Accessibility Tools

  Translate

  Breadcrumbs is yous position

  Blog

  DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
  Font size: +
  31 minutes reading time (6158 words)

  Programul Economie și Finanțe

  Salariul minim în Australia este de aproximativ 2131 de euro pe lună, în Bangladesh este de 17 euro pe lună.

  Pornind de la aceste date, care demonstrează clar în ce lume de rahat trăim, am conceput un proiect economic, care nu va câștiga niciodată mai puțin pentru cei care sunt deja bogați, ci îi va apropia pe cei mai săraci.

  Evident, singura modalitate de a face acest lucru este garantarea unui venit de subzistență la nivel mondial. Combinat cu un program foarte detaliat, pe care vi-l vom prezenta în zilele următoare.

  Marii economiști ne vor spune că în Australia prețurile pentru a trăi demn sunt mai mari decât în Bangladesh și că în Oceania nu există suprapopulare a unor țări asiatice.

  Alții ne vor spune că salariile și standardele de trai se bazează pe PIB, cei care produc mai puțin câștigă mai puțin.

  Dar unii ne vor spune despre importanța nivelului și calității educației în unele țări, care este mult mai mare în unele țări decât în altele.

  Cel mai rasist va spune, că totul se bazează pe norocul de a fi născut într-o țară bogată, sau într-una săracă.

  Spunem că totul este adevărat, dar că toate sunt diferențe create de-a lungul istoriei, datorită a ceea ce mișcă lumea astăzi, cine controlează toată politica mondială, adică economia.

  Aproape întreaga economie mondială de la inventarea roții până în prezent se bazează pe doar 3 cuvinte: egoism, lăcomie și exploatare.

  Cele 3 cuvinte care au creat o lume în care speranța medie de viață în lume este de 73 de ani, în care femeile trăiesc în medie cu 5 ani mai mult decât bărbații. Mică paranteză. Diferența de speranță de viață între femei și bărbați s-a extins în ultimele două secole. Potrivit lui Warren Farrell, această expansiune ar fi cauzată de stresul mai mare exercitat de societatea industrializată asupra genului masculin.

  Așteptarea la naștere.

  Japonia, în medie, bărbații și femeile trăiesc aproximativ 84,3 ani, în Lesotho, în medie, bărbații și femeile trăiesc doar 50,7 ani.

  Înainte de a continua, gândește-te la câte lucruri poți face în 34 de ani.

  Aceste prime date ne arată exact în ce lume trăim.

  Suntem siguri de marea fericire, de cunoașterea acestor date, de cei care trăiesc în partea potrivită a lumii și ne pare enorm de rău, pentru cei care s-au născut și trăiesc în partea „nefericită”.

  Să luăm lucrurile imediat.

  Nu vom munci niciodată și fără niciun motiv pentru ca cei care câștigă cel mai mult să câștige mai puțin. Nu suntem Robin Hoodii politicii, care luăm ceva de la bogați, pentru a-l oferi săracilor. Cu excepția giganților Web-ului, care vor plăti în țările în care vom avea onoarea și datoria de a guverna, aceleași taxe pe care le plătește un muncitor, sau un comerciant mic sau mijlociu, pentru că impozitele trebuie plătite. tot la fel, și în același procent, pe baza profiturilor realizate. Fiți liniștiți pe oricine lucrează din greu, cinstit, cu inovație și respect pentru lucrători și cu respectarea mediului și care și-a plătit impozitele la fel ca cineva care lucrează pentru el sau ea. Acesta nu este genul de economie care generează bogăție, de a lua cuiva, de a dărui altora. Pe termen lung, ar crea stagnare și apoi decreștere, ducând la o criză financiară, care nu ar face bine nimănui.

  Cei din alte părți ale lumii, în schimb, se așteaptă să primească de la DirectDemocracyS, un venit minim garantat la nivel mondial, să stea acasă, să stea în fotoliu, să se uite la televizor sau să piardă timpul pe rețelele de socializare, pe internet, este iar gresit.

  Doamnelor și domnilor: să lămurim imediat, nu avem nevoie de voturile la alegeri, ale unor categorii de oameni. Exploatatorii, și cei care și-au făcut averea și averea, într-un mod lipsit de etică, și nu cu merit. Nu trebuie să ne voteze.

  Cine nu vrea să se ocupe, ci așteaptă să cadă banii din cer. Ei nu trebuie să ne voteze.

  Orice persoană implicată în trafic ilicit, furt, fraudă sau producerea și comerțul cu droguri sau arme. Ei nu trebuie să ne voteze.

  Aceste categorii de oameni, de la noi toți, vor primi exact ceea ce merită. Adică nimic!

  După această scurtă introducere, în care cu siguranță mulți vor decide să nu ni se alăture, să trecem la programul nostru economic.

  Cei care rămân, după selecția noastră inițială, sunt marea majoritate a oamenilor buni de pe pământ, care cunosc diferența dintre bine și rău. Sunt cei mai buni, cei care au bun simț și respect.

  Soluțiile noastre pentru a face lumea un loc mai bun pentru a trăi sunt să folosim singura armă pe care o avem.

  Votul nostru. Vom vota toți împreună, doar pentru cei care pun imediat și precis în practică fiecare parte a programului nostru.

  Pentru a avea bani și bogăție, este esențial să creezi bani și bogăție.

  Banii, finanțele mondiale le creează din nimic, și le face să aibă doar celor care au bani și garanții, iar pe asta, ca și pe toate, nimeni nu ne poate contrazice. De altfel, până la mijlocul anilor 1900, pentru a crea bani noi, diferitele state au fost nevoite să garanteze, cu rezerve de aur, și bogăție solidă, după ce s-a hotărât nașterea unei finanțări „creative”, care creează bani din nimic și îl face să aibă pe baza promisiunilor. Ca de fiecare dată, pentru a favoriza pe câțiva, și mai ales, fără a crea adevărată bogăție, pentru că deseori vedem bani „arși”, cu falimente și crize financiare.

  Nu vrem să dăm lecții de economie în acest articol, dar trebuie să vă explicăm problemele și să vă anunțăm toate soluțiile. Pentru că, chiar dacă situația mondială este dezastruoasă, există încă o mică licărire de speranță. Singura speranță este să punem în practică proiectul nostru economic.

  Politica mondială nu funcționează și e nasol, creăm o nouă politică, complet diferită de cea actuală. Fără să tulbure sau să schimbe vechea politică, pentru că această veche politică este destinată unui declin lent, dar inexorabil, pentru că nu a garantat nimănui, în nicio țară din lume, două lucruri fundamentale: adevărata democrație și libertatea totală.

  Economia și finanțele mondiale, nu funcționează și e nasol, și creăm NewOpo, o nouă economie și finanțe mondiale. Fără să tulbure sau să schimbe vechea economie și finanțe, pentru că este destinată unui declin lent, dar inexorabil, pentru că nu a garantat nimănui, în nicio țară din lume, trei lucruri fundamentale: dreptatea socială, meritocrația și bunăstarea tuturor. .

  Vom schimba și îmbunătăți lumea, nu doar politica, finanțele și economia, ci și informația, mass-media, comunicarea, radioul, TV, sportul, ajutorul umanitar, fără a deranja pe alții, fără a-i elimina sau a lupta cu alții, dar vom pune în practică fiecare proiect al nostru, fiecare activitate cu oricine ni se va alătura.

  Da, dragi prieteni, nu facem nici un fel de luptă, ci concurență loială, care printre altele este prevăzută de legile lumii întregi. Iar acolo unde nu este furnizat, îl vom face obligatoriu. Competiția și diversitatea sunt bune dacă fac viața mai bună pentru toată lumea, începând cu cei aflați în dificultate.

  Înainte de a intra în detalii, care în orice caz vor fi rezumate, pentru că în curând va fi făcut un articol foarte detaliat pe NewOpo, și toate proiectele noastre economice, vrem să ne facem o premisă ca întotdeauna.

  DirectDemocracyS, și toate proiectele noastre conexe, pune în practică, pentru prima dată în istoria umanității, un capitalism cu chip uman și un comunism meritocratic. Am spus-o mereu, dar o reiterăm, pentru că dacă mulți o știu, unii o descoperă acum.

  Capitalismul „sălbatic” și globalizarea au eșuat, sunt profund nedrepte și sunt destinate să se autodistrugă. Câteva exemple: 2.153 de superbogați dețin până la 4,6 miliarde de oameni. În timp ce cei mai săraci 50% au mai puțin de 1%. Iar averea celor mai bogați 22 de oameni depășește bogăția tuturor femeilor de pe continentul african. Cel mai bogat 1%, din punct de vedere al activelor, deținea mai mult de dublu față de averea netă deținută de 6,9 miliarde de oameni la jumătatea anului 2019. Schimbând perspectiva, ponderea bogăției celei mai sărace jumătate a umanității - aproximativ 3,8 miliarde de oameni - nu a fost nici măcar aproape de 1%. Dacă distanțele dintre nivelurile medii de bogăție ale țărilor se îngustează, inegalitatea de bogăție crește în multe state. Într-o lume în care 46% dintre oameni trăiesc cu mai puțin de 5,50 USD pe zi, inegalitățile în distribuția venitului rămân. Cu un venit mediu câștigat de 22 de dolari pe lună în 2017, un lucrător plasat în 10% cel mai prost plătit ar fi trebuit să muncească aproape trei secole și jumătate pentru a ajunge la salariul mediu anual al unui muncitor din top-10% global. . Apoi, există munca de îngrijire neremunerată, care este acum de trei ori mai mare decât piața globală de bunuri și servicii tehnologice și împiedică 42% dintre femeile din lume să aibă un loc de muncă. Date pentru 2019 și 2020.

  A eșuat pentru că nu este meritocrat, dar este lacom, egoist, corupt, nedrept, exploatator și complet ieșit din orice logică a pieței.

  Comunismul a eșuat și este pe cale să se termine, înlocuit de oligarhii, care ca și capitalismul dau aproape totul celor care nu merită. Ce merite au oligarhii care dețin bogăția minerală sau industriile importante? Fiind sclavii stăpânilor tăi. Adesea ei doar călcă în picioare numele, celor care nu vor să-și compromită succesul politic. Comunismul încă nu este corect, creează stagnare, obține rezultate prin exploatarea propriei populații, dar și în alte țări, corupe, creează invidie, ură, dă avere oamenilor legați de aparatul de partid. Are inegalități sociale mai mari decât capitalismul, de fapt, cei bogați în comunism sunt atât de mult datorită partidului, cei săraci (99% din populație) sunt așa pentru că nu toată lumea se poate înscrie în partid, altfel sunt mai puțini bani. a împărtăși. Unii ne vor spune că mințim și ne vor da exemplul Chinei. China comunistă a cumpărat jumătate din datoria lumii, cu banii economisiți, făcând ca marea majoritate a populației sale să trăiască la limita subzistenței, fără legi pentru protecția muncitorilor, fără niciun respect pentru drepturile omului, fără nicio libertate politică. tipar, a vorbirii și a gândirii.

  Și comunismul a eșuat pentru că nu este meritocratic, dar este lacom, egoist, corupt, nedrept, exploatator și complet ieșit din orice logică a pieței. Dar este și dictatură și suprimarea inițiativei private și a oricărei forme de democrație și libertate. Nu este benefic pentru populație.

  Între aceste două rele, am ales să luăm cele câteva părți pozitive ale fiecăruia, eliminând complet fiecare aspect negativ. Rezultatul a fost un proiect financiar și economic, practic perfect, ca cel politic, și ca toate proiectele noastre. Nu ca să ne lăudăm, dar avem economiști experți, și mai presus de toate o mulțime de „minți strălucitoare”, care au adus o contribuție decisivă la crearea tuturor.

  În primul rând, cei care se înregistrează la proiectul nostru politic, conform regulilor noastre, și devin utilizator înregistrat verificat, vor avea automat un profil personal, pe toate site-urile noastre, legat de toate proiectele noastre. Spre deosebire de site-ul politic, unde se solicită prezența zilnică, și cel puțin 15-20 de minute pe zi de activitate politică, pe site-urile noastre legate de alte proiecte, nu există obligația de a fi prezent. Fiecare persoană poate propune proiecte, idei și activități de realizat împreună, în funcție de posibilitățile economice și de interesele fiecăruia dintre utilizatorii noștri.

  La fiecare afacere nouă creată, poți să aduci o contribuție în funcție de posibilitățile tale și, prin urmare, să primești profituri, în bani, bunuri, servicii sau premii. Prima contribuție, care va fi întotdeauna recunoscută, este intelectuală, așa că vom recompensa și da credit celor care au ideea, dar și celor care o îmbunătățesc și o fac mai eficientă. Al doilea tip de aport este economic, investind bani, pentru valorificarea afacerii. A treia contribuție este munca pentru ca activitatea, de fapt munca fizică sau intelectuală, pentru a realiza o activitate, va oferi fiecărei persoane care participă, atât un câștig imediat cât și o parte din profit. Lucrul care ne face unici în lume este că o persoană poate aduce toate cele trei tipuri de contribuții, chiar și în același timp. Printr-un mecanism foarte complex, bazat pe merit, cei care dau mai mult fiecărei activități obțin mult mai mult. De altfel, în fiecare dintre proiectele noastre, nu este recompensat doar timpul, cu un salariu în funcție de orele de muncă efectivă, ci și tipul de muncă prestată, și impactul pe care acesta îl are asupra rezultatelor economice și financiare obținute. Pentru a afla mai multe despre acest sistem, urmăriți informațiile noastre, programele noastre economice și financiare. NewOpo, economia și finanțele mondiale se vor schimba și se vor îmbunătăți.

  Întotdeauna în cadrul proiectelor noastre, și al tuturor activităților noastre, se naște banii noștri electronici TIME. Mulți economiști de renume mondial, dar și simpli entuziaști, ne-au întrebat ce este? Cum functioneazã? Pe ce se bazează. Să facem o mică introducere. Economia și finanțele mondiale se bazează pe monede și criptomonede, cu multe nume și valori diferite. Cum sunt create moneda și criptomoneda și pe ce își bazează creația, nu vrem să scriem prea mult. Știm cu toții că diversele valute, dacă nu în câteva cazuri rare, aproape toate se transformă în datorii, pentru că nu se bazează pe nimic. Celebra datorie publică, despre care toată lumea vorbește, dar despre care puțini au înțeles cum funcționează, și folosirea ei pentru a șantaja, a speria și a fura bani de la toți oamenii. Sub scuza datoriilor, serviciile esențiale nu pot fi asigurate persoanelor aflate în dificultate. Cu scuza datoriilor nu se pot face credite celor care au idei importante, daca nu la camătă, dacă nu garantează cu propria idee, care apoi falimentându-te te va fura, sau cu garanții de real. patrimoniu, sau lichiditate (care apoi te răpesc întotdeauna făcându-te să eșuezi). Cu scuza datoriilor, chiar si cei care nu au nicio vina se trezesc scufundati in datorii, care fac pe toti sa plateasca mai mult sau mai putin cu impozite imense, greu de platit integral, care in unele tari te fac sa muncesti mai bine de jumatate de an pentru Stat. Nu numai că, mereu din cauza datoriilor, impozitele cresc mereu, cu diverse modalități de a retrage bani de la oameni, se inventează tot felul, chiar și prin impozitarea a ceea ce a fost deja impozitat. Am putea vorbi zile întregi despre taxe, doar ca să înțelegeți cum și cât de mult fură statul de la oameni. Vom vorbi și despre taxe într-un articol și despre soluțiile noastre la alte probleme.

  Criptomonedele sunt create de algoritmi și sisteme informatice și fac asta consumând multă energie și luând resurse importante ale computerului, iar în scurt timp vom auzi mai multe despre ele, și nu cu vești bune. Și apoi mai este TIMPUL, care este practic singura monedă serioasă, corectă, cinstită, cu o anumită valoare, care nu creează datorii și care va sta la baza întregii noastre economii. TIMPUL, pune în practică, venitul mondial de subzistență. TIME, la început va funcționa doar în cadrul proiectelor noastre, apoi va fi folosit și extern. Acesta va fi emis de banca noastră privată, care va funcționa în cadrul proiectelor noastre, și apoi va fi răspândit în întreaga lume. Cu toate acestea, trebuie să facem o nouă premisă scurtă. Dacă activitățile politice, în DirectDemocracyS, și pe site-ul nostru, și în diferitele noastre componente politice, se desfășoară gratuit și fără obligații, pentru sine și pentru alții, în alte activități, se începe întotdeauna gratuit, fără niciun angajament, dar apoi in timp, daca se arata rezultate utile, poti fi angajat, fie cu contract de munca part-time (durata determinata), fie cu norma intreaga (permanent). Deci, TIMPUL, este moneda oficială, privată, pe care o folosim în cadrul tuturor proiectelor noastre, iar în viitor, poate fi folosită atât intern, cât și extern.

  TIME, este creat de la zero, ca toate celelalte monede ale lumii, dar are o bază foarte solidă. Munca propriu-zisă, a tuturor celor care ne desfășoară activitățile economice. Dar și o valorificare populară, bazată pe reguli pe care le vom explica în alte articole. Pentru a vă face să înțelegeți pe scurt cum funcționează, vom face un articol lung și detaliat, atât despre banca noastră, cât și despre moneda noastră, dar sunt multe aspecte tehnice inovatoare de explicat, iar acesta nu este momentul și locul potrivit pentru a face acest lucru. . Practic, TIMPUL este creat pe baza orelor de lucru, si pe schimburile economice din cadrul tuturor activitatilor noastre, si pe capitalul pe care fiecare dintre noi il va pune la dispozitie, pe baza unor reguli inovatoare si corecte. Tot ceea ce proiectele noastre economice creează și realizează este calculat în TIMP. Toată averea produsă, de activitățile noastre financiare și economice, dar și de forța de muncă a fiecăruia dintre utilizatorii noștri (în activitățile noastre), va fi calculată în TIMP. Taxele plătite pentru activitățile noastre în diferitele țări vor fi calculate în monedele respective, iar întotdeauna urmând fiecare lege, vom lucra întotdeauna plătind fiecare impozit. În scurt timp, multe țări, dacă sunt interesate, vor putea să adopte moneda noastră, cu toate măsurile de securitate și cu toată atenția cuvenită. Știm că nu v-am oferit toate detaliile, va fi timp suficient să vă explic totul, dar nu putem vorbi doar despre această monedă inovatoare, pe care cu siguranță o veți iubi pe toți. Vă vom uimi atât cu banca, cât și cu moneda noastră.

  Economia și finanțele mondiale, fără garanții sociale, nu pot funcționa.

  Venit minim garantat la nivel mondial.

  În consecință și cu ajutorul creării noii noastre monede, va exista un venit minim garantat la nivel mondial, pentru că nu este corect ca în 2022, să fie oameni în lume care vor muri de sete, foame sau boli ușor tratabile. . Evident că nu era corect nici înainte de 2022. Fiecare om de pe pământ trebuie să aibă garantată apă care nu este privată sau a Statelor, ci a oamenilor care locuiesc pe fiecare teritoriu. Deci proprietatea privată, oricât de importantă ar fi, nu va avea niciodată prioritate asupra vieții și asupra existenței oamenilor. Apa trebuie să fie publică, deci pentru toată lumea, și cu siguranță trebuie plătită, dar pe baza veniturilor fiecărei familii și a condițiilor de viață. Cine se află în sărăcie absolută, trebuie să aibă apa necesară pentru a trăi, a se spăla și pentru nevoi, absolut gratuit, și în fiecare zi. Hrana pentru a trăi sănătos, fără nici un exces, dar fără nicio lipsă, trebuie să fie garantată în egală măsură, fiecărui locuitor al pământului. Cei aflați în sărăcie trebuie să aibă hrana necesară pentru a trăi, absolut gratuit, și în fiecare zi.

  Medicamentele, îngrijirile medicale și, prin urmare, sănătatea tuturor oamenilor de pe pământ, nu sunt un lux, dar trebuie să fie asigurate pentru toată lumea. Cei care trăiesc în sărăcie trebuie să aibă tot ce le trebuie pentru a trăi sănătos, iar medicamentele, cea mai bună îngrijire medicală, trebuie garantate în fiecare zi, absolut gratuite.

  Energia, despre care se vorbește atât de mult, este o nevoie primordială, împreună cu informația și, prin urmare, internetul, așa că trebuie garantată oricărei persoane de pe pământ, iar pentru cei care trăiesc în sărăcie trebuie asigurată, și garantată, fiecare zi.absolut gratuit. Prin controlul și pedepsirea, însă, pe cei care profită de ea.

  Cea mai bună educație, pentru a avea pe viitor cei mai buni oameni, nu poate fi doar pentru cei care își permit, pentru că nu numai cei bogați au abilități. Mai presus de toate, săracii sunt „foame de cunoaștere”. Prin urmare, cea mai bună educație trebuie plătită în funcție de posibilitățile economice ale fiecărei familii. Chiar și în țările „bogate”, familiile care nu sunt foarte bogate, se luptă și fac sacrificii enorme pentru a plăti educația copiilor. Nu este corect. Bursele nu sunt suficiente, pentru că nu este sigur că doar cei care obțin cele mai bune rezultate academice sunt o persoană care poate schimba și îmbunătăți lumea. Este corect să-i răsplătim pe cei care obțin întotdeauna cele mai bune rezultate academice, dar primul an al fiecărei școli, facultate, universitate, pe lângă bursele bazate pe merit (care trebuie să rămână și să fie sporite), trebuie să fie gratuit pentru toți oamenii aflați în sărăcie. . Iar taxele universitare se plătesc în funcție de venituri și de posibilitățile economice ale fiecărei familii.

  Un nivel de trai decent, cu posibilitate de recreere, niște vacanțe pentru a vizita lumea și distracție, trebuie să fie garantat tuturor, pentru că nimeni nu ar trebui să trăiască o viață tristă, în singurătate, fără liniște și fără a avea vreodată contact cu ceilalți. oameni.. Prin urmare, vor fi asigurate toate condițiile pentru a trăi o viață liniștită și fericită, atât pentru tineri, cât și pentru cei în vârstă. Nimeni nu va fi abandonat vreodată.

  Orice lucru pe care îl asigurăm gratuit, celor aflați în sărăcie, cu excepția educației, nu va fi egalat cu o creștere a impozitelor, sau a cheltuielilor pentru cei bogați. Taxele trebuie reduse, dar trebuie să fie la fel ca procent pentru toată lumea. Am vorbit despre asta într-un alt articol și vom face un articol detaliat, rezervat taxelor, așa cum am promis deja.

  Vi se pare utopie? Arată ca un film științifico-fantastic? Fără prieteni dragi, pentru că vă vom explica cum vom realiza toate acestea, fără nicio cheltuială și fără nicio datorie. Cu dreptate socială și, ca întotdeauna, cu idei inovatoare.

  În primul rând, fiecare persoană de pe pământ, pe baza condițiilor de sănătate, va trebui să muncească din greu pentru a schimba și îmbunătăți lumea.

  În unele țări, există deja programe care oferă persoanelor care au nevoie de ajutor și venituri, să stea acasă și să se uite la televizor sau să piardă timpul pe internet.

  Cu riscul de a pierde voturi, a celor cărora nu le place să facă nimic toată ziua, și a celor pentru care alți oameni nu au nicio valoare, și se gândesc doar la ei înșiși, DirectDemocracyS, și toate proiectele conexe, nu dau nimic nimănui.

  Nu înțelegem cum să fii fericit și mulțumit, să stai acasă, să nu faci nimic util societății și să primești bani pentru că nu faci nimic. Cei care pot munci trebuie să o facă, fără a fi exploatați, ci plătiți conform muncii lor. Trebuie făcute investiții, iar noi le vom face, chiar și direct, pentru a oferi tuturor posibilitatea de a-și îmbunătăți viața.

  În grupurile noastre geografice locale vor fi organizate secțiuni speciale numite „lucruri de făcut”. Precum notele, care aproape în fiecare familie se lipesc pe frigider, cu sarcinile pe care fiecare trebuie să le facă în timpul zilei.

  Evident, întotdeauna cu toate măsurile de siguranță, pentru a preveni orice tip de accident, și întotdeauna în funcție de abilitățile și posibilitățile fizice ale acestora, fiecare persoană aflată în căutarea unui loc de muncă, sau fiecare persoană care este pensionată, și nu are ce face. , poate vedea. dacă găsește o activitate de desfășurat, care să-l transforme în greutate pentru societate, într-o persoană utilă pentru societate. Fiecare om bun poate deveni o resursă pentru sine și pentru ceilalți, chiar și prin îngrijirea oamenilor bolnavi sau singuri. Sau prin curățarea zonelor comune, sau ducând cumpărăturile, sau medicamentele, la casele altor persoane care nu o pot face.

  În orice caz, autoritățile locale ar fi cheltuit banii pentru a face anumite „treburi”, sau pentru a-i ajuta pe cei săraci sau bolnavi, iar cu banii economisiți ar fi putut folosi jumătate din ei pentru a face alte meserii, iar jumătate pentru a fi incluse în un fond special, pentru ajutorul persoanelor aflate în nevoie.

  În acest fel chiar și cei care sunt singuri, se regăsesc în companie, cunosc alți oameni, stabilesc prietenii, poate găsesc dragostea și mai presus de toate se vor simți folositori societății, precum și comunității în care trăiesc, și pentru ei înșiși.

  O altă metodă de a găsi banii necesari, pentru venitul minim garantat mondial, și de a permite tuturor să aibă necesarul unui trai decent, este eliminarea oricărui război, cu economisirea cheltuielilor militare, se pot face investiții, mai ales în cercetarea științifică. , energie curată și tehnologie, creând locuri de muncă. Pentru cei cărora le pasă de cei care lucrează în industria de război și în comerțul cu arme, toți pot fi remodelați, pentru a produce lucruri utile, și nu unelte ale morții. Pentru cei care lucrează în apărare, și în forțele armate ale diferitelor țări, cu o parte din personal se va crește poliția (care trebuie integrată pentru activități viitoare), cu o altă parte se va putea întări personalul de protecție civilă. , împreună cu altele, se vor putea realiza lucrări de construcție și dezvoltare a infrastructurii.

  Prin eliminarea tuturor formelor de comerț neautorizat, și a tuturor organizațiilor criminale, s-ar putea obține sume imense, care să fie alocate creării de activități legale, în care multe oportunități vor fi găsite de mulți oameni, chiar și cei care lucrează ilegal. Pe lângă închisoarea și confiscarea oricărui bun făcut cu afaceri ilegale, trebuie găsite modalități de urmărire a fiecărei afaceri făcute de fiecare, prin intermediul numelor de față sau al membrilor familiei. Folosirea personalului militar pentru combaterea crimei organizate, împreună cu forțele de ordine, va asigura o lume mai curată și mai dreaptă. Trebuie să asigurăm legalitatea în fiecare țară în care vom fi prezenți și, ulterior, în întreaga lume.

  Prin crearea unei metode de impozitare la nivel mondial, care este aceeași cu procentele și regulile din toată lumea, bazată pe profiturile realizate, și care nu este considerată, de către cei care lucrează sau care au o afacere, un furt împotriva lor. În acest fel, toată lumea ar plăti mai puține taxe, ar fi mai puțină evaziune fiscală, ar dispărea paradisurile fiscale. De asemenea, ar fi evitate relocarile care creeaza probleme sociale majore. Evident, după o bună pregătire a poliției, să controleze fiecare companie, și să creeze legi foarte stricte, dar corecte pentru cei care se sustrage de la plata impozitelor. De exemplu, obligația de a plăti despăgubiri nu numai pentru tot ce a scăpat, ci și o sumă mai mare, pentru că a fost deștept. Evaziunea fiscală cauzează mai puține venituri și, în consecință, mai puține servicii pentru populație și, prin urmare, poate cauza multe probleme, chiar și foarte grave pentru societate. Cei care evadează nu trebuie doar să meargă la închisoare, ci și să li se sechestreze toate bunurile, obținute ilegal. Pe lângă faptul că este plasat într-un registru mondial, ceea ce îl va împiedica să facă din nou afaceri. Cei care își fac treaba în cel mai bun mod, în schimb, trebuie să fie ajutați de stat, în toate modurile posibile.

  Verificați toate organizațiile caritabile și ONG-urile de strângere de fonduri pentru a ajuta diverse organizații și persoane aflate în nevoie. Trebuie să verifici exact, cât încasează, și exact cum se cheltuiesc banii încasați, pentru că anumite entități fac puțin, cu mulți bani. De foarte multe ori, chiar și cei care au puțin, donează în speranța de a ajuta, iar faptul că sunt oameni fără scrupule care profită de asta este indecent. Adesea nu folosesc fiecare bănuț, doar pentru a-i ajuta pe cei nevoiași, dar plătesc frumos personalului, care ar trebui să o facă de bunăvoie. În caz contrar, statul sau autoritățile locale s-ar ocupa direct de asta. Deoarece este și indecent, că băncile și instituțiile financiare, pe care trec bani pentru cei aflați în dificultate, iau procente, sau obțin profituri, din banii plătiți pentru a ajuta populațiile sau categoriile în dificultate. Ca și în cazul companiilor comerciale, chiar și organizațiile de caritate și ONG-urile, oricine își face treaba în cel mai bun mod, trebuie să fie ajutat de stat, în toate modurile posibile.

  Reduceți risipa, în fiecare activitate, fără a lua niciodată bani din sănătate, cercetare și educație, dar reinvestește întotdeauna fiecare economisire în sănătate, cercetare, educație și tehnologie.

  Deja cu foarte puține lucruri mărunte, care pot fi puse în practică imediat, am rezolvat toate problemele umanității. Mulți vor spune că este imposibil. Că vor exista mereu oameni, care vor încerca să fie deștepți, că vor exista mereu crime, războaie, evaziune fiscală și multe alte lucruri care fac lumea de netrait. Aici gresesti, suntem la sfarsitul lui aprilie 2022, 150.000 de oameni, cand vom fi 99% din populatia lumii, care sunt oameni buni, sinceri sinceri, si loiali, vom impune, cu forta daca va fi nevoie, pe 1 % dintre oameni răi, obligația de a se schimba. Oferându-le alternative legale și oneste pentru a putea câștiga bine și a trăi mai bine. Parem prea optimisti? O vom face ca întotdeauna cu calm, cu convingere, hotărâre, unitate, câte un utilizator.

  Pentru a ni se alătura, nu este suficient să vă înregistrați și să vă creați un profil personal, ci trebuie să fiți pregătit să vă schimbați și să vă îmbunătățiți, în primul rând mentalitatea. Nu vă spălăm creierul, pe care îl suferi în fiecare zi de la TV și mass-media, ci te obligăm într-un mod pașnic, să știi să alegi, între bine și rău. Trebuie să recunoașteți ceea ce este bine de ceea ce este greșit. Pentru a ni se alătura, va trebui să vă bazați viața pe bunul simț și pe respectul reciproc al tuturor oamenilor.

  Dacă nu știi, sau nu poți, sau dacă nu ești încă pregătit să schimbi și să îmbunătățești lumea, nu te alătura nouă și rămâne în lumea actuală.

  Acea lume în care cei care muncesc din greu și își rup spatele în fiecare zi câștigă de 1000 de ori mai puțin decât cea care va face să eșueze compania comercială pentru care lucrează. Unde munca nu este pentru toată lumea, ci doar pentru cei norocoși, sau pentru cei care fac compromisuri. În care cei care merg la muncă trebuie să spere că totul merge bine, altfel, tot din cauza unor reguli stupide, se pot răni sau mai rău, pot muri, în accidente care trebuie să se termine odată pentru totdeauna. În care femeile, cu aceleași calificări și cu același loc de muncă, câștigă mult mai puțin decât bărbații. Acea lume în care celor diferiți trebuie să le fie rușine că există, în care apariția contează mai mult decât a fi, în care cei care sunt buni sunt hărțuiți, în care cei care au nevoie de ajutor sunt adesea ignorați. Unde religia și societatea, nu mintea și creierul tău, îți spun ce este bine sau rău, ce poți face sau ce nu poți face. Și o face cu reguli și legi fără sens, scrise de oameni cu interese și complet anacronice. Acea lume în care nu poți trăi așa cum vrei, dar nici nu te poți decide, să mori așa cum vrei.

  Acea lume în care, nici cel mai rău dintre criminali, nu doarme liniștit noaptea, de frica atacurilor sau violenței, una în care oamenii din egoism și lăcomie distrug viețile altor oameni nevinovați. Acea lume în care cei mai buni nu devin bogați și celebri, ci cel care de multe ori știe să treacă peste cadavrele altor oameni. Acea lume poluată, bolnavă, pe care o distrugem lent, dar inexorabil, dar și acea lume, în care spunem nu tuturor, chiar și dezvoltării durabile, fără a calcula cu atenție riscurile fiecărei alegeri. Lumea aceea în care cei care nu plătesc impozite sunt numiți „deștepți”, cea în care cei care scapă, chiar și 1 dolar (majoritatea populației lumii inclusiv noi), nu știe, sau nu se gândește, că nici cu acel dolar ar putea salva o viață.

  Acea lume în care cei mai puternici trebuie neapărat să-i supune pe cei mai slabi, în care cei răi înving mereu, maschându-se chiar ca cei mai buni. Lupi care se prefac a fi miei, care de îndată ce își pot scoate caracterul. Acea lume în care bogații se îmbogățesc și cei săraci mai săraci, dar în care cei medii merg repede spre sărăcie. Acea lume în care există dictatori, sau țări cu partide unice, dar și țări „occidentale” și avansate, care trec drept democrație, dreptul tău de a decide legile, la partide și politicieni controlați de economie. Politicieni și partide, care aproape întotdeauna promit și nu se țin, care se asociază între ei, pentru a nu pierde puterea, care luptă și pe plan intern, pentru a obține privilegii, în loc să se ocupe de nevoile oamenilor. Politica care, cu scuza de a reprezenta poporul, îi ajută adesea pe stăpânii lor și nu depinde niciodată de deciziile poporului. Lumea aceea în care politicienii locuiesc în clădiri frumoase, cu tot confortul, și călătoresc cu mijloace de transport de lux, și se distrează, câștigă mulți bani, pentru a face legi în favoarea câtorva, în timp ce majoritatea populației trăiește în jale. condiție. Deci cine ar trebui să slujească și să demonstreze modestie, trăiește în lux, cine ar trebui să fie stăpân, să fie slujit și venerat, pentru că singurul deținător al puterii de drept, trăiește în sărăcie și în neputința de a nu se putea schimba situaţia în bine.proprie existenţă. Lumea aceea în care, ei îți spun că ești liber, dar dacă gândești altfel, chiar dacă ai dreptate, și te comporți bine, ești considerat un nebun, un vizionar, și încearcă să te elimine atât moral, cât și fizic. Acea lume în care, pentru a obține rezultate, trebuie să-ți compromiți integritatea, în care trebuie să renunți la valorile tale, la idealurile tale și să-i urmezi pe cei mai puternici. Acea lume în care oamenii încă mor de sete, foame, lipsă de îngrijire și medicamente, dar în care mulți cheltuiesc mulți bani sperând să-i ajute pe cei bolnavi și oamenii fără scrupule, să folosească aceste fonduri în scopuri personale. Acea lume, în care educația este un lucru pentru cei bogați. Lumea aceea în care, dacă ai o idee bună, toată lumea o va copia și nu îți dau niciun credit pentru ea. Acea lume în care, dacă ai un proiect bun, și ceri bani unei bănci, pentru a-ți începe afacerea, îți spun: ca să ai bani, trebuie să ai alți bani sau garanții, dar banii pe care ți-i împrumută le creează din în aer subțire, creând datorii care vor trebui apoi plătite de copiii tăi și de nepoții tăi. Acea lume urâtă în care sunt războaie, diviziuni, terorism, violență, din cauza celor care cred mereu că au dreptate. Acea lume în care nu există bani pentru a-i ajuta pe cei mai slabi, dar există bani pentru a cumpăra rachete și arme pentru a ucide chiar și oameni nevinovați. Acea lume în care reprezentanții noștri religioși, în schimb, se unesc pentru bine, nu se respectă între ei și doar creează diviziuni. Acea lume în care, singura diplomație și singurele negocieri, sunt să alegi cu ce țară să te ocupi, cu arme din ce în ce mai letale, pentru a îmbogăți câțiva criminali (care le produc și le vând), ucigând, rănind, îndepărtând orice mărunțiș. cu greu create cu ani de sacrificiu, provocând suferință și înfricoșătoare, populații întregi care nu au nicio vină. Cine are arme alege o țară și ridică iadul, apoi câștigă și pentru a reconstrui ceea ce distruge. Acea lume în care, dacă spui că vrei să o schimbi și să o îmbunătățești, nu doar puterile puternice, ci și oamenii invidioși, îți creează doar probleme.

  Da, ai dreptate, nu te alătura nouă tuturor, să schimbăm și să ne îmbunătățim pe toți împreună, imediat, pentru că până la urmă, o lume mai bună i-ar putea enerva pe unii puternici.

  Nu vă schimbați imediat mentalitatea și modul de a acționa, până la urmă există timp. Ne pare rău, nefiind început mai devreme, am fi putut evita multe rele.

  Nu spune nimănui despre proiectul nostru, pentru că dacă alții, poate mai deștepți decât tine, îl vor ști și ei, ni se vor alătura, și vor avea avantajele și facilitățile potrivite.

  Nu vă faceți griji, creștem la fel, chiar și foarte repede, dar o minte în plus strălucitoare ne ajută să facem mai bine și mai ales mai repede. Pentru că oricine crede că nu numai că poate, dar trebuie imediat, să schimbe și să îmbunătățească lumea, de îndată ce va afla despre proiectele noastre, ni se va alătura imediat. Are nevoie doar de puțină voință bună și puțină inteligență pentru a înțelege ce facem. Scriem istorie, o poveste diferită și cu siguranță mai bună decât lumea actuală. Nu vom putea niciodată să facem mai rău decât cei care ne-au precedat, pentru că nu poate fi mai rău decât atât.

  Scuze pentru mica noastră izbucnire, dar cu cât am scris mai mult, cu atât ne-am venit în minte, atâtea alte lucruri care nu merg bine. Poate am uitat unele, adauga-le si pe ele.

  Bineînțeles că trăim într-o lume frumoasă, toți suntem foarte buni să permitem toate acestea.

  Vă mulțumim pentru răbdare, ne vedem în curând cu mai multe detalii despre proiectele noastre.

  Vă dorim o viață fericită, alături de oamenii pe care îi iubiți.

  Cu stima si respect infinit, o imbratisare tuturor.

  DirectDemocracyS, proiectele tale, cu adevărat în toate sensurile.

  PS Pentru țările puternice și bogate, care exploatează țările mai slabe și mai sărace, plăcerea și câștigul tău pe pielea populațiilor fără apărare se va sfârși pentru totdeauna, pentru că pregătim un proiect în care fiecare să fie stăpân în propria casă. Stai cu noi!

  0
  ×
  Stay Informed

  When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

  अर्थशास्त्र और वित्त कार्यक्रम
  経済学および金融プログラム
   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Wednesday, 24 April 2024

  Captcha Image

  Donation PayPal in USD

  Blog Welcome Module

  Discuss Welcome

  Donation PayPal in EURO

  For or against the death penalty?

  For or against the death penalty?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  Icon loading polling
  Total Votes:
  First Vote:
  Last Vote:

  Mailing subscription form

  Blog - Categories Module

  Chat Module

  Login Form 2

  Offcanvas menu

  Cron Job Starts