Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  11 minutes reading time (2136 words)

  Noi si ei

  Sunt țări în care un dictator decide în numele întregului popor, apoi propune, aprobă și impune regulile, numite legi, pe care trebuie să le respecte toată lumea. Sunt dictaturile, care în unele cazuri se transformă în oligarhii.

  Există așadar țări în care un singur partid decide în numele întregului popor, apoi propune, aprobă și impune regulile, numite legi, pe care trebuie să le respecte toată lumea. Sunt țările cu partid unic, care în unele cazuri se transformă în oligarhii.

  Oligarhiile sunt țări în care oamenii, fără vreun merit, exploatează populația și bogăția unei țări întregi, devenind foarte bogate, foarte puternice, acționând adesea ca un „figur de profie” pentru dictatori, familii importante sau partide.

  În sfârșit, sunt țări, parțial democratice, care sunt toate țările rămase ale lumii, în care tu votezi, și decizi cine ar trebui să reprezinte interesele populației, timp de mulți ani. Cu votul lor, alegătorul alege un partid, sau un reprezentant politic, în care are încredere, căruia îi atribuie sarcina fundamentală: să scrie regulile, pe care noi le numim legi.

  Toată lumea trebuie să respecte legile. Legea este egală pentru toți. Nimic nu este mai presus de lege.

  Dictatorii fac de obicei legi pentru a se favoriza pe ei înșiși și propriul lor cerc de putere (oligarhii).

  Partidele „singure” fac de obicei legi, pentru a se favoriza pe ei înșiși și propriul lor cerc de putere (oligarhii).

  În țările parțial democratice, partidele politice și reprezentanții lor politici fac de obicei legi, pentru a se favoriza pe ei înșiși și propriul lor cerc de putere, puteri economice, mari finanțe sau câteva categorii sociale. Ei fac rareori legi care să fie utile tuturor oamenilor, pentru că sunt prea ocupați, în lupte de putere interne și externe, sau pentru a urmări consensul, adesea doar al anumitor categorii sociale.

  Până la nașterea DirectDemocracyS, nimeni nu a practicat democrația autentică și totală.

  Primele propoziții din acest articol al nostru, poate că vor enerva pe cineva, dar sperăm ca, în schimb, să pună pe gânduri pe mulți.

  Noi, o numim „marea înșelătorie” a politicii reprezentative, care îi amăgește pe oameni, să conteze cu adevărat, să aibă puterea de a decide și să aibă control total.

  „Marea iluzie”, că cu votul cuiva, legile, deci regulile pe care toți trebuie să le respectăm, și să le respectăm, sunt făcute cu adevărat în interesul populației.

  Îi spunem și „politică veche”, în care alegătorii, numără, sunt importanți, și au „puterea” numai și exclusiv, în ziua în care votează. Ulterior, ani întregi, doar „reprezentanții” decid, care sunt partidele și politicienii, care obțin cele mai multe voturi la alegeri.

  Pentru a realiza exact ceea ce vă spunem, trebuie să decideți dacă votul și, în consecință, democrația sunt: transferul puterii de a decide, sau obligația de reprezentare.

  Dacă atunci când votăm, ne predăm puterea de a decide, partidelor și politicienilor, atunci vechea politică este corectă și totul este bine.

  Dacă, în schimb, cu votul nostru, le dăm doar puterea de a acționa, în numele nostru, și deci să ne reprezinte, făcându-ne interesul exclusiv și total, atunci lucrurile se complică puțin. Pentru că în acest caz avem dreptate și ei doar ne înșală.

  DirectDemocracyS, este prima și singura organizație politică internațională, care are dreptul de a se defini democratic și de a folosi cuvântul democrație.

  Mulți „protagoniști” ai vechii politici vă vor spune că suntem „utopie”, că vă mințim, că votul și „democrația reprezentativă” sunt cea mai bună formă de guvernare. Noi, cei de la DirectDemocracyS, care suntem, și vom fi mereu, politica nouă, inovatoare și democratică, spre deosebire de ei, nu vă înșelăm, nu vă mințim, nu ne batem joc de voi și, mai presus de toate, nu abuzăm. „ignoranța” generală a alegătorului mediu.

  DirectDemocracyS, permite și va permite pentru totdeauna constituenților săi să decidă, să aprobe și să controleze fiecare activitate, a întregii noastre organizații și a tuturor reprezentanților noștri politici, atât înainte, în timpul și mai ales după alegeri. Deci alegătorii noștri au puterea de a decide, chiar și între un scrutin și altul. Pentru totdeauna. De asemenea, facem acest lucru, dând celor care ni se alătură proprietatea asupra tuturor activităților noastre și a tot ceea ce alcătuiește organizația noastră politică. Suntem alegătorii noștri și decidem asupra tuturor, împreună, întotdeauna.

  Democrația înseamnă putere pentru oameni și cu siguranță nu putere pentru partide și politicieni.

  Prin urmare, oricine nu are metoda noastră este un „hoț” al democrației, sau ca să-i spun mai elegant, un fals democrat.

  Cei care ne contestă vă vor spune că simplul fapt de a oferi oamenilor puterea totală de a decide nu ne garantează că se fac întotdeauna cele mai bune alegeri. Vă vor spune că populația nu are toate noțiunile de bază și specifice pentru a decide în cel mai bun mod, pe fiecare subiect.

  Totuși, spre deosebire de ei, avem o altă unicitate, grupuri de specialiști, competenți, onești, liberi, independenți și neutri, care au sarcina de a oferi informații cuprinzătoare cu privire la fiecare alegere de făcut. Aceștia vor prezenta alegătorilor noștri, consecințele așteptate, pentru fiecare alegere de făcut, cu consiliul lor, conform propriilor competențe. Cu alegătorii noștri informați, competenți, cinstiți, liberi, independenți și neutri, și cu reprezentanții noștri politici, care vor îndeplini, fiecare ordin pe care îl primesc, de la oamenii pe care au onoarea să-i reprezinte și să-i servească, vom fi infailibili, si practic perfect.

  Cei care ne critică vă vor spune că nu există nicio garanție că grupurile noastre de specialiști sunt toate competente, oneste, libere, independente și neutre.

  Cu toate acestea, garantăm că doar persoanele care au studiat, și desfășoară sau au desfășurat activități de muncă într-un anumit sector, sau cu premii importante, la fiecare materie, vor putea face parte din grupurile noastre de specialiști, care vor să fie monitorizat constant, de către grupuri speciale de securitate. Atât grupurile de specialiști, cât și grupurile de securitate care le controlează vor fi compuse în întregime din utilizatorii noștri înregistrați verificați. Deci controlul va fi continuu și ușor verificabil de către fiecare dintre utilizatorii noștri.

  Crearea unei forțe politice inovatoare bazată pe bunul simț și logică nu a fost ușoară. DirectDemocracyS, își bazează activitățile pe respectul reciproc al tuturor oamenilor, pe democrația unică și autentică, cea directă, pe libertatea totală, și mulți ne întreabă care sunt idealurile noastre.

  Suntem, și vom fi mereu, în favoarea tuturor oamenilor, începând mereu să-i ajutăm pe cei aflați în dificultate. Să facem întotdeauna bine oamenilor și să nu ne angajăm niciodată în politică împotriva nimănui sau a nimic, este caracteristica noastră.

  Meritocrația, competența, seriozitatea, inteligența, priceperea, sinceritatea și onestitatea sunt singurul sistem pentru a menține organizația noastră politică inovatoare în timp și pentru a selecta în timp cele mai bune minți de pe pământ, pentru a schimba și a îmbunătăți viața tuturor.

  Idealul nostru politic, și programele noastre la toate nivelurile, vor ține întotdeauna cont de reguli stricte, dar corecte, care vor fi întotdeauna respectate, de oricine ni se alătură.

  Metoda noastră de lucru , unică în lume, ne va garanta rezultate excepționale în timp.

  Pentru că toți, împreună, va trebui, de asemenea, să ne asigurăm că nimeni nu își permite vreodată să fure, în viitor, întreaga populație mondială, puterea de a decide, asupra tuturor mereu (și nu numai în timpul alegerilor), și puterea de a controla, dirija și influența, într-un mod decisiv, alegerile reprezentanților săi politici și ale propriei organizații politice, internaționale, continentale, naționale și locale. DirectDemocracyS, atât, nu urmărește consensul, pentru că știe că toți oamenii inteligenți, și ulterior, chiar și cei mai puțin inteligenți, ni se vor alătura, și vor rămâne acolo, pentru că îi vor înțelege potențialul enorm.

  Programele noastre politice sunt propuse, discutate și votate, pe grupe geografice și numerice (o altă inovație), cu posibilitatea oricui, de a fi protagonist în mod pozitiv, și sunt puse în practică în realitate.

  În loc să pierzi mult timp, cu lucruri inutile, în care nu ești hotărâtor, donează o parte din timpul tău, pentru binele comun al umanității, dar și al țării tale, al zonei tale geografice, al prietenilor tăi, al familiei tale. a voastră, a lucra împreună cu noi toți, într-un mod loial și onest, este o obligație morală, pentru toți cetățenii pământului.

  Vă oferim posibilitatea concretă de a schimba și îmbunătăți lumea cu inteligență și răbdare, dar vă luăm ceva, care pentru mulți a devenit o obsesie. Nu vă veți mai putea plânge niciodată de reprezentanții voștri politici și de partidele lor respective. Pentru că cu DirectDemocracyS decid alegătorii, nu partidele sau politicienii. Organizația noastră politică, și ai noștri și ai tăi, reprezentanții politici, nu vor avea decât obligația, să pună în practică, fiecare decizie luată, de către singurii noștri stăpâni, utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  De-a lungul timpului, veți găsi mulți oameni și părți, care vor copia parțial, sau chiar aproape complet, metoda noastră, programele și ideile noastre. Nu aveți încredere, originalul funcționează, pentru că este un mecanism și un algoritm perfect, falsul nu numai că eșuează, dar vă va pierde timpul și poate chiar și banii.

  În concluzie, această prezentare a noastră, care în curând va fi răspândită în toată lumea, în modurile, și în vremurile pe care vi le vom spune, vă spunem și noi, că suntem singura forță politică, care elimină lupta pentru puterea și ciocnirea politică, cu alte forțe politice. Nu ne interesează ce au făcut, fac sau vor face alții, ne pasă doar, și exclusiv, ce facem și vom face.

  Am eliminat complet lupta pentru puterea internă, cu o metodă unică de gestionare a activităților, cu lanțuri legate, care permite organizației noastre să funcționeze perfect și care va pune oamenii potriviți în rolul potrivit. Cu protagoniști, întotdeauna și numai, toți utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  De asemenea, am eliminat conflictul de interese, împărțind conducerea organizației politice, încredințată reprezentanților noștri oficiali, numiți pe bază de merit printre cei mai buni utilizatori ai noștri, din activitatea de reprezentare a reprezentanților noștri politici, aleși pe bază de merit. baza printre cei mai buni utilizatori ai noștri. În acest fel, DirectDemocracyS, are doar sarcina de a sprijini, de a ajuta, de a colabora și de a verifica dacă ceea ce ordonă alegătorii noștri este pus în practică. Iar reprezentanții politici au sarcina de a servi interesele întregii populații, executând fiecare ordin primit în orice moment de alegătorii lor.

  Repetăm acest lucru des, dar suntem unici și cu siguranță vom rămâne unici. Pentru că toată lumea vrea să aibă putere, toată lumea vrea să comandă, să decidă, dar numai noi decidem, mereu, continuu în timp, cine contează și trebuie să numere, adică alegătorii.

  Ți se pare ciudat sau este evident? Nu, se numește democrație și libertate. Acele două cuvinte, pe care mulți le spun , fără să aibă niciun drept. Acele două cuvinte esențiale, care dacă nu sunt prezente în viața noastră, o fac inutilă. Vechea politică nu are nicio șansă de a concura echitabil cu noi, așa că pentru o vreme, vă va mitui cu favoruri și promisiuni, care se vor dovedi a fi de scurtă durată și fără rezultate evidente. Dar de îndată ce timpul va veni, îți vei da seama că ai fost doar înșelat, dezamăgit, înșelat și exploatat, de vechiul sistem politic, adesea sclav al puterii economice, care aproape niciodată nu face ceea ce promite. Și, în sfârșit, vă veți uni, pe rând, într-o singură organizație politică, care plasează oamenii în centru și servește interesele tuturor.

  Alege întotdeauna ce este mai bun pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești.

  Cu respect infinit și stima, cele mai bune salutări.

  O îmbrățișare tuturor.

  DirectDemocracyS, politica ta, în toate sensurile!

  PS Site-ul nostru este scris în engleză, dar avem un modul de traducere la îndemână, care traduce fiecare parte scrisă în engleză, în peste 100 de limbi, trebuie doar să faceți clic pe „-Engleză-”, iar în meniul derulant care se deschide, alegeți limba sau steagul țării dumneavoastră. Astfel, toate părțile în limba engleză vor fi vizibile și utilizabile în toate limbile lumii.

  De asemenea, în elementul principal al meniului utilitar, un blog, cu categorii în peste 53 de limbi majore. Lucrăm și vă cerem ajutorul pentru a traduce tot site-ul nostru, în toate limbile lumii.

  Categoria limbii noastre, cu câteva articole importante, deja traduse este:

  Doar faceți clic pe fiecare titlu pentru a citi întregul articol. Bucurați-vă de lectură.

  Zona publică este vizibilă pentru toată lumea, chiar și fără a fi utilizatori înregistrați, dar pentru a accesa zonele de lucru, și pentru a putea desfășura toate diversele activități politice, trebuie să vă înregistrați, și să respectați regulile noastre, care vor fi prezentate în detaliu în articolele urmatoare.

  DirectDemocracyS, reamintește tuturor, că nu facem nicio activitate politică pe rețelele de socializare, ci că lucrăm numai și exclusiv, pe site-ul nostru oficial. Pe rețelele de socializare, vă informăm, și vă comunicăm deciziile luate. Ne place să fim liberi, independenți, neutri și necenzurati și blocați dacă vrem să spunem adevărul. Și nimeni nu poate nega că spunem întotdeauna numai adevărul.

  Mulțumim.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Wij en zij UT
  My i oni UT
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Thursday, 07 December 2023

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START