Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  7 minutes reading time (1339 words)

  Kiitos Ty

  Lähes vuoden julkisen toiminnan jälkeen, jopa ilman mainoksia, järjestämättä minkäänlaista tapahtumaa, ilman mainontaa tiedotusvälineissä, ilman virallisia esityksiä, sanomalehdissä, radiossa ja televisiossa, ilman liiallista mainontaa sosiaalisissa verkostoissa, lukuun ottamatta Jotkut sivut ja esitysryhmät yhdessä sosiaalisessa verkostossa, noin 30 kielellä, erilaisilla verkkosivustomuutoksilla ja monilla teknisillä testeillä, olemme ylpeitä ja ylpeitä voidessamme esitellä DirectDemocracyS:n ja kaikkien siihen liittyvien projektien ensimmäisen vuosikertomuksen. 

  Ensinnäkin haluamme kiittää kaikkia tukijoitamme, jotka ovat käytännössä kaikkia vierailijoitamme ja tervetulleita vieraita sekä kaikkia rekisteröityneitä käyttäjiämme.

  Haluamme kiittää 282 tekijäämme, jotka yli 14 vuoden kovalla työllä ja yhdessä kauniin projektin rakentamisen jälkeen ovat tutkineet jokaista yksityiskohtaa saadakseen kaiken toimimaan parhaalla tavalla.

  Virallinen nettisivumme on ollut aktiivinen muutaman kuukauden ja haluamme kiittää yli 300 ylläpitäjäämme, joiden lukumäärä tulee lähipäivinä monien tapaamisten ansiosta entistäkin enemmän, jotta voimme ottaa seuraavan askeleen liiketoiminnassamme. , ja valmistaa kaikki toivottamaan tervetulleeksi kaikki hyvät ihmiset, jotka liittyvät meihin toimintamme virallisen avauksen jälkeen mannermaisella, kansallisella ja sitten paikallisella tasolla.

  Valmistaaksemme meidät ottamaan vastaan niin monia ihmisiä, noin 110 000 vahvistettua rekisteröityä käyttäjäämme pyydetään liittymään asiantuntijaryhmiin, mikäli he eivät vielä ole sitä tehneet, ilmoittautumalla vähintään yhteen pätevyytensä tai työn erikoistumisensa perusteella. turvallisuusryhmiä ja hakea virallisiksi edustajiksi ja eri toimintojen ylläpitäjiksi. Pyynnöt ja myöhemmät valinnat ja tapaamiset tehdään virallisilla verkkosivuillamme sääntöjemme ja täytäntöönpanosääntöjen mukaisesti. Vahvistetuille rekisteröityneille käyttäjillemme ja niille, joista tulee vahvistuneita, kiitos luottamuksestasi ja innostuksesta, jolla olet liittynyt meihin, ja ennen kaikkea kunnioituksestasi kaikkia terveen järjen sääntöjämme kohtaan.

  Melkein vuoden rekisteröinnin aikana vain 2 rekisteröityä käyttäjää ei tunnistettu oikeiksi ihmisiksi vaan väärennetyiksi profiileiksi myymään huumeita seksuaalisen toiminnan edistämiseksi. Ja alle 20 jäädytettiin passiivisuuden vuoksi tai siksi, että heistä ei tullut vahvistettuja rekisteröityjä käyttäjiä rekisteröinnin jälkeen. Vain rekisteröity käyttäjä on pyytänyt henkilökohtaisen profiilinsa peruuttamista ja muuttuu automaattisesti personiksi non grataksi projekteissamme ja toiminnassamme, eikä ketään rekisteröityneistä vahvistetuista käyttäjistämme ole toistaiseksi jäädytetty tai poistettu. Ilmeisesti annoimme paljon varoitusviestejä, jotta vältytään pieniltä onnettomuuksilta, jotka voisivat hidastaa toimintaamme. Haluamme aina varoittaa, ennen kuin jäädytämme tai suljemme pois jonkun. Ajan myötä tulemme aina olemaan varovaisia ja hieman ankarampia, emme ilkeämielisesti, vaan estääksemme kaikki ongelmat tai sabotaasin tai mikä pahempaa, yritystä pysäyttää meidät.

  Kuten olemme usein sanoneet, käyttäjämme eivät valitse meitä, vaan me myös valitsemme käyttäjämme ilmeisistä syistä, joita selitämme yksityiskohtaisesti seuraavassa artikkelissa.

  Meitä ei kiinnosta joukko, vaan joukkoomme tulevien laatu, emme ole kiinnostuneita siitä, että käyttäjiä on paljon, mutta alkuvaiheessa suosimme muutamaa kiireistä käyttäjää joka päivä noin 15-20 minuuttia. , tehdä yhteistyötä meidän kaikkien kanssa ja toistensa kanssa konkreettisten projektien pohjalta.

  Vaikka emme ole kiinnostuneita luvuista, olemme saavuttaneet muutaman kuukauden ennätyksen, jonka ansiosta olemme voineet edetä nimitysvaiheeseen ja äänestää 75 prosentista virallisesta määräyksestämme ja viimeistelemme ohjesääntöä, josta kaikki kansalliset poliittiset puolueemme. Meillä on rekisteröityjä käyttäjiä kirjaimellisesti kaikista maailman maista, vaikka kolmesta rekisteröidystä käyttäjästä Vatikaanin valtiossa emme ole varmoja, he voivat olla Roomassa ja asua lähellä Vatikaania tai vain turisteja, mutta me selvittää, milloin heistä kaikista tulee vahvistettuja rekisteröityjä käyttäjiä.

  Turvaryhmien kanssa teemme kaikki tarkastukset, jotta virallisilla verkkosivuilla ei olisi ketään "tunkeilijaa" tai ketään sääntöjemme, arvojemme ja ihanteidemme vastaista henkilöä.

  Olemme jo nimittäneet ja olemme aktiivisia viralliset edustajamme jokaiseen maailman maahan, joiden tehtävänä on puolestaan organisoida kansallisia poliittisia puolueitamme ja tehdä muita tärkeitä nimityksiä. Joissakin tapauksissa työskentelemme turvallisuussyistä muissa maissa, koska kaikki maat eivät ota poliittista organisaatiotamme mielellään vastaan. Kaikki maat eivät halua, että väestöllä on päätösvaltaa ja että he voivat ehdottaa lakeja.

  Emme välitä siitä, mitä he ovat tehneet, mitä he tekevät tai mitä muut poliittiset voimat tekevät.

  Toimintatapamme on yksinkertainen, kaikki rekisteröityneet käyttäjämme ovat varmennettuja, jotka toivottavasti ovat myös tulevia äänestäjiämme, omistavat kaikki yrityksemme ja päättävät vapaasti, mutta tietoisesti kaikista poliittisten puolueidemme päätöksistä. täydellinen ja jatkuva tapa jokainen valinta ja jokainen poliittisten edustajiemme ääni, jotka ovat ensimmäistä kertaa maailmassa niiden palveluksessa, jotka antavat heille vallan edustaa heitä. Poliittiset edustajamme ja poliittiset puolueemme ovat kansan palvelijoita, eivät päinvastoin.

  Lukuun ottamatta yhtä artikkelia tai enintään 2 tai 3 kritiikkiä, mahdollisesti rakentavaa kunkin maan poliittisesta tilanteesta, suosittelemme mieluummin ehdottamaan, mitä aiomme tehdä ja miten teemme sen, kuin arvostella, tai pahempaa, antaa, syyttää muita. Koska olemme juuri syntyneet, ainoa virhe, joka meillä äänestäjinä oli, oli se, että äänestimme ja saimme vallan, puolueet ja ihmiset, jotka eivät ansainneet luottamustamme.

  Kiinnostuneille olemme luomassa itsenäistä tietosivustoamme, kiitämme kaikkien vahvistettujen rekisteröityneiden käyttäjien lisäksi, jotka tiedottavat meille alueillaan tapahtuvasta, myös monia ammattitoimittajia, jotka anonyymisti auttavat meitä luomaan ilmaisia, täydellisiä, päteviä ja riippumatonta tietoa.

  Luomme myös erilaisilla verkkosivuillamme erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia, pankkitoimintaa, omaa rahaa, rahoitusta, liiketoimintaa, multimediaa, urheilua, radiota ja televisiota sekä monia muita mielenkiintoisia aktiviteetteja.

  Luomme kaikille verkkosivuillemme julkisia osia, jotka ovat kaikkien nähtävissä eri kielillä, toistaiseksi jokaisesta osasta englanninkieliset käännökset, jokaisesta verkkosivustostamme, yli 100 kielellä, ovat mahdollisia, vaihtamalla kieltä kätevästä muodosta, avattavasta valikosta englannista jollekin esillä olevista kielistä. Ilmeisesti kaikki englanniksi kirjoitettu julkaistaan ajan myötä kaikilla maailman kielillä, mikä mahdollistaa paremman yhteistyön vahvistettujen rekisteröityneiden käyttäjiemme välillä. Meillä on jo 52 viralliselle kielelle julkisia esittelysivuja sekä blogi- ja keskusteluluokkia, yli 30 kielelle meillä on (rekisteröityneille käyttäjillemme varattu) kieliryhmät tiedotustoimiston kanssa, joissa on käyttäjiemme kysymyksiä ja vastauksia. ylläpitäjiltämme.

  Olemme jo luoneet jokaiselle verkkosivustollemme, työryhmällemme ja esityssivullemme, julkiset, yksityiset ja salaiset, jokaiselle maailman maalle, ja aloitamme paikallisten ryhmien luomisen parantaaksemme ja täydellisesti läsnäoloamme alue..

  Olemme jo luoneet, olemme aktiivisia ja toimivia kaikki erityisryhmät, turvallisuus, laillisuus, asiantuntijat, liike ja teemme monia muita tärkeitä toimintoja.

  Olemme jo aloittaneet monia projekteja, kaikki innovatiivisia, joista kerromme sinulle verkkosivuillamme, oikealla hetkellä.

  Kaikki tapahtuu nopeasti, mutta erittäin tarkkaavaisesti jokaisessa yksityiskohdassa, joten olemme ylpeitä työstämme.

  Olemme melkein valmiita seuraavaan vaiheeseen, virallisiin avajaisiin. Aloitamme toimintamme esittelyllä kaikin mahdollisin keinoin ja maailmanlaajuisella lehdistötiedotteella kansainvälisellä, kansallisella ja paikallisella tasolla. Kerromme sinulle kuten aina, sekä tiedotteen tekstin sisällöstä että henkilöistä ja tiedotusvälineistä, joille olemme lähettäneet tiedot. Kerromme myös sinulle, kuka on julkaissut materiaalimme ja kuka ei , joten ymmärrät kuka tiedottaa ja kuka ei. Kerromme myös kuinka teemme yhteistyötä, kenen kanssa viestimme julkaisee ja ennen kaikkea kuinka emme koskaan tee yhteistyötä ja mistä tahansa syystä niiden kanssa, jotka jättävät meidät huomiotta.

  Julkaisija on mediakumppanimme, joka saa julkaisuajankohdan mukaan esikatselussa tietomme, joka ei tee niin, saa virallisen varoituksen lakimiehiltämme jokaisen rekisteröityneen vahvistetun käyttäjämme nimissä. , jotka eivät koskaan julkaise ilman virallista lupaamme tietojamme, koskipa se jotakin heistä tai jotakin toimintaamme.

  Pienellä suulla ja joidenkin käyttäjien kanssa, jotka auttavat meitä, meidät tunnetaan pian kaikkialla maailmassa.

  Varmasti joukkoomme tulee paljon älykkäitä ihmisiä, sillä vaikka olemme avoimia koko maailman väestön vastaanottamiselle, meidän on tärkeää valita huolella ensimmäiset rekisteröityneet käyttäjät ja sopia suhteelliset tapaamiset.

  Kiitos yli 100 000 ystävällemme, jotka käyttävät Android-sovellustamme, joka toimii hyvin ja julkaistaan pian yhdessä muiden käyttöjärjestelmien sovellusten kanssa App Storessa.

  Tässä kiitosartikkelissa meidän on tehtävä erityinen kiitos monille lahjoittajillemme, jotka tänä vaikeana aikana ovat löytäneet pieniä ja muita suuria summia lahjoitettavana kansainväliselle poliittiselle järjestöllemme. Muistutetaan, että käytät vain ja yksinomaan lahjoituslomaketta virallisella verkkosivustollamme, virallisessa valikossa, apuohjelmat, lahjoitukset, koska se on ainoa, joka saa rahat meille, eikä käyttää muita menetelmiä, jotta sitä ei heittäisi pois rahasi tai sydämetön henkilö huijaa sivusi. Vakuutamme, että jokainen saatu summa käytetään parhaalla mahdollisella tavalla toimintamme parantamiseen.

  Lopuksi kiitämme kaikkia kanssamme yhteistyötä tekeviä. Toistaiseksi olet tehnyt sen ilmaiseksi vapaa-ajallasi, mutta pian jatkamme monien vahvistettujen rekisteröityneiden käyttäjien rekrytointia työntekijöille, opiskelijoille tai eläkeläisille työ- tai yhteistyösopimuksilla. tehdä hyvää työtä ja olla hyödyllinen. Pyynnöt ovat saatavilla virallisilla verkkosivuilla, ja ne arvioidaan huolellisesti ja valitaan parhaat.

  Seuraavassa artikkelissa julkaisemme useita tärkeitä linkkejä, joiden avulla voit tutustua poliittiseen galaksiimme ja innovatiivisten projektiemme universumiimme.

  Kiitos teille kaikille, jotka luette viestimme, olemme varmoja, että olette jo alkaneet kiinnostaa kuinka suuri seikkailumme jatkuu. Olemme ennakoineet kaiken, monia asioita, kauniita ja muita, onneksi vähän, vähemmän kauniita. Maailman muuttaminen ja parantaminen ei ole helppoa, mutta meidän velvollisuutemme on yrittää meidän ja tulevien sukupolvien vuoksi, joille emme halua jättää politiikan orjuuttamaa maailmaa, joka puolestaan on politiikan orja. taloutta. Jätämme heille maailman, jossa väestö päättää, politiikka toteuttaa ja talous mukautuu. Maailma, joka on oikeudenmukainen, rehellinen, pätevä ja joka perustuu jokaisen ihmisen ansioihin. Maailma, jossa kaikilla on samat mahdollisuudet, mutta joka palkitsee ne, jotka työskentelevät kovemmin jättämättä ketään jälkeen.

  Jaa mahdollisimman monelle ihmiselle, liity meihin mahdollisimman pian.

  Ystävällisin terveisin ja terveisin koko henkilökunnaltamme.

  DirectDemocracyS, sinun projektisi ja politiikkasi, kaikessa mielessä!

  PS Seuraa tarkasti kaikkia tietojamme rekisteröityessäsi ja henkilökohtaisen profiilisi luomisessa sekä noudata henkilöllisyyden todentamisen sääntöjä, jotta et joutuisi tekemään virheitä. Kaikki on yksinkertaista, nopeaa, turvallista, ilmaista ja sinun on sitouduttava olemaan vain katsojia, vaan meidän ja innovatiivisen politiikkasi päähenkilöitä.

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  תודה Ty
  Teşekkürler Ty
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Thursday, 07 December 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START