Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  17 minutes reading time (3404 words)

  Euroopassa

  Olemme puhuneet joissakin artikkeleissa, lyhyesti sanottuna Euroopasta, Euroopan unionista, Euroopan parlamentista, Euroopan komissiosta, ja tässä artikkelissa kritisoinnin lisäksi kerromme, että me luomme sisällämme uuden Euroopan, todellisen yksi , tosi, täydellinen, rinnakkainen ja vaihtoehtoinen olemassa olevalle.

  Mutta ensin, kuten aina, lähtökohta.

  Joillekin pinnallisille ihmisille, kun lukee, mitä kirjoitamme Euroopasta, on luonnollista sanoa: DirectDemocracyS, se on Eurooppaa vastaan. Kysymme sinulta: uskotko todella, että olemme jotain vai jotakuta vastaan? Joko et osaa lukea tai et ymmärrä lukemaasi. Emme ole koskaan mitään tai ketään vastaan. Jos kuitenkin sanomme mielipiteemme, arvostelemme tai osoitamme asioita, jotka ovat pielessä, ärsyttävät jotakuta tai voivat pilata jonkun toisen suunnitelmat, jatkamme sitä joka tapauksessa, ehdotamme ideoitamme ja ratkaisujamme.

  Eurooppa ei voi olla olemassa, jos se sulkee pois joitakin maita ja ennen kaikkea, jos se ei ole kansojen, kaikkien kansojen Eurooppa.

  Nykyinen Eurooppa (se valhe, joka julistaa olevansa yhtenäinen) on pitkään ja edelleen sulkenut ulkopuolelle monia maita ja kokonaisia kansoja usein harhaanjohtavista syistä, joissa ei ole järkeä. Mutta politiikan tekopyhyydestä, kaikilla tasoilla, olemme jo tehneet joitain artikkeleita, ja teemme joitain omistettuja artikkeleita. Myös saadaksesi sinut ymmärtämään kaikki valheet, joita he kertovat meille, näyttämään oikeudenmukaisilta, vapailta, demokraattisilta ja antamaan normaaliuden tunteen asioille, jotka eivät ole.

  Mutta ennen aloittamista, luettelo "lika", uusi lähtökohta, lähtökohta.

  Suuren tai pienen poliittisen voiman, millä tahansa tasolla, on oltava uskottava ja näytettävä hyvää esimerkkiä kaikille. Läpi historian kaikki vanha politiikka on osoittanut kaiken "arvonsa" ja kaiken uskottavuutensa.

  Voidakseen antaa "oppitunteja" kaikissa mielessä kaikille muille poliittisille voimille, DirectDemocracyS:n on oltava uskottava. Tänään, 18. helmikuuta 2023, olemme pieni poliittinen voima, joka kasvaa jatkuvasti, mutta ei kovinkaan vaikutusvaltainen, emmekä vielä ratkaiseva kaikissa maissa. Kasvamme erittäin nopeasti loistavien ideojemme ansiosta. Ilmeisesti meillä ei ole kiirettä, meidän on kasvattava hallitusti, jotta emme tee virheitä. Joten sanomme teille selvästi, ettemme voisi arvostella, jos emme olisi varmoja siitä, että olemme erilaisia ja parempia kuin kritisoimamme. Jokainen, joka lukee artikkeleitamme, tietää erittäin hyvin, että olemme. Sillä toistaiseksi emmekä myöskään tulevaisuudessa emme tee niitä virheitä ja vakavia vääryyksiä, joita poliittiset puolueet ja vanhan politiikan edustajat tekivät.

  Aloitimme 0:sta, emme syytä itseämme muiden poliittisten voimien ja muiden poliittisten edustajien käyttäytymisestä niissä. Meillä on täysi oikeus pitää itseämme syyllisinä siitä, ettemme ole luoneet innovaatioamme aikaisemmin, antaen vanhan politiikan käyttäytyä huonosti. Älä siis lähetä meille viestejä, joissa kerrot: missä olit, kun se tapahtui, kaikki mitä tapahtui.

  Emme voineet vastustaa tehtyjä pieniä asioita, joita ei ollut olemassa aiemmin.

  Voimme vain taata, että emme tee samoja virheitä, eikä sisällämme ole pahoja ihmisiä, ja jos he sattumalta onnistuvat liittymään joukkoomme, takaamme, että he eivät voi tehdä mitään väärää. Olemme ennakoineet kaiken, ja meillä on kaikki keinot toteuttaa tasa-arvo ja ansiovalta käytännössä.

  Välttääksesi tekemästä huonoja vaikutelmia, koska et tunne meitä ja sinulla ei ole "kristallipalloa", älä tee ennusteita meistä, tulet pettymään kyvyttömyytesi arvioida potentiaaliamme. Emme koskaan ole samoja tai samanlaisia kuin vanha politiikka, emmekä "demokraattiset ja vapaat" ryhmät, jotka yrittävät jäljitellä meitä ja saavat jotkut uskomaan, että he voivat olla samanarvoisia tai parempia kuin me ja ne, jotka tekevät työtämme, kuten meilläkin, pitkään. Ajan myötä he voivat tehdä vain johtopäätöksemme, emmekä voi toivoa saavuttavansa meitä tai ylittävänsä meitä missään, olemme aina heitä edellä monta vuotta . Emme pelkää, emmekä vihaa meitä jäljitteleviä, vaan säälimme heitä ja olemme varmoja heidän epäonnistumisestaan.

  Emme ole koskaan valehdelleet, emme ole koskaan varastaneet, emme ole koskaan luvanneet mitään, pitämättä jokaista lupausta. Olemme kunnioittaneet kaikkea, mitä olemme kirjoittaneet, elämämme ensimmäisestä sekunnista tähän päivään, ja vannon, että teemme sen ikuisesti. Emme ole poliittinen voima, joka kulkee kuin komeetta taivaanvahvuuden poikki ja sitten katoaa. Logossamme, joka edustaa Linnunradan galaksia (galaksi, jossa olemme), on monia tähtiä, siinä se: pysymme ja teemme erinomaista työtä, kunnes viimeinen tähtemme sammuu. galaksi. Sääntöjemme ja menetelmämme ansiosta emme voi koskaan pettää kaikkia äänestäjiemme lupauksia ja odotuksia. Olemme toistaneet sen tuhansia kertoja: perustamme kaiken toimintamme logiikkaan, terveeseen järkeen ja keskinäiseen kunnioitukseen kaikkia ihmisiä kohtaan. Siksi emme voi koskaan olla samanlaisia tai yhteensopivia, vaan vain erilaisia, vaihtoehtoisia ja parempia kuin vanha politiikka.

  Euroopan virheitä.

  Tuntuu oudolta, mutta nimen käyttö on täysin väärin (eettisesti ja maantieteellisesti), heidän on välittömästi muutettava nimensä muotoon: Osittainen Eurooppa (oikea ja uskottava). Emmekä sano tätä vitsinä, se ei ole provokaatio, vaan todellinen, oikea virallinen pyyntö.

  Kunnes kaikki Euroopan maat ja ihmiset Iberian niemimaalta Uralin vuorille (mutta mukavuuden vuoksi mennään niin pitkälle, että koko Venäjän federaatio, Siperia mukaan luettuna) sisällytetään yhteiseen Eurooppa, on käytettävä nimeä Eurooppa, jota edeltää tai seuraa sana (kielestä riippuen) "osittainen". Muuten he valehtelevat tietäen valehtelevansa. Miten sanotaan? Ah, olet tottunut siihen, he ovat pilkanneet sinua tuhansia vuosia ja tekevät niin edelleen, kunnes tulee DirectDemocracyS:n aika. Heidän pitäisi kuitenkin uskaltaa olla valehtelematta sinulle kaikesta.

  Jos joku uskoo, että olemme oikeassa nimen suhteen, jatka tämän artikkelimme lukemista, jos sen sijaan uskot, että olemme väärässä, sanomme hyvästit täällä, älä tuhlaa arvokasta aikaasi, jatka lukemista. Jos jatkat, joudut, kuten aina, olemaan samaa mieltä kanssamme.

  Joten jos he valehtelevat meille nimestä, mitä muuta he valehtelevat? Kaikessa he eivät kerro yhtä totuutta, eivätkä koskaan täysin, he haluavat näyttää oikeudenmukaisilta, demokraattisilta ja vapailta, mutta heillä on väärät lähtökohdat.

  Tiedämme kaikki Yhdistyneen Euroopan siitä, mistä se syntyi: liiketoiminnasta, taloudesta, emme aio kirjoittaa koko tarinaa, vaan vain muutaman rivin ymmärtääksemme, mistä puhumme.

  Euroopan unioni, lyhennettynä EU, on ylikansallinen "poliittinen" ja taloudellinen liitto, johon kuuluu tällä hetkellä 27 jäsenvaltiota.

  Syntynyt Euroopan talousyhteisönä, Rooman sopimuksella 25. maaliskuuta 1957, pitkän yhdentymisprosessin, uusien jäsenvaltioiden liittymisen ja lukuisten muutossopimusten, mukaan lukien vuoden 1992 Maastrichtin sopimuksen, allekirjoittamisen, otettiin käyttöön nykyisen rakenteen, vuoden 2007 Lissabonin sopimuksen myötä.

  Osittainen Eurooppa, sitä kutsuttiin Euroopan talousyhteisöksi, joten me kaikki ymmärsimme, mihin se perustuu. Etkö ymmärtänyt sitä? Se perustuu talouteen, rahoitukseen, muutamien etuihin, monien elämän hallintaan ja hallintaan. Puhumme muutamista ihmisistä (Euroopan komissio), jotka hallitsevat satojen miljoonien ihmisten elämää ilman, että heillä on minkäänlaista vastustusta tai valvontaa.

  Talousyhdistyksen varustaminen poliittisilla elimilla oli uusi vitsi. Todellisen, poliittisen Euroopan unionin luomiseksi perustajien olisi sen lisäksi, että kaikki Euroopan maantieteelliset maat sisällytettiin ilman minkäänlaista syrjintää, ensinnäkin olisi luotava Euroopan Yhdysvallat. Mutta ole varovainen, on maita, vähän rikkaampia ja erittäin älykkäitä, mutta itsekkäitä, jotka eivät halua yhdistyä hinnalla millä hyvänsä, vähän köyhempien maiden kanssa. Niinpä he keksivät parametreja ja sääntöjä, jotka kaikki perustuvat taloudellisiin etuihin, naamioituneet oikeudenmukaisiksi, vapauteen perustuviksi demokraattisiksi säännöiksi. Nämä jäsenyyden parametrit pakottivat eri maat tekemään tietyistä perinteistä ja kulttuureista joitain oikeudenmukaisia ja hyväksyttäviä muutoksia ja toisia, joita ei voida hyväksyä. Siksi monissa maissa osittainen Eurooppa oli monille asukkaille sietämätön jo ennen oman maansa liittymistä.

  Nykyisellä osittaisella Euroopalla, poliittisella, ei ole mitään. Mutta sillä ei ole mitään, ei edes taloudellisia, ellei joitakin etuja, muutamilla vahvoilla, monia heikkoja vastaan. Yhdistyneessä Euroopassa tarvittaisiin samanlaista, ellei aivan samaa verotusta. Verojen osalta sen on oltava vähintään samanlainen. Amerikan Yhdysvallat on todellinen osavaltioliitto, jossa on liittovaltion verotus ja osavaltioverotus, ja osavaltioiden ja osavaltioiden välillä on minimaalisia eroja. Jos he olisivat saaneet aikaan tämän todellisen finanssi- ja talousliiton, rikkaat ja vahvat maat, mutta myös yksinkertaisesti "älykkäät" maat eivät olisi voineet houkutella "laillistetulla petoksella" suuria pääkaupunkeja veron ansiosta. järjestelmä halvempaa joissakin maissa kuin toisissa. Emme halua mennä liikaa teknisiin termeihin, vaan selitämme sen sinulle yksinkertaisin sanoin. Pääoman, siis rahan, saamiseksi vaikeuksissa olevista tai vähemmän älykkäistä maista älykkäisiin maihin riittää, että yrityksille tarjotaan alhaisempi verotus, ja jokainen suuri tai pieni yritys siirtää tai siirtää verotoimistonsa Euroopan yhteismarkkinoille ( valinta on muutama veroparatiisi Euroopassa) paikassa, jossa se saa suurimmat edut. Joka tapauksessa esteitä ei ole, ja jokainen on "vapaa" liikkumaan sinne, missä heille sopii. Vaikka tällä tavalla "heikot" maat heikkenevät entisestään (joilta puuttuu paljon rahaa) ja vahvat maat vielä vahvempia ja rikkaampia.

  Tässä vaiheessa monet ihmettelevät, mitä he tekevät kaikella tällä rahalla ja pääomalla? Yksinkertaisesti ne lainaavat niitä köyhemmille ja vähemmän älykkäille maille eri tavoin, pääasiassa ostamalla valtion obligaatioita, mutta myös erilaisilla lainoilla hyödyntäen monien poliitikkojen täydellistä työkyvyttömyyttä ja helppoa korruptiota, mutta myös pelkurimaisia, hyödyntää vähemmän vahvojen ja vähemmän ovelien maiden heikkoutta.

  Siksi erilaiset verot maittain, mutta välitön tullien, siis tulliverojen poistaminen, mikä oli ainoa tapa tuottajamaille eli rikkaille raaka-aineille ansaita jotain, jotta ne, jotka on pääomaa ostaa mitä tahansa edullisesti, ansaitsematta melkein mitään vaikeuksissa oleviin maihin. Myös siitä, kuinka Eurooppa on sallinut ja sallii edelleen joidenkin varakkaiden yrittäjien, yleensä tietyistä maista, ostaa pienellä rahalla suuren osan muiden maiden omaisuudesta yksinkertaisesti hyödyntämällä politiikan osallisuutta ja korruptiota, teemme tulevaisuudessa pitkiä artikkeleita, joissa on paljon todisteita, jotka osoittavat kaikki tosiasiat, joista puhumme. He tekevät sen taitavasti ja säännöillä, joita on vaikea panna täytäntöön, kirjaimellisesti saattamalla monet väestöt polvilleen, jopa vähentämällä rajusti alemman ja keskitason ostovoimaa, mutta myös rikkaimpien.

  Jotkut sanovat meille, että olet oikeassa, mutta osittaisen Euroopan ansiosta voimme matkustaa maasta toiseen ilman passia, yksinkertaisella henkilökortilla. Totta, mutta voitte olla varmoja, että Euroopan kansalaiset maksavat korkoineen, tämän edun, joka voitaisiin saavuttaa, vaikka samaan aikaan olisi olemassa verotuksellinen ja taloudellinen oikeudenmukaisuus, jolla ei ollut etusijaa.

  Väärennetyn Euroopan suurin ja anteeksiantamaton virhe oli saada jotkut maat ja kokonaiset kansat tuntemaan olonsa vähemmän rakastetuiksi ja arvostetuiksi kuin toiset. Ensimmäisen luokan maat ja kansat sekä muut toiseen ja kolmanteen luokkaan kuuluvat maat ja kansat. Tämä menetelmä on kaikkien parhaaksi lopetettava välittömästi. Teemme sen kuitenkin pian valmiiksi.

  Väärennetyllä Euroopalla ei ole edes puolustusta, siis sotilaallista yhteistä, mutta jokainen maa maksaa puolustuksensa, sekä sisäisen että ulkoisen, myös Naton kautta. Kokonainen sotilaallisesti yhdistynyt Eurooppa kirjoittaisi uudelleen Nato-sopimuksen ja muuttaisi sotilaallisesti yhtenäisen Yhdysvaltojen ja Euroopan välistä voimatasapainoa. Tiedämme kaikki, että jotkut ihmiset eivät halua kaikkea tätä. Ilman sotilaallista yhtenäisyyttä Osittainen Eurooppa on heikko, eikä sillä ole mitään merkitystä sotilaallisella, mutta myös taloudellisella ja taloudellisella tasolla, koska se ei voi kilpailla Yhdysvaltojen, Kiinan ja muiden maiden kavaluuden, älykkyyden ja voiman kanssa. maat. Poliisi, kaikki erilainen ja koordinoimaton, salaiset palvelut, jakautuneet ja käytännössä olemattomia. Olette kaikki ymmärtäneet, että ensimmäinen, joka ei tee osittaisen Euroopan etuja, on itse osittainen Eurooppa. Ja kaikki tämä on kätevä joillekin, eikä ole vaikea arvata, keitä he ovat, ne, jotka ansaitsevat siitä.

  Ulkopolitiikka ei voisi olla jakautuneempi kaikkeen. Heikko ja ilman uskottavuutta, jätetty eri maille, joilla ei ole yhteistä ideaa eikä edes vähimmäismäärää yhteistä strategiaa.

  Väärällä ja osittaisella Euroopalla ei ole mitään yhteistä, ei yhteistä oikeutta, ei yhteisiä lakeja, vaan monissa tapauksissa pakotteita, aina taloudellisten ja taloudellisten etujen mukaan, joita he, eurooppalaiset byrokraatit, perustelevat eurooppalaisilla asetuksilla, joita he kirjoittavat, perustella jokaista käyttäytymistään. Itse asiassa he ovat älykkäitä, he ovat varmistaneet, että eurooppalaiset päätökset ovat yhä tärkeämpiä ja voivat ohittaa yksittäisten valtioiden päätökset. Ei sen muodostavien eri maiden yhtenäisyyttä, mutta ei edes suvereniteettia.

  Osittainen Euroopan unionin lippu osoittaa selvästi osittaisen Euroopan huomion ja kunnioituksen muita maita kohtaan, jotka ajan mittaan suurella ponnistelulla, kompromissien, parametrien ja neuvottelujen ja uskomattomien pakotteiden avulla liittyivät ensimmäisten 12 jäsenmaan joukkoon. Itse asiassa uusissa riistomaissa lipussa ei ole edes ylimääräisen tähden paikkaa. Yhdysvalloilla on tähti, joka on samankokoinen ja yhtä tärkeä jokaiselle osavaltiolle, suurimmasta pienimpään, rikkaimmasta köyhimpiin. Jos osittaisen Euroopan perustajat ja heidän usein arvottomat seuraajansa haluaisivat jäljitellä Yhdysvaltoja, he voisivat tehdä sen, jopa kunnioittaen eri maita, tehdäkseen siitä yhtäläisen tai ainakin samanlaisen Amerikan kanssa. . Yhdysvaltain lipussa on tilaa 50 tähdelle, ja ehkä niistä tulee 51 (jos tulee uusi valtio), "sivistyneeseen" vanhaan Eurooppaan 27 tähteä ei sovi, 12 riittää. muut: olette tervetulleita, mutta täällä teidän etunne eivät ole tärkeitä, meillä on 12 maata, joilla on jotain merkitystä, jotka ovat vastuussa, te olette erilaisia, olet vain "painolasti" ja olet arvoton. He ovat niin itsekkäitä ja ahneita, etteivät halua kuluttaa rahaa vaihtaakseen lippuaan ja symbolejaan (mukaan lukien rahat) useita kertoja (riippuen uusista jäsenmaista). Olisi riittänyt ottaa mukaan kaikki Euroopan maat ja kansat alusta alkaen, kunnioittaa niitä kaikkia samalla tavalla ja "antamalla" jokaiselle maalle oma tähtensä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi, lainaamme sinulle joitain logossamme näkyvistä. Meillä on tähti jokaiselle käyttäjällemme, joka liittyy meihin, mutta sinulla ei ole sitä jokaiselle maalle. Tämä on yksi eroista meidän ja muun politiikan välillä.

  Kritiikkiä, kaikki oikeaa, dokumentoitua ja moitteetonta, voisi jatkaa, ja ehkä tulemme jatkossa käsittelemään muita yksityiskohtia, jotka monet tietävät.

  Ennen kuin annamme teille ratkaisumme, jotka toteutamme, kun kaikki Euroopan kansat antavat meille enemmistön kaikissa maissa, haluamme esittää teille kysymyksen.

  Jos kaikki Euroopan maat, kaikki yhdessä, olisi hyväksytty täysimääräiseen Euroopan unioniin (mukaan lukien Turkki ja Venäjä) tai Euroopan Yhdysvaltoihin (kutsukaa niitä miksi haluat), joilla olisi sama talous, rahoitus, verotus, asevoimat, poliisi Olisiko entisessä Jugoslaviassa ollut sotia, sisäpolitiikka (etenkin maahanmuuttajia koskeva), ulkopolitiikka ja uskottavien ja yhtenäisten poliittisten elinten kanssa? Entä sota kreikkalaisten ja turkkilaisten välillä Kyproksella? Entä Venäjän nykyinen hyökkäys Ukrainaan? Ilmeisesti ei olisi ollut sotia, ei kuolemia, ei väkivaltaa, ei tuhoa ja niin paljon kärsimystä. Mutta kuka sitten ostaisi ja käyttäisi aseita? Kuka olisi hyötynyt tuhoutuneiden maiden jälleenrakentamisesta? Joka tapauksessa kuolleiden, jos heidän omaiset hautaavat heidät, ei tarvitse maksaa, byrokraattien ja "miesten", jotka tienaavat, rahaa ja valtaa, ihmisten tuskasta.

  Tässä vaiheessa monet kertovat meille: monet maat eivät sovellu olemaan yhdessä muiden maiden kanssa. Itse asiassa tiettyjen maiden politiikka, niiden perinteet, kulttuurit eivät ole yhteensopivia tämän osittaisen Euroopan julmuuden ja valheellisuuden kanssa, jossa elät, tai pikemminkin selviät, jos yrität. nostaaksesi päätäsi, he leikkaavat sen irti. Katsokaapa kuinka he kohtelivat Kreikkaa ja tiettyjä muiden maiden hallitsijoita, jotka eivät olleet kovin halukkaita kumartamaan. Ei ole vaikeaa käynnistää media- tai oikeuskampanjaa pehmeiden, lähes huomaamattomien osittaisten "vallankaappausten" toteuttamiseksi (jotka vaikuttavat kaikkiin, jotka eivät alistu Brysselin byrokraateille). He yrittivät, jopa Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa, joka ilmestyi juuri ajoissa, eikä enää kestänyt sitä, jatkuvaa pakottamista saamatta melkein mitään vastineeksi. Olemme kuitenkin varmoja, että Hyvä Osittainen Eurooppa kuristaa Yhdistyneen kuningaskunnan taloudellisesti ja järjestää lehdistössä ja tiedotusvälineissä kampanjan tuodakseen "kadonneet lampaat takaisin laumaan". Onnistuivatko he vai eivät, se nähdään pian.

  Tässä vaiheessa jotkut kysyvät itseltään: mutta kuka on se, joka järjestää tämän toiminnan, joka, jos se olisi, kuten me kuvailemme, olisi kuin todellinen "rikollinen yhdistys"?

  Katsokaapa vähän taaksepäin historiassa kahta viimeistä "hahmoa", jotka yrittivät valloittaa ja yhdistää Euroopan voimalla. Toinen syntyi Korsikassa ja toinen Itävallassa, toinen kruunattiin Ranskan keisariksi, toinen valittiin Saksan liittokansleriksi perustaen rikollisen hallintonsa vihaan. He molemmat yrittivät huonoin tuloksin, ei vain heille, vaan koko maailmalle. Tehdään selväksi, että rakastamme ja kunnioitamme ranskalaisia ja saksalaisia käyttäjiämme aivan samalla tavalla kuin kaikkia muitakin. Voisimme kuitenkin antaa sinulle monia esimerkkejä, joissa tietyt maat jätettiin viime aikoihin asti maksamaan energialaskuja ja kaasua valtaviin hintoihin, kun taas Ranska toimitti ydinenergiaa Saksalle edullisin hinnoin, ja Saksa salli Ranskan ostaa kaasua edulliseen hintaan. Toistensa auttaminen ystävällisten maiden välillä on täysin oikein, ja jokainen ajaa oman etunsa, emme tuomitse, vaan kysymme itseltämme, kunnioitetaanko kaikkia maita ja autetaanko heitä samalla tavalla tässä valheellisessa Euroopassa? Jos vastaus on ei, jokin on vialla, koska nämä eivät olisi sääntöjä.

  Sillä, joka voittaa, on tietysti kaikki kunnioituksemme, ja joka häviää, hänellä on kaikki solidaarisuus. Mutta jos kirjoitamme edes yhden asian, joka ei olisi traagisen totta, olisimme valehtelijoita.

  Heille onneksi emme ole tarpeeksi isoja ja ärsyttäviä, mutta tulee hetki, jolloin selvennämme asioita hieman ja koko totuus tulee kaikkien tiedoksi ja ymmärretyksi, ja tulee olemaan monia ihmisiä, jotka he täytyy pyytää anteeksi, ehkä tulee oikeudenkäyntejä ja ehkä tuomioita. Hetkinen, siellä on jo paljon korruptioskandaaleja, joissa europarlamentaarikkojen väitetään myyneen itsensä ulkomaille ja heillä oli kassit täynnä käteistä. Hyvä esimerkki niille, jotka luottavat, haluavat liittyä ja alistua. He kuitenkin vaativat maksimaalista vakavuutta, eivätkä suvaitse korruptiota uusissa maissa (ja se on täysin oikein), kun he itse ovat monien heistä tehtyjen tutkimusten, syytösten ja pidätysten mukaan korruptoituneita. Puhumattakaan Euroopan komission puheenjohtajasta Ursula von der Leyenistä, joka pitää salassa kaikki rahat COVID 19 -rokotteiden ostoon. Läpinäkyväksi julistava osittainen Eurooppa kätkee monia asioita, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin. Toinen hieno esimerkki läpinäkyvyydestä, hämärtynyt. Olemme melkein varmoja, että monia muita skandaaleja ja epäselviä asioita ilmaantuu, ja ne ovat vain jäävuoren huippu. Jonkun, kenties monien, on pyydettävä anteeksi, ei meiltä, vaan kuolleiden, haavoittuneiden, raiskattujen ja kärsineiden perheiltä ja ystäviltä sotien vuoksi, jotka olisi voitu välttää ja luoda todellinen Eurooppa-yksikkö.

  Meidän ratkaisumme.

  Luo lopuksi todellinen Eurooppa, täydellinen ja yhtenäinen. Maiden ja kansojen, kaikkien maiden ja kaikkien kansojen Eurooppa. Eurooppa, jossa jokainen kansalainen on tasa-arvoinen toistensa kanssa, sekä oikeuksien että velvollisuuksien, arvon ja kunnioituksen osalta yksilöitä ja omia maitaan ja kansoja kohtaan.

  Jossa jokaisella maalla on oma tähtensä, oma arvostettu arvonsa, jossa on oikeudenmukaiset, kaikille tasa-arvoiset lait. Jossa verotus on lähes tasa-arvoista, jossa talous ja rahoitus huomioivat myös vaikeuksissa olevien maiden tarpeet.

  Eurooppa, jossa on todellinen sotilaallinen, puolustava liitto, joka voi palvella kaikkien kansojen etuja, alistumatta koskaan, mutta haluamatta koskaan alistaa muita maita.

  Eurooppa, jolla on yhtenäinen, rehellinen ja pätevä politiikka, joka palvelee kansalaisten etua, ei vain taloutta ja rahoitusta.

  Eurooppa, jossa on oikeus ja joka on alamainen kansoille, ei taloudellisille, taloudellisille ja poliittisille voimille.

  Solidaarinen Eurooppa, joka osaa auttaa koko väestöään ja kaikkia väestöjä samalla tavalla, ilman etuja, alkaen aina vaikeuksissa olevista ihmisistä ja yrityksistä.

  Eurooppa, jonka sisäpolitiikka perustuu solidaarisuuteen ja uskottava ja oikeudenmukainen siirtolaispolitiikka, joka perustuu solidaarisuuteen ja keskinäiseen kunnioitukseen kaikkia kohtaan.

  Yhtenäinen eurooppalainen ulkopolitiikka, jossa sitä, joka puhuu Euroopan puolesta maailmassa, arvostetaan, kunnioitetaan ja pelätään, kuten sitä, joka puhuu Yhdysvaltojen, Kiinan ja muiden maiden puolesta.

  Kunnioitukseen ja solidaarisuuteen perustuva talouspolitiikka, jossa on samat verot, eikä sisäisiä "veroparatiiseja". Taistele myös ulkoisten veroparatiisien poistamiseksi, jotta kaikki maksavat veroja, täsmälleen saman verran, ja niissä maissa, joissa voitto saadaan.

  Ja monia muita innovatiivisia, oikeita ideoita, jotka mahdollistavat kehittämisen kaikista näkökulmista.

  Luulitko, että voisit kävellä pois sanomalla, että vastustamme Eurooppaa? Jos olet lukenut ja ymmärtänyt kaiken, sinun on mietittävä uudelleen. Ajattele niitä, jotka ovat lukeneet vasta ensimmäisen osan. Mitä väärinkäsityksiä tulet tekemään.

  Toisin kuin ne, jotka pelkäävät Eurooppaa ja rahoitus- ja talousvaltojen kostoa, me emme pelkää ketään, kukaan ei hallitse meitä kaikkia jäseniämme lukuun ottamatta. Me toteutamme jokaisen sanan ja jokaisen lupauksen. Luomme yhden Euroopan, jonka kaikki voivat olla yhtenäisiä, oikeudenmukaisia ja rakastamia.

  Jos kysyt itseltäsi, teetkö sen jopa Putinin ja myös Venäjän kanssa? Luotamme siihen, että Putin itse ja Venäjän kansa eivät kieltäydy liittymästä yhteiseen Eurooppaan. Jos heitä kohdellaan samalla tavalla kuin kaikkia muita valtion, maiden ja kansojen päämiehiä. Ja takaamme sinulle, että emme syrji ketään, koska perustamme kaiken toimintamme logiikkaan, terveeseen järkeen ja kaikkien ihmisten keskinäiseen kunnioitukseen.

  Lopuksi tämä lyhyt artikkeli, ja myös saadaksemme sinut ymmärtämään ajattelumme, tulemme joihinkin syytöksiin, jotka eivät ole kovin älykkäitä, tekevät tämän päivän Euroopasta, jotka ovat epäoikeudenmukaisia.

  Tietyn käytöksen, loogisen, terveen järjen ja keskinäisen kunnioituksen, kuten etnisten, kielellisten, kulttuuristen, seksuaalisten ja uskonnollisten vähemmistöjen kunnioittamisen, vaatiminen on sivilisaation merkki.

  Kuten myös tiettyjen elintarvikkeiden ominaisuuksien kunnioittaminen, jotka eivät kuitenkaan koskaan saa heikentää alueen erityispiirteitä. Tiukat säännöt ovat hyvät kaikkien terveyden suojelemiseksi, mutta tuhoamatta eri maiden perinteitä.

  Hyönteisiin perustuvasta ruoasta, kuten kuuluisasta ja kiistanalaista heinäsirkkajauhoa, on mielestämme harhaanjohtava, typerä kiista, joka perustuu tietämättömyyteen. Jos eri elintarvikkeissa on selkeät merkinnät, se johtuu myös tiukoista eurooppalaisista säännöistä. Kukaan ei pakota ketään syömään ruokaa vastoin tahtoaan. Tässä nimenomaisessa tapauksessa me DirectDemocracyS:ssa uskomme, että päätöksenvapauden on oltava yksilöllistä. Meille ei ole olemassa hyviä tai huonoja ruokia, ja jos todella on pakko, neuvomme kaikille, että ota selvää ja yritä maistaa outojakin ruokia mieltymystesi mukaan. Jos pyydämme sinua olemaan ennakkoluuloton innovaatiopolitiikkamme suhteen, sinun tulee olla avoin myös ruoan suhteen. Ainakin kokeilla, saada idea. Se on tietysti neuvoja, kuten monipuolista ruokavaliota jättämättä pois välttämättömiä aineita. Toistamme, että se on Euroopan tapaan neuvo, joka ei pakota ketään syömään tai maistamaan asioita, joista he eivät pidä.

  Synteettisellä tai laboratoriossa luodulla lihalla, eläimiä uhraamatta, mutta samoilla ravintoaineilla, neuvomme on maistaa ja halutessasi suosia niitä sellaisiin, joissa uhrataan monia eläimiä. Mutta tämä ei tarkoita, että emme enää syö "perinteistä" lihaa, koska pidämme eläinproteiineja tärkeänä hyvän psykofyysisen terveyden kannalta. Kuten hyönteistenkin kohdalla, suosittelemme, emmekä pakota ketään, olemaan ennakkoluuloton ja syömään asioita, joista he eivät pidä.

  Neuvomme ei kuitenkaan ole, että kiistelyä ei tehdä tyhjästä. Tiettyjen elintarvikkeiden käytön salliminen ei tarkoita jonkun pakottamista syömään niitä. Puhumattakaan jauhoissa olevista perhosista ja kauniista toukista, joista nämä kauniit perhoset syntyvät, joita on aina ollut jauhoissa, muroissa, pastassa ja monissa tuotteissa, joita olemme syöneet murehtimatta. Kokeile kokeiluna lähentää näitä vaarattomia toukkia. Näet, etteivät he näytä kovin lohduttavilta, eivätkä he ole koskaan vahingoittaneet ketään.

  Kuten kaikissa makutyypeissä, musiikillisia, seksuaalisia, taiteellisia, edes ruoan makuja ei käsitellä. Jokainen on vapaa, ja sen täytyy olla, syömään vain sitä, mitä uskoo, ja vain sitä, mitä haluaa. Meille ei ole olemassa parempia makuja kuin muut, kuten ei ole parempia ihmisiä kuin muut. Ihmiset jaetaan vain kahteen kategoriaan, hyviin ja huonoihin. Edellinen voi liittyä meihin ja työskennellä kanssamme muuttaakseen ja parantaakseen maailmaa. Jälkimmäiset, huonot, voivat liittyä joukkoomme vain, jos he muuttuvat ja paranevat, muuten heillä ei ole mahdollisuutta työskennellä kanssamme.

  Osittainen Eurooppa on joissain tapauksissa ollut oikeassa myös taloudellisen kurinalaisuuden suhteen. Odottaa kaikkien tilien olevan kunnossa on velvollisuus niitä kohtaan, jotka kunnioittavat tiettyjä parametreja. Virheitä ovat ylilyönnit, erot ja ennen kaikkea mieltymykset.

  Outoa, totta, puhuimme siitäkin lopulta hyvin, muutamassa asiassa. Kuka tietää, kuinka moni on lukenut kaiken ja saavuttanut artikkelimme loppuun. Kuka tahansa sen teki, on ymmärtänyt toisen pienen osan politiikkaamme.

  Käytämme samaa menetelmää, jota käytimme Euroopassa kaikkialla maailmassa.

  Kaikkien ongelmien löytäminen ja kaikkien parhaiden ratkaisujen löytäminen on politiikan tehtävä. Pelkästään polemiikkaa tekeminen ja sanominen, että kaikki menee pieleen, antamatta oikeita vaihtoehtoja on pelkkää ajanhukkaa, emmekä monista ja usein hyvin pitkistä artikkeleistamme huolimatta pidä ajanhukkaa. Jos selitämme jotain yksityiskohtaisesti, meillä on aina kaikki parhaat aikeet, emmekä koskaan tee ilman syytä mitään, mikä olisi hyödyllistä kaikille.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Ευρώπη
  Europa PH
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Friday, 01 March 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts