Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
9 minutes reading time (1721 words)

Hvala vam Ty

Nakon gotovo godinu dana javnog djelovanja, čak i bez ikakvog oglašavanja, bez organiziranja bilo kakvog događaja, bez oglašavanja u medijima, bez službenih prezentacija, u novinama, na radiju i TV-u, bez previše oglašavanja na društvenim mrežama, s izuzetkom neke stranice i prezentacijske grupe, na jednoj društvenoj mreži, na 30-ak jezika, s raznim izmjenama web stranica i brojnim tehničkim testovima, ponosni smo i ponosni što predstavljamo prvo godišnje izvješće DirectDemocracyS-a i svih povezanih projekata .

Prvo se želimo zahvaliti svim našim navijačima, koji su praktički svi naši posjetitelji, i našim rado viđenim gostima, kao i svim našim provjerenim registriranim korisnicima.

Želimo se zahvaliti našim 282 kreatora, koji su u više od 14 godina mukotrpnog rada, kao i zajedničkim stvaranjem prekrasnog projekta, proučili svaki detalj, kako bi sve funkcioniralo na najbolji način.

Naša službena web stranica je aktivna nekoliko mjeseci, a ovim putem želimo zahvaliti preko 300 administratora, koji će u narednim danima, zahvaljujući brojnim terminima, postati još brojniji, kako bismo mogli napraviti sljedeći korak, u našem poslovanju. , i pripremiti sve, za dobrodošlicu svim dobrim ljudima, koji će nam se pridružiti, nakon službenog otvaranja naših aktivnosti, na kontinentalnoj, nacionalnoj, a potom i lokalnoj razini.

Kako bismo nas pripremili da dočekamo toliki broj ljudi, od naših oko 110.000 provjerenih registriranih korisnika, ako to još nisu učinili, traži se da se pridruže grupama stručnjaka, upisujući barem jednu, na temelju svojih kvalifikacija ili specijalizacije za posao i posebne sigurnosnih skupina, te se prijaviti da postanete naši službeni predstavnici, te administratori raznih aktivnosti. Zahtjevi, te naknadni odabiri i imenovanja bit će napravljeni na našoj službenoj web stranici, u skladu s našim propisima i provedbenim pravilima. Za naše provjerene registrirane korisnike, i za one koji će to postati, posebna hvala, na povjerenju, i na entuzijazmu s kojim ste nam se pridružili, a prije svega na poštovanju svih naših pravila zdravog razuma.

U gotovo godinu dana registracije, samo 2 registrirana korisnika nisu identificirana kao stvarne osobe već lažni profili, za prodaju droge za pojačavanje seksualnih aktivnosti. A manje od 20 ih je suspendirano zbog neaktivnosti ili zato što nakon registracije nisu postali provjereni registrirani korisnici. Samo registrirani korisnik, zatražio je ukidanje svog osobnog profila, automatski postaje persona non grata u našim projektima i aktivnostima, a za sada niti jedan od naših registriranih verificiranih korisnika nije suspendiran ili izbačen. Očito smo dali puno poruka upozorenja, kako bismo spriječili neke male nesreće, koje bi mogle usporiti neke naše aktivnosti. Uvijek radije upozoravamo, prije suspendiranja ili isključivanja nekoga. S vremenom ćemo uvijek biti oprezni i malo stroži, ne iz zlobe, nego da spriječimo bilo kakav problem, ili sabotažu, ili još gore, pokušaj da nas zaustave.

Kao što smo često govorili, ne biraju nas samo naši korisnici, već mi biramo i svoje korisnike, iz očiglednih razloga, koje ćemo detaljno objasniti u narednom članku.

Ne zanima nas broj, nego kvaliteta onih koji nam se pridruže, ne zanima nas puno neaktivnih korisnika, ali u početnoj fazi preferiramo nekoliko korisnika, koji su zauzeti, svaki dan oko 15-20 minuta , surađivati sa svima nama, i međusobno, na konkretnim projektima.

Čak i ako nas brojke ne zanimaju, postigli smo rekord za nekoliko mjeseci, što nam je omogućilo da prijeđemo u fazu nominacije i da glasamo o 75% naše službene uredbe, a mi finaliziramo statut, na koje sve naše nacionalne političke stranke. Imamo registrirane korisnike, doslovno iz svake zemlje svijeta, čak i ako od 3 registrirana korisnika, u državi Vatikan nismo sigurni, mogli bi biti u Rimu, i živjeti u blizini Vatikana, ili samo turisti, ali mi ćemo saznajte kada svi postanu provjereni registrirani korisnici. .

Sa sigurnosnim skupinama radimo sve provjere, da na službenim stranicama nema "uljeza", niti bilo koje osobe nespojive s našim pravilima, s našim vrijednostima i našim idealima.

Već smo imenovali, i aktivni smo, naše službene predstavnike, u svakoj zemlji svijeta, koji će zauzvrat imati zadaću organiziranja naših nacionalnih političkih stranaka i drugih važnih imenovanja. U nekim slučajevima, iz sigurnosnih razloga, radit ćemo i u drugim zemljama, jer ne pozdravljaju sve zemlje naše političke organizacije sa zadovoljstvom. Ne žele sve zemlje da stanovništvo ima moć odlučivanja i da može predložiti bilo koji zakon.

Ne zanima nas što su oni učinili, što rade ili što će učiniti druge političke snage.

Naš način rada je jednostavan, provjereni su svi naši registrirani korisnici, koji će, nadamo se, biti i naši budući birači, posjedovati sve naše tvrtke i odlučivati slobodno, ali informirani, o svakoj odluci koju donesu naše političke stranke. , te će voditi u totalno i kontinuirano svaki izbor i svaki glas naših političkih predstavnika, koji će po prvi put u svijetu biti na usluzi onima koji im daju moć da ih zastupaju. Naši politički predstavnici i naše političke stranke bit će sluge naroda, a ne obrnuto.

S izuzetkom jednog članka, ili najviše 2 ili 3, članka kritike, eventualno konstruktivne, političke situacije u svakoj zemlji, radije predlažemo, govoreći što ćemo i kako ćemo učiniti, nego kritizirati, ili još gore, davati, okrivljavati druge. Budući da smo tek rođeni, jedina greška koju smo imali, kao birači, bila je to što smo glasali i učinili da preuzmemo vlast, strankama i ljudima, koji nisu zaslužili naše povjerenje.

Za zainteresirane izrađujemo našu neovisnu informativnu web stranicu, zahvaljujemo se osim svim našim provjerenim registriranim korisnicima, koji nas obavještavaju o tome što se događa na njihovom području, i brojnim profesionalnim novinarima, koji nam anonimno pomažu u izradi besplatnih, cjelovitih, kompetentnih i neovisne informacije.

Kreiramo i na našim raznim web stranicama, raznim poslovnim prilikama, bankarstvu, vlastitom novcu, financijama, poslovanju, multimediji, sportu, radiju i TV-u i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima.

Izrađujemo javne dijelove, na svim našim web stranicama, vidljive svima na raznim jezicima, za sada su mogući prijevodi svakog dijela na engleski, svake naše web stranice, na preko 100 jezika, mijenjajući jezik iz prikladnog oblika, uz padajući izbornik, s engleskog na jedan od prisutnih jezika. Očito je da će sve napisano na engleskom s vremenom biti objavljeno, na svim jezicima svijeta, kako bi se omogućila bolja suradnja između naših provjerenih registriranih korisnika. Za 52 službena jezika već imamo stranice za javnu prezentaciju, te kategorije blogova i rasprava, za preko 30 jezika imamo (rezervirane za naše registrirane korisnike) jezične grupe s uredom za informiranje, s pitanjima naših korisnika i odgovorima od naših administratora.

Već smo kreirali, na svakoj našoj web stranici, radne grupe i prezentacijske stranice, javne, privatne i tajne, za svaku državu svijeta, te krećemo sa stvaranjem lokalnih grupa, za bolju i potpuniju prisutnost na teritorij..

Već smo stvorili, aktivni smo i funkcioniramo, sve specijalne grupe, sigurnost, zakonitost, specijaliste, poslovanje, a radimo i mnoge druge važne aktivnosti.

Već smo pokrenuli mnoge projekte, sve inovativne, o kojima ćemo vam pričati na našim web stranicama, u pravom trenutku.

Sve se odvija brzo, ali vrlo pažljivo prema svakom detalju, tako da smo ponosni na svoj rad.

Skoro smo spremni, za sljedeću fazu, službeno otvorenje. Započet ćemo s predstavljanjem, svim mogućim sredstvima, naših aktivnosti, te priopćenjem za javnost diljem svijeta, na međunarodnoj, nacionalnoj i lokalnoj razini. Komunicirat ćemo vam kao i uvijek, kako sadržaj teksta priopćenja, tako i ljude i medije kojima smo ih poslali. Također ćemo vam reći tko je objavio naš materijal, a tko nije , pa ćete shvatiti tko informira, a tko ne. Također ćemo vam reći kako ćemo surađivati, s kim će objavljivati naše poruke, a prije svega kako nikada nećemo surađivati, i iz bilo kojeg razloga, s onima koji će nas ignorirati.

Tko će objaviti bit će naš medijski partner, primajući prema vremenu objave, u pretpregledu, naše podatke, a tko to neće učiniti, dobit će službeno upozorenje, od naših odvjetnika, u ime svakog od naših registriranih provjerenih korisnika, tražeći , koji nikada ne objavljuju, bez našeg službenog odobrenja, bilo koju našu informaciju, bilo da se tiču nekog od njih ili bilo koje naše aktivnosti.

Uz malu predaju, i s nekim korisnicima koji će nam pomoći, uskoro ćemo biti poznati u cijelom svijetu.

Sigurno će nam se pridružiti mnogi inteligentni ljudi, jer iako smo otvoreni za primanje cjelokupne svjetske populacije, bitno nam je da pažljivo biramo prve registrirane korisnike, te vršimo relativne termine.

Hvala našim više od 100.000 prijatelja, koji koriste našu aplikaciju za Android sustave, koja dobro funkcionira, a uskoro će biti objavljena, zajedno s onima za druge operativne sustave, u njihovim App Storeovima.

U ovom članku zahvale moramo izdvojiti posebnu, našim brojnim donatorima, koji su u ovom teškom razdoblju pronašli neke male, ali i druge velike iznose, da doniraju našoj međunarodnoj političkoj organizaciji. Podsjećamo vas da koristite samo i isključivo obrazac za donaciju na našoj službenoj web stranici, u službenom meniju, komunalije, donacije, jer jedino on nama dolazi do novca, a ne da koristite druge metode, kako ga ne bismo bacili odnijeti svoj novac ili stranicu biti prevarena od strane bezosjećajne osobe. Uvjeravamo vas, da će svaki dobiveni iznos biti upotrijebljen na najbolji način, za unapređenje svih naših aktivnosti.

Zaključujemo zahvalom svima koji s nama surađuju. Za sada ste to učinili besplatno, u svoje slobodno vrijeme, ali uskoro ćemo krenuti s zapošljavanjem, uz ugovore o radu ili suradnji, za radnike, studente ili umirovljenike, mnoge naše provjerene registrirane korisnike, za koje smo vidjeli da rade dobro djelo i budu korisni. Zahtjevi će biti dostupni na službenim stranicama i pažljivo će se procijeniti, birajući najbolje.

U sljedećem članku objavit ćemo nekoliko važnih poveznica kako biste otkrili našu političku galaksiju i naš svemir inovativnih projekata.

Hvala svima vama koji ćete pročitati našu poruku, sigurni smo da vas već počinje zanimati kako će se nastaviti naša velika avantura. Sve smo predvidjeli, mnogo stvari, lijepih, a druge, na sreću malo, manje lijepe. Nije lako mijenjati i unapređivati svijet, ali naša je obveza pokušati, radi nas i budućih generacija, kojima ne želimo ostaviti svijet robovao politikom, koja je opet rob Ekonomija. Ostavit ćemo im svijet u kojem stanovništvo odlučuje, politika izvršava, a ekonomija se prilagođava. Svijet koji je pravedan, pošten, kompetentan i utemeljen na zaslugama svake osobe. Svijet u kojem će svi imati iste šanse, ali koji će nagraditi one koji rade više, ne ostavljajući nikoga iza sebe.

Podijelite sa što više ljudi, pridružite nam se što prije.

Srdačan pozdrav i najbolje želje od cijelog našeg osoblja.

DirectDemocracyS, vaši projekti i vaša politika, u svakom smislu!

PS Molimo Vas da pažljivo pratite sve naše podatke, za registraciju i izradu Vašeg osobnog profila, te da se pridržavate pravila za provjeru identiteta, kako ne biste riskirali pogriješiti. Sve je jednostavno, brzo, sigurno, besplatno i s vašom isključivom predanošću da ne budete samo gledatelji, već protagonisti naše i vaše inovativne politike.

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Aitäh Ty
고맙습니다 Ty
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Tuesday, 06 December 2022

Captcha Image

Main Menu

Latest News

Discover our Latest News

Official Rules. Registration and creation of personal profile. Anonmity. DirectDemocracyS, and all related projects, ...

Read More...

Based on the rules, of DirectDemocracyS, the Regulation Group was formed. Amendment proposals. Your own modifications ...

Read More...

Regulation group. The Official Rules of DirectDemocracyS, and all related projects, have been created, by various group...

Read More...

Registration, and creation of personal profiles. We receive many messages, and we need to clarify some very important c...

Read More...

One of our rules requires and obliges anyone who joins us to work, together with all of us, for about 20 minutes a day, ...

Read More...

Anyone who registers and creates a personal profile on our website, and then joins us, generally does so out of simple...

Read More...

The human being, is a social animal. The basis of the company is made up of many families. For almost all of us, the fam...

Read More...

The State, or the public sector, have always been seen as enemies, or as strict controllers, of compliance with the Law....

Read More...
No More Articles