Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  33 minutes reading time (6571 words)

  Politika, ekonomia, financa, së bashku

  Politika e vjetër shpeshherë është treguar se kontrollohet nga forcat ekonomike dhe nuk vepron në autonomi të plotë. Partitë politike së pari dhe përfaqësuesit e tyre politikë pasi zgjidhen nuk vendosin gjithmonë për të mirën e të gjithë popullsisë, por shpeshherë ndihmojnë vetëm një pjesë shumë të pasur, në dëm të njerëzve më pak të pasur ose duke favorizuar vetëm disa kategori, pa respektuar kategoritë e tjera. Ka pasur, dhe ka edhe tani, në mbarë botën, shumë skandale, me raste korrupsioni, biznesi të paligjshëm, aktivitete seksuale, shantazhe dhe me shumë politikanë, të dyshuar dhe shpesh të dënuar.

  DirectDemocracyS, në shumë artikuj, i shpjegoi të gjithëve, se si merren vendimet politike nga ne dhe se si, me shumë risi, do të zbatojë demokracinë autentike për herë të parë në botë.

  Pushteti në duart e popullit sovran, që e mban gjithmonë: para, gjatë dhe për herë të parë në botë, edhe pas zgjedhjeve. Sepse vetë thelbi i demokracisë kërkon që populli të vendosë, dhe politikanët të ekzekutojnë, bazuar në vullnetin e të gjithë popullatës. Gjëja që na zemëron është se na kanë hequr të drejtën për t'u shprehur, për t'i lejuar të gjithë të bëjnë atë që duan. Nëse do të bënin një punë të mirë, edhe partitë tradicionale dhe përfaqësuesit e tyre “të mirë” me të drejtë do të merrnin lavdërimet tona dhe nuk do të kishte nevojë të ankohej. Por spektakli i pahijshëm dhe kushtet në të cilat na kanë reduktuar ne, familjet dhe planetin tonë, e bën absolutisht të domosdoshëm ndryshimin dhe përmirësimin e politikës botërore, dhe rrjedhimisht ndryshimin dhe përmirësimin e jetës sonë.

  Gjithmonë për herë të parë në botë, me DirectDemocracyS dhe të gjitha projektet tona të lidhura me to, qytetarët informohen vazhdimisht, nga grupe specialistësh kompetentë, të pavarur dhe të ndershëm, të cilët u sugjerojnë zgjedhësve tanë zgjedhjet më të mira, duke u dhënë atyre, jo vetëm të plotë dhe të detajuar. informacionin, por edhe parashikimin, të pasojave të secilës zgjedhje.

  Të dashur miq, votues të informuar, do të thotë të kesh një fuqi të ndërgjegjshme dhe të zgjedhësh gjithmonë rrugët më të mira për të ecur, të gjithë së bashku. Jo një pushtet i paaftë, që ndihmon vetëm të fuqishmit. Të gjithë do të përfshihemi në politikë, duke i ndihmuar të gjithë, por gjithmonë duke filluar nga njerëzit në vështirësi. Ky nuk është thjesht një premtim, por një betim, i cili është shkruar në secilin prej neneve tona dhe në çdo rregullore apo statut tonë.

  Nëse deri vonë, jo shumë me të drejtë, njerëzit ndaheshin në klasë të pasur, klasë të mesme dhe të varfër, të gjithë me kategori të ndryshme, së fundmi klasat shoqërore janë vetëm 2. Super të pasurit dhe të fuqishmit, të cilët kontrollojnë gjithçka dhe menaxhojnë jetët e të gjithëve dhe të super të varfërve, të cilët luftojnë për të jetuar, dhe që nuk kanë asnjë shans dhe asnjë mundësi, të ndryshojnë dhe përmirësojnë jetën e tyre dhe të familjeve të tyre.

  Për të shmangur "trazirat", ata bënë, dhe janë ende, në një mënyrë të ngadaltë, graduale, por të paepur.

  Më lejoni të jem i qartë, askush nga ne nuk i ka zili ata që janë bërë të pasur, në një mënyrë etike korrekte, pa shfrytëzuar punëtorët e tyre, pa shkatërruar planetin tonë. Ne nuk hyjmë, dhe nëse ka, i përzëmë, të ashtuquajturit “serial haters” “luanët e tastierës”, që nuk janë kurrë në rregull me asgjë, apo ata që i kanë zili sëmurur ata që janë të pasur dhe të famshëm. Ne nuk jemi dhe nuk do të jemi kurrë Robin Hoodët e politikës, që u heqin të pasurve, për t'ua dhënë të varfërve. Ka shumë forca politike, të lindura për të protestuar e për të shkatërruar, duke u tallur me budallenjtë, që besojnë vërtet se me një përballje kokë më kokë, me sistemin aktual politik dhe ekonomik, mund të kesh më pak shanse, rivendosja e një "drejtësie sociale".

  E vetmja mënyrë për të pasur një botë të drejtë, dhe një botë më të mirë për të gjithë, është të ndërtosh, pa u përplasur kurrë kokë më kokë.

  Të fuqishmit, veçanërisht ata që kanë qenë prej disa brezash, kanë pasur mjaft kohë për t'u organizuar, për të menaxhuar organizatat dhe lëvizjet protestuese.

  Ne jemi një organizatë propozimi, me një projekt politik të pamposhtur dhe një metodë pune praktikisht të përsosur. Dhe kushdo që na është bashkuar, ose do të jetë në të ardhmen, e di se për çfarë po flasim.

  Në këtë artikull nuk duam të shpjegojmë dhe të përsërisim potencialin e madh të DirectDemocracyS dhe të të gjitha projekteve të lidhura me to, por duam të parandalojmë disa kritika, nga njerëz të painformuar dhe sipërfaqësorë. Sepse ne kemi parashikuar që do të ketë dhe duam t'i paraprijmë kundërshtarët tanë duke shpjeguar disa koncepte bazë.

  Ne, që gjithmonë flasim për atë sesi politika duhet të jetë autonome dhe të mos pësojmë asnjë ndërhyrje nga ekonomia, financat, bankat dhe “fuqitë e tjera të forta”, krijojmë në universin tonë të madh, përveç galaktikës së politikës novatore, një projekt të ekonomi, financa, informacion, komunikim, radio, TV, multimedia, sport, madje edhe themelimi i një banke, dhe gjithashtu krijimi i një monedhe krejt të re, * Time *, madje edhe një monedhë kripto, TimeCrypWS SWCT, pra të gjitha aktivitetet, me fitime të konsiderueshme, dhe zhvillimet, në të gjithë sektorët e veprimtarisë.

  Shumë do të argumentojnë: a janë këto tamam si të tjerët? A e lejojnë veten edhe ata të kontrollohen nga projektet ekonomike? Ne ju kuptojmë, është logjike të pyesim veten, por ne nuk jemi si të tjerët, ne jemi novatorë në gjithçka.

  Ashtu si në DirectDemocracyS, ku gjithçka u përket të gjithëve, edhe në projektet e lidhura, gjithçka u përket atyre që marrin pjesë dhe bashkohen me ne.

  Në këtë artikull, ne do të shpjegojmë se cilat janë motivet tona, pastaj pse do ta bëjmë atë, si do ta bëjmë dhe kushdo që do ta kuptojë se ne jemi vërtet novatorë, në gjithçka që kemi krijuar. Dhe mbi të gjitha do të kuptoni se jo vetëm politika është false dhe nuk funksionon mirë në botën tonë, por ka shumë sektorë në të cilët nevojitet risi reale, ndryshim dhe mbi të gjitha përmirësim. Pra, edhe në ekonomi, financë dhe në të gjithë sektorët, nevojitet diçka e re dhe mbi të gjitha më e mirë.

  Përpara se të vazhdojmë, kemi vetëm dy pyetje për ju.

  E para është: nëse mendoni se jetojmë në një botë të drejtë, ku të gjithë kanë shanse të barabarta, për të pasur një jetë më të mirë dhe të denjë?

  E dyta është: nëse mendoni se një projekt politik, qoftë edhe i bukur dhe i plotë, si ky i yni, pa një forcë ekonomike për ta mbështetur, nuk do të jetë kurrë në gjendje të bëhet i njohur dhe t'i rezistojë sfidave të mëdha që do të ketë, jo vetëm nga ana e të gjitha forcave të tjera politike, por edhe nga të gjitha "fuqitë e forta", të cilat me ne do të humbasin çdo mundësi ekzistimi dhe nëse mund të "luftojmë" me ekonominë dhe financat botërore, të cilat me ne. , a duhet të ndryshojnë dhe të përmirësohen rregullat e tyre?

  Nëse përgjigjet tuaja janë: jo, ne nuk jetojmë në një botë të drejtë dhe jo, nuk do të mund të mbijetoni kurrë dhe të fitoni të gjitha betejat, kundër "fuqive të forta", nëse nuk keni veten, një ekonomi dhe forca financiare, tregoni si gjithmonë se e kuptoni të vërtetën! Të lumtë, ishim të sigurt, dhe ata që nuk i kuptojnë të gjitha arsyet mund të ndalojnë së lexuari.

  Megjithatë, ne duhet ta përsërisim: ne nuk luftojmë kundër askujt, por ne krijojmë politikën tonë, financat tona, monedhën tonë, informacionin tonë, multimedian, radion televizive, informacionin tonë, ngjarjet tona, aktivitetet tona sportive dhe aktivitetet e veta të të gjitha llojeve.

  Dhe a e dini se si e bëjmë atë? Sigurisht jo duke shkatërruar atë që tashmë ekziston, por duke krijuar diçka të re.

  Pa shqetësuar askënd, ne do të krijojmë të gjithë potencialin që do të na nevojitet.

  Dhe a e dini se si do ta bëjmë? Duke i bërë të kota, shekuj, mijëvjeçarë, në të cilët janë krijuar në mënyrë artificiale përçarjet, urrejtja, diskriminimet e të gjitha llojeve.

  Ne bëjmë dhe do të bëjmë gjithçka me qetësi, me vëmendje në çdo detaj, duke krijuar projekte të përbashkëta, të të gjithë njerëzve të mirë në tokë, bazuar në besimin dhe respektin e ndërsjellë, dhe në rregulla shumë të ngurta, të respektuara nga të gjithë, bazuar në meritokraci. me ideale dhe vlera, të gjitha të bazuara në logjikë, drejtësi dhe sens të përbashkët.

  Në fjalinë e mëparshme, ju kemi shpjeguar thelbin e secilit prej projekteve tona dhe pse jemi të sigurt se nuk mund të dështojmë kurrë, madje as të gabojmë. Kemi dhjetëra mijëra ekspertë, në të gjithë sektorët, të cilët fillimisht falas dhe më pas me kompensimin e bashkëpunimeve të tyre na ndihmojnë të mos gabojmë.

  Gjatë gjithë historisë, ata na kanë ndarë gjithmonë artificialisht dhe ne do të ribashkohemi, natyrshëm.

  Në politikë ne do të jemi më të mirët dhe kjo është e qartë për të gjithë, por ne nuk detyrojmë askënd të bashkohet me ne dhe as nuk kërkojmë që politika e vjetër të ndryshojë, të përmirësohet dhe të bëhet më demokratike dhe më e lirë (sepse kurrë nuk mund të bëjë për shkak të konflikteve të mëdha të interesit). Ata që kanë një minimum inteligjence do të bashkohen me ne, madje edhe ata më pak inteligjentët do të kuptojnë se ne jemi shpresa e vetme, për të gjithë, për të jetuar në një botë të ndryshme, të drejtë dhe më të mirë. Por edhe budallenjtë, dhe për fat të keq ka kaq shumë të tillë, që lanë të manipulohen, dhe që lanë të tallen nga politika aktuale, duke parë thellësinë intelektuale dhe personalitetet që do t'i paraqesim si kandidatë, do nuk mund të votojnë në zgjedhje, gjë që për ne. Mos na akuzoni se jemi shumë optimistë, nuk jemi dhe mos na akuzoni se jemi mendjemadh, koha si gjithmonë do të na tregojë të drejtë. Ne jemi thjesht realistë. Me siguri do ta keni kuptuar potencialin tonë të madh dhe shumëve u vjen keq që nuk i kanë idetë tona. Edhe sikur të kishin, pa metodën tonë, nuk do të mund ta bënin kurrë një projekt të tillë. Por për të qenë të sigurt dhe për të kuptuar se për çfarë po flasim, ju lutemi rilexoni, qoftë edhe disa herë, të gjithë informacionin tonë në faqen tonë të internetit:

  https://www.directdemocracys.org/

  dhe nëse ende besoni se ekzagjerojmë, do të kuptoni se ne jemi dhe do të mbetemi gjithmonë vetëm realistë.

  Ne do të zbatojmë të njëjtin projekt inovativ, gjithashtu në të gjitha projektet e ekonomisë, financës, informacionit, komunikimit, radios, TV, multimedias, sportit, madje edhe themelimin e një banke, dhe me monedhën e re, * Time *, një TimeCrypWS SWCT kriptomonedhë, dhe të gjitha asetet e tjera, në çdo sektor biznesi.

  Ne zbulojmë një sekret, të cilin shumë prej përdoruesve tanë të verifikuar të regjistruar e kanë njohur prej kohësh, asnjë person, i cili nuk është përdoruesi ynë i regjistruar i verifikuar, në faqen tonë zyrtare të politikave, nuk do të mund të marrë pjesë, në fazën fillestare dhe në Faza themelore, për projektet tona ekonomike dhe financiare.

  Në fakt ne po krijojmë, sepse tashmë po punojmë në çdo sektor, një ekonomi dhe një financë paralele me ato ekzistuese, e cila është e rezervuar vetëm për ata që janë me ne. Dhe përpara se të na akuzoni se jemi shumë të mbyllur dhe se nuk lejojmë askënd që nuk mendon si ne politikisht të bashkohet me ne, lexoni dhe do të kuptoni të gjitha motivet tona.

  Ne nuk mund të jemi kurrë konkurrues në financat dhe ekonominë aktuale, sepse tregu ekzistues, nga frika e madhe e konkurrencës, do të përpiqej të sabotonte dhe të bënte të gjitha aktivitetet tona të dështojnë me çdo mjet të mundshëm, të ligjshëm apo të paligjshëm. Ata do të përpiqen të njëjtën gjë, por me mekanizmat tanë, dhe me algoritmet tona, ne tashmë kemi parashikuar gjithçka dhe nuk do të kenë as më të voglin shanse të na pengojnë, apo të na ngadalësojnë.

  Ata nuk do të mund të na ndalojnë kurrë, sepse ne veprojmë me ligjshmëri totale, duke respektuar absolutisht çdo ligj ndërkombëtar, kombëtar dhe vendor. Ne do të bëjmë vetëm aktivitete ligjore, korrekte etike, miqësore me mjedisin, me kujdesin dhe mbrojtjen e kujtdo që bashkëpunon me ne. Miq, nuk do të ketë kurrë dhe për asnjë arsye njerëz që do të punojnë për ne, por vetëm njerëz që punojnë me ne, pra me ne. Duket paksa projekt komunist dhe nuk do ta prisnit, nga njerëz totalisht antikomunistë si ne. Në vend të kësaj është dhe do të jetë gjithmonë, sepse është e drejtë që kushdo që merr pjesë në suksesin e çdo biznesi të marrë një kompensim të drejtë për punën e tij. Sepse fakti i të punuarit së bashku jep një ide të mirë të unitetit, bashkëpunimit dhe respektit të ndërsjellë, të cilat ne i zbatojmë në çdo projekt tonë.

  Një për të gjithë, të gjithë për një, nuk është një slogan, që të kujton 3 musketierët, për ne është një rregull themelor, që gjithçka të funksionojë në mënyrë perfekte.

  Pra, le të krijojmë ekonominë tonë, bazuar në kompetencë, ndershmëri dhe meritokraci.

  Para se të vazhdojmë, le të bëjmë një premisë.

  Në një vit aktiviteti thuajse të panjohur, kemi marrë disa mesazhe, të llojeve të ndryshme. Disa kërcënime dhe disa përpjekje për të na ndaluar, të cilat vërtetojnë se jemi të bezdisshëm, prandaj jemi në rrugën e duhur, por edhe shumë propozime për t'i shitur, njerëzve, apo kompanive, të gjitha projektet tona dhe për të marrë shumë pasuri. , dhe pushtetin, ndërsa për të marrë pushtetin aktual, në aktivitetet tona. Por duke qenë se jemi totalisht të papajtueshëm me politikën e vjetër, as fuqitë ekonomike që duan të na “blejnë” nuk do të dinin të menaxhonin projektet tona. Ata nuk janë mësuar me demokracinë, lirinë dhe mbi të gjitha drejtësinë sociale, të bazuar në meritokraci dhe mundësi të barabarta.

  Të gjithëve u jemi përgjigjur në të njëjtën mënyrë: ne nuk shqetësojmë askënd, nuk kemi frikë nga askush dhe shkojmë në rrugën tonë. Nëse më parë ishim 282 persona nga vende të ndryshme, me punë të ndryshme, mendime të ndryshme politike dhe nga sektorë të ndryshëm shoqërorë, tani, në mesin e korrikut 2022, jemi 109400 përdorues të verifikuar të regjistruar dhe me shumë, që kërkojnë të bashkohen me ne, dhe rritemi vazhdimisht.

  Në këtë drejtim, ne duam t'ju falënderojmë për vlerësimin, besimin dhe respektin tuaj, të cilat janë reciproke nga të gjithë ne. Po të ndalonim 282, ishte shumë e vështirë, thuajse e pamundur, tani topi ynë i borës, që zbret nga mali, po bëhet, për fatin tonë, një ortek i madh, që do të pushtojë gjithë të keqen që është në tokë.

  Kërkojmë ndjesë për krahasimin tonë, me ata që fatkeqësisht vdiqën, ose humbën të afërmit ose miqtë, në ortekët tragjikë, për shkak të ndryshimeve klimatike, pjesërisht të shkaktuara edhe nga njeriu. Topi i borës, i cili bëhet një ortek, i pamundur për t'u ndalur, i cili do të pushtojë gjithçka që është e kalbur në botë, për ta pastruar atë nga krimi, korrupsioni, shantazhet, dhuna, mashtrimet dhe njerëzit e këqij (për fat të paktë, por të fuqishëm), që luajnë me fatet e njerëzve. Të cilët shfrytëzojnë, mashtrojnë njerëzit dhe shkatërrojnë planetin.

  Për ata që donin të blinin projektin tonë, ne u thamë se vetëm nëse 100% e përdoruesve tanë të regjistruar të verifikuar pranojnë të shesin, ne do ta bëjmë atë, me keqardhje të madhe. Natyrisht, 282 përdoruesit e parë, mbi 300 administratorët tanë dhe të gjithë përdoruesit tanë të regjistruar të verifikuar, nuk janë të interesuar të shesin, sepse kjo do të nënkuptonte dështimin, në qëllimin tonë për të ndryshuar dhe përmirësuar botën. Tani do të na kritikojnë kapitalistët e mëdhenj dhe ekspertët e ekonomisë, të cilët do të na shpjegojnë se është joekonomike të mos shesësh, nëse oferta është e mirë. Ne jemi edhe novatorë në këtë, nuk ka shumë para që mund të na blejë. Ashtu siç ekziston, dhe e përsërisim, një kërcënim që mund të na trembë. Ne do të jemi gjithmonë në gjendje t'i përgjigjemi të gjithëve, me shumë inteligjencë, vendosmëri, unitet dhe shpejtësi.

  Duke iu rikthyer ekonomisë dhe financave tona, novatore dhe të suksesshme, ju sjellim disa detaje.

  Pjesëmarrja, siç kemi thënë tashmë, është e rezervuar për përdoruesit tanë të verifikuar të regjistruar dhe është në baza vullnetare. Ka një shumë fikse, për të hyrë në kapitalin tonë aksionar, i cili rritet sipas numrit të përdoruesve tanë të regjistruar të verifikuar, të cilët do të bashkohen me ne. Kujdes nuk është një skemë Ponzi, as një treg me shumë nivele, të cilin ne e konsiderojmë të padrejtë, dhe pothuajse gjithmonë moralisht të papërshtatshëm dhe të papajtueshëm me idetë tona. Ne të gjithë marrim pjesë, me të njëjtat mundësi, dhe me të njëjtat shuma, ose me diferenca minimale dhe nuk i shpërblejmë të parët, duke i bërë këta të fundit të humbasin para.

  Ka shumë algoritme dhe rregulla shumë të detajuara, të cilat megjithatë kanë disa koncepte të rëndësishme në bazë. Një shpjegim të detajuar, vetëm për të interesuarit, do ta japim në një artikull të ardhshëm, por të gjithë themi se investohen shuma minimale, si në kapitalin aksioner, ashtu edhe në projektet e ndryshme që realizojmë së bashku.

  Kujdes. Përpara se të vazhdojmë, i kujtojmë të gjithëve se investimi, paratë, mallrat, shërbimet dhe huazimi i punës, në aktivitete financiare dhe në projekte ekonomike, blerjen dhe shitjen e aksioneve, investimin në kriptovaluta, mund të jenë të rrezikshme dhe mund të humbasin. asetet dhe koha e çmuar. Ndaj, ftesa jonë është të lexoni me vëmendje secilin projekt tonë dhe të konsultoheni me specialistë, përpara se të merrni ndonjë vendim. Asnjëherë mos investoni kapital, mallra, shërbime dhe shërbime komunale, të cilat janë thelbësore për mbijetesën tuaj dhe të familjes suaj. Edhe nëse marrim të gjitha masat për të parandaluar dhe parandaluar që njerëzit të humbin kohën, kapitalin apo mallrat e llojeve të ndryshme, ka gjithmonë, qoftë edhe më të vogël mundësinë për të humbur, qoftë edhe pjesërisht, investimet e bëra. Për më tepër, jo të gjitha aktivitetet tona do të fillojnë në të njëjtën kohë, kështu që ju mund të angazhoni paratë tuaja, edhe për periudha mjaft të gjata, pa shumë mundësi për të tërhequr. Meqenëse projektet dhe aktivitetet tona menaxhohen dhe kontrollohen nga të gjithë përdoruesit tanë të regjistruar të regjistruar, ju keni një garanci më shumë, se askush nuk ikën me paratë dhe se askush nuk organizon mashtrime. Gjithçka është dhe do të jetë gjithmonë e të gjithëve, padyshim bazuar në investimet e bëra dhe aksionet që zotëron, në çdo biznes. Zgjedhja duhet të bëhet në bazë të njohurive që ka në secilin sektor. Të zgjedhësh me kujdes se cilat dhe sa investime do të bësh, dhe kur t'i bësh ato, është një nga formulat ideale për të arritur sukses të madh.

  Si funksionojnë aktivitetet fillestare?

  Para së gjithash, çdo person, përdorues i verifikuar i regjistruar, në faqen tonë politike, ka të drejtë të marrë pjesë, me një veprim të vetëm personal dhe me një pjesëmarrje të vetme, në projektet e ndryshme në të cilat ai zgjedh të hyjë, bazuar në një kod unik. sigurinë, për biznesin tonë të përgjithshëm. Me kapitalin aksionar të mbledhur nga të gjithë, do të bëhen investime nga më të ndryshmet, me rregulla të ndryshme, por me sigurinë se të gjithë njerëzit do të jenë të mbrojtur dhe çdo investim, i cili ndër të tjera do të jetë i barabartë. Për çdo qindarkë të mbledhur, si kapital aksionar, do të bëhet një kontroll i rreptë, se si do të shpenzohet, apo si do të investohet.

  Fondet e garancisë do të krijohen gjithmonë për të parandaluar dhe shmangur çdo lloj problemi, veçanërisht mungesën e likuiditetit. Fitimet e para të çdo aktiviteti do të përdoren për t'u kthyer atyre që dëshirojnë kapitalin fillestar të investuar dhe kapitalin e projekteve të ndryshme, por edhe një pjesë të fitimeve, për të krijuar fitim. Nga ana tjetër, ata që dëshirojnë të vazhdojnë investimin, do të mund ta bëjnë këtë, me rregulla shumë të thjeshta, por të ngurta, për të parandaluar akumulimin e aksioneve dhe për të mos lejuar që njerëzit të ekspozohen ekonomikisht, me shuma tepër të mëdha.

  Megjithatë, fitimi i vërtetë nuk do të jetë me veprime individuale, por me kohën dhe punën e secilit pjesëmarrës. Sepse në pamje të parë, deri tani, mund të duket një projekt i thjeshtë, dhe shumë i drejtë, gati “komunist”. Por duke qenë se komunizmi nuk krijon zhvillim, nuk u jep atyre që marrin pjesë, motivimet e duhura dhe krijon stanjacion ekonomik, ne kemi parashikuar, për këdo që merr pjesë përveç kapitalit social dhe projektues, dhe duke vënë kohën dhe punën e tij, në dispozicion të një ose më shumë projekteve, mundësia e përfitimit të fitimeve shtesë, bazuar në të ardhurat e krijuara nga secili, për çdo projekt dhe në bazë të meritës, kompetencës dhe ndershmërisë. Mund të duket paksa e komplikuar, por është shumë e thjeshtë, nëse i keni të gjitha detajet, dhe të gjitha rregullat tona. Prandaj, edhe në këto aktivitete, më të mirët, dhe ata që punojnë shumë, është e drejtë që fitojnë më shumë, sesa ata që bëjnë pak ose aspak. Produktiviteti shpërblehet dhe çdo formë kontributi në suksesin e të gjitha aktiviteteve tona.

  Për më tepër, kushdo që është në "tregun tonë paralel" do të ketë avantazhe të konsiderueshme, lehtësira të shumta, si dhe zbritje dhe oferta speciale, për të cilat spekulimet nuk do të tolerohen.

  Ne parandalojmë një tjetër kritikë të mundshme, duke shpjeguar se për çdo aktivitet që kryejmë kemi rregulla të qarta, të cilat do të respektohen nga të gjithë, në mënyrë të plotë. Pra, për ata që mendojnë se ne investojmë, të gjithë në të njëjtën mënyrë, dhe se secili vendos një pjesë të vetme, dhe më pas ndan, ju themi se është kështu, vetëm për një përqindje të ndryshueshme, të çdo aktiviteti. Një përqindje tjetër bazohet në investime, bazuar në aksionet e zotëruara, në mënyrë të ndryshueshme, nga përdoruesi në përdorues, si në tregun aktual, me shumë më tepër mbrojtje. Një përqindje tjetër, nga ana tjetër, bazohet në punën aktuale dhe në kontributet individuale ose grupore. Gjithçka bëhet, sipas një metode, të cilën do ta shpjegojmë në një artikull tjetër, vetëm atyre që na bashkohen.

  Në disa aktivitete, personat jashtë projekteve tona do të mund të hyjnë, në të ardhmen, pa shumë avantazhe dhe pa shumë lehtësi, por për përfitim të pastër dhe në mënyrë reciproke me përfitime, sipas rregullave të qarta, të ngurta dhe shumë të kujdesshme. , për të parandaluar problemet.

  Dhe tani shpjegimi që presin të gjithë, çfarë lidhje ka politika me ekonominë?

  Së pari ju duhet t'i bëni të njëjtën pyetje politikës aktuale, e cila kontrollohet pothuajse tërësisht nga fuqitë ekonomike, ose që pothuajse gjithmonë u bën favore, shpesh me pagesë, disa klasave shoqërore, zakonisht duke favorizuar disa, në dëm të shumë njerëzve. Por ka edhe forca politike, të cilat shfrytëzojnë injorancën e madhe, lehtësinë e manipulimit nga masat dhe dezinformimin e një pjese të madhe të elektoratit. Dhe së fundi një pjesë, gjithnjë e më e madhe dhe më e rrezikshme, shfrytëzon urrejtjen, zilinë, keqdashjen e shumë njerëzve të frustruar, të cilët, edhe për shkak të problemeve personale, nuk besojnë më në asgjë dhe që shkojnë pas të parit, që u jep atyre. shpresa, për t'u hakmarrë kundër fatit, ose kundër atyre që janë të pasur, të fuqishëm ose të famshëm. Urrejtjen sociale, ato krijojnë duke ngulitur në disa ide të gabuara, për të bërë të qartë se gjithçka është e rreme, se të gjitha informacionet janë të manipuluara dhe duke i bërë njerëzit të paaftë për të zgjedhur, midis së mirës dhe së keqes, dhe për të dalluar atë që është e drejtë, nga çfarë nuk shkon. Ata e bëjnë këtë duke u premtuar të gjithëve, pa mbajtur asnjë, ose pothuajse asnjë premtim, për të marrë drejtësi dhe një jetë më të mirë. Ka parti dhe përfaqësues politikë, që premtojnë zbritje dhe ulje taksash, ose që japin para, për të mos bërë asgjë, ose ndoshta për të punuar ilegalisht. Megjithatë, duke krijuar borxhe të mëdha, për t'u paguar nga të gjithë fëmijët, nipërit dhe brezat tanë. Ata na bëjnë dhe do të na bëjnë skllevër, në borxh, për të paguar mëkatet që nuk janë tonat, por të paraardhësve tanë. Dhe të gjitha këto i bëjnë, me paratë e të gjithëve. Në fakt, nëse pas veprimeve të qeverisë, në të cilat ata hoqën 100, pak para zgjedhjeve, ju kthejnë 20, ju vazhdoni të votoni për ta, sepse në zgjedhje shihni vetëm pjesën e fundit, në të cilën ju japin. 20, dhe jo 80 që ju morën gjatë gjithë periudhës. Ne jemi të ndryshëm, novatorë, nuk i shfrytëzojmë imbecilët, por përpiqemi t'i bëjmë të vetëdijshëm për realitetin, edhe në mënyra disi të ashpra dhe me tone të rënda, por me sigurinë se mund t'i shikojmë në fytyrë, përpara, gjatë dhe mbi të gjitha më pas të gjitha aktivitetet tona politike. Ata që kërkojnë premtime të thyera, fjalë të bukura, iluzione, vazhdojnë të votojnë politikën e vjetër. Nga ana tjetër, ata që kërkojnë konkretitet dhe rezultate afatmesme dhe afatgjata që zgjasin në kohë dhe janë vërtet vendimtare, votojnë edhe për ne.

  Të njëjtin arsyetim e kemi vënë në praktikë në të gjitha aktivitetet tona ekonomike dhe financiare dhe në të gjitha projektet tona.

  Ata që mendojnë të fitojnë para dhe të bëhen të pasur, shpejt, pa pasur nevojë të bëjnë asgjë, duke parë, mund të vazhdojnë të investojnë me siguri në metodat tradicionale. Dhe mund të vazhdojë të humbasë, dhe të dështojë, me financat e vjetra dhe ekonominë e vjetër.

  Ata që besojnë se mund të fillojnë projekte, pa i ndarë fitimet, me ata që vënë kohë, para dhe punë në projektin e tyre, duhet ta bëjnë atë vetëm, ose me ndihmën e mjeteve tradicionale të financimit.

  Ata që besojnë se mund të vjedhin, qoftë edhe një cent nga përdoruesit tanë të tjerë, ose nga taksat, për të rritur fitimet e tyre, e dinë se mund të vazhdojnë të mashtrojnë dhe t'i shmangen taksave, me metodat e ekonomisë tradicionale, duke mos fjetur natën. nga frika e verifikimit dhe e problemeve. Ne dhe kushdo që investon me ne, do të flemë të qetë, duke e ditur se jemi në përputhje, si me ligjet, ashtu edhe me ndërgjegjen tonë. Në këtë drejtim, ne do të paguajmë të gjitha taksat, sipas ligjeve të vendit, apo zonës gjeografike, në të cilën do të fitojmë dhe në të cilën do të punojmë.

  Në këtë pikë, shumë do të pyesin veten, nëse bëni gjithçka ashtu siç duhet, si do të fitoni para dhe si do të bëni para, kush do të punojë me ju?

  Përgjigja do të zgjaste shumë dhe do të na duhet kohë për të shkruar, dhe ju kohë për të lexuar. Por në artikujt e ardhshëm do të hyjmë në më shumë detaje teknike dhe do të kuptoni saktësisht se si funksionon, por për të gjitha detajet dhe për të parë se si funksionon gjithçka, do të duhet të na bashkoheni. Tani për tani, dijeni, ne tashmë jemi duke punuar, sepse aktivitetet tona tashmë kanë filluar, dhe investimet e para po shkojnë më mirë nga sa kishim parashikuar.

  Ne duam t'ju tregojmë një sekret të vogël: ju mund të fitoni shumë para, qoftë edhe në mënyrë të ndershme dhe me aktivitete legjitime.

  Atyre që na akuzojnë, se edhe ne mendojmë të bëjmë biznes, pra të fitojmë, u përgjigjemi duke u thënë se i mbajmë llogaritë të ndara. Fitimet e organizatës sonë politike: me aktivitete reklamuese, dhurime vullnetare, rimbursime elektorale, përqindje mbi të ardhurat, të përfaqësuesve tanë politikë (për shërbimet e shumta që u ofrojmë), do të menaxhohen gjithmonë, nga përdoruesit tanë të regjistruar të verifikuar, përmes grupeve specialistësh. , dhe siguria, vetëm në projektin politik.

  Aktiviteti ynë ekonomik, financiar dhe çdo aktivitet që nuk është politik, do të menaxhohet gjithmonë nga përdoruesit tanë të regjistruar të verifikuar, nëpërmjet grupeve të specialistëve dhe të sigurisë, por krejtësisht të ndarë, nga llogaritë politike. Ne do të punojmë në projekte dhe me rregulla, të cilat i lejojnë të gjithë të fitojnë në bazë të meritave dhe aftësive.

  Atyre që na thonë se po, llogari të ndara, por janë të njëjtët njerëz, ne u përgjigjemi me dy pyetje: a jeni vërtet të sigurt që partitë politike, dhe përfaqësuesit politikë, të politikës së vjetër, nuk bëjnë asnjë lloj të aktivitetit ekonomik, qoftë edhe të ndarë nga ajo politikë? Nëse ata mund ta bëjnë atë, pse ne nuk mundemi? Dhe më pas, fakti që përdoruesit tanë të verifikuar të regjistruar, në kohën e tyre të lirë, apo për ata që e duan, dhe nuk kanë angazhime përfaqësimi politik, me kohë të plotë, bëjnë investime dhe bashkohen për të bashkëpunuar, nuk është dhe nuk do të ndalohet kurrë. me çdo ligj.

  Në fund të fundit, aktivitetet tona ekonomike janë vetëm nga një grup i madh miqsh të besuar, të cilët mblidhen së bashku për të krijuar një kompani tregtare, në të cilën të punojnë dhe të investojnë së bashku, në pjesë të barabarta, ose sipas interesave të tyre dhe mundësive të tyre. dhe aftësinë. Pra, askush në familjen tonë të madhe nuk është i detyruar të bëjë asgjë.

  Në artikujt e ardhshëm, ne do të shpjegojmë se si investoni, sa shpenzoni dhe sa dhe si fitoni të gjitha së bashku. Por për të ditur të gjitha detajet dhe për të kuptuar mirë të gjithë mekanizmin, përsërisim se do të duhet të bashkoheni me ne, sepse duke qenë një investim, mes disa qindra mijëra miqve, preferojmë të informojmë vetëm ata që kanë mundësi të bashkohen. ne. Disa gjëra kuptohen më mirë nga brenda sesa nga jashtë.

  Dhe për ata që na akuzojnë se jemi shumë të mbyllur dhe nuk i japim të gjitha detajet, ka vetëm një shpjegim: në fund të fundit, nëse zbulojmë të gjitha sekretet dhe investimet tona, kushdo që dëshiron të na ndalojë do të dijë të përpiqet të bëjë. dhe do të veprojë në përputhje me rrethanat. Edhe nëse jemi shumë të gatshëm, t'u përgjigjemi të gjithëve, me të njëjtat metoda.

  Dhe pastaj, nëse do t'ju jepnim të gjitha detajet, të gjithë mund t'i vidhnin idetë tona, edhe nëse do të dështonin keq, sepse nuk i kanë metodat tona, as grupet tona të kontrollit, të përbërë nga përdoruesit tanë të verifikuar të regjistruar, të cilët bëjnë një perfekt. punë.

  Disa gjëra janë dhe do të mbeten top sekret. Deri në momentin e duhur, vetëm pak njerëz do t'i dinë të gjitha detajet, në mënyrë që të zbulojnë se kujt mund t'i besojmë apo jo.

  Për këtë arsye, anëtarësimi në organizatën tonë politike është shumë i ndërlikuar për disa. Në fund të fundit, duhet pak kohë, dhe pak vëmendje, dhe mbi të gjitha të jemi të gatshëm të respektojmë të gjitha idealet dhe të gjitha vlerat tona. Por bashkimi me ne është i vështirë, veçanërisht për ata që nuk u pëlqen të ndjekin disa rregulla, të gjitha të bazuara në sens të përbashkët. Të kryejmë në mënyrën më të mirë, me rezultate të rëndësishme dhe të garantuara, aktivitetet tona ekonomike, në të cilat secili investon pak para, për të fituar më shumë, hyrja si anëtar, është edhe më e ndërlikuar dhe e vështirë, për të parandaluar dhe shmangur çdo sabotim, ose përpjekje për të na ndaluar. Në të dyja rastet, nëse futesh, duhet të dëshmosh çdo ditë se e meriton të qëndrosh atje. Ashpërsia ndaj atyre që nuk respektojnë rregullat, është baza e sukseseve tona.

  Si gjithmonë, uniteti dhe respektimi absolut i rregullave na lejojnë dhe do të na lejojnë të jemi të suksesshëm, edhe në biznes dhe financa.

  Emrat e projekteve tona tani për tani janë: NewOpo kompani tregtare, kompani financiare, aktivitete ekonomike.

  MyWebMyBank, banka jonë filial, dhe menaxhohet nga NewOpo.

  * Koha * monedha jonë, e kontrolluar dhe e menaxhuar nga MyWebMyBank dhe NewOpo.

  TimeCrypWS, kodi SWCT, monedha jonë kripto, e kontrolluar dhe menaxhuar nga * Time *, MyWebMyBank dhe NewOpo.

  MyInfo, agjencia jonë e lajmeve, informacionit dhe kulturës. Ai drejton të gjitha shkollat tona dhe të gjitha kurset tona. Ai gjithashtu merret me aktivitete kërkimore dhe bashkëpunim ndërkombëtar të të gjithë ekspertëve tanë.

  MyWebMyRadio, merret me radio, muzikë, koncerte, ngjarje dhe komunikim.

  MyWebMyTV, merret me TV, filma, programe televizive, krijime audio dhe video, koncerte, ngjarje dhe komunikim.

  SportsAcademy, merret me sportin, menaxhimin e objekteve sportive, krijimin e akademive sportive, menaxhimin e klubeve sportive ekzistuese dhe të reja, agjenci përfaqësuese për sportistët, trajnerët, personelin dhe klubet sportive.

  Ju informojmë se faqja jonë e mirëseardhjes ka një komponent, me të gjitha ofertat tona për punë, në të gjithë sektorët e veprimtarisë, ndaj i përgjigjemi me këtë fjali edhe atyre që janë të bindur se është e kotë të kesh 2 faqe të politikës. Secili ka qëllimin dhe kompetencën e tij.

  DirectDemocracyS, në faqen zyrtare, bën vetëm politikë dhe e bën atë në mënyrën më të mirë.

  Kujdes, jo të gjitha faqet e internetit që ju prezantojmë janë plotësisht aktive dhe mbi të gjitha funksionale, disa janë me akses të kufizuar, vetëm për administratorët, anëtarët e grupeve të administratorëve, sigurinë, ligjshmërinë, kontrollin, specialistët dhe përfaqësuesit zyrtarë, të verifikuar nga ana jonë. përdoruesit e regjistruar. Të tjerat, nga ana tjetër, janë me akses të kufizuar, që të gjithë përdoruesit tanë të regjistruar të verifikuar, të cilët kanë paguar tarifën vjetore, të kenë mundësi ta aksesojnë atë. Por së shpejti, për secilën prej tyre do të kemi pjesë të vogla publike, të dukshme për të gjithë, në të cilat do të paraqesim disa informacione të shkurtra, dhe disa nga rezultatet tona, bazuar në mënyrën se si ata vendosin, pronarët tanë, që jemi të gjithë ne, do të verifikojmë përdoruesit e regjistruar. , të cilët kanë vendosur të bëjnë biznes, dhe të investojnë së bashku.

  Disa nga faqet tona të internetit, që nuk janë ende aktive, ose në proces të krijimit, mund t'ju ridrejtojnë në faqen tonë të internetit politike, e cila është pika e fillimit, galaktika jonë e parë, për të qenë në gjendje të hyni në universin tonë të pamasë.

  Faqet tona të tjera të internetit, nga ana tjetër, do të kenë artikuj, formularë dhe artikuj të menysë kryesore, të dukshme vetëm pasi të jeni identifikuar, me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin që përdorni, në faqen tonë zyrtare politike.

  Dhe së fundi një dënim i fundit, të cilin e marrim nga shumë prej jush, kundër nesh. Shumë do të thonë: nën maskën e biznesit, do të keni shumë njerëz të regjistruar në faqen tuaj të internetit, e cila merret me politikë.

  Këtyre i përgjigjemi edhe ne. Thjesht, por direkt, sërish me një pyetje nga ne. Por realisht, me një projekt politik si ky i yni, a mendoni se duhet të përdorim “karremin” e biznesit për të tërhequr njerëzit? Ju nuk do të ndryshoni kurrë. Gjithmonë kritikoni, duke mos ditur asgjë për ne dhe çfarë po bëjmë. Ne nuk kemi nevojë për ndonjë reklamë, ne kemi nevojë vetëm nga përdoruesit tanë të verifikuar të regjistruar, për të arritur, në një kohë të shkurtër, miliarda përdorues të regjistruar të verifikuar.

  Faleminderit për vëmendjen tuaj, për kuriozitetin tuaj dhe për interesimin me të cilin na ndiqni.

  Përshëndetjet më të mira dhe urimet më të mira.

  Familja jonë e madhe!

  Kujdes: pothuajse të gjitha faqet tona zyrtare të internetit janë shumëgjuhëshe ose të disponueshme në gjuhët kryesore.

  Ju vetëm duhet të zgjidhni, në modulin e gjuhës, gjuhën tuaj të preferuar, në vend të anglishtes, dhe të gjitha pjesët në anglisht do të përkthehen në mbi 100 gjuhë zyrtare.

  Kushdo që dëshiron të kontribuojë në përkthim, pasi të bëhet përdorues i verifikuar i regjistruar, do të mund ta bëjë këtë.

  Pjesët e përkthyera tashmë nga ne, në gjuhë të tjera, natyrisht, nuk do të përkthehen, në të gjitha gjuhët e tjera, por vetëm ato të të gjithë artikujve, aplikacioneve, komponentëve dhe moduleve tona, të cilat janë në anglisht.

  Kërkojmë ndjesë për çdo gabim të vogël në përkthimet e ndryshme.

  Uebsajti i mirëseardhjes.

  https://www.mypolitics.ml/site/

  MyPolitics, faqja juaj e mirëpritur, ofertat tuaja të punës, vërtet në çdo kuptim!

  Faqja inovative e politikave.

  https://www.directdemocracys.org/

  DirectDemocracyS, politika juaj, në çdo kuptim!

  Faqja e internetit e biznesit.

  https://www.newopo.tk/official/

  NewOpo, biznesi juaj, me të vërtetë në çdo kuptim!

  Faqja e internetit për investime bankare dhe financiare.

  https://www.mywebmybank.tk/

  MyWebMyBank, banka juaj, në çdo kuptim!

  Faqja e internetit, për informacion, kulturë, shpërndarje, komunikim dhe edukim.

  https://www.myinfo.tk/

  MyInfo, informacioni juaj, në çdo kuptim!

  Monedha jonë tradicionale, * Koha *, e lidhur me projektet tona.

  https://timeismoney.tk/

  * Koha *, monedha juaj, me të vërtetë në çdo kuptim!

  Kriptomonedha jonë inovative, TimeCrypWS SWCT, e lidhur me projektet tona. Vetëm uebsajti zyrtar, për të qenë në gjendje ta përdorni. Kujdes: mos u regjistroni, pa u autorizuar, në faqen zyrtare të internetit * Time *.

  https://timeismoney.tk/wallet/

  TimeCrypWS, monedha juaj kripto, me të vërtetë në çdo kuptim!

  Investime, në radio, multimedia, muzikë, produksion, koncerte, artistë, evente dhe aktivitete të tjera.

  http://www.mywebmyradio.tk/

  MyWebMyRadio, radioja juaj, me të vërtetë në çdo kuptim!

  Investime në televizion, multimedia, video, film, produksion, evente, artistë dhe aktivitete të tjera.

  http://www.mywebmytv.tk/

  MyWebMyTV, TV juaj, me të vërtetë në çdo kuptim!

  Investime në sport, menaxhim dhe përfaqësim sportiv, ngjarje, turne, menaxhim dhe krijimi i objekteve sportive.

  http://www.sportsacademy.tk/

  SportsAcademy, sporti juaj, me të vërtetë në çdo kuptim!

  Dhe shumë projekte të tjera, në të gjithë sektorët e veprimtarisë. Për të gjitha listat e plota, do t'ju duhet të jeni një përdorues i verifikuar i regjistruar, sipas të gjitha rregullave tona.

  E vetmja lidhje, për informacion se si të regjistroheni, është ajo më poshtë.

  https://www.directdemocracys.org/info/registration-info

  E vetmja lidhje, për t'u regjistruar, krijuar profilin tuaj personal dhe për t'u bashkuar me ne, është ajo më poshtë.

  https://www.mypolitics.ml/site/register

  E vetmja lidhje, për informacion të plotë, për t'u bërë një përdorues i regjistruar i verifikuar, është ajo më poshtë.

  https://www.directdemocracys.org/rules/users/rules-for-verifying-our-registered-users

  Vetëm pasi të jeni autorizuar, bazuar në punën tuaj dhe sjelljen tuaj në faqen e mirëseardhjes, do të keni mundësi të hyni në faqen tonë zyrtare politike, ku mund të vendosni nëse do të merrni pjesë në të gjitha projektet tona, ekonomike dhe financiare, apo vetëm për disa prej tyre.

  Krijimi i një profili të vetëm personal do t'ju lejojë të përdorni të gjitha projektet tona me të njëjtin emër përdoruesi dhe fjalëkalim. Nuk do të detyroheni, përveçse në shumë pak raste, të krijoni një profil të ri personal.

  Për të gjitha informacionet, ka vetëm një mënyrë për të na kontaktuar, përmes formularëve të kontaktit, sipas nevojave tuaja.

  Mënyra e vetme për të marrë informacion zyrtar nga ne është me linkun e mëposhtëm.

  https://www.directdemocracys.org/contacts

  Ju do të duhet të zgjidhni kategorinë e saktë dhe më pas të zgjidhni formularin e kontaktit, sipas nevojave tuaja.

  Ne u përgjigjemi vetëm pyetjeve përkatëse dhe kurrë, për asnjë arsye, nuk u japim vizitorëve tanë detaje të mëtejshme, përveç asaj që paraqitet, në zonat publike të faqeve tona të internetit.

  Ne kurrë dhe për asnjë arsye nuk u përgjigjemi pyetjeve, përgjigjet e të cilave tashmë janë dhënë në artikujt tanë të botuar.

  Përdoruesit tanë të regjistruar dhe përdoruesit tanë të regjistruar të verifikuar, natyrisht, kanë përgjigje sipas nevojës dhe me mjete më të drejtpërdrejta dhe më të shpejta.

  Vetëm faqet tona zyrtare të internetit, ato përmbajnë informacionin tonë, dhe e gjithë puna është bërë dhe e organizuar, vetëm në faqet tona zyrtare të internetit dhe më pas në jetën reale.

  Faleminderit të gjithëve, ju garantojmë gjithë nderimin dhe respektin tonë.

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  Politiek, ekonomie, finansies, saam
  פוליטיקה, כלכלה, פיננסים, ביחד PEFT
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Monday, 24 June 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts