Accessibility Tools

Translate

Login Join Us

Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
7 minutes reading time (1478 words)

Samo vabila in koristne povezave

Obstajata dve vrsti možnosti pridružitve: brezplačna, kjer se nam lahko pridruži kdorkoli, na podlagi podrobnih pravil, ali na podlagi osebnih povabil, individualna.

Pozor.

Med blokado brezplačnih registracij, tj. ko se poskušate registrirati in ustvariti osebni profil, da se nam pridružite, pa obrazec za registracijo ne deluje ali se prikaže sporočilo: registracije so začasno ustavljene, boste preusmerjeni na ta članek. Svetujemo vam, da ga natančno preberete.

Trenutno je registracija in izdelava osebnega profila dovoljena le na podlagi povabil.

Za podrobnosti o registracijah vam svetujemo, da pozorno, tudi večkrat, v celoti in po vrstnem redu preberete naslednje povezave za vse splošne informacije:

https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/general-registration-rules

da izberete najboljše uporabniško ime:

https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/best-username

za pravila registracije:

https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/how-to-register

za informacije o tem, kako se aktivirati:

https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/to-be-activated

Za splošne informacije o registraciji na podlagi povabila:

https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/special-invitations

in na koncu natančno preberite nadaljevanje tega članka.

V fazi registracije so na podlagi povabil na voljo samo 3 načini, da se nam pridružite.

Prvi je za vsakogar in je preprost, hiter, varen in popolnoma brezplačen.

Uporabiti ga je treba, samo enkrat (ne bodite vztrajni, odgovorimo vsem, ob pravem času), samo preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete na tej povezavi (drugi obrazci ali direktni kontakti ne bodo prejeli nobenega odgovora ).

https://www.directdemocracys.org/contacts/info-contacts/i-want-to-be-invited

Napisati morate svoje polno ime in priimek (z resničnimi podatki), vaš e-poštni naslov, kot "zadeva" preprosto napišite: prošnja za povabilo. V sporočilu na kratko napišite predstavitev, z resničnimi podatki in vsaj en razlog, tako za vašo zahtevo za povabilo, kot vsaj en razlog, da vas DirectDemocracyS povabi. Svetujemo vam, da obkljukate polje: Pošlji kopijo sebi (da imate dokazilo in kopijo oddaje ter potrditev, da ste pravilno poslali obrazec). Pod napisom: Vnesite varnostno kodo captcha (napišite znake, ki jih vidite, da dokažete, da niste robot). Vedno označite polje: Politika zasebnosti (brez katere ne boste prejeli odgovora, ker ne bomo mogli upravljati z vašimi osebnimi podatki, po vaši avtorizaciji). Na koncu kliknite na: Pošlji e-pošto (najprej hitro preverite vse). Naš odgovor z vsemi navodili in morebitnimi zahtevami boste prejeli dokaj hitro. Ne pošiljajte več prošenj, ker v tem primeru ne boste nikoli povabljeni. Pisanje napačnih ali lažnih osebnih podatkov vam ne pomaga, saj vsakomur preverimo identiteto.

Druga metoda je neposredno povabilo z naše strani.

O uradnem vabilu odloča Skupina za vabilo. Vsaka izbrana oseba bo neposredno od nas, na podlagi naših pravil in z vsemi potrebnimi varnostnimi ukrepi, prejela sporočilo z vsemi navodili v vsaki fazi.

V vseh primerih ima vsaka oseba po prejemu osebne kode in navodil 48 ur časa, da po vsakem prejetem navodilu sprejme povabilo.

Po 48 urah je povabilo samodejno preklicano in povabljena oseba ne bo mogla zahtevati povabila in ne bo nikoli več povabljena, da se pridruži DirectDemocracyS.

Očitno se bodo povabila, ki jih bo zavrnila oseba, ki smo jih neposredno povabili, ali tisti, ki ne bodo povabljeni (na podlagi vaše zahteve), lahko takoj pridružili DirectDemocracyS z registracijo in ustvarjanjem osebnega profila na tradicionalni način kot in če bo spet dovoljeno. Svetujemo vam, da naša vabila vedno sprejmete v zahtevanem roku, saj tradicionalni načini prijave pogosto zahtevajo zelo dolgo, v nekaterih primerih tudi več mesecev, medtem ko boste pri vabilih v nekaj urah ali nekaj dneh. naših registriranih in aktiviranih uporabnikov. Vabila so samo osebna, individualna in jih ni mogoče prenašati na druge osebe. V nekaterih primerih lahko nekateri naši zaslužni uporabniki glede na vloge in skupine, ki jim pripadajo, dobijo dovoljenje, da povabijo druge ljudi, vedno in samo na uraden način, prek skupine za povabilo.

Preverjanje identitete je obvezno, tudi za vse povabljene.

Vsi povabljeni se morajo izkazati, v nobenem primeru ni izjem.

Plačilo letne članarine.

Članarina za tiste, ki želijo, ali so izbrani, postati uradni člani, za povabljene osebe se plača točno, kot za vse druge naše preverjene uporabnike. Očitno so za ljudi s finančnimi težavami zagotovljena sredstva, namenjena le pomoči zaslužnim ljudem, ki pa si zaradi pomanjkanja denarja ne morejo privoščiti plačila letne članarine. Zbrana sredstva namenjamo razvoju dejavnosti in nam omogočajo svobodno in neodvisno delo brez finančnih težav.

Pozor: faza povabila velja vedno, tudi med običajno fazo registracije in ustvarjanja osebnega profila.

V določenih primerih, ko povezava za dostop do obrazca za povpraševanje po vabilu, za povpraševanje po vabilu, ni dostopna, pomeni, da imamo preveliko število povpraševanj. V tem primeru boste morali počakati, da bo obrazec spet na voljo in dostopen na spletu. V teh primerih je pošiljanje možno samo in izključno, če vas izbere in povabi neposredno skupina za povabilo.

Tretji in zadnji način vključuje pridružitev (za plačilo, trenutno 12 evrov na leto), tako da naša skupina za ustvarjanje e-poštnih naslovov ustvari prilagojen e-poštni naslov s končnico @directdemocracys .org, ki lastnikom omogoča, da postanejo uradni član, hitreje in lažje. Prav tako se je možno pridružiti (proti plačilu, trenutno 24 evrov in kasneje, po enem letu, 12 evrov na leto), tako da naša skupina za ustvarjanje e-poštnih naslovov ustvari prilagojen e-poštni naslov, ki se konča @directdemocracys.org ter registracijo in ustvarjanje vašega osebnega profila s strani naše skupine za ustvarjanje osebnih profilov, ki imetnikom prilagojenega e-poštnega naslova in osebnega profila, ki smo ga ustvarili, omogoča, da hitreje in lažje postanejo uradni člani. Običajno čakalnih dob ni ali pa so le nekaj ur. Pozor: tudi ta način, da se nam pridružite, lahko prekinete za določena obdobja, glede na naše potrebe. Ne obsojajte nas, če za določene dejavnosti zahtevamo majhna in upravičena plačila. Prejete storitve, ugodnosti in ugodnosti, rezervirane za tiste, ki se odločijo izkoristiti naše plačljive ponudbe, daleč presegajo zahtevane majhne zneske, vendar nam pomagajo, da ostanemo svobodni, neodvisni in se sami financiramo. Nikoli ne prosimo za nič, brez povračila, kar dobimo, z obrestmi. O tem bomo govorili v namenskih člankih. Če želite izvedeti o vseh naših plačljivih storitvah, si lahko preberete različne ponudbe in izberete tisto, ki vam je ljubša, na tej povezavi:

https://www.directdemocracys.org/register/membership

Ni skupinskih načinov registracije in ustvarjanja kolektivnih osebnih profilov ter skupinskih vabil. Registrirate se in ustvarite osebni profil na oseben, individualen način.

V vseh primerih bodo uporabniki vedno podrobno obveščeni o vseh različnih možnostih in predvidenih potrebnih terminih.

Vsa naša pravila, vse naše metodologije zagotavljajo DirectDemocracyS in vsem, ki se nam pridružijo, vso tišino, varnost in ves potreben potencial.

Ali izgledajo zapleteno?

So zelo enostavni, varni in pregledni in kdor jih je preizkusil, vam lahko zagotovi, da so prav funkcionalni in uporabni za vsakogar.

Kakorkoli že se odločite, da se nam pridružite, se vam zahvaljujemo za zaupanje, ki je vzajemno.

Ko se nam pridružite in ko se pridružite naši družini, bo vse zelo preprosto in videli boste, da je vredno.

Politične sile, ki sprejemajo vsakogar, neomejeno in brez pravih selekcij, so le navidezno preprostejše in le lažno svobodne. Pri nas nihče ni izključen zaradi tega, kar reče, misli, napiše ali pokaže (preko videa). Če to počne, na pravi način, ob pravem času in na pravem mestu, ob spoštovanju vseh naših pravil.

Stara politika je lažna, iluzorna demokracija in delna svoboda.

DirectDemocracyS je za tiste, ki to poznajo, pristna demokracija in popolna svoboda.

Opozorilo: da se izognete zapravljanju časa in preprečite kakršno koli prevaro, vedno preverite, ali mora imeti vsako povabilo, ki ga prejmete, edinstveno kodo. Za to uporabite samo in izključno kontaktni obrazec naše posebne varnostne skupine na tej povezavi:

https://www.directdemocracys.org/contacts/specials-groups/securities-groups/4-security

Napisati morate svoje polno ime in priimek (z resničnimi podatki), vaš e-poštni naslov, kot "zadeva" preprosto napišite: potrdite vabilo. V sporočilu na kratko napišite predstavitev, z resničnimi podatki in razlog, tako za vašo zahtevo za povabilo kot za to, da vas DirectDemocracyS povabi. Navedite vse podrobnosti o povabilu, ki ste ga prejeli, da našim skrbnikom omogočite hiter in popoln pregled. Svetujemo vam, da obkljukate polje: Pošlji kopijo sebi (da imate dokazilo in kopijo oddaje ter potrditev, da ste pravilno poslali obrazec). Pod napisom: Vnesite varnostno kodo captcha (napišite znake, ki jih vidite, da dokažete, da niste robot). Vedno označite polje: Politika zasebnosti (brez katere ne boste prejeli odgovora, ker ne bomo mogli upravljati z vašimi osebnimi podatki). Na koncu kliknite: Pošlji e-pošto (hitro preverite vse pred pošiljanjem). Naš odgovor z vsemi navodili in morebitnimi zahtevami boste prejeli dokaj hitro. Ne pošiljajte več istovrstnih zahtev, ker v tem primeru ne boste nikoli povabljeni in ne boste prejeli nobenega odgovora. Pisanje napačnih ali lažnih osebnih podatkov vam ne pomaga, saj vsakomur preverimo identiteto.

Preverite tudi identiteto oseb, ki govorijo z vami ali stopijo v stik z vami v našem imenu, znotraj in zunaj naše politične organizacije ter znotraj in zunaj našega spletnega mesta, v skladu s temi preprostimi varnostnimi pravili:

https://www.directdemocracys.org/law/instructions/security-measures/always-check-who-speaks-on-our-behalf

Biti moramo enotni, zaščititi kogar koli pred morebitnimi prevarami in pred tem, da ljudje, ki govorijo v našem imenu, nimajo pravice. Svetujemo vam, da vedno počakate na odgovor naše posebne varnostne skupine, preden nadaljujete pogovor s temi ljudmi.

Če želite izvedeti razloge za te izbire, kar zadeva različne možnosti registracije, pozorno, v celoti, celo večkrat, preberite ta članek:

https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/various-possibilities-to-register

v začetnem delu razložimo razloge in koristne posledice vseh teh izbir.

Za več informacij po registraciji natančno preberite naslednjo povezavo: https://www.directdemocracys.org/law/instructions/for-registration/message-after-registration

vsebuje nekaj uporabnih povezav za vsakega novega uporabnika.

1
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ainult kutsed ja kasulikud lingid
Iba pozvánky a užitočné odkazy
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Thursday, 08 June 2023

Captcha Image

Login Form

Our mailing subscription form

Chat Module

Polling

Which feature of DirectDemocracyS do you prefer?
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
  • Votes: 0%
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Specials Polls Lates

Do you want to increase to 31 years, the 50% reduction, paid services, for young people? Those who have already paid will receive the paid service for a double period.

Blog - Categories Module

Specials Polls

Do you think it's right, keep out of all our activities, every religion?

All menu