Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  17 minutes reading time (3432 words)

  Politici de tineret

  În unele articole anterioare, am vorbit despre organizarea noastră politică, și cât de inovatori suntem, în articolele următoare vom intra în detaliile programului nostru politic internațional, care trebuie respectat, și integrat, de către toți cei continentali, naționali, de stat, organizații regionale, provinciale, districtuale și locale.

  Dictarea liniilor directoare, de urmat și respectat, poate părea unora, o metodă dictatorială și centralizată, dar, ca întotdeauna, cei care ne condamnă, vor trebui să se răzgândească, pentru că regulile noastre de bază, valorile și idealurile noastre sunt toate bazat pe logica, bun simt, respect reciproc din partea tuturor, incredere, si mai presus de toate garantarea autonomiei locale deplina, asupra modului in care sa punem in practica toate reglementarile noastre.

  În acest articol vom vorbi despre 2 probleme serioase, la nivel mondial, care sunt însă legate. Abținerea, și dezinteresul tinerilor, față de politică.

  Ca întotdeauna, să facem premisele potrivite, să analizăm problemele și să găsim împreună soluțiile noastre.

  De-a lungul istoriei omenirii, au existat întotdeauna oameni, de obicei puternici, și cu mari interese economice, care au ghidat și influențat alegerile politice. Aceste personaje, pe care unii le numesc „puteri puternice”, alții „puteri oculte”, de obicei le numim oameni răi.

  Ei au deținut întotdeauna puterea, împărțind oamenii, creând tensiuni sociale, ură, frică și aproape toate războaiele. Oamenii divizați nu pot crea bine, pentru că nu au puterea de a face acest lucru. Uniți, totuși, oamenii buni ai pământului, ei pot fi cu adevărat hotărâtori, pentru a crea o lume minunată, dreaptă și curată.

  Pentru oamenii răi, este esențial să rămână în control asupra tuturor deciziilor politice.

  Ei l-au păstrat într-un mod foarte inteligent și util pentru propriile lor scopuri, și trebuie să le dăm credit pentru asta, sunt foarte inteligenți, chiar dacă cu o răutate și o indiferență, într-adevăr deloc demnă, din partea omului. ființe.

  Nu vom face aici lecții de istorie, de multe exemple, și multe fapte, am vorbit, mai mult sau mai puțin detaliat, în articolele noastre anterioare, dar vom analiza împreună, câteva detalii foarte interesante.

  Am vorbit despre modul în care primele forme de democrație directă au fost eliminate în Grecia Antică pentru a crea o democrație reprezentativă mai simplu de controlat și mai coruptă.

  Când s-au făcut alegerile, făcând toți oamenii să decidă, punând o piatră, într-o urnă pentru da, și în alta pentru nu, pentru a controla deciziile luate, oamenii răi au fost nevoiți să corupă mai mult de jumătate din populație.

  Cu falsa, și nedreapta, democrația reprezentativă, a fost suficient să mituiești, câțiva reprezentanți politici, pentru a avea toată puterea.

  Propoziția anterioară explică poate clar de ce ceea ce este conținut în proiectul nostru politic este democrație reală, autentică, totală, în timp ce politica mondială actuală, în toate țările lumii, este pur și simplu o înșelătorie, o democrație falsă și doar parțială.

  Nimeni nu poate nega, și cine să vă spună, că reprezentanții votează, că ei decid în numele poporului, vă întrebați: în care, și de câte ori, reprezentanții mei îmi cer o părere? Și mai presus de toate: cu ce ocazii, și de câte ocazii, se adresează întregii populații, fără a favoriza doar câteva?

  Vor fi oameni care, într-un mod nu foarte inteligent, vor prefera să încredințeze partidelor politice, sau unor reprezentanți politici, mai mult sau mai puțin pregătiți, mai mult sau mai puțin competenți, mai mult sau mai puțin cinstiți, deciziile care le determină fiecare aspect al vieții. . Noi, și cei care ni se vor alătura, preferăm să decidem, în cunoștință de cauză, decât să ne supunem deciziilor nu întotdeauna corecte ale partidelor și ale reprezentanților politici, deseori corupți și subordonați celor puternici, sau celor răi.

  Deci democrația reprezentativă, este greșită, este nedreaptă, este rea, și faci un partid politic și alegi reprezentanți politici? Mulți ne vor acuza că nu suntem consecvenți. Dar chiar dacă suntem complet diferiți, și cu siguranță mai buni, nu putem schimba direct și îmbunătăți lumea, fără a obține sprijinul popular și, prin urmare, a câștiga alegerile. Trebuie să respectăm și să respectăm toate legile și tradițiile diferitelor țări, dar o vom face respectând regulile noastre, care prevăd controlul total, atât înainte, în timpul, cât și mai ales după alegeri, de către populație, deci de alegătorii noștri, care vor fi utilizatorii noștri înregistrați verificați, împotriva reprezentanților lor politici. Nu ne interesează cum sunt organizate alte partide politice, după ce reguli sau prin ce metodă își desfășoară activitățile. La noi, totul este și va rămâne pentru totdeauna deținut de toți utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  Ne putem defini ca o democrație hibridă, cu reguli interne bazate pe libertate, meritocrație, competență, onestitate, democrație directă autentică, dar care va întemeia un partid politic, pe fiecare continent, națiune, stat, regiune, district, provincie, oraș, nominalizarea și alegerea reprezentanților noștri politici.

  Scopul nostru final este să-i facem pe alegătorii informați să decidă, prin grupuri de specialiști, asupra fiecărei decizii care trebuie luate, direct, fără niciun partid, sau fără reprezentanți politici, care, așa cum am văzut în vechea politică, pot fi ușor corupte, supuse. , și influențat de cei care controlează economia.

  Deci, în viitorul nu prea îndepărtat, vom elimina 99% din politica mondială, făcându-i pe oameni să decidă, repetăm, pe deplin informați, cinstit, independent și competent, asupra celor mai bune alegeri de făcut.

  Această metodă a noastră nu va elimina politica, de fapt fiecare dintre utilizatorii noștri verificați înregistrați poate și va putea întotdeauna să propună proiecte, subiecte, activități politice, dezbateri, care după discuțiile necesare, și corecturile necesare, vor fi supuse la un vot intern în diferitele grupuri, care vor reprezenta poziția oficială, a organizației noastre politice, pe fiecare subiect.

  Prin urmare, nu vom crea o lume fără politică, vom crea doar o politică mai bună, mai liberă și mai presus de toate cu adevărat democratică. Vom șterge doar toate ideologiile învechite, toate falimentul, eliminând toate părțile negative și păstrând de la fiecare, puținele idei bune pe care le au. Aceste vechi ideologii, care creează diviziuni artificiale, și care generează luptele dintre oameni, care fac atât de mult rău lumii, vor fi înlocuite de ideologiile tuturor, bazate pe logică și bun simț. Respectul reciproc, baza tuturor activităților noastre, ne va permite să facem totul, fără să facem nicio greșeală.

  Să revenim pentru un moment, la tema articolului nostru, lipsa participării oamenilor la activitățile politice, deci abținerea, mai ales a tinerilor.

  În Grecia Antică, profitând de faptul că tinerii erau în război, puterile puternice ale acelor vremuri, au decis ca activitățile politice să fie desfășurate de oamenii care au rămas în diferitele orașe: erau doar femei, și bătrâni. Întrucât toate femeile erau ocupate cu copiii, cu agricultură, menaj și activități zilnice, doar bătrânii erau lăsați să facă politică. Fiind oameni fragili, ei era cel mai bine să-i folosească, pentru oamenii răi, pentru propriile lor scopuri, control și comandă. De altfel, din moment ce durata medie a vieții în acele vremuri era scăzută, în scurt timp, cei mai cinstiți și mai viteji puteau fi înlocuiți cu vechi, din ce în ce mai corupți și supuși. Dacă nu mureau de bătrânețe, puternicii diferitelor epoci aveau grijă să-i scoată din cale, dacă nu voiau, să urmeze regulile și poruncile care le erau impuse.

  De atunci, de-a lungul istoriei, s-au folosit întotdeauna aceleași metode.

  Cu o mică diferență, apărută de-a lungul timpului, care prevedea că dacă unii tineri, inovatori, ar avea vreo idee bună, spre binele întregii populații, să poată fi eliminați, prin diverse metode, pentru a-i face pe alți politicieni servili să ocupe locul, de obicei mai în vârstă, care ar fi ajutat câțiva oameni puternici și nu pe toți oamenii. Acesta este unul dintre motivele pentru care respectăm anonimatul și confidențialitatea tuturor utilizatorilor noștri înregistrați.

  În acest moment, cei care citesc acest articol vor fi și mai reticenți în a participa la viața politică.

  Dar nu, dragi prieteni, mai ales tineri, propunem inovație, și schimbare, și îmbunătățirea situației.

  De fapt, la DirectDemocracyS, vom împiedica pentru totdeauna oamenii răi să gestioneze politica și, prin urmare, viețile noastre.

  Și o putem face, doar cu ajutorul, colaborarea și implicarea directă a tuturor tinerilor lumii.

  Politica veche, față de tineri, umple gura cu cuvinte frumoase. Ei spun mereu: tinerii sunt viitorul nostru, tinerii trebuie ajutați, tinerii trebuie stimulați și de multe ori vă vor oferi bani, bonusuri și facilități.

  Și ghiciți ce fac ei?

  Așa e: o fac doar pentru a te ține liniștit și bine. Întrucât sunteți singurii care puteți schimba și îmbunătăți lumea cu adevărat, vă fac cadouri, vă promit totul, chiar și, în unele țări, să rămâneți acasă, luând bani puțini, ca să nu vă facă să înțelegeți un lucru esențial. .

  Participarea la viața politică este o datorie civică. Nu fugiți, știm foarte bine, cât de mult vă place să respectați regulile, mai ales dacă acestea sunt impuse. Vechea politică, știe să-ți facă iluzii, știe să-și bată joc de tine, o fac de milenii. Noi, pe de altă parte, vă oferim sarcini de îndeplinit și obiective de îndeplinit, toate împreună.

  Noi nu-ți dăm și nu-ți promitem nimic, pentru că știm că ești prea inteligent pentru a fi mituit.

  Participarea la viața politică este importantă, deoarece politica este cea care scrie legile, deci cea care dictează regulile vieții noastre.

  Cine citește acest articol, te va întreba, de la ce vârstă, la ce vârstă, ești tânăr? Și mai presus de toate, de ce îi favorizează atât de mult pe tineri? Iar bătrânii, cu experiență, competenți și mai presus de toate cinstiți, ce rol au? Sunt multe întrebări foarte corecte, la care vom răspunde pe scurt.

  Oamenii, pentru noi, sunt împărțiți doar în 2 categorii. Bun, care ni se poate alătura și sunt 99% din populația lumii, sau răi, care nu ni se pot alătura, care sunt 1% din populația lumii, care au atâta putere și care au făcut din lume un loc atât de distrus, și împărțit.

  Credem că vârsta cu siguranță nu reprezintă o modalitate de a discrimina sau de a alege oamenii.

  Nu favorizăm pe nimeni, dar preferăm să întinerim întreaga clasă politică mondială.

  Pentru că politica actuală pune adesea în roluri de putere persoane foarte în vârstă, care, oricât de experimentați, sunt deseori manipulați și, având o sănătate precară, atât fizică, cât și mai ales psihică, pot reprezenta un real pericol, pentru țara lor, și chiar și pentru umanitate.

  Politica activă, și prezența în diferitele instituții, ca reprezentanți oficiali ai noștri, în numele organizației noastre politice, trebuie să fie asigurate și garantate, întotdeauna și numai, celor mai buni și cinstiți dintre toți cei verificați. utilizatori inregistrati..

  Chiar dacă sunt cazuri excepționale, în care persoanele în vârstă sunt mai moderne, și mai inovatoare, și cu siguranță vom ține cont de aceste cazuri, cu aceeași onestitate și abilități, îi vom alege mereu pe cei mai tineri, pentru că ne va permite o mai mare incisivitate. , și rezultate mai bune. Cu riscul de a pierde, sprijinul și înregistrarea, din partea vârstnicilor, care ne-o vor lua, și se vor simți, ușor discriminați, repetăm, cu calități individuale egale, vom fi favorizați, ca reprezentanți politici. , întotdeauna cel mai tânăr. Cu cât sunt mai în vârstă, mai experimentați, preferăm ca aceștia să dea o mână de ajutor, și sfaturi utile, din partea grupurilor de experți, sau ca reprezentanți oficiali, care reprezintă un nou rol de conducere al grupurilor noastre geografice, creat exclusiv de organizația noastră politică. Pentru rolurile de susținere, de specialiști, sau de reprezentare oficială, preferăm în schimb persoane mai în vârstă în ani, tot în acest caz, cu excepțiile cuvenite, preferăm să ne gestionăm grupurile politice geografice, celor care dau dovadă de bun simț, si logica. Suntem încrezători că pentru persoanele în vârstă, protecția, ajutorul și sfaturile tinerilor noștri reprezentanți politici vor fi considerate importante și mai presus de toate sensibile.

  Deci, pe scurt, vom merge la instituții, pentru a reprezenta oamenii, întotdeauna pe cei aleși de popor, apoi de utilizatorii noștri înregistrați verificați, pe bază de aptitudini, și onestitate, cu „sfaturile” noastre, să voteze mereu, pentru cei mai tineri candidați ai noștri, cu calități individuale egale. Repetăm, vom face totul, cu excepțiile cuvenite. Cei mai mari au obligația morală de a ajuta și favoriza tinerii, tratându-i cu dragostea și respectul pe care cineva le are față de nepoții sau strănepoții.

  Tinerilor nu le place politica actuala, ca nici nu o iubesc, cei care nu se prezinta la vot, pentru ca nu se simt reprezentati de niciun partid, sau reprezentant politic, al vechii politici, pe care o putem defini ca fiind traditionala. . Nu putem decât să fim de acord cu tine, e greu să alegi, când vezi atâta corupție, atâta incompetență, atâta răutate. Dar nevotând, cu siguranță nu rezolvi problema, dimpotrivă, favorizează oamenii obișnuiți, care ți-au făcut viața un iad.

  Cu câteva minute pe zi de activitate politică directă pe site-ul nostru, care este casa noastră imensă, împreună cu noi, care suntem o familie mare, uniți, puteți schimba cu adevărat și îmbunătăți lumea.

  Vei putea direcționa, influențând pozitiv, toate alegerile oamenilor pe care îi votezi, să te reprezinte în diferitele instituții, atât înainte, cât și mai ales după alegeri.

  Politica noastră inovatoare va face agenda politică, împreună cu alegătorii săi informați.

  Lumea în care partidele și politicienii lor decid totul se va sfârși pentru totdeauna. Ei decid asupra programului politic, asupra oamenilor de nominalizat și asupra tuturor alegerilor care trebuie făcute. Alegătorii noștri decid împreună cu noi, direct pe site-ul nostru oficial, toți împreună.

  Vom pune capăt minciunilor, promisiunilor încălcate, înșelăciunii, corupției, violenței și oricărei batjocuri la adresa tuturor alegătorilor.

  Le spunem tinerilor: încercați să visați împreună cu noi și să luptați împreună cu noi, să puneți în practică și să implementați concret toate programele noastre, respectând fiecare promisiune.

  Le spunem bătrânilor: fă-te de folos, ajută-i pe cei mai tineri, să se împlinească în viață. Ai o datorie morală față de ei. Pentru că nu ai reușit să le lași o lume perfectă, dar ai permis, cu neputința ta și cu alegerile tale proaste, să se ajungă în acest punct. Până în punctul în care: planeta este poluată, unde Statele au datorii enorme, unde un viitor pașnic, comparabil cu trecutul tău, pentru tinerii de astăzi, cu siguranță nu va fi posibil. Pentru o politică învechită, plină de risipă, de toată bogăția, pe care la bine și la rău au creat-o vechile generații, dar foarte prost exploatate. Ai făcut datorii și ai făcut alegeri proaste, cu certitudinea că cu siguranță nu vei plăti.

  In concluzie, ca sa inteleaga pe toata lumea, metodologia noastra, nici un reprezentant politic, nici un reprezentant oficial, nu se va putea candida, la alegerile online, si in consecinta la alegeri reale, daca la momentul selectiei candidatilor, pt. alegerile noastre online au împlinit deja vârsta de 60 de ani.

  Cele 2 personalități politice ale noastre, care sunt alese, întotdeauna pe bază de merit, pe bază de competență, onestitate și capacitate politică, vor respecta reguli foarte clare.

  Reprezentanți politici, care desfășoară activități politice reprezentând utilizatorii noștri înregistrați verificați și care vor fi candidați la alegerile reale, după ce au fost desemnați ca candidați, sau după ce au avut autocandidați, și după ce au participat la selecția candidaților, și în online alegeri, după reguli foarte detaliate, sunt votate, la alegerile online de către membrii grupurilor noastre, iar la alegerile reale de către oricine are drept de vot, politicienii sunt cei care reprezintă utilizatorii noștri și alegătorii lor.

  Reprezentanții oficiali sunt cei care gestionează organizația noastră politică, geografic, numeric, și sunt selectați pe baza meritelor, aptitudinilor, onestității și aptitudinilor, pentru a gestiona și toate partidele noastre internaționale, continentale, politice naționale, de stat, regionale, provinciale. , districtuală și locală. Aceștia pot fi nominalizați după ce au fost recomandați, sau auto-nominalizați sau selectați printr-un concurs.

  Suntem singura organizație politică din lume care întinerește politica și suntem mândri să facem acest lucru, pentru că prea des, bătrânii, adesea cu probleme de sănătate, conduc țări întregi, sau dețin roluri importante, cu rezultate adesea dezastruoase.

  În acest moment, persoanele în vârstă, peste 60 de ani, se vor întreba dacă au fost excluse sau sunt utile pentru proiectul nostru. Nimeni nu va fi niciodată exclus, sau chiar discriminat, cei peste 60 de ani, ei vor avea un rol decisiv în proiectele noastre, ci în grupurile de specialişti, şi în grupuri speciale foarte importante, pentru control, sau pentru selecţie. dintre cei mai buni candidați, dar și în roluri administrative. Ei vor putea desfășura activitate politică, dar fără capacitatea de a gestiona, sau de a reprezenta DirectDemocracyS, și utilizatorii noștri în instituții. A avea o limită de vârstă nu este discriminare, ci a face dreptate. Oamenii aproape de pensionare nu pot ține pasul cu vremurile în schimbare, cu modernitatea și cu inovația. Se spune adesea că tinerii nu vor să știe despre politică. Poate vechea politică, care nu avea niciun rol pentru ei și care nu-i făcea să se simtă suficient de reprezentați. Politica noastră inovatoare, care consideră persoanele în vârstă ca o resursă, pentru experiență și pentru sprijin, care trebuie acordată celor mai tineri.

  După cum spunem adesea, în diverse articole, cu 2 personalități politice distincte (reprezentanți politici și reprezentanți oficiali), vom elimina pentru totdeauna atât lupta internă pentru „putere”, cât și toate conflictele de interese. Pentru că cei care se ocupă de reprezentarea politică nu au problema de a conduce partidul din care provin și nu vor trebui niciodată să lupte împotriva oamenilor din partidul lor care nu le permit să lucreze pentru binele comunității. Cu o metodă unică de prevenire a luptelor interne, chiar și reprezentanții noștri oficiali vor gestiona partidele noastre politice cu seninătate, ajutându-i și susținându-i mereu pe reprezentanții noștri politici și pe toți utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  Pe lângă raportarea directă, verificarea și controlul direct, de către utilizatorii noștri înregistrați verificați, a reprezentanților noștri politici, înainte, în timpul și după alegeri, sprijinul, controlul și verificarea vor fi garantate și de reprezentanții noștri oficiali. Acest lucru se datorează faptului că în istoria politicii, politicienii și partidele au avut prea des posibilitatea de a-și face doar propriile interese, uitându-și voluntar alegătorii, așa că dubla verificare este esențială.

  Pentru cei care, până acum, nu au găsit un partid politic, sau un reprezentant politic, care să-i reprezinte, suntem siguri că vom fi cea mai bună soluție. Fiecare persoană va găsi alți oameni de încredere, iar dacă dorește, poate aplica personal, după reguli foarte clare, simple, bazate pe calitate, merit, competență și onestitate. Deci nu votați, cu siguranță nu asta este soluția. Este mai confortabil și, mai presus de toate, nu îți asumi nicio responsabilitate. Dar suntem siguri că soluția este să lăsăm pe alții să decidă, cine ar trebui să ne reprezinte? Să dăm viitorul nostru altora nu este o idee bună. Și dacă, pe de altă parte, facem politică toți împreună, pentru binele tuturor, nu este mai bine pentru toată lumea?

  „Una dintre pedepsele la care ai dreptul pentru că nu participi la politică este să fii condus de inferiori”. Platon a spus așa. Așa că le alegem pe cele mai bune împreună, chiar și aplicându-ne dacă este necesar.

  Așa că ne întoarcem în primul rând, către cei care nu sunt mulțumiți de politica actuală, și către cei care nu au votat, pentru că nu au găsit candidații potriviți.

  Ni se pot alătura chiar și cei care au găsit partide sau reprezentanți aproape acceptabili, dar vor să fie adevăratul protagonist.

  Și, în cele din urmă, oricine a votat pentru alții și a fost trădat, sau a fost trădat, adesea mințit sau înșelat de vechea politică, se poate înregistra și ni se poate alătura.

  DirectDemocracyS, cu îngerii săi, tineri și bătrâni, toți uniți, cu siguranță nu poate face niciodată mai rău decât vechea politică, falimentară și doar parțial democratică.

  Vom rămâne mereu tineri și inovatori, pentru că îl avem în ADN-ul nostru, precum și în regulile noastre.

  Așa că nu urăști politica, ci schimbă-o și îmbunătățește-o, împreună cu noi toți.

  Fiți voi, protagoniști, pentru binele tuturor!

  Vă așteptăm, iar dacă vă place, împărtășiți cu cât mai mulți oameni.

  Cu respect infinit, dragoste, prietenie și cu certitudinea că ați înțeles sensul și scopul organizării noastre politice.

  DirectDemocracyS, politica ta, în toate sensurile!

  PS Prima întâlnire, prin videoconferință, a primilor noștri reprezentanți oficiali, din toate țările lumii, împreună cu administratorii noștri, reprezentanții oficiali și grupurile speciale și internaționale, a avut loc luni, 18 iulie 2022, cu propuneri, discuții, și decizii, foarte importante. Programul complet a fost deja trimis, împreună cu modalitățile și regulile de participare. Dacă doriți să deveniți reprezentanții noștri oficiali, în țările dvs., trebuie doar să vă înregistrați și să creați un profil personal, pe site-ul nostru de bun venit. Va trebui să aveți acces la site-ul nostru oficial și să completați un formular simplu de cerere. Evident, ca de fiecare dată, cei mai buni se vor alege, tot prin diverse probe, și cu concurs, după regulile noastre.

  Noroc tuturor.

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Jeugdbeleid
  Polityka młodzieżowa YP
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Monday, 26 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts