Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  22 minutes reading time (4404 words)

  Politic perfect

  Am văzut în celelalte articole ale noastre, cu diverse ocazii și destul de detaliat, așa cum de-a lungul istoriei omenirii, au existat mulți oameni, care, cu intenția de a controla, și de a ne dirija activitățile și viețile noastre, au fost întotdeauna. ne-a împărțit: cu limbi, culturi, religii și naționalități, toate diferite și variate. Să analizăm pe scurt împreună, de ce au făcut-o?

  Când oamenii erau încă în copaci, la vânătoare, cei mai puternici aveau întotdeauna cea mai bună parte din hrană și cea mai confortabilă ramură pentru odihnă. Natura este așa, cine este mai puternic are „dreptul” să aibă avantaje și facilități, întrucât asigură hrana, protecția și siguranța grupului. În natură este, de asemenea, corect, că cel mai puternic este la conducere. Dar au existat mereu, pentru că face parte din instinctul natural, oameni invidioși, care ar fi făcut orice, să devină lider, șef de grup, și ar fi folosit toate mijloacele pentru a obține putere, prestigiu, dar și control. și capacitatea de a decide pentru toată lumea.

  Imediat ce am ieșit din copaci, strămoșii noștri aveau nevoie de o persoană care să conducă grupul, de un lider pe care să-l urmeze, să decidă pe ce drum să meargă și să protejeze grupul. De-a lungul timpului, cel mai puternic s-a transformat în cel mai puternic, și cel mai bogat și ulterior în cel mai deștept. Astfel s-au născut primii regi, împărați și conducători. Deja în toate fazele descrise, au existat, totuși, oameni lacomi, invidioși și egoiști, care au încercat adesea să ia locul celor „cei mai puternici”, sau puternici ai momentului, cu viclenie și adesea cu metode neloiale.

  Adesea, însă, „puterile puternice” preferau să rămână ascunse și se mulțumeau să controleze pur și simplu cine deținea puterea de a decide și cine comanda. Pentru a înțelege lupta pentru putere, trebuie doar să faceți o cercetare asupra duratei diferiților împărați, regi, împărați sau lideri romani și cum și-au pierdut viața (în diverse circumstanțe, dar rareori au murit de moarte naturală sau de bătrânețe). La scurt timp după ce au devenit regi, sau împărați, sau conducători, au fost ajutați să moară. Se numește lupta pentru putere, nu este firească și nu e corectă. De-a lungul timpului, mereu pentru a ne despărți, cei puternici ai diferitelor epoci, am inventat ideologii, de multe ori pentru a favoriza clasele sociale: precum comunismul, liberalismul, capitalismul, socialismul, fascismul, nazismul și multe altele, care și-au arătat toate limitele, și toți au eșuat sau sunt pe cale să eșueze, creând adesea pagube enorme omenirii.

  După această scurtă introducere, pentru a înțelege ce era acolo, să vorbim puțin despre politică.

  Iubita noastră democrație directă cere ca poporul, deci întreaga populație, să aibă toată puterea. În regulă, este normal ca puterea să aparțină populației, pentru că îi reprezintă pe cei care trăiesc, produc și exploatează un anumit teritoriu.

  Să deschidem o paranteză: granițele sunt dezbinate și, de multe ori, au fost create artificial, neținând cont de populația care locuia în anumite teritorii, deportând și amestecând adesea popoare, religii și culturi diferite. În mod intenționat, pentru a crea dezbinări, revendicări și eventuale ciocniri, cu acțiuni violente, popoarele, create artificial, au fost împărțite între ele într-un mod la fel de artificial. Prin crearea unor zone de conflict potențial și chiar de luptă fratricidă, cei puternici din fiecare perioadă istorică ar putea controla mai bine mințile slabe ale acelor vremuri. A fost suficient pentru a declanșa, chiar și voluntar, o posibilitate de conflict. Istoria este plină de evenimente, aproape întotdeauna provocate, în care cei slabi suferă, și suferă, iar cei puternici se îmbogățesc, făcând chiar să-și piardă diverșii regi, împărați și conducători coroana, și adesea și capetele.

  Vechile aristocrații, care prevedeau ca o persoană născută în clasa nobiliară, să aibă dreptul de a obține putere și bogăție, nu pe baza meritului, ci ca fiind născută în familia „corectă”. Chiar și în acele cazuri, cei bogați și puternici au găsit o modalitate de a-și menține controlul și puterea lor de a decide.

  Să vorbim din nou despre democrația directă, prima documentată este cea a Greciei Antice. În diverse orașe-state, populația era chemată în stradă, și era invitată să pună o piatră într-o urnă pentru a spune da, iar în altă urna să spună nu. S-a hotărât totul împreună, cu majoritate simplă. Dacă da, un lucru a fost făcut, dacă nu, nu a fost făcut. Până la urmă, o decizie sau o propunere este fie corectă, fie greșită, fie utilă, fie inutilă, fie este aprobată, fie nu este. Singura formă adevărată de democrație a existat de foarte puțin timp, deoarece odată cu izbucnirea unor războaie, chiar și între diferitele orașe (provocate poate de cei care nu aveau control asupra deciziilor), tinerii fuseseră cu toții trimiși la război. Femeile, copiii și bătrânii au rămas acasă. Din acel moment, de foarte multă vreme, și chiar acum în multe țări, reprezentanții politici au fost întotdeauna aleși dintre bătrâni. În acele vremuri, era foarte util să avem înalți reprezentanți politici, pentru că aceștia au murit , și puteau fi schimbați, cu alți bătrâni, relativ curând. Și dacă nu mureau la momentul potrivit, puteau fi ușor ajutați să moară, deoarece erau mai slabi. Îi lămurim imediat că îi iubim pe bătrâni, experiența lor este foarte utilă, este o valoare inestimabilă, dar unul dintre scopurile noastre este, de asemenea, să întinerim clasa politică mondială, să o facem incluzivă și bine reprezentată de femei, minorități sexuale, atâta timp cât toți sunt competenți, cinstiți și aleși pe baza meritului. Așa că preferăm o politică tânără, cu bătrânii în grupuri de specialitate, care să-i susțină pe tineri. Pentru că nu este corect ca un muncitor, care face o muncă fizică obositoare, să se pensioneze după ce a făcut atâția ani de muncă grea, iar un politician nu iese niciodată la pensie. Ca să nu mai vorbim de problemele de sănătate, de politicienii prea bătrâni. Găsim modalitatea de a le folosi, ca sprijin și îndrumare, a multor tineri dornici. Prin întinerirea politicii, cu metoda noastră inovatoare, nu se pierde experiența bătrânilor, dar sunt locuri de muncă pentru mulți tineri care au studiat, și sunt specializați, și care nu ar avea multe oportunități fără noi.

  Odată cu pierderea democrației directe, din Grecia Antică, nu a existat niciodată un moment în care populația să aibă o putere reală. Până la nașterea DirectDemocracyS, puternicii și bogații, din orice perioadă istorică, puteau mitui cu ușurință pe cei câțiva reprezentanți politici, sau câțiva regi, sau regine, sau nobili, pentru a-și face munca de control și management real. de putere..

  De fapt, dacă cu democrația directă, pentru a avea puterea de a decide, au fost nevoiți să mituiască mai mult de jumătate din populație pentru a-și favoriza propriul trafic, cu politică reprezentativă, care nu a fost niciodată, și nu va fi niciodată adevărată democrație, este a fost suficient că puterea economică a corupt diverșii reprezentanți politici, aleși pentru a sluji interesele poporului și care de multe ori ajungeau să slujească doar interesele celor puternici. Deci a fost nevoie de mai puțini bani investiți, pentru a mitui mai puțini oameni și mai multă bogăție pentru sine. Iar dacă un reprezentant politic nu s-a supus, puterea economică, care este foarte inventivă, a găsit o modalitate de a-l înlocui cu una subordonată, și ușor coruptibilă. Sunt multe cazuri de politicieni cinstiți, curajoși, inovatori uciși pentru că nu au făcut compromisuri cu puterea economică.

  Nu vă mai mirați, citind aceste rânduri, de istorie simplă a umanității, pe care nimeni nu o poate contesta, dacă primii 282 de utilizatori înregistrați verificați, care ni s-au alăturat, și ne-au conceput toate proiectele, rămân și vor rămâne pentru totdeauna anonimi? Dacă încă ești curios să știi cine se află în spatele tuturor acestor lucruri, poți să nu mai citești și restul articolelor noastre. Pentru că nu veți ști niciodată, și pentru că înseamnă, că nu înțelegeți riscul real, pentru ei, și pentru familiile lor, dacă identitatea lor este cunoscută.

  Ne schimbăm, și îmbunătățim lumea, dar în primul rând ne dăm seama de restituirea fundamentală a puterii populației.

  Suntem singurii din lume, care avem o metodă de lucru similară, un stil unic, ceea ce ne face fundamentale pentru schimbarea politicii mondiale. Pentru că fiecare dintre regulile noastre este făcută pentru a da toată puterea politică populației, și având în vedere precedentele istorice, ne limităm la a supraveghea, și a verifica, ca reprezentanții politici, înainte de a lua orice decizie politică, să ceară întotdeauna un aviz obligatoriu. . , celor care le-au dat puterea de reprezentare. Suntem singurii din lume, care acordă alegătorilor lor puterea totală și absolută de control, atât înainte, cât și în timpul alegerilor și mai ales după alegeri.

  Dacă în multe cazuri, în vechea politică, după ce au fost aleși, și după ce au primit un mandat reprezentativ (care de altfel nici nu este valabil), reprezentanții politici, cu acțiunile lor, își dezamăgesc alegătorii, cu DirectDemocracyS, controlul din partea a alegătorului, asupra alesului, deci a poporului suveran, asupra slujitorului, este totală, iar pe toată durata mandatului de reprezentare politică, care în cazul nostru este un mandat valabil.

  Unii încă se întreabă, de ce ne-am născut, chiar dacă am explicat-o în articole lungi, repetarea nu strica niciodată.

  Ne-am născut pentru a face să existe democrația autentică și nu acea minciună care guvernează lumea. Pur și simplu își bat joc de noi, pentru că votul nostru nu contează absolut nimic. Și pentru că după ce au dat putere unui partid, sau unui reprezentant politic, cu politica actuală, de mulți ani, politicienii și partidele fac ce vor.

  La noi, însă, controlul este total, iar noi folosim metode inovatoare, dar foarte sigure, pentru a ne asigura că reprezentanții noștri politici nu numai că își țin promisiunile, ci solicită întotdeauna un aviz obligatoriu, de la alegătorii lor. Dar nu simpli alegători, ci alegători informați, într-un mod complet, independent, competent, liber, onest, și fără a favoriza pe nimeni, dacă nu interesul colectiv. Cu grupurile de specialiști, formate din utilizatorii noștri înregistrați, oricine trebuie să decidă, atât alegător, cât și reprezentant politic, o va face fără nicio eroare. Cu alegători informați, nu vom greși niciodată, pentru că în regulamentul nostru, și în fiecare dintre articolele noastre, explicăm că pentru noi contează doar interesul întregii populații, fără a favoriza vreodată pe vreunul dintre puternicii de serviciu, și nicio clasă. , sau asociație, numai oamenii. Și îi iubim pe toți oamenii, nu doar pe cei care votează, pentru candidații noștri.

  Mulți ne vor acuza că nu suntem exact, și imediat, democrație directă pură. Pentru că vom înființa un partid politic, în fiecare țară a lumii, și pentru că avem reprezentanți politici, care vor fi aleși în instituții. De fapt, noi la început suntem o democrație hibridă. Democrația directă pe plan intern, cu controlul absolut și complet al alegătorilor noștri asupra propriilor reprezentanți politici, democrația reprezentativă pentru crearea partidului politic național și pentru alegerea reprezentanților politici. Facem asta, provizoriu, pentru că unul dintre scopurile noastre fundamentale este să eliminăm 99% din politica făcută de partidele politice, și de reprezentanții politici, pentru a determina populația să decidă direct. Pentru a obține acest rezultat ambițios și pentru a crea singura democrație autentică (în care decidem cu toții împreună), trebuie totuși să respectăm regulile și legile care prevăd o metodă reprezentativă.

  Deocamdată este suficient să facem lucrurile în mod corect, pe plan intern, și să unim cu noi întreaga populație a lumii. Odată ce acest lucru este realizat, vom putea face pe toți oamenii să decidă asupra viitorului lor.

  Atenție: eliminând vechea politică reprezentativă și implementând democrația noastră justă și directă, politica nu moare, mai degrabă devine mai variată și vor exista mereu, de la toată lumea: propunerile, dezbaterile, discuțiile și voturile potrivite, în grupuri. geografic. Politica nu moare, dar este a tuturor.

  Va exista o politică potrivită, bazată pe logică, bun simț și pe libertatea totală a fiecăruia de a-și exprima ideile. Cei care ni se alătură, însă, trebuie să elimine mentalitatea dezbinătoare, trebuie să renunțe la vechile ideologii care sunt toate nereușite și nedrepte, să se alăture inovației.

  Acum să vedem cum va fi politica noastră. Pentru a înțelege puțin diferențele, să scriem ce este vechea politică în prezent, ce suntem și ce facem. Pentru fiecare întrebare, am putea scrie articole întregi, și poate într-o zi vom face, dar deocamdată să rezumam diferitele răspunsuri în câteva rânduri.

  Vă sfătuim să citiți totul cu atenție, poate de câteva ori, pentru a înțelege diferențele, și pentru că de la începutul istoriei noastre, ne-am definit ca fiind perfecți din punct de vedere politic.

  Cine este în spatele ei?

  Acum, în vechea politică, sunt nume de lideri, dar nimeni nu are garanția independenței și a libertății de a lua decizii în cadrul vechilor partide. Deci nu știi cine se află în spatele ei, partidul sau reprezentantul politic pentru care votezi.

  La noi nu vei ști niciodată cine se află în spatele lui, dar nu este esențial să știi cine are meritul de a fi creat toate acestea, regulile noastre, valorile și idealurile noastre, toate de bun simț, sunt importante. În spatele fiecărei decizii, se află utilizatorii noștri înregistrați verificați, care sunt constituenții noștri.

  Pentru al cui partid votați acum?

  În vechea politică, nimeni nu este proprietarul partidului, care aparține tuturor și nimănui.

  Cu noi, întreaga organizație politică, toate partidele naționale, toate site-urile noastre web și toate activitățile noastre sunt deținute de utilizatorii noștri înregistrați verificați.

  Cine votează liderii, cine decide cine comandă?

  În vechea politică se decide în diverse moduri. În multe partide politice, liderul este votat de o mică parte a membrilor de partid, adesea prin aclamație. Ocazional este votat de o adunare de câțiva alegători.

  La noi nu există lideri, fiecare dintre utilizatorii noștri înregistrați verificați este liderul nostru și are toată puterea de a decide. Am eliminat complet: lupta pentru puterea internă și orice conflict de interese. De fapt, reprezentanții politici se ocupă doar de reprezentarea cetățenilor care i-au ales, iar ei nu gestionează partidele noastre, care sunt conduse de reprezentanții noștri oficiali aleși dintre utilizatorii noștri înregistrați, deci nu se luptă pentru putere, datorită metodei noastre cu lanțuri legate, toate, de la primul până la ultimul, au aceleași drepturi și aceleași puteri. De asemenea, eliminăm conflictul de interese, deoarece reprezentanții politici nu vor trebui să favorizeze partidul nostru, care îi va susține, întotdeauna cu loialitate, pentru că partidul aparține tuturor utilizatorilor noștri înregistrați verificați (alegătorii), care la rândul lor aleg reprezentanții politici, în diferitele instituţii.

  Selecția candidaților. Cum se face selecția candidaților?

  Acum, în vechea politică, selecția candidaților se face de către liderii de partide sau de partidele politice. Rareori, sau parțial, de către populație.

  La noi, selecția candidaților se face întotdeauna și complet de către toți utilizatorii noștri înregistrați verificați, care aleg în cunoștință de cauză cei mai buni candidați, pentru fiecare rol, de la cel local la cel internațional.

  Evaluarea candidaților. Cum sunt reprezentanții politici?

  Acum, ei sunt adesea aleși pe baza influențelor economice, sau pe baza faimei, sau a numărului de voturi pe care le pot aduce partidului. Adesea ei primesc roluri de reprezentare politică, oameni fără pregătire adecvată sau persoane incapabile și adesea chiar persoane complet nepotrivite. Și foarte des, oamenii fără competență și fără onestitate conduc țări întregi sau fac legi pe subiecte pe care nu le cunosc.

  La noi sunt candidați, sau pot fi autocandidați, și sunt evaluați de grupuri de profesioniști, și de grupuri de specialiști (compuse în întregime din utilizatorii noștri înregistrați verificați), cu o selecție foarte rigidă, și sunt aleși: de toți utilizatorii noștri înregistrați verificați, care locuiesc în fiecare zonă geografică, cunoscând exact toate rezultatele testelor, și ale verificărilor privind competența, și onestitatea fiecărui candidat. Pentru fiecare cerere sunt necesare abilități specifice, iar fiecare persoană nominalizată este aleasă pe baza competenței, onestității, sănătății mentale și fizice, comportamentului și pe baza meritelor. Este atent monitorizată, înainte, în timpul și după alegeri, cu o metodă inovatoare, care previne tot felul de probleme.

  Promisiunile dinaintea alegerilor. Promisiunile făcute, sunt respectate?

  Vechea politică și reprezentanții lor politici ți-au făcut multe promisiuni și nu le-au ținut pe toate. Au declarat multe lucruri în istoria lor și nu au păstrat întotdeauna toate declarațiile.

  Noi, noua politică, decidem împreună cu utilizatorii noștri înregistrați verificați, care sunt toți alegătorii noștri, fiecare detaliu al programului electoral. Și punem în practică fiecare făgăduință, în modurile și în vremurile promise.

  Găsiți întotdeauna scuze. Uneori, ca să-ți ceri scuze pentru nerespectarea promisiunilor electorale, găsești alibiuri?

  Vechea politică are lupte interne și externe, chiar și foarte grele, pentru a păstra puterea, sau pentru a o obține. Așa că întotdeauna găsește modalități de a-i învinovăți pe alții, în exterior, sau în interior, pentru propriile eșecuri.

  Noi, care suntem inovatori, nu va trebui niciodată să găsim scuze, pentru că singurii cărora trebuie să le dăm explicații sunt alegătorii noștri, care împreună cu noi decid atât programul electoral, cât și realizarea fiecărui punct al programului, în modalitățile și în timpurile exacte. Dacă întâmplător există puncte de program, sau promisiuni încălcate, atât noi, cât și reprezentanții noștri politici, vom recunoaște, și ne cerem scuze, încercând să găsim motivele, fără a da vina pe alții.

  Se vor face alianțe și coaliții cu alte forțe politice?

  Vechea politică adesea se alătură, sau se divid, pentru interese politice și electorale. În alte cazuri, se fac legi pentru a împiedica un singur partid să guverneze singur.

  Am scris în regulamentul nostru, în statutul nostru și în multe articole că nu vom face niciodată, și fără motiv, nicio alianță sau coaliție cu alte forțe politice. Asta am decis, pentru că suntem complet incompatibili cu alte forțe politice, datorită inovației noastre. Daca avem voturile, si deci increderea populatiei, suficiente pentru a guverna singuri, ne vom asuma responsabilitatea sa o facem in cel mai bun mod posibil, in interesul intregii populatii.

  Dacă, în schimb, nu avem voturile necesare, vom rămâne în opoziție, mereu cu regulile noastre, și cu controlul total al alegătorilor noștri, asupra noastră. Vom face propuneri împreună cu alegătorii noștri, care vor guverna. Și nu vom fi o opoziție, care spune nu la toate. Tot pe baza deciziilor alegătorilor noștri, vom vota în favoarea tuturor legilor, pe care le vom considera utile populației.

  Decizia de a nu face alianțe, și coaliții, este să putem lucra cu metoda noastră inovatoare, în slujba populației. Această decizie nu ne împiedică să dialogăm și să discutăm cu alte forțe politice. Dar pentru noi, unitatea noastră este fundamentală, iar stilul nostru este complet diferit de vechea politică.

  Mandatul popular de reprezentare. Este politica mondială legală?

  Vechea politică, chiar și cea occidentală, este o falsă democrație. Puterea nu aparține niciodată poporului, ci este în mâna partidelor politice și a reprezentanților politici, care aproape întotdeauna sunt aleși și numiți, pentru voturile pe care le pot aduce, sau pentru influențe și amestecuri ale diferitelor „puteri puternice”, nu. clar și evident greu de identificat. Reprezentanții politici ai vechii politici nu sunt aleși pe merit, iar alegătorii votează pur și simplu, fie pentru partid, fie pentru politician, fără a avea, totuși, control direct asupra alegerilor pe care le va face „reprezentantul politic ilegal”. .în timpul mandatului său în diferitele instituţii. Practic, oamenii care ar trebui să dețină puterea, să fie suveran, de drept, în democrațiile false, contează doar și decid doar în timpul alegerilor. Legile făcute de „reprezentanții” acestei false democrații sunt toate făcute ilegal, și toate vor fi refăcute, cu implicarea întregii populații. De foarte multe ori legile favorizează doar o parte a societății sau doar unele clase sociale. Puterile economice sunt întotdeauna favorizate, deoarece cu „democrația” reprezentativă, aceste „puteri puternice” pot controla și direcționa cu ușurință toate opțiunile câtorva partide politice și „reprezentanții lor politici”. Care în aproape toate cazurile, nu reprezintă interesul populației în general, ci doar al celor care sunt mai puternici. Ca să nu mai vorbim de cât de bine trăiesc, clădirile elegante, călătoresc în jurul lumii și câți bani câștigă, pentru a avea dreptul și privilegiul de a decide în numele nostru. Nu le oferim doar putere, ci și bani și bogăție. Democrația reprezentativă este cea mai mare înșelătorie din întreaga istorie a omenirii. Permite partidelor politice și reprezentanților acestora să decidă regulile, în numele poporului. Ei sunt păpușarii, care mișcă sforile, iar oamenii servitori sunt păpușii, care execută ordine. Ei sunt dirijorul, care dictează tempo-urile, și notele, iar noi suntem diverșii muzicieni care urmăresc partitura, fără a putea decide absolut nimic. Deci, repetăm, adevărata democrație nu există.

  La DirectDemocracyS inversăm complet rolurile, oamenii sunt suverani, informați de grupuri de specialiști, deci ei sunt păpușarul, iar reprezentanții noștri politici, ajutați de grupuri de specialiști, sunt marionetele în mâinile poporului. Cu politica noastră inovatoare, înainte, în timpul și mai ales după alegeri, „dirijorul” care decide programul muzical, și dictează timpii și notele, este cel care trebuie să aibă toată puterea, adică poporul suveran, și reprezentanţii noştri politici cântă şi cântă ce se comandă. Pare un lucru ciudat, pe care nimeni nu l-a experimentat vreodată, dar are un nume, pe care doar noi avem dreptul să-l pronunțăm, pentru că doar noi îl punem în practică: se numește democrație. Partidele noastre politice sunt deținute de populație, de alegători și nu de „puteri puternice”, care vor pierde toate privilegiile. Aceasta este poate principala noastră prerogativă, să punem în practică singura democrație adevărată, dându-le „servitorilor”, care sunt reprezentanții politici, un mandat reprezentativ autentic și real. Singurul mandat obișnuit, în care înainte de a decide totul, înainte de a întreprinde vreo acțiune în numele poporului, cereți întotdeauna o opinie obligatorie de la persoanele care au dat acest mandat. La noi nu există doar promisiuni electorale, care se hotărăsc toate împreună, ci și controlul complet și total al tuturor activităților politice. Se numește democrație, nu a existat aproape niciodată, dar vine, și nu vom mai lăsa pe nimeni să o fure, niciodată.

  Partidele politice tradiționale și reprezentanții care se ceartă, cu ciocniri verbale, acuzații și adesea ciocniri fizice. DirectDemocracyS, vei încerca să faci la fel?

  Vechea politică care se ceartă, care caută cu orice preț consensul electoral, care nu practică adevărata libertate și democrația autentică, sau care promite și nu dă, sunt toate motivele pentru care ne-am născut.

  Politica noastră inovatoare și nouă plasează utilizatorii noștri înregistrați verificați în centrul fiecărei decizii. Ne bazăm pe respectul reciproc al tuturor oamenilor, așa că nu vom răspunde niciodată provocărilor. Cu siguranță nu vom pierde timpul certându-ne, țipând, agresind, dar ne vom concentra doar pe munca noastră. Vom lăsa altora obiceiul prost de a fi compătimizi de oameni normali, oameni civilizați. Așa cum cu siguranță nu vom pierde timp prețios, cu programele de televiziune, să ne bucurăm de eșecurile altora sau să ne lăudăm cu realizările noastre. Reprezentanții noștri politici vor face tot ce este necesar pentru a se menține echilibrați, politicoși și respectuoși. Stilul nostru va fi mereu apreciat, pentru că este inovator, precum proiectul nostru.

  Corupţie. Oamenii sunt adesea tentați, cum îi controlăm pe politicieni?

  Vechea politică, în multe cazuri, se controlează. Adică, când unii sunt la putere, îi controlează pe alții și invers. Adesea cu o justiție de ceasornic și cu răzbunare de tot felul. Dar adesea cu cazuri de corupție și comportament etic greșit.

  Noi, cei inovatori, nu vom avea nici un fel de problemă. Grupurile noastre de securitate, compuse în întregime din utilizatorii noștri înregistrați, specializate în controale de tot felul, vor evita orice problemă din punct de vedere al corupției, și al favoritismului. Suntem primii care ne controlăm, așa că suntem inovatori și în acest sens.

  Defectele poliței. Încheiem cu defectele, ale vechii politici și cu ale noastre.

  Toată lumea cunoaște vechea politică, așa că să evităm să vorbim despre asta. Știți cu toții foarte bine cum sunt și ce au făcut în istorie.

  Avem un singur defect, suntem cam prezumți, spunem prea des că suntem perfecți, iar perfecțiunea nu există, sau este imposibil de realizat. Nu pentru noi. Avem norocul să începem acum, așa că nimeni nu ne poate acuza că am greșit sau că am greșit. Nu ne pot acuza că nu ne putem împotrivi, pentru că încă nu am început să facem nimic. Dar avem multă ambiție, reguli, valori și idealuri de bun simț, bazate pe logică.

  Un mare defect este că fiecare persoană, când ne citește toate regulile, găsește întotdeauna o mulțime de lucruri care sunt în regulă, dar toate sunt puțin dezordonate. Adeseori repetitiv. Fiecare alegător are toate motivele să iubească organizația noastră politică internațională și, de asemenea, va iubi fiecare partid politic și fiecare activitate.

  Un alt defect este că nu avem clase sociale preferate, doar preferința noastră pentru întreaga populație, așa că unii oameni, din clasele sociale mai slabe, se chinuie puțin să găsească răspunsurile la întrebările și solicitările lor legitime.

  Un alt defect este că nu urmărim alegătorii, nu promitem lucruri imposibile și nu dăm nimic nimănui. Poate că această atitudine realistă și meritocratică ne va face să pierdem niște alegeri, dar suntem siguri, că în ale noastre sperăm și vă dorim, istorie lungă, această atitudine să fie răsplătită.

  Un alt defect al nostru este să renunțăm la vechile idealuri dezbinătoare, pentru un ideal bazat pe logică, bun simț și respect reciproc față de oameni. Din nou, timpul ne va da dreptate. Dar dacă, de exemplu, vedem partide pentru clasa muncitoare în fiecare țară a lumii, ei fac adesea legi împotriva clasei muncitoare. Partidele corporative ridică adesea taxele. Partidele religioase fac adesea legi care deranjează religiile. În schimb, îi ajutăm pe toți la fel, pe baza priorităților, care ne obligă să pornim mereu, de la ajutarea celor aflați în dificultate, fără a le lua nimic celor bogați cu merite, sau grație inovației. Nu vom apela niciodată la bandiți, la producătorii de arme și, poate, la cei 1% dintre oamenii de pe pământ care sunt răi. Dar vom fi mulțumiți de restul de 99%.

  În cele din urmă, marele nostru defect este că, mai ales la început, doar o persoană medie până la foarte inteligentă ne înțelege imediat potențialul și ni se alătură imediat. Din fericire pentru noi, majoritatea preferă să aștepte să vadă cum merge. Aderând cu întârziere, va pierde însă avantajele și facilitățile, pe care este corect să le acordăm primilor care vor avea încredere în noi.

  Concluzia acestui articol, intitulat: Politic Perfect, este, fără îndoială, justă, competentă și onestă din punct de vedere politic.

  Alăturați-vă nouă acum, nu pierdeți timpul și spuneți cât mai multor persoane despre inovația noastră și a voastră mare.

  În caz contrar, păstrați vechea politică. Dar mai întâi recitiți articolele noastre și regulile noastre. Și alegeți cu mintea și cu inima. Cu dragoste infinită, respect, stima, cele mai bune salutări și cele mai bune urări.

  DirectDemocracyS, politica ta, proiectele tale, în toate sensurile!

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Політично досконалий Politically perfect
  Politiek perfect
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Monday, 22 April 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu