Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  30 minutes reading time (5948 words)

  Πολιτική, οικονομία, οικονομικά, μαζί PEFT

  Η παλιά πολιτική έχει συχνά αποδειχθεί ότι ελέγχεται από οικονομικές δυνάμεις και δεν ενεργεί με πλήρη αυτονομία. Τα πολιτικά κόμματα πρώτα και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι, αφού εκλεγούν, δεν αποφασίζουν πάντα, για το καλό ολόκληρου του πληθυσμού, αλλά συχνά βοηθούν μόνο ένα πολύ πλούσιο μέρος, εις βάρος των λιγότερο εύπορων ή ευνοώντας μόνο κάποιες κατηγορίες, χωρίς να σέβονται τις άλλες κατηγορίες. Υπήρξαν, και υπάρχουν ακόμη και τώρα, σε όλο τον κόσμο, πολλά σκάνδαλα, με υποθέσεις διαφθοράς, παράνομες επιχειρήσεις, σεξουαλικές δραστηριότητες, εκβιασμούς και με πολλούς πολιτικούς, υπόπτους και συχνά καταδικασμένους.

  Το DirectDemocracyS, σε πολλά άρθρα, εξήγησε σε όλους πώς λαμβάνονται οι πολιτικές αποφάσεις από εμάς και πώς, με πολλή καινοτομία, θα κάνει πράξη την αυθεντική δημοκρατία για πρώτη φορά στον κόσμο.

  Η εξουσία στα χέρια του κυρίαρχου λαού, που την κρατά πάντα: πριν, κατά τη διάρκεια και για πρώτη φορά στον κόσμο, ακόμη και μετά τις εκλογές. Διότι η ίδια η ουσία της δημοκρατίας απαιτεί από τον λαό να αποφασίζει και οι πολιτικοί να εκτελούν, με βάση τη βούληση ολόκληρου του πληθυσμού. Αυτό που μας θυμώνει είναι ότι έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα να εκφράζονται, να επιτρέπουν σε όλους να κάνουν ό,τι θέλουν. Αν έκαναν καλή δουλειά, τόσο τα παραδοσιακά κόμματα όσο και οι «καλοί» εκπρόσωποί τους δικαίως θα λάμβαναν τα εύσημα μας και δεν θα υπήρχε λόγος να παραπονεθούμε. Όμως το άσεμνο θέαμα και οι συνθήκες στις οποίες έχουν περιορίσει εμάς, τις οικογένειές μας και τον πλανήτη μας, καθιστούν απολύτως απαραίτητο να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την παγκόσμια πολιτική, και κατά συνέπεια, να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

  Πάντα για πρώτη φορά στον κόσμο, με το DirectDemocracyS και όλα τα σχετικά έργα μας, οι πολίτες ενημερώνονται συνεχώς, από ικανές, ανεξάρτητες, ειλικρινείς ομάδες ειδικών που προτείνουν στους ψηφοφόρους μας τις καλύτερες επιλογές, δίνοντάς τους, όχι μόνο την πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση, αλλά και την πρόβλεψη, των συνεπειών κάθε επιλογής.

  Αγαπητοί φίλοι, ενημερωμένοι ψηφοφόροι, σημαίνει να έχετε μια συνειδητή δύναμη και να επιλέγετε πάντα τους καλύτερους τρόπους να ακολουθήσετε, όλοι μαζί. Όχι μια ανίκανη δύναμη, που βοηθά μόνο τους ισχυρούς. Όλοι θα ασχοληθούμε με την πολιτική, βοηθώντας τους πάντες, αλλά πάντα ξεκινώντας από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αυτό δεν είναι απλώς μια υπόσχεση, αλλά ένας όρκος, ο οποίος είναι γραμμένος σε κάθε άρθρο μας και σε κάθε κανονισμό ή καταστατικό μας.

  Αν μέχρι πρόσφατα, όχι πολύ σωστά, οι άνθρωποι χωρίζονταν σε πλούσια τάξη, μεσαία και φτωχή τάξη, όλες με διάφορες κατηγορίες, τελευταία οι κοινωνικές τάξεις είναι μόνο 2. Οι υπερπλούσιοι και ισχυροί, που ελέγχουν τα πάντα και διαχειρίζονται τα τις ζωές όλων, και των σούπερ φτωχών, που αγωνίζονται να ζήσουν, και που δεν έχουν καμία ευκαιρία, και καμία ευκαιρία, να αλλάξουν και να βελτιώσουν τις ζωές τους και των οικογενειών τους.

  Για να αποφύγουν τις «ταραχές», έκαναν, και εξακολουθούν να είναι, με αργό, σταδιακό, αλλά αδυσώπητο τρόπο.

  Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής, κανείς από εμάς δεν ζηλεύει αυτούς που έγιναν πλούσιοι, με ηθικά ορθό τρόπο, χωρίς να εκμεταλλεύονται τους εργάτες τους, χωρίς να καταστρέψουν τον πλανήτη μας. Δεν μπαίνουμε, και αν υπάρχουν, τους διώχνουμε, τους λεγόμενους «serial haters» «keyboard lions», που δεν είναι ποτέ εντάξει με τίποτα, ή αυτούς που ζηλεύουν αρρωστημένα αυτούς που είναι πλούσιοι και διάσημοι. Δεν είμαστε, και δεν θα είμαστε ποτέ, οι Ρομπέν των Δασών της πολιτικής, που αφαιρούν από τους πλούσιους, για να τους δίνουν στους φτωχούς. Υπάρχουν πολλές πολιτικές δυνάμεις που γεννήθηκαν για να διαμαρτυρηθούν και να καταστρέψουν, κοροϊδεύοντας τους ηλίθιους ανθρώπους, που πιστεύουν πραγματικά, ότι με μια μετωπική αντιπαράθεση, με το σημερινό πολιτικό και οικονομικό σύστημα, μπορείς να έχεις την ελάχιστη ευκαιρία, να αποκατασταθεί μια «κοινωνική δικαιοσύνη».

  Ο μόνος τρόπος για να έχουμε έναν δίκαιο κόσμο, και έναν καλύτερο για όλους, είναι να οικοδομήσουμε, χωρίς ποτέ να πάμε σε μετωπική σύγκρουση.

  Οι ισχυροί, ειδικά αυτοί που ήταν εδώ και πολλές γενιές, είχαν άφθονο χρόνο να οργανωθούν, να διαχειριστούν οργανώσεις και κινήματα διαμαρτυρίας.

  Είμαστε ένας οργανισμός πρότασης, με ένα ασυναγώνιστο πολιτικό σχέδιο και μια πρακτικά τέλεια μέθοδο εργασίας. Και όποιος έχει έρθει μαζί μας ή θα έρθει στο μέλλον, ξέρει για τι πράγμα μιλάμε.

  Σε αυτό το άρθρο δεν θέλουμε να εξηγήσουμε και να επαναλάβουμε τις τεράστιες δυνατότητες του DirectDemocracyS και όλων των σχετικών έργων, αλλά θέλουμε να αποτρέψουμε κάποιες επικρίσεις, από ανενημέρωτους και επιφανειακούς ανθρώπους. Επειδή έχουμε προβλέψει ότι θα υπάρξει, και θέλουμε να προλάβουμε τους επικριτές μας εξηγώντας κάποιες βασικές έννοιες.

  Εμείς, που μιλάμε πάντα για το πώς η πολιτική πρέπει να είναι αυτόνομη και να μην υφίσταται καμία παρέμβαση από την οικονομία, τα οικονομικά, τις τράπεζες και άλλες «ισχυρές δυνάμεις», δημιουργούμε στο μεγάλο μας σύμπαν, εκτός από τον γαλαξία της πολιτικής καινοτόμο, ένα έργο οικονομικά, οικονομικά, πληροφορίες, επικοινωνία, ραδιόφωνο, τηλεόραση, πολυμέσα, αθλητισμός, ακόμη και η ίδρυση τράπεζας, καθώς και η δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου νομίσματος, * Time *, ακόμη και ενός κρυπτονομίσματος, TimeCrypWS SWCT, επομένως όλες οι δραστηριότητες, με σημαντικά κέρδη, και εξελίξεις, σε όλους τους τομείς δραστηριότητας.

  Πολλοί θα υποστηρίξουν: είναι αυτά ακριβώς όπως τα άλλα; Επιτρέπουν και αυτοί να ελέγχονται από οικονομικά έργα; Σε καταλαβαίνουμε, είναι λογικό να αναρωτιόμαστε, αλλά δεν είμαστε σαν τους άλλους, είμαστε καινοτόμοι σε όλα.

  Όπως και στο DirectDemocracyS, όπου τα πάντα ανήκουν σε όλους, ακόμα και σε συνδεδεμένα έργα, όλα ανήκουν σε αυτούς που συμμετέχουν και συμμετέχουν μαζί μας.

  Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε ποια είναι τα κίνητρά μας, μετά γιατί θα το κάνουμε, πώς θα το κάνουμε και όποιος θα καταλάβει, ότι είμαστε πραγματικά καινοτόμοι, σε ό,τι έχουμε δημιουργήσει. Και πάνω απ' όλα θα καταλάβετε, ότι όχι μόνο η πολιτική είναι ψεύτικη, και δεν λειτουργεί καλά στον κόσμο μας, αλλά υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους χρειάζεται πραγματική καινοτομία, αλλαγή και πάνω από όλα βελτίωση. Άρα, ακόμη και στα οικονομικά, στα χρηματοοικονομικά και σε όλους τους τομείς, χρειάζεται κάτι νέο και πάνω απ' όλα καλύτερο.

  Πριν συνεχίσουμε, έχουμε μόνο δύο ερωτήσεις για εσάς.

  Το πρώτο είναι: αν σκεφτείς ότι ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο, όπου όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες, να αποκτήσουν μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή;

  Το δεύτερο είναι: αν σκεφτείς ότι ένα πολιτικό έργο, έστω και όμορφο και ολοκληρωμένο, όπως το δικό μας, χωρίς οικονομική δύναμη να το στηρίξει, δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει γνωστό και να αντισταθεί στις τεράστιες προκλήσεις που θα υπάρξουν, όχι μόνο από την πλευρά όλων των άλλων πολιτικών δυνάμεων, αλλά και από όλες τις «ισχυρές δυνάμεις», που μαζί μας θα χάσουν κάθε δυνατότητα ύπαρξης, και αν μπορέσουμε να «παλέψουμε» με την οικονομία και τα παγκόσμια οικονομικά, που μαζί μας , πρέπει να αλλάξουν και να βελτιώσουν τους κανόνες τους;

  Εάν οι απαντήσεις σας είναι: όχι, δεν ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο, και όχι, δεν θα μπορέσετε ποτέ να επιβιώσετε και να κερδίσετε όλες τις μάχες, ενάντια στις «ισχυρές δυνάμεις», εάν δεν έχετε τον εαυτό σας, μια οικονομική και οικονομική ευρωστία, δείχνεις όπως πάντα ότι καταλαβαίνεις την αλήθεια! Μπράβο, ήμασταν σίγουροι, και όσοι δεν καταλαβαίνουν όλους τους λόγους μπορούν να σταματήσουν να διαβάζουν.

  Ωστόσο, πρέπει να το επαναλάβουμε: δεν πολεμάμε ενάντια σε κανέναν, αλλά δημιουργούμε τη δική μας πολιτική, τα δικά μας οικονομικά, το δικό μας νόμισμα, τις δικές μας πληροφορίες, τα πολυμέσα, το τηλεοπτικό ραδιόφωνο, τις πληροφορίες μας, τις εκδηλώσεις μας, τις αθλητικές μας δραστηριότητες και δικές τους δραστηριότητες κάθε είδους.

  Και ξέρετε πώς το κάνουμε; Σίγουρα όχι καταστρέφοντας αυτό που ήδη υπάρχει, αλλά δημιουργώντας κάτι νέο.

  Χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν, θα δημιουργήσουμε όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστούμε.

  Και ξέρετε πώς θα το κάνουμε; Κάνοντας άχρηστους, αιώνες, χιλιετίες, στις οποίες έχουν δημιουργηθεί με τεχνητό τρόπο διαχωρισμοί, μίσος, κάθε είδους διακρίσεις.

  Κάνουμε, και θα κάνουμε τα πάντα με ηρεμία, με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας κοινά έργα, όλων των καλών ανθρώπων στη γη, βασισμένα στην εμπιστοσύνη, και στον αμοιβαίο σεβασμό, και σε πολύ άκαμπτους κανόνες, σεβαστούς από όλους, με βάση την αξιοκρατία, με ιδανικά και αξίες, όλα βασισμένα στη λογική, τη δικαιοσύνη και την κοινή λογική.

  Στην προηγούμενη πρόταση, σας έχουμε εξηγήσει την ουσία κάθε έργου μας και γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορούμε ποτέ να αποτύχουμε ή ακόμα και να κάνουμε λάθος. Έχουμε δεκάδες χιλιάδες ειδικούς, σε όλους τους τομείς, που πρώτα δωρεάν και μετά με αποζημίωση για τις συνεργασίες τους, μας βοηθούν να μην κάνουμε λάθη.

  Σε όλη την ιστορία, πάντα μας χώριζαν τεχνητά, και θα επανενωθούμε, φυσικά.

  Στην πολιτική, θα είμαστε οι καλύτεροι, και είναι σαφές σε όλους, αλλά δεν αναγκάζουμε κανέναν να ενωθεί μαζί μας, ούτε ζητάμε, η παλιά πολιτική να αλλάξει, να βελτιωθεί και να γίνει πιο δημοκρατική και πιο ελεύθερη (γιατί ποτέ δεν θα μπορούσε να κάνει λόγω τεράστιων συγκρούσεων συμφερόντων). Όσοι έχουν ελάχιστη ευφυΐα θα ενωθούν μαζί μας, και ακόμη και όσοι είναι λιγότερο έξυπνοι θα καταλάβουν ότι είμαστε η μόνη ελπίδα, για όλους, να ζήσουμε σε έναν διαφορετικό, δίκαιο και καλύτερο κόσμο. Αλλά και οι ηλίθιοι, και δυστυχώς υπάρχουν τόσοι πολλοί, που αφήνουν τους εαυτούς τους να χειραγωγούνται και που αφήνονται να τους κοροϊδεύει η τρέχουσα πολιτική, βλέποντας το πνευματικό βάθος, και οι προσωπικότητες που θα παρουσιάσουμε ως υποψήφιες, θα να μην μπορεί να ψηφίσει στις εκλογές, κάτι που για εμάς. Μην μας κατηγορείτε ότι είμαστε πολύ αισιόδοξοι, δεν είμαστε, και μην μας κατηγορείτε ότι είμαστε αλαζόνες, ο χρόνος όπως πάντα θα μας αποδείξει ότι έχουμε δίκιο. Είμαστε απλώς ρεαλιστές. Σίγουρα θα έχετε καταλάβει τις τεράστιες δυνατότητές μας και πολλοί λυπούνται που δεν έχουν τις ιδέες μας. Ακόμα κι αν είχαν, χωρίς τη μέθοδό μας, δεν θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν ένα τέτοιο έργο να σταθεί. Αλλά για να είστε σίγουροι και για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε, διαβάστε ξανά, έστω και μερικές φορές, όλες τις πληροφορίες μας στον ιστότοπό μας:

  https://www.directdemocracys.org/

  και αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι υπερβάλλουμε, θα συνειδητοποιήσετε ότι είμαστε, και θα παραμένουμε πάντα, μόνο ρεαλιστές.

  Θα κάνουμε πράξη το ίδιο καινοτόμο έργο, επίσης σε όλα τα έργα της οικονομίας, των οικονομικών, της ενημέρωσης, της επικοινωνίας, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, των πολυμέσων, του αθλητισμού, ακόμη και της ίδρυσης τράπεζας και με το ολοκαίνουργιο νόμισμα, * Time *, ένα TimeCrypWS SWCT κρυπτονόμισμα και όλα τα άλλα περιουσιακά στοιχεία, σε κάθε επιχειρηματικό τομέα.

  Αποκαλύπτουμε ένα μυστικό, το οποίο πολλοί από τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό, ότι κανένα άτομο, που δεν είναι ο επαληθευμένος εγγεγραμμένος χρήστης μας, στον επίσημο ιστότοπο πολιτικής μας, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει, στην αρχική φάση και η θεμελιώδης φάση, στα οικονομικά και χρηματοοικονομικά μας έργα.

  Στην πραγματικότητα δημιουργούμε, γιατί ήδη εργαζόμαστε σε κάθε τομέα, μια οικονομία και μια χρηματοδότηση παράλληλη με τους ήδη υπάρχοντες, που προορίζεται μόνο για όσους είναι μαζί μας. Και πριν μας κατηγορήσετε ότι είμαστε πολύ κλειστοί και ότι δεν επιτρέπουμε σε κανέναν, που δεν σκέφτεται πολιτικά όπως εμείς, να ενωθεί μαζί μας, διαβάστε και θα καταλάβετε όλα τα κίνητρά μας.

  Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε ανταγωνιστικοί στα σημερινά οικονομικά και οικονομικά δεδομένα, γιατί η υπάρχουσα αγορά, από τον μεγάλο φόβο του ανταγωνισμού, θα προσπαθούσε να σαμποτάρει και να κάνει όλες τις δραστηριότητές μας να αποτύχουν με κάθε δυνατό μέσο, νόμιμο ή παράνομο. Θα προσπαθήσουν το ίδιο, αλλά με τους μηχανισμούς μας, και με τους αλγόριθμούς μας, τα έχουμε ήδη προβλέψει όλα και δεν θα έχουν την παραμικρή ευκαιρία να μας εμποδίσουν ή να μας επιβραδύνουν.

  Δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας σταματήσουν, γιατί ενεργούμε με απόλυτη νομιμότητα, σεβόμενοι απόλυτα κάθε διεθνή, εθνικό και τοπικό νόμο. Θα κάνουμε μόνο νόμιμες, ηθικά ορθές, φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες, με τη φροντίδα και την προστασία οποιουδήποτε συνεργάζεται μαζί μας. Φίλοι, δεν θα υπάρξουν ποτέ, και για κανένα λόγο, άνθρωποι που θα δουλέψουν για εμάς, αλλά μόνο άνθρωποι που θα συνεργαστούν μαζί μας, άρα και μαζί μας. Φαίνεται λίγο κομμουνιστικό σχέδιο, και δεν θα το περιμένατε, από εντελώς αντικομμουνιστές σαν εμάς. Αντίθετα, είναι, και θα είναι πάντα, γιατί είναι σωστό όποιος συμμετέχει στην επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης να λαμβάνει δίκαιη αποζημίωση για τη δουλειά του. Γιατί το γεγονός της συνεργασίας δίνει μια καλή ιδέα ενότητας, συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού, που εφαρμόζουμε σε κάθε έργο μας.

  Ένας για όλους, όλοι για έναν, δεν είναι σύνθημα, που θυμίζει τους 3 Σωματοφύλακες, για εμάς είναι θεμελιώδης κανόνας, να λειτουργούν όλα τέλεια.

  Ας δημιουργήσουμε λοιπόν τη δική μας οικονομία, βασισμένη στην ικανότητα, την εντιμότητα και την αξιοκρατία.

  Πριν συνεχίσουμε, ας κάνουμε μια υπόθεση.

  Σε μια χρονιά σχεδόν άγνωστης δραστηριότητας, έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα, διαφόρων ειδών. Κάποιες απειλές, και κάποιες προσπάθειες να μας σταματήσουν, που επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ενοχλητικοί, άρα είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά και πολλές προτάσεις για να πουλήσουμε, σε ανθρώπους, ή εταιρείες, όλα τα έργα μας και να αποκτήσουμε πολύ πλούτο , και εξουσία, ενώ να αναλάβουμε την τρέχουσα εξουσία, στις δραστηριότητές μας. Επειδή όμως είμαστε εντελώς ασυμβίβαστοι με την παλιά πολιτική, ακόμη και οι οικονομικές δυνάμεις, που θέλουν να μας «αγοράσουν», δεν θα ήξεραν πώς να διαχειριστούν τα έργα μας. Δεν είναι συνηθισμένοι στη δημοκρατία, την ελευθερία και κυρίως την κοινωνική δικαιοσύνη, βασισμένη στην αξιοκρατία και τις ίσες ευκαιρίες.

  Σε όλους έχουμε απαντήσει με τον ίδιο τρόπο: δεν ενοχλούμε κανέναν, δεν φοβόμαστε κανέναν και ακολουθούμε τον δρόμο μας. Αν πριν ήμασταν 282 άτομα από διάφορες χώρες, με διαφορετικές θέσεις εργασίας, διαφορετικές πολιτικές απόψεις και από διάφορους κοινωνικούς τομείς, τώρα, στα μέσα Ιουλίου 2022, είμαστε 109.400 επαληθευμένοι εγγεγραμμένοι χρήστες, και με πολλούς, που ζητούν να συμμετάσχουν και αυξάνουμε συνεχώς.

  Από αυτή την άποψη, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό σας, τα οποία ανταποδίδουμε όλοι μας. Αν για να σταματήσουμε το 282, ήταν πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, τώρα η χιονοστιβάδα μας, που κατεβαίνει από το βουνό, γίνεται, για καλή μας τύχη, μια τεράστια χιονοστιβάδα, που θα κατακλύσει όλο το κακό που υπάρχει στη γη.

  Ζητούμε συγγνώμη για τη σύγκριση μας, με εκείνους που δυστυχώς πέθαναν, ή έχασαν συγγενείς ή φίλους, σε τραγικές χιονοστιβάδες, λόγω της κλιματικής αλλαγής, που εν μέρει προκλήθηκαν και από τον άνθρωπο. Η χιονοστιβάδα, που γίνεται μια χιονοστιβάδα, αδύνατο να σταματήσει, που θα κατακλύσει ό,τι είναι σάπιο στον κόσμο, για να το καθαρίσει από το έγκλημα, τη διαφθορά, τον εκβιασμό, τη βία, τις απάτες και τους κακούς ανθρώπους (ευτυχώς λίγοι αλλά ισχυροί), που παίζουν με τη μοίρα των ανθρώπων. Που εκμεταλλεύονται, εξαπατούν τους ανθρώπους και καταστρέφουν τον πλανήτη.

  Σε όσους ήθελαν να αγοράσουν το έργο μας, είπαμε ότι μόνο εάν το 100% των επαληθευμένων εγγεγραμμένων χρηστών μας συμφωνήσει να πουλήσει, θα το κάνουμε, με μεγάλη λύπη. Προφανώς οι 282 πρώτοι χρήστες, οι περισσότεροι από 300 διαχειριστές μας και όλοι οι επαληθευμένοι εγγεγραμμένοι χρήστες μας, δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν, γιατί θα σήμαινε αποτυχία στην πρόθεσή μας να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τον κόσμο. Τώρα θα μας επικρίνουν οι μεγάλοι καπιταλιστές και οι οικονομολόγοι που θα μας εξηγήσουν ότι είναι αντιοικονομικό να μην πουλάμε, αν η προσφορά είναι καλή. Είμαστε καινοτόμοι και σε αυτό, δεν υπάρχει χρηματικό ποσό που μπορεί να μας αγοράσει. Όπως ακριβώς υπάρχει, και επαναλαμβάνουμε, μια απειλή που μπορεί να μας τρομάξει. Θα είμαστε πάντα σε θέση να απαντάμε σε όλους, με πολλή εξυπνάδα, αποφασιστικότητα, ενότητα και ταχύτητα.

  Επιστρέφοντας στην οικονομία μας και τα οικονομικά μας, καινοτόμα και επιτυχημένα, σας μεταφέρουμε μερικές λεπτομέρειες.

  Η συμμετοχή, όπως έχουμε ήδη πει, προορίζεται για τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας και είναι σε εθελοντική βάση. Υπάρχει ένα σταθερό ποσό για την εισαγωγή του μετοχικού μας κεφαλαίου, το οποίο αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των επαληθευμένων εγγεγραμμένων χρηστών μας, που θα ενταχθούν. Προσοχή δεν είναι ένα σχέδιο Ponzi, ούτε μια πολυεπίπεδη αγορά, που θεωρούμε άδικη, και σχεδόν πάντα ηθικά ακατάλληλη και ασύμβατη με τις ιδέες μας. Συμμετέχουμε όλοι, με τις ίδιες δυνατότητες, και με τα ίδια ποσά, ή με ελάχιστες διαφορές, και δεν επιβραβεύουμε τους πρώτους, κάνοντας τους δεύτερους να χάσουν χρήματα.

  Υπάρχουν πολλοί αλγόριθμοι και πολύ λεπτομερείς κανόνες, οι οποίοι ωστόσο έχουν κάποιες σημαντικές έννοιες στη βάση. Αναλυτική εξήγηση, μόνο στους ενδιαφερόμενους, θα δώσουμε σε επόμενο άρθρο, αλλά όλοι λέμε ότι επενδύονται ελάχιστα ποσά, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο όσο και στα διάφορα έργα που πραγματοποιούμε μαζί.

  Προσοχή. Πριν συνεχίσουμε, υπενθυμίζουμε σε όλους ότι η επένδυση, τα χρήματα, τα αγαθά, οι υπηρεσίες και ο δανεισμός της εργασίας, σε χρηματοοικονομικές δραστηριότητες και σε οικονομικά έργα, η αγορά και πώληση μετοχών, η επένδυση σε κρυπτονομίσματα, μπορεί να είναι επικίνδυνη και μπορεί να χαθεί. περιουσιακά στοιχεία και πολύτιμο χρόνο. Ως εκ τούτου, η πρόσκλησή μας είναι να διαβάσετε προσεκτικά κάθε έργο μας και να συμβουλευτείτε ειδικούς, πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση. Ποτέ μην επενδύετε κεφάλαια, αγαθά, υπηρεσίες και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, τα οποία είναι απαραίτητα για την επιβίωση σας και της οικογένειάς σας. Ακόμη και αν λάβουμε κάθε μέτρο για να αποτρέψουμε και να αποτρέψουμε τους ανθρώπους από τη σπατάλη χρόνου, κεφαλαίου ή αγαθών διαφόρων ειδών, υπάρχει πάντα, έστω και η παραμικρή πιθανότητα να χαθούν, έστω και εν μέρει, οι επενδύσεις που έγιναν. Επιπλέον, δεν θα ξεκινήσουν όλες οι δραστηριότητές μας ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να δεσμεύσετε τα χρήματά σας, ακόμη και για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς πολλές δυνατότητες ανάληψης. Δεδομένου ότι τα έργα μας και οι δραστηριότητές μας διαχειρίζονται και ελέγχονται από όλους τους εγγεγραμμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας, έχετε μια ακόμη εγγύηση, ότι κανείς δεν ξεφεύγει με τα χρήματα και ότι κανείς δεν οργανώνει απάτες. Όλα είναι, και θα είναι πάντα, για όλους, προφανώς με βάση τις επενδύσεις που έγιναν, και τις μετοχές που κατέχει κανείς, σε κάθε επιχείρηση. Η επιλογή θα πρέπει να γίνεται με βάση τις γνώσεις που έχει κάποιος σε κάθε τομέα. Το να επιλέγετε προσεκτικά ποιες και πόσες επενδύσεις θα κάνετε και πότε θα τις κάνετε, είναι μια από τις ιδανικές φόρμουλες για την επίτευξη μεγάλης επιτυχίας.

  Πώς λειτουργούν οι αρχικές δραστηριότητες;

  Πρώτα από όλα, κάθε άτομο, επαληθευμένος εγγεγραμμένος χρήστης, στον πολιτικό μας ιστότοπο, έχει δικαίωμα συμμετοχής, με μία προσωπική ενέργεια και με μία μόνο συμμετοχή, στα διάφορα έργα στα οποία επιλέγει να συμμετάσχει, βάσει ενός μοναδικού κωδικού ασφάλεια, στη γενική μας επιχείρηση. Με το μετοχικό κεφάλαιο που θα αντλήσει ο καθένας, θα γίνουν επενδύσεις διαφόρων ειδών, με διαφορετικούς κανόνες, αλλά με τη βεβαιότητα ότι όλοι οι άνθρωποι θα προστατεύονται και κάθε επένδυση, που μεταξύ άλλων θα είναι ισότιμη. Για κάθε δεκάρα που θα αντληθεί, ως μετοχικό κεφάλαιο, θα γίνεται αυστηρός έλεγχος, στο πώς θα δαπανηθεί, ή στο πώς θα επενδυθεί.

  Πάντα θα δημιουργούνται ταμεία εγγυήσεων για την πρόληψη και την αποφυγή κάθε είδους προβλήματος, ιδίως της έλλειψης ρευστότητας. Τα πρώτα κέρδη κάθε δραστηριότητας θα χρησιμοποιηθούν για την επιστροφή, σε όσους το επιθυμούν, του αρχικού επενδυμένου κεφαλαίου, και του κεφαλαίου των διαφόρων έργων, αλλά και μέρους των κερδών, για τη δημιουργία κέρδους. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν την επένδυση, από την άλλη, θα μπορούν να το κάνουν, με πολύ απλούς αλλά άκαμπτους κανόνες, να αποτρέψουν τη συσσώρευση μετοχών και να εμποδίσουν τους ανθρώπους να εκτεθούν οικονομικά, με πολύ μεγάλα ποσά.

  Το πραγματικό κέρδος, όμως, δεν θα είναι με μεμονωμένες ενέργειες, αλλά με τον χρόνο και τη δουλειά του κάθε συμμετέχοντα. Γιατί εκ πρώτης όψεως, μέχρι τώρα, μπορεί να φαίνεται ένα απλό, και πολύ δίκαιο, σχεδόν «κομμουνιστικό» έργο. Επειδή όμως ο κομμουνισμός δεν δημιουργεί ανάπτυξη, δεν δίνει σε αυτούς που συμμετέχουν, τα σωστά κίνητρα και δημιουργεί οικονομική στασιμότητα, έχουμε προβλέψει, για όποιον συμμετέχει εκτός από το κοινωνικό κεφάλαιο και το κεφάλαιο έργων, και αφιερώνοντας τον χρόνο του και τη δουλειά του, στη διάθεση ενός ή περισσότερων έργων, τη δυνατότητα απόκτησης πρόσθετων κερδών, βάσει των εσόδων που προκύπτουν από το καθένα, για κάθε έργο και βάσει αξιοκρατίας, ικανότητας και εντιμότητας. Μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκο, αλλά είναι πολύ απλό, αν έχετε όλες τις λεπτομέρειες και όλους τους κανόνες μας. Επομένως, ακόμη και σε αυτές τις δραστηριότητες, οι καλύτερες, και όσοι εργάζονται σκληρά, είναι σωστό να κερδίζουν περισσότερα, από αυτούς που κάνουν λίγα ή τίποτα. Η παραγωγικότητα ανταμείβεται και κάθε μορφή συμβολής στην επιτυχία όλων των δραστηριοτήτων μας.

  Επιπλέον, όποιος βρίσκεται στην «παράλληλη αγορά» μας θα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα και πολλές διευκολύνσεις, καθώς και εκπτώσεις και ειδικές προσφορές, για τις οποίες δεν θα γίνει ανεκτή κερδοσκοπία.

  Αποτρέπουμε μια άλλη πιθανή κριτική, εξηγώντας ότι για κάθε δραστηριότητα που πραγματοποιούμε, έχουμε ξεκάθαρους κανόνες, τους οποίους θα σεβαστούν όλοι, με πλήρη τρόπο. Έτσι, για όσους πιστεύουν ότι επενδύουμε, όλοι με τον ίδιο τρόπο, και ότι όλοι βάζουν ένα μερίδιο και μετά διαιρούν, σας λέμε ότι είναι έτσι, μόνο για ένα μεταβλητό ποσοστό, κάθε δραστηριότητας. Ένα άλλο ποσοστό βασίζεται στις επενδύσεις, με βάση τις μετοχές που κατέχονται, με μεταβλητό τρόπο, από χρήστη σε χρήστη, όπως στη σημερινή αγορά, με πολλές περισσότερες προστασίες. Ένα άλλο ποσοστό, από την άλλη πλευρά, βασίζεται στην πραγματική εργασία και σε ατομικές ή ομαδικές συνεισφορές. Όλα γίνονται, σύμφωνα με μια μέθοδο, την οποία θα εξηγήσουμε, σε άλλο άρθρο, μόνο σε όσους ενωθούν μαζί μας.

  Σε ορισμένες δραστηριότητες, άτομα εκτός των έργων μας θα μπορούν να εισέλθουν, στο μέλλον, χωρίς πολλά πλεονεκτήματα και χωρίς πολλές διευκολύνσεις, αλλά για καθαρό κέρδος και με αμοιβαία επωφελή τρόπο, σύμφωνα με σαφείς, άκαμπτους και πολύ προσεκτικούς κανόνες. , για την πρόληψη προβλημάτων.

  Και τώρα η εξήγηση που περιμένουν όλοι, τι σχέση έχει η πολιτική με την οικονομία;

  Θα πρέπει να κάνετε το ίδιο ερώτημα πρώτα, στην τρέχουσα πολιτική, η οποία ελέγχεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τις οικονομικές δυνάμεις, ή που κάνει σχεδόν πάντα χάρη, συχνά επί πληρωμή, σε ορισμένες κοινωνικές τάξεις, συνήθως ευνοώντας λίγους, εις βάρος πολλών. Υπάρχουν όμως και πολιτικές δυνάμεις, που εκμεταλλεύονται τη μεγάλη άγνοια, την ευκολία χειραγώγησης από τις μάζες και την παραπληροφόρηση μεγάλου μέρους του εκλογικού σώματος. Και τέλος ένα μέρος, όλο και μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο, εκμεταλλεύεται το μίσος, τον φθόνο, την κακία, των πολλών απογοητευμένων ανθρώπων, που, λόγω προσωπικών προβλημάτων, δεν πιστεύουν πλέον σε τίποτα και κυνηγούν το πρώτο, που τους δίνει ελπίδα, να εκδικηθεί τη μοίρα ή ενάντια σε όσους είναι πλούσιοι, ισχυροί ή διάσημοι. Το κοινωνικό μίσος, δημιουργούν ενσταλάζοντας κάποιες, λάθος ιδέες, για να καταστήσουν σαφές ότι όλα είναι ψευδή, ότι όλες οι πληροφορίες χειραγωγούνται και κάνουν τους ανθρώπους να μην μπορούν να επιλέξουν, μεταξύ καλού και κακού, και να διακρίνουν το σωστό από τι συμβαίνει. Το κάνουν υποσχόμενοι σε όλους, χωρίς να τηρούν καμία, ή σχεδόν καμία υπόσχεση, να αποκτήσουν δικαιοσύνη και μια καλύτερη ζωή. Υπάρχουν πολιτικά κόμματα και εκπρόσωποι, που υπόσχονται εκπτώσεις και φοροελαφρύνσεις, ή που δίνουν λεφτά, για να μην κάνουν τίποτα ή μπορεί να εργάζονται παράνομα. Δημιουργώντας όμως τεράστια χρέη, που θα τα πληρώσουν όλα τα παιδιά, τα εγγόνια και οι επόμενες γενιές μας. Μας κάνουν, και θα μας κάνουν σκλάβους, χρεωμένους, για να πληρώσουμε για αμαρτίες που δεν είναι δικές μας, αλλά των προγόνων μας. Και όλα αυτά τα κάνουν, με τα λεφτά όλων. Αν μάλιστα μετά από κυβερνητικές ενέργειες, στις οποίες αφαίρεσαν 100, λίγο πριν τις εκλογές, σου δώσουν πίσω 20, συνεχίζεις να τους ψηφίζεις, γιατί στις εκλογές βλέπεις μόνο το τελευταίο μέρος, στο οποίο σου δίνουν. τα 20, και όχι τα 80 που σου πήραν, σε όλη την περίοδο. Είμαστε διαφορετικοί, καινοτόμοι, δεν εκμεταλλευόμαστε τους ηλίθιους, αλλά προσπαθούμε να τους κάνουμε να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα, ακόμα και με κάπως σκληρούς τρόπους, και με αυστηρούς τόνους, αλλά με τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να τους κοιτάξουμε κατάματα, πριν, κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά όλες τις πολιτικές μας δραστηριότητες. Όσοι αναζητούν αθετημένες υποσχέσεις, και όμορφα λόγια, ψευδαισθήσεις, συνεχίζουν να ψηφίζουν την παλιά πολιτική. Από την άλλη, όσοι επιδιώκουν συγκεκριμένη και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που διαρκούν στο χρόνο και είναι πραγματικά καθοριστικά, ψηφίζουν και εμάς.

  Το ίδιο σκεπτικό κάνουμε πράξη σε όλες τις οικονομικές και χρηματοοικονομικές μας δραστηριότητες και σε όλα μας τα έργα.

  Όσοι σκέφτονται να κερδίσουν χρήματα και να γίνουν πλούσιοι, γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τίποτα, κοιτάζοντας, μπορούν να συνεχίσουν με ασφάλεια να επενδύουν σε παραδοσιακές μεθόδους. Και μπορεί να συνεχίσει να χάνει, και να αποτυγχάνει, με την παλιά χρηματοδότηση και την παλιά οικονομία.

  Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να ξεκινήσουν έργα, χωρίς να μοιράζονται τα κέρδη, με αυτούς που αφιερώνουν χρόνο, χρήματα και δουλειά στο έργο τους, θα πρέπει να το κάνουν μόνοι τους ή με τη βοήθεια παραδοσιακών μέσων χρηματοδότησης.

  Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να κλέψουν, έστω και ένα σεντ από τους άλλους χρήστες μας, ή από φόρους, για να αυξήσουν τα κέρδη τους, ξέρουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να απατούν και να φοροδιαφεύγουν, με τις μεθόδους της παραδοσιακής οικονομίας, με το να μην κοιμούνται τα βράδια, από φόβο επαλήθευσης και προβλημάτων. Εμείς και όποιος επενδύει μαζί μας, θα κοιμόμαστε ήσυχοι, γνωρίζοντας ότι συμμορφωνόμαστε, τόσο με τους νόμους όσο και με τη συνείδησή μας. Από αυτή την άποψη, θα πληρώσουμε όλους τους φόρους, σύμφωνα με τους νόμους της χώρας ή της γεωγραφικής περιοχής, στην οποία θα κερδίζουμε και στην οποία θα εργαστούμε.

  Σε αυτό το σημείο πολλοί θα αναρωτηθούν, εάν τα κάνετε όλα όπως πρέπει, πώς θα βγάλετε χρήματα και πώς θα βγάλετε χρήματα, ποιος θα συνεργαστεί μαζί σας;

  Η απάντηση θα πάρει πολύ χρόνο, και θα μας πάρει χρόνο για να γράψουμε και εσείς χρόνο για ανάγνωση. Αλλά στα επόμενα άρθρα, θα μπούμε σε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες και θα καταλάβετε πώς ακριβώς λειτουργεί, αλλά για όλες τις λεπτομέρειες και για να δείτε πώς λειτουργούν όλα, θα πρέπει να συμμετάσχετε μαζί μας. Προς το παρόν, ξέρετε, εργαζόμαστε ήδη, γιατί οι δραστηριότητές μας έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες επενδύσεις πάνε καλύτερα από ό,τι περιμέναμε.

  Θέλουμε να σας πούμε ένα μικρό μυστικό: μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα, ακόμη και με έντιμο τρόπο, και με νόμιμες δραστηριότητες.

  Σε όσους μας κατηγορούν ότι σκεφτόμαστε επίσης να κάνουμε επιχειρήσεις, άρα να κερδίζουμε, απαντάμε λέγοντας ότι κρατάμε τους λογαριασμούς χωριστούς. Τα κέρδη του πολιτικού μας οργανισμού: με διαφημιστικές δραστηριότητες, εθελοντικές δωρεές, εκλογικές αποζημιώσεις, ποσοστά επί των κερδών, των πολιτικών μας εκπροσώπων (για τις πολλές υπηρεσίες που τους προσφέρουμε), θα διαχειρίζονται πάντα οι επαληθευμένοι εγγεγραμμένοι χρήστες μας, μέσω ομάδων ειδικών , και ασφάλεια, μόνο στο πολιτικό έργο.

  Η οικονομική, χρηματοοικονομική μας δραστηριότητα και οποιαδήποτε δραστηριότητά μας που δεν είναι πολιτική, θα ελέγχεται πάντα από τους εγγεγραμμένους χρήστες μας επαληθευμένους, μέσω ομάδων ειδικών, και την ασφάλεια, αλλά εντελώς ξεχωριστή, από τους πολιτικούς λογαριασμούς. Θα εργαστούμε σε έργα και με κανόνες, που επιτρέπουν σε όλους να κερδίζουν με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητες.

  Σε όσους μας λένε ότι ναι, χωριστοί λογαριασμοί, αλλά είναι οι ίδιοι άνθρωποι, απαντάμε με δύο ερωτήσεις: είστε βέβαιοι ότι τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικοί εκπρόσωποι της παλιάς πολιτικής δεν κάνουν κανενός είδους της οικονομικής δραστηριότητας, έστω και ξεχωριστή από αυτή την πολιτική; Αν μπορούν να το κάνουν, γιατί να μην το κάνουμε εμείς; Και στη συνέχεια, το γεγονός ότι οι επαληθευμένοι εγγεγραμμένοι χρήστες μας, στον ελεύθερο χρόνο τους, ή για όσους το θέλουν, και δεν έχουν δεσμεύσεις πολιτικής εκπροσώπησης, πλήρους απασχόλησης, πραγματοποιούν επενδύσεις και συνενώνονται για να συνεργαστούν, δεν απαγορεύεται και δεν θα απαγορευτεί ποτέ. με οποιονδήποτε νόμο.

  Εξάλλου, οι οικονομικές μας δραστηριότητες αποτελούν μόνο μια τεράστια ομάδα έμπιστων φίλων, που συγκεντρώνονται για να δημιουργήσουν μια εμπορική εταιρεία, στην οποία θα εργαστούν και θα επενδύσουν μαζί, σε ίσα μέρη, ή σύμφωνα με τα συμφέροντά τους και τις δικές τους δυνατότητες. και ικανότητα. Κανείς λοιπόν στην τεράστια οικογένειά μας δεν αναγκάζεται να κάνει τίποτα.

  Στα επόμενα άρθρα, θα εξηγήσουμε πώς επενδύετε, πόσα ξοδεύετε και πόσα και πώς κερδίζετε όλα μαζί. Αλλά για να ξέρετε όλες τις λεπτομέρειες και να κατανοήσετε καλά ολόκληρο τον μηχανισμό, επαναλαμβάνουμε, ότι θα πρέπει να συμμετάσχετε, γιατί ως επένδυση, ανάμεσα σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες φίλους, προτιμούμε να ενημερώνουμε μόνο όσους έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μας. Ορισμένα πράγματα κατανοούνται καλύτερα από μέσα παρά από έξω.

  Και για όσους μας κατηγορούν ότι είμαστε πολύ κλειστοί και δεν δίνουμε όλες τις λεπτομέρειες, υπάρχει μόνο μία εξήγηση: τελικά, αν αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά και τις επενδύσεις μας, όποιος θέλει να μας σταματήσει θα ξέρει πώς να προσπαθήσει να κάνει και θα ενεργήσει ανάλογα. Ακόμα κι αν είμαστε πολύ έτοιμοι, να απαντήσουμε σε όλους, με τις ίδιες μεθόδους.

  Και μετά, αν σας δίναμε όλες τις λεπτομέρειες, ο καθένας θα μπορούσε να κλέψει τις ιδέες μας, ακόμα κι αν θα αποτύγχανε παταγωδώς, επειδή δεν έχουν τις μεθόδους μας, ούτε τις ομάδες ελέγχου μας, που αποτελούνται από εγγεγραμμένους επαληθευμένους χρήστες μας, που κάνουν τέλεια δουλειά.

  Κάποια πράγματα είναι και θα παραμείνουν άκρως μυστικά. Μέχρι την κατάλληλη στιγμή, μόνο λίγοι άνθρωποι θα γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να μπορούν να μάθουν ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε ή όχι.

  Για το λόγο αυτό, η ένταξη στην πολιτική μας οργάνωση είναι πολύ περίπλοκη για κάποιους. Χρειάζεται άλλωστε λίγος χρόνος, και λίγη προσοχή, και κυρίως να είμαστε πρόθυμοι να σεβαστούμε όλα τα ιδανικά και όλες τις αξίες μας. Αλλά η συμμετοχή μας είναι δύσκολη, ειδικά για όσους δεν τους αρέσει να ακολουθούν ορισμένους κανόνες, όλοι βασισμένοι στην κοινή λογική. Το να διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο, με σημαντικά και εγγυημένα αποτελέσματα, τις οικονομικές μας δραστηριότητες, στις οποίες ο καθένας βάζει λίγα χρήματα, για να κερδίσει περισσότερα, η είσοδος ως μέλος, είναι ακόμη πιο περίπλοκη και δύσκολη, η πρόληψη και η αποφυγή δολιοφθορά ή προσπάθεια να μας σταματήσουν. Και στις δύο περιπτώσεις, αν μπεις, πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά ότι αξίζεις να μείνεις εκεί. Η αυστηρότητα, απέναντι σε όσους δεν σέβονται τους κανόνες, είναι η βάση των επιτυχιών μας.

  Όπως πάντα, η ενότητα και ο απόλυτος σεβασμός των κανόνων μας επιτρέπουν και θα μας επιτρέψουν να είμαστε επιτυχημένοι, ακόμη και σε επαγγελματικούς και χρηματοοικονομικούς τομείς.

  Τα ονόματα των έργων μας προς το παρόν είναι: εμπορική εταιρεία NewOpo, χρηματοοικονομική εταιρεία, οικονομικές δραστηριότητες.

  Η MyWebMyBank, η θυγατρική μας τράπεζα, η οποία διαχειρίζεται η NewOpo.

  * Ώρα * το νόμισμά μας, που ελέγχεται και διαχειρίζεται η MyWebMyBank και η NewOpo.

  TimeCrypWS, κωδικός SWCT, το κρυπτονόμισμά μας, που ελέγχεται και διαχειρίζεται το * Time *, το MyWebMyBank και το NewOpo.

  MyInfo, το πρακτορείο ειδήσεων, πληροφοριών και πολιτισμού μας. Διαχειρίζεται όλα τα σχολεία μας και όλα τα μαθήματά μας. Ασχολείται επίσης με ερευνητικές δραστηριότητες και διεθνή συνεργασία όλων των ειδικών μας.

  Το MyWebMyRadio, ασχολείται με το ραδιόφωνο, τη μουσική, τις συναυλίες, τις εκδηλώσεις και την επικοινωνία.

  Το MyWebMyTV, ασχολείται με τηλεόραση, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, δημιουργίες ήχου και βίντεο, συναυλίες, εκδηλώσεις και επικοινωνία.

  Η SportsAcademy, ασχολείται με τον αθλητισμό, τη διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων, τη δημιουργία αθλητικών ακαδημιών, τη διαχείριση υφιστάμενων και νέων αθλητικών σωματείων, αντιπροσωπευτικό πρακτορείο αθλητών, προπονητών, προσωπικού και αθλητικών σωματείων.

  Σας ενημερώνουμε ότι ο ιστότοπός μας καλωσορίσματος έχει συστατικό, με όλες τις προσφορές εργασίας μας, σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, γι' αυτό απαντάμε, με αυτήν την πρόταση, ακόμα και σε όσους πείθονται, ότι είναι άχρηστο να υπάρχουν 2 ιστότοποι πολιτικής. Το καθένα έχει τον σκοπό του και τις αρμοδιότητές του.

  Το DirectDemocracyS, στον επίσημο ιστότοπο, κάνει μόνο πολιτική και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

  Προσοχή, δεν είναι όλοι οι ιστότοποι που σας παρουσιάζουμε πλήρως ενεργοί, και κυρίως λειτουργικοί, ορισμένοι είναι με περιορισμένη πρόσβαση, μόνο για διαχειριστές, μέλη ομάδων διαχειριστών, ασφάλεια, νομιμότητα, έλεγχο, ειδικούς και επίσημους εκπροσώπους, οι επαληθευμένοι μας εγγεγραμμένοι χρήστες. Άλλα, από την άλλη, έχουν περιορισμένη πρόσβαση, για να μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι οι επαληθευμένοι εγγεγραμμένοι χρήστες μας, που έχουν πληρώσει το ετήσιο τέλος. Αλλά σύντομα, για καθένα από αυτά, μικρά δημόσια μέρη, ορατά σε όλους, στα οποία θα παρουσιάσουμε ορισμένες σύντομες πληροφορίες και ορισμένα από τα αποτελέσματά μας, με βάση το πώς αποφασίζουν, οι ιδιοκτήτες μας, που είμαστε όλοι εμείς, θα επαληθεύσουμε εγγεγραμμένους χρήστες , που έχουν αποφασίσει να κάνουν επιχειρήσεις και να επενδύσουν μαζί.

  Ορισμένοι από τους ιστότοπούς μας, που δεν είναι ακόμη ενεργοί ή βρίσκονται στη διαδικασία δημιουργίας, ενδέχεται να σας ανακατευθύνουν στον πολιτικό μας ιστότοπο, ο οποίος είναι το σημείο εκκίνησης, ο πρώτος μας γαλαξίας, για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο απέραντο σύμπαν μας.

  Οι άλλοι ιστότοποί μας, από την άλλη πλευρά, θα έχουν άρθρα, φόρμες και στοιχεία του κύριου μενού, ορατά μόνο, αφού συνδεθείτε, με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε, στον επίσημο πολιτικό μας ιστότοπο.

  Και τέλος μια τελευταία καταδίκη, που λαμβάνουμε από πολλούς από εσάς, εναντίον μας. Πολλοί θα πουν: υπό το πρόσχημα της επιχείρησης, θα έχετε πολλούς ανθρώπους να εγγραφούν στον ιστότοπό σας, ο οποίος ασχολείται με την πολιτική.

  Σε αυτά απαντάμε και εμείς. Απλά, αλλά ευθέως, πάλι με μια ερώτηση από εμάς. Αλήθεια όμως, με ένα πολιτικό έργο σαν το δικό μας, πιστεύετε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το «δόλωμα» των επιχειρήσεων για να προσελκύσουμε κόσμο; Δεν θα αλλάξεις ποτέ. Πάντα να κριτικάρετε, χωρίς να ξέρετε τίποτα για εμάς και για το τι κάνουμε. Δεν χρειαζόμαστε καμία διαφήμιση, χρειαζόμαστε απλώς από στόμα σε στόμα από τους επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες μας, για να προσεγγίσουμε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, δισεκατομμύρια επαληθευμένους εγγεγραμμένους χρήστες.

  Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας, για την περιέργειά σας και για το ενδιαφέρον με το οποίο μας ακολουθείτε.

  Με εκτίμηση και ευχές.

  Η τεράστια οικογένειά μας!

  Προειδοποίηση: σχεδόν όλοι οι επίσημοι ιστότοποί μας είναι πολύγλωσσοι ή διαθέσιμοι στις κύριες γλώσσες.

  Απλώς πρέπει να επιλέξετε, στη μονάδα γλώσσας, τη γλώσσα που προτιμάτε, αντί για τα Αγγλικά, και όλα τα μέρη στα Αγγλικά θα μεταφραστούν σε περισσότερες από 100 επίσημες γλώσσες.

  Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει στη μετάφραση, αφού γίνει επαληθευμένος εγγεγραμμένος χρήστης, θα μπορεί να το κάνει.

  Τα μέρη που έχουν ήδη μεταφραστεί από εμάς, σε άλλες γλώσσες, φυσικά, δεν θα μεταφραστούν, σε όλες τις άλλες γλώσσες, αλλά μόνο εκείνα όλων των άρθρων, των εφαρμογών, των στοιχείων και των ενοτήτων μας, τα οποία είναι στα Αγγλικά.

  Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν μικρά λάθη στις διάφορες μεταφράσεις.

  Ιστοσελίδα καλωσορίσματος.

  https://www.mypolitics.ml/site/

  Το MyPolitics, ο ιστότοπος καλωσορίσματος, οι προσφορές εργασίας σας, πραγματικά από κάθε άποψη!

  Καινοτόμος ιστότοπος πολιτικής.

  https://www.directdemocracys.org/

  DirectDemocracyS, η πολιτική σας, από κάθε άποψη!

  Ιστοσελίδα επιχείρησης.

  https://www.newopo.tk/official/

  NewOpo, η επιχείρησή σας, πραγματικά από κάθε άποψη!

  Ιστοσελίδα τραπεζικών και χρηματοοικονομικών επενδύσεων.

  https://www.mywebmybank.tk/

  MyWebMyBank, η τράπεζά σας, με κάθε έννοια!

  Ιστοσελίδα, για ενημέρωση, πολιτισμό, διάδοση, επικοινωνία και εκπαίδευση.

  https://www.myinfo.tk/

  MyInfo, οι πληροφορίες σας, από κάθε άποψη!

  Το παραδοσιακό μας νόμισμα, * Ώρα *, συνδέεται με τα έργα μας.

  https://timeismoney.tk/

  * Time *, το νόμισμά σας, πραγματικά από κάθε άποψη!

  Το καινοτόμο κρυπτονόμισμά μας, TimeCrypWS SWCT, συνδέεται με τα έργα μας. Μόνο επίσημος ιστότοπος, για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Προειδοποίηση: μην εγγραφείτε, χωρίς να έχετε εξουσιοδότηση, στον επίσημο ιστότοπο * Time *.

  https://timeismoney.tk/wallet/

  TimeCrypWS, το κρυπτονόμισμα σας, πραγματικά με κάθε έννοια!

  Επενδύσεις σε ραδιόφωνο, πολυμέσα, μουσική, παραγωγή, συναυλίες, καλλιτέχνες, εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες.

  http://www.mywebmyradio.tk/

  MyWebMyRadio, το ραδιόφωνό σας, πραγματικά από κάθε άποψη!

  Επενδύσεις σε τηλεόραση, πολυμέσα, βίντεο, ταινίες, παραγωγή, εκδηλώσεις, καλλιτέχνες και άλλες δραστηριότητες.

  http://www.mywebmytv.tk/

  MyWebMyTV, η τηλεόρασή σας, πραγματικά από κάθε άποψη!

  Επενδύσεις στον αθλητισμό, διαχείριση και εκπροσώπηση αθλημάτων, εκδηλώσεις, τουρνουά, διαχείριση και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.

  http://www.sportsacademy.tk/

  SportsAcademy, το άθλημά σας, πραγματικά από κάθε άποψη!

  Και πολλά άλλα έργα, σε όλους τους τομείς δραστηριότητας. Για όλες τις πλήρεις λίστες, θα πρέπει να είστε επαληθευμένος εγγεγραμμένος χρήστης, σύμφωνα με όλους τους κανόνες μας.

  Ο μόνος σύνδεσμος, για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής, είναι ο παρακάτω.

  https://www.directdemocracys.org/info/registration-info

  Ο μόνος σύνδεσμος, για να εγγραφείτε, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας προφίλ και να γίνετε μέλος μας, είναι ο παρακάτω.

  https://www.mypolitics.ml/site/register

  Ο μόνος σύνδεσμος, για πλήρη ενημέρωση, για να γίνετε επαληθευμένος εγγεγραμμένος χρήστης, είναι ο παρακάτω.

  https://www.directdemocracys.org/rules/users/rules-for-verifying-our-registered-users

  Μόνο αφού εξουσιοδοτηθείτε, με βάση την εργασία σας και τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπο καλωσορίσματος, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον επίσημο πολιτικό μας ιστότοπο, όπου μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα συμμετάσχετε σε όλα τα έργα μας, οικονομικά και οικονομικά, ή μόνο σε ορισμένα από αυτούς.

  Η δημιουργία ενός ενιαίου προσωπικού προφίλ θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα έργα μας με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Δεν θα αναγκαστείτε, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, να δημιουργήσετε ένα νέο προσωπικό προφίλ.

  Για όλες τις πληροφορίες, υπάρχει μόνο ένας τρόπος επικοινωνίας μαζί μας, μέσω φορμών επικοινωνίας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Ο μόνος τρόπος για να λάβετε επίσημες πληροφορίες από εμάς είναι με τον παρακάτω σύνδεσμο.

  https://www.directdemocracys.org/contacts

  Θα πρέπει να επιλέξετε την ακριβή κατηγορία και στη συνέχεια να επιλέξετε τη φόρμα επικοινωνίας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Απαντάμε μόνο σε σχετικές ερωτήσεις και ποτέ, για κανένα λόγο, δεν δίνουμε στους επισκέπτες μας περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από αυτές που παρουσιάζονται, στους δημόσιους χώρους των ιστοσελίδων μας.

  Ποτέ και για κανένα λόγο δεν απαντάμε σε ερωτήσεις, οι απαντήσεις των οποίων έχουν ήδη δοθεί σε δημοσιευμένα άρθρα μας.

  Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μας και οι επαληθευμένοι εγγεγραμμένοι χρήστες μας, φυσικά, έχουν απαντήσεις ανάλογα με τις ανάγκες και με πιο άμεσο μέσα και πιο γρήγορα.

  Μόνο οι επίσημες ιστοσελίδες μας, περιέχουν τις πληροφορίες μας και όλη η δουλειά γίνεται και οργανωμένη, μόνο στις επίσημες ιστοσελίδες μας και μετά στην πραγματική ζωή.

  Ευχαριστούμε όλους, σας εγγυόμαστε όλη μας την εκτίμηση και τον σεβασμό μας.

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Politikk, økonomi, finans, sammen
  Politiikka, talous, rahoitus, yhdessä PEFT
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Tuesday, 27 February 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts