Accessibility Tools

Translate

Login Join Us

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
21 minutes reading time (4296 words)

Politiikka, talous, rahoitus, yhdessä PEFT

Vanha politiikka on usein osoittanut olevansa taloudellisten voimien hallitsema eikä toiminut täysin itsenäisesti. Ensinnäkin poliittiset puolueet ja niiden poliittiset edustajat, kun ne on valittu, eivät aina päätä koko väestön eduksi, vaan usein auttavat vain hyvin rikasta osaa köyhien kustannuksella tai vain suosimalla. joihinkin luokkiin kunnioittamatta muita luokkia. Kaikkialla maailmassa on ollut ja on vielä nytkin monia skandaaleja korruptiosta, laittomasta liiketoiminnasta, seksuaalisesta toiminnasta, kiristystä ja monista poliitikoista, epäillyistä ja usein tuomituista.

DirectDemocracyS on monissa artikkeleissa selittänyt kaikille, kuinka me teemme poliittisia päätöksiä ja kuinka se suuren innovaation avulla toteuttaa aitoa demokratiaa ensimmäistä kertaa maailmassa.

Valta suvereenin kansan käsissä, joka pitää sitä aina: ennen vaaleja, niiden aikana ja ensimmäistä kertaa maailmassa, myös vaalien jälkeen. Koska demokratian ydin edellyttää, että ihmiset päättävät ja poliitikot toteuttavat koko väestön tahdon pohjalta. Asia, joka saa meidät vihaisiksi, on se, että he ovat ottaneet oikeuden ilmaista itseämme, antaa heidän kaikkien tehdä mitä haluavat. Jos he tekisivät hyvää työtä, niin perinteiset puolueet kuin niiden "hyvät" edustajat saisivat oikeutetusti kiitosta, eikä valittamista tarvitsisi. Mutta säädytön spektaakkeli ja olosuhteet, joissa ne ovat vähentäneet meitä, perhettämme ja planeettamme, tekevät maailmanpolitiikan muuttamisen ja parantamisen ehdottoman välttämättömäksi, ja näin ollen elämämme muuttamisen ja parantamisen.

Aina ensimmäistä kertaa maailmassa DirectDemocracyS:n ja kaikkien siihen liittyvien projektiemme avulla kansalaiset saavat jatkuvasti tietoa päteviltä, riippumattomilta, rehellisiltä asiantuntijaryhmiltä, jotka ehdottavat äänestäjillemme parhaita valintoja ja tarjoavat heille, ei vain täydellisiä ja yksityiskohtaisia tiedot, mutta myös ennusteet kunkin valinnan seurauksista.

Hyvät ystävät, tietoiset äänestäjät, se tarkoittaa tietoista voimaa ja sitä, että valitsette aina parhaat tavat edetä, kaikki yhdessä. Ei epäpätevä voima, joka auttaa vain voimakkaita. Olemme kaikki mukana politiikassa, autamme kaikkia, mutta aloitamme aina vaikeuksissa olevista ihmisistä. Tämä ei ole vain lupaus, vaan vala, joka on kirjoitettu jokaiseen artikkeliimme ja jokaiseen sääntöihimme tai säädöksiimme.

Jos viime aikoihin asti, ei aivan oikein, ihmiset jaettiin rikkaaseen luokkaan, keskiluokkaan ja köyhään luokkaan, kaikilla eri luokilla, viime aikoina yhteiskuntaluokkia on vain kaksi. Superrikkaat ja voimakkaat, jotka hallitsevat kaikkea ja hallitsevat kaikkien elämää ja superköyhiä, jotka kamppailevat elääkseen ja joilla ei ole mahdollisuutta eikä mahdollisuutta muuttaa ja parantaa elämäänsä ja heidän perheidensä elämää.

Välttääkseen "mellakoita" he tekivät, ja ovat edelleen, hitaasti, asteittain, mutta väistämättömällä tavalla.

Sanon selväksi, kukaan meistä ei ole kateellinen niille, jotka ovat rikastuneet eettisesti oikealla tavalla hyödyntämättä työntekijöitään ja tuhoamatta planeettamme. Emme mene sisään, ja jos niitä on, ajamme heidät pois, niin sanotut "sarjavihaajat", "näppäimistöleijonat", jotka eivät koskaan sovi mihinkään, tai ne, jotka kadehdivat rikkaita ja kuuluisia. Emme ole emmekä koskaan tule olemaan politiikan Robin Hoodeja, jotka ottavat pois rikkailta ja antavat köyhille. On monia poliittisia voimia, jotka ovat syntyneet protestoimaan ja tuhoamaan, pilkkaamaan tyhmiä ihmisiä ja jotka todella uskovat, että suorassa vastakkainasettelussa nykyisen poliittisen ja taloudellisen järjestelmän kanssa sinulla on vähiten mahdollisuuksia palauttaa "sosiaalinen oikeudenmukaisuus".

Ainoa tapa saada oikeudenmukainen ja kaikille parempi maailma on rakentaa joutumatta koskaan törmäykseen.

Voimakkaat, varsinkin useiden sukupolvien ajan olleet, ovat ehtineet organisoida itsensä, johtaa järjestöjä ja protestiliikkeitä.

Olemme ehdotusorganisaatio, jolla on lyömätön poliittinen projekti ja käytännössä täydellinen työtapa. Ja jokainen, joka on liittynyt joukkoomme tai liittyy tulevaisuudessa, tietää, mistä puhumme.

Tässä artikkelissa emme halua selittää ja toistaa DirectDemocracyS:n ja kaikkien siihen liittyvien projektien valtavaa potentiaalia, mutta haluamme estää tietämättömien ja pinnallisten ihmisten kritiikkiä. Koska olemme ennustaneet, että niitä tulee olemaan, ja haluamme ennakoida vastustajiamme selittämällä joitain peruskäsitteitä.

Me, jotka aina puhumme siitä, kuinka politiikan tulee olla itsenäistä, emmekä joudu kärsimään talouden, rahoituksen, pankkien ja muiden "vahvojen voimien" puuttumisesta, luomme suureen universumiimme politiikan innovatiivisen galaksin lisäksi projektin taloustiede, rahoitus, informaatio, viestintä, radio, televisio, multimedia, urheilu, jopa pankin perustaminen ja myös aivan uuden valuutan * Time * ja jopa kryptovaluutan TimeCrypWS SWCT luominen, joten kaikki toiminnot huomattavin tuottoin, ja kehitystä kaikilla toiminnan aloilla.

Monet kiistelevät: ovatko nämä täsmälleen samanlaisia kuin muut? Antavatko he myös itsensä taloudellisten hankkeiden hallinnan? Ymmärrämme sinua, on loogista kysyä itseltämme, mutta emme ole muiden kaltaisia, olemme innovatiivisia kaikessa.

Kuten DirectDemocracyS:ssä, jossa kaikki kuuluu kaikille, myös yhdistetyissä projekteissa, kaikki kuuluu niille, jotka osallistuvat ja liittyvät meihin.

Tässä artikkelissa selitämme, mitkä ovat motivaatiomme, miksi aiomme tehdä sen, miten aiomme tehdä sen, ja kuka tahansa ymmärtää, että olemme todella innovatiivisia kaikessa luomassamme. Ja ennen kaikkea ymmärrätte, että ei vain politiikka ole valhetta eikä toimi hyvin maailmassamme, vaan on monia aloja, joilla tarvitaan todellista innovaatiota, muutosta ja ennen kaikkea parannusta. Joten jopa taloustieteessä, rahoituksessa ja kaikilla sektoreilla tarvitaan jotain uutta ja ennen kaikkea parempaa.

Ennen kuin jatkamme, meillä on vain kaksi kysymystä sinulle.

Ensimmäinen on: jos ajattelet, että elämme oikeudenmukaisessa maailmassa, jossa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet saada parempi ja kunnollinen elämä?

Toinen on: jos ajatellaan, että poliittinen hanke, jopa kaunis ja täydellinen, kuten meidän, ilman sitä tukevaa taloudellista voimaa, ei koskaan pysty tekemään tunnetuksi ja vastustamaan valtavia haasteita, joita tulee vastaan, ei vain kaikkien muiden poliittisten voimien, vaan myös kaikkien "vahvojen voimien" puolelta, jotka meidän kanssamme menettävät kaikki olemassaolon mahdollisuudet, ja jos voimme "taistella" talouden ja maailman rahoituksen kanssa, joka meidän kanssamme , pitäisikö sääntöjään muuttaa ja parantaa?

Jos vastauksesi ovat: ei, emme elä oikeudenmukaisessa maailmassa, ja ei, et koskaan pysty selviytymään etkä voittaisi kaikkia taisteluita "vahvoja voimia" vastaan, jos sinulla ei ole itseäsi, taloudellista ja taloudellinen vahvuus, osoitat, kuten aina, että ymmärrät totuuden! Hyvin tehty, olimme varmoja, ja ne, jotka eivät ymmärrä kaikkia syitä, voivat lopettaa lukemisen.

Meidän on kuitenkin toistettava se: emme taistele ketään vastaan, vaan luomme oman politiikkamme, oman rahoituksemme, oman valuuttamme, oman tietomme, multimediamme, televisioradiomme, tietomme, tapahtumamme, urheilutoimintamme ja omamme. kaikenlaista omaa toimintaa.

Ja tiedätkö kuinka teemme sen? Ei tietenkään tuhoamalla jo olemassa olevaa, vaan luomalla jotain uutta.

Ketään häiritsemättä luomme kaiken tarvitsemamme potentiaalin.

Ja tiedätkö kuinka aiomme tehdä sen? Tehdään hyödyttömiä vuosisatoja, vuosituhansia, joihin on luotu keinotekoisella tavalla jakautumista, vihaa, kaikenlaista syrjintää.

Teemme ja teemme kaiken rauhallisesti, kaikkiin yksityiskohtiin kiinnittäen huomiota luomalla kaikkien maan päällä olevien hyvien ihmisten yhteisiä projekteja, jotka perustuvat luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen ja erittäin jäykiin sääntöihin, joita kaikki kunnioittavat ja jotka perustuvat meritokratiaan. ihanteilla ja arvoilla, jotka kaikki perustuvat logiikkaan, oikeudenmukaisuuteen ja maalaisjärkeen.

Edellisessä virkkeessä olemme selittäneet sinulle jokaisen projektimme olemuksen ja miksi olemme varmoja, että emme voi koskaan epäonnistua tai jopa mennä pieleen. Meillä on kymmeniätuhansia asiantuntijoita kaikilla aloilla, jotka ensin ilmaiseksi ja sitten yhteistyöstä korvaten auttavat meitä olemaan tekemässä virheitä.

Kautta historian he ovat aina jakaneet meidät keinotekoisesti, ja tulemme yhdistymään, luonnollisesti.

Politiikassa olemme parhaita, ja se on kaikille selvää, mutta emme pakota ketään liittymään joukkoomme, emmekä pyydä vanhaa politiikkaa muuttamaan, parantamaan ja muuttumaan demokraattisemmaksi ja vapaammaksi (koska se ei koskaan voisi tehdä valtavien eturistiriitojen vuoksi). Ne, joilla on vähän älykkyyttä, liittyvät meihin, ja jopa vähemmän älykkäät ymmärtävät, että olemme kaikkien ainoa toivo elää erilaisessa, oikeudenmukaisessa ja paremmassa maailmassa. Mutta myös tyhmät, ja valitettavasti heitä on niin paljon, jotka antavat itseään manipuloida ja jotka antavat itseään ajankohtaisen politiikan pilkata, näkevät älyllisen syvyyden, ja persoonallisuudet, jotka esittelemme ehdokkaina ei voi äänestää vaaleissa, mikä meille. Älkää syyttäkö meitä liian optimistisuudesta, emme ole, älkääkä syyttäkö meitä julkeudesta, kuten aina, aika osoittaa meidät oikeassa. Olemme vain realisteja. Olet varmasti ymmärtänyt valtavan potentiaalimme, ja monet ovat pahoillaan siitä, ettei heillä ole ideoitamme. Vaikka he olisivatkin, ilman meidän menetelmäämme, he eivät koskaan pystyisi tekemään tällaista projektia. Mutta ollaksesi varma ja ymmärtääksesi, mistä puhumme, lue uudelleen, jopa pari kertaa, kaikki tietomme verkkosivustollamme:

https://www.directdemocracys.org/

ja jos uskot edelleen, että liioittelemme, ymmärrät, että olemme ja tulemme aina olemaan vain realisteja.

Toteutamme saman innovatiivisen hankkeen käytännössä myös kaikissa talous-, rahoitus-, informaatio-, viestintä-, radio-, tv-, multimedia-, urheilu-, jopa pankin perustamisprojekteissa ja upouudella valuutalla * Time *, TimeCrypWS SWCT kryptovaluutta ja kaikki muu omaisuus kaikilla liiketoiminta-alueilla.

Paljastamme salaisuuden, jonka monet vahvistetuista rekisteröidyistä käyttäjistämme ovat tienneet jo pitkään, kukaan, joka ei ole vahvistettu rekisteröity käyttäjämme virallisella käytäntösivustollamme, ei voi osallistua alkuvaiheessa ja perusvaiheessa talous- ja rahoitushankkeihimme.

Itse asiassa luomme, koska toimimme jo kaikilla aloilla, jo olemassa olevien kanssa rinnakkaisen talouden ja rahoituksen, joka on varattu vain kanssamme oleville. Ja ennen kuin syytät meitä siitä, että olemme liian sulkeutuneita, emmekä anna kenenkään, joka ei ajattele kuten me poliittisesti, liittyä joukkoomme, lue eteenpäin, niin ymmärrät kaikki motiivimme.

Emme voi koskaan olla kilpailukykyisiä nykyisessä rahoituksessa ja taloudessa, koska olemassa olevat markkinat yrittäisivät suuresta kilpailun pelosta sabotoida ja saada kaikki toimintamme epäonnistumaan kaikin mahdollisin keinoin, laillisin tai laittomin. He yrittävät samaa, mutta mekanismeillamme ja algoritmeillamme olemme jo ennakoineet kaiken, eikä heillä ole pienintäkään mahdollisuutta estää meitä tai hidastaa meitä.

He eivät koskaan pysty pysäyttämään meitä, koska toimimme täysin laillisesti kunnioittaen ehdottomasti kaikkia kansainvälisiä, kansallisia ja paikallisia lakeja. Teemme vain laillista, eettisesti oikeaa, ympäristöystävällistä toimintaa kaikkien kanssamme yhteistyötä tekevien ihmisten huolenpidon ja suojelemisen kanssa. Ystävät, ei koskaan tule olemaan eikä ilman syytä ihmisiä, jotka työskentelevät meille, vaan vain ihmisiä, jotka työskentelevät kanssamme, siis kanssamme. Se näyttää vähän kommunistiselta projektilta, etkä odottaisi sitä kaltaisiltamme täysin kommunismin vastaisilta ihmisiltä. Sen sijaan on ja tulee aina olemaan, koska on oikein, että jokainen, joka osallistuu minkä tahansa yrityksen menestykseen, saa työstään oikeudenmukaisen korvauksen. Koska yhdessä tekeminen antaa hyvän käsityksen yhtenäisyydestä, yhteistyöstä ja keskinäisestä kunnioituksesta, joita toteutamme jokaisessa projektissamme.

Yksi kaikkien, kaikki yhden puolesta, ei ole iskulause, joka muistuttaa kolmea muskettisoturia, vaan meille se on perussääntö, että kaikki toimii täydellisesti.

Luodaan siis oma taloutemme, joka perustuu osaamiseen, rehellisyyteen ja meritokratiaan.

Ennen kuin jatkamme, tehdään oletus.

Melkein tuntemattoman toiminnan vuoden aikana olemme saaneet useita viestejä, erilaisia. Jotkut uhkaukset ja jotkut yritykset pysäyttää meidät, jotka vahvistavat, että olemme ärsyttäviä ja siksi olemme oikealla tiellä, mutta myös monia ehdotuksia myydä, ihmisille tai yrityksille, kaikki projektimme ja hankkia paljon omaisuutta , ja valtaa, samalla kun otamme haltuunsa nykyisen vallan toiminnassamme. Mutta koska olemme täysin yhteensopimattomia vanhan politiikan kanssa, edes taloudelliset voimat, jotka haluavat "ostaa" meidät, eivät tietäisi, miten projektejamme ohjata. He eivät ole tottuneet demokratiaan, vapauteen ja ennen kaikkea sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, joka perustuu ansioihin ja yhtäläisiin mahdollisuuksiin.

Kaikille olemme vastanneet samalla tavalla: emme häiritse ketään, emme pelkää ketään ja kuljemme omaa tietämme. Jos ennen meitä oli 282 ihmistä eri maista, erilaisilla työtehtävillä, erilaisilla poliittisilla mielipiteillä ja eri sosiaalisilla sektoreilla, niin nyt, heinäkuun puolivälissä 2022, meillä on 109 400 vahvistettua rekisteröityä käyttäjää ja monia, jotka haluavat liittyä meihin. lisäämme jatkuvasti.

Tässä suhteessa haluamme kiittää teitä arvostuksestanne, luottamuksestanne ja kunnioituksestanne, jotka me kaikki osoitamme. Jos 282:n pysäyttäminen oli hyvin vaikeaa, melkein mahdotonta, nyt meidän lumipallostamme, joka tulee alas vuorelta, on onneksi tulossa valtava lumivyöry, joka valtaa kaiken maan päällä olevan pahan.

Pahoittelemme vertailuamme niihin, jotka valitettavasti kuolivat tai menettivät sukulaisia tai ystäviä traagisissa lumivyöryissä ilmastonmuutoksen vuoksi, osittain myös ihmisen aiheuttamana. Lumipallo, josta tulee lumivyöry, jota on mahdotonta pysäyttää, joka valtaa kaiken, mikä maailmassa on mätä, puhdistaa sen rikollisuudesta, korruptiosta, kiristämisestä, väkivallasta, huijauksista ja pahoista ihmisistä (onneksi harvoista mutta voimakkaita), jotka leikkivät ihmisten kohtaloita. Jotka käyttävät hyväkseen ja huijaavat ihmisiä ja tuhoavat planeetan.

Niille, jotka halusivat ostaa projektimme, sanoimme, että vain jos 100% vahvistetuista rekisteröidyistä käyttäjistämme suostuu myymään, teemme sen suurella valituksella. Ilmeisesti 282 ensimmäistä käyttäjää, yli 300 ylläpitäjäämme ja kaikki vahvistetut rekisteröityneet käyttäjämme eivät ole kiinnostuneita myymisestä, koska se merkitsisi epäonnistumista aikeissamme muuttaa ja parantaa maailmaa. Nyt suuret kapitalistit arvostelevat meitä ja taloustieteen asiantuntijat, jotka selittävät meille, että on epätaloudellista olla myymättä, jos tarjonta on hyvä. Olemme myös innovatiivisia tässä, meillä ei ole rahaa, jolla voimme ostaa meidät. Aivan kuten on olemassa, ja toistamme, uhka, joka voi pelotella meitä. Pystymme aina vastaamaan kaikille älykkäästi, päättäväisesti, yhtenäisesti ja nopeasti.

Palaamme talouteemme ja rahoitukseemme, innovatiiviseen ja menestyksekkääseen, tuomme sinulle joitain yksityiskohtia.

Osallistuminen, kuten olemme jo sanoneet, on varattu vahvistetuille rekisteröityneille käyttäjillemme ja se on vapaaehtoista. Osakepääomaan tulee kirjata kiinteä määrä, joka nousee sen mukaan, kuinka monta vahvistettua rekisteröityä käyttäjää tulee mukaan. Huomio, se ei ole Ponzi-suunnitelma eikä monitasoinen markkina, jota pidämme epäreiluna ja melkein aina moraalisesti sopimattomana ja ideoidemme kanssa yhteensopimattomana. Osallistumme kaikki samoilla mahdollisuuksilla ja samoilla summilla tai pienin eroin, emmekä palkitse ensimmäistä, jolloin jälkimmäinen menettää rahaa.

On olemassa monia algoritmeja ja erittäin yksityiskohtaisia sääntöjä, joiden pohjalla on kuitenkin joitain tärkeitä käsitteitä. Annamme yksityiskohtaisen selvityksen, vain kiinnostuneille, tulevassa artikkelissa, mutta sanomme kaikki, että niin osakepääomaan kuin erilaisiin yhdessä toteuttamiimme hankkeisiin sijoitetaan vähimmäissummia.

Varoitus. Ennen kuin jatkamme, muistutamme kaikkia, että sijoittaminen, raha, tavarat, palvelut ja työn lainaus, rahoitustoiminta ja talousprojektit, osakkeiden ostaminen ja myyminen, kryptovaluuttoihin sijoittaminen voi olla riskialtista ja voi menettää rahaa, omaisuutta ja arvokasta aikaa. Siksi kehotamme lukemaan huolellisesti jokainen projektimme ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ennen kuin teet mitään päätöstä. Älä koskaan sijoita pääomaa, tavaroita, palveluita ja hyödykkeitäsi, jotka ovat välttämättömiä sinun ja perheesi selviytymiselle. Vaikka tekisimme kaikkemme estääksemme ja estämästä ihmisiä hukkaamasta aikaa, pääomaa tai erilaisia tavaroita, on aina olemassa pieninkin mahdollisuus menettää tehdyt sijoitukset, vaikka vain osittain. Lisäksi kaikki toimintamme eivät ala samaan aikaan, joten voit sitoa rahasi jopa melko pitkiksikin ajanjaksoiksi ilman monia nostomahdollisuuksia. Koska projektejamme ja toimintaamme hallinnoivat ja valvovat kaikki rekisteröityneet käyttäjämme, sinulla on vielä yksi takuu, että kukaan ei karkaa rahojen kanssa ja ettei kukaan järjestä huijauksia. Kaikki on ja tulee aina olemaan kaikilta, luonnollisesti jokaisessa liiketoiminnassa tehtyjen sijoitusten ja omistamien osakkeiden perusteella. Valinta tulee tehdä kunkin sektorin tietämyksen perusteella. Huolellinen valinta, mitkä ja kuinka monta investointia tehdä ja milloin ne tehdään, on yksi ihanteellisista kaavoista suuren menestyksen saavuttamiseksi.

Miten alkutoiminnot toimivat?

Ensinnäkin jokaisella henkilöllä, vahvistetulla rekisteröityneellä käyttäjällä poliittisella verkkosivustollamme, on oikeus osallistua yhdellä henkilökohtaisella toimella ja yhdellä osallistumisella erilaisiin projekteihin, joihin hän päättää osallistua yksilöllisen koodin perusteella. turvallisuutta yleiseen liiketoimintaamme. Kaikkien keräämällä osakepääomalla tehdään erilaisia sijoituksia, erilaisin säännöin, mutta varmuudella, että kaikki ihmiset ovat suojattuja, ja jokainen sijoitus, joka on muun muassa tasavertainen. Jokaista osakepääomaksi nostettua penniä kohden tehdään tiukka valvonta, miten se käytetään tai miten se sijoitetaan.

Takuurahastoja perustetaan aina kaikenlaisten ongelmien, erityisesti likviditeetin puutteen, ehkäisemiseksi ja välttämiseksi. Kunkin toiminnan ensimmäisillä tuloilla palautetaan halukkaille alkusijoitettu pääoma ja eri hankkeiden pääoma, mutta myös osa tuotoista voiton luomiseen. Sen sijaan ne, jotka haluavat jatkaa investointia, voivat tehdä sen hyvin yksinkertaisin mutta jäykin säännöin estääkseen osakkeiden kertymisen ja estämään ihmisiä altistamasta itseään taloudellisesti liian suurilla summilla.

Todellinen hyöty ei kuitenkaan tule yksittäisistä teoista, vaan ajasta ja jokaisen osallistujan työstä. Koska ensi silmäyksellä, tähän asti, se saattaa tuntua yksinkertaiselta ja erittäin oikeudenmukaiselta, melkein "kommunistiselta" hankkeelta. Mutta koska kommunismi ei luo kehitystä, ei anna osallistujille oikeita motivaatioita ja luo taloudellista pysähtyneisyyttä, olemme ennakoineet kaikille, jotka osallistuvat sosiaalisen ja projektipääoman lisäksi ja panevat aikaansa ja työnsä, yhden tai useamman hankkeen käytettävissä on mahdollisuus saada lisäansioita kunkin hankkeen tuottamien tulojen perusteella ja ansioiden, pätevyyden ja rehellisyyden perusteella. Se voi tuntua hieman monimutkaiselta, mutta se on hyvin yksinkertaista, jos sinulla on kaikki yksityiskohdat ja kaikki sääntömme. Siksi myös näissä toimissa, parhaat ja ahkerasti työskentelevät, on oikein, että he ansaitsevat enemmän kuin ne, jotka tekevät vähän tai ei mitään. Tuottavuus ja kaikenlainen panostus palkitaan kaikkien toimintojemme menestyksessä.

Lisäksi jokainen, joka on "rinnakkaismarkkinoillamme", saa huomattavia etuja ja monia helpotuksia sekä alennuksia ja erikoistarjouksia, joilla spekulointia ei suvaita.

Estämme uuden mahdollisen kritiikin selittämällä, että jokaiselle suorittamamme toiminnallemme on selkeät säännöt, joita kaikki kunnioittavat täydellisesti. Joten niille, jotka ajattelevat, että sijoitamme, kaikki samalla tavalla ja että kaikki laittavat yhden osakkeen ja sitten jakavat, kerromme, että näin on, vain vaihtelevalle prosenttiosuudelle jokaisesta toiminnasta. Toinen prosenttiosuus perustuu sijoituksiin, jotka perustuvat omistettuihin osakkeisiin vaihtelevalla tavalla käyttäjältä käyttäjälle, kuten nykyisillä markkinoilla, monin suojauksin. Toinen prosenttiosuus puolestaan perustuu varsinaiseen työhön ja yksilö- tai ryhmäpanoksiin. Kaikki tehdään menetelmällä, jonka selitämme toisessa artikkelissa, vain niille, jotka liittyvät meihin.

Joihinkin toimiin projektiemme ulkopuoliset ihmiset pääsevät tulevaisuudessa ilman monia etuja ja ilman monia tiloja, mutta puhtaasti voittoa tavoitellen ja molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla selkeiden, jäykkien ja erittäin huolellisten sääntöjen mukaisesti. , ongelmien ehkäisemiseksi.

Ja nyt selitys, jota kaikki odottavat, mitä tekemistä politiikalla on talouden kanssa?

Sinun pitäisi kysyä sama kysymys ensin nykypolitiikalta, joka on lähes kokonaan taloudellisten voimien hallinnassa tai joka lähes aina tekee palveluksia, usein maksua vastaan, tietyille yhteiskuntaluokille, suosien yleensä muutamia, monien vahingoksi. Mutta on myös poliittisia voimia, jotka käyttävät hyväkseen suurta tietämättömyyttä, massojen manipuloinnin helppoutta ja suuren osan äänestäjien disinformaatiota. Ja lopuksi osa, yhä suurempi ja vaarallisempi, käyttää hyväkseen monien turhautuneiden ihmisten vihaa, kateutta, pahuutta, jotka myös henkilökohtaisten ongelmien vuoksi eivät enää usko mihinkään ja jotka menevät ensimmäisen perään, mikä antaa heille toivoa, kostaa kohtalolle tai niille, jotka ovat rikkaita, voimakkaita tai kuuluisia. He luovat sosiaalista vihaa juurruttamalla joitain vääriä ideoita tehdäkseen selväksi, että kaikki on valheellista, että kaikkea tietoa manipuloidaan, ja saada ihmiset kyvyttömiksi valitsemaan hyvän ja pahan välillä ja erottamaan, mikä on oikein mikä hätänä. He tekevät sen lupaamalla kaikille saavuttaa oikeuden ja paremman elämän ilman lupauksia tai lähes ollenkaan. On poliittisia puolueita ja edustajia, jotka lupaavat alennuksia ja veronalennuksia tai antavat rahaa, olla tekemättä mitään tai kenties työskentelevät laittomasti. Luomme kuitenkin valtavia velkoja, jotka kaikki lapsemme, lapsenlapsemme ja tulevat sukupolvet maksavat. He tekevät meistä ja tekevät meistä orjia, velkaa, maksamaan synneistä, jotka eivät ole meidän, vaan esi-isiemme syntejä. Ja he tekevät kaiken tämän kaikkien rahoilla. Itse asiassa, jos hallituksen toimien jälkeen, joissa he ottivat 100, juuri ennen vaaleja, he antavat sinulle takaisin 20, jatkat äänestämistä, koska vaaleissa näet vain viimeisen osan, jossa he antavat sinulle 20, eivätkä 80, jotka he ottivat sinulta koko ajanjakson ajan. Olemme erilaisia, innovatiivisia, emme hyödynnä imbesilejä, vaan yritämme saada heidät tietoisiksi todellisuudesta, jopa hieman ankarilla tavoilla ja ankarin sävyin, mutta varmuudella, että voimme katsoa heitä kasvoihin, ennen, aikana ja ennen kaikkea kaiken poliittisen toimintamme jälkeen. Ne, jotka etsivät rikottuja lupauksia, kauniita sanoja, illuusioita, äänestävät edelleen vanhasta politiikasta. Toisaalta meitä äänestävät myös ne, jotka etsivät konkreettisuutta ja keskipitkän ja pitkän aikavälin tuloksia, jotka kestävät pitkällä aikavälillä ja ovat todella ratkaisevia.

Käytämme samaa päättelyä kaikessa talous- ja rahoitustoiminnassamme ja kaikissa hankkeissamme.

Ne, jotka ajattelevat ansaita rahaa ja rikastua nopeasti, ilman että tarvitsee tehdä mitään katsomalla, voivat turvallisesti jatkaa sijoittamista perinteisiin menetelmiin. Ja se voi edelleen hävitä ja epäonnistua vanhan rahoituksen ja vanhan talouden kanssa.

Niiden, jotka uskovat voivansa aloittaa projekteja jakamatta voittoja niiden kanssa, jotka panevat projektiinsa aikaa, rahaa ja työtä, tulisi tehdä se yksin tai perinteisten rahoituskeinojen avulla.

Ne, jotka uskovat voivansa varastaa edes sentin muilta käyttäjiltämme tai veroista lisätäkseen tulojaan, tietävät, että he voivat jatkaa huijaamista ja verojen kiertämistä perinteisen talouden menetelmin, olemalla nukkumatta öisin, todentamisen ja ongelmien pelossa. Me ja jokainen, joka sijoittaa meihin, nukumme sikeästi tietäen, että noudatamme sekä lakeja että omaatuntoamme. Maksamme tässä suhteessa kaikki verot sen maan tai maantieteellisen alueen lakien mukaan, jolla ansaitsemme ja jossa työskentelemme.

Tässä vaiheessa monet kysyvät itseltään, jos teet kaiken niin kuin pitäisi tehdä, miten ansaitset rahaa ja miten aiot ansaita rahaa, kuka työskentelee kanssasi?

Vastaaminen kestäisi hyvin kauan, ja meillä menee aikaa kirjoittaa ja sinulla aikaa lukea. Mutta seuraavissa artikkeleissa menemme teknisiin yksityiskohtiin, ja ymmärrät tarkalleen kuinka se toimii, mutta kaikkien yksityiskohtien saamiseksi ja nähdäksesi kuinka kaikki toimii, sinun on liityttävä meihin. Toistaiseksi, tiedä vain, olemme jo töissä, koska toimintamme on jo alkanut ja ensimmäiset investoinnit sujuu paremmin kuin odotimme.

Haluamme kertoa sinulle pienen salaisuuden: voit ansaita paljon rahaa, jopa rehellisesti ja laillisilla toimilla.

Niille, jotka syyttävät meitä siitä, että ajattelemme myös bisnestä, siis ansaitsemista, vastaamme sanomalla, että pidämme kirjanpidon erillään. Poliittisen järjestömme tulot: mainostoiminnasta, vapaaehtoisista lahjoituksista, vaalikorvauksista, tuloprosentteista, poliittisten edustajiemme (monista palveluistamme, joita tarjoamme heille), hallinnoivat aina vahvistetut rekisteröityneet käyttäjämme asiantuntijaryhmien kautta. , ja turvallisuus, vain poliittisessa hankkeessa.

Taloudellista, taloudellista ja kaikkea muuta toimintaamme, joka ei ole poliittista, hallinnoivat aina rekisteröityneet käyttäjämme, jotka on tarkastettu asiantuntijaryhmien kautta ja turvallisuus, mutta täysin erillään poliittisista tileistä. Työskentelemme projekteissa ja säännöillä, joiden avulla jokainen voi ansaita ansioiden ja taitojen perusteella.

Niille, jotka sanovat, että kyllä, erilliset tilit, mutta he ovat samoja ihmisiä, vastaamme kahdella kysymyksellä: oletko todella varma, että vanhan politiikan poliittiset puolueet ja poliittiset edustajat eivät tee mitään. taloudellisesta toiminnasta, jopa erillään siitä politiikasta? Jos he voivat tehdä sen, miksi emme me? Ja sitten se tosiasia, että todennetut rekisteröityneet käyttäjämme vapaa-ajallaan tai niille, jotka haluavat sitä, ja heillä ei ole sitoutumista poliittiseen edustukseen, kokopäiväisesti, tekevät sijoituksia ja liittyvät yhteen tehdäkseen yhteistyötä, ei ole eikä tule koskaan olemaan kiellettyä. millä tahansa lailla.

Taloudellinen toimintamme on kuitenkin vain valtava joukko luotettuja ystäviä, jotka kokoontuvat yhteen kaupalliseen yritykseen, jossa työskentelevät ja sijoittavat yhdessä, tasa-arvoisesti tai etujensa ja omien mahdollisuuksiensa mukaan, ja kyky. Joten ketään meidän suuressa perheessämme ei pakoteta tekemään mitään.

Seuraavissa artikkeleissa kerromme, kuinka sijoitat, kuinka paljon kulutat ja kuinka paljon ansaitset yhdessä. Mutta tietääksemme kaikki yksityiskohdat ja ymmärtääksemme koko mekanismin hyvin toistamme, että sinun täytyy liittyä joukkoomme, koska investointina muutaman sadan tuhannen ystävän joukossa ilmoitamme mieluummin vain niille, joilla on mahdollisuus liittyä. meille. Tietyt asiat ymmärretään paremmin sisältä kuin ulkoa.

Ja niille, jotka syyttävät meitä siitä, että olemme liian suljettuja ja emme anna kaikkia yksityiskohtia, on vain yksi selitys: jos paljastamme kaikki salaisuutemme ja sijoituksemme, jokainen, joka haluaa estää meidät, tietää kuinka yrittää tehdä ja toimii sen mukaisesti. Vaikka olisimme erittäin valmiita vastaamaan kaikille, samoilla menetelmillä.

Ja sitten, jos antaisimme sinulle kaikki yksityiskohdat, jokainen voisi varastaa ideamme, vaikka ne epäonnistuisivat surkeasti, koska heillä ei ole menetelmiämme eikä kontrolliryhmiämme, jotka koostuvat rekisteröityneistä vahvistetuista käyttäjistämme, jotka tekevät täydellisen Job.

Jotkut asiat ovat ja pysyvät erittäin salassa. Oikeaan hetkeen asti vain harvat tietävät kaikki yksityiskohdat, jotta he voivat selvittää, keneen voimme luottaa tai emme.

Tästä syystä poliittiseen organisaatioomme liittyminen on joillekin hyvin monimutkaista. Loppujen lopuksi tarvitaan vähän aikaa ja vähän huomiota ja ennen kaikkea halukkuutta kunnioittaa kaikkia ihanteitamme ja kaikkia arvojamme. Mutta joukkoomme liittyminen on vaikeaa, varsinkin niille, jotka eivät halua noudattaa tiettyjä sääntöjä, jotka kaikki perustuvat terveeseen järkeen. Suorittaaksemme parhaalla tavalla, tärkeillä ja taatuilla tuloksilla, taloudellista toimintaamme, johon jokainen laittaa vähän rahaa, ansaita enemmän, liittyä jäseneksi, on vielä monimutkaisempaa ja vaikeampaa, estää ja välttää sabotoida tai yrittää pysäyttää meidät. Molemmissa tapauksissa, jos astut sisään, sinun on joka päivä todistettava, että ansaitset jäädä sinne. Ankaruus niitä kohtaan, jotka eivät kunnioita sääntöjä, on menestyksemme perusta.

Kuten aina, yhtenäisyys ja ehdoton sääntöjen kunnioittaminen mahdollistavat ja antavat meille mahdollisuuden menestyä myös liike-elämässä ja rahoituksessa.

Projektidemme nimet ovat toistaiseksi: NewOpo kaupallinen yhtiö, rahoitusyhtiö, taloudellinen toiminta.

MyWebMyBank, tytäryhtiöpankkimme ja jota hallinnoi NewOpo.

* Aika * valuuttamme, jota hallitsevat ja hallinnoivat MyWebMyBank ja NewOpo.

TimeCrypWS, SWCT-koodi, kryptovaluuttamme, jota hallitsevat ja hallinnoivat * Time *, MyWebMyBank ja NewOpo.

MyInfo, uutis-, tieto- ja kulttuuritoimistomme. Se johtaa kaikkia koulujamme ja kaikkia kurssejamme. Se käsittelee myös kaikkien asiantuntijoidemme tutkimustoimintaa ja kansainvälistä yhteistyötä.

MyWebMyRadio käsittelee radiota, musiikkia, konsertteja, tapahtumia ja viestintää.

MyWebMyTV käsittelee televisiota, elokuvia, televisio-ohjelmia, ääni- ja videoteoksia, konsertteja, tapahtumia ja viestintää.

SportsAcademy, joka käsittelee urheilua, liikuntatilojen hallintaa, urheiluakatemioiden perustamista, olemassa olevien ja uusien urheiluseurojen johtamista, urheilijoiden, valmentajien, henkilöstön ja urheiluseurojen edustustoa.

Ilmoitamme, että tervetulosivustollamme on komponentti, kaikki työtarjouksemme, kaikilla toiminta-aloilla, joten vastaamme tällä lauseella myös niille, jotka ovat vakuuttuneita, että on turhaa olla 2 politiikan verkkosivustoa. Jokaisella on tarkoituksensa ja osaamisensa.

DirectDemocracyS, virallisella verkkosivustolla, tekee vain politiikkaa, ja se tekee sen parhaalla tavalla.

Huomio, kaikki sinulle esittämämme verkkosivustot eivät ole täysin aktiivisia ja ennen kaikkea toimivia, joistakin on rajoitettu pääsy, vain järjestelmänvalvojille, järjestelmänvalvojaryhmien jäsenille, turvallisuudelle, laillisuudelle, valvonnalle, asiantuntijoille ja virallisille edustajillemme. Rekisteröityneet käyttäjät. Toiset taas ovat rajoitetuilla käyttöoikeuksilla, jotta kaikki vahvistetut rekisteröityneet käyttäjämme, jotka ovat maksaneet vuosimaksun, voivat käyttää sitä. Mutta pian jokaiselle niistä tulee pieniä, kaikille näkyviä julkisia osia, joissa esittelemme lyhyitä tietoja ja osan tuloksistamme heidän päätöksensä perusteella, omistajamme, jotka olemme me kaikki, vahvistaneet rekisteröityneet käyttäjät , jotka ovat päättäneet harjoittaa liiketoimintaa ja sijoittaa yhdessä.

Jotkut verkkosivustoistamme, jotka eivät ole vielä aktiivisia tai joita ollaan luomassa, voivat ohjata sinut poliittiselle verkkosivustollemme, joka on lähtökohta, ensimmäinen galaksimme, jotta pääset käsiksi valtavaan universumiimme.

Toisaalta muilla verkkosivustoillamme on artikkeleita, lomakkeita ja päävalikon kohtia, jotka näkyvät vain, kun olet kirjautunut sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla, joita käytät virallisella poliittisella verkkosivustollamme.

Ja lopuksi viimeinen tuomio, jonka saamme monilta teistä, meitä vastaan. Monet sanovat: liiketoiminnan varjolla saat paljon ihmisiä rekisteröitymään verkkosivustollesi, joka käsittelee politiikkaa.

Vastaamme myös näihin. Yksinkertaisesti, mutta suoraan, jälleen kysymyksellämme. Mutta todella, meidän kaltaisessa poliittisessa hankkeessa, onko meidän mielestäsi käytettävä liiketoiminnan "syöttiä" ihmisten houkuttelemiseksi? Et koskaan muutu. Kritisoi aina tietämättä mitään meistä ja siitä, mitä teemme. Emme tarvitse mainontaa, tarvitsemme vain vahvistetuilta rekisteröityneiltä käyttäjiltämme suoritetun suusta suuhun tavoittaaksemme lyhyessä ajassa miljardeja vahvistettuja rekisteröityjä käyttäjiä.

Kiitos huomiostasi, uteliaisuudestasi ja mielenkiinnosta, jolla seuraat meitä.

Ystävällisin terveisin ja terveisin.

Meidän valtava perhe!

Varoitus: melkein kaikki viralliset verkkosivustomme ovat monikielisiä tai saatavilla pääkielillä.

Sinun tarvitsee vain valita kielimoduulista haluamasi kieli englannin sijaan, ja kaikki englanninkieliset osat käännetään yli 100 viralliselle kielelle.

Jokainen, joka haluaa osallistua käännökseen, voi tehdä sen tultuaan varmennetuksi rekisteröityneeksi käyttäjäksi.

Muilla kielillä jo kääntämiämme osia ei tietenkään käännetä kaikille muille kielille, vaan vain englanninkielisiä artikkeleitamme, sovelluksiamme, komponenttejamme ja moduulejamme.

Pahoittelemme pieniä virheitä eri käännöksissä.

Tervetuloa sivusto.

https://www.mypolitics.ml/site/

MyPolitics, tervetulosivustosi, työtarjoukset, todella kaikessa mielessä!

Innovatiivinen politiikkasivusto.

https://www.directdemocracys.org/

DirectDemocracyS, sinun politiikkasi, kaikessa mielessä!

Yrityksen verkkosivusto.

https://www.newopo.tk/official/

NewOpo, sinun yrityksesi, todella joka suhteessa!

Pankki- ja rahoitussijoitussivusto.

https://www.mywebmybank.tk/

MyWebMyBank, pankkisi, kaikessa mielessä!

Verkkosivusto tiedotusta, kulttuuria, levitystä, viestintää ja koulutusta varten.

https://www.myinfo.tk/

MyInfo, sinun tietosi, jokaisessa mielessä!

Perinteinen valuuttamme, * Aika *, liittyy projekteihimme.

https://timeismoney.tk/

* Aika *, valuuttasi, todella joka mielessä!

Innovatiivinen kryptovaluuttamme TimeCrypWS SWCT on linkitetty projekteihimme. Vain virallinen verkkosivusto, jotta voit käyttää sitä. Varoitus: älä rekisteröidy ilman lupaa viralliselle * Time * -sivustolle.

https://timeismoney.tk/wallet/

TimeCrypWS, kryptovaluuttasi, todella joka mielessä!

Investoinnit radioon, multimediaan, musiikkiin, tuotantoon, konsertteihin, artisteihin, tapahtumiin ja muuhun toimintaan.

http://www.mywebmyradio.tk/

MyWebMyRadio, radiosi, todella joka suhteessa!

Investoinnit televisioon, multimediaan, videoon, elokuviin, tuotantoon, tapahtumiin, taiteilijoihin ja muihin toimintoihin.

http://www.mywebmytv.tk/

MyWebMyTV, televisiosi, todella joka suhteessa!

Investoinnit urheiluun, urheilun johtamiseen ja edustamiseen, tapahtumiin, turnauksiin, urheilutilojen hallintaan ja luomiseen.

http://www.sportsacademy.tk/

SportsAcademy, urheilulajisi, todella kaikessa mielessä!

Ja monia muita hankkeita kaikilla toiminta-aloilla. Kaikkia täydellisiä luetteloita varten sinun on oltava vahvistettu rekisteröity käyttäjä kaikkien sääntöjemme mukaisesti.

Ainoa linkki, josta saat tietoa rekisteröitymisestä, on alla oleva linkki.

https://www.directdemocracys.org/info/registration-info

Ainoa linkki rekisteröitymiseen, henkilökohtaisen profiilisi luomiseen ja meihin liittymiseen on alla oleva linkki.

https://www.mypolitics.ml/site/register

Ainoa linkki, josta saat täydelliset tiedot, jotta voit tulla vahvistetuksi rekisteröityneeksi käyttäjäksi, on alla oleva linkki.

https://www.directdemocracys.org/rules/users/rules-for-verifying-our-registered-users

Vasta saatuasi valtuutuksen työhösi ja tervetulosivustolla käyttäytymisesi perusteella pääset viralliselle poliittiselle verkkosivustollemme, jossa voit päättää, osallistutko kaikkiin hankkeihimme, niin taloudellisiin kuin rahoituksellisiin, vai vain joihinkin niistä.

Luomalla yhden henkilökohtaisen profiilin voit käyttää kaikkia projektejamme samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Sinua ei pakoteta, paitsi harvoja tapauksia lukuun ottamatta, luomaan uutta henkilökohtaista profiilia.

Kaiken tiedon saamiseksi on vain yksi tapa ottaa meihin yhteyttä, yhteydenottolomakkeiden kautta tarpeidesi mukaan.

Ainoa tapa saada virallista tietoa meiltä on alla olevasta linkistä.

https://www.directdemocracys.org/contacts

Sinun on valittava tarkka luokka ja sitten yhteydenottolomake tarpeidesi mukaan.

Vastaamme vain asiaan liittyviin kysymyksiin, emmekä koskaan mistään syystä anna vierailijoillemme verkkosivustojemme julkisilla alueilla muita lisätietoja, kuin mitä esitetään.

Emme koskaan ja turhaan vastaa kysymyksiin, joihin on jo vastattu julkaistuissa artikkeleissamme.

Rekisteröityneillä käyttäjillämme ja todennetuilla rekisteröityneillä käyttäjillämme on tietysti vastauksia tarpeen mukaan ja suoremmin ja nopeammin.

Vain viralliset verkkosivustomme, ne sisältävät tietomme, ja kaikki työ tehdään ja järjestetään, vain virallisilla verkkosivuillamme ja sitten tosielämässä.

Kiitos kaikille, takaamme teille kaiken kunnioituksemme ja kunnioituksemme.

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Πολιτική, οικονομία, οικονομικά, μαζί PEFT
Pulitika, ekonomiya, pananalapi, magkasama
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Thursday, 01 June 2023

Captcha Image

Discover our Latest News

An online meeting was held on Friday 26, Saturday 27 and Sunday 28 May 2023, at international, continental, and national...

Read More...

Technology is part of the evolution of the human being, and should be treated and managed by competent people. It should...

Read More...

DirectDemocracyS. Official Rules Group. Disciplinary regulation. Persona non grata. Based on our rules, any user who...

Read More...

Democracy means power to the people. A beautiful word, made up of important words. Power, to the people, has a clear mea...

Read More...

Since May 4, 2023, we have started the 10th phase, of registering new users. Some rules have changed, above all to make...

Read More...

In the life of every human being, there have always been 2 forces, a positive one, which we call good, and a negative on...

Read More...

DirectDemocracyS, Special Administration Group, External Communication Group, Social Network Representation Group and ot...

Read More...

DirectDemocracyS. Law Special Group. Regulation Group. Personal Profiles group. The personal profile, created throug...

Read More...
No More Articles

Login Form

Our mailing subscription form

Chat Module

Polling

Which feature of DirectDemocracyS do you prefer?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Blog - Categories Module

Specials Polls

Do you think it's right, keep out of all our activities, every religion?

All menu