за военно нападение и завладяване на по-малки, по-малко силни, лесно отслабени държави, с години, често десетилетия, на терористични действия, партизанска война и насилие от онези, които са били депортирани там.

  Тъй като има толкова много намалени умове наоколо, ние го обясняваме отново, могъщите от времето, цар и благородство (преди) и комунистическите лидери (след руската революция и последната фаза, наречена Октомврийската революция), имаха нужда от причини за да депортират хора и да преместят бедното население на почти цялата им страна, беше достатъчно да се повиши, дори много малко, стандартът им на живот, който преди беше под прага на оцеляване, създавайки малко по-добър живот за тях, в нови територии. Тези, които нямат почти нищо, за няколко обещания, често неспазени, биха били готови да напуснат земите си.

  Първо царете, а след това престъпните комунистически лидери, само създаваха проблеми на населението или по-скоро на населението, което самите те обединиха по изкуствен начин и с ясни цели за завладяване и по-нататъшно господство.

  Винаги за обикновените, които си мислят, че знаят всичко (уж информирани и уж честни), обясняваме всичко по-добре. Дори за тези, които имат или ясни икономически интереси (платени от различните финансови и икономически политически сили), политически мотивации (за да завладеят някой болен ум, те биха продали майките си), разочарования (тези, които не са постигнали нищо в живота преди всичко, защото от собствената си неспособност трябва да намерят виновник), омраза към Запада (по-добре да мразиш онези, които не реагират, ако са мразени, отколкото да мразиш силните), необходимостта да влагаш глупави идеи в главите на хората в затруднение (като казваш само част от фактите, тази, която е полезна за собствените цели, оставяйки неудобните части), за създаване на социална омраза (просто е да ядосате разочарованите хора, просто ги накарайте да се поддадат на най-лошите лъжи и да обвинявате другите), и често обединени от пълно невежество (често тези, които вярват, че един интелектуалец е политизиран до крайност, и не разпознава реалността, и не гледа на историята с отворен ум), ние, обясняваме го отново, депортациите почти винаги създават хаос, бунтове, бунтове и насилие, терористични атаки, окупации, ранени, смърт и болка, не само в населението, презряно от толкова много хора, но също и в семействата на депортираните руснаци, които преминаха от глад и страдание на собствените си територии към насилие , и до смърт, в новите географски области, в които са били принудени да живеят. С обичайната спирала на омраза и отмъщение, която подхранва всички насилствени действия, правейки презрените хора богати, карайки невинни хора да страдат.

  Пишем всичко това, дори няколко пъти, за да демонстрираме и да го изясним дори на маниаците, които пишат, говорят или правят видеоклипове, в които са на страната на злото, в някои случаи от страх на самото зло, в други случаи съчетано с истинско и правилно промиване на мозъци от хора, които се правят на интелигентни, но създават надежди (за социално отмъщение), в хора, неспособни да „разсъждават сами“, дори и да се хвалят с това . Слабите разсъждават само с умовете на другите, вярвайки, че разсъждават със собствените си.

  С края на царете депортациите се увеличиха, с пристигането на една от най-фалшивите, презрени и несправедливи идеологии, която създаде повече страдание, насилие, болка, рани и преди всичко смъртни случаи в човешката история.комунизмът, съставен на краен етатизъм. Руските граждани първо имаха царете, които експлоатираха, заедно със своето благородство, цялото богатство, което принадлежеше на народа, след това комунистите, които бяха надеждата (за много неграмотни) и възможността за социална справедливост (никога не приложена на практика , партийните лидери бяха почитани, богати, могъщи, със сигурност не толкова, колкото хората), но те дадоха богатствата на Русия на членове на партията и няколко фаворити, почти винаги причинявайки повече щети и несправедливости, отколкото тези, които направиха монархия. Сякаш това не беше достатъчно, комунизмът направи една селскостопанска страна фалшиво индустриализирана страна (с често остарели машини), унищожавайки селското стопанство, което беше експлоатирано, първо от комунизма, от няколко образовани благородници, но често, също и от много специализирани семейства, за многовековна история, да я дадат в ръцете, с комунизма, на хора без учение, без никакво качество, ако не и принадлежност към една партия.

  С края, чрез имплозия, на провалилия се комунистически режим, за руснаците настъпи диктатура и олигархия, които поставиха цялото богатство на Русия в ръцете на няколко олигарси, внимателно подбрани от Путин. Малко хора (олигарсите), които без никакви заслуги и без никаква компетентност управляват цялото богатство, което трябва да принадлежи и да се експлоатира от цял народ.

  И така, в обобщение, богатствата на руското население преминаха от много благородни хора, с култура и учене (също защото само богатите в онези дни можеха да учат), към няколко комунистически лидери, без учене, идеологически и манипулируеми, които имаха за подчинени хора с още по-ниско образование (с идеологическо промиване на мозъци, в партийни школи, което не е образование и култура, а само пропаганда), и манипулирани, и контролирани от лидерите, на единната партия (защото комунизма не позволява опозиция). Лидерите на комунистическата партия не можеха да позволят на интелигентни или политически опитни, дори образовани или неидеологизирани хора да имат важни роли, за да не рискуват да получат положителни резултати и следователно, за да не бъдат изпреварени в партийните йерархии . Веднага след като това се случи, с президента Горбачов, комунистическият режим приключи завинаги в Русия и в целия Съветски съюз.

  Как да не почувстваш състрадание и искрена солидарност дори към руския народ, който във всяка част от новата история винаги е преминавал от един експлоататорски, несправедлив режим към друг режим, който винаги е по-лош от предишния. Техните богатства никога не са им принадлежали, а на много благородници, някои партийни лидери и накрая, на много малко олигарси на Путин, поставени там като подставени лица, без да имат никаква компетентност, никакви заслуги и никакво право да експлоатират собственото си удоволствие, богатството на руският народ.

  Тогава пристигна Путин (след кратката история на „преходния“ президент Борис Николаевич Елцин, за която може би ще говорим в друга статия).

  Сегашният руски президент олицетворява разочарования комунист (за толкова обичания, дори от мнозина разочаровани на Запад), но също и идеологическия, без критичен дух и с наистина посредствена култура и образование, което предвид неговото невежество, неговата неспособност , неговият фалшив национализъм и неговият фалшив антинацизъм (който беше единственият начин да събуди отново старите комунисти), заплашва да унищожи повече от половината свят.

  С разпадането на Съветския съюз много страни станаха независими държави, но се оказаха, с части от техните „древни“ територии, пълни с руснаци (преди това депортирани), които намериха помощта, а не безкористно, от произхода на родната си страна ( Нова Федерална република Русия), винаги са създавали насилие, безредици и са искали независимост. Впоследствие иска да бъде интегриран, против всички международни закони, в Русия.

  Първо с референдумите, непризнати от никого, често с измами и насилие от всякакъв вид, след това с военното анексиране на Русия, на Крим (полуостров, за който също претендира, не пряко, Турция), след това с последващите референдуми и насилието в Донбас, т.е. в районите на Донецк, Луганск и Харков.

  Тук посредствените, невежи, разочаровани хора, неспособни да разсъждават, започват част от историята си, отново от Крим и от 2014 г. нататък. Преди всичко, благодарение на повтарящото се промиване на мозъци и омраза, подклаждана от обичайните печалбари, на народното лековерие, за тях всичко започна с реципрочни атаки, от 2014 г. насам. В които, винаги според тях, със сигурност не въз основа на документи, украинците, "щели да изтребят руснаците". Което не е вярно, мъртвите са еквивалентни, по всички документи единодушно признати. Това показва, че идеологичните хора, които през по-голямата част от живота си са вярвали в политически идеал като комунизма (който се смята, че е причинил около 95 милиона смъртни случая в своята тъжна история), „красиви отвън и гнили отвътре“ , те едва ли осъзнават, че са сгрешили. Тогава тези, които подкрепят политиката, като спортните привърженици, дори ако историята осъди политиката, която толкова обичаме, едва ли ще признаят, че почти през целия си живот са били от грешната страна на историята. Но ние ще говорим за комунизма, нацизма, фашизма, в статии, посветени на тези истински катастрофи за човечеството.

  Насилието, от 2014 г. нататък, беше реципрочно и причини жертви, почти равни по брой, сред населението на Русия, Украйна, татари и други малцинства. По този начин няма победители или губещи, нито по-добри, нито по-лоши популации. Всички те са анализирани и може би в бъдеще ще направим статия, посветена на това насилие. Обобщаваме, че руснаците често атакуваха първи, а украинците защитаваха своя суверенитет и териториална цялост. За съжаление, както вече споменахме, с много реципрочно насилие, в продължение на много години, без почти никой в други държави да иска обяснения или да търси мирни решения.

  Едно решение би могло да бъде гарантирането на справедлива и реална местна автономия, както е предвидено в нашите правила за международна политика, гарантираща териториалната цялост и суверенитета на всяка страна, като същевременно зачита всички населения и правата на малцинствата.

  Но нека вземем пример, който дава представа за случилото се.

  Вие притежавате къща с няколко стаи и вие сте украинското семейство, казват ви да се обедините с по-голяма къща, да я направите огромна (Съветския съюз), заедно с всичките ви съседи, включително тези, които се наричат Русия , че са голямо семейство и че имат къща, много по-голяма от твоята. Приемате, създавате огромна къща (СССР) и с течение на времето вашите съседи казват, че искат да използват някои от стаите ви, в които вие, имате някои от членовете на вашето семейство, които живеят там, там са вашите мебели и много от вашите съкровища. Те ви казват, че ще се обединят в едни и същи стаи, за да ви помогнат да ги използвате заедно с членовете на вашето семейство. Приемете, защото вие сте две сплотени семейства, в които много ваши роднини са създали семейства, със съседите ви. В един момент се решава, че те вече не са обединени и всяко семейство трябва самостоятелно да се грижи за нуждите си. Вие, украинското семейство, което имате защитни оръжия, които могат да гарантират вашата безопасност, решавате да се откажете да държите оръжия у дома, с гаранцията, че винаги ще бъдете защитени от вашите съседи, семейството Русия. Дайте им, на руснаците, всичките си най-мощни оръжия, с гаранцията, че ще бъдат защитени, с гаранциите, също и на вашите съседи, Обединеното кралство, Европа и САЩ. След известно време, виждайки, че семейство Русия е завзело със сила и много насилие много стаи в къщата на семейство Чечения, поставяйки един от техните роднини като глава на семейството. След това семейство Русия, отново насила, превзема една четвърт от къщата в съседна Грузия и си сътрудничи със семейството на Беларус, претендирайки за стаи дори във вашата украинска къща. В този момент започвате да се страхувате и разбирате, че сте направили голяма грешка, като сте дали най-мощните оръжия именно на най-опасните си съседи, които освен всичко друго, вече имат някои свои роднини в някои от вашите стаи. Тези руски роднини, подстрекавани от собственото си руско семейство, разрушават различните стаи, замърсяват стените и не боядисват, не поддържат чистота и ред, застрашават и безопасността на вашите украински роднини, които живеят в същите стаи с тях. Освен това слагат някой от роднините ти за глава на цялото ти семейство и се сърдят, когато семейството ти го "падне", да сложи глава на семейството ти. В този момент руснаците, които живеят във вашите стаи (първо стаята на Крим), решават по насилствен начин да станат първо по-автономни, а след това независими и да се присъединят към великото руско семейство, което не се колебае да окупира , насила, вашата стая, дори ако почти всички съседи казват, че не е правилно и законно да се отнемат стаите на чужди къщи по този начин. В този момент вие решавате да се обедините със семействата на Европа, Обединеното кралство и Съединените щати, за да получите помощ, защото семейството на Русия не спази обещанието си (да ви защитава и да гарантира вашата териториална цялост и суверенитет), и не се поколеба да отнеме, атакувайки ви, една от стаите ви. Веднага след като семейството на Русия научи за това, то ви нападна, използвайки като причина факта, че не искат свободни, частично демократични семейства (НАТО, Европа) като съюзници на своите съседи. След това той ви бомбардира, изнасилва вашите роднини, убива ви и ви ранява, принуждавайки толкова много от вашите роднини да напуснат дома ви, опитвайки се да избягат от смъртта и насилието. Русия ви отнема още 2, 3 стаи, с нечувано насилие, спрямо близките ви. Съседите Европа, Обединеното кралство и Съединените щати, които ви гарантираха, заедно със семейството на Русия, вашата сигурност, бяха слаби, в лицето на окупацията, на първата ви камара (Крим), този път ви помагат , за да защитите суверенитета и целостта на вашия крехък дом. Рискувайки тогава да взривим целия квартал и то целия квартал. С ядрената заплаха от някои роднини на семейство Русия.

  Ето, ако бяхте вие, украинското семейство, с полуразрушената къща, с много от вашите роднини мъртви, изнасилени, ранени, уплашени и избягали от дома си, за да не рискуват да умрат, какво бихте си помислили за безсърдечни хора, които излизат на площада, не да викат за мир, а да протестират срещу тези, които ти помагат, да те защитават.

  Скъпи приятели, мирът не може да бъде постигнат просто като произнасяте думата безкрайно, докато не загуби всякакво значение. Ако беше достатъчно просто да произнесете една дума или фраза, за да се случи, и беше достатъчно да кажете няколко пъти, фрази и думи, за да ги превърнете в реалност, всички щяхме да сме здрави, богати, щастливи, обичани, и просто. Вместо това животът е много по-сложен и често несправедлив и винаги трябва да се борите и работите, за да получите най-добрите неща, с взаимно уважение.

  Ако търсим дума за решаване на всички проблеми, за промяна и подобряване на света, единствената, която идва на ум е DirectDemocracyS, защото ние базираме всички наши дейности на логика, здрав разум и взаимно уважение на всички хора. Разчитаме на проучването, фактите, истината, науката, изследванията, експертизата на всички наши експерти, на нашите групи от истински специалисти. Не ни интересува електоралният капитал, не ни интересува да убеждаваме никого, не ни интересува съгласието на част от избирателите, които лесно се завладяват и манипулират. Ние се интересуваме да кажем истината, която не е нашата истина, защото само за глупавите истината е от едната или от другата страна. Истината е една, по всяка тема, а историята (извличането на правилните поуки) трябва да се изучава на 360°, а не само в удобните за нас части. Следователно, дори и да говорим по начини, които не винаги се оценяват от всички, никой нормален човек няма да може да отрече една от нашите статии, поради простия факт, че не се страхуваме да пишем истината, рискувайки да ядосаме някого. очаква да пишем други неща. Да бъдем директни, да казваме нещата лице в лице, с искреност и лоялност към истината, в началото ще ни накарат да загубим много гласоподаватели и много поддръжници. Но ние не сме мазохисти, знаем много добре, че за да променим и подобрим света, ще е необходимо съгласието на 99% от хората на земята, добрите, които трябва да се борят честно и лоялно, но смело и решително, лошият и могъщ 1% от населението на земята. За нас би било по-лесно да останем при силните, да вземем за нас няколко "трохи" от тяхната власт и тяхното богатство, но ние се интересуваме от цялото "парче хляб", да го споделим с цялото население на света, също на основата на меритокрацията. Съжалявам за избухването, но това е част от начина ни на изразяване и сме сигурни, че след много кратко време всеки ще се присъедини към нас, на доверие и благодарение на нашия труд. С течение на времето нашият метод, нашата „тактика“ ще възнагради усилията ни, със сигурност не като ни даде богатство, което във всеки случай, ако има, ще го споделим, въз основа на индивидуални и групови заслуги, с всеки, който се присъедини към нас.

  Надяваме се, че обяснението на нашите позиции е достатъчно ясно за жестоката трагедия на руската инвазия в Украйна, която засяга много хора, които наистина страдат и не могат да стоят на площада, демонстрирайки за мир, за да не рискуват да умрат под бомби, от страната на Украйна и от страх да не бъдат убити, затворени или бити на страната на Русия, ако се разбунтуват срещу Путин.

  За нас, частично свободните и частично демократичните западняци, е лесно да се оплакваме от цената на електроенергията, цената на газа и горивата, които заедно повишават цените на всички храни и стоки от първа необходимост. Карайки всички да обедняват, особено онези, които са в затруднение. Мнозина казват: ако украинците се бяха предали, след няколко дни всичко щеше да приключи (отчасти това може да е вярно). Но тези, които казват или пишат тези неща, освен че са егоисти, хората, които мислят така, са дълбоко несправедливи и доказано грешни от историята. Ако всички страни по света се бяха разбунтували заедно и се бяха сражавали незабавно (помагайки на нападнатата страна), по единен и смел начин, срещу Хитлер и неговата Германия, която нахлу в Полша през септември 1939 г., можеше да предотврати Втората световна война. Но политиците на други страни бяха егоистични и несправедливи, те казаха: това е просто Полша, това не е проблем. След това последваха много други държави и никой не успя да спре спиралата на насилието (с изключение на намесата на Съединените щати, която също позволи на Съветския съюз да се съпротивлява и да отвърне на удара). Дори и сега, за много малоумници: това е само Украйна, не нашият проблем. Но ако не им бяхме помогнали, щеше да ни последва Молдова (с Приднестровието, друг руски анклав), след това много други страни, в бърза последователност. На онези, които се страхуват, като всички нас, от атомна война, но напомняме на всички, че според тази логика на страха Русия, Съединените щати и различните атомни сили биха имали възможността да правят каквото искат в свят , с която и да е страна, използваща атомната заплаха? Светът на страхливците е по-лош от света на бедните. Бедните винаги могат да бъдат заети и да работят, за да станат по-богати. Страхливецът винаги ще остане скандален, каквото и да прави в живота.

  Други са егоисти, които казват, че доставката на оръжия до Украйна, за да се защити, струва много милиарди долари в пари, и които твърдят, че не желаят да финансират военни действия с данъците си. Отговаряме ясно, че те са не само егоисти, но и глупави. Ако погледнем укриването на данъци, в целия свят, говорим за най-малко 10 трилиона долара годишно, което заедно с глобалната организирана престъпност, говорим за поне още 1000 милиарда долара годишно, но може би много повече, и много други огледала на обществени пари, пари за оръжия, за защита на украинското население, са минимални разходи. Но на тези егоисти, алчни и страхливи задаваме само един въпрос: ако държавата ви беше на мястото на очуканата Украйна, бихте ли им позволили да убиват вас, семействата ви, да изнасилват децата ви, жените ви, сестрите ви, майките ви, който нарани много от вашите роднини, приятели и познати, унищожи страната ви, карайки много хора да напуснат домовете си, за да не умрат, бихте ли стояли и гледали? Бихте ли искали да живеете в страна, без храна, вода, електричество, отопление, без канализация, без транспорт за бягство, без лекарства и без медицински грижи, в която бомби валят от небето всеки ден? Опитайте се само за ден да се поставите в ситуацията, в която се намират смелите украинци, и ще разберете. Ето, сега пресметнете, че те живеят в тези условия от много месеци и все още няма много лъчи на истински мир. Бихте ли искали да загубите домовете си, фабриките си, работата си и цялото си богатство заради бомби? Бихте ли искали да живеете часове или дни, затворени в претъпкани бункери, без храна, вода, канализация, с постоянния страх никога повече да не напуснете тези места цели или живи? Бихте ли искали други да окупират къщата ви и да ви командват, без дори да ви дават право да протестирате, отнемайки всяка свобода и суверенитет? Бихте ли искали да видите красивата си страна превърната в купчина развалини? Бихте ли искали да бъдете предадени от вашите съседи и от онези, които са обещали да ви защитават и да гарантират вашата териториална цялост, вашия суверенитет и вашата свобода? Бихте ли искали другите страни да се обърнат и да ви оставят да бъдете нападнати, убити, ранени, изнасилени и изплашени? И как бихте се почувствали, ако някои хора ви кажат: откажете се, те са по-силни, а ние не ви помагаме, имаме си големи проблеми. Нашите огромни проблеми имат прости решения и те са малки проблеми в сравнение с техните огромни проблеми.

  Тук, ако не виждате или не разбирате разликите между доброто и злото, между това, което е правилно и грешно, преди да продължите да четете тази статия, върнете се към първите редове на тази статия, прочетете ги отново и бъдете засрамен .

  Мнозина ни обвиняват, че въпреки че в Украйна се провеждат военни действия, тъй като няма официално обявяване на война, ние го наричаме жестока инвазия, от побойник, диктатор, престъпник и дори лъжец Путин, срещу суверенна държава, която Русия трябваше да защитава, на базата на ясни международни договори. В замяна на отказ от ядрения си арсенал чрез договори, подписани като гаранция също от САЩ и Обединеното кралство.

  Нека урокът е: никога не се отказвайте от ядрения си арсенал? Или никога да не вярваме на руснаците? Или никога да не вярваме на западната намеса? Според нашите експерти предишните твърдения не са верни.

  Казваме много ясно: всички ядрени оръжия на всички страни трябва да бъдат превърнати в енергия за развитието на нашата планета. Но за това трябва да спечелим избори, във всички страни, където има ядрени оръжия, и в много други страни. За да попречат на тези, които ги притежават, да изнудват света, като заплашват използването им. САЩ не са светци, тъй като те са ги използвали, само те в историята, за извършване на ядрени атаки (върху беззащитното население), а относно действителната необходимост от унищожаване на 2 японски града имаме силни съмнения (и сме против такива действия, истински военни престъпления, който и да ги извършва). Казват, че са искали да спрат войната и да избегнат повече смъртни случаи. Въпреки това, създавайки катастрофа и черна страница на тяхната история и на цялото човечество. Тяхното обяснение, не сме убедени, е, извинете за сравнението, че е като да се отървете от махмурлука, като пиете друг алкохол на следващия ден. Но за тези зверства, както и за други, извършени от всички, ще говорим в следващите ни статии.

  Засега ви напомняме, че всеки нормален човек, надарен с човечност, трябва да подкрепи Украйна, за отвоюването на нейните територии, и Русия, за да се отърве завинаги от тираните, диктаторите, в случая Путин и неговите олигарси, и възможни наследници. Мирът не се постига чрез отвръщане, а като всички правят жертви, за да помогнат на тези, които се защитават, които и да са те. Да позволим чрез международна солидарност на всеки нападнат да защити земята си от агресора, който и да е той.

  С Путин е свършено политически и рано или късно гласът на гордия руски народ ще се чуе отново. Но не като раздават богатствата си на Запада, а като ги експлоатират, за доброто на всички техни граждани. За това призоваваме всички да разкрият DirectDemocracyS, която благодарение на своите правила относно свободата, демокрацията и собствеността, с всички основни и само местни автономии, позволява на тези, които живеят и работят на дадена територия, да бъдат господари, и собственик, по споделен начин, на цялото богатство.

  Това става само при спазване на всички международни правила, които за всички ентусиасти на референдума: за автономии и за независимости, са създадени, за да се предотвратят сблъсъци и насилие. Всъщност всеки референдум трябва преди всичко да бъде разрешен и признат от държавата или държавата, в която се намира територията, която иска автономия или независимост. Международните правила са предназначени да позволят на бившите колонии да могат да поискат независимост по мирен начин. Но те не се признават, ако не се извършват със съгласието на страната, в която се намира географската област, изискваща независимост или автономия. Освен това, за да се преместите от една държава в друга в дадена географска област, е необходимо съгласие от двете страни (и от всички заинтересовани страни) и просто референдум и приемане от страната не е достатъчно, към която искаме да се присъединим. Опростено, ако семейството ни реши да проведе референдум, да се отдели от страната, в която се намираме, винаги ще имаме нужда от разрешението и признаването от нашата страна на самия референдум.

  Нашите решения са: незабавно прекратяване на огъня, незабавно изтегляне на руските военни от цяла Украйна (включително Крим) и незабавна намеса на сините каски на ООН, които помагат, както винаги, безпомощно, за бедствия, за които не са допринесли да се предотврати по всякакъв начин (благодарение и на несправедливото право на вето на страните победителки от последната световна война, което трябва да бъде отменено незабавно, втората война отдавна приключи, достатъчно предимства за победителите).

  От страна на Украйна, гарантиране във всички географски области, с руско мнозинство, справедлива автономия и защита на правата и задълженията на малцинствата в цялата страна. Руското мнозинство трябва да направи същото и с малцинствата в териториите, където руснаците са мнозинство. Всички при зачитане на териториалната цялост и суверенитета на цяла Украйна (включително Крим).

  Незабавно премахване на всички санкции срещу Русия и връщане на блокираните руски активи и банкови сметки, удържане на военни щети.

  Плащане на Русия, с помощта на всички страни по света (със 100% данъчно облагане на печалбите от производството и продажбата на оръжия), на военни щети, за възстановяване на цяла Украйна.

  И други специфични мерки, които да се прилагат във всяка зона на конфликт или война по цялата планета.

  Това наше решение, в различни моменти, няма да върне мъртвите към живот, няма да излекува ранените и няма да излекува психологически щети и травми, но ще може да избегне продължаване или разширяване на конфликта .

  Всичко може да бъде направено за няколко часа (с изключение на реконструкцията и помирението, това ще отнеме години), всичко, от което се нуждаете, е политическа воля и натиск от цялото световно население.

  С надеждата да накараме всички да разберат веднъж завинаги нашата позиция и цялата информация на 360°, ние ви уверяваме, че тази статия, както и цялата ни информация или правила, се основава на логика, на здрав разум , на взаимно уважение, на всички хора. Всяко изречение, всяка една дума е предложена, решена, избрана, обсъдена и гласувана от различни групи експерти по международна политика, политическа стратегия, военни специалисти, икономисти, експерти по финанси, история, култура, психология и много други групи, които с работата си ви представят една статия, която не се привързва към никого и не се страхува да казва истината, дори директно. Естествено, нямаме намерение да променяме мнението на някого, но не можете да оспорите, че събитията са се случили точно така, както ние казваме.

  За определени неща няма други версии или други тълкувания, поради простия факт, че всеки, който е на страната на Путин, който вкарва опонентите си в затвора и често не се колебае, да убива опонентите си, който затваря хора в затвора за това, че произнесе думата война, но собственото им министерство на отбраната тези дни призна, че това е война, а не само специална военна операция. Продължаваме да го наричаме страхлива инвазия, която трябва да бъде осъдена от цялата международна общност и от всички хора с логика, здрав разум и взаимно уважение. Мнозина харесват силния командващ човек, обичат да бъдат подчинявани и да ги командват, а след това виждат в тези, които се борят срещу западните ценности, които, въпреки многото им недостатъци, позволяват много свободи и частична демокрация, която са и винаги ще бъдат по-добри от: липса на свобода и безмилостна диктатура. Разпознаването на доброто, макар и частично, от пълното зло, е едно от качествата, които изискваме от всеки, който се присъедини към нас.

  Copyright © DirectDemocracyS, проекти.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Friður með uppgjöf PWS
  Fred med overgivelse PWS
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Monday, 26 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts