Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  30 minutes reading time (5960 words)

  Pace cu capitulare

  Din ce motive am fi dispuși să luptăm și să riscăm să murim?

  Desigur, toți, cu puține excepții, de oameni bolnavi, ne-am lupta, și ne-am da viața, pentru a-i apăra pe oamenii pe care îi iubim. Un alt motiv ar putea fi să ne apărăm casa și proprietățile, care ne-au costat, efort și muncă grea. Ultima, dar poate cea mai puțin cunoscută, de unii lași, este lupta pentru libertatea, a noastră, a rudelor, prietenilor, cunoștințelor și concetățenilor noștri și pentru suveranitatea propriei țări. Cei care au fost în armată știu că jură să-și apere țara, steagul, suveranitatea și libertatea poporului lor. Chiar și lupta pentru libertatea cuiva, pe lângă datoria etică și civică, îi împiedică pe mulți să încalce legea, pentru a nu ajunge la închisoare, și deci să fie lipsiți de libertate.

  Am analizat deja, în unele articole, invazia tragică și violentă a Rusiei în Ucraina.

  Poziția noastră, și a oricărei persoane cu orice bun simț, este că orice acțiune violentă, a oricui, trebuie condamnată, întotdeauna.

  În articolul precedent, am vorbit despre cine câștigă, și cine pierde, din acest conflict militar și spuneam că, după noi, și conform experților noștri, diferite grupuri de specialiști, conform documentelor, și informațiilor pe care le avem au, există și vor exista oameni care produc sau comercializează arme, care se îmbogățesc și care se vor îmbogăți și în viitor. Oameni răi, indiferent dacă averea lor crește, cu multe decese, răni, violuri, gropi comune, refugiați, durere și creând atâta frică în oameni. Aceste acte disprețuitoare sunt consecința lăcomiei, a egoismului și a inimii de piatră, a unor oameni, foarte puternici și fără scrupule. Același lucru este valabil și pentru cei care vor trebui să reconstruiască o țară distrusă, deci ingineri, arhitecți, companii producătoare de materiale de construcții, companii de construcții și proprietarii lor respectivi. Pentru că cu acțiuni militare, războaie, terorism, chiar și mulți oameni câștigă, cărora nu le pasă dacă să devină și mai bogați, mulți oameni nevinovați, sunt morți, răniți, violați, speriați și au fost nevoiți să scape, din violență, declanșând un nou suflu de ura și căutarea răzbunării.

  Am explicat, cum nu a fost prevenit războiul (și s-a putut face), prin atitudini, pe care mulți lideri, din diverse țări, vor trebui într-o zi să ni le explice. A fost suficient să folosim diplomația, pentru a preveni tot răul pe care îl vedem și l-am cunoscut de-a lungul istoriei omenirii. Ar fi fost suficient să folosim logica, bunul simț și respectul reciproc al tuturor oamenilor.

  Metoda obișnuită, deja folosită în trecut, constă în alegerea unei țări, crearea de tensiuni, atacuri, și acte de terorism, sau de gherilă, iar apoi să se ciocnească cele 2 superputeri, pe un câmp „neutru”, pentru a consuma arme, de obicei învechite. , să-și răspundă arsenalul militar. Am văzut-o în Siria și în multe țări, este o poveste care se repetă și niciun expert nu va putea vreodată să ne conteste declarațiile. Articolul nostru anterior i-a făcut pe unii să creadă că noi, prin ceea ce am scris, am vrut cumva să încercăm să justificăm, președintele rus Putin și consilierii săi, care nu au calculat bine, consecințele acțiunilor lor tragice și deciziile lor proaste. .

  Toată lumea să fie clar că poziția noastră a fost, este și va fi întotdeauna în favoarea celor care se apără și niciodată în favoarea celor care atacă. Și spunem fără îndoială, cine atacă, va fi judecat de noi, ca infractor. Nu ne întrebați unde eram când Statele Unite atacau alte țări, pentru că noi nu existam, sau nu fusesem încă făcuți publici. Ar fi ca și cum ar fi acuzați actualii cetățeni germani de izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, provocat tot de teama de a se răzvrăti a populației germane, asupra unui dictator însetat de sânge. Dar despre nazism vom vorbi într-un articol dedicat.

  Nu există motive, pentru intervenții militare, populațiile, din diferitele țări, sunt cele care trebuie să se facă respectate și să-și protejeze interesele, fără violență, ci prin acorduri și negocieri, în care una dintre principalele noastre valori: respect reciproc, al tuturor oamenilor. Pentru DirectDemocracyS, doar populațiile locale, și nu sancțiunile și intervențiile externe, care destabiliza și creează lovituri de stat, trebuie să decidă cine ar trebui să conducă fiecare țară. Suntem siguri că doar proiectul nostru politic poate asigura Pacea, Justiția, democrația autentică (și nu falsă și parțială) și bunăstarea întregii populații mondiale.

  DirectDemocracyS și toate proiectele conexe, împreună cu toți utilizatorii noștri, iubim exact la fel, toate populațiile pământului, așadar, atât populația ucraineană, cât și cea rusă. Nu generalizăm niciodată, nu dăm vina pe copii pentru acțiunile greșite ale taților, bunicilor, străbunicilor sau strămoșilor lor. Privim dezastrele istoriei, încercând să evităm, de la a se repeta, toate episoadele diverse de violență cu care suntem obișnuiți. Aproape fiecare țară din lume și aproape toate diferitele populații au multe lucruri, de care le este rușine, și lucruri pentru care să-și ceară scuze altora. Povestea este plină și nu credem că trebuie să facem o listă în acest articol. Dar o vom face pe viitor.

  Să începem cu câteva date istorice, deoarece unii oameni întreabă, doar unde li se spune, ce le place și cărora le place să comenteze povestea, dar opresc, sau ascund, și adesea evită, părțile care i-ar transforma în ignorant și cu rea-credință.

  Memorandumul de la Budapesta.

  Memorandumul privind garanțiile de securitate în legătură cu aderarea Ucrainei la Tratatul de neproliferare a armelor nucleare, mai cunoscut sub numele de Memorandumul de la Budapesta după capitala Ungariei în care a fost semnat, este un acord, semnat la 5 decembrie 1994 și consemnat la 2 octombrie 2014, între Rusia, Statele Unite, Regatul Unit și Ucraina, cu care aceasta din urmă, prin aderarea la tratatul de neproliferare nucleară, a oficializat renunțarea la armele nucleare aflate în posesia sa după dizolvarea URSS.

  În schimbul livrării a 1900 de focoase nucleare către Rusia, care și-a asumat eliminarea completă în următorii doi ani, cu garanția Statelor Unite și a Regatului Unit, Ucraina a obținut asigurări de la ceilalți semnatari cu privire la propria sa siguranță, independență și integritate teritoriala.

  În ciuda denunțării de către guvernul de la Kiev a încălcării de către Moscova a memorandumului de la invazia rusă a Crimeei în 2014, nu există o convergență asupra naturii consecințelor acestei încălcări, deoarece nici Statele Unite nu au promis în mod explicit sprijin nelimitat sau garanții de intervenție directă, nici a considerat Regatul Unit că există motive pentru casus foederis.

  Prima analiză.

  Dacă Ucraina, înainte de invazia rusă, ar fi avut focoasele sale nucleare de 1900, nicio țară nu și-ar fi permis vreodată să-și treacă granițele sau să o bombardeze. Deci, de acum înainte, orice s-a întâmplat nu este vina Ucrainei, ci a fraților lor ruși și, în parte, și a țărilor noastre occidentale.

  Dar dacă am vrea să ne întoarcem puțin mai departe, în istoria chinuită dintre ruși și ucraineni, am putea ajunge la deștepți pentru ei, dar nemilos pentru alte populații, alese de ruși, să deporteze mii, și în unele cazuri sute de mii de proprii lor cetățeni, din cele mai îndepărtate zone ale imensei lor țări, să-i amestece, și să-i pună în contact, cu ucrainenii, moldovenii, letonii, lituanienii, estonienii și mulți alții. Opțiuni de deportare, începute de Imperiul Rus, cu câteva sute de mii, și ajungând apoi la milioane de oameni (din regimul comunist sovietic), cu toții îndepărtați de pe pământurile lor (în care trăiau în condiții proaste), și s-au stabilit aproape de popoare, că, practic, erau calmi, hegemoni pe teritoriile lor și că îi considerau pe ruși, apărătorii lor, iar în unele cazuri popoare frați. Atenție, vorbim de deportări în masă, și nu de migrații naturale voluntare ale unor părți din anumite populații, între un teritoriu și altul.

  Motivele deportărilor sunt clare pentru toată lumea, dar unele persoane, despre care vom vorbi în curând, au nevoie de explicații suplimentare. În toate aceste zone a fost nevoie de enclave cu prezență puternică rusă, deportate cu forța, șantaj, sau cu promisiuni de viață mai bună, în alte țări, pentru a crea zone de tensiune, pentru a avea apoi, în timp, diverse motive, să atace militar și să cucerească țări mai mici, mai puțin puternice, ușor slăbite, timp de ani, adesea decenii, de acțiuni teroriste, gherile și violențe ale celor care fuseseră deportați acolo.

  Deoarece există atât de multe minți reduse în jur, explicăm din nou, țarilor și nobilimii puternici ai vremii (înainte) și liderilor comuniști (după revoluția rusă și faza finală numită revoluția din octombrie), ei nevoie de motive pentru a deporta oamenii și pentru a muta populațiile sărace, din aproape toată țara lor, a fost suficient să le ridice, chiar și foarte puțin, nivelul de trai, care anterior era sub pragul supraviețuirii, creându-le o viață ceva mai bună. , în noile teritorii. Cei care nu au aproape nimic, pentru câteva promisiuni, adesea nerespectate, ar fi dispuși să plece departe de pământurile lor.

  Țarii mai întâi, și apoi conducătorii comuniști criminali, au creat doar probleme populației, sau mai bine zis, populațiilor, pe care ei înșiși le-au unit, într-un mod artificial, și cu scopuri clare de cucerire și dominație în continuare.

  Întotdeauna pentru cei obișnuiți, care cred că știu totul (prefăcându-se că sunt informați și prefăcându-se sinceri), le explicăm totul mai bine. De asemenea pentru cei care au, sau interese economice clare (plătite de diferitele puteri politice, financiare și economice), motivații politice (pentru a cuceri vreo minte bolnavă și-ar vinde mamele), frustrări (cei care nu au obținut nimic din viață mai ales pentru că de propria incapacitate trebuie să-și găsească un vinovat), ura față de Occident (mai bine să-i urăști pe cei care dacă sunt urâți nu reacționează decât să-i urască pe cei puternici), trebuie să pună idei stupide în capul oamenilor în dificultate (spunând doar o parte). a faptelor, ceea ce este util pentru propriile lor scopuri, lăsând deoparte părțile incomode), pentru a crea ură socială (a mânia oamenii frustrați este simplu, faceți-i doar să renunțe la cele mai rele minciuni și să învinovățiți pe alții) și adesea uniți de totală ignoranță (de multe ori cei care cred că un intelectual este politizat la extrem, și nu recunoaște realitatea și nu privește istoria cu mintea deschisă), noi, o explicăm din nou, deportările, aproape întotdeauna creează haos, neliniște, revoltă și, violență, atacuri teroriste, ocupații, răniți, moarte și durere, nu numai în populațiile atât de disprețuite de atât de mulți, ci și în familiile rușilor deportați, care au trecut de la foame și suferință pe propriile lor teritorii la violență, și până la moarte, în noile zone geografice în care au fost nevoiți să trăiască. Cu spirala obișnuită a urii și a răzbunării, care hrănește toate acțiunile violente, îmbogățind oamenii disprețuitori, făcându-i pe oameni nevinovați să sufere.

  Scriem toate acestea, chiar și de câteva ori, pentru a demonstra și a le face clar, chiar și celor învinși, că ei scriu, vorbesc sau fac videoclipuri, în care sunt de partea răului, în unele cazuri, de frică. a răului însuși, în alte cazuri, combinat cu o adevărată, și cuvenită, spălare a creierului, de către oameni care se prefac inteligenți, dar creează speranțe (de răzbunare socială), în oameni incapabili să „gândească cu capul”, chiar dacă se mândresc. ei înșiși când o fac. Cei slabi gândesc doar cu capetele altora, crezând că raționează cu ale lor.

  Odată cu sfârșitul țarilor, deportările au crescut, odată cu apariția uneia dintre cele mai false, disprețuitoare și nedrepte ideologii, care a creat mai multă suferință, violență, durere, răniți și mai ales morți, în istoria omenirii, comunismul, alcătuit. de etatism extrem. Cetăţenii ruşi au avut mai întâi ţarii, care au exploatat, împreună cu nobilimea lor, toată bogăţia, care aparţinea poporului, apoi comuniştii, care erau speranţa (pentru mulţi analfabeţi) şi posibilitatea justiţiei sociale (niciodată puse în Practic, liderii de partid erau venerați, bogați, puternici, cu siguranță nu la fel de mult ca oamenii), dar au dat bogățiile Rusiei, membrilor de partid, și câțiva favoriți, făcând aproape întotdeauna mai multe pagube și nedreptăți decât cei care a făcut monarhia. De parcă nu ar fi fost de ajuns, comunismul a făcut dintr-o țară agricolă o țară fals industrializată (cu mașini adesea învechite), distrugând agricultura, care a fost exploatată, mai întâi de comunism, de câțiva nobili educați, dar de multe ori, și de multe familii specializate, de secole de istorie, să -l dea în mână, cu comunismul, unor oameni fără studiu, fără nicio altă calitate decât aceea de apartenență la partidul unic.

  Odată cu sfârșitul, prin implozie, a regimului comunist eșuat, a sosit o dictatură și oligarhie pentru ruși, care au pus toată bogăția Rusiei în mâinile câtorva oligarhi, aleși cu grijă de Putin. Puțini oameni (oligarhii), care fără vreun merit, și fără nicio competență, gestionează toată averea, care ar trebui să aparțină și să fie exploatată de un întreg popor.

  Așadar, rezumând, bogățiile populației ruse au trecut, de la mulți oameni nobili, și cu cultură, și studiu (tot pentru că doar cei bogați, pe atunci, puteau studia), la câțiva lideri comuniști, fără studii, ideologizați. , și manipulabili, care au avut ca subalterni, oameni cu și mai puține studii (cu spălare ideologică a creierului, în școlile de partid, care nu este educație, și cultură, ci doar propagandă), și manipulați, și controlați de liderii, ai singurului partid ( pentru că comunismul nu permite opoziţia). Liderii Partidului Comunist nu puteau permite oamenilor inteligenți, sau capabili din punct de vedere politic, sau chiar educați, sau neideologizați să aibă roluri importante, pentru a nu risca, să obțină rezultate pozitive, și deci, pentru a nu fi depăşit, în ierarhii.partid. De îndată ce s-a întâmplat, cu președintele Gorbaciov, regimul comunist din Rusia și din întreaga Uniune Sovietică a luat sfârșit pentru totdeauna.

  Cum să o faci, nu simți compasiune și solidaritate sinceră, chiar și pentru poporul rus, care în fiecare parte a istoriei recente, a trecut întotdeauna de la un regim, exploatând, nedrept, la un alt regim și întotdeauna mai rău decât cel precedent . Averea lor nu le-a aparținut niciodată, ci multor nobili, unor lideri de partid și, în cele din urmă, a foarte puțini oligarhi ai lui Putin, așezați acolo ca figurină, fără a avea nicio competență, niciun merit și niciun drept, să exploateze o plăcere a voastră, bogățiile poporului rus.

  Așadar, Putin a sosit (după nuvela președintelui „de tranziție” Boris Nikolaevici Elțin, despre care probabil o vom discuta într-un alt articol).

  Actualul președinte rus îl întruchipează pe comunist frustrat (pentru cel atât de iubit, frustrat și de mulți din Occident), dar și pe cel ideologizat, fără spirit critic, și cu cultură, și educație, cu adevărat mediocru, care datând de ignoranța sa, incapacitatea lui, naționalismul său fals și antinazismul său fals (care era singura modalitate de a-i trezi pe vechii comuniști), amenință să distrugă mai mult de jumătate din lume.

  Odată cu destrămarea Uniunii Sovietice, multe țări au devenit state independente, dar s-au trezit, cu părți din teritoriile lor „vechi”, pline de ruși (deportați anterior), care găsind ajutorul, nu dezinteresat, al țării lor de origine ( noua Republică Federală Rusă), au creat întotdeauna violență, dezordine și au cerut independența. Ulterior, cerând să fie integrat, împotriva oricărui drept internațional, în Rusia.

  Mai întâi cu referendumurile, nerecunoscute de nimeni, adesea cu fraude, și violențe de tot felul, apoi cu anexarea militară a Rusiei și Crimeei (peninsulă revendicată și nu direct de Turcia), apoi cu referendumurile ulterioare, și violența. în Donbass, adică în regiunile Doneţk, Luhans'k şi Harkov.

  Aici, oameni mediocri, ignoranți, frustrați, incapabili de raționament logic, încep partea istoriei lor, mereu din Crimeea, și din 2014 încolo. Mulțumesc mai ales spălării repetitive a creierului, și urii, instigate de profitorii obișnuiți, a credulității populare, pentru aceștia, totul a început cu atacuri reciproce, din 2014. În care, potrivit acestora, cu siguranță nu pe bază de documente. , ucrainenii, „ar fi exterminat ruşii”. Ceea ce nu este adevărat, morții sunt egali, conform tuturor documentelor, unanim recunoscute. Aceasta arată că oamenii ideologizați, care în cea mai mare parte a vieții, au crezut într-un ideal politic, precum comunismul (care se estimează că a provocat aproximativ 95 de milioane de morți, în trista sa istorie), „frumoși pe dinafară și putrezi în interior. ”, cu greu recunosc că au greșit. Apoi, cei care aplaudă politic, ca sportul de ovație, chiar dacă istoria condamnă, politica pe care o iubești atât de mult, cu greu, vor recunoaște că au fost, cea mai mare parte a vieții, pe partea greșită a istoriei. Dar despre comunism, nazism, fascism vom vorbi în articole dedicate acestor adevărate catastrofe pentru omenire.

  Violența, din 2014 încoace, a fost reciprocă și a provocat victime, aproape egale ca număr, în minoritățile ruse, ucrainene, tătare și alte minorități. Prin urmare, nu există învingători, sau învinși, sau populații mai bune sau mai rele. Toate au fost analizate și poate vom face un articol dedicat acestor violențe în viitor. Rezumăm că rușii atacau adesea primii, iar ucrainenii și-au apărat suveranitatea și integritatea teritorială. Din păcate, după cum am menționat deja, cu multă violență reciprocă, de mulți ani, fără ca aproape nimeni, în alte țări, să ceară explicații, sau să caute soluții pașnice.

  O soluție ar fi putut fi garantarea unei autonomii locale juste și reale, așa cum este prevăzută de regulile noastre, pentru politica internațională, garantând integritatea teritorială și suveranitatea fiecărei țări, respectând în același timp toate populațiile și drepturile minorităților.

  Dar să luăm un exemplu, care dă o idee despre ceea ce s-a întâmplat.

  Dețineți o casă, cu mai multe camere, și sunteți familia ucraineană, vi se spune, să vă alăturați unei case mai mari, să faceți una uriașă (Uniunea Sovietică), împreună cu toți vecinii dvs., inclusiv cei care se numesc Rusia, care sunt o familie numeroasă și care au o casă mult mai mare decât a ta. Acceptă, creează o casă foarte mare (URSS), iar în timp, vecinii tăi spun că vor să folosească unele dintre camerele tale, în care tu, ai o parte din familia ta care locuiește acolo, există mobilierul tău și multe dintre ale tale. .comori. Îți spun, că se vor alătura, în aceleași camere, pentru a te ajuta să-i exploatezi împreună, cu familia. Acceptați, pentru că sunteți două familii unite, în care multe dintre rudele voastre și-au creat familii, alături de vecini. La un moment dat, se decide să nu se mai unească, iar fiecare familie trebuie să-și asigure nevoile, în mod independent. Voi, familia ucraineană, care aveți arme de apărare, care vă pot garanta siguranța, decideți să renunțați, să păstrați armele acasă, cu garanția de a fi mereu protejată, de vecinii tăi, familia Rusiei. Dă-le, rușilor, toate cele mai puternice arme ale tale, cu garanția de a fi apărat, cu garanțiile, chiar și ale vecinilor tăi, Regatul Unit, Europa și Statele Unite. După un timp, să vadă că familia Rusiei a luat, cu forța și cu multă violență, multe camere în casa familiei Cecenia, punându-și propria rudă în fruntea familiei. Apoi, familia Rusiei a preluat cu forța un sfert din casă din vecina Georgia și a colaborat cu familia Belarus, revendicând camere, chiar și în casa dumneavoastră ucraineană. În acest moment, începi să-ți fie frică, și înțelegi, că ai făcut o mare greșeală, dând cele mai puternice arme, tocmai celor mai periculoși vecini ai tăi, care printre altele, au în unele camere, deja câteva a rudelor lor... Aceste rude rusești, instigate de familia lor rusă, distrug diversele camere, murdăresc pereții și nu văruiesc, nu păstrează curățenia și ordinea, pun în pericol și siguranța rudelor tale ucrainene, care locuiesc în ele. lor. Îți pun și ei, ca șef al întregii tale familii, o rudă de-al lor, și se înfurie, când familia ta, îl face să „cadă”, să pună un cap de familie, de familie. În acest moment, rușii care locuiesc în camerele tale (întâi camera Crimeea), decid violent să devină, mai întâi mai autonomi, apoi independenți, și să se alăture marii familii rusești, care nu ezită, să ocupe, cu forța, camera ta, chiar daca aproape toti vecinii, spun ca nu este corect, si legal, sa ia camerele, din casele altora. În acest moment, decideți să vă alăturați, cu familiile din Europa, Regatul Unit și Statele Unite, pentru a obține ajutor, deoarece familia rusă nu și-a ținut promisiunea (de a vă apăra și de a vă garanta integritatea teritorială și suveranitatea). , și nu a ezitat să vă ia una dintre camere atacându-vă. Imediat ce familia Rusiei, a aflat, v-a atacat, folosind drept motiv faptul că nu vor familii libere, parțial democratice (NATO, Europa) ca aliați ai vecinilor. Deci, te bombardează, îți violează rudele, te ucide și te rănește, forțând atât de multe dintre rudele tale să părăsească casa ta, încercând să scape de moarte și violență. Rusia ia încă 2, sau 3 camere, cu violențe fără precedent împotriva rudelor tale. Vecinii Europa, Marea Britanie și Statele Unite, care îți garantaseră, împreună cu familia rusă, siguranța ta, erau slabi, în fața ocuparii primei camere (Crimeea), de data asta te ajută , pentru a apăra suveranitatea și integritatea casei tale fragile. Cu riscul, deci, de a arunca în aer tot cartierul, și tot cartierul. Cu amenințarea nucleară, de către unele rude, a familiei Rusia.

  Aici, dacă ai fi, familia ucraineană, cu casa pe jumătate distrusă, cu multe dintre rudele tale morți, violați, răniți, speriați, și fugiți de acasă, pentru a nu risca să moară, ce credeți, de oameni fără inimă , care merg în piață, nu să strige la pace, ci să protesteze împotriva celor care te ajută, să te apere.

  Dragi prieteni, pacea nu se obține pur și simplu rostind cuvântul la nesfârșit, până când își pierde orice sens. Dacă ar fi suficient să spunem pur și simplu, un cuvânt sau o propoziție pentru a ne da seama, și ar fi suficient să spunem de mai multe ori, propoziții și cuvinte, pentru a le transforma în realitate, toți am fi sănătoși, bogați, fericiți, iubiți, si doar. Pe de altă parte, viața este mult mai complicată, și adesea nedreaptă, și trebuie mereu să lupți, și să lucrezi, pentru a obține cele mai bune lucruri, în respect reciproc.

  Dacă căutăm un cuvânt, să rezolvăm toate problemele, să schimbăm și să îmbunătățim lumea, singurul care ne vine în minte este DirectDemocracyS, pentru că ne bazăm toate activitățile pe logica, bunul simț și respectul reciproc al tuturor oamenilor. . Ne bazăm pe studiu, fapte, adevăr, știință, cercetare, expertiză, a tuturor experților noștri, a grupurilor noastre de adevărați specialiști. Nu ne interesează capitalul electoral, nu ne interesează să convingem pe nimeni, nu ne interesează acordul unei părți din alegători, care sunt ușor cuceriți și manipulați. Ne interesează să spunem adevărul, care nu este adevărul nostru, pentru că numai pentru proști, adevărul este pe o parte sau pe cealaltă. Adevărul este unul, pe orice subiect, iar istoria (desenând învățăturile potrivite), trebuie studiată la 360°, nu numai în părțile care ni se potrivesc. Deci, chiar dacă vorbim în moduri, nu întotdeauna apreciate de toată lumea, nicio persoană sănătoasă nu va nega vreodată articolul nostru, pentru simplul fapt, că nu ne este frică, să scriem adevărul, riscând să enerveze pe cineva, care se așteaptă de la noi. scrie alte lucruri. A fi direct, a-ți spune lucruri în față, cu sinceritate și loialitate, față de adevăr, la început, ne va face să pierdem mulți alegători și mult sprijin. Dar nu suntem masochisti, stim foarte bine, ca pentru a schimba si imbunatati lumea va fi nevoie de acordul a 99% din oamenii pamantului, cei buni, trebuind sa lupte, sincer, si loial, dar cu curaj și într-un mod decisiv, 1% din populația rea și puternică a pământului. Ne-ar fi mai ușor să fim cu cei puternici, să obținem pentru noi ceva „fărâmitură” din puterea lor, și bogăția lor, dar ne interesează toată „bucata de pâine”, să o împărțim cu toată populația.la nivel mondial. , tot pe baza meritocraţiei. Îmi pare rău pentru izbucnire, dar face parte din modul nostru de a ne exprima, și suntem siguri, că într-un timp foarte scurt, toată lumea ni se va alătura, ca o chestiune de încredere, și datorită muncii noastre. De-a lungul timpului, metoda noastră, „tactica” noastră ne va răsplăti eforturile, cu siguranță ne oferindu-ne bogăție, pe care, totuși, dacă există, o vom împărți, pe baza meritelor individuale și de grup, cu oricine ni se alătură.

  Explicația pozițiilor noastre este, sperăm, suficient de clară cu privire la tragedia crudă a invaziei ruse în Ucraina, care afectează mulți oameni, care suferă cu adevărat și nu pot sta în stradă să manifeste pentru pace, pentru a nu risca, să moară sub bombe. , de partea Ucrainei și de teamă să nu fie uciși, închiși sau bătuți, de partea Rusiei, dacă se răzvrătesc împotriva lui Putin.

  Pentru noi, occidentalii parțial liberi și parțial democrați, este ușor să ne plângem de prețul energiei electrice, al gazului și al carburanților, ceea ce fac cu toții împreună, ridică prețul tuturor alimentelor și bunurilor de bază. Săraci pe toți, mai ales pe cei aflați în dificultate. Mulți spun: dacă ucrainenii s-ar preda, după câteva zile, totul s-ar fi terminat (parțial ar putea fi adevărat). Dar cine spune, sau scrie aceste lucruri, pe lângă faptul că este egoist, oamenii care gândesc în acest fel sunt profund nedrepți și infirmați de istorie. Dacă toate țările lumii, împreună, s-ar fi răzvrătit și ar fi luptat imediat (ajutând țara invadată), într-un mod unit și curajos, împotriva lui Hitler și a Germaniei sale, care în septembrie 1939, a invadat Polonia, ar fi putut au prevenit al Doilea Război Mondial. Dar politicienii din alte țări au fost egoiști și nedrepți, au spus: este doar Polonia, nu este o problemă. Au urmat apoi multe alte țări și nimeni nu a mai putut opri spirala violenței (dacă nu intervenția Statelor Unite, care a permis și Uniunii Sovietice să reziste și să contraatace). Chiar și acum, pentru mulți idioți: e doar Ucraina, nu e problema noastră. Dar dacă nu i-am fi ajutat, ar fi urmat Moldova (cu Transnistria, o altă enclavă rusească), apoi multe alte țări, în succesiune rapidă. Celor cărora le este frică, ca nouă tuturor, de războiul atomic, dar le reamintim tuturor că, conform acestei logici, a fricii, Rusia, Statele Unite, și diferitele puteri atomice, ar avea ocazia să facă ce vor în lumea, cu orice țară, folosind amenințarea atomică? Lumea lașilor este mai rea decât lumea săracă. Săracii pot fi mereu ocupați și pot munci pentru a deveni mai bogați. Lașul va rămâne mereu infam indiferent de ceea ce face în viață.

  Alții egoiști, care spun că trimiterea de arme în Ucraina, pentru a se apăra, costă în bani, multe miliarde de dolari, și care susțin că nu sunt dispuși să finanțeze acțiunile de război cu taxele lor. Răspundem clar, că nu sunt doar egoiști, ci și proști. Dacă ne uităm la evaziunea fiscală, în întreaga lume, vorbim de cel puțin 10.000 de miliarde de dolari pe an, care împreună cu crima organizată mondială, vorbim de cel puțin încă 1.000 de miliarde de dolari pe an, dar poate mult mai mult, și multe alte speci de bani publici, bani pentru arme, pentru apărarea populației ucrainene, sunt o cheltuială minimă. Dar acestor egoiști, lacomi și lași, le punem o singură întrebare: dacă țara voastră s-ar găsi în locul ucrainei chinuite, i-ați lăsa să ucidă, familiile voastre, să vă violeze copiii, soțiile, surorile voastre. , mamele voastre, care v-au rănit multe rude, prieteni și cunoștințe, v-au distrus țara, făcând mulți oameni să fugă din casele lor, ca să nu moară, ați privi? Ți-ar plăcea să trăiești într-o țară, fără hrană, apă, electricitate, încălzire, fără salubritate, fără transport de evadare, fără medicamente și fără îngrijiri medicale, unde bombe plouă din cer în fiecare zi? Încearcă să-i pui pe curajoșii ucraineni în situația în care se află, doar pentru o zi, și vei înțelege. Iată, acum calculează, că trăiesc în aceste condiții de multe luni și încă nu sunt prea multe licăriri de pace adevărată. Ți-ar plăcea să-ți pierzi casele, fabricile, locurile de muncă și toată averea din cauza bombelor? Ți-ar plăcea să trăiești ore întregi, sau zile, închis în buncăre supraaglomerate, fără mâncare, apă, toalete, cu teama constantă de a nu mai părăsi niciodată aceste locuri întregi sau vii? Ți-ar plăcea ca alții să-ți ocupe casa și să-ți comandă, fără să-ți dea măcar dreptul de a protesta, luându-ți toată libertatea și toată suveranitatea? Ți-ar plăcea să-ți vezi frumoasa țară redusă la un morman de moloz? Ți-ar plăcea să fii trădat de vecinii tăi și de cei care au garantat să te protejeze și să-ți garanteze integritatea teritorială, suveranitatea și libertatea? Ți-ar plăcea ca alte țări să se întoarcă și să te lase invadat, ucis, rănit, violat și speriat? Și cum te-ai simți dacă unii ți-ar spune: renunță, sunt mai puternici, iar noi nu te ajutăm, avem problemele noastre uriașe. Problemele noastre uriașe, chiar au soluții simple și sunt probleme mici, în comparație cu problemele lor uriașe.

  Aici, dacă nu vezi, sau nu înțelegi, diferențele dintre bine și rău, dintre ceea ce este bine sau greșit, înainte de a continua, citind acest articol, întoarce-te la primele rânduri ale acestui articol, recitește-le și sa iti fie rusine..

  Mulți ne acuză că, deși activități militare sunt în desfășurare în Ucraina, neexistând o declarație oficială de război, noi o numim o invazie cruntă a unui bătăuș, dictator, criminal și chiar mincinos Putin, împotriva unei țări suverane, pe care Rusia ar fi trebuit să o apere. , pe baza unor tratate internaționale clare. În schimbul renunțării la arsenalul său nuclear, prin tratate semnate, în garanție, și de Statele Unite și Regatul Unit.

  Lecția să fie: să nu renunți niciodată la arsenalul tău nuclear? Sau, ai avut vreodată încredere în ruși? Sau să nu ai niciodată încredere în intervenția Occidentului? Potrivit experților noștri, afirmațiile anterioare nu sunt corecte.

  Noi, foarte clar, spunem: toate armele nucleare, din toate țările, toate ar trebui convertite în energie pentru dezvoltarea planetei noastre. Dar pentru asta, trebuie să câștigăm alegeri, în toate țările în care există arme nucleare și în multe alte țări. Pentru a împiedica cei care le dețin să poată șantaja lumea, amenințăndu-le folosirea. Statele Unite nu sunt sfinți, așa cum le-au folosit, doar ei în istorie, pentru a efectua atacuri nucleare (asupra populației lipsite de apărare), iar asupra necesității efective de a distruge 2 orașe japoneze, avem îndoieli puternice (și suntem împotriva acțiuni similare, adevărate crime de război, oricine le comite). Ei spun că au vrut să oprească războiul și să evite mai multe morți. Cu toate acestea, creând o catastrofă și o pagină neagră a istoriei lor și a întregii umanități. Explicația lor nu ne convinge, este, scuzați comparația, este ca și cum ați avea mahmureală, a bea a doua zi, alt alcool. Dar despre aceste atrocități, și despre altele, comise de toți, vom vorbi în următoarele articole.

  Deocamdată, vă reamintim că fiecare om normal, înzestrat cu umanitate, ar trebui să sprijine Ucraina, în recucerirea teritoriilor lor, și Rusia, pentru a scăpa pentru totdeauna de tirani, dictatori, în speță Putin, și oligarhii săi, și posibili succesori. . Pacea nu se obține prin întoarcerea către cealaltă parte, ci făcând sacrificii pentru a-i ajuta pe cei care se apără, oricine ar fi. Permițând, prin solidaritate internațională, oricui este atacat, să-și apere pământul, de agresor, oricine ar fi acesta.

  Putin s-a terminat din punct de vedere politic și, mai devreme sau mai târziu, mândru popor rus îi va face din nou auzită vocea. Dar nu dându-le Occidentului bogățiile, ci exploatându-le, spre binele tuturor cetățenilor săi. Pentru aceasta, îndemnăm pe toată lumea să facă cunoscută DirectDemocracyS, care datorită regulilor sale, cu privire la libertate, democrație și proprietate, cu toate autonomiile locale fundamentale și juste, permite celor care locuiesc și muncesc într-un anumit teritoriu să fie stăpâni și proprietari. , în mod împărtășit, a întregii bogății.

  Acest lucru se face numai, urmând toate regulile internaționale, care pentru toți fanii referendumurilor: despre autonomie și despre independență, au fost făcute pentru a preveni, ciocnirile și violența. De fapt, fiecare referendum trebuie în primul rând să fie autorizat și recunoscut de către statul, sau țara, în care se află teritoriul, ceea ce necesită autonomie, sau independență. Regulile internaționale au fost concepute pentru a permite fostelor colonii să poată cere independența, într-un mod pașnic. Dar ele nu sunt recunoscute, dacă nu au loc, cu acordul țării, în care se află zona geografică, care necesită independență, sau autonomie. În plus, pentru a trece dintr-o țară în alta, dintr-o anumită zonă geografică, este nevoie de un acord, din partea ambelor țări (și a tuturor părților interesate), și nu doar un referendum, iar acceptarea țării este suficientă. doresc să se reunească. Simplificând, dacă familia noastră ar decide să organizeze un referendum, să se desprindă de țara în care ne aflăm, am avea întotdeauna nevoie de autorizarea, și de recunoașterea, de către țara noastră, a referendumului în sine.

  Soluțiile noastre sunt: o încetare imediată a focului, o retragere imediată a armatei ruse, de pe tot teritoriul ucrainean (inclusiv Crimeea), și intervenția imediată a forțelor de menținere a păcii ONU, care asistă, ca întotdeauna, neputincioși, dezastre, la care nu a contribuit. a preveni, in orice fel (gratie si dreptului nedrept de veto, al tarilor invingatoare din ultimul razboi mondial, sa fie anulat imediat, al 2-lea razboi s-a incheiat de mult, doar avantaje pentru invingatori).

  Din partea Ucrainei, garantarea în toate zonele geografice, cu o majoritate rusă, a unei autonomii juste și a protecției drepturilor și îndatoririlor minorităților din întreaga țară. Majoritatea rusă ar trebui să facă același lucru cu minoritățile din teritoriile în care rușii sunt majoritari. Totul cu respectarea integrității teritoriale și a suveranității întregii Ucraine (inclusiv Crimeea).

  Înlăturarea imediată a tuturor sancțiunilor împotriva Rusiei și restituirea activelor și conturilor curente ale Rusiei blocate, reținând daune de război.

  Plata de către Rusia, cu ajutorul tuturor țărilor lumii (cu impozitare de 100% din profitul din producția și vânzarea de arme), a pagubelor de război, pentru reconstruirea întregii Ucraine.

  Și alte măsuri specifice care trebuie aplicate în fiecare zonă de conflict, sau război, de pe întreaga planetă.

  Această soluție a noastră, în diverse puncte, nu va readuce morții la viață, nu va vindeca răniții și nu va vindeca daunele psihologice și traumele, dar va evita o continuare, sau o prelungire a conflictului. .

  Totul se poate face în câteva ore (cu excepția reconstrucției, și a reconcilierii, va dura ani), voința politică și presiunea din partea întregii populații a lumii sunt suficiente.

  În speranța de a fi clarificat, odată pentru totdeauna, tuturor, poziția noastră și toate informațiile la 360°, vă asigurăm că acest articol, la fel ca toate informațiile, sau regulile noastre, se bazează pe logică, pe bunul simț, despre respectul reciproc, al tuturor oamenilor. Fiecare propoziție, fiecare cuvânt a fost propus, decis, selectat, discutat și votat de diferite grupuri de experți, de politică internațională, strategie politică, specialiști militari, economiști, experți în finanțe, istorie, cultură, psihologie și multe alte grupuri, care cu munca lor, vă prezintă un articol, care nu sprijină pe nimeni, și nu se teme, să spună lucrurile adevărate, chiar și direct. Desigur, nu este intenția noastră să răzgândim nimănui, dar nu puteți contesta faptul că faptele s-au petrecut exact, așa cum spunem noi.

  Pe anumite lucruri nu există alte versiuni, sau alte interpretări, pentru simplul fapt că oricine este de partea lui Putin, care închidează, și de multe ori nu ezită, să-și ucidă adversarii, care închide oamenii în închisoare, pt. după ce au rostit cuvântul război, dar propriul lor Minister al Apărării, în aceste zile, a recunoscut că este un război și nu doar o operațiune militară specială. Continuăm, pentru a numi-o, o invazie lașă, care ar trebui condamnată, de către întreaga comunitate internațională, și de către toți oamenii, înzestrați cu logică, bun simț și respect reciproc. Multora le place, omul puternic responsabil, le place să fie supuși, iar tu vei fi la conducere, și apoi văd, în cei care luptă împotriva valorilor Occidentului, care în ciuda multor defecte, permit multe libertăți, și o democrație parțială, care sunt și vor fi întotdeauna mai bune decât: fără libertate și o dictatură nemiloasă. Recunoașterea binelui chiar dacă parțial, față de răul total, este una dintre calitățile pe care le cerem oricui ni se alătură.

  Copyright © DirectDemocracyS, proiecte.

  1
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Vrede met overgave PWS
  Pokój z poddaniem PWS
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Tuesday, 27 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts