Blog

DirectDemocracyS Blog yours projects in every sense!
Font size: +
7 minutes reading time (1476 words)

Köszönöm Ty

Közel egy évnyi közéleti tevékenység után, mindenféle reklám nélkül, bármilyen rendezvény szervezése nélkül, reklám nélkül a médiában, hivatalos bemutatók nélkül, újságokban, rádióban és tévében, túl sok reklám nélkül a közösségi oldalakon, kivéve egyes oldalak és prezentációs csoportok egyetlen közösségi hálózaton, körülbelül 30 nyelven, különféle webhely-módosításokkal és számos technikai teszttel, büszkén és büszkén mutatjuk be a DirectDemocracyS és az összes kapcsolódó projekt első éves jelentését. 

Először is szeretnénk köszönetet mondani minden támogatónknak, akik gyakorlatilag minden látogatónk, és szívesen látott vendégeinknek, valamint minden igazolt regisztrált felhasználónknak.

Szeretnénk köszönetet mondani 282 alkotónknak, akik több mint 14 éves kemény munkával, valamint egy gyönyörű projekt közös felépítésével minden részletet áttanulmányoztak, hogy minden a lehető legjobban működjön.

Hivatalos weboldalunk néhány hónapja működik, és szeretnénk köszönetet mondani több mint 300 adminisztrátorunknak, akik a következő napokban a sok találkozónak köszönhetően még többen lesznek, hogy meg tudjuk tenni a következő lépést üzletünkben. , és mindent fel kell készíteni, hogy üdvözölhessünk minden jó embert, aki tevékenységünk hivatalos megnyitása után csatlakozik hozzánk kontinentális, országos, majd helyi szinten is.

Hogy felkészítsen bennünket ennyi ember fogadására, kérünk mintegy 110 000 igazolt regisztrált felhasználónkat, ha még nem tették meg, hogy csatlakozzanak a szakembercsoportokhoz, legalább egyet benevezve, képzettségük, munkakörük, illetve szakterületük alapján. biztonsági csoportok, és jelentkezzenek hivatalos képviselőinknek és különféle tevékenységek adminisztrátorainak. A kérelmek és az azt követő kiválasztások, időpont-egyeztetések a szabályzatunkban és a végrehajtási szabályokban foglaltak szerint hivatalos honlapunkon történnek. Ellenőrzött regisztrált felhasználóinknak és azoknak, akik ellenőrzöttek lesznek, külön köszönjük a bizalmat, a lelkesedést, amellyel csatlakozott hozzánk, és mindenekelőtt a józan ész szabályainak tiszteletét.

A regisztráció csaknem egy éve alatt mindössze 2 regisztrált felhasználót azonosítottak nem valódi személyként, hanem hamis profilként, hogy drogokat áruljanak a szexuális tevékenység fokozása érdekében. És kevesebb mint 20-at felfüggesztettek inaktivitás miatt, vagy azért, mert a regisztrációt követően nem lettek ellenőrzött regisztrált felhasználók. Csak egy regisztrált felhasználó kérte személyes profiljának törlését, így projektjeinkben és tevékenységeinkben automatikusan persona non gratává válik, és egyelőre egyetlen regisztrált ellenőrzött felhasználónk sem került felfüggesztésre vagy kizárásra. Nyilvánvalóan sok figyelmeztető üzenetet adtunk, hogy megelőzzünk néhány kisebb balesetet, ami lelassíthatja egyes tevékenységeinket. Mindig inkább figyelmeztetünk, mielőtt felfüggesztünk vagy kizárunk valakit. Az idő múlásával mindig óvatosak leszünk, és egy kicsit szigorúbbak leszünk, nem rosszindulatból, hanem azért, hogy megelőzzünk minden problémát, vagy szabotázst, vagy ami még rosszabb, megállítási kísérletet.

Ahogy azt sokszor mondtuk, nem csak a felhasználóink választanak minket, hanem mi is választjuk ki felhasználóinkat, érthető okokból, amit egy következő cikkünkben részletesen kifejtünk.

Minket nem a létszám, hanem a hozzánk csatlakozók minősége érdekel, nem az érdekel, hogy sok inaktív felhasználó legyen, de a kezdeti fázisban előnyben részesítünk néhány, elfoglalt felhasználót naponta kb 15-20 percre. , együttműködni mindannyiunkkal és egymással, konkrét projektek alapján.

Ha nem is érdekelnek minket a számok, de pár hónapos rekordot értünk el, ami lehetővé tette, hogy továbblépjünk a jelölési szakaszba, és megszavazzuk a hatósági szabályzatunk 75%-át, és végleg véglegesítjük az alapszabályt, amelyet az összes nemzeti politikai pártunk. Vannak regisztrált felhasználóink, szó szerint a világ minden országából, még akkor is, ha a 3 regisztrált felhasználó közül a Vatikáni Államban nem vagyunk biztosak, lehetnek Rómában, és a Vatikán közelében laknak, vagy csak turisták, de mi megtesszük megtudhatja, mikor lesznek mindannyian ellenőrzött regisztrált felhasználók.

A biztonsági csoportokkal minden ellenőrzést elvégezünk, hogy a hivatalos weboldalon ne legyen „behatoló”, vagy olyan személy, aki nem egyeztethető össze szabályainkkal, értékeinkkel és eszményeinkkel.

A világ minden országában már kineveztük és aktívak vagyunk hivatalos képviselőinkkel, akiknek feladata lesz nemzeti politikai pártjaink megszervezése és más fontos kinevezések. Bizonyos esetekben biztonsági okokból más országokban is dolgozunk, mert nem minden ország fogadja örömmel politikai szervezetünket. Nem minden ország akarja, hogy a lakosság döntési jogkörrel rendelkezzen, és bármilyen törvényt javasolhasson.

Nem törődünk azzal, hogy mit tettek, mit csinálnak, vagy mit tesznek más politikai erők.

Munkamódszerünk egyszerű, minden regisztrált felhasználónk igazolt, akik remélhetőleg jövőbeli szavazóink is lesznek, minden vállalkozásunk tulajdonosa lesz, és szabadon, de tájékozottan döntenek pártjaink minden döntéséről. teljes és folyamatos módon politikai képviselőink minden választása és minden szavazata, akik a világon először állnak azok szolgálatába, akik felhatalmazzák őket képviseletükre. Politikai képviselőink és politikai pártjaink a nép szolgái lesznek, és nem fordítva.

Egyetlen, de legfeljebb 2-3, az egyes országok politikai helyzetét kritizáló, esetleg építő jellegű kritikai cikk kivételével inkább javasoljuk, hogy mit és hogyan tegyünk, mint kritizálni, vagy ami még rosszabb, adni.másokat hibáztatni. Mióta megszülettünk, az egyetlen hibánk, mint szavazók, az volt, hogy szavaztunk, átvették a hatalmat, pártokat és embereket, akik nem érdemelték meg a bizalmunkat.

Az érdeklődők számára létrehozzuk független információs honlapunkat, köszönetet mondunk minden igazolt regisztrált felhasználónknak, akik tájékoztatnak bennünket a területükön zajló eseményekről, valamint számos szakmai újságírónak, akik névtelenül segítik az ingyenes, teljes, hozzáértő létrehozásunkat. és független információ.

Különféle weboldalainkon is alkotunk, különféle üzleti lehetőségeket, banki, saját pénzes, pénzügyi, üzleti, multimédiás, sport-, rádió- és TV- és sok más érdekes tevékenységet.

Nyilvános részeket készítünk minden weboldalunkon, mindenki számára különböző nyelveken láthatók, jelenleg minden egyes rész angol nyelvű fordítása lehetséges, minden weboldalunk több mint 100 nyelven lehetséges, a nyelvet kényelmes formáról váltva, legördülő menüből, angolról a jelenlévő nyelvek egyikére. Nyilvánvalóan minden, ami angolul van írva, idővel megjelenik a világ minden nyelvén, hogy lehetővé tegyük az ellenőrzött regisztrált felhasználóink közötti jobb együttműködést. Már 52 hivatalos nyelvre rendelkezünk nyilvános prezentációs oldalakkal, blogok és beszélgetések kategóriáival, több mint 30 nyelven pedig (regisztrált felhasználóink számára fenntartott) nyelvi csoportjaink vannak az információs irodával, felhasználóink kérdéseivel és válaszaival. rendszergazdáinktól.

Már minden weboldalunkon, munkacsoportunkon és prezentációs oldalunkon létrehoztunk nyilvános, privát és titkos oldalakat a világ minden országához, és megkezdjük a helyi csoportok létrehozását a jobb és teljesebb jelenlét érdekében. a terület..

Létrehoztuk, aktívak és működőképesek az összes speciális csoport, a biztonság, a törvényesség, a szakemberek, az üzlet, és sok más fontos tevékenységet is végzünk.

Számos innovatív projektet indítottunk már el, amelyekről a megfelelő pillanatban beszámolunk honlapunkon.

Minden gyorsan, de minden részletre nagyon odafigyelve történik, ezért büszkék vagyunk a munkánkra.

Már majdnem készen állunk a következő fázisra, a hivatalos megnyitóra. Kezdjük tevékenységeink minden lehetséges eszközzel történő bemutatásával, és egy világméretű sajtóközlemény közzétételével nemzetközi, nemzeti és helyi szinten. Mint mindig, közölni fogjuk Önnel a sajtóközlemény szövegének tartalmát, valamint azokat az embereket és médiákat, akiknek elküldtük. Azt is eláruljuk, hogy ki publikálta az anyagunkat, és ki nem , így kiderül, ki tájékoztat, és ki nem. Azt is elmondjuk, hogyan fogunk együttműködni, kikkel teszik közzé üzeneteinket, és mindenekelőtt hogyan fogunk soha és bármilyen okból együttműködni azokkal, akik figyelmen kívül hagynak minket.

Aki közzéteszi, az a médiapartnerünk lesz, aki a megjelenés időpontja szerint előzetesben kapja meg információinkat, aki nem teszi meg, ügyvédjeink hivatalos figyelmeztetést kapnak, minden regisztrált igazolt felhasználónk nevére, kérve , akik hivatalos engedélyünk nélkül soha nem teszik közzé semmilyen információnkat, akár egyikükre, akár bármely tevékenységünkre vonatkozik.

Egy kis szóbeszéddel, és néhány felhasználóval, akik segítenek nekünk, hamarosan az egész világon ismertek leszünk.

Bizonyára sok intelligens ember csatlakozik hozzánk, mert bár nyitottak vagyunk a világ teljes lakosságának fogadására, elengedhetetlen számunkra az első regisztrált felhasználók körültekintő kiválasztása, a hozzátartozó időpontok egyeztetése.

Köszönet több mint 100 000 barátunknak, akik az Android rendszerekhez készült alkalmazásunkat használják, amely jól működik, és hamarosan megjelenik a többi operációs rendszerhez készült alkalmazással együtt a megfelelő App Store-ban.

Ebben a köszönetnyilvánításban külön kiemelnünk kell számos adományozónkat, akik ebben a nehéz időszakban találtak kisebb és más nagy összegeket, hogy nemzetközi politikai szervezetünknek adományozhassanak. Emlékeztetve arra, hogy csak és kizárólag a hivatalos weboldalunkon található adománylapot használd, a hivatalos menüben, rezsi, adomány, mert csak így jut el hozzánk a pénz, és ne használj más módszert, hogy ne dobd ki. távolítsa el a pénzét, vagy egy szívtelen személy átverje az oldalt. Biztosítjuk Önöket, hogy minden befolyt összeget a legjobb módon fogunk felhasználni tevékenységünk fejlesztésére.

Végezetül köszönetet mondunk mindazoknak, akik együttműködnek velünk. Egyelőre ingyenesen, szabadidődben tetted, de hamarosan megkezdjük munkások, diákok vagy nyugdíjasok toborzását munka- vagy együttműködési szerződéssel sok ellenőrzött regisztrált felhasználónk közül, akikről azt tapasztaltuk, hogy igen. jó munkát, és hasznossá teszik magukat. A kérelmek elérhetők lesznek a hivatalos weboldalon, és gondosan értékelik, kiválasztva a legjobbakat.

A következő cikkben számos fontos linket teszünk közzé, amelyek segítségével felfedezheti politikai galaxisunkat és innovatív projektjeink világát.

Köszönet mindenkinek, aki elolvassa üzenetünket, biztosak vagyunk benne, hogy már kezditek kíváncsiak lenni, hogyan folytatódik nagyszerű kalandunk. Mindent előre láttunk, sok mindent, szépet, és mást is, szerencsére keveset, kevésbé szépet. Nem könnyű megváltoztatni és javítani a világot, de kötelességünk, hogy megpróbáljuk magunkért és a jövő nemzedékeiért, akiknek nem akarjuk elhagyni a politika rabszolgájaként szolgáló világot, amely viszont a világ rabszolgája. gazdaság. Hagyunk nekik egy olyan világot, ahol a lakosság dönt, a politika végrehajt, a gazdaság pedig alkalmazkodik. Egy világ, amely igazságos, őszinte, hozzáértő, és minden ember érdemén alapul. Egy világ, amelyben mindenkinek azonos esélyei lesznek, de amely megjutalmazza azokat, akik keményebben dolgoznak, és senkit sem hagynak maguk mögött.

Oszd meg minél több emberrel, csatlakozz hozzánk mielőbb.

Üdvözlettel és minden jót kívánunk minden munkatársunktól.

DirectDemocracyS, az Ön projektjei és politikája, minden értelemben!

Ui. Kérjük, hogy a tévedés elkerülése érdekében figyelmesen kövesse minden információnkat a regisztrációnál és a személyes profil létrehozásánál, valamint a személyazonosság-ellenőrzés szabályait. Minden egyszerű, gyors, biztonságos, ingyenes, és kizárólagos elkötelezettséggel az Ön részéről, hogy ne csak nézők legyetek, hanem főszereplői a mi és az Ön innovatív politikájának.

 

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Дякую Ty
Dziękuję Ci Ty
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Friday, 09 December 2022

Captcha Image

Main Menu

Latest News

Discover our Latest News

Principles are the moral foundations on which the concepts and norms are based, which an individual or a community are i...

Read More...

Official Rules. Registration and creation of personal profile. Anonmity. DirectDemocracyS, and all related projects, ...

Read More...

Based on the rules, of DirectDemocracyS, the Regulation Group was formed. Amendment proposals. Your own modifications ...

Read More...

Regulation group. The Official Rules of DirectDemocracyS, and all related projects, have been created, by various group...

Read More...

Registration, and creation of personal profiles. We receive many messages, and we need to clarify some very important c...

Read More...

One of our rules requires and obliges anyone who joins us to work, together with all of us, for about 20 minutes a day, ...

Read More...

Anyone who registers and creates a personal profile on our website, and then joins us, generally does so out of simple...

Read More...

The human being, is a social animal. The basis of the company is made up of many families. For almost all of us, the fam...

Read More...
No More Articles