Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
9 minutes reading time (1728 words)

Хвала вам Ty

После скоро годину дана јавног деловања, чак и без икаквог оглашавања, без организовања било које врсте догађаја, без рекламирања у медијима, без званичних презентација, у новинама, на радију и ТВ, без превише оглашавања на друштвеним мрежама, са изузетком неке странице и групе за презентације, на једној друштвеној мрежи, на око 30 језика, са разним изменама на сајту, и са много техничких тестова, поносни смо и поносни што представљамо први годишњи извештај ДирецтДемоцрациС-а и свих повезаних пројеката .

Прво желимо да се захвалимо свим нашим симпатизерима, који су практично сви наши посетиоци, и нашим радо виђеним гостима, као и свим нашим верификованим регистрованим корисницима.

Желимо да се захвалимо нашим 282 креатора, који су за више од 14 година мукотрпног рада, као и заједничких изградње једног лепог пројекта, проучили сваки детаљ, како би све функционисало на најбољи начин.

Наш званични сајт је активан неколико месеци и желимо да се захвалимо наших преко 300 администратора, који ће наредних дана, захваљујући бројним терминима, постати још бројнији, како би нам омогућили да направимо следећи корак, у нашем послу , и припремимо све, да дочекамо све добре људе, који ће нам се придружити, након званичног отварања наших активности, на континенталном, националном, а потом и локалном нивоу.

Да би нас припремили да дочекамо толики број људи, од наших око 110.000 верификованих регистрованих корисника, ако то још нису учинили, тражи се да се придруже групама специјалиста, уписујући бар једног, на основу њихових квалификација, или специјализације посла, и посебних безбедносних група, и да се пријавите да постанете наши званични представници и администратори разних активности. Захтеви, као и накнадни избори и именовања биће обављени на нашој званичној веб страници, у складу са нашим прописима и правилима за спровођење. За наше проверене регистроване кориснике, и за оне који ће то постати, посебно хвала, на поверењу, и на ентузијазму са којим сте нам се придружили, а пре свега на поштовању свих наших правила здравог разума.

За скоро годину дана регистрације, само 2 регистрована корисника нису идентификована као стварна лица, већ лажни профили, да продају дрогу ради побољшања сексуалних активности. А мање од 20 је суспендовано због неактивности, или зато што нису постали верификовани регистровани корисници након регистрације. Само регистровани корисник је затражио укидање свог личног профила, аутоматски постаје персона нон грата у нашим пројектима и активностима, а за сада ниједан од наших регистрованих верификованих корисника није суспендован или избачен. Очигледно смо дали доста порука упозорења, да спречимо неке мале незгоде, које би могле да успоре неке наше активности. Увек радије упозоравамо, пре него што некога суспендујемо или искључимо. Временом ћемо увек бити опрезни, и мало оштрији, не из злобе, већ да спречимо било какав проблем, или саботажу, или још горе, покушај да нас зауставе.

Као што смо често рекли, нису само наши корисници ти који нас бирају, већ и ми бирамо наше кориснике, из очигледних разлога, које ћемо детаљно објаснити у наредном чланку.

Не занима нас број, већ квалитет оних који нам се придруже, не интересује нас много неактивних корисника, али у почетној фази преферирамо неколико корисника, који су заузети, сваки дан око 15-20 минута. , да сарађујемо са свима нама, и једни са другима, на основу конкретних пројеката.

Чак и ако нас не занимају бројке, постигли смо рекорд за неколико месеци, што нам је омогућило да пређемо на фазу номиновања, и да гласамо о 75% нашег званичног правилника, а ми финализујемо статут, на које све наше националне политичке странке. Имамо регистроване кориснике, буквално из сваке земље света, чак и ако од 3 регистрована корисника, у држави Ватикан нисмо сигурни, могли би да буду у Риму, и да живе у близини Ватикана, или само туристи, али ми ћемо сазнајте када сви постану верификовани регистровани корисници. .

Са безбедносним групама вршимо све провере, да на званичном сајту нема ниједног „уљеза“, или било које особе неспојиве са нашим правилима, са нашим вредностима и са нашим идеалима.

Већ смо именовали, и активни смо, наше званичне представнике, у свакој земљи света, који ће заузврат имати задатак да организују наше националне политичке партије и врше друга важна именовања. У неким случајевима, из безбедносних разлога, радићемо у другим земљама, јер не дочекују све земље нашу политичку организацију са задовољством. Не желе све земље да становништво има моћ одлучивања и да може да предложи било који закон.

Не занима нас шта су они урадили, шта раде, или шта ће друге политичке снаге урадити.

Наш метод рада је једноставан, сви наши регистровани корисници су верификовани, који ће, надамо се, бити и наши будући гласачи, поседовати сва наша предузећа и слободно, али информисани, одлучивати о свакој одлуци наших политичких партија. , и водиће у тотално и континуирано сваки избор и сваки глас наших политичких представника, који ће по први пут у свету бити на услузи онима који им дају моћ да их представљају. Наши политички представници и наше политичке странке биће слуге народа, а не обрнуто.

Са изузетком једног чланка, или највише 2 или 3, чланка критике, евентуално конструктивне, политичке ситуације у свакој земљи, ми више волимо да предлажемо, говорећи шта ћемо и како ћемо учинити, него критиковати, или још горе, давати, окривљавати друге. Пошто смо тек рођени, једина грешка коју смо имали, као бирачи, била је то што смо гласали и учинили да преузмемо власт, странкама и људима, који нису заслужили наше поверење.

За заинтересоване правимо наш независни информативни сајт, захваљујемо се поред свих наших проверених регистрованих корисника, који нас обавештавају о дешавањима на њиховој територији, и бројним професионалним новинарима, који нам анонимно помажу да креирамо бесплатне, потпуне, компетентне и независне информације.

Креирамо и на нашим разним сајтовима, разним пословним приликама, банкарству, сопственом новцу, финансијама, бизнису, мултимедији, спорту, радију и ТВ и многим другим занимљивим активностима.

Правимо јавне делове, на свим нашим сајтовима, видљиве свима на разним језицима, за сада су могући преводи сваког дела на енглеском, сваког нашег сајта, на преко 100 језика, мењајући језик из погодног облика, са падајући мени, са енглеског на један од присутних језика. Очигледно је да ће све написано на енглеском бити објављено временом, на свим језицима света, како би се омогућила боља сарадња између наших верификованих регистрованих корисника. За 52 званична језика већ имамо странице за јавне презентације, категорије блогова и дискусија, за преко 30 језика имамо (резервисане за наше регистроване кориснике) језичке групе са информативном канцеларијом, са питањима наших корисника и одговорима од наших администратора.

Већ смо креирали, на сваком нашем сајту, радне групе и презентацијске странице, јавне, приватне и тајне, за сваку земљу на свету, и почињемо са стварањем локалних група, за боље и потпуније присуство на територија..

Већ смо створили, активни смо и функционишемо, све специјалне групе, обезбеђење, легалитет, специјалиста, пословање, а бавимо се и многим другим важним активностима.

Већ смо започели многе пројекте, све иновативне, о којима ћемо вам причати на нашим сајтовима, у правом тренутку.

Све се дешава брзо, али са великом пажњом на сваки детаљ, тако да смо поносни на свој рад.

Скоро смо спремни, за следећу фазу, званично отварање. Почећемо са представљањем, свим могућим средствима, наших активности, и саопштењем за јавност широм света, на међународном, националном и локалном нивоу. Саопштићемо вам као и увек, како садржај текста саопштења, тако и људе и медије којима смо их послали. Такође ћемо вам рећи ко је објавио наш материјал, а ко није , па ћете схватити ко обавештава, а ко не. Рећи ћемо вам и како ћемо сарађивати, са ким ће објављивати наше поруке, а пре свега како никада нећемо сарађивати, и из било ког разлога, са онима који ће нас игнорисати.

Ко ће објавити биће наш медијски партнер, примајући према времену објављивања, у претпрегледу, наше информације, а ко то неће, добиће званично упозорење, од наших адвоката, на име сваког нашег регистрованог верификованог корисника, тражећи , који никада не објављују, без нашег званичног овлашћења, било коју нашу информацију, било да се тиче неког од њих или било које наше активности.

Уз мало усмене предаје, и са неким корисницима који ће нам помоћи, ускоро ћемо бити познати широм света.

Сигурно ће нам се придружити многи интелигентни људи, јер иако смо отворени за пријем целокупне светске популације, неопходно је да пажљиво бирамо прве регистроване кориснике и да вршимо релативне термине.

Хвала нашим више од 100.000 пријатеља, који користе нашу апликацију за Андроид системе, која добро функционише, и ускоро ће бити објављена, заједно са онима за друге оперативне системе, у њиховим одговарајућим продавницама апликација.

У овом чланку захвалности морамо издвојити посебну, нашим многобројним донаторима, који су у овом тешком периоду нашли неке мале, а друге велике суме, да донирају нашој међународној политичкој организацији. Подсећамо вас да користите само и искључиво формулар за донацију на нашој званичној веб страници, у званичном менију, комуналије, донације, јер једино он добија новац до нас, а не да користите друге методе, како га не бисмо бацали одбаците свој новац или страницу превари бездушна особа. Уверавамо вас да ће свака добијена сума бити употребљена на најбољи начин, за унапређење свих наших активности.

На крају се захваљујемо свима који сарађују са нама. За сада сте то радили бесплатно, у слободно време, али ускоро ћемо приступити запошљавању, уз уговоре о раду или сарадњи, за раднике, студенте или пензионере, многе наше проверене регистроване кориснике, за које смо видели да раде добро дело, и да буду корисни. Захтеви ће бити доступни на званичном сајту и пажљиво ће се процењивати, бирајући најбоље.

У следећем чланку ћемо објавити неколико важних линкова, како бисмо вам омогућили да откријете нашу политичку галаксију и наш универзум иновативних пројеката.

Хвала свима вама који ћете прочитати нашу поруку, сигурни смо да већ почињете да се занимате како ће се наставити наша велика авантура. Све смо предвидели, много ствари, лепих, а друге, на срећу мало, мање лепе. Није лако мењати и унапређивати свет, али наша је обавеза да се трудимо, ради нас и будућих генерација, којима не желимо да оставимо свет у ропству политике, која је опет роб привреда. Оставићемо им свет у коме становништво одлучује, политика извршава, а привреда прилагођава. Свет који је праведан, поштен, компетентан и заснован на заслугама сваке особе. Свет у коме ће сви имати исте шансе, али који ће наградити оне који више раде, не остављајући никога иза себе.

Поделите са што више људи, придружите нам се што пре.

Срдачан поздрав и најбоље жеље од целог нашег особља.

ДирецтДемоцрациС, ваши пројекти и ваша политика, у сваком смислу!

ПС Молимо вас да пажљиво пратите све наше информације, за регистрацију, и креирање вашег личног профила, као и за поштовање правила за проверу идентитета, како не бисте ризиковали да погрешите. Све је једноставно, брзо, безбедно, бесплатно и са искључивом вашом посвећеношћу да не будете само гледаоци, већ протагонисти наше и ваше иновативне политике.

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ďakujem Ty
Дякую Ty
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Tuesday, 06 December 2022

Captcha Image

Main Menu

Latest News

Discover our Latest News

Official Rules. Registration and creation of personal profile. Anonmity. DirectDemocracyS, and all related projects, ...

Read More...

Based on the rules, of DirectDemocracyS, the Regulation Group was formed. Amendment proposals. Your own modifications ...

Read More...

Regulation group. The Official Rules of DirectDemocracyS, and all related projects, have been created, by various group...

Read More...

Registration, and creation of personal profiles. We receive many messages, and we need to clarify some very important c...

Read More...

One of our rules requires and obliges anyone who joins us to work, together with all of us, for about 20 minutes a day, ...

Read More...

Anyone who registers and creates a personal profile on our website, and then joins us, generally does so out of simple...

Read More...

The human being, is a social animal. The basis of the company is made up of many families. For almost all of us, the fam...

Read More...

The State, or the public sector, have always been seen as enemies, or as strict controllers, of compliance with the Law....

Read More...
No More Articles